Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 173
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 28, 2017, 22:19:40

  Ce v-ați aprins așa domniile dvs., de mă Iohannisiți și Sorosiți  atâta, numai și numai că vă dojenesc apărea că-l protejați pe Zdragnea ?

  Piața cea din Victoriei, se vede treaba că vă deranjează, pe dvs., dar mai tare pre duhovnicii dvs.

  Nu ați priceput că la Victoriei nu se vine cu convocator de partid, nu se vine cu autobuzul, nu suntem pontați pentru ziua muncă ? Este liber să vină și vin persoane care poate nu l-au votat pe neamț, ci pe Phonta al vostru, etnic ”român” din... dar cred că nu este cazul să derapăm.

  Dacă tot v-am dat exemplul cu Social Democrații Români, pe care alde matale acum îi tragi de urchi că s-au corcit cu PDSR-ul lui Ilici (sper că le aveți cu cronologia... pe vremea fuziunii era șef la ei unul Atanasiu), dar nu asta-i problema, prin anii 1990, era un partid din cele trei - istorice - cu care a dat Ilici cu minerii după el/după membrii lor. Dar hai să-i lăsăm pe PDSR-ști.

  Să vă dau una cu Rațiu și cel care era șet pe la ecfologiști - am un lapsus, se numea... cu W... - , era pe la parlament, atunci ei se întruneau pe Dealul Mitropoliei, nu înfrăzniseră să acapareze Casa Poporului.

  Și unde să făcea că tăbărâserăm pe FSN-ei... carele țineau la șeful lor, cel sărac și cinstit.
  Atunci am purces spre și pe parlament să-l sea gios pe Ilici, era prin 1991, să se ducă la mămica lui Rusia - că doar ce se spărsese URS-su cel mare (uite vedeți domniile dvs. așa cum și voi doriți a da jos prezidentul de azi). Și pentru că prezidentul se ținea bine-n Cotroceni și-și băgase niște TAB-uri prin colțurile grădinii lui cea mare (să vă spună demiurgii voștrii dacă mint, în treaba cu TABN-urile), atunci cu năduf s-a ”penetrat” spre sala unșilor neamului, spre care cătam sprijin, întru izgonirea celui proptit în jilțul domnesc. O parte din huligani au reușit să oenetreze, eu... când am pășit îndârjit, m-am trezit cu o ploaie de pulane, șarjate de de păzitori de suflet, de am fost forțat să renunț la întregirea grupei celor care au intrat ca să spună înaltelor fețe, cât de democratic se poartă cu noi, dulăii stăpânirii. Și nu ne doream decât să depănăm și noi păreri și imagini și ce se vrea de fapt - în contrast cu tonele de lături turnate pe sticlă de către TVR, condusă de istoricul academician iliescian.

   Rămas în afara clădirii... după o jumătate de oră... iese afară la demonstranți... nu FSN-iști consacrați, aceștia nu serveau dialogul ci numai monologul... vedem că apare, nimeni altul decât domnul Rațiu, cu papionul său.
   Ne-a salutat, ne-a strâns mâinile și, a spus: ”Măi copii, măi, nu așa este democratic, nu se dă jos cu forța un președinte.” Bine unii i-am reproșat: ”-Faceți voi ședință și dați-l jos.” A mai ieșit și d-ul Weber de la ecologișri (sper să nu-i stâlcesc numele) și dânsul tot așa. Nu ne-au mulțumit cu vorbele lor, chiar le-am spus că ăștia nu sunt demni să-i tratăm decât așa cum ne tratează ei pe noi. Dacă-i lăsăm acum, iar ne scapă și-și fac de cap. Puțini au înțeles, da așa a fost.

   După ce s-au liniștit apele (pentru ei), au început să ne prigonescă pre noi, să ceară informații și să fim turnați, amendați ori băgați la răcoare. Distinsul domn Czaczar Zoltan, președintele de la 21 Decembrie din Târgul-Mureș, mi-a spus că arătau pozele pentru identificare, iar pe mine ”mă imortalizaseră” când eram cocoțat pe cușca polițaiului de serviciu, apoi urcam pe colțul clădirii dar nu am ajuns la geam că dădeau și-acolo cu pulanele. Nu m-a turnat, cu toate că el era maghiar, iar eu român, dar eram ca frații, că le purtam respect și lui Gigi (17 Decembrie) și lui Dorin Sângeorzan - poate că eram prea vulcanic în stradă, cum spuneau ei, însă... dacă atunci săreau juma de milion de bucureșteni, acum nu-i mai aveam pe cap pe ei și pe pe urmașii lor, infiltrați și buind toate partidele. 

