Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 22
16  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Martie 19, 2015, 12:58:56
Corifeul securist al reînviatului  sri face declaraţii surprinzătoare la un sfert de secol de la resurscitarea servicilor. Mare pișicher acest Imre Asztalos, (n. 19 martie 1941, Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare). Bine, el ca el, dar ce mi-a zgâriat retina în acest reportaj a fost faptul că amintește de un altul, un cert G V Voiculescu. Nu știu cum se face că decând persoana în cauză și-a amestecat coada prin revolte, revoluții, mișcări contestare, mineriade și mai de curând atestări cu moț, noi românii de rând am ieșit perdanți. Nu se găsesc niscai oameni de bine să-l convingă faptul că este cazul să facă cel puțin un pas înapoi. Nu de alta dar timpul lui (lor) s-a cam epuizat, iar malefica activitate pe care a depus-o cu sârg în detrimentul nostru, al românilor, trebuie pedepsită penal, în cazul său?

Pentru elucidare:

http://stiri.tvr.ro/virgil-magureanu--in-13-15-iunie--90-agenti-sri-au-actionat-pe-cont-propriu--nu-am-putut-sa-previn_57828.html

Sau poate vă este frică, datorită faptului că încă mai bate cu pumnul în masă și ridică tonul?
Impresia ce mi-o lasă, este a unui vagabond bătrân ce simte sfârsitul care se apropie. Chiar dacă un întreg clan v-a sucomba. Ar fi cazul...

http://stiri.tvr.ro/virgil-magureanu--in-13-15-iunie--90-agenti-sri-au-actionat-pe-cont-propriu--nu-am-putut-sa-previn_57828_video.html#view
17  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 13, 2015, 15:05:57
Nu Târnăvene, nu sunt una și aceași persoană cu făgărășanu' stabilit în USA. Sunt una și aceași persoană cu mine! Că mai există postași ce în loc să vă aducã drepturile pecuniare, mai bagă un băț prin gard, nu-i problema mea. În loc să dezbateți cauzele principale a eșecului vostru, preferați să va etalați românismul de factură exibiționistă. Dacă minciuna statală, crima statală sau curvăsăreala politică nu vă deranjează, ce rost mai are să vorbim discuții.
O zi bună!


Valahule, esti aceasi persoana cu Misu Valahu (BD de Lugoj) ?Impertinent și nesimțit, cum îi stã bine cipatului portocaliu. Dacă eram din comuna respectivă, la necrologuri aveai noutăți despre cei doi, pardon, cei de acolo. Ia-o ca sfat; din fesenea, la origini (pecerea), toți v-ați metamorfozat în anti-comuniști. N-am idee ce veți deveni în timp. În schimb, sigur scadența este aproape, iar nota de plată o veți achita. Moral sau fizic. Nici Morosvásárhely nu v-a fi scutit de "taxe". Din contră, unguroiu poștaș tocmai și-a rupt gâtu'. Urmezi...Esti sau nu Misu Valahul?
Valahule, habar n-ai despre ce vorbesti, specific mediocritatii tupeiste.
Eu sunt impotriva totalitarismului!Nu am nimic impotriva celor care vor sa traiasca untr-o comunitate comunista, pana cand nu vor sa faca din asta o politica de stat si sa se comporta ca talharii si  sa ia cu japca proprietatiile altora.
Dar cred ca vorbesc degeaba ca nu pricepi, dupa limbajul pe care il folosesti!

http://www.crispedia.ro/Chibut

http://forum.softpedia.com/topic/761178-crearea-unei-comunitati-bazate-pe-proprietatea-comuna/
Târnăvene, n-am chef, nici timp să intru în polemici sterile cu tine. Ar însemna pierdere de timp; la acest capitol în care încerci de-o factură limitată să demonstrezi c-ai fi deținătorul adevărului absolut ai dat tix. Factura ta securistă a fost sesizată de multe ori pe fb. Încearcă în continuare acolo. Poate ai mai mult succes. Nu-mi pasă câtuși de puțin ce adept ești. Ai carențe mari în exprimare și setup-ul tău este depășit. Formatează-ți hardu'! La obțiuni sterge nesimțirea, tupeul, impolitețea, needucarea. Într-un cuvânt marginal. Iar despre utopia ce o ai în eventualul tău creier îmi permit să-ți mai dau un sfat. Du-te la ovrei! Nu ești loază, ești alogen. Te suspectam de mult la ce față ai. Punct final!
18  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 13, 2015, 13:04:53
Nu Târnăvene, nu sunt una și aceași persoană cu făgărășanu' stabilit în USA. Sunt una și aceași persoană cu mine! Că mai există postași ce în loc să vă aducã drepturile pecuniare, mai bagă un băț prin gard, nu-i problema mea. În loc să dezbateți cauzele principale a eșecului vostru, preferați să va etalați românismul de factură exibiționistă. Dacă minciuna statală, crima statală sau curvăsăreala politică nu vă deranjează, ce rost mai are să vorbim discuții.
O zi bună!


