Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 84
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TOTUL DESPRE REVOLUTIONARI : Februarie 13, 2011, 01:53:39
Sant uimit la ce discutii ati ajuns. Mai bine sa va aduceti aminte de discutiile de acum trei ani. Deci cine vorbeste si despre ce?

Purificatorul http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=38.180

IN ACEASTA DIMINEATA IN JURUL ORELOR 4 A TRECUT LA CELE VESNICE SOTUL MEU NUMIT AICI PURIFICATORUL.
 A FACUT STOP CARDIORESPIRATOR PE LA NOI PE LA TZARA INFARCT SAU INIMA REA !.
 PRINTRE ULTIMELE LUI CUVINTE MI-A ZIS SA ANUNTZ ASTA PE FORUM SA SE BUCUREA ADVERSARII DE AZI NOAPTE !
 AM RAMAS  VADUVA !. SA CRESC SINGURA 3 COPII!. A FOST UN SOT BUN SI IUBITOR CU UN SUFLET MARE !.
 BUCURATZIVA !.
 EL A SCAPAT DE GRIJI !
 RAMANEM NOI !.
 DUMNEZEU SA VA IERTE !.


Cristina Adam

D-na nu pot sa va spun decat condoleante,sincer imi pare rau de ceea ce s-a intamplat,sper sa aveti puterea de a trece prin aceste momente grele care va incearca,sa va puteti creste copii,iar pentru cel ce aici s-a numit Purificatorul "Dumnezeu sa-l odihneasca".


Eu

Doamna, Nu pot exprima in cuvinte durerea ce o simt! Sunt stupefiat si nu vreau sa cred!! Nu l-am cunoscut pe sotul dumneavoastra! Aseara pe messenger incercam sa-l incurajez, spunandu-i ca indiferent de piedici noi trebuie sa mergem innainte!! Dumnezeu sa-l odihneasca in imparatia sa, acolo unde nu-i durere! O lacrima si un gand de pretuire pentru credinta sa in calea pe care ar fi normal sa o urmam intr-o tara normala!


carmen21

Nu pot crede că este adevărat. De ce dispar cei care luptă?
Dumnezeu să-l odihnească și dumneavoastră să vă dea putere.


Eu  http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=38.195

Va salut,

Am revenit acum si am gasit un mesaj scris de unul din copii purificatorului.
Iata vesti foarte bune!

In esenta:

Acesta a facut infarct si a intraat in moaarte clinica, fiind resuscitat cu greu la spital. A fost in coma pana acum vreo 3 ore si medicii sunt inca rezervati! Deocamdata este conectat la aparate. Spune ca va multumeste pentru grija!


