Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 107 108 [109] 110 111
1621  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 09, 2008, 18:04:31
Doftorene intra pe Nova TV. Te mananca cu fulgi cu tot Maior. Nu ma bucur, nu sint trist. Dar ceva, ceva dreptate tot are. Emisiunea e in desfasurare.
1622  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 07, 2008, 20:27:51
Acum textul normal.
Combinatia asta de bere cu vodca e o inventie prin care poti sa deosebesti un alcolic de masa de amatori de bautura. Alcolicilor nu le ajunge berea ca are prea putin alcol. Lor le trbuie vodca sau palinca sa simta zvacul, arsura, sa le lase uma pe trseu.

Asa am un priten. O deviase rau de la normal. Nvasta o fata muncitoare, frumoasa si cu grija de casa si copii cum rar se vede. Nu mai rusea sa faca fata platilor. Il invit la un pahar chiar peste drum de locuinta lui ca sa discutam problema asta. El o tinea una: nu-i el alcolic, sint eu moldovean. Il las, il las si-i torn pana-l fac bine si il duc acasa. Dar din hol, vira, l-am bagat in beci si i-am dat pana s-a jurat ca nu mai pune bautura in gura un an de zile. Deloc. Dupa ce si-a revenit a doua zi, si-a asteptat nevasta sa se intoarca de la munca. Cum a venit, i-a tras ei o bataie ca unei curve betive ca el. Motivu berbantului a fost unu cinstit, femeia a compltat cu dusmanu impotiva lui. Femeia complotase dar in favoarea lui. Prostu nu mai pricepea. Ne-au sunat copii c-o omoara pe mama. In ziua aia nu puteam sa intervenim chiar daca sotia mea s-a suparat si a plecat la o prietena pana a doua zi. Nu intelegea ca omu era in casa lui. A treia zi s-a dus la Micsunica. Acolo a intervenit Gicu. A dat o bere dar fara vodca. A zis ca-i prea scumpa, dar ca are o palinca faina intr-o damingeana din beci. Prostu, cu mintea burete dupa alcol, s-a dus. Iar a intrat in beci, iar a lut-o! Eu l-am tinut si Gicu ia dat palme, numa palme dar pana i-a facut fata balon. Dadea si-i zicea: " Ma, io nu sint ca asta sa te bat un pic ca sa te lasi de baut. Eu fac o actiune patentata de americani. Dau lovituri preventive, pentru ca tu o sa fi tot mai betiv si o sa ajungi sa ne spargi beciurile ca tanti Leana (o pensionara care nu putea umbla daca nu era afumata, o pacoste mult mai mare ca amicul nostru) si o sa-mi furi si mie damigeana. Te bat pana sint sigur ca nu mai pupi gura sticlei. Si sa sti ca daca chemi politia, asta le si zic, ca te-am prins furand din beci. Asta-i martor." A stat omu o saptamana cu pungi cu gheata pe fata.

Dupa ce ne-am luat lefurile, imi zice baiatu intr-o seara ca a prins curaj si a iesit la chiosc. Il iau pe Gicu cu mine si-l prindem din urma. Deja era ata spre Micsunica. I-am bagat un pumn sec in stomac de l-am lasat fara statie de amplificare si in fund langa stalpu langa care la-am ajuns. "Ma sinteti nebuni? Nu mergeam la Micsunica." "Ce vorbesti? Ne crzi prosti?" Gicu plici una, ca prea i se desumflasera obrajii si parea jigarit. " Si iar plici! S-a lasat. Vreo doi ani n-a mai baut nimic, dar i-au trebuit vreo cinci sa inteleaga si sa ne ierte. Acum  iar bem impreuna, dar niciunul dintre noi nu simte nevoia sa combine berea cu vodca. La nunta lui fisa mi-a multumit. "Omule, de nu erai tu, o luam rau la vale. Acum nu as fi aici." Si mi-a marturisit ca ajunsese sa umble la o vecina de la patru, o urata. Il atragea cu rachiuri cand ei nu mai aveau un ban in casa. Altii, sarmanii, n-au avut prieteni adevarati care sa fie gata sa arunce prietenia la cos numai ca sa-i salveze.