Valahule, esti aceasi persoana cu Misu Valahu (BD de Lugoj) ?


Impertinent și nesimțit, cum îi stã bine cipatului portocaliu. Dacă eram din comuna respectivă, la necrologuri aveai noutăți despre cei doi, pardon, cei de acolo. Ia-o ca sfat; din fesenea, la origini (pecerea), toți v-ați metamorfozat în anti-comuniști. N-am idee ce veți deveni în timp. În schimb, sigur scadența este aproape, iar nota de plată o veți achita. Moral sau fizic. Nici Morosvásárhely nu v-a fi scutit de "taxe". Din contră, unguroiu poștaș tocmai și-a rupt gâtu'. Urmezi...
19  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 13, 2015, 10:32:13
Nu Târnăvene, nu sunt una și aceași persoană cu făgărășanu' stabilit în USA. Sunt una și aceași persoană cu mine! Că mai există postași ce în loc să vă aducã drepturile pecuniare, mai bagă un băț prin gard, nu-i problema mea. În loc să dezbateți cauzele principale a eșecului vostru, preferați să va etalați românismul de factură exibiționistă. Dacă minciuna statală, crima statală sau curvăsăreala politică nu vă deranjează, ce rost mai are să vorbim discuții.
O zi bună!
20  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 14:47:04
Tare-mi placi K2. Tare de tot!
21  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 14:34:54
Craiova propune:

Anularea Ordonantei 95 si respectarea Legii 341/2014.
Anchetarea tuturor angajatilor SSPR care au uzat de fals si uz de fals in eliberarea certificatelor de revolutionar.
Craiova a fost in strada inainte de fuga lui Ceausescu si este si oras martir:30 de morti din care 24 in Craiova si 6 in alte localitati si 68 de raniti.
Total revolutionari in datele noastre 342 .SSPR -ul nu ne-a dat niciodata o lista oficiala cu revolutionarii de DOLJ, desi acest lucru a fost cerut la fiecare nou Secretar de Stat.
Curatenia nu se vrea facuta pentru ca acest lucru i-ar condamna pe cei care au lucrat la SSPR.
Ei sunt singurii care au primit dosarele, le-au verificat si au eliberat certificatele in baza legilor romanesti.
Vrajba ca eu sunt mai martir decat altul sau mai revolutionar tine la oamenii usor de manipulat.
Zi buna va doresc.

        IN TRENURILE DE MACIUCARI SOSITE IN21..(doua zeci si unu ) IN LUGOJ SI TIMISOARA ...ERAU MARAMURESENI ....SAU OLTENI Huh?....uNEORI ...PENITA CU CARE SE DORESTE A FI SCRISA ISTORIA ......Z  G  A  R  I  E  !!!

Printre noi s-au strecurat multe caricaturi, ce se vor moțate și cunoscătoare întra-le revoltelor. Să nu venim pă la șură și să ne uităm pe sub căciulă. Vorba lui Frimu. Grin
Cei care au stat pitiți prin te miri ce locuri, încercând marea cu degetu este recomandat să nu piardă ocazia de a se ascunde din nou. Cucu bau! Măscariciu de serviciu al sandalei, mistocar de profesie, se crede paișpe din cărți. Mergi pe burtă să nu te zgârii pe spate.  De astfel de docți revoluți nu mai avem loc în ultima vreme, ce cunosc tot și au relații. Rețeaua 21-MOȚ-PDL. Poate se găsește un măciucar de bine și pentru tine, țigane.

        DE CE NU INCERCI TU REV DE ZIUA A 7-A SA-TI PUI IM PRACTICA AMENINTAREA  Huh??.....ERAI INTR-UNA DIN ACELE GARNITURI CU LASI VOPSITI APOI R  E  O  L  U  T  I  O  N  A  R  I.....Huh??   aSTEA SUNT REALITATILE ......CE TI SE SCURGE TIE DIN TROMPETA SUNT.....B  A  L  E  !!!      nU NE COMPARAM ,SI NU NE VOM PUTEA COMPARA ....IAR ASTA VA FI SARCINA  L  E  G  I  I     !!!

Bun. Așa să fie. Cum vrei tu ș-apoi mâncăm. Cum era vorba ceea? Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul...
Mai vedem ce termeni de comparație găsim. Pe tartorul vostru șef l-am demascat, cu tine nu cred să fie vreo problemă. Cu legea-n frunte vei fi fript. Ai o părere prea bună portoricane despre tine.
Ești pe același calapod. Să-ți intre bine-n cap, istoria n-o scrieți voi, scursurilor! Sunt specialiști abilitați. Până atunci e cazul să taci din gură că-ți put picioarele Grin

       SUPORTA FRUSTATULE........BALELE PATEAZA IAR ISTORIA ......ISTORIA....NU NE PURTA DE GRIJA....NE-O SCRIE EUROPA ,NU CANCELARIILE DE PE DAMBOVITA !