Nani Nani

Ba nene Tu ne iei de prosti?
Va ziserati ca urma scapa turma? Ptiu ce scarbosenie!
Ia zi ce mail ma? Ce copil? De unde sant? Cum ii cheama? Ca n-o fi venit mailul cu ozeneu taman in casuta ta postala de Eu suprem. De ce no fi venit pe mailul portalului de ce no fi aterizat chiar aici pe forum pe pista turnata de tatsu? Daca o vent la tine inseamna ca va cunoasteti. Dane toate datele ca altfel nu esti decat inca unu din gasca smecherasilor cu aere de cultura cunostinte juridice si atitudine de scrobiti. Hai repede ca vad ca esti conectat.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Septembrie 02, 2009, 10:47:51
Buna ziua. Mesajul de la tata.
Prietenii di Timisoara continua sa ma inveseleasca cu sotiile lor si ma bucura ca sant in atentia prietenilor. Imi place afisu pe care l-am primit si il livrez pe forum ca sa radeti si voi. Domnu Fesan cred ca greseste daca se intoarce la sesepereu. In tura trecuta l-a avut pe Cutean legat de gat ca o piatra de moara. Pe el si pe sibienii lui invidiosi si pe bucurestenii intriganti si pe altii din tara. Acum sant sigur ca situatia va fi si mai rea. Cele doua partide cares la guvernare nu sant de partea lui si sant in lupta electorala. Perioada mai rea nu putea sa prinda. Cred ca pesedeu l-a bagat la inaintare ca sa rupa gatu altuia nu la unu de la ei. Le-a ajuns experienta cu ultimu seseperoi numit de ei. Daca Ridzica pedelista e in ancheta denaului lui babacu Base Cutean a luat 5 ani cu suspendare deci pesedistii au un politician condamnat deja. Sant sigur ca pe Fesan il aduc numa ca sa-l beleasca fara sa isi sifoneze imaginea. As zice ardelene sati acasa da am vorbit cu timisorenii si se jurau ca mai sant oameni adevarati din 89 care au ramas pe dinafara si ca Fesan trebe sa se intoarca ca sa le dea certificate macar la aia pe care i-a trecut prin comisie. Atunci ce sa zic si eu decat ca trebe. Daca nu as avea indemnizatia as ajunge in strada asa ca trebe sa ne gandim si la ceilalti. Merita felicitat ca are curaju sa se intoarca da cred ca va pleca mai sifonat decat prima data. Papica e tot mai putina si rechinii tot mai flamanzi. Imi pasa si de revolutionari da imi pasa si de el. Cu dosaru meu a fost corect si nu as vrea sa-l vad halit de coalitia fesenista ca sa-l scuipe apoi ca pe o masea stricata. Sa se gandeasca de doua ori mai bine chiar daca pentru multi amarati ar putea sa fie singura salvare.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Iulie 29, 2009, 11:27:37
Fratilor.
Poate ca azi a venit inca o data o zi a eliberarii de sub comunisti pentru fratii din Basarabia. Santeti pregatiti pentru ea? Ati ajutat cu ceva ca ea sa vina mai curant? Si daca asta poate fi acea zi voi ce ati facut si ce faceti? Va rugati pentru ei? Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta cu adevarat si pe noi si pe ei. Nimeni pe lume nu doreste ca romanii sa fie iara una. Numai bunul Dumnezeu poate sa fie milostiv cu noi, sa-i elibereze pe cale pasnica si sa ne lumineze mintile sa ne dam mana peste granita pe care comunistii au brazdat-o pe trupul tarii ca sa desparta frati de frati ca sa ne slabeasca si pe uni si pe altii ca sa ne stapaneasca mai usor. De aceea va rog sa mergeti la biserici sa va rugati pentru ei (pentru noi ne rugam de fapt) sa aprindeti lumanari pentru cei foarte multi omorati de comunisti si pentru cei care sintem inca in viata. Care nu puteti ajunge la o biserica ingenunchiati in casele voastre si va rugati. Poate face Dumnezeu mare milostivire si-i elibereaza. Pe noi ne elibereaza. Sa ne rugam in fiecare zi a vietii noastre pentru fratii rupti de noi ca nu va fi usor chiar daca vor scapa de conducerea comunista. Comunistii sant peste tot bagati. E ca la noi. Caderea de la conducere a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova nu va fi sfarsitul necazurilor. Va fi mult de munca. Santeti gata sa strangeti cureaua pentru frati? Santeti gata sa va puneti in slujba idealului national chiar daca va e scarba de conducatorii statali de la Bucuresti si Chisinau? Santeti atat de intelepti incat sa va rugati in fiecare zi pentru noi romanii? Cinci minute zilnice de jertfa pentru frati vi se pare mult? Eu cred ca nu e mult pentru nici un roman sa se roage in fiecare zi pentru neamul sau. Daca ne vom ruga pentru frati noi iesim in castig pentru ca se poate imbuna Domnul sa ne ierte pacatele si sa ne salveze sufletele. Haideti sa fim una in rugaciune si puterea noastra va fi mai mare decat a oricui pentru ca va fi de la Dumnezeu. Amin.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Iulie 29, 2009, 10:47:12
Mesajul care urmeaza e din partea lui tata.
E adresat revolutionarilor care citesc forumul.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989 : Mai 23, 2009, 13:49:47
Inchid acest cont. Cel care l-a detinut nu va mai posta o perioada mai indelungata pentru ca a fost internat in spital. I-am indeplinit o dorinta.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Mai 03, 2009, 19:46:24
Doina

De la Nistru pân-la Tisa
Tot românul plânsu-mi-s-a
Că nu mai poate străbate
De-atâta străinătate.
Din Hotin şi pân-la Mare
Vin muscalii de-a călare,
De la Mare la Hotin
Mereu calea ne-o aţin;
Din Boian la Vatra-Dornii
Au umplut omida cornii
Şi străinul te tot paşte
De nu te mai poţi cunoaşte;
Sus la munte, jos pe vale,
Şi-au făcut duşmanii cale,
Din Sătmar pân- în Săcele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet român săracul,
Îndărăt tot dă ca racul,
Nici îi merge, nici se-ndeamnă
Nici îi este toamna toamnă,
Nici e vară vara lui
Şi-i străin în ţara lui.
De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii în puhoi
Şi s-aşează pe la noi;
Şi cum vin cu drum de fier,
Toate cântecele pier,
Zboară pasările toate
Numai umbra spinului
De neagra străinătate.
În uşa creştinului.
Îşi dezbracă ţara sânul,
Codru ­ frate cu românul ­
De săcure se tot pleacă
Şi izvoarele îi seacă ­
Sărac în ţară săracă!

