Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 74
1  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie? : Noiembrie 19, 2015, 10:29:15
Sincer, nu ma intereseaza cine si jocurile cui le face.
Cert e ca eu am vazut ambele liste, iar lista 107 pentru care stiti ca am facut demersuri la Consiliul Judetean sa obtin niste explicatii (vezi in trecut pe portal), este diferita de asta cu 86 de pozitii.
La ce au fost folosite, habar nu am, pentru ca nimeni nu a putut pana acuma sa-mi confirme ca vreuna din liste se afla ca dovada relevanta in vreun dosar, pentru obtinerea vreunei calitati, pe oricare dintre legi.
Mai mult de atat nu am ce sa zic si nici nu vreau sa ma bag mai adanc in problema.
Are cine.
2  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie? : Noiembrie 18, 2015, 10:56:39
Nu trageți!
Și-a uitat cineva documentul ăsta pe la mine prin scaner și nu știu ce să fac cu el.
Il revendică cineva?

In altă ordine de idei, domnule Demi, să știi că m-a suparat articolul ăla despre revoluționari care "s-au transformat într-o clică de infractori".
Îți înțeleg războiul cu Maior și sunt de acord cu faptul că unii și-au luat certificatele cu prea multă lejeritate, însă te rog să fii mai atent în exprimarea de idei, mai ales când îți spui oful în fața unui ziarist, care și el caută senzaționalul cu orice preț. Asta e meseria lui.
Sunt sigur că vei face niște precizări, pentru că nu poți lăsa să se creadă că te-ai referit la toți revoluționarii și nu numai la ăia care s-au ocupat de matrapazlâcurile cu certificate.

 
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 02, 2015, 10:15:41
Pirotehnicianul e de vină!
Trecând peste cele două vinovății evidente, proprietarul care a ales soluții ieftine și primaria care a dat aviz de funcționare fără avizul pompierilor, mie mi se pare că principalul vinovat este pirotehnicianul.
Ăsta e instruit să mânuiasca artificiile și să ia toate măsurile ca acțiunea lui să se desfășoare în siguranță.
El ar fi trebuit să știe, să vadă, să verifice, să discearnă.
Măi nene, tu ești cel care trebuie să știi ca jetul de scântei de la o artificie "inofensivă" pe care o mânuiești tu, poate aprinde un burete aflat la 2 m.
Asta nu trebuie să o știe nici proprietarul clădirii, nici formația de pe scenă, nici femeia de serviciu și nici spectatorii.
Doar tu.
Pentru că tu îți cunoști marfa, tu ești instruit, tu ești autorizat abia după ce faci niște cursuri complexe despre materialele pirotehnice dar și despre normele de prevenire a incendiilor.
Patronul clubului e vinovat că nu a băgat măna în buzunar mai adânc, să folosească materiale ignifuge, dar trebuie să-l înțelegem pentru că avea rate la mașina bengoasă și la vila sigură, făcută din materiale solide și ce nu ard.
Ăla de la Primărie e vinovat că a închis ochii și a dat autorizația de funcționare făra avizul Pompierilor (unde mai pui că în astfel de situații se cere un studiu complex numit Scenariu de rezistenta la foc, pe care-l fac unii specializați pentru prevenirea incendiilor in clădirile publice), dar și pe ăsta îl înțelegem, pentru că leafa-i mică, nevasta are pretenții mari iar bancnotele alea din dosarul de autorizare, parcă semănau cu un aviz de pompieri.
Dar tu?
Tu ce explicație poți să dai pentru că ai văzut burete pe stălpul ăla și totuși ai decis să îndrepți un jet de scântei către el?
Ce-ai făcut tu, îmi aduce aminte de povestea cu lupul cel rău și cei trei purceluși.
Purcelul cel mare și cel mijlociu și-au făcut casă din paie sau lemn, pentru că s-au complăcut și pentru asta sunt vinovați, însă tu lupule ai suflat cu putere și le-ai dărâmat bordeiele.
Eu pe tine te-aș arde.
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 31, 2014, 20:33:13
Astăzi este ziua lui Maior Lazăr Dorin.
Aș vrea să-l sun să-i urez "La Mulți Ani", însă nu mai am numărul lui de telefon.
Mă poate ajuta cineva???
5  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Octombrie 31, 2014, 20:27:48
Astăzi este ziua lui Maior Lazăr Dorin.
Aș vrea să-l sun să-i urez "La Mulți Ani", însă nu mai am numărul lui de telefon.
Mă poate ajuta cineva???
6  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie? : Octombrie 31, 2014, 20:26:35
Astăzi este ziua lui Maior Lazăr Dorin.
Aș vrea să-l sun să-i urez "La Mulți Ani", însă nu mai am numărul lui de telefon.
Mă poate ajuta cineva???
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 17, 2014, 15:56:07
Consider ca ar fi o prevedere corecta.
Daca am jurat credina nevestei, nu mai pot sa jur credinta amantei dcat ilegitim si mincinos.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 13, 2014, 19:03:50
Asta cu vandutul asociatiei trebuia pusa la sectiunea de bancuri.
Am auzit asta de doua saptamani, insa am crezut ca e o gluma.
Si inca mai cred.