IAR....IN CE MA PRIVESTE....SAPATI BAIETI INTARZIATI PANA DATI DE APA !.......IN ZIUA IN CARE VOI CERE PERMISIUNEA CUIVA  SA VORBESC....MA SPANZUR SI TE ANUNT  Grin Grin Grin

PANA ATUNCI ................LASATI-I SA VORBEASCA PE CEI PE CARE NU I-A CONDUS ILIESCU-N "LUPTA "....iN REST ,VOI REPLICA CU MARE DRAG SI CU ACELEASI DREPTURI CA SI UN INTARZIAT FIE EL SI ...VOCAL!...sALVATI-L PE ILICI !! Grin Grin Grin

Europa? Fugi vierme băsist cu cercul! Cum poți să afirmi astfel de aberații? Europa și-n general europenilor li-i se rupe de RO sau revoluție. Îi doare la bască de noi. Motivație tipic cipată. Mai ai doi sau trei neuroni în suspensie și ăia martalogi. Dacă vrei să tragi în pendulă, n-ai decât. Ajutor îți dau; săpun sau funie. Eventual te trag de picioare.
În momentul de față oug-ul vostru drag tocmai asta face. Îl salvează pe III și criminalii atașați momentului. Cum se face că voi revoltații lui moț sculat n-aveți nici-o problema să stați lângă și să-l susțineți în cuget și simțiri pe emanatul criminal, iar fetița cu barbă cea din fruncea sulii i-a notițe de partid cu înfocare. Eu n-am de gând să fac jocuri perverse cu lepădături scremute la o ultimă bășină băsistă, dar nici n-am să vă permit să călcați în picioare istoria. Propagandiști pcr am linșat la viața mea cu duiumul. Ți-ai predat carnețelul roșu sau îl pupi în fiecare seară înainte de culcare?
Aici nu-i vorba de libertatea de exprimare, este vorba de bun simț. Nu cochetezi cu buna creștere cu toate că ai o vârstă, nesimțitule!

    DACA VULGARITATE REPREZINTA PENTRU TINE INTARZIATULE  ARGUMENTUL FORTE .......NU FACI DECAT SA IMI CONFIRMI.
POTI SCUIPA IN CONTINUARE....ASTA NU-TI VA SCHIMBA SITUATIA SI NICI NU TE VA RIDICA DIN MIZERIA CARE-TI FOLOSESTE DREPT MIJLOC DE COMUNICARE.

IN CEEA CE TE PRIVESTE ,DOZA DE EFORT IN A-TI DESCHIDE OCHII....S-A EPUIZAT. iN VIITORUL NESIGUR IN CARE VEI VENI CU FAPTE SI ARGUMENTE ....E POSIBIL SA-TI RASPUND .
POSIBIL....NU SIGUR !!! Grin

Oi fi eu întârziat în reacții, este posibil. Dar nu retardat în puncte de suspensie. Normal când nu mai dispui de argumente învoci o așa zisă superioritate telectuală. Ce să-ți povestesc!
N-am folosit vulgarități în abordarea ta, dacă doream asta te sictiream de bun început. După ce te-au umplut de bine pe FB colegii tăi de metereze, acum încerci, primind ordin să-ți produci cuc-umbele de martalog activist în disgrație.
Poate ai dreptate în felul limitat, marginal. M-am coborât la sub-nivelul tău mediocru. N-am ce lungii discuția. Nu uita să-ți iei doza de alcool. Face bine la nestriatul cenușiu de care dispui. De circumvoluțiuni, nici vorbă.
Când vei deschide ochii ai grije mare cum o faci. Închide-i imediat că-i pielea scurtă. Face rău la bătrânețe când nu mai ai ce.
Viitorul tău incert îți v-a confirma. Cu vârf și-ndesat.
22  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 13:43:30
Craiova propune:

Anularea Ordonantei 95 si respectarea Legii 341/2014.
Anchetarea tuturor angajatilor SSPR care au uzat de fals si uz de fals in eliberarea certificatelor de revolutionar.
Craiova a fost in strada inainte de fuga lui Ceausescu si este si oras martir:30 de morti din care 24 in Craiova si 6 in alte localitati si 68 de raniti.
Total revolutionari in datele noastre 342 .SSPR -ul nu ne-a dat niciodata o lista oficiala cu revolutionarii de DOLJ, desi acest lucru a fost cerut la fiecare nou Secretar de Stat.
Curatenia nu se vrea facuta pentru ca acest lucru i-ar condamna pe cei care au lucrat la SSPR.
Ei sunt singurii care au primit dosarele, le-au verificat si au eliberat certificatele in baza legilor romanesti.
Vrajba ca eu sunt mai martir decat altul sau mai revolutionar tine la oamenii usor de manipulat.
Zi buna va doresc.