Pentru asta v-am spus povestea asta ca sa va fie invatatura de luare aminte si sa n-o mai tineti langa cu "Vai tu, da ma jignesti!
1623  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 07, 2008, 19:51:33
Combinatia asta de bere cu vodca e o inventie prin care poti sa deosebesti un alcolic de masa de amatori de bautura. Alcolicilor nu le ajunge berea ca are prea putin alcol. Lor le trbuie vodca sau palinca sa simta zvacul, arsura, sa le lase uma pe trseu.

Asa am un priten. O deviase rau de la normal. Nvasta o fata muncitoare, frumoasa si cu grija de casa si copii cum rar se vede. Nu mai rusea sa faca fata platilor. Il invit la un pahar chiar peste drum de locuinta lui ca sa discutam problema asta. El o tinea una: nu-i el alcolic, sint eu moldovean. Il las, il las si-i torn pana-l fac bine si il duc acasa. Dar din hol, vira, l-am bagat in beci si i-am dat pana s-a jurat ca nu mai pune bautura in gura un an de zile. Deloc. Dupa ce si-a revenit a doua zi, si-a asteptat sa se intoarca de la munca. Cum a venit, i-a tras ei o bataie ca unei curve betive ca el. Motivu berbantului a fost unu cinstit, femeia a compltat cu dusmanu impotiva lui. Femeia complotase dar in favoarea lui. Prostu nu mai pricepea. Ne-au sunat copii c-o omoara pe mama. In ziua aia nu puteam sa intervenim chiar daca sotia mea s-a suparat si a plecat la o prietena pana a doua zi. Nu intelegea ca omu era in casa lui. A treia zi s-a dus la Micsunica. Acolo a intervenit Gicu. A dat o bere dar fara vodca. A zis ca-i prea scumpa, dar ca are o palinca faina intr-o damingeana din beci. Prostu, cu mintea burete dupa alcol, s-a dus. Iar a intrat in beci, iar a lut-o! Eu l-am tinut si Gicu ia dat palme, numa palme dar pana i-a facut fata balon. Dadea si-i zicea: "Ma, io nu sint ca asta sa te bat un pic ca sa te lasi de baut. Eu fac o actiune patentata de americani. Dau lovituri preventive, pentru ca tu o sa fi tot mai betiv si o sa ajungi sa ne spargi beciurile ca tanti Leana (o pensionara care nu putea umbla daca nu era afumata, o pacoste mult mai mare ca amicul nostru) si o sa-mi furi si mie damigeana. Te bat pana sint sigur ca nu mai pupi gura sticlei. Si sa sti ca daca chemi politia, asta le si zic, ca te-am prins furand din beci. Asta-i martor." A stat omu o saptamana cu pungi cu gheata pe fata.

Dupa ce ne-am luat lefurile, imi zice baiatu intr-o seara ca a prins curaj si a iesit la chiosc. Il iau pe Gicu cu mine si-l prindem din urma. Deja era ata spre Micsunica. I-am bagat un pumn sec in stomac de l-am lasat fara statie de amplificare si in fund langa stalpu langa care la-am ajuns. "Ma sinteti nebuni? Nu mergeam la Micsunica." "Ce vorbesti? Ne crzi prosti?" Gicu plici una, ca prea i se desumflasera obrajii si parea jigarit. "
" Si iar plici! S-a lasat. Vreo doi ani n-a mai baut nimic, dar i-au trebuit vreo cinci sa inteleaga si sa ne ierte. Acum  iar bem impreuna, dar niciunul dintre noi nu simte nevoia sa combine berea cu vodca. La nunta lui fisa mi-a multumit. "Omule, de nu erai tu, o luam rau la vale. Acum nu as fi aici." Si mi-a marturisit ca ajunsese sa umble la o vecina de la patru, o urata. Il atragea cu rachiuri cand ei nu mai aveau un ban in casa. Altii, sarmanii, n-au avut prieteni adevarati care sa fie gata sa arunce prietenia la cos numai ca sa-l salveze.

Pentru asta v-am spus povestea asta ca sa va fie invatatura de luare aminte (si ca sa mai invat si eu cate ceva din smecheria asta de soft) si sa n-o mai tineti langa cu "Vai tu, da ma jignesti!"