 Cheesy
9  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Martie 08, 2014, 18:21:22
http://maiorlazardorin.blogspot.ro/2014/03/viata-merge-inainte.html
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 20, 2013, 14:46:45
Ce nu pricep deloc este faptul ca acest individ DLM trebuie asteptat 7 ani ca sa revina in fruntea miscarii revolutionare.Rupeti pisica si terminati odata cu BNR.Formati o alta conducere si schimbati si denumirea si convingeti pe toti sa vi se alature demonstrand ca sunteti de buna credinta.
Daca DLM iese si merita sa revina in fruntea miscarii o sa fie repus in functie.
Daca nu o faceti demonstrati ca va are la mana cu ceva.


Nu este vorba de 7 ani.
Daca Maior Lazar Dorin se va preda ca sa-si ispaseasca pedeapsa, conform sentintei, are si interdictie de a ocupa functii de genul celei de presedinte al BNR.
Asta in seamna ca postul ar trebui rezervat 12 ani si mai bine.
Nu stiu daca peste 12 ani va mai exista BNR-ul.
11  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Noiembrie 15, 2013, 21:40:08
Am primit urmatoarea adresa:

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAŞOV DECEMBRIE 1989”

Braşov, George Bariţiu nr.1, tel / fax: 0268-410212

                              Nr. 027 / 06.04.2009

      Către
         Administratorul Portalului Revoluţiei Române

Membrii Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989”, întruniţi în Adunarea Generală ce s-a desfăşurat la sediul organizaţiei în data de 04.04.2009 la orele 1100, luând la cunoştinţă de atacurile continue la adresa Preşedintelui asociaţiei pe forumul poratului, la care s-a pretat domnul Iulian Doftoreanu, a luat hotărârea, în unanimitate, să solicite stoparea acestora până la luarea unei decizii definitive de către instanţele de judecată în procesul în care sunt părţi.
Hotărârea definitivă a instanţei vă va fi înaintată pentru a fi postată pe portal imediat după finalizarea procesului.
Până atunci orice comentariu este de prisos.

Preşedinte,
Dorin Lazăr MAIOR

Asteptam sentinta.
Acolo vor fi explicate toate faptele si concluziile judecatorilor.
12  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Noiembrie 15, 2013, 21:32:35
Exact ce-ti spuneam.
Un articol facut special ca sa fie spectaculos si sa induca in eroare opinia publica, amestecand adevaruri cu neadevaruri in beneficiul imaginii Sfantului Maior.
Autorul, baga informatia ca s-a realizat o expertiza la Romexterra Bank - ADEVAR
Apoi, da cateva detalii despre modul in care au fost facute aceste operatiuni - ADEVAR (desi nu era nevoie de o expertiza ca sa-mi demonstreze ce deja am scris deja eu)
Apoi se afirma ca banca a iesit in castig - ADEVARAT (sunt primul care a si demonstrat asta cu un calcul matematic pe care l-am postat pe blog)
Dupa care, intregul articol, continua cu declaratiile avocatului lui Maior, declaratiile lui Maior si abereaza pana la sfarsit pe tema victimizarii lui Maior care a fost pagubit de mafia PDL.
Nu stiu daca-ti aduci aminte ca s-a postat aici pe forum carnetul meu de membru de la ultimul partid in care am fost inscris - PSD.
Atunci, de unde toata povestea cu Scripcaru si Blaga cand nici macar nu sunt membru PDL? Stiu sigur ca nici Butum nu e, insa nu bag mana in foc.
Concret, articolul asta nu arata nimic, ci doar face presupuneri fara dovezi.
Eu insa am postat mereu dovezi si demonstratii exacte, bazate pe calcule si pe adevar.
Nu a trebuit sa sponsorizez pe nimeni pentru asta.
Cat despre recunoasterea propriei vinovatii, am facut-o deja cand m-am autodenuntat la DNA ca sa il impiedic pe Sfantul Maior sa ma fure si mai mult.
13  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Noiembrie 15, 2013, 19:54:21
Asta nu e parerea ta ci aberatiile unui ziarist mereu ametit de saniuta, ce scria dupa dictare tot ce-i servea Maior.
In fata calculelor si evidentelor clare, nu cred ca e cazul sa-ti asumi neconditionat astfel de aberatii, chiar daca de cand te-ai pensionat iti face placere sa mai bagi putina sare pe rana aici pe forum.  Smiley
Nu ma bag sa demontez afirmatiile despre ceilalti implicati in scandal, insa in ceea ce ma priveste, ce este adevarat am recunoscut deja iar aberatiile le pot demonta una cate una chiar cu acele dovezi palpabile si nu doar cu vorbe-n vant.
14  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Noiembrie 15, 2013, 15:53:47 