Cine-au îndrăgit străinii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Şi neamul nemernicia!

Ştefane, Măria Ta,
Tu la Putna nu mai sta,
Las-arhimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija sfinţilor,
În sama părinţilor,
Clopotele să se tragă
Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă,
Doar s-a-ndura Dumnezeu
Ca să-ţi mântui neamul tău!
Tu te-nalţă din mormânt
Să te-aud din corn sunând
Şi Moldova adunând!
De-i suna din corn o dată
Ai s-aduni Moldova toată,
De-i suna de două ori
­ Îţi vin codrii-n ajutor,
De-i suna a treia oară
Toţi duşmanii or să piară,
Din hotară în hotară ­
Îndrăgi-i-ar ciorile
Şi spânzurătorile!
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Mai 03, 2009, 19:45:11
Gata cu pregatirile. Mai e putin si am pornit. Intru pe subiectu asta sa imi iau ramas bun pentru ca am uitat sa va zic ceva. Daca ati face experienta sa va petreceti un concediu in Basarabia ati sti mai bine ce ati castigat dupa Revolutia din 1989. Cu ochii numa in vest nu aveti cum sa faceti o comparatie corecta. Trebe se va uitati si in est. Dupa ce va uitati de mai multe ori in stanga si in dreapta o sa puteti aprecia unde ne aflam. Eu nu ma duc acolo din patriotism. Am spus de la inceput ca ma duc pentru bani. Da stiu ca fac ceva bun si pentru romanii rupti de noi atata vreme. Sant de acord cu sefu care zice ca face bani cu oamenii de acolo da face si un gest patriotic si ca bine ar fi sa se gandeasca politicienii sa sprijine firmele care lucreaza cu romanii de peste hotare pentru ca e cea mai sanatoasa apropiere. Ii dau dreptate lui Kronstadt ca o intrare brusca in drepturile de cetatenie romana a moldovenilor de peste Prut ar face probleme si ca trebe timp si programe. Sefu zice ca socotesc gresit. Zice ca nu e corect sa socotim de la revolta tineretului din Chisinau ci din decembrie 1989. Atunci am intelege ca santem tradati. Ca au trecut douazeci de ani si nu au fost facute programe decat de fatada (cum e podu de flori) ca sa ne amageasca. Oameni ca el nu au fost sprijiniti ca el stie mai multi de felu lui. E sprijinita numa mafia progeniturilor de comunisti da aia nu vor unirea ca ar da faliment instantaneu. Unu care face o afacere cinstita cu romanii de acolo numma piedici are. E drept ca mai mult din partea de peste Prut da surprize are si de dincoace. Capitalistu de sef a tras o concluzie din vorbele Mantuitorului. „Ce va folosi omului de-ar dobândi lumea toată şi-şi va pierde sufletul?” Eu nu le am asa bine cu citatele da am gasit Doina lui Eminescu pe internet si completez cu poezia pentru care este atat de mult urat de criticii lui dintotdeauna.
Sa ne revedem cu bine.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Mai 02, 2009, 18:19:51
Ajungă veacurile multe

Ajungă veacurile multe
În care fost-am despărţiţi,
Azi glasul lui Isus ne cheamă,
Creştini, de ce nu vă uniţi?

Prea mult în ură, vrăjmăşie,
În cete fost-am despărţiţi.
Să ne trezim! E ceasul ultim,
Să ne iubim, să fim uniţi!

Lăsaţi de-acuma vrăjmăşia,
Mânia, ura lepădaţi!
Urmaţi de-acum Porunca Sfântă,
Iubiţi-vă că sunteţi fraţi!

Căci adevărul este unul,
Cum Unul este şi Cristos,
De ce noi despărţiţi în cete,
Să ne luptăm fără folos?

Veniţi creştini de pretutindeni,
Să ne unim întru Cristos,
În jurul crucii Sale sfinte
Ne cheamă glasul Lui duios.

Veniţi copiii Mei la Mine,
Să vă-nfrăţiţi în jertfa Mea.
Eu pentru voi Mi-am dat viaţa
Şi M-am jertfit pe Golgota.

Veniţi să împlinim dorinţa
Ce-a arătat-o Domnul Sfânt,
În rugăciunea către Tatăl
Ce ne-a lăsat-o legământ.

