Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 173
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Februarie 16, 2017, 14:04:20
BD posibil delicvent de Drept Comun
Urmare a materialului publicat aseară cu privire la ”ședința” Colegiului Revoluționarilor și a unor discuții purtate cu participanți direcți la această ”ședință” , sunt în măsură să vin cu următoarele completări:
1. În timpul discuțiilor BALINT PETRICĂ DORIN, fluturînd o hîrtie, a afirmat că Secretarul General al PSD în persoana lui CODRIN ȘTEFĂNESCU, ar fi făcut demersuri/propuneri ca SSPRMLIRCIR 1945-1989 să fie pus sub tutela Ministerului Munci ca departament sau ceva asemănător,
2. Lîngă BALINT P.D. întimpul ”ședinței” a stat o doamnă blondă care a fost prezenattă ca fiind juristă. Această persoană a efectuat ”numărarea voturilor” în același mod ca ROBERTA ANASTASE în Parlamentul României și GHIȚĂ PRISTANDA . Doamna în cauză, în timpul ”numărării voturilor” afirmînd: ”Voturi pentru (BPD) 12 plus 3 afară (referindu-se la persoane care la momentul respectiv nu erau în Sala de Ședință) egal 16.”
3. Domnul GELU VOICAN VOICULESCU, la terminarea ”ședinței” Colegiului Revoluționarilor, luînd Procesul Verbal al acesteia, s-a adresat participanților punîndu-le la dispoziție un număr de fax al Secretariatului General al Guvernului și îndemnîndu-i să transmită pe această cale, adrese prin care să susțină propunerea lui BALINT PETRICĂ DORIN în funcția de Secretar de Stat al SSPRMLIRCIR 1945-1989. Numărul de fax furnizat de dl. VOICAN este 021-3139846 și îndemnul a fost făcut în sensul ca documentele să fie adresate domnului BUSUIOC.
4. ”Ședința” a fost filmată de către o doamnă cu părul închis la culoare, cu telefonul lui BALINT PETRICĂ DORIN, posibil ”secretara” acestuia LUNGU DANIELA. La terminarea filmărilor, aceasta a dat aparatul lui BALINT P.D.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Februarie 16, 2017, 13:56:46
Acesta este Ordinul prin care a fost constituit Colegiul Revoluționarilor și aprobat Regulamentul de funcționare a Colegiului. Rog citiți cu mare atenție REGULAMENTUL și să acordați mare atenție, în mod special art. 2, 4 și 5.
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Februarie 16, 2017, 13:54:02
Zvonuri de prin Cătunul cu Pendulă