1624  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 07, 2008, 18:34:15
Mai fac niste experimente ca sa invat si ma astampar.
Doamna nu porfitati de cei care sint din alta parte si isi iau informatiile despre Brasov numai de aici. Mai sintem si noi pe strase, astia care mai stim cate ceva ca nu am stat "in Groapa" toata viata si nici munca nu ne-a impiedicat sa mai ajungem prin centru ca sa nu stim cam ce se mai intampla prin organizatii, cam ce misculatii se mai fac la o sedinta, o sueta sau o bere cu vodca.
1625  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 07, 2008, 18:25:53
Imi cer scuze ca sriu cu greseli. Cineva imi arata cum se maresc literele ca sa se poata citi mai usor ce scriu, n-am fost atent si am gresit in alta parte. Eu sint de vina, n-am sa dau vina pe tastatura.
1626  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 07, 2008, 18:23:26
Pai cum sa nu fie furtuna cand cand se abureste intr-o veselie? Eu m-as mira sa nu se lase cu macel pana la urma!
1627  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 04, 2008, 11:52:20
Am fost pe blogul cu lista rusinii. Va multumesc ca l-ati pus pe Tokes la loc de "cinste", in fruntea listei. Acolo merita sa si ramana tradatorul. Caci tradator e. A tradat Romania, a tradat Revoluitia si a tradat buna noastra credinta. Astept sa intre fiecare revolutionar si sa scrie doua randuri despre acest agent al raului pe pamantul nostru. Dumnezeu sa-l ierte!
1628  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 04, 2008, 11:35:54
Vreau sa stiti ca, spre deosebire de voi, de majoritatea din cate am observat, sint unul dintre cei care nu se uda pe ei cand aude de fostii detinuti politic. De ce? Simplu. Pentru ca multi dintre ei meritau puscaria grea la care au fost condamnati. Si ma explic.
Va rog sa va imaginati ca minoritatea turca din Bulgaria pune face un complot la Sofia si rastoarna puterea democratica din statul vecin. Are un tatuc mai mare la Ankara si totul ii reuseste de minune. Provoaca "revolutii" peste tot pe unde exista o strada de musulmani si Balcanii iau foc. Ii bat pe sarbi, Macedonia rastoarna regimul de la putere peste noapte si instaleaza o conducere musulmana, Albania si Kosovo cer aderarea la noua Uniune Balcanica Musulmana. Grecii cer neutralitatea uzi in pantaloni, ungurii recunosc noua uniune contra unei parti din Voivodina si singura directie de expansiune ramane spre Nord, peste Dunare. N.A.T.O. face o fenta si anunta ca nu se amesteca. Fara ajutor, Romania cade sub ocupatia bulgaroilor cu semiluna in frunte. Prima masura radicala pe care o iau osmalaii cu piele alba care credeti ca ar fi? Exterminarea elitei politice, economice si culturale de la noi. Ia sa ne gandim cam cine ar pica in malaxorul mortii musulmane si dupa cati am aprinde o lumanare? Dupa Tariceanu si Adomnitei, Ilici si Nastase, dupa Basescu si Scripcaru? Ei as! Sau dupa Patriciu si Cocos, Verestoy sau Niculaie? Nici atat. Patapievici sau Tismaneanu. Sa fim seriosi. Am aprinde cate o lumanare pentru cei care ar avea curajul sa se opuna local, pentru cei care, chiar si in conditii de izolare, ar avea curajul sa se razvrateasca si, cu riscul proriei vieti, sa fie demni in fata cotropitorilor. Cu siguranta ne-am ruga pentru viata unora fugiti prin munti din fata cotoropitorului, cum tot sigur e ca n-am face-o pentru guvernul liberalo-maghiar de la Bucuresti. Cum sa te rogi pentru cei care (aici nu intra numai liberalii sau U.D.M.R.-istii) n-au facut altceva decat un sir lung de tradari, care au slabit Romania in fata celorlalte state si ne-au supt vlaga ca sa se simta ei bine?