Veniţi creştini din lumea largă,
Din Răsărit şi din Apus.
Iubirea Golgotei ne cheamă,
Să ne unim întru Isus.

Căci vine în curând Stăpânul
Să-şi cerceteze-al Său popor.
Fiţi gata să-I ieşiţi-nainte,
Cântându-I slavă toţi în cor.

Lăsaţi în lături tot ce poate,
Să ne mai ţină despărţiţi,
Şi să rămână doar iubirea
În care toţi să fim uniţi.

Recunosc ca are umor dom Perju. A bagat versurile astea cu unirea crestinilor exact de pe saitu unitilor. Adica a greco catolicilor aia care au parasit ortodoxia pentru a se uni cu Roma. Deci au trecut la catolicism. Sa ne unim cu altii spargand unitatea noastra. E Tare fatarnicia asta.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Mai 01, 2009, 20:52:52
Macar unu daca plateste pentru infractiunile pe care le face se sperie si restu. Daca nu la toti li se va parea ca e normal ce fac si tot asa se vor purta cu noi. Daca esti implicat direct da-i la gioale.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Mai 01, 2009, 18:46:01
Nu am participat la discutiile de pe forumu de la Lugoj da am citit acum dupa metoda mea si cred ca sare in ochi o coincidenta la primu subiect. Cum a deschis discutia de asociatia de la Lugoj Boy01Boy si a inceput sa intre lumea in vorba cu el a intervenit agitat Aetziu si a dat tot forumu peste cap. Pentru mine e clar ca se pune intrebarea care e legatura dintre Asociatia 21 Decembrie Bucuresti si Asociaţia 16-21 Decembrie 1989 - Lugoj? http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=204.0
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Mai 01, 2009, 18:26:32
Tin minte cand a venit un fost coleg sa-mi ceara bani imprumut ca sa poata sa isi plateasca o dovada. Nu era un impostor care isi cumpara o dovada ca sa o foloseasca la o infractiune. Cu omu m-am intersectat de mai multe ori in revolutie si stiu precis ca nu a stat acasa sub pat. Da nu s-a ocupat de colectionat dovezi. Ii trebea un tabel de la consiliu popular al municipiului pentru ca ii ceruse sesepereu inca o dovada. Dovada era la unu care cerea niste bani seriosi in schimb si i-a dat. L-am intrebat cum se poate ca un om cu care a riscat in zilele alea sa-i ceara acuma bani si am aflat ca nu au fost impreuna da ala avea dovada si facea bani cu ea. Nu i-am zis ca ma gandeam ca dovada o fi fost copiata chiar dintr-un dosar din sesepereu si ca ala era un simplu intermediar intre unu din comisie sau presedintele asociatiei si oamenii care aveau nevoie de dovezi.
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Mai 01, 2009, 18:14:12
Esti in Bucuresti sau unde? Daca esti in Bucuresti imi vine greu sa cred ca nu ai auzit de incercarea lui Garcea de a baga dovezi falsificate in dosarele unor revolutionari adevarati ca sa poata sa ii dea pe mana parchetului. Daca te invarti pe la sesepereu nu se poate sa nu fi auzit de asta. Intreaba printre colegii cu care vrei sa faci asociatia aia noua ca si ei stiu. Rinelus si Purec au avut conflicte directe cu politistu militean. Si Perju a avut conflicte cu el chiar daca merg la aceeasi cantareti religiosi sa asculte muzica. E cu multe fete chestia si nu e deloc usor sa stabilesti care e calea cea  mai buna de urmat. Despre verificarile si completarile din oficiu te rog sa uiti. Cand au facut legea au profitat cativa presedinti de asociatii care au influentat textu in asa fel ca sa ne faca sa depindem de ei. Acum au asigurata macar cotizatia la asociatie. Uni si mai mult decat asta ca mai dijmuiesc si drepturile membrilor. Ia vezi cum isi baga mana legal in buzunaru revolutionarului www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=204.0.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Mai 01, 2009, 12:33:25
Daca i-ai intrebat si pe ei nu e nici o problema. Altfel e mai complicat sa sti. Au fost pomeniti aici bucuresteni care sant revolutionari adevarati da care nu au ajuns niciodata sa isi ia certificatu. Demi ala din Brasov e cunoscut de toti acolo de la Maior la ultimu din asociatie da daca nu era cineva in sesepereu care sa-i tot caute dosaru care disparea mereu si sa il puna lui Fesan si comisiei sub nas de zece ori nici la anu nu ar fi avut certificatu nou. Poate ca par las da eu am preferat sa tac si sa astept sa ma treaca asociatia si am trecut pana la urma. Deaia am zis ce am zis da pricep si eu ca s-au schimbat lucrurile ca nu mai e timp si se inchide legea. Mai vreau sa te intreb ceva. Cum adica "nedepus cerere ARDELEANU LILIANA 1938  - RANIT"? Nu a depus dosar de preschimbare? Atunci ce pretenti are?
