Politicienii romani.JPG

www.politicienii.ro/barfe-026.html

Lavinia Samuila, telenovela continua (NOUL SITE...)

Munca grea in PSD, sau aici e vorba de altceva ?In urma cu aproximativ o luna de zile iesa la iveala un site in care nici mai mult, nici mai putin se reflecta o alta fata a tinerei Lavinia Samuila. In articolele aparute la vremea respectiva comentam relevanta si credibilitatea respectivului site si a continutului sau, mentionand ca orice persoana are dreptul la prezumtia de nevinovatie atunci cand neaga un eveniment, un fapt aflat in atentia opiniei publice. Fara nici cea mai mica indoiala, majoritatea imaginilor prezentate in respectivul site, sunt originale. Anumite dubii apar doar in privinta imaginilor ce o prezinta pe tanara PSD-ista Lavinia Samuila in ipostaze nud, cu toate ca in opinia mea ele sunt cat se poate de reale.

La scurt timp dupa aparitia site-ului acesta a disparut de pe internet, dupa cum precizam in articolul "Ceausescu traieste !"(CLICK AICI...). Disparitia de pe internet s-a produs,insa,dupa ce mass-media nationala l-a remarcat,cotidianul "Gardianul" mentionandu-l in articolul "Trucaj! Ana Birchall Ón varianta caraseana: secretara unei organizatii PSD, in posturi compromitatoare pe Internet" (CLICK AICI...)

Dupa cum poate fi vazut in articolul din presa centrala, Lavinia Samuila neaga veridicitatea respectivului site, spunand ca nu are nici un amestec, precizand ca activitatile pe care le desfasoara nu au nimic in comun cu prostitutia relevata in site-ul aparut si disparut de pe internet. Tot in articolul ziarului "Gardianul" subsemnatul eram acuzat ca sunt autorul site-ului. In toata pledoaria tinerei nu precizeaza nici http://www.politicienii.ro/images/psd/cenzurate/print-screen-snap-shots-din-politicienii-ro-litle.jpgun argument care sa-i sprijine afirmatiile si care sa-i sustina credibilitatea destul de putin pronuntata.

Bineinteles, Lavinia Samuila nu a ramas cu mainile in san, depunand o sesizare la Politie si din spusele acesteia am inteles ca acuzatul sunt tot eu alaturi de ziaristul Victor Nafiru - "Gardianul". Intr-o discutie avuta cu respectivul jurnalist am inteles ca acesta nu se numara printre cei reclamati, cel putin pana acum, ne fiind contactat de politie. Acest lucru, alaturi de mai vechile incidente petrecute in primavara 2008, impreuna cu o afirmatie in care Lavinia Samuila imi spunea legat de site-ul respectiv ca nu este treaba mea ce face ma face sa acord si mai mult credit acestui site, relevanta lui putand sa fie edificatoare in ceea ce o priveste pe Lavinia Samuila.

Sigur, pentru ca sesizarea facuta la politie trebuie sa-si gaseasa o finalitate ramanem in asteptarea unui rezultat, indiferent ca va fi relevat un fals sau nu. Pana atunci nu putem decat sa fim si mai surprinsi cand, tot printr-un SMS, ne-a fost semnalat existenta unui al doi-lea site, identic cu primul, plasat la o alta adresa de internet si cu un continut similar. Singura deosebire fata de primul site este ca acesta din urma contine si un film video in care este prezentata o scena de amor intre un barbat ce nu poate fi identificat si o femeie cel putin asemanatoare cu Lavinia Samuila. Spun asemanatoare pentru ca nu are rost sa judec o astfel de realizare, in care "protagonista" seamana foarte mult cu tanara din Otelu Rosu dar scena nu se vede foarte bine, fiind realizata la o rezolutie mica, probabil filmata cu un telefon mobil.

Cum am primit numeroase intrebari despre primul site si disparitia lui vrem sa spunem ca nu avem o idee prea clara despre absenta lui de pe internet. Am vorbit despre disparitie in articolul "Ceausescu traieste !" (CLICK AICI...) dar exista si alte doua posibilitati. In prima dintre ele ne putem gandi ca in cazul unui fals autorul s-a speriat de urmari si l-a retras de pe internet iar in cazul in care continutul este real exista si posibilitatea ca insasi Lavinia Samuila sa-l fi modificat. Cu certitudine, insa, despre aparitia si disparitia acestui site nu putem vorbi, in pofida eforturilor de identificare a autorului, inclusiv studierea codului sursa din pagini, nu am tras nici-o concluzie, totul fiind realizat fara nici un element distinctiv, cu o tehnica comuna ce poate fi intalnita la realizatorii de site-uri incepatori, eventual ajutati de programe specifice simple, fara a exclude o eventuala utilizare a unor aplicatii software avansate.

Ce ar face-o pe Lavinia Samuila sa reinstaleze pe internet respectivul site ?

http://www.politicienii.ro/images/psd/cenzurate/print-screen-servicii-litle.jpgIn cazul in care ea l-a readus in atentia posibililor ei "clienti" acest lucru poate fi determinat de numeroase motive. Primul lucru care ne atrage atentia e "disparitia" din oras a tinerei, aceasta fiind vazuta tot mai rar, motivand ca are servici. In fine, toata lumea trebuie sa lucreze, in orice meserie, mai ales ca perioada electorala s-a incheiat iar in cazul in care site-ul este real credem ca pe Lavinia Samuila nici n-o mai intereseaza efectele dupa ce evidentele au aparut pe internet, intr-o forma reala sau nu.

Evolutia viitoare o vom prezenta, cu siguranta, iar pana atunci va invitam sa vedeti site-ul postat in noua locatie si care contine inclusiv celebrul filmulet de care se vorbeste prin oras de mai multa vreme (CLICK AICI...). Cu alte cuvinte : ...succes in afaceri!

Legat de afirmatiile tinerei Lavinia Samuila, declaratii facute in cotidianul "Gardianul" si legate de posibilul meu amestec, vreau sa subliniez ca am depus o chemare in judecata pentru calomnie si insulta, procesul urmand sa fie programat dupa incheierea vacantei de sarbatori la Judecatoria Caransebes. Tot cu o legatura ce o priveste pe tanara din Otelu Rosu alaturi de Daia Vantu, Nicolae Petronescu (Nichi) si grupul celor ce au creat incidentele din luna iunie 2008 trebuie spus ca dosarul a ajuns, actualmente, la Ministerul Justitiei, urmand ca acesta sa fie declinat Parchetului Carasebes prin intermediu Parchetului General Bucuresti ce va aplica o rezolutie corespunzatoare in viitorul apropiat.

© Matei DONEA - 24 decembrie 2008

http://www.politicienii.ro/images/psd/cenzurate/cu-iliescu-litle.jpg†††† http://www.politicienii.ro/images/psd/cenzurate/cu-nastase-litle.jpg†††††http://www.politicienii.ro/images/psd/cenzurate/cu-corlatean-litle.jpg