        IN TRENURILE DE MACIUCARI SOSITE IN21..(doua zeci si unu ) IN LUGOJ SI TIMISOARA ...ERAU MARAMURESENI ....SAU OLTENI Huh?....uNEORI ...PENITA CU CARE SE DORESTE A FI SCRISA ISTORIA ......Z  G  A  R  I  E  !!!

Printre noi s-au strecurat multe caricaturi, ce se vor moțate și cunoscătoare întra-le revoltelor. Să nu venim pă la șură și să ne uităm pe sub căciulă. Vorba lui Frimu. Grin
Cei care au stat pitiți prin te miri ce locuri, încercând marea cu degetu este recomandat să nu piardă ocazia de a se ascunde din nou. Cucu bau! Măscariciu de serviciu al sandalei, mistocar de profesie, se crede paișpe din cărți. Mergi pe burtă să nu te zgârii pe spate.  De astfel de docți revoluți nu mai avem loc în ultima vreme, ce cunosc tot și au relații. Rețeaua 21-MOȚ-PDL. Poate se găsește un măciucar de bine și pentru tine, țigane.

        DE CE NU INCERCI TU REV DE ZIUA A 7-A SA-TI PUI IM PRACTICA AMENINTAREA  Huh??.....ERAI INTR-UNA DIN ACELE GARNITURI CU LASI VOPSITI APOI R  E  O  L  U  T  I  O  N  A  R  I.....Huh??   aSTEA SUNT REALITATILE ......CE TI SE SCURGE TIE DIN TROMPETA SUNT.....B  A  L  E  !!!      nU NE COMPARAM ,SI NU NE VOM PUTEA COMPARA ....IAR ASTA VA FI SARCINA  L  E  G  I  I     !!!

Bun. Așa să fie. Cum vrei tu ș-apoi mâncăm. Cum era vorba ceea? Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul...
Mai vedem ce termeni de comparație găsim. Pe tartorul vostru șef l-am demascat, cu tine nu cred să fie vreo problemă. Cu legea-n frunte vei fi fript. Ai o părere prea bună portoricane despre tine.
Ești pe același calapod. Să-ți intre bine-n cap, istoria n-o scrieți voi, scursurilor! Sunt specialiști abilitați. Până atunci e cazul să taci din gură că-ți put picioarele Grin

       SUPORTA FRUSTATULE........BALELE PATEAZA IAR ISTORIA ......ISTORIA....NU NE PURTA DE GRIJA....NE-O SCRIE EUROPA ,NU CANCELARIILE DE PE DAMBOVITA !

IAR....IN CE MA PRIVESTE....SAPATI BAIETI INTARZIATI PANA DATI DE APA !.......IN ZIUA IN CARE VOI CERE PERMISIUNEA CUIVA  SA VORBESC....MA SPANZUR SI TE ANUNT  Grin Grin Grin

PANA ATUNCI ................LASATI-I SA VORBEASCA PE CEI PE CARE NU I-A CONDUS ILIESCU-N "LUPTA "....iN REST ,VOI REPLICA CU MARE DRAG SI CU ACELEASI DREPTURI CA SI UN INTARZIAT FIE EL SI ...VOCAL!...sALVATI-L PE ILICI !! Grin Grin Grin

Europa? Fugi vierme băsist cu cercul! Cum poți să afirmi astfel de aberații? Europa și-n general europenilor li-i se rupe de RO sau revoluție. Îi doare la bască de noi. Motivație tipic cipată. Mai ai doi sau trei neuroni în suspensie și ăia martalogi. Dacă vrei să tragi în pendulă, n-ai decât. Ajutor îți dau; săpun sau funie. Eventual te trag de picioare.
În momentul de față oug-ul vostru drag tocmai asta face. Îl salvează pe III și criminalii atașați momentului. Cum se face că voi revoltații lui moț sculat n-aveți nici-o problema să stați lângă și să-l susțineți în cuget și simțiri pe emanatul criminal, iar fetița cu barbă cea din fruncea sulii i-a notițe de partid cu înfocare. Eu n-am de gând să fac jocuri perverse cu lepădături scremute la o ultimă bășină băsistă, dar nici n-am să vă permit să călcați în picioare istoria. Propagandiști pcr am linșat la viața mea cu duiumul. Ți-ai predat carnețelul roșu sau îl pupi în fiecare seară înainte de culcare?
Aici nu-i vorba de libertatea de exprimare, este vorba de bun simț. Nu cochetezi cu buna creștere cu toate că ai o vârstă, nesimțitule!
23  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 12:22:02
https://www.youtube.com/watch?v=AGSa_2zuBdg
24  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 12:17:43
Craiova propune:

Anularea Ordonantei 95 si respectarea Legii 341/2014.
Anchetarea tuturor angajatilor SSPR care au uzat de fals si uz de fals in eliberarea certificatelor de revolutionar.
Craiova a fost in strada inainte de fuga lui Ceausescu si este si oras martir:30 de morti din care 24 in Craiova si 6 in alte localitati si 68 de raniti.
Total revolutionari in datele noastre 342 .SSPR -ul nu ne-a dat niciodata o lista oficiala cu revolutionarii de DOLJ, desi acest lucru a fost cerut la fiecare nou Secretar de Stat.
Curatenia nu se vrea facuta pentru ca acest lucru i-ar condamna pe cei care au lucrat la SSPR.
Ei sunt singurii care au primit dosarele, le-au verificat si au eliberat certificatele in baza legilor romanesti.
Vrajba ca eu sunt mai martir decat altul sau mai revolutionar tine la oamenii usor de manipulat.
Zi buna va doresc.

        IN TRENURILE DE MACIUCARI SOSITE IN21..(doua zeci si unu ) IN LUGOJ SI TIMISOARA ...ERAU MARAMURESENI ....SAU OLTENI Huh?....uNEORI ...PENITA CU CARE SE DORESTE A FI SCRISA ISTORIA ......Z  G  A  R  I  E  !!!

Printre noi s-au strecurat multe caricaturi, ce se vor moțate și cunoscătoare întra-le revoltelor. Să nu venim pă la șură și să ne uităm pe sub căciulă. Vorba lui Frimu. Grin
Cei care au stat pitiți prin te miri ce locuri, încercând marea cu degetu este recomandat să nu piardă ocazia de a se ascunde din nou. Cucu bau! Măscariciu de serviciu al sandalei, mistocar de profesie, se crede paișpe din cărți. Mergi pe burtă să nu te zgârii pe spate.  De astfel de docți revoluți nu mai avem loc în ultima vreme, ce cunosc tot și au relații. Rețeaua 21-MOȚ-PDL. Poate se găsește un măciucar de bine și pentru tine, țigane.

        DE CE NU INCERCI TU REV DE ZIUA A 7-A SA-TI PUI IM PRACTICA AMENINTAREA  Huh??.....ERAI INTR-UNA DIN ACELE GARNITURI CU LASI VOPSITI APOI R  E  O  L  U  T  I  O  N  A  R  I.....Huh??   aSTEA SUNT REALITATILE ......CE TI SE SCURGE TIE DIN TROMPETA SUNT.....B  A  L  E  !!!      nU NE COMPARAM ,SI NU NE VOM PUTEA COMPARA ....IAR ASTA VA FI SARCINA  L  E  G  I  I     !!!

Bun. Așa să fie. Cum vrei tu ș-apoi mâncăm. Cum era vorba ceea? Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul...
Mai vedem ce termeni de comparație găsim. Pe tartorul vostru șef l-am demascat, cu tine nu cred să fie vreo problemă. Cu legea-n frunte vei fi fript. Ai o părere prea bună portoricane despre tine.
Ești pe același calapod. Să-ți intre bine-n cap, istoria n-o scrieți voi, scursurilor! Sunt specialiști abilitați. Până atunci e cazul să taci din gură că-ți put picioarele Grin
25  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie? : Februarie 04, 2015, 12:02:05
Ești cumva moderator? Sau chibiț?
Ce interes poți avea în continuarea acestor discuții?
26  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2015, 11:53:29
Craiova propune:

Anularea Ordonantei 95 si respectarea Legii 341/2014.
Anchetarea tuturor angajatilor SSPR care au uzat de fals si uz de fals in eliberarea certificatelor de revolutionar.
Craiova a fost in strada inainte de fuga lui Ceausescu si este si oras martir:30 de morti din care 24 in Craiova si 6 in alte localitati si 68 de raniti.
Total revolutionari in datele noastre 342 .SSPR -ul nu ne-a dat niciodata o lista oficiala cu revolutionarii de DOLJ, desi acest lucru a fost cerut la fiecare nou Secretar de Stat.
Curatenia nu se vrea facuta pentru ca acest lucru i-ar condamna pe cei care au lucrat la SSPR.
Ei sunt singurii care au primit dosarele, le-au verificat si au eliberat certificatele in baza legilor romanesti.
Vrajba ca eu sunt mai martir decat altul sau mai revolutionar tine la oamenii usor de manipulat.
Zi buna va doresc.

        IN TRENURILE DE MACIUCARI SOSITE IN21..(doua zeci si unu ) IN LUGOJ SI TIMISOARA ...ERAU MARAMURESENI ....SAU OLTENI Huh?....uNEORI ...PENITA CU CARE SE DORESTE A FI SCRISA ISTORIA ......Z  G  A  R  I  E  !!!