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Mai 01, 2009, 11:56:18
http://www.badin.ro/2009/04/jocul-murdar-al-occidentului-la-chiinu-i-un-miliar.html 30,April 2009
Jocul murdar al Occidentului la Chișinău și un miliard de euro
Reiese foarte clar din declarațiile făcute la Chișinău de emisarii europeni. Adică, Opoziției i se cere să recunoască alegerile și să dialogheze cu Partidul Comuniștilor.Agită și niște bani pe la nasul celor de la Chișinău, un miliard de euro. Un fragment dintr-o relatare de la Radio Deutsche Welle din care putem înțelege mai multe:
Vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă (primar de Chişinău) a dezvăluit detalii necunoscute despre discuţiile purtate în ultimele zile cu oficialii europeni. Potrivit lui, liderilor opoziţiei li s-a propus să închidă ochii la unele abuzuri care au fost comise în campania electorală şi în perioada post-electorală în schimbul unui miliard de euro pe care ar urma să-l primească Republica Moldova din partea donatorilor externi:
„Există o grabă a organismelor internaţionale... Dialog putere-opoziţie! Nu există o putere legitimă în Republica Moldova. Prin urmare, trebuie concentrate toate eforturile pentru a elucida faptele care au avut loc: fraudarea alegerilor şi încălcările grave ale drepturilor omului. Eu înţeleg că le este dificil şi celor din Europa să recunoască faptul că timp de 10 ani documentele şi poziţia lor au fost ignorate de către Guvernul Republicii Moldova. Şi dacă iese la iveală tot ce s-a întâmplat în Republica Moldova la nivel european – s-ar putea ca şi acolo să mai cadă nişte capete. Şi atunci, haideţi să facem cumva „conciliere”... – un miliard de euro credite Republicii Moldova... Lăsăm totul aşa mai pe tăcute şi mergem înainte. Nu e corect aşa!. Să fie descalificat acest partid şi această „guvernare”, pentru că l-a depăşit şi pe Smirnov (liderul separatist de la Tiraspol – n.n.) prin ceea ce a făcut. Atunci când se dă ordin să intervii în forţă, să omori, să baţi, să torturezi şi este implicat şeful statului, ministrul de Interne, deputaţi din Parlament, preşedintele Parlamentului, primul ministru care ameninţă că va trage în oameni... Eu îi întreb: Dar cum dorm ei? Cum dorm ei noaptea – Voronin, Lupu, Greceanîi, Papuc şi cei care au bătut? ".
Declarație Dorin Chirtoacă
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BASARABIA ACUM ! : Mai 01, 2009, 11:54:18
Situatia e mai complicata decat credeti. Daca nu erau aici si niste romani de la sucursala de langa Chisinau cred ca sefu renunta la afacerile de acolo. Da ii lasa pe angajatii aia pe drumuri. Nu sant multi. In Romania un patron sau statu ar inchide firma fara sa clipeasca ca nu sant destui nici de un sindicat ca lumea. Da nu e vorba numa de ei ca au familiile care asa au o paine si ele. Sefu zice ca nici conducerea tarii nu vrea unirea. Ca speculeaza numa in interes electoral sentimentele romanilor. Are un argument solid: daca politicienii din Romania ar vrea sa faca unirea ar da niste avantaje firmelor care deschid puncte de lucru in republica lui Voronin ca asa se apropie cel mai mult relatiile dintre noi si ei. Cultural nu sant probleme ca si noi si ei avem unionisti si istoria e comuna. Da oameni trebe sa simta direct ca le vin bani din Romania si ca fac bani cu Romania nu numa cu mafia ruseasca si ucraineana. El nu mai merge ca au zis moldovenii ca se poate trezi ca il aresteaza regimu lui Voronin pentru ca e roman. Ii mai pun in carca o chestie la oha ca ar fi spion roman si cine il mai scapa?. Luni voi fi eu bagat la inaintare. Ca sa vedeti ca e cat casa rahatu va pun un articol pe care mi l-a dat sefu sa il citesc.
Pagini: [1] 2 3 ... 84