Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Asociatii / Asociaţia Decembrie 1989 - Metrou - Romania / Răspuns: Dle Presedinte COSTIN : Ianuarie 25, 2011, 18:10:57
BUNA SEARA ! VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE,DACA STITI,UNDE S-A MUTAT ASOCIATIA REVOLUTIONARILOR CARE FUNCTIONA IN PRIMARIA CAPITALEI,CEA CONDUSA DE D-NUL MAXIM DORIN,PT. CA AM PIERDUT ORICE LEGATURA SI NU STIU DE UNDE-MI POT RIDICA FOILE DE DRUM. O ADRESA,UN NUMAR DE TELEFON...VA ROG ! VA MULTUMESC !!!
2  Discutii generale / Forum / Răspuns: intrebari : Ianuarie 22, 2011, 13:35:16
BUNA ZIUA ! VA ROG FRUMOS,POATE SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA UNDE S-A MUTAT ASOCIATIA DE REVOLUTIONARI CARE FUNCTIONA IN PRIMARIA CAPITALEI (ASOCIATIA LUPTATORILOR IN REVOLUTIA DIN DEC. 89-RANITI,INVALIZI SI URMASII CELOR DECEDATI,CONDUSA DE D-NUL DORIN MAXIM)...O ADRESA,UN NUMAR DE TELEFON...VA MULTUMESC !
3  Discutii generale / Forum / Răspuns: ALTE DISCUTII : Ianuarie 21, 2011, 11:30:09
BUNA ZIUA ! AM MAREA RUGAMINTE SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA UNDE S-A MUTAT ASOCIATIA DE REVOLUTIONARI CARE FUNCTIONA IN PRIMARIA CAPITALEI(ASOCIATIA LUPTATORILOR IN REVOLUTIA DIN DEC.89-RANITI,INVALIZI SI URMASII CELOR DECEDATI,CONDUSA DE D-NUL DORIN MAXIM).AM NEVOIE DE O ADRESA,UN NUMAR DE TELEFON,PENTRU CA NU O MAI GASESC. VA MULTUMESC !!
Pagini: [1]