Printre noi s-au strecurat multe caricaturi, ce se vor moțate și cunoscătoare întra-le revoltelor. Să nu venim pă la șură și să ne uităm pe sub căciulă. Vorba lui Frimu. Grin
Cei care au stat pitiți prin te miri ce locuri, încercând marea cu degetu este recomandat să nu piardă ocazia de a se ascunde din nou. Cucu bau! Măscariciu de serviciu al sandalei, mistocar de profesie, se crede paișpe din cărți. Mergi pe burtă să nu te zgârii pe spate.  De astfel de docți revoluți nu mai avem loc în ultima vreme, ce cunosc tot și au relații. Rețeaua 21-MOȚ-PDL. Poate se găsește un măciucar de bine și pentru tine, țigane.
27  Discutii generale / Forum / Banarea trădătorilor pedeliști și asanarea forumului : Februarie 03, 2015, 20:00:08
Doamnelor și domnilor vă supun atenției acest sondaj ce are scopul de-a asana forumul nostru. Acționați în cunoștință de cauză și cu celeritate. Poate prin acest sondaj putem elimina răul infiltrat printre noi!
28  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 03, 2015, 18:31:14
SA NU SE ZICA CA NU AM INCERCAT-O SI PE ASTA .
DOMNULE GHEORGHE IOSIF, VA ROG, DACA SE POATE SPUNE SI ASA, SA NE AJUTATI, SA NE SCAPATI DE NICKNAME-UL SECURIST DE PE PORTALUL REVOLUTIEI BAMBILICI. DUMNEATA DE-A LUNGUL TIMPULUI, DE LA INFIINTARE ACESTUI PORTAL TI-AI FACUT O PARERE DESPRE CINE  CE SI SCRIE, FIINDCA SUNTEM FOARTE PUTINI II CUNOSTI, AICI NU MAI E VORBA DE CENZURA, DESI CU ALTII ATI FACUT-O BANINDU-I MULTI REVI NU MAI SCRIU PE ACEST PORTAL DIN SILA, INTRUCIT MASINARIA SECURITATII E FOARTE PUTERNICA SI IMPLEMENTATA PE PORTALUL REVOLUTIEI. DE ACCEA VA ROG , SA NU TINETI CONT DE CONVINGERILE DUMNEAVOASTRA POLITICE SI SA FACETI CE TREBUIE IN NUMELE REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 89. CA O COMPLETARE VA ADUC AMINTE CA A MAI FOST UN CAZ AL DIPLOMATUL OO7, CARE S-A LUAT DE FAMILIA UNUI REV CARUIA II MURISE CINEVA DRAG, DUPA CARE S-A RETRAS.

In primul rand, ca sa inlatur insinuarea dumneavoastra manipulatoare, Diplomatul007 s-a retras voluntar, nu l-am banat eu, deci nu exista similitudini intre cele doua situatii (si nici nu-l consider vinovat pe cel care-si spunea 007, retragerea lui fiind pricinuita de sila provocata de acuzatiile nefondate ale fiicei defunctului, de a carui moarte - Dumnezeu sa-l ierte - nu stia nimic).
Cererile, nemultumirile si - mai ales - "sfaturile" dumneavoastra sunt neavenite si va invit sa nu ma mai deranjati cu ele. Fiti multumit ca va mai las sa va manifestati pe acest forum. N-am uitat de acuzatiile mincinoase pe care mi le aduceti de mult timp, pe care vad ca le continuati, nici de incercarea de manipulare grosolana pe forum a comemorarii din acest an a eroului-martir Liviu Babes. Pentru mine sunteti un tradator al revolutionarilor si o unealta a inamicilor lor. Fiti multumit ca respect pana dincolo de limitele firesti dreptul la libera exprimare si expresie, lasandu-va sa fiti membru in continuare al acestui Forum. Nu-mi fortati insa rabdarea si nu-mi mai scrieti niciodata.


GHEORGHE IOSIF, HAI SA-TI SPUN EU CUM E TREABA CU TRADAREA REVILOR, ITI ADUCI AMINTE DE AFIRMATIA  LUI SORIN FIROIU (KRONSTAD) IN LEGATURA CU PARTICIPAREA TA LA REVOLUTIE, ADICA AI FOST PE LINGA ?!  CE NE POTI SPUNE DE FOSTUL PRESEDINTE AL CASEI DE PENSII BV, (PDL) TARBA, CARE SI-A LUAT DIRECT CERTIFICAT PE LEGEA 341, NEAVIND CALITATEA PE 42 ?! IAR TU NU ESTI STRAIN DE ASTEA !!!!!
Nu-mi aduc aminte de niciuna dintre acuzatii, dar e posibil sa-mi fi scapat, caci nu am timp sa urmaresc tot ce se posteaza. Dar, acuzatiile fiind grave, ar fi bine sa nu fie facute pe baza unor asa-zise amintiri, ci cu dovezi concrete (si solide). Deci da linkul spre acuzatia lui Kronstadt, ca sa vad despre ce e vorba - desi dovezile si martorii mei demonstreaza oricand ca numai "pe langa" nu am fost - si articuleaza cum trebuie acuzatia in privinta dlui Tarba, pentru ca a nu fi strain, avand de administrat acest forum, nici eu nu sustin ca nu as fi, dar nici infractiune nu poate fi considerat acest fapt, al informarii. Astept acuzatiile propriu-zise, nu aluzii cu functie de fumigene.