 De fapt la fel ca și cu-n an mai înainte. Însă am dorit să spun că sa mai da mardeală la prostime și după 1990, și chiar și-n 1993 - când Ilescu mințea că cei din piață (Piața Universității) vor să-l scoată din Palatul Cotroceni cu picioarele-nainte, când de fapt noi am cerut să purtăm un dialog cu puterea, la TVR, ca să audă țara ce trebuie să audă, nu numai ce vor ei să se audă. Și facem asta ca să respectăm cetățenii acestei țări și conflictele nu să se acumuleze, să explodeze să se întâmple cum s-a mai întâmplat și președinții să părăsescă scaunul numai cu picioarele-nainte.
  Ei... mărimile dvs. - de acum, sper că nu și de atunci - , credeți că urmașii celor de atunci și-au uitat năravurile ?


Exact.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 23:06:33
Chiar așa. Și eu sînt curios să știu care este diversiunea.

Nu va zic, na! Cheesy
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 22:39:05
Domnule Vamil, cu tot respectul, nu ar fi mai bine sa obsrvati mai intai de unde a inceput aceasta disputa si abia apoi sa o comentati? Ca fost detinut politic si ca membru al forumului revolutionarilor, va respect si nu am nici cea mai mica intentie sa va supar. Dar daca faceti asemenea afirmatii grave, fara echivoc, ar fi cazul sa precizati numele celor care va deranjeaza atat de tare, precum si motivul, detaliat. Eu va spun raspicat ca m-a oripilat incercarea lui Iulian de a folosi simbolurile Revolutiei Romane din Decembrie 1989 pentru a sugera, sau chiar afirma ca adunatura scoasa de S.R.I., U.S.R. si firmele straine in fata sediului guvernului din Piata Victoriei ar avea legatura cu ea, sau chiar ca ar fi o noua revoutie! E o mizerie atat de mare incat un om cu experienta dumneavoastra ar fi trebuit sa sara ca ars la vederea blasfemiei acestui ranit in cur la Revolutie!

Domnule nickname remus43de, esti un diversionist.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 01:57:48
Nu pentru asta, nu pentru ca te dai destept. Reciteste:Murdariti istoria Revolutiei din Decembrie 1989 si a celor care i-au compus cantecele si i-au cantat idealurile. Rusine!

BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/673260779399342/?multi_permalinks=1363297203729026&notif_t=group_highlights&notif_id=1487460380156887

Dan Marinescu
19 februarie la 08:59
Să vedeţi voi, dragii moşului, ce scrie un dobitoc pe "portalul revoluţiei" (nu cel al lui Gh Iosif), ci cel administrat de Mery Barbu, bineînţeles cu "y", că doar suntem în "lumea bună". Fiţi atenţi "acilişa" :
Sorin Martin
9 ore
Si ce naiba facem sa iesim din rahatul asta? Aici ne-au adus cei care au devenit dependenti psihic de Antena1 si 3 si RT si au votat in masa Mafia din PSD si ALDE dar si cei normali la cap si educati dar care au stat acasa si au preferat sa stea la caldurica la o bere in fata televizorului in loc sa iasa la vot.
Ma uit acum la Antena 1 si RTV care il improasca cu diaree si murdarie pe Ciolos fiindca a "cutezat" sa nu fie de acord cu PSD! Si CNA vrea sa inchida Realitatea TV!!!!
Cum dracu' dam jos parlamentul? degeaba dam jos guvernul fiindca mafiotii pot sa isi schimbe cate guverne vor...
ALEGERI ANTICIPATE !!!! Asta trebuie sa strige Strada!!!!
Am ajuns la momentul in care nu mai vad alta varianta decat cea violenta!!! Ce naiba? Trebuie sa apara un Ku Klux Klan care sa impusrte unul cate unul pe mafiotii din PSD si ALDE?
Sunt un om pasnic insa cand ajung la finalul rabdarii devin destul de dornic sa imi cumpar o mitraliera! Si, din pacate, cred ca nu sunt singurul....
Sunt impresionat (in sensul rau al cuvantului) de cat de multi romani se pot uita la Antena 1, 3, RTV si se lasa spalati pe creier! Am ajuns o natiune din care a disparut demult spiritul daco-roman! Acum am ajuns un popor balcanic dornic de scandal, si cu putine idei, cu putina educatie.
Bleah!!!!
Dan Marinescu Uşurel, cu pianul pe scări ! Eu cred că ar trebui să-ţi bagi picioarele, dar mai ales capul în apă rece ! Nu de alta, dar te bagă ăştia la "răcoare" pentru instigare la violenţă şi instigare la crimă. Citez din fântâna nesecată a gândirii tale bolnave : "Am ajuns la momentul in care nu mai vad alta varianta decat cea violenta!!! Ce naiba? Trebuie sa apara un Ku Klux Klan care sa impusrte unul cate unul pe mafiotii din PSD si ALDE?
Sunt un om pasnic insa cand ajung la finalul rabdarii devin destul de dornic sa imi cumpar o mitraliera!"


