Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 36
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI 1945 - 1989 : Aprilie 04, 2014, 23:44:28
Tot te m doare remarca lui Nor? Credeam ca ai uitat de ea. Eu uitasem. Apropo, nu cumva stii ceva de el? Pe unde e de exe?

 
    Nu Bambi, mi-e mi-a trecut de atunci si durerea si supararea, este vorba ca sunt inca mahnit pe faptul ca Nor nu a vazut atunci, ce vedeam eu, azi traieste acele aberatii, apoi speram sa-l trag putin de urechi pentru ultimul episod, USL pro si contra, nu a mai zis el ca sunt labil, alt coleg a spus-o, dar tot eu am avut dreptate, asta doare Bambi. Unde este Nor? Nu stiu ... o fi la prietenul de la tara, acolo sta cam o luna si se bucura de toata lipsa tehnologiei, apare el si ne spune, tu spuneai ceva de granita, iar daca ma uit bine coincide ca timp cu intoarcerea mea dar eu am venit cu pasarica metalica, am avut vama atat, acolo nu era nici tu ... Smiley Noapte buna.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: PROTEST EXTREM AL REVOLUŢIONARILOR CARE SE ÎNCADREAZA ÎN LEGE !!! : Aprilie 04, 2014, 18:13:22
Salut TINEL.Bine ai revenit prietene.Sunt deschis la orice actiune care readuce respectul pentru revolutie si revolutionari si,bine"nteles gratitudinea pe deplin meritata conform legii.Am anuntat protestul extrem impotriva clasei politice(TOATĂ CLASA POLITICĂ),impotriva guvernantilor,cu speranta ca un asemenea protest extrem se poate face mai usor auzit in tara si strainatate tocmai prin caracterul lui extrem.Trebuie sa specific ca am anuntat ca ma voi lega cu lanturi(nu ca voi face greva foamei)in speranta ca astfel de protest extrem(completat cu toata recuzita necesara)va fi facut simultan in mai multe localitati si in acest caz va avea un impact mai mare.
Timpul trece iar revolutionarii sunt mintiti sistematic si"aruncati la cosul de gunoi a istoriei".
Daca sunt variante mai bune sunt dispus sa le accept dupa ce le voi analiza.


    Ma bucur chiar eu de revenire, ciudat si adevarat, ma bucur sa vad in textul tau -prietene- fara ghilimele, zic eu ca-i de bine, dar daca ai inteles ca ma refeream la protestul tau extream ca fiind o cura, imi asum proasta exprimare, era o comparatie cu protestele de slabit, nicidecum viitorul tau protest. Bun, acum revenind la protest intrebare: tot exclusiv pentru revolutionari? Atentie Mare, desi e de apreciat pe portal este de condamnat la nivel social, adica ... iar vom fi pusi la zid, de 9 ani arat acest lucru, grija fata de semenii nostri ... altii decat revii v-a fi apreciat, inteles si apreciat. Nu vreti, nu ati vrut sa intelegeti asta, iar lucrurile au mers spre ce este azi, inca ceva, un pas atat mai au de facut politimile romaniei, anularea legii 341, prin neaplicarea ei, ceea ce va dovedi ca este o lege imorala, dar asta este cel mai mic rau posibil, s-o judecam logic: cade legea - nu mai sunt revi recunoscuti, revolutie fara revi? Nu exista, atunci se poate demonstra aberatia istorica "Revolutia Romana", impunerea "relitatii" istorice, schimbare de regim , nu va fi demonstrata lovitura de stat ci doar initiativa schimbarii pe fondul sustinerii generale a populatiei.
     Si ca sa nu ma fac de ras prin limbajul prea pro revi, va atrag atentia ca sunteti inconstienti daca inca va limitati la actiuni in nume propriu exclusiv cu si pentru revi, in acesti ani am facut eu si colegii mei de la UNCRR, actiuni si sunt materiale (foto pe portal) pentru toti conationalii nostri, mediatizati asta, actiuni umanitare cu bani din indemnizatii ! Este adevarat ca cei mai multi dintre voi ati fost sceptici, v-a fost frica ca fug cu banii, mi-am si ne-am facut treaba cat am putut de bine, sa va mandriti si sa aratati lumii ce fac revii nu UNCRR, sunteti orbi aveti asi in maneca si-i aruncati. Tind sa cred din ce in ce mai mult ca voi sunteti de fapt cei ce vreti sa dispareti.
      Nicule, mai ti minte ce tip de lupta vreau sa port sau sa purtam? Nu s-a schimbat a ramas acelasi, timpul este prea scurt, si ... nu intereseaza pe nimeni.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Adevărul care zbârlește părul : Aprilie 04, 2014, 16:11:51
    Fac pariu ca asa va fi, plang vaginele pesediste, ca n-ar putea trece in cv penetrare prezidentiala Smiley Cheesy Cheesy Grin Grin Grin
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: PROTEST EXTREM AL REVOLUŢIONARILOR CARE SE ÎNCADREAZA ÎN LEGE !!! : Aprilie 04, 2014, 16:07:18
PROTEST EXTREM AL REVOLUŢIONARILOR CARE SE ÎNCADREAZA ÎN LEGE !!!

Anunţ
Eu mă voi lega în lanţuri pentru toţi revoluţionarii care în decembrie 1989,prin jertfă,curaj şi dăruire au schimbat în bine faţa ţării noastre iar acum sunt supuşi unui genocid planificat de către guvernanţi.
Voi arăta şi situaţia jalnică în care a fost adusă România de către TOATĂ clasa politică care a fost la putere începînd cu anul 1989 şi pînă în prezent.
Voi avea următorul program:
În data de 12 MAI 2014,ora 10-12 mă voi lega cu lanţuri în faţa PREFECTURII-SIBIU.De la ora 12:30-15 mă voi lega in lanţuri în faţa sediului PSD-SIBIU.
Acest protest va continua şi după această dată,pînă cănd se vor rezolva toate problemele revoluţionarilor adevăraţi.Voi face toate demersurile ca acest protest sa fie puternic mediatizat în tară şi străinătate.
Î

Solicit pe această cale ca în toate localităţile reşedinţă de judeţ şi în faţa ambasadelor sa se organizeze acest protest extrem,incepînd  cu data de 12 mai 2014.
Dragi prieteni,
lnvit pe toţi revoluţionarii sa uităm tot ce ne desparte şi să ne amintim numai ce ne apropie.
Cu Dumnezeu înainte!
Sucuturdean Nicolae-Sibiu
E-mail: nsv5255@yahoo.com

Ps.Dacă politicienii si guvernanţii actuali vor lucra pentru ţară şi pentru revoluţionarii care au adus democaţia in ROMÂNIA programul se poate modifica.
   

    Iarasi? Revin cu precizarea: Pentru omul care esti am tot respectul si aprecierea, esti prietenul meu, acelasi, pentru revul care esti ... am fost afectat profund de alegerile facute de tine, dar trecand peste cele doua te intreb: Ce vei rezolva?  Iti reamintesc draga prietene, sincer, ca nu asta-i calea, ratacesti legat la ochi si indrumat pe cai gresite, altai lupta, cate cure de slabire nu s-au tinut? Ce rezultate au avut? Regandeste strategia, hai la lupta nu la suicid. Este nevoie de barbati adevarati pentru lupta, lasii isi iau zilele.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI 1945 - 1989 : Aprilie 04, 2014, 15:54:08


     colega ...Tinel,,,,mare atentie la un fapt pe care eu l-am simtit din
   plin ca o lovitura de bumerang si anume ca :

   ""DIN TRATATUL DE LA VARSOVIA ,,,,DIRECT IN NATO !"",,,,hocus-pocus,,,,,

    si aceasta JONGLERIE ete intretinuta pste tot,cu toate ocaziile cand este
  voraba de istoria ROMANIEI,,,,,de REVOLUTIA ROMANA,,,,,
   
    colgi ati vazut sau ati auzit ca la comemorarea INTRARII ROMANIEI IN NATO,
  sa fi fost invitati DE DREPT,,,,,,REVOLUTIONARII ?,,,,fara de care aceasta
  aramata de profesionisti NU EXISTA ?,,, eu am facut armata cu tehnica urss,
  azi toate tehnica este USA,,,,DE CE ACEASTA NEDREPTATE ISTORICA,MAI,ARMATA ?
  NOI SUNTEM ""PARINTII VOSTRI,"",,,NU NE MAI JIGNITI !,,si noi avem MORTII
  NOSTRI,,,,,,,                                                         
                                                sandu t
                                                             
    Colega, singura lovitura care o simt este cea pe care o anuntam din 2005, dezbinarea si excluderea din cartea de istorie a neamului romanesc ... E foarte dureros ... Dar pe atunci eram idealist si labil totodata ... Asta este ... Traim si trebuie s-o facem !
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Adevărul care zbârlește părul : Aprilie 04, 2014, 15:40:08
    "Acuma dacă un singur punct din cele 22 scrise lui Ponta  este adevărat, domnul Ponta are o mare problemă iar rămânerea sa în scaunul de prim ministru este nu numai inoportună ci chiar total nerecomandată. Dacă un singur punct se adevereşte cu probe,  este clar pentru oricine cu ce îl şantaja Ponta pe Băsescu şi cum a reuşit să îl facă să semneze acordul de supunere instituţională. Dacă Valer nu are probe atunci nu îl văd bine. Dacă ponta nu răspunde acestui atac, atunci toată lumea va crede Valer are dreptate. Dacă lui Valer Marian I se întâmplă un accident, nici un judecător nu va putea şterge părerea care se va instala.
Ce va urma ?"

Woooow! Si replica ?

      Poate anuntul facut azi de pe facebook ... ca se retrage din viata politica dupa alegeri.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Adevărul care zbârlește părul : Aprilie 04, 2014, 15:35:27
      Nae  .... buna treaba, pacat ca ai inceput cu sfarsitul, dar pentru asta suntem uniti in lupta .... sa ne ajutam . In acest sens o sa postez inceputul epistolelor.

De fapt domnul Valer Marian mai făcuse o încercare de a scoate pe piaţă subiectul, prin Aprilie 2013 când a fost împiedicat de oamenii de pază la Congresul PSD să voteze. 
Şi mai avusese o partidă cu domnul Sirbu, socrul lui Ponta.


Preasfinţia voastră politică,
        Timp de patru ani v-am purtat respect şi am manifestat loialitate faţă de dumneavoastră, dar în ultimele luni am observat, atât eu cât şi alţi colegi din Senat şi din PSD, o mutaţie comportamentala si implicit caracterială, bruscă şi urâtă. Am vazut că şi dvs. o susţineţi pe Laura Codruţa Kovesi fostul procuror general al României, pentru funcţia de procuror şef al DNA. Am vazut că aţi încercat să puneţi beţe în roate constituirii unei comisii speciale de anchetă privind interceptările telefonice ale magistratului Corneliu Bârsan, judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Am constatat (pe pielea mea) că marţi, 16 aprilie 2013, aţi încercat, cu concursul purtătorului de cuvânt al grupului senatorial al PSD şi al unui vicepreşedinte PSD al Senatului, să mă obstrucţionaţi să prezint declaraţia politica intitulată „Procurorul şef Morar, sluga preaplecată şi avocatul principal al preşedintelui Basescu”. Aţi încercat cu câtva timp în urmă să mă convingeţi aluziv să nu-l mai critic pe generalul Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI, motivând că acesta ar fi trecut de partea noastră.
         În şedinţa de plen a Senatului din 8 aprilie 2013, a fost votată hotărârea de constituire a comisiei de anchetă în cazul Bârsan, în pofida opoziţiei celor care aveau SRI-ul în suflet sau în spate. Cu ocazia respectivă, preşedintele Senatului a solicitat tuturor liderilor de grup să nominalizeze membri propuşi în această comisie. Întrucât nu eraţi prezent în sală, au făcut nominalizările celorlalte grupuri politice, timp în care doi vicelideri ai grupului PSD, senatorii Alexandru Cordoş şi Florin Constantinescu, s-au consultat cu colegii prezenţi şi au întocmit o listă cu propunerile PSD, pe care m-au înscris primul. După câteva minute aţi apărut în sala de plen, unde v-a fost prezentată lista, şi aţi prezentat propunerile PSD. Subsemnatul nu am fost nominalizat , iar ulterior cei doi vicelideri mi-au spus că le pare rău că am fost tăiat de pe listă. Cu câteva săptămâni înainte mi-aţi spus dvs. că vă pare rău că, deşi m-aţi propus membru în Comisia parlamentară pentru revizuirea Constituţiei, preşedintele Victor Ponta nu a spus nici DA nici BA, iar ulterior a apărut un alt nume în locul meu (fost strungar la bază, absolvent întârziat, la fără frecvenţă, al unei facultăţi obscure de drept).
       Sunt membru al Ligii luptătorilor din decembrie 1989 (fără certificat) şi atunci am luptat, inclusiv cu arma în mână, pentru eliminarea unui clan odios şi a unei camarile nătânge şi inculte, parvenite şi pupincuriste. Atunci mi-am jurat că nu o să mai accept niciodată în viaţa mea vreo tendinţă dictatorială sau autoritaristă, în care promovarea politică sau profesională să se facă pe bază de clan, soţie, socrie, năşie, veresie, linguşeală, fanariotism, clientelism ş.a. Mi-am jurat că nu o să mai accept un regim personal şi cu atât mai puţin unul familial, cum a fost dictatura lui Ceauşescu.
       Astăzi constat cu tristeţe că de mai an, după victoriile electorale din 2012, aproape toate hotărârile importante pentru PSD nu se mai iau în forurile conducătoare ale PSD, respectiv în Biroul Permanent Naţional, în Comitetul Executiv Naţional sau în Consiliul Naţional, cum se întâmpla în perioada foştilor lideri Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Mircea Geoană, şi cum se întâmplă la celelalte partide parlamentare democrate si consacrate (PNL, PDL, UDMR).
        La fel, nu se mai discută şi nu mai iau hotărâri în grupurile parlamentare ale PSD. Hotărârile cele mai importante, inclusiv ungerea de miniştri sau de şefi de agenţii, sunt luate de preşedintele premier Victor Ponta cu socrul senator Ilie Sârbu, cu soţia europarlamentar Daciana Ponta şi cu naşul director George Maior de la SRI. Acestea se iau de regulă la masa vegetală de duminică de la vila dvs. din Bucureşti sau din casa dvs. de vacanţă de la Breaza. La unele hotărâri sunt consultaţi şi amicii juni turciţi Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu, Cristian Rizea şi Dan Şova (pe care i-aţi etichetat, într-o discuţie în grup, „puţoii ăia de la Rin Grand Hotel , care-l fac pe Victor să piardă zile şi nopţi, făcând legi, constituţii şi guverne, cu sticla de whisky într-o mână şi cu trabucul în cealaltă, în timp ce Victor nu bea, fiind vegetarian) sau consilierii personali Ovidiu Miculescu şi Vlad Stoica. Restul partidului nu mai contează. Sau nu mai există. Totuşi PSD nu se reduce numai la şi nu se traduce Ponta, Sârbu, Daciana.
Pe de altă parte, majoritatea liderilor şi membrilor PSD nu va accepta proiectul de cumetrie personală şi transatlantică ca naşul Maior să devină în curând nr. 2 în partid şi potenţial candidat pentru funcţia de preşedinte al României ori pentru cea de premier.
       Nu sunt supărat pe dvs. pentru că în al doilea mandat nu mi-aţi dat nicio funcţie în grupul senatorial al PSD sau în comisiile parlamentare. Pentru că aşa, cum mi-aţi spus şi dumneavoastră, nu v-am cerut niciodată vreo funcţie. Nu sunt supărat nici pentru că am pierdut funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, autoturismul şi biroul din dotare. Pentru că, orişicum, nu m-am prea folosit de ele. Nu sunt supărat nici pentru că ginerele dumneavoastră m-a tăiat de pe lista propunerilor pentru Comisia pentru revizuirea Constituţiei, întrucât o să am posibilitatea să-mi spun cuvântul în plenul Senatului (unde nu mă puteţi tăia şi de la microfon). Nu sunt supărat pentru că dvs. m-aţi tăiat de pe lista de propuneri pentru Comisia specială de anchetă în cazul Bârsan, întrucât o să pot colabora cu aceasta ca voluntar (mai ales că mi-au fost desconspirate recent două cârtiţe dragi SRI şi SIE de la grefa CEDO). Nu sunt supărat nici pentru că, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, a trebuit să renunţ la funcţia de preşedinte al acesteia, deşi toate cele 65 de organizaţii locale ale PSD au adoptat rezoluţii privind susţinerea candidaturii mele pentru un nou mandat, iar în plenul conferinţei, la propunerea primarilor social-democraţi, mi s-a acordat un vot unanim de încredere. Mi-am zis în sinea mea ardeleană că probabil aceasta este recompensa sau compensaţia pe care mi-o acordă conducerea superioară a partidului pentru că în nefasta perioadă 2010
– 2012, când foarte puţini din PSD îndrăzneau să crâcnească, am luptat cu armele parlamentare (declaraţii politice, interpelări, întrebări) cu preşedintele bandit Traian Băsescu şi cu camarila sa din serviciile secrete (şefii SRI, SPP, STS, DGIPI), DNA (procurorul şef Daniel Morar), Parchetul General (procurorul general Laura Codruţa Kovesi), ANI (Cătălin Macovei şi Horia Georgescu), Ministerul Administraţiei si Internelor (ministrul Traian Igaş), ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (Elena Udrea). Sau, m-am gândit că poate aceasta este recompensa sau compensaţia pentru faptul că, sub conducerea mea, Organizaţia Judeţeana Satu Mare a PSD a reuşit cele mai bune rezultate din istoria sa, la alegerile locale din iunie 2012, cand USL a obţinut funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului Satu Mare, precum si cel mai mare număr de primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni, după monopolizarea timp de 12 ani a conducerii administraţiei locale de către UDMR (care s-a bazat pe electoratul maghiar, cu o pondere de 38-40% din cadrul populaţiei judeţului). Am sesizat însă cu tristeţe că preferaţi liderii judeţeni care vă toarnă în pahar şi în buzunar, cum este cazul unora din Sud sau din Banat.
       M-am supărat şi revoltat însă în sinea mea când, înainte de alegerile parlamentare, mi-aţi spus că generalul Florian Coldea, primul –adjunct al directorului SRI, a trecut de partea noastră, dându-mi de înţeles că n-ar trebui să-l mai atac prin declaraţii sau interpelări. M-am supărat şi revoltat, la fel, când recent aţi perorat pe un post de televiziune că fostul procuror general Laura Codruţa Kovesi este cea mai bună variantă pentru funcţia de procuror şef al DNA. M-am supărat şi m-am revoltat când am aflat că aţi afirmat în anturajul dvs. că fostul preşedinte social-democrat Ion Iliescu trebuie ţinut la distanţă, iar fostul lider Adrian Năstase trebuie ţinut în închisoare cel puţin până după Congresul PSD (programat în data de 19-20 aprilie 2013).
        M-am supărat şi m-am revoltat în urmă cu câteva saptamâni, când m-ați întrebat, cam scortos, ce căuta jurnalistul Ovidiu Ohanesian în sala de şedințe a Grupului senatorial al PSD, de parcă sala ar fi fost mosia dvs, iar Ohanesian ar fi fost un proscris şi primul consilier parlamentar care a trecut pe acolo.V-am răspuns că l-am angajat de aproape trei ani consilier la cabinetul meu senatorial şi că venise să îşi reînnoiasca legitimația, însă ați răbufnit că, în urmă cu 5-6 ani, jurnalistul Ohanesian ar fi publicat o ştire în care sustinea că Victor Ponta ar fi fost racolat de un serviciu secret, respectiv de SIE.
       Cel mai mult m-a supărat şi revoltat însă faptul că, deşi a trecut aproape un an de la preluarea guvernării de către USL, anturajul dvs. nu a acordat prioritate sau preeminență problemelor importante ale ţării şi nevoilor vitale ale oamenilor (simpli, de afaceri, de cultură ş.a.). În locul vânării principalilor vinovaţi de dezastrul ţării şi de umilirea şi sărăcirea românilor, şi in detrimentul soluţionării problemelor economice şi sociale, aţi acordat prioritate şi preeminenţă goanei după sinecuri şi grijii personale şi instituţionale pentru umplerea propriului portofel. Şi codrul (alias directorul general Romsilva, Adrian Crăciunescu) şi asfaltul (alias ex-ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi) şi energia (alias ministrul Constantin Niţă) şi unele judeţe (Giurgiu, Timiş, s.a) vorbesc. Şi m-a supărat şi m-a revoltat mult şi faptul că, după alegerile parlamentare din decembrie 2012, aţi fost mentorul pactului nefast de coabitare între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu, după ce, după alegerile parlamentare din noiembrie 2008, dvs. şi preşedintele Băsescu aţi fost artizanii pactului nociv şi eşuat de guvernare dintre PSD şi PNL. Orizontul de aşteptare al românilor a fost şi este foarte mare faţă de USL, dar, din păcate, după un an de guvernare, şi numărul nemulţumiţilor de USL este mare: tineri, vârstnici, muncitori, agricultori şi intelectuali, preoţi şi militari, oameni de afaceri şi oameni de cultură.
       Chiar daca aţi avut parte de un congres unanim, triumfalist şi „victorios” şi probabil vă credeţi pe cele mai înalte culmi ale gloriei şi puterii politice, reveniţi-vă, pentru că nu este totul pierdut. Reveniţi la gânduri şi la fapte mai bune faţă de semenii ce şi-au pus speranţa într-o bună şi dreaptă guvernare a USL! Faceţi dreptate până la capăt! Promovaţi competenţa profesională şi integritatea morală! Puneţi interesul public si interesul naţional înaintea propriilor interese! Nu vă aplecaţi în faţa înaltelor porţi doar cu gândul şi frica la propria carieră politică! Să nu dăm frâu total burgheziei din noi şi cosmopolismului de aiurea. Să încercăm să facem o societate nouă, mai bună şi mai dreaptă, din care să eliminăm tarele comunismului totalitar şi tarele capitalismului barbar şi în care să conveargă ce a fost bun în sistemul socialist cu ceea ce este bun în sistemul capitalist, în concordie cu principiile umanismului şi creştinismului. Nu mai avem voie sa înşelam încrederea şi speranţa românilor. Altfel, este foarte posibil ca, mai curând decât credeţi, să apară şi în Romania o reacţie şi o mişcare mai radicală, o Mişcare Socială şi Natională, de genul Syriza, care a învins anul trecut în Grecia atât stânga social-democrată (PASOK) cât şi dreapta conservatoare (Noua Democraţie), succesul său neaşteptat fiind titrat de la Financial Times la Financiarul la modul „Syriza, partidul care a uimit şi zguduit Europa”.
       Închei cu speranţa că nu aţi fost contaminat total de microbii politici dâmboviţeni, având în vedere originile dvs. bănăţene şi după ce cu niciun deceniu în urmă eraţi un apropiat al Grupului ardelean de la Cluj.
   Bucureşti, Senator
   20.04.2013 Valer Marian
   
      PS1: Cu două săptămâni în urmă, v-am trimis un e-mail prin care v-am transmis principalele motive pentru care, conform unor discuţii purtate în lumea politică şi în lumea serviciilor secrete, aţi fi şantajabili din partea preşedintelui Băsescu şi dvs. şi ginerele dvs. Nu mi-aţi răspuns, nici măcar nu mi-aţi mulţumit.
Am pregătit între timp şi a doua scrisoare deschisă către preşedintele PSD Victor Ponta, intitulată „Victoraş, ai grijă de copii?!”. Trebuie să recunosc că am plagiat-o pe tovarăşa academician doctor docent de tristă amintire, Elena Ceauşescu, acestea fiind ultimele cuvinte pe care i le-a adresat generalului Victor Stănculescu, după ce a urcat împreună cu Nicolae Ceauşescu în elicopterul chemat pe sediul CC al PCR pentru a-i salva de frica mulţimii revoltate. Ţin să precizez că nu este vorba de copiii preşedintelui Ponta, cărora le doresc tot binele din lume şi sunt sigur că reprezintă principala dvs. preocupare în calitate de bunic. Scrisoarea mea se referă la copiii Securităţii din politică, administraţie şi economie, precum şi la copiile Securităţii din actualele servicii secrete. Inclusiv la cei şi la cele din umbră sau din lumea fantomelor. Românii vor afla și motivele pentru care sunt șantajați anumiți politicieni de frunte ai țării de către președintele Traian Băsescu și camarila sa : apartenență la servicii secrete, scandaluri familiale, relații homosexuale, relații sexuale cu prostituate minore, implicare în acte de fraudă sau de corupție, ș.a.
        PS2: Săptămâna trecută m-a căutat la cabinetul parlamentar un preot pensionar din judeţul meu care mi-a spus că v-a fost coleg de seminar teologic şi m-a atenţionat să fiu atent la caracterul dumneavoastră pentru că, în timpul şcolii bisericeşti, aveaţi obiceiul să le intraţi colegilor sub piele, să vă puneţi bine cu toţi, să le daţi chiar de mâncare şi de băut pentru, că proveneaţi dintr-o familie mai avută, iar apoi turnaţi tot ce spuneau directorului seminarului. Ar fi interesant şi util să ne spuneţi cine este directorul la care ne turnaţi acum.
       PS3: Zece gărzi tunse scurt sau rase pe cap (skinheads) ale președintelui premier Victor Ponta mi-au interzis astăzi accesul în perimetrul de vot de la congresul PSD, motivând că au ordin de sus și spunându-mi că nu pot să spună de la cine, când le-am cerut să-mi explice care sunt motivele și cine este persoana care a dat dispoziție în acest sens. Episodul a fost filmat de consilierul meu locotenentul Gheorghe Alexandru și a provocat mirarea mai multor delegați, inclusiv a unor colegi parlamentari, în condițiile în care m-am prezentat, eram primul înscris pe lista de delegați a Organizației județene Satu Mare a PSD, aveam ecusonul de delegat la gât și insigna de senator pe reverul sacoului, și le-am prezentat mandatul de vot, cartea de identitate și legitimația de senator. Probabil că Ponta s-a speriat după ce alaltăieri am anunțat într-o conferință de presă că voi încerca să iau cuvântul la acest Congres. Orișicum, nu intenționam să votez pentru funcția de președinte al PSD, ci doar pentru funcțiile de vicepreședinți. În urma acestui episod, fără precedent în analele PSD și ale tinerei democrații autohtone, Ponta nu mai reprezintă pentru mine mare lucru. În ultimile luni am aflat motivele pentru care, după cum mi-ați mărturisit mie și altor colegi de la Satu Mare cu
câțiva ani în urmă, nu ați fost de acord la început să vă devină ginere și ați cedat doar după doi ani de plânsete ale fiicei și soției dvs. Acum îmi explic pe deplin afirmația unui alt naș celebru al ginerelui dvs., generalul reevaluat vicepremier Gabriel Oprea : „Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu”. Mai curând de cât crede, Ponta va trebui să dea seama în fața gărzilor naționale autentice în rândurile cărora a fost declarat deja proscris."

8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ABERATII ! (?) : Martie 31, 2014, 18:39:51
    Corect de asta am cerut ajutor, printre altele nici el nu mai stie ... acum serios ...  L-as intreba pe el dar sigur o sa-mi spuna ca nu poate ca toti sunt operativi ...Cheesy Cheesy Cheesy
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ABERATII ! (?) : Martie 31, 2014, 18:26:09
    Poate cineva sa-mi spuna cine este Perju pe portal? Am primit ceva informatii pe care vreau sa le verific ...
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 17:29:38
   Multam Fain pt link  Wink
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Martie 31, 2014, 17:24:36
    Sesizati institutiile abilitate si libere al statului, eventual ceva penal, dupa cum spuneti, pentru fals si uz de fals ... e mai comic sa-i vedem cum se incaiera intre ei, nu ?  Grin Grin Grin
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 13:48:06
    Poate cineva sa-mi scrie o frecventa sau un link spre postul de radio? Am trimis si eu niste intrebari la care vreau raspunsuri ... Smiley
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: STOP IMPOSTORILOR,STOP ORD.53,STOP PENSIONARILOR IMPOSTORI : Martie 31, 2014, 13:14:07
   Atentie! Subiectele de uzura si trecere a timpului sunt sadite cu o pricepere diavoleasca de politicime, pentru ca stiu ca revi se mananca intre ei pentru orice, un coleg a semnalat istet un aspect, care in continuare trece nevazut, iar cand va veti trezi in fata lui iar o sa spuneti ca nu gasiti ciocanul pentru oua, am sa citez avertismentul lui scos din contextul initial dar care are relevanta la discutie:

Domnilor ,,REGIA "care a fost facuta in ultima luna e foarte usor de inteles .
...........
Totul e o mare amanare de luni si ani pana cand vorba unui JURIST :O LEGE NEAPLICATA 3 ANI dispare AUTOMAT.
Mai avem putin si totul se va intampla.
............
Ganditi-va ce vrem sa facem ca sa nu pierim.
Nu avem mai mult de 3 SAPTAMANI.Pastele o sa vina asa cum vine de 3 ani cu necazuri si promisiuni.
MAI VRETI SA FITI AMAGITI MULT.
TIMPUL E CEL CARE TRECE IN DEFAVOAREA NOASTRA.
GANDITI BINE IN PERIOADA DE SMERENIE SI DUPA ACTIONATI NU MAI ASTEPTATI!!!!!!!!!!

    Cu scuze pentru autor, mi-am permis corectare pe ici pe colo.
    Nu omiteti nici acest aspect, verificabil, tic tac, tic tac ...
14  Asociatii / Asociaţia Decembrie 1989 - Metrou - Romania / Răspuns: What to Look for in a Hard Drive That You Are Purchasing : Martie 31, 2014, 10:32:39
Ce să Căutați într-un hard-disk că sunteți de cumpărare
Când aveți de gând să cumpere un hard-disk , este extrem de important să se uite pentru unul care va fi rapid și suficient de mare pentru a găzdui toate fișierele și nevoile de date . Hard drive-urile vin în multe soiuri diferite , astfel încât nu există o mulțime de a gândi despre atunci când se face această achiziție . În mod similar , hard disk-uri pot fi destul de scumpe , astfel încât acestea sunt ceva pe care veți dori să pun niște crezut în înainte de a vă decide să facă orice fel de achiziție vechi . Există , de asemenea, diferite mărci de hard disk-uri , care sunt concepute pentru diferite tipuri de computere . Atunci când achiziționați un hard-disk , asigurați-vă că pentru a obține un brand care este de încredere și va oferi dispozitive de durata. Este de asemenea important pentru a alege un brand și model pentru hard disk-ul , care se va potrivi computer sau laptop .
Asigurați-vă că hard disk-ul are suficient spațiu pe disc pentru a se potrivi nevoilor dvs.
Când căutați pentru laptop Preturi hard disk , ar trebui să uite pentru un gigabyte de 500 sau un hard disk terabyte , astfel încât nevoile dumneavoastra de date sunt cazați pentru . Nu știi niciodată cât de mult datele pe care le -ar putea acumula în viitor , așa că este o idee bună să se pregătească pentru orice date are nevoie de care ați putea avea mai târziu . Hard Disk-uri De Vânzare vin în multe soiuri diferite . Noțiuni de bază un hard disk de mare este o modalitate buna de a asigura o mulțime de date, astfel încât niciodată nu a alerga afară în viitor . Există branduri de top de date hard disk-uri , astfel atunci când căutați pentru unul, asigurați-vă că pentru a alege un brand care este bine - cunoscut și credibil .
Alege un brand pentru hard disk-ul , care este bine-cunoscut în industria
Când sunteți alege un hard disk , asigurați-vă că pentru a alege un brand care știți că se întâmplă pentru a oferi un dispozitiv de bună calitate . Unele hard disk-uri sunt fabricate pentru diferite tipuri de computere , de exemplu , există hard disk-uri făcute pentru Alienware , Compaq , Dell , Asus , MacBook și ThinkPad anumite calculatoare . Acest lucru înseamnă că hard-disk specific este doar de gând să lucreze pentru computerul pe care îl dețineți , acesta nu va lucra pentru orice alt tip de calculator . Este important pentru a obține un hard-disk , care este fabricat special pentru computer , astfel încât să știi că funcționează și că va fi foarte mare calitate .
Ia un hard-disk , care este rapid
Cât de repede se execută computerul dvs. este de multe ori depinde de viteza de hard disk . Mulți oameni nu -l dau seama , dar hard disk-uri de fapt, pentru a se potrivi viteza de un computer . Modul în care aceasta funcționează este că de fiecare dată când fac ceva de pe computerul dumneavoastră , PC-ul are pentru a căuta aceste fișiere de pe hard disk . În cazul în care nu le pot localiza foarte repede , atunci computerul nu va rula rapid . Aveți nevoie pentru a obține un hard disk care are o viteza de rapid , astfel încât fișierele de pe hard disk pot fi căutate de către sistemul de operare foarte repede și amplasate astfel încât aplicațiile pot fi rulate în timp util . Hard disk-uri rapide sunt de gând să facă computerul rula mult mai eficient .

Goagal transleit  Cheesy Cheesy Cheesy
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 31, 2014, 09:44:49
    In cel priveste pe E. Cutean, eu l-am cunoscut in CC, iar la dispozitivul militar nu sunt trecute ore in raport ... De exemplu in data de 21 in Amzei a existat acel dispozitiv atat timp cat au fost manifestantii regrupati, in Romana, de la mitingul lui ceausescu apoi nu au mai fost, in concluzie, este relativa contradictia declaratiilor, nimeni nu statea cu ochii pe ceas, mai ales cand anumite evenimente erau in desfasurare, grija fiecaruia fiind alta. Personal am fost chemat, nu odata la PM pentru ca au existat luptatori din CC care au mentionat numele meu, in timp ce in ... deja declaratiile mele la PM, ei nu erau mentionati, imi cer scuze fata de ei, pe unii i-am recunoscut pe altii nu, la acestia am motivat ca descrierea este corecta dar nu stiu persoana, poate sunt dintre ei pe portal. Sau: in declaratiile mele se regasesc persoane care confirma declaratia mea, doar ca un amanunt naste un semn de intrebare si anume nu pomenesc de paun constantin - adica eu, ci de piticul, porecla pe care mi-au dat-o soldatii, ca urmare am fost pusi fata in fata pentru identificare.
    Puteti spune orice despre mine, doar ca sunt un sustinator al lui Cutean nu, dar Cutean este rev .
Pagini: [1] 2 3 ... 36