Grupul de Crimă Organizată, generic numit ”Fabrica de certificate”, pentru a-și realiza scopurile criminale, s-ar fi ”spart” în mai multe ”grupulețe” care, aparent ar lupta unul împotriva altuia.
Membri acestor grupări, deși în realitate nu prea au ”culoare politică”, se afișează ”puternici susținători ai PSD”, realitatea se pare că ar fi faptul că, prin obținerea demnități în cadrul instituției de profil, aceștia consideră că s-ar pune la adăpost de brațul lung al Legii.
Se vorbește prin mahalalele tîrgului cum că în momentul de față, ”grupările” ar strînge probe unii împotriva altora, obiective fiind ”lideri” susținuți în persoanele domnilor: SIMION GEORGICĂ, BALINT PETRICĂ DORIN, TĂNĂSOIU GHEORGHE, GRIGORESCU VICTOR, POPA DORIN și alții.
Sursele noastre din cadrul ”Radio Șanț”, ne-au comunicat cum că CODRIN ȘTEFĂNESCU ar face ”lobi intens” în favoarea grupări conduse de STARCZ IULIANA, președinta CARROM și membră a recent înființatei FEDEREAȚII PENTRU REDAREA DEMNITĂȚII REVOLUȚIONARILOR. Acestea, vorbind de ”surse”, afirmă cum că CODRIN, ar îndemna pe toți pretendenții la ”verigheta SSPRMLIRCR 1945-1989” să se adreseze dnei. STACZ.
READUC AMINTE CITITORILOR ACESTOR RÎNDURI, CĂ INFORMAȚIILE DE MAI SUS FAC PARTE DIN CATEGORIA ”BÎRFE” ȘI TREBUIESC TRATATE CA ATARE.
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 15, 2017, 20:06:27
BD Revival
Ieri, pe deplin conspirat, BALINT PETRICĂ DORIN, consilierul Secretarului de Stat Inerimar   al SSPRMLIRCIR 1945-1989, a convocat pentru astăzi 15.02.2017, ora 12,  în Sala de Ședințe a Prefecturii București, situată în același imobil cu SSPRMLIRCIR 1945-1989, o ”ședință” a Colegiului Revoluționarilor, organ consultativ al Secretarului de Stat.
La ora stabilită, din cei 25 membri ai Colegiului Revoluționarilor, erau prezenți în sală și au participat la ”ședință” numai un număr de 9 membri. Aceștia au fost:
CURTA GHEORGHE-ARAD,
MARDARE VASILE-BRAȘOV,
ZAMFIRESCU APOLON-BUCUREȘTI,
CUGLER DAN-BUCUREȘTI,
UZUN DORIN-BRĂILA,
TRAPIEL IULIUS-PIATRA NEAMȚ,
STRUȚĂ IRINEL GAVRIL- REȘIȚA,
BADEA ION-TÎRGOVIȘTE,
FARCAȘ VASILE- TG. MUREȘ
 În mod normal, în aceste condiții, ședința nu ar mai fi avut  statutul Legal.
Trecând peste acest aspect, la respectiva ”ședință”, au fost ”invitați„ de către consilierul BALINT PETRICĂ DORIN, și au participat cu drept de vot, un număr de circa 20 persoane printre care:
GELU VOICAN VOICULESCU-BUCUREȘTI,
GROSU GEROGE-BUCUREȘTI,
FILIMON OCTAVIAN-BUCUREȘTI,
RĂDUCU EUGEN-PITEȘTI,
ALEXA DUMITRU-REȘIȚA,
BRENCU MIRCEA AUREL-BRAȘOV,
VELESCOFF MIRCEA- TIMIȘOARA,
TOMA NICOLAE-LUGOJ,
…………..-HUNEDOARA,
DIACONU ADRIAN-
? DANIELA - Huh

Ordinea de Zi a ”ședinței” a fost aproximativ:
1.   Discutarea unor orașe care au obținut calitatea de DETERMINANT ÎN INSTANȚĂ
2.   Probele Organizatorice,
3.   Diverse.