 “Alta victima a fost ex-administratorul Navigator SRL, Pop Laurian Claudiu, pe care Doftoreanu l-a racolat, cerandu-i sprijinul in accesarea unor credite.”
„Cred ca in toamna anului 2006, intr-o seara, am fost contactat telefonic de catre Doftoreanu Iulian care m-a rugat sa ma deplasez la Romexterra Bank Brasov, deoarece Matepiuc Mihai doreste sa vorbeasca ceva cu mine. La intalnirea cu Matepiuc, acesta mi-a spus ca are niste probleme, presupun ca de ordin bancar, si m-a rugat sa ajut sucursala. Eu am spus ca o sa-l ajut si acest ajutor consta in accesarea unor credite bancare in numele Navigator SRL, pe termen scurt urmand ca banii rezultati sa fie folositi in interesul altor firme, administrate de Doftoreanu Iulian. Conform extraselor de cont in decursul anului 2006 am accesat opt credite (fiecare de 150.000 RON – n.r.), iar toate creditele au fost utilizate in interesul firmelor Maroma. Ulterior, am aflat ca unele credite au fost acordate fara stirea mea inainte ca eu sa fiu prezent in banca pentru a semna vreun contract de credit. Am mai accesat si alte contracte, pe care le-am semnat personal, fara a sti unde se indreapta banii obtinuti, unul fiind garantat cu un cec emis de catre SC BUT Trading SRL”.Valahule, nu prea am inteles unde bati cu toate postarile alea, insa una am inteles-o perfect. Aceea cu declaratia data de prietenul meu Pop Laurian Claudiu, atunci cand procurorul i-a pus niste intrebari tintite, avand in minte si asumarea mea cu privire la orice posibila invinuire in ceea ce il priveste. Ce nu stia la momentul acela Laurian, era care a fost beneficiarul sumelor creditate de banca. Lui i s-a indus ideea ca acele credite au fost utilizate in beneficiul MAROMA, firma mea.
Luand mai tarziu toate extrasele de cont de la toate firmele cu care a interactionat firma NAVIGATOR, a reiesit ca banii din creditele respective au ajuns in 71,4% la firmele FORI si 28,6% la firmele lui Butum. Mai mult, MAROMA a avut si un aport de aproape 9 miliarde care a intregit valoarea totala a sumelor plecate din patrimoniu, fara sa se foloseasca de ele nici Laurian Pop si nici subsemnatul.
Ai atasat tabelul cu acest calcul.
Daca vrei sa vezi ce-ti declara acum Laurian Pop, uite adresa lui de mail. Scrie-i pe laurypop1@yahoo.com.
15  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN : Noiembrie 14, 2013, 12:42:04
Nu m conteaza dle, acu-i dofotorit pt 7 ani, perioada in care iti poate face nada, 0. Altele sunt subiectele de interes. De ex unde se afla victima grupului infractional de la Romextera, in Ro sau in ext?
Nu pot sa nu-ti raspund ca Maior nu a fost victima "grupului infractional" ci beneficiarul lui.
La el au ajuns in proportie covarsitoare sumele din circuitele de creditare.
Asta am spus mereu si am demonstrat.
Cu totii stim si suntem de acord cu faptul ca Maior a fost un bun conducator al BNR-ului, insa pentru asta a cheltuit foarte multi bani.
Bani de deplasari pentru cei chemati la proteste, bani de mese organizate sau ad-hoc cu revolutionarii, bani de mese si intalniri cu mai marii din politica, bani de inchiriere de sali si sedii.
De unde crezi ca au venit acesti bani?