Cam asta a fost situatia si dupa ultimul razboi mondial. Cu o singura deosebire. Atunci stateam mult mai bine cu elitele si foarte multi oameni de valoare au fost spulberati de noua silnicie sub care am cazut. In rest, cam la fel. Bancheri sarlatani si aserviti marii finante mondiale, curve politice criminale si tradatoare, afaceristi verosi lipsiti de Dumnezeu, intelectuali vanduti strainilor, functionarime corupta pna la maduva. Daca pedeapsa n-a venit prin sabia Arhangelului Mihail, caci ne-a dat Mantuitorul pe mana diavolului, nu conteaza decat in alte planuri, mai inalte. In realitatea imediata, faptele au fost clare si trebuie spus ca multi si-au meritat soarta si pedeapsa chiar daca ea nu a venit in urma unei judecati umane corecte, facuta dupa standarde democrate, lge si bun simt. A lovit Domnul cu pedeapsa lui naprasnica si s-a inrosit pamantul de sange vinovat.
Au fost multi si cei nevinovati. Taranii, muncitorii, o multime de intelectuali, ofiteri, preoti si cine mai stie cati altii. Pentru ei si pentru sfarsitul lor tragic, dar si pentru cei dintre ei care au avut forta vitala sa supravietuiasca, ii stimam pe fostii detinuti politic. Dar nu putem uita de primii amintiti de mine. Aceia probabil ca nu au incasat cata meritau pentru cate nenorocirii au facut in tara.
Prin urmare, doar pentru cei drepti, iubitori de tara si lege ma inchin. Ceilalti n-au primit decat ceea ce meritau iar pentru cei dintre ei care au supravietuit pana acum nu am nici un pic de respect.  Ar merita, ca si majoritatea actualei sefimi, sa fie scuipati la tot pasul. Pentru ca singuri si-au facut viata un stalp al infamiei.
1629  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 04, 2008, 10:48:01
Sper ca nu e membra si la A.F.D.P.R. pentru ca acolo sint oameni seriosi, cu o extraordinara experienta de viata, culti, hotarati, activi si neinduplecati. Dincolo de naivitatea de care dau dovada in fata celor care ii perie constant, dar sint de scuzat dupa atatia ani in care numai lovituri au laut de la viata, nint unsi cu toate alifiile si nu e usor sa te strecori si sa devi un intrus printre ei. De aceea spun ca nu cred ca e membra si la asociatia lor.
1630  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 03, 2008, 22:20:48
Am evitat sa le reprosez mult timp ingamfarea. Au dreptul sa ne reproseaza ca avem corupti printre noi. Dar ei nu au? Au dreptul sa spuna ca revolutionarii s-au dat cind cu unii, cand cu altii. Asa e si mizeria a inceput cu Iliescu si F.S.N.-ul lui. Dar ei nu s-au dat? Daca nu cand cu unii cand cu altii, s-au dat cu unii, cu altii, cum i-a dus si pe ei mintea.
In loc sa-si faca cruce si sa multumeasca lui Dumnezeu ca in 15 noiembrie 1987 nu s-a deschis focul asupra demonstrantilor si asa au scapat sa fara sa aiba morti din randurile lor, in loc sa fie multumiti ca au scapat fara sa fie dintre ei mari mutilati, raniti trecuti prin operatii complicate si cu grade diferite de handicap, in loc sa se bucure ca nu au copii urmasi de erou-martir, ei ne sfideaza ori de cate ori au ocazia si se mai si lauda ca si ei au participat la revolutie, sau ca au facut revolutia inaintea noastra si ca noi sintem niste neimportanti fata de ei. Faini baieti si destepte miniti!
 Daca nu am fi avut si noi pacatosii nostrii, de mult le-am fi dat replica. Dar cred ca a venit timpul sa le-o zicem de la obraz, sa inceteze fluzul asta unidirectional. Ei dau si noi incasam.
M-am hotarat sa scriu aici dupa ce am vazut ca nu au dat nici un fel de replica, ca refuza tacit dezbaterea deschisa, asa cum au facut alti revolutionari sau ne revolutionari.
Va las si pe voi sa va spuneti parerea. Eu mai fac o singura observatie. Din punct de vedere al comunicarii cu membrii organizatiei si cu restul lumii, presedintele lor nu e cu nimic mai bun decat al nostru. Si unu si altu prefera sa taca ca mutii. Oare de ce?