În cadrul discuțiilor:
-   Implicarea SSPRMLIRCIR 1945-1989 printro  acțiune  în instanță, împotriva Parchetului General,
-   Rezolvarea problemei orașelor ALBA IULIA și TURDA care au obținut  prin instanță să li se recunoască , calitatea de Oraș cu Rol Determinant în Revoluție.
-   La ”Probleme Organizatorice” s-a pus în discuție susținerea de către Colegul Revoluționarilor a unei candidaturi la funcția de secretar de Stat. A fost luată în calcul candidatura declarată a lui ZAMFIRESCU APOLON și ”din sală” a mai venit o ”propunere” pentru BALINT PETRICĂ DORIN.
-   În cadrul discuțiilor, nu se știe dacă în particular sau oficial, BALINT P. D. ar fi afirmat că că dorește să pună instituția sub patronajul Ministerului Munci, probabil ca Departament.
Ca urmare a  ”votului democratic exprimat”,  votînd deavalma, membri colegiului și ”invitați”, BALINT PETRICĂ DORIN a obținut majoritatea sufragiilor. Se pare că cei 9 membri ai Colegiului au votat împotrivă sau s-au abținut , iar cei 16 ”invitațiați”, ”mașinii de vot”  au votat pentru BALINT PETRICĂ DORIN.
După încheierea ședinței , se vorbește prin  Cătunul cu Pendulă, cum că dl GELU VOICAN VOICULESCU ar fi luat Procesul Verbal al ”ședinței” și ar fi afirmat că se duce mîine cu propunerea ”Colegiului Revoluționarilor” la secretariatul Seneral al Guvernului , pentru ca aceasta să fie pusă în aplicație.
 De menționat faptul că această ”ședință” a avut loc pe fondul transmiteri zilele trecute, de către Secretarul de Stat Interimar, a unei adrese către Primul Ministru, adresă în care dl. Bjoza îi aducea la cunoștință faptul că va demisiona, dacă pînă la sfîrșitul lunii Februarie nu este numit noul Secretar de Stat,
Trecînd dincolo de modul în care s-au desfășurat  ”lucrările ședinței” nu putem să nu facem cîteva Observații Pertinente și anume:
a.   Colegiul Revoluționarilor, Organ CONSULTATIV al secretarului de Stat, constituit în baza Ordinului nr.  21 , emis de Secretarul de Sta la data de  01.03.2016 și funcționează strict la solicitarea Secretarului de Stat.
b.   Colegiul Revoluționarilor funcționează conform Regulamentului întocmit de Secretarul de Stat.
c.   Convocarea la Ședințele Colegiului se face din dispoziția Secretarului de Stat și se face public, prin mediatizarea pe site-ul instituției inclusiv a Proiectului Orinei de Zi.
d.   Modificarea componenței Colegiului Revoluționarilor, avînd în vedere demiterea fostului Secretar de Stat și numirea INTERIMARĂ a actualului Subsecretar de Stat, nu se poate opera decît de către viitorul  Secretar de Stat după numirea și publicarea numiri în Monitorul Oficial.
[/size]
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 07, 2016, 14:05:52
Convocare Consiliul Naţional al BNR 89
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: BNR : Aprilie 07, 2016, 14:04:34
Convocare Consiliul Naţional al BNR 89
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 22, 2015, 21:44:27
Domnilor colegi, după cum am afirmat în precedenta postare şi după cum se poate vedea şi din textul comunicatului, acesta îi aparţine colegului VASILE DUŢĂ. Eu nu am făcut nimic altceva decât ca, la rugămintea acestuia, să postez respectivul Comunicat, atât pe Portal cât şi pe Facebook.
Ne participând la întâlnirea de la Alba Iulia, nu îmi pot permite a face comentarii pe această temă. Nu cunosc ce s-a discutat acolo.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 22, 2015, 11:32:56
La rugămintea colegului VASILE DUŢĂ, postez comunicatul acestuia:
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 10, 2015, 13:43:38
ŞEDINŢĂ DE GUVERN
                                                            COMUNICAT DE PRESĂ
   
 
                                  Guvernul a aprobat normele de aplicare ale Legii recunoștinței
 
Guvernul a adoptat, prin Hotărâre, actualizarea Normelor metodologice de aplicare a Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Romane din decembrie 1989 și pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987.
Noile reglementări introduse în normele de aplicare menționează localitățile Timișoara, Caransebeș, Sibiu, Cugir, Lugoj, Târgu-Mureș, Cluj–Napoca, București în care, în urma confruntărilor cu forțele de represiune, au fost ucise, rănite sau reținute persoane până la fuga dictatorului, întrucât, conform datelor oficiale de la Procuratura Generală-Direcția Procuraturilor Militare și de la IRR, în perioada 16-22 decembrie 1989 doar în aceste localități au fost ucise persoane.
Pentru alte localități care nu se regăsesc printre cele enumerate dar care, în urma confruntărilor cu forțele de represiune au fost ucise, rănite sau reținute persoane până la fuga dictatorului s-a introdus o modalitate de determinare a acestora prin atestare din acte normative emise în acest sens sau documente oficiale eliberate de Parchetul General. În noile reglementări introduse în normele metodologice, momentul „fuga dictatorului” a fost stabilit ca fiind ziua de 22 decembrie 1989, ora 12.10, luând în considerare vechea formă a legislației secundare cu privire la diferențierea etapelor revoluției, precum și documente oficiale și documentare realizate în legătură cu această perioadă.
Titlul de Luptător cu Rol Determinant se acordă în scopul de a face diferența între persoanele care s-au remarcat prin fapte deosebite prin care și-au pus viața în pericol,  având un rol determinant și decisiv prin contribuția la declanșarea și victoria Revoluției Române din decembrie 1989, în localitățile menționate mai sus.
Normele de aplicare precizează, de asemenea, procedura de obținere a certificatelor pentru acordarea titlului de Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant care stabileşte modalitatea de obținere a acestora, modelul certificatelor și al adeverințelor tipizate, modalitatea de contestare a soluției de respingere a cererii.
De asemenea, potrivit noilor Norme, persoanele nemulțumite și care nu au obținut noul certificat de revoluționar pot face contestație la Comisia Parlamentară, în termen de maximum 30 de zile de la data comunicării soluției. Termenul de 30 de zile este termen de decădere doar pentru depunerea contestațiilor la Comisia Parlamentară și nu exclude posibilitatea aplicării normelor de drept comun și nu îngrădește accesul liber la justiție pentru persoanele nemulțumite.
Totodată, noile reglementări creează cadrul legal pentru persoanele care au avut de suferit în urma revoltei muncitorești anticomuniste de la Brașov din noiembrie 1987 și care nu dețineau certificate, să depună cereri pentru dobândirea acestora. În baza solicitărilor pe care le vor depune, aceste persoane vor putea dobândi una din următorele calități, prevăzute de Legea 341/2004 actualizată, respectiv:
  a) persoană care a avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987;
b) soţ al persoanei care a avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987, dacă îndeplineşte condiţiile prevăzute de prezenta lege;
c) urmaş al persoanei care a decedat în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987.
Nu pot beneficia de aceste prevederi persoanele care au făcut parte din aparatul de represiune, securitate şi miliţie sau au desfăşurat activităţi de poliţie politică.

 http://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/comunicat-de-presa-guvernul-a-aprobat-normele-de-aplicare-ale-legii-recunostintei

10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 26, 2015, 15:25:01
Există DOBITOCI ce afirmă că în clădirea CC al PCR nu s-atras, nu au murit oameni, nu ar fi fost acolo decât informatori şi colaboratori a secu. Aceşti CRETINOIZI sunt rău intenţionaşi doresc discreditarea Revoluţiei Române, căutâsă acrediteze ideea "Loviturii de Stat".
OARE NU ÎNŢELEGEŢI ATACUL DIRECT LA REVOLUŢIE ŞI REVOLUŢIONARI?
Chiar nu observaţi că aceste persoane sunt disperate fiindcă nu pot dovedi cu probe legale aportul adus la Victoria Revoluţiei?
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 26, 2015, 15:16:46
Între „revoluţionari” delaţiunea a ajuns o VIRTURTE

În mai multe rânduri, în ultimul timp, am fost sunat de mai multe persoane dinţară care, m-au întrebat de ce nu mai postez pe paginile acestui „forum”.
Domnilor unii colegi, alţii.... altceva, în perioada care a trecut de la primul cuvânt scris de subsemnatul pe aceste pagini şi până în prezent, am acumulat ceva experienţă şi am reuşit să înţeleg că, TOT CEEA CE SCRIU CU BUNĂ INTENŢIE în aceste pagini, ESTE RĂSTĂLMĂCIT şi INTERPRETAT VOIT ERONAT şi SCOS DIN CONTEXT de către persoanele interesate a mă discredita, persoane de altfel cu merite incerte în Victoria Revoluţiei Din Decembrie 1989. Îşi permit a face afirmaţii calomnioase la adresa mea şi nu numai, la adresa celor ce au cucerit, ocupat, menţinut şi predat prin Procese Verbale, Sediul Central al CC al PCR împreună cu bunurile din acest imobil, persoane care la vremea respectivă se uitau la televizor sau au ieşit în stradă prin Dorohoi, Pătârlagele sau aiurea prin Ţară, unii chiar punând mâna pe arme şi folosindu-le pentru a-şi sadisface VENDETE PROPRII.

Înţeleg manifestările celor ce se simt ameninţaţi de măsurile iniţiate de Adrian Sanda dar, i-aş ruga pe aceşti indivizi să îşi descarce energiile negative asupra celor care i-audeterminat să îşi atribuie fapte şi calităţi pe care nu le pot justifica legal.
Dacă vă aduceţi aminte, sunt ani buni de când vă tot rog să vă debarasaţi de preşedinţii compromişi implicaţi în FABRICA DE CERTIFICATE şi AFACERI CU DREPTURILE REVILOR.
Ce am reuşit cu aceste demersuri? Am reuşit să-mi creez duşmani şi delatori, persoane care doresc cu orice chip să mă reducă la tăcere. Aceşti indivizi nu nse sfiesc a mă acuza de fapte pe care nu l-am făcut dar, acuzele lor se opresc la nivelul bărfelor de mahala, neavînd curajul de a mă acţiona în instanţă. Este doovedit faptul că, mai mulţi preşedinţi de asociaţii au avut acces ne supravegheaţi la dosarele de revoluţionari, ocazie cu care au sustras sau înlocuit documente din dosare, fapte semnalate de subsemnatul în scris conducerii SSPR de la momentul respectiv. De asemenea este de notorietate faptul că mai mulţi preşedinţi de asociaţii şi chiar lucrători din cadrul SSPR au fost surprinşi sustrăgând dosare de revi din instituţie.
Pentru amatorii de bârfe, care nu cunosc realitatea, am să postez în curând pe pagina persoanală de facebook, Procesele Verbale întocmite cu ocazia constatării situaţiei privind Depozitul de documente,Al SSPR, inventarierea acestora, alcătuirea ARHIVEI CU DOSARE LE REVILOR şi predarea acestor documente către comisia desemnată. Documentele ce le voi posta, sunt unul dintre exemplare şi anume EXEMPLARUL MARTOR rămas LEGAL în posesia mea spre a dovedi celor ce doresc să cunoască activitatea desfăşurată,de subsemnatul în cadrul SSPR.
Cu privire la afirmaţiile infractorului GOSTIN GEORGE referitoare la ajutoarele materiale primite de diverse persoane în timpul revoluţiei, din câte cunosc, aceste ajutoare s-au acordat pe liste şi prin intermediul unor Procese Verbale ce au fost arhivate de MapN.
INFRACTORUL COSTIN G ar fi mai bine să povestească domnilor procurori despre falsurile în documente făptuite de el şi GRUPURILE INFRACŢIONALE organizate conduse de el, despre banii luaţi de la amărâţii care acum sunt victimile lui şi a găştilor de infractori conduse de el.
[/color]

[/size]
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 07, 2015, 23:21:48
REVOLUŢIONARII DIN CONSTANŢA AU INTRAT ÎN GREVA FOAMEI.
GRUPUL DE PROTEST ESTE ALCĂTUIT DIN:
VASILESCU CONSTANTIN
IUSEIN ACHIF
ONILĂ ROMEO
HASAN ISMAIL
ZĂRU MICHI
MUREŞAN SORIN
CURELESCU LUMINIŢA
DOROS DOREL


comunicatul este postat pe facebook la adresa : https://www.facebook.com/groups/free2carmen/
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 18, 2014, 22:28:46
V-AM DAT CÂTEVA NUME DE FAMILII.
VERIFICAŢI!
VERIFICAŢI ŞI CINE SUNT PREŞII CARE AU REPREZENTAT PERSOANELE RESPECTIVE.
EU NU SUNT ORGAN DE CERCETARE ŞI NU AM CALITATEA DE A FACE ANCHETE OFICIAL.
REFERITOR LA CELELALTE PROBLEME, TIMPUL VA DECIDE CINE ARE DREPTATE.
SĂ FIŢI SIGURI CĂ, SUB O FORMĂ SAU ALTA, CEI CE ÎŞI BAT JOC DE NOI, VOR PLĂTI.
ÎN ACEASTĂ CATEGORIE, A CELOR CE VOR PLĂTI, INTRĂ ŞI CEI CE AU FĂCUT AFACERI PE SEAMA NOASTRĂ, DISTRUGÂNDU-NE BUNUL NUME.
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : August 18, 2014, 22:02:01
POŢI SĂ ÎMI DAI CEVA RELAŢII DESPRE PERSOANA "VĂTĂMATĂ"?
cUNOSC MAI MULTE CAZURI DE PERSOANE CE AU DOBÂNDIT CALITATEA CU NE RESPECTAREA LEGI ŞI DESCHIZÂND ACŢIUNI ÎN INSTANŢĂ ÎMPOTRIVA SSPR AU CÂŞTIGAT. HOTĂRÂRILE RESPECTIVE SUNT NULE DIN MOTIVE CE, DEOCAMDATĂ PREFER SĂ NU VORBESC DESPRE ELE.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 18, 2014, 21:25:11
DESPRE CE TITLU EXECUTOR ESTE VORBA?
Pagini: [1] 2 3 ... 173