Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 168
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 17, 2020, 09:44:00
Atenție!
Nu doar la LRD se referă textul deciziei. La pct. 116 din motivarea DECIZIEI se menționează explicit că nici "remarcații" nu datorează CASS pentru indemnizațiile primite.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Aprilie 06, 2020, 14:07:28
"Gheorghe merge cu gloaba la tărg.
- Cum trage calul ăsta la căruta, bade?
- D-apoi, nu prea trage...
- Da la plug, trage?
- Nu prea...
- O fi bun de călăreală, atunci.
- N-aș crede.
- Păi, atunci de ce l-ai adus să-l vinzi?
- Nu l-am adus sa-l vînd.
- Dar ce păcatele mele vrei să faci cu el?
- Vreau sa-l fac de rușine."

........................
Acu', stau io și mă gîndesc cu oleacă de profunzime:
... bă, nici calu' nost' nu prea trage bine la căruță... ba, aș zice, nu trage deloc... la plug, e bun doar dacă-l face cu schiurile, pe pîrtiile de pe Șureanu... nici de călăreală nu prea-i bun, că n-am aflat să aibă urmași... de l-am vinde, nu ni-l ia nici dreacu'... Io cre' că-l ținem doar să-l facem de rusine... Că altfel de de ar rîde cu gurile pîn' la urechi ăștia din poză? Că mai au nițel și se tăvălesc pe jos, nu alta...


3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Aprilie 05, 2020, 18:43:07

PORTRET DE REVOLUȚIONAR PRAHOVEAN

Azi, DUMITRU PAUL OPRESCU,
născut la 02.06.1954 în Ciorani, jud. Prahova,
căsătorit, 3 copii
a absolvit liceul și o scoală post-liceală
certificat de revoluționar seria LRM-O nr. 00039
pînă în 22 decembrie, dar și o bună perioadă după 1990, funcționar la Posta Română; după aceea, mic comerciant beneficiind de prevederile legii 42/1990.

Provenit din mediul rural, tînărul Dumitru Paul OPRESCU vine la Ploiești mînat de dorința aprigă de a parveni social și de a își întemeia o familie.
Înainte de revoluție, Dumitru Paul OPRESCU a avut cîteva tentative literare, colaborînd (sub anonimat) la revista "SĂPTĂMÎNA" (condusă de Corneliu Vadim-Tudor și Dan Claudiu Tănăsescu) și reușind să-și publice un mic volum de poezioare.

În dimineața zilei de 22 decembrie 1989, D. P. OPRESCU se afla la locul său de muncă, în biroul de la Poșta Română, de unde privea în lungul "bulevardului castanilor" din Ploiești; în momentul cînd a văzut coloanele de muncitori venind dinspre Uzina "1 Mai" și scandînd lozinci anti-comuniste, OPRESCU declară că și-a părăsit locul de muncă și a ieșit în stradă, amestecîndu-se printre manifestanți și, în momentul în care valul de revoluționari a pătruns în "Casa Albă" (sediul politico-administrativ al județului), a intrat și el în clădire. Ulterior, în după-amiaza zilei de 22 decembrie, îl regăsim pe OPRESCU Paul printre membrii unora dintre numeroasele comitete și comiții care se înființau și se desființau prin cam toate încăperile. De la bun început, OPRESCU a spus că are talent de ziarist și și-a manifestat dorința de a se implica în domeniul presei. Cu excepția intrării in "Casa Albă" împreună cu sutele de revoluționari, nu există alte informații privind alte fapte revoluționare relevante înfăptuite de către D.P. OPRESCU din momentul părăsirii locului de muncă și pînă cînd a pătruns în "CASA Albă". Asemenea, nu există informații că D. P. OPRESCU ar fi avut acțiuni dovedite împotriva regimului și însemnelor comunismului între 14-22 decembrie 1989. Incepînd cu seara zilei de 22 decembrie 1989, Paul OPRESCU - mandatat de primul Consiliu Provizoriu care a început să organizeze activitatea in "Casa Albă" - împreună cu alți revoluționari (ziaristi, oameni de cultură) a mers la Tipografia Ploiești pentru a redacta și tipări prima ediție a ziarului "PRAHOVA LIBERĂ" (fost "FLAMURA PRAHOVEI), întorcîndu-se în "Casa Albă" cu cîteva din primele exemplare tipărite pe care - de la balconul "Casei Albe" - le-a citit revoluționarilor din stradă. În zilele următoare, pînă în data de 06 ianuarie 1990, Paul OPRESCU a activat împreună cu revoluționarii așa cum se hotăra în Consiliul Provizoriu al FSN Ploiești. Începînd cu 06 ianuarie 1990 și pîna la desființarea CPUN Prahova, Paul OPRESCU a fost membru al Biroului Executiv al Consiliului Municipal al FSN și, ulterior, Consiliul Municipal al CPUN Ploiești.