1631  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 03, 2008, 22:01:20
"Noi am incercat sa-i ajutam. Daca aceasta este atitudinea lor, pot sa le spun ca sunt acum niste nesimtiti. Nu am dorit sa ne asociem imaginea cu ei, le recunoastem meritele, dar nu este normal sa se comporte asa de agresiv fata de noi. De fapt, noi doream sa unim aceste miscari. Niste nesimtiti". Gura pacatosului adevar graieste!
1632  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 03, 2008, 21:57:29
Chiar de 15 noiembrie, cand se sarbatoreau 20 de ani de la cea mai mare revolta impotriva regimului comunist din Romania, ce a avut loc la Brasov, staff-ul revolutionarilor le-a propus celor de la "15 Noiembrie" sa fie asimilati lor. Raspunsul a fost negativ deoarece, conform liderului noiembristilor, Florin Postolache, "la revolutionari se afla si persoane care, de fapt, au fost impotriva revolutiei. Nu vreau sa intru in dispute cu ei, dar noi nu vrem sa le aducem un aport de imagine. Noi avem o pensie de 200 de lei pe luna, colegii mei, si chiar eu, am fost deportati, familiile noastre au avut de suferit, iar acum acesti domni vor sa ne inglobeze. Nu vreau sa discut prea multe pe aceasta tema, dar cei ce au avut de suferit atunci merita recompense, nu vrem sa fim priviti ca unii revolutionari". In replica, presedintele Blocului National al Revolutionarilor, Dorin Lazar Maior, sustine: "Noi am incercat sa-i ajutam. Daca aceasta este atitudinea lor, pot sa le spun ca sunt acum niste nesimtiti. Nu am dorit sa ne asociem imaginea cu ei, le recunoastem meritele, dar nu este normal sa se comporte asa de agresiv fata de noi. De fapt, noi doream sa unim aceste miscari. Niste nesimtiti", a conchis liderul revolutionarilor. Totodata, vicepresedintele de la revolutionari, Nicolae Popa, sustine ca "fara noi, ei ar fi si acum deportati la Caracal sau Botosani. Fara noi, erau fara familii si acum. Uitati-va doar pe cine au invitat la festivitati" – aluzie la faptul ca la serbare au fost invitati presedintele Traian Basescu si Gigi Becali. "S-au vandut", sustine sursa citata, contrazisa de Postolache Florin, care spune: "Basescu este presedintele Romaniei. Era firesc sa-l invitam. Becali a venit de bunavoie. Iar despre cei ce s-au vandut, cred ca sunt persoane de la revolutionari care nu ar trebui sa vorbeasca".
1633  Discutii generale / Revolta din 15 Noiembrie 1987 / Răspuns: Revolta din 15 Noiembrie 1987 : Iulie 03, 2008, 21:56:27
Ce ziceti, o lamurim si cu grandomania celor care conduc Asociatia 15 Noiembrie? In special a presedintelui si a viecepresedintelui? Dar presedintele e cel mai umflat in pene. In loc sa pupe dreapta ca i-am scapat de deportare si de urmarirea securitatii, ei ne tot denigreaza de ani de zile si nu se mai opresc. De parca nu ne ajunge durerea noastra.
Am gasit pe asa-zisul blog al lui Maior urmatorul articol:

Revolutionarii brasoveni au inceput sa se certe
Iulian Rinder
Miercuri, 21 Noiembrie 2007
1634  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII : Iulie 03, 2008, 20:14:17
Am citit articolul postat de Kronstadt 2 si am si eu o propunere, una foarte serioasa. Brasovul se face de ras in tara prin sefu B.N.R. pe care la-a livrat natiunii, impostor, excroc, hot si bruta. Timisoara ramane insa "fruncea". Ei l-au dat pe papistasu de Tokes, care este cea mai mare rusine a revolutionarilor. E autentic, citit, a fost acolo si chiar de la casa lui au pornit demonstratiile din Timisoara. Dar a tradat natiunea romana de la bun inceput si continua s-o faca, totul fiind in favoarea unui stat strain. Eu il propun pentru lista rusinii, dar nu oricum. Sa fie pus pe primul loc. De ce? Pentru ca vrea sa distruga Romania chiar si cu pretul unui razboi interetnic. E un provocator si un criminal, asasin moral prin ideologia pe care o promoveaza peste tot, mai nou si la Bruxelles. Primul loc pe lista rusinii a revolutionarilor este al lui Tokes.