D-le Iosif, asocierea link-lui meu cu o alta persoana este un fel de a scoate castenele din foc cu mîna altuia. Ca de obicei în aceasta operatiune de dezinformare si defaimare este amestecat atît Semi 1/2 cît si mentorul lor în ale tradarii. Daca cu Petrasca n-au reusit acum încearca cu el; acest libidinos se ocupa cu logistica si sustinerea gruparii tradatoare. Problema lor este si vine din trecut cînd împreuna cu alti brasoveni revolutionari atestati am consimtit sa-i demasc ca impostori pe toti aceia care au profitat de ambiguitatea legilor în ceea ce ne priveste. Nu mai intru în amanunte dar unele specificatii se impun în virtutea comportamentului recent. Combatul meu este binecunoscut. Semi frustratul are drept targhet aflarea identitatii persoanelor care l-au combatut la propiu si la figurat. Real tradarea lor îmbraca fel de fel de fatete a divizarii noastre prin lansarea unor zvonuri mincinoase ce nu au suport. În cazul de fata atac la persoana, rudele acestora, tot felul de trimiteri la trecut, cel înaite de '89, acuze nefondate prin inventarea unor fantasmagorii mincinoase. Da Iosife, ai simtit pe pielea ta de atîtea ori, acuzele si defaimarea acestor cipati. Amploarea lor nu o cunosc, ci numai efectele. Daca îti convine sa te mai complaci în astfel de dialoguri suburbane cu specimene a caror educatie si cultura lasa de dorit, n-ai decît. Polemica purtata este neproductiva si constituie pierdere de timp. În loc sa ne concentram pe solutii palpabile, pragmatice ne irosim pretiosul timp de care dispunem cu astfel de nulitati. Solutia este foarte simpla. Banarea acestor identitati ce apartin acestei asociatiuni de tip fascistoid, ultra liberala. Modalitati de a continua au. Sînt saituri unde pot performa daca vor. Numai sa fie acceptati. Prin acest gest vei demonstra impartialitatea de care ai fost de atîtea ori acuzat ca n-o ai.
Deci rezum, prin ati cere atît eu cît si cei ce sînt de aceeasi parere cu mine banarea urmatoarelor persoane:
- Demi Ioan
- tata shreck (Boaca Sorin)
- florin 1989 (Cornea C-tin Florin)
Tradarea miscarii revolutionare post decembriste se constituie capul de acuzare al banarii.
Daca mi se vor cere motivatii le voi oferi cu draga inima. Punct.
În acelasi timp intentionez sa ma constitui parte civila alaturi de alti revolutionari, împotriva gruparii ce o reprezinta.

Daca vreti sa ma contactati dl. Iosif stiti cum si unde!

Nu e cazul, Kronstadt, pentru ca stiu ca nu sunteti una si aceeasi persoana cu Sorin Firoiu. Aberatia ii apartine lui Boaca, nu tie si nici mie. Revin la afirmatiile manipulatoare, bazate pe minciuni grosolane, ale acestui Boaca si il citez ca sa pot pune in evidenta alte aspecte ale manipularilor pe care le face.
"ACUM HAI SA INCERC SA TE AJUT, BAMBILICI, SCUZE, SCUZE, IOSIFE ! MIHAIL TARBA, SEFUL DE LA CASA DE PENSII BV (PDL), A FOST FACUT IN PERIOADA CIND ERA SS PUIU FESAN SI DACA MI-ADUC BINE AMINTE TU AI FOST SI ESTI BUN AMIC CU EL, NICI O PROBLEMA, SUNT CURIOS CE SCHELETE SUNT IN DOSARUL LUI TARBA PDL SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN I-AI DAT DIN GRESALA VREO DECLARATIE DE MARTOR ?!"
Le iau pe rand.
"ACUM HAI SA INCERC SA TE AJUT" - reprezinta o incercare de a se da mare, superior - cum ar veni, se indura sa ma ajute pe mine, neputinciosul.
"BAMBILICI, SCUZE, SCUZE, IOSIFE !" - face pe prostul de parada, sau bate saua ca sa pricepa oricine ca bambilici as fi eu (dar nu sunt convins ca aceasta ar fi in dezavantajul meu).
"MIHAIL TARBA, SEFUL DE LA CASA DE PENSII BV (PDL), A FOST FACUT IN PERIOADA CIND ERA SS PUIU FESAN" - dl Tarba cred ca a fost condamnat in urma unui process in justitie, deci manipulatorul insinueaza ca fostul SS Fesan ar fi infractor.
"SI DACA MI-ADUC BINE AMINTE TU AI FOST SI ESTI BUN AMIC CU EL" - deci sugereaza ca am amici infractori - "iata ce anturaj compromitator are" cum s-ar spune.
"NICI O PROBLEMA," totusi "SUNT CURIOS CE SCHELETE SUNT IN DOSARUL LUI" - subliniaza acelasi mediu infractional in care as fi si eu inclus si continua:
"TARBA PDL SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN" - mimeaza echidistnta politica prin faptul ca-l indentifica pe fostul infractor ca fiind pedelist, dar imediat aflam ca scopul este de a-mi atribui si mie o apartenenta politica:
"SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN" - "vai, scuze, nu poti fi PMP" (partidul la care a aderat asociatia pe care o conduce), pentru ca ar insemna (in mintea sa) ca as apartine elitei politice. Nu, sunt FSN, adica rosu, communist! Dorinta de a ma eticheta drept communist este invers proportionala cu posibilitatea de a fi fost vreodata.
"I-AI DAT DIN GRESALA VREO DECLARATIE DE MARTOR ?!" - iata cum incearca sa ma tarasca in noroiul mafiei certificatelor de revolutionar, cu o intrebare.