HuhHuh?? Ce treaba am eu cu asta? Hai ca suntem pe aratura. Noapte buna.

Nici cu asta? (Noapte buna.)

Iulian Capsali
3 ore ·
Acum văd că Felix Tătaru m-a blocat. Chiar nu am vrut să-i tulbur modul în care vede și face politică în România (de la EBa lu' tata la Johannis și Cioloș diferența nu este chiar substanțială), nici faptul că promovează cu sârg manifestaţia din Piaţa Victoriei (ce s-ar face GMP fara corporații...), ajunsă la faza ei de dragoste cu steagul UE.
Nu înţeleg totuşi cum ar fi crezut el că un conservator ca mine ar fi putut fi câştigat de o asemenea manipulare grosieră a serviciilor şi a ONG-urilor Soros, cu bieţii corporatişti pe post de trufandale sezoniere, un atac la democrație calchiat pe modelul Maidanului, care ar fi putut să aibă consecințe imprevizibile.
Apropos de manifestația cu steluțe pe fond albastru, îmi imaginez ce amuzaţi sunt britanicii când văd că în Est există o asemenea idolatrie şi fetişuri faţă de un construct ideologic excepţional sintetizat de Părintele Costin Jacob: "Uniunea Europeană, copia grotescă a unei civilizaţii revendicate de la Platon, dar aplicate pe... Hitler!..."


Nu, nici cu asta.
Daca ma acuzi de ceva si crezi in statul de drept, fa-o explicit, du-te la Parchet, nu-mi manca timpul.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 01:38:00
Nu pentru asta, nu pentru ca te dai destept. Reciteste:Murdariti istoria Revolutiei din Decembrie 1989 si a celor care i-au compus cantecele si i-au cantat idealurile. Rusine!

BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/673260779399342/?multi_permalinks=1363297203729026&notif_t=group_highlights&notif_id=1487460380156887

Dan Marinescu
19 februarie la 08:59
Să vedeţi voi, dragii moşului, ce scrie un dobitoc pe "portalul revoluţiei" (nu cel al lui Gh Iosif), ci cel administrat de Mery Barbu, bineînţeles cu "y", că doar suntem în "lumea bună". Fiţi atenţi "acilişa" :
Sorin Martin
9 ore
Si ce naiba facem sa iesim din rahatul asta? Aici ne-au adus cei care au devenit dependenti psihic de Antena1 si 3 si RT si au votat in masa Mafia din PSD si ALDE dar si cei normali la cap si educati dar care au stat acasa si au preferat sa stea la caldurica la o bere in fata televizorului in loc sa iasa la vot.
Ma uit acum la Antena 1 si RTV care il improasca cu diaree si murdarie pe Ciolos fiindca a "cutezat" sa nu fie de acord cu PSD! Si CNA vrea sa inchida Realitatea TV!!!!
Cum dracu' dam jos parlamentul? degeaba dam jos guvernul fiindca mafiotii pot sa isi schimbe cate guverne vor...
ALEGERI ANTICIPATE !!!! Asta trebuie sa strige Strada!!!!
Am ajuns la momentul in care nu mai vad alta varianta decat cea violenta!!! Ce naiba? Trebuie sa apara un Ku Klux Klan care sa impusrte unul cate unul pe mafiotii din PSD si ALDE?
Sunt un om pasnic insa cand ajung la finalul rabdarii devin destul de dornic sa imi cumpar o mitraliera! Si, din pacate, cred ca nu sunt singurul....
Sunt impresionat (in sensul rau al cuvantului) de cat de multi romani se pot uita la Antena 1, 3, RTV si se lasa spalati pe creier! Am ajuns o natiune din care a disparut demult spiritul daco-roman! Acum am ajuns un popor balcanic dornic de scandal, si cu putine idei, cu putina educatie.
Bleah!!!!
Dan Marinescu Uşurel, cu pianul pe scări ! Eu cred că ar trebui să-ţi bagi picioarele, dar mai ales capul în apă rece ! Nu de alta, dar te bagă ăştia la "răcoare" pentru instigare la violenţă şi instigare la crimă. Citez din fântâna nesecată a gândirii tale bolnave : "Am ajuns la momentul in care nu mai vad alta varianta decat cea violenta!!! Ce naiba? Trebuie sa apara un Ku Klux Klan care sa impusrte unul cate unul pe mafiotii din PSD si ALDE?
Sunt un om pasnic insa cand ajung la finalul rabdarii devin destul de dornic sa imi cumpar o mitraliera!"