1635  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: CAND SE VOR MAI PRESCHIMBA CERTIFICATELE???? : Iulie 03, 2008, 14:54:33
Dar am un mesaj si pentru secretaru de stat.

DOMNULE FESAN,

A TRECUT ANUL DECAND ATI LUAT POSTUL IN PRIMIRE SI NU ATI DAT UN RAPORT CATRE REVOLUTIONARI. DACA P.N.L. NU E INTERESAT DE UN RAPORT DIN PARTEA DUMNAVOASTRA, NOI SINTEM.
VA ROG SA NE SPUNETI, PRIN AFISARE PE WWW.SSPR.RO, CE SITUATIE ATI GASIT LA VENIRE.
- CATE DOSARE ERAU DEPUSE
- CATE ERAU AVIZATE PENTRU A FI TRIMISE LA C.P.R.D.
- CATE ERAU DEJA LA C.P.R.D.
- CATE ERAU CU PROBLEME.
DUPA ACEEA, VA ROG SA NE SPUNETI CARE ESTE SITUATIA DUPA UN AN DE CONDUCERE A INSTITUTIEI DE CATRE DUMENAVOASTRA.
- CATE DOSARE SINT DEPUSE
- CATE SINT AVIZATE PENTRU A FI DEPUSE LA C.P.R.D.
- CATE SINT DEJA LA C.P.R.D.
- CITE SINT CU PROBLEME.
DE ASEMENEA, VA RUGAM SA NE SPUNETI
- CE NEREGULUI ATI CONSTAT LA S.S.P.R.,
- CATE SANCTIUNI ATI DAT,
- CUI,
- PENTRU CARE FAPTE.
CATI IMPOSTORI ATI DESCOPERIT (este principalul motiv pentru care multi din randurile noastre va tin partea si chiar v-ar sustine pentru un nou mandat la conducrea institutiei) SI CARE ESTE STADIUL CLARIFICARII SITUATIEI LOR.
- NUMARUL DOSARELOR CARE CONTIN FALSURI, FIIND SUSPECTE CA TIN DE IMPOSTURA.
- NUMARUL DE IMPOSTORI DESCOPERITI.
- NUMARUL CELOR DEFERITI JUSTITIEI.
- NUMARUL DE N.U.P. DATE.
- NUMARUL CELOR EXCLUSI DIN RANDURILE REVOLUTIONARILOR SI FELUL IN CARE ESTE FINALIZATA SITUATIA LOR (AU FOST SAU NU JUDECATI ETC).
NU IN ULTIMUL RAND, DORIM SA STIM CATI REVOLUTIONARI ATI FACUT DUMNEAVOASTRA IN PRIMUL AN DE ACTIVITATE, CATI A FACUT PETRISOR MORAR IN PERIOADA PRIMULUI SAU AN SI IN TOTAL, CAT A FOST SECRETAR DE STAT LA S.S.P.R.
DORIM SA STIM CATE DOSARE SINT ACUM LA C.P.R.D. SI CATE VA ANGAJATI SA MAI TRIMITETI PANA LA SFARSITUL VACANTEI PARLAMENTARE.
DE ASEMENEA, VA PROPUNEM SA PROCEDATI SIMILAR CU PRESEDINTELE BASESCU SI SA CHEMATI MEMBRII C.P.R.D. 1989 LA LUCRU IN VACANTA PARLAMENTARA IN SEDINTE EXTRAORDINARE. CHIULANGII NU AU DREPT LA CONCEDIU PENTRU CA DEJA SI L-AU LUAT PRIN CHIUL MASIV IN TIMPUL PROGRAMULUI OBISNUIT AL SESIUNILOR.
DOMNULE SECRETAR DE STAT FESAN,
NU DATI CINSTEA PE RUSINE,
SI PREZENTATI-VA RAPORTUL ANUAL.
ASA E NORMAL, ACEASTA E PRACTICA, ASA E CINSTIT!
Pagini: 1 ... 107 108 [109] 110 111