Probabil ca o buna parte din tunul dat la Bancorex si la Bankoop ?
Initial din tepe date producatorilor de bauturi si conserve.
Depozitul de pe Cuza Voda era mereu plin cu marfa din tepe, insa se vindea repede sub pretul de cumparare, pentru ca nu plateau nimic pe ea.
Asa a ajuns deputat si vicepresedinte la Camera de Comert.
Apoi, a urmat perioada glorioasa a Bancorexului, cand calare pe cele doua demnitati, a luat creditul cu care si-a facut o retea de 11 magazine Kodak Express. Era a doua retea de laboratoare foto din Romania la acea data. A tocat si afacerea aia, banii din Bancorex si terenurile a zeci de revolutionari care au avut incredere in el, cu incercarile disperate de a mai prinde un mandat si cu sumele uriase cheltuite pentru a ramane pe val in miscarea revolutionara.
Apoi, si-a mutat interesul la Eurom Bank, unde m-a imbarligat pe mine sa ii finantez noile lui afaceri cu salile de cinema si cu cateringul la spitalele din Arad. Asa am luat primul credit din viata mea, pentru ca nici o firma de-a lui nu era finantabila.
Prima data am crezut sincer ca va reusi sa-si gestioneze afacerile, insa in scurt timp s-a demonstrat ca m-am inselat, iar nevoile lui de bani sunt uriase, trebuind-ui sume din ce in ce mai mari. Si pentru ca nu-si platea dobanzile la banca, m-am indatorat eu din ce in ce mai mult pentru el.
Asa am ajuns sa iau si un credit de la Romexterra Bank. Tocmai facusem o lucrare mare pentru banca (daca va mai aduceti aminte de casetele luminoase cu fete curbe pentru bancomatele lor) si cum termenul de plata era de vreo 30 de zile, am indraznit sa cer chiar sucursalei din Brasov un credit pe factura.
Atunci ma temeam foarte mult de inscrierea firmei in CIP si CRB, deci ma straduiam sa-mi salvez afacerea dupa ce-i dadusem o caruta de bani lui Maior, iar acesta nu parea sa aiba vreo solutie ca sa-i restituie. Intr-un fel, am rasuflat usurat cand l-am vazut ca si-a deschis si el conturi la Romexterra Bank unde se pare ca era foarte bine vazut de directoarea sucursalei, doamna Tatar. Nu stiu ce intelegere au facut, insa in scurt timp, firmele lui Maior au primit toate credite la maximum de competenta a sucursalei. Nu stiu daca in intelegerea asta are vreo legatura faptul ca un domn Tatar care locuieste la aceeasi adresa cu doamna Tatar, a primit in scurt timp un certificat de revolutionar preschimbat. Poate e doar o intamplare.
Mai departe insa, cum creditele luate de Maior aveau nevoie de alte credite pentru acoperirea dobanzilor, in lipsa de venituri de la spitale si de la cinematografe, am inceput sa fim rugati de conducerea bancii sa punem umarul intr-un circuit de creditare si plati intre firme, in asa fel incat luna de luna sa se poata plati la timp dobanzile si sa nu existe incidente de neplata. Numai ca daca la inceput s-au acoperit cheltuielile de catre beneficiarul banilor, mai apoi nu s-a mai facut asta si ne-am trezit cu o multime de credite la care trebuia sa platim comisioane si dobanzi, pe langa propriile noastre credite.
Si n-am mai putut sa facem altceva decat sa ne afundam si mai adanc, toate cele cca.100 de firme implicate.
Cand toata povestea a explodat, Maior nu a mai vrut sa recunoasca nici macar creditele firmelor lui, dar sa mai recunoasca si creditele celorlalte firme de la care luase banii.
Dintr-o data, din beneficiar a devenit victima.
Mai mult, ca sa nu il reclame pe directorul adjunct al bancii pentru sumele pe care acesta le-a dat firmelor lui si ale altora fara contract de credit, i-a cerut acestuia sa ii mai dea 20 de miliarde pe care sa le ia de la mine si de la un alt om de afaceri. Asta a umplut paharul si da, ne-am dus la DNA sa intermedieze ei tranzactia.
Si au intermediat afacerea asa cum stiu ei mai bine.
Intre timp, Maior a fost atat de abil in negocierile cu centrala bancii incat a mai obtinut si alte credite pe care apoi nu le-a mai platit.
Cu alea si-a platit avocati scumpi si articole in presa care sa-i creeze o aura de martir.
A incercat sa acrediteze ideea ca el nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase, ca banii nu ia- luat el cu ceilalti, ca el e victima ce-a mai inocenta, chiar daca toate socotelile si traseele de bani duceau in mare parte la el. (Acum sunt inscris la masa credala doar a uneia dintre firmele lui cu vreo 14 miliarde, insa e clar ca nu voi putea recupera nimic din ei.)
Judecatorii insa nu au fost de acord cu el si au vazut adevarul curat.
Asa a avut Maior bani, in toti acesti ani de cand s-a cocotat in fruntea revolutionarilor.

Pagini: [1] 2 3 ... 74