Iată unde s-ajuns d-le Iosif prin încăpățânarea de care ai dat dovadă. Ai motivat de atâtea ori neimplicarea în administrarea forumului, moderarea lui, acceptând limbaj obscen, acuze nefondate, fel și fel de manipulări de joasă speță ce au mers uneori la șantaj ordinar. Am ajuns în momentul de față să ne luăm bobârnace de la fel de fel de inculți, de profitori ce sunt frustrați datorită faptului că restrictiv L 341/2004 în curând v-a elimina impostorii. Printre ei se află mulți pedeliști care își apără drepturile câștigate prin fraudă. Că pot fi asociați cu acei trădători, ce constant au preferat divizarea noastră în defavoarea creerii unei noi structuri, fiabile și ne compromise, este o problemă a noastră a tuturor. Trădarea și duplicitarismul sunt baza care a stat la apariția OUG-lui nefericit. Nu doresc să lansez o polemică între noi, care ar duce la anumite efecte nedorite dar este cazul să ai o intervenție salutară chirurgicală și să banezi accesul unor persoane pe acest forum. Chiar dacă nu te vei mai bucura de imaginea de bun mediator, răul trebuie extirpat acum. Sfatul meu este să-ți triezi cercul de prieteni actuali. Nu urmăresc decât compromiterea ta sau dispariția forumului.
Lista cu cei care prin comportamentul lor merită din plin banarea o poți alcătui și supune la vot chiar sau la un topic dedicat. Eventual un sondaj de opinie este binevenit.
29  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari... : Februarie 01, 2015, 12:50:24
Vizionați și analizați la rece aceste două video. Sau la cald cu picioarele în apă rece. Trageți niște concluzii echidistante.
Cum rămâne cu revoluția?
Sforari ce au acces la informații uneori clasificate emit ipoteze numai de ei știute, care se pare că se aplică și-n cazul de față, când statul criminal (asasin) își acoperă executanții acoliți. Prin încercarea, istoric vorbind, de a culpabiliza comun pe toți ce au fost implicați în evenimentele decembriste se dorește de fapt diminuarea responsabilităților.
Este încă o dată (a câta oară) dovada că ne-au învins.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85027636&v=cO05Mh-7qcw&x-yt-ts=1422503916

Lansarea, miercuri 17 Decembrie 2014, la librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, a ediţiei a doua a volumului "Duplicitarii" semnată de generalul Cristian Troncotă. Alături de gazdă, au mai intervenit Florian Banu, Liviu Ţăranu, Constantin Corneanu, Ioan Scurtu, Filip Teodorescu, Aurel David, Vasile Mălureanu.

Interesantă, chiar foarte interesantă și continuarea.

https://www.youtube.com/watch?v=sNtsYM1UaD4

În această parte a doua punctul central, "teroriştii vor veni la ora 6". Evenimentele teroriste din Brașov sunt pomenite fugar, dar bine punctate.
30  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 01, 2015, 12:29:00
Vizionați și analizați la rece aceste două video. Sau la cald cu picioarele în apă rece. Trageți niște concluzii echidistante.
Cum rămâne cu revoluția?
Sforari ce au acces la informații uneori clasificate emit ipoteze numai de ei știute, care se pare că se aplică și-n cazul de față, când statul criminal (asasin) își acoperă executanții acoliți. Prin încercarea, istoric vorbind, de a culpabiliza comun pe toți ce au fost implicați în evenimentele decembriste se dorește de fapt diminuarea responsabilităților.
Este încă o dată (a câta oară) dovada că ne-au învins.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85027636&v=cO05Mh-7qcw&x-yt-ts=1422503916

Interesantă, chiar foarte interesantă și continuarea.

https://www.youtube.com/watch?v=sNtsYM1UaD4

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 22