Odată cu transformarea FSN în partid politic, Dumitru Paul OPRESCU a fost unul dintre membrii fondatori ai filialei Prahova a noului partid politic și s-a implicat în mod deosebit în activitatea acestei filiale. A publicat (atît sub semnătură cît și anonim) numeroase articole în ziarul "FRONTUL" al filialei județene Prahova a FSN, pe toată perioada apariției acestui ziar.

La alegerile din mai 1990, D.P. OPRESCU a candidat pentru un loc de deputat în Adunarea Deputaților din partea FSN (locul 10 pe listă, primul dintre supleanți).

După desființarea CPUN și pînă la sfîrșitul anului 1990, D. P. OPRESCU nu a mai avut vreo activitate publică relevantă. Ulterior, odata cu promulgarea legii 42/1990, OPRESCU s-a implicat în activitatea de înființare a Filialei Prahova a "Fundatiei Revoluției Române - Decembrie 1989", fiind unul dintre vice-președinții acesteia. În această calitate, Paul OPRESCU a avut posibilitatea de a cunoaște modul în care s-au întocmit dosarele revoluționarilor prahoveni, inițial in număr de 36. Asemenea, a avut acces la multe informații legate de activitățile Filialei, multe dintre acele activități fiind la limita legii, iar uneori și în afara acesteia.

În acele vremuri, fiind o fire "justițiară", OPRESCU a incercat să stopeze multe din prostiile ori ilegalitățile pe care ceilalți membrii ai conducerii Filialei le făceau sau încercau să le facă. A luat atitudine publică, a făcut plîngeri la procuratură (una sau două astfel de plîngeri le-am semnat și eu)... Așa cum se întîmpla în toată țara cu organizațiile de revoluționari, și la Prahova s-au întîmplat multe... "nefăcute sau de nefăcut", atît în ce privește promovarea dosarelor cît și în legătura cu activitatea și trecutul mai mult sau mai puțin revoluționar al unor oameni.
De aceea, o atitudine de genul celei adoptate de OPRESCU în relația cu unii "revoluționari" și faptul că acesta a intrat în conflict deschis cu restul conducerii Filialei Prahova a "FRR - Decembrie 1989" nu putea rămîne fără urmări. Astfel, lui OPRESCU i s-au spart geamurile la prăvălie de către necunoscuți, iar la un anumit moment tot persoane necunoscute l-au atacat în scara blocului unde locuia, l-au bătut și jefuit.

Acesta a fost un episod care a marcat profund caracterul și viața omului și revoluționarului Dumitru Paul OPRESCU, constituindu-se într-un moment de cotitură în relația acestuia cu revoluționarii.

Dacă pînă atunci Paul OPRESCU acționa "pe față", din acel moment a trecut la un adevărat "război de gherilă", sub anonimat.
Mai întîi, și-a procurat un calculator și a învățat să-l folosească. "Azi", aproape că doarme pe net...
Pentru că nu mai făcea parte din nicio organizație de revoluționari, și-a înființat propria structură: "Fundația 22 decembrie - Prahova". În afară de faptul că este, in sfîrșit, și el presedinte undeva și are o ștampilă, activitatea fundației este, de vreo 20 de ani, adică de la înființare și pînă azi, egală cu "0". Sau cel puțin asta stiu ceilalți membri ai organizației, pentru că OPRESCU nu a dat și nu dă socoteală nimănui...

Apoi, odată cu apariția pe internet a "PORTALULUI REVOLUȚIEI" înființat de revoluționarul brașovean Gheorghe IOSIF, și-a deschis cont pe portal și a început să posteze diverse materiale cu și despre revoluționari. Acolo, deși a avut 1000 (una mie) postări publice și cel puțin tot pe-atîtea "în privat", Paul OPRESCU nu a postat nimic sub identitatea reală. Totul sub anonimat, cu pseudonimul "adevarul".

Astfel, dacă pînă la înființarea PORTALULUI REVOLUTIE Paul OPRESCU se ocupa doar de revoluționarii prahoveni, după aceea a avut contact și a obținut informații cu și despre revoluționari din toată țara.
La acest moment, pot afirma fără să greșesc deloc, Dumitru Paul OPRESCU este un adevărat depozit de informații despre revoluționari. Informații de toate felurile, obținute prin diferite metode, mai mult sau mai puