Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 36
31  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI 1945 - 1989 : Martie 30, 2014, 10:48:57
    Domnule, mare dreptate aveti , dar ceva imi spune ca nu ati citit ultimele mele postari, va rog click pe profilul meu, clik pe ultimele mesaje si cititi ce am scris pe acesta tema la alte subiecte, cred ca atunci va fi corecta actiunea mea si din punctul dvs de vedere.
32  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 30, 2014, 10:39:16
Multumesc Tinel pentru incurajare. Sunt o Ea, ceva mai invarsta. Intr-adevar nu sunt chiar pe drumuri, sper totusi sa rezolv aceasta problema, o sa ma ajute copii in orice eventualitate. Problema este ca nu ar fi trebuit nici-unul sa ajunga intr-o situatie extrema. Imi dau seama ca am gresit acordand credit guvernantilor, altfel nu as fi imprumutat banii din banca. De fapt am gresit toti inca din 1990 cand I-am lasat si au facut ce au vrut . Trebuia sa le fi impus inca de atunci sa tina cont de parerile noastre, a celor care I-au adus la putere. Dar de acum raul este facut si credeti-ma este prea tarziu sa mai putem repara ceva. Vom fi manipulati pana ce unul cate unul vom pieri toti.

    Doamna, nu va incurajez deloc, ba mai mult, ma bucur sa stiu ca puteti sta linistita , sunt "lupte" care se dau aceste zile prin instantele romanesti , prin care se incearca dovedirea relei intentii ale bancilor in general, deja cativa pasi s-au facut, se pare ca in cazul revilor, care au luat credite in perioada si chiar imediat dupa ce autoritatile romane prin reprezentanti ei : presedinte, prim-ministru, ministru de finante si guvernatorul bancii nationale, au inselat cetatenii garantandu-le stabilitatea, etc. sunt depuse plangeri penale in acest sens. Deci la momentul executiei, pentru cei ce au pierdut deja, nu prea datorau nimic. Chiar aveau de primit bani, mii de euro de la banci, trebuiau sa beneficieze de masuri sociale, etc. Vina statului se va demonstra si prin tergiversarea legii falimentului personal, pentru toate astea exista aplicari ale legilor pe raspundere. deci satisfactie maxima in final, deci exista mai mult decat speranta si incurajari, eu incerc sa conving "doctorii" sa nastem in termen o "faptura" soldat, sa vedem ...
33  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 30, 2014, 10:24:59
  La primul post cu poza mie imi spune ca trebuie sa am nu stiu ce program, la al doilea si ma rog posturile de azi cu poza este vizibila, dar la primul post cu poza nu pot vizualiza Smiley
34  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI 1945 - 1989 : Martie 30, 2014, 10:18:21
    Cum spuneam: am o lectie dura invatata, sper sa stiu de data asta cum sa fac lucrul bine, apoi sa fiu iarasi bine inteles, eu nu fac nimic, toti trebuie sa facem ceva Smiley e chestie de solidaritate si mai ales atotstrigatura ultimilor 2-3 ani ... unire.
35  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Martie 30, 2014, 10:14:42
D.le Tinel Ati lipsit o perioada si probabil nu-i mai cunoasteti pe toti si mai ales ce vor cei ce posteaza.Am sa va dau un indiciu D.l Burada are daltonism si nu vede dacat rosu si o singura persoana care-i mai poate salva pielea de la ........si anume Adrian sanda.El nu are alte prietenii si relatii deacat cu aceasta persoana in speranta ca daca PUTEREA SI MAI MARE PE CARE SI-O DORESTE IL VA AJUTA SI PE EL.
 
    Domnule Apostol, sa fiu inteles, nu am mai postat de mult, nu ca nu stiu ce si cine, cat despre gasti ... o am pe a mea Smiley In ceea ce vad este ca domnul despre care vb dvs. poate purta un dialog, aici pe portal este rar intalnita aceasta calitate, din acest motiv marea miscare rev nu poate exista, zi de zi apar probleme la care revii ar putea reactiona in urma unor discutii si dezbateri pe respectiva problema, dar ei sunt prea preocupati sa se certe intre ei pentru nimic, sau mai ales despre care este mai revolutionar ca celalalt. Poate ca ar trebui sa iesim de sub carapacea opacitatii cu toate formele ei, sa facem ceva , altceva decat cure de slabire, manifestatii de 2 lei la matinal in weekend, timp, energii si sanatate pierduta fara un rost. Am deschis subiectul dedicat LIGII poate puteti printre episoadele de cearta sa aruncati un ochi pe acolo.
36  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI 1945 - 1989 : Martie 30, 2014, 09:48:43
      Asa cum promiteam, acest subiect este dedicat celei de-a milioana posibile noi asociatii. Pentru a evita noi discutii sterile, menite pentru a intarzia sau tergiversa sau descuraja infiintarea ei, am sa va spun clar ca nu poti inregistra o asociere de unul singur, pe premiza: fa-o tu ca venim si noi, mai ales ca noua asociere se vrea mai departe decat toti de-un neam.
     Pentru realizare am nevoie de oameni hotarati care sa creada in aceasta idee, asa cum spuneam, poate o sa va deranjeze modul meu de exprimare, vreau, am , etc. Dar in acest moment sunt singurul care stie despre ce este vb, este un detaliu peste care vreau sa treceti cu vederea, cand vom fi mai multi vom vb despre noi.
     Tot pentru a evita discutii sterile si denigratoare, din istorie Smiley , noua asociere nu se infiinteaza cu scopul umbririi celorlalte asociatii deja constituite, ci ca un raspuns de adaptare la o noua situatie. Nu stiu daca noua asociatie va fi partener de discutii cu noul SS infiintat, sau daca va fi unicul agreat, deci nu are ca scop acest tel, dar nu se da la oparte daca va fi posibil. Amatorilor le transmit ca interpretarea acestor randuri este neagreata.
      As dori sa existe potentiali doritori din toate orasele din tara, nu instig la o manifestatie ci la un dialog, sunt sigur ca daca exista vointa se gasesc si rezolvari la probleme. In conditiile date trebuie sa ne adaptam, pentru a putea reactiona in viitor, am spus si sustin ca aceasta amalgamizare de luptatori anticomunisti este imorala, sustin asta, dar trec peste. Acum problema este in fata voastra, doriti sa facem ceva in a putea avea si pe viitor un cuvant de spus? Sau va multumiti sa va hraniti cu sperante desarte in manifestatii de Weekend, fara audienta? 
      Pentru a putea realiza ceva este nevoie de o intalnire alta decat cea de pe portal, prietenii stiu de ce Wink, pentru a va face cunoscut in detaliu acest proiect. In functie de rapiditatea cu care veti adera la acest proiect vom putea profita mai repede de toate situatiile oportune ale acestui an electoral, lucrurile se vor misca repede la fel trebuie s-o facem si noi, pot sa va spu doar ca sunt foarte multe de facut mult mai multe decat in trecut, iar cei ce vor isi vor dori realizarea acestui proiect vor trebui da dedice mult timp acestuia.
      In concluzie, nu aveti cum sa credeti in ceva ce nu stiti, iar pentru aceasta trebuie sa ne vedea pentru ca aici nu voi spune o boaba. Asta nu va impiedica sa vreti sa stam de vb Smiley, sa va fac o expunere a proiectului, sa va prezint probleme si situati , variante si rezolvari. Avem o experienta din anii trecuti si greselile sunt bine invatate, nerepetabile de aceasta data.
Pentru Mental: ai onoarea de a trece la Momente ratate un eventual esec al acestui proiect Wink
      Aceasta este adresa de e-mail la care puteti trimite raspunsurile dvs. In caz ca doriti sa puneti prima piatra:  tinel.rinelus@gmail.com
      Pentru sceptici, dupa infiintarea legala a asociatiei, atunci vom posta statutul pentru a putea face o alegere corecta pentru apartenenta.
      In atentia persoanelor „controversate” caci vor fi si sunt multi, nu ii exclud dar nici nu vor fi bagati la inaintare, stiu ca asta va genera polemici, dar vreau sa va atrag atentia ca nu toti sunt controversati pentru calitatea de revi , ci pentru actiuni din viata privata, unde acolo este cetatean, nu rev, deci nu amestecati marfa cu ambalajul.
      Astept reactia voastra oricare ar fi ea.

37  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 29, 2014, 18:51:52
   Bai frate nu am vazut om ca tine V.A. Crezi ca sunt robot, mai am si eu nevoie de o gura de aer ... Wink
38  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 29, 2014, 18:49:55
Mai am putin si ma incadrez anuntului umanitar. Am de achitat la banca 23.000 EUR si de 2 luni nu am achitat, casa nu reusesc sa o vand. Deci mai am putin si imi ia banca casa. In situatia mea sunt foarte multi revolutionari. Imprumutul l-am facut in baza indemnizatiei, pe altcineva in afara de tine nu intereseaza ce se intampla cu noi, ma refer la guvernantii nostri. De piatra sa ai inima si tot storci o lacrima din ea daca ai suflet, ei nu au. Aveam o speranta, acum s-a risipit, prin desfiintarea sspr e clar ca ni se pregateste ceva neplacut.
Toate bune, m-am descarcat si eu un pic.......


    Imi cer iertare de la inceput, nu am inteles bine daca sunteti o doamna sau un domn, imi asum asta, dar ceea ce vreau sa va spun este ca mai aveti mult pana a ajunge in situatia de a va pierde casa, cunosc o situatie de genul cu o valoare apropiata care are mai mult de 12 rate restante. Daca va intereseaza va stau la dispozitie in privat, al doilea punct pe care vreau sa-l subliniez se refera la nepasare, stiu foarte multi colegi revi carora le pasa, este adevarat ca nu toti dispun de posibilitatea de a oferii un acoperis, eu in acest moment o am dar doar pentru o familie atat, atat pot eu salva, mai mult nu desi imi doresc sa pot, ca si o noutate daca nu ar fi o vechitura, va spun ca unii colegi care au facut front comun cu mine in incercarea de a pune pe picioare MISCAREA au vazut aceste zile si au militat pentru crearea unui fond pentru cei aflati in mare nevoie, spun ca au militat pentru ca au facut un capat de tara din acest punct, pentru a fi trecut in statutul asociatiei, profit de ocazie sa le multumesc pentru vehementa lor, spre rusinea mea, care nu am vazut aceasta situatie, ba mai mult m-am si abtinut la vot ... repet ca imi este rusine iar ei se bucura de respectul si recunostinta mea, deci sunt oameni care au abilitatea de a prevedea, le pasa si vor sa faca ceva, pentru cei multi, pacat ca nu s-a putut, poate altul ar fi fost prezentul ...
39  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 29, 2014, 18:31:02
Tinele, ma bucur ca ai revenit pe forum,nu mai stiam nimic de tine,salutari si urari de bine familiei....mai vorbim.

   Sar'na Smiley , nu ma provocati va rog, si mie mi-ati lipsit, dar ceva imi spune ca ne vom vedea la Sibiu, caci ... da ... avem multe de vorbit, va multumesc pentru complimente, si inzecit se intorc la dvs. din partea mea si a familiei mele. Smiley
40  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 28, 2014, 23:05:27
   V.A. ai ceva in  privat noapte buna
41  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 28, 2014, 22:50:57
    Anunt umanitar !!! Daca este cineva care cunoaste familie de revi ramasa fara casa, in acesti 3 ani de criza, care au copii mici sau in intretinere si nu au unde locui, faceti posibil sa ia legatura cu mine, la adresa de mail din profil, deocamdata nu am un nr. valabil de telefon, il voi avea peste o saptamana.
42  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Martie 28, 2014, 22:35:19
   Desi nu vreau sa recunosc, ma bucur sa pot posta dinnou pe forum, va urez un sfarsit de saptamana placut, va dau un sfat, lasati acest portal in weekend si indreptati-va toata energia spre cei pe care ii iubiti si va sunt dragi, urmeaza vremuri grele si incerte veti regreta aceste momente ratate in fata compului, de luni putem relua discutiile, portalul va fi tot aici, dar timpul liber de sambata si duminica va fi dus, fiti destepti traiti frumos cu familia chiar daca viata este grea, si stim ca e grea, in familie veti gasi adevarata putere, nu pe portal, iar cei dragi au si ei nevoie de voi  Wink
43  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 28, 2014, 22:13:14
    Vorbeam de profilul meu  Smiley ms nu se vedea asa ca l-am scris mai sus
44  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 28, 2014, 22:03:17
    Nu se vede dar aceasta este adresa de mail: tinel.rinelus@gmail.com
45  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 28, 2014, 21:59:55
  V.A. ia vezi coane la profil daca se vede mailul, nu mai tin minte cum e setat profilul
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 36