HuhHuh?? Ce treaba am eu cu asta? Hai ca suntem pe aratura. Noapte buna.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 01:32:34

Cat despre Badita, eu nu-l cunosc personal. Doar am auzit de el. Iar daca nu gresesc poza de aici este de la un protest mai greu de inteles pentru pudici si anacronici.

Astept protestul cu "martisorul" la vedere pentru 1-8 martie,tocmai ca nu sunt pudic,dar pentru tine este mai greu datorita "împuscaturi" de la dos!
remus34 stiu ca domnul Iulian are studii a lucrat la SSPR  Wink


Nu ati derulat bine.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 01:25:44
Nu sunt superior nimanui. Cine a vazut moartea nu se mai poate considera superiorul nimanui. Nu cred ca m-am dat vreodata superiorul cuiva. Nu eu sunt cel care aduce discutiile in astfel de directii. Uita-te numai acum: eu doar am zis ca s-a cantat Imnul Golanilor in Piata Victoriei si mi-a sarit lumea in cap ca ma dau destept. Daca am gresit vreodata, imi cer iertare. Poate e si pentru ca a doua zi trebuie sa merg la serviciu.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 01:11:42
Iuliann deruleaza putin postarile si vezi cine a inceput cu jignirile despre "mintiti" unde este minciuna in ce am postat! Tu ai inceput cu jigniriile,ti-am atras atentia, nu jigni votanti indiferent de partid(PSD,PNL,UDMR).
Nu te considera superior si pe ceilalti "Untermensch".
A imparti voatanti  "cu noi" sau "impotriva noastra", in cetateni ai Lebensraum-ului si auslanderi suntem in 2017, si nu in vremea inchizitiei si nici in vremea gestapo-ului si nici in vremea leninismului.


Ok, da-mi un link unde am zis ca mintiti. Poate ca am gresit. Daca eu as fi mintit sau as fi gresit nu trebuie sa o faceti si voi acum.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 00:42:56

Cat despre Badita, eu nu-l cunosc personal. Doar am auzit de el. Iar daca nu gresesc poza de aici este de la un protest mai greu de inteles pentru pudici si anacronici.

Astept protestul cu "martisorul" la vedere pentru 1-8 martie,tocmai ca nu sunt pudic,dar pentru tine este mai greu datorita "împuscaturi" de la dos!
remus34 stiu ca domnul Iulian are studii a lucrat la SSPR  Wink


Pai, vedeti? Fluturati chiloti lui Badita in topic-ul dedicat memoriei lui Paturca, va ascundeti dupa nick-name-uri, ma jigniti si mintiti desi stiti foarte bine cine sunt.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 00:26:45
Kronstadt, domnul Iulian nu e un porst, are studii, are un salariu bun etc. Dar cred ca l-au spalat rau pe creier la serviciu. Parerea mea este ca lucreaza la o firma privata, posibil chiar la o multinationala. Mai stiu doi ca el, parca ar fi drogati, asa se comporta. Am primit niste mesaje ca sa-l las in pace. Eu il las, dar face tot mai multe si mai mari deservicii Revoutiei si noua. Sint convins ca nu isi da seama, dimpotriva, cred ca e foarte mandru de rezistenta lui de piata. Insa m-ar mira sa nu stie ca #REZIST-ul lor e manevra mondiala a miscarii homosexualilor si lesbienelor. Cel putin Badita chilotarul ar fi trebuit sa-i atraga atentia ca ceva nu e in regula in "revolutia lunii". Si aceasta denumire este o alta blasfemie. Sa-i fie rusine!

  Poate intelege care este adevarata revolutie a momentului.

Da, da. Stiu ca pe toti care nu va aproba tampeniile ii catalogati drept pesedisti, sau mai rau, domnule Iulian.
Nu ai ceva mai original pentru forumul revolutionarilor? As vrea sa raspunzi si intrebarii care ti-a fost adresata de Kronstadt.


I-am raspuns lui Kronstadt.
Sa stiti ca eu ma intreb mereu daca sunt sau nu spalat pe creier. Mi-as dori ca toti sa faca la fel ca mine.
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 27, 2017, 00:20:45
Probabil duminca viitoare,urmeaza protestul in chiloti,depinde ce program face Badita de la " coruptia ucide"https://www.facebook.com/coruptia.ucide/

http://www.piticigratis.com/2017/02/florin-badita-cel-mai-prost-somer-din-tara-deturneaza-protestele-spre-cerseala-lui-de-atentie/

Florin Bădiță, cel mai prost șomer din țară, a ajuns să se creadă vocea protestatarilor

Totusi cine sponsorizeaza cartonase,stegulete,etc!


Spre deosebire de cei care protesteaza la Targoviste si Cotroceni adusi de sefi PSD, cei din Piata Victoriei protesteaza fiindca asa vor ei, fara sa fie adusi de nimeni.
Cartonase si stegulete ne cumparam singuri; oamenii din Piata Victoriei muncesc, nu au nevoie sa fie sponsorizati.
Cat despre Badita, eu nu-l cunosc personal. Doar am auzit de el. Iar daca nu gresesc poza de aici este de la un protest mai greu de inteles pentru pudici si anacronici.
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 26, 2017, 23:55:36
Mie si celorlalti din Piata Victoriei nu are de ce sa ne fie rusine.
Piata Victoriei continua idealurile Revolutiei din Decembrie 1989 si astazi a adus un omagiu lui Cristi Paturca.

Rusine sa le fie celor care asculta manelele PSD.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN MEMORIAM CRISTI PATURCA : Februarie 26, 2017, 23:33:47
In seara aceasta in Piata Victoriei s-a cantat din nou Imnul Golanilor.

https://www.facebook.com/iulian.nastasache.7/videos/10158246221245576/

14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Februarie 21, 2017, 01:43:41
In decembrie '89 am iesit in strada si pentru dreptul la libera exprimare. Cei care cica fac acum tot un soi de revolutie, sloganul „rezist"  doresc sa ingradeasca libertatea de exprimare pentru care ne-am riscat noi viata si sa blocheze/cenzureze site-urile indezirabile, care nu promoveaza ideile lor globaliste! Neomarxistii astia ai lui Soros sunt mult mai periculosi decat bolsevicii stalinisti!
SUA miscarile LGTB au cartea de vizita „REZIST"

Componenta hazlie a libertatii de exprimare: 'Cenzurati minciuna!'
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: Aceiasi poveste ,alti protagonisti : Februarie 16, 2017, 23:32:21
Sa fie adevarat,sa fie oare numai un zvon,cine poate sa spuna?
Dupa mult laudata lege data pentru studentii tineri si frumosi in care se angajau ca cei din urma vor putea calatorii cu trenul gratuit iata ca,cum le sta politicienilor in fire acum vin cum ca vor s-o modifice incat gratuitatea sa fie numai pentru aceia care invata intro localitate alta decat cea de domiciliu.
Nu mare sa ne fie mirarea cand in finalul legii vom mai citii si alte chichite incat studentii vor fi nevoiti sa-si plateasca integral biletul.
Oare ce au de spus studentii mai ales cei din Constanta care sau desolarizat de manifestatiile impotriva celor de la guvernare?acum le place jocul politicianist plin de promisiuni si praf in ochi?


Nu stiu daca e zvon sau nu, dar programul asta al PSD de a arunca, ca popa in casa cu aghiazma, cu lapte si miere in toate directiile. mi se pare infiorator. Pai banii pentru cei care merg gratis cu trenul de unde vin? Normal ca nu au destul de multi cetateni sa dea banii aia, si atunci vor lua masuri sa nu se mai plateasca gratis tot.
Pagini: [1] 2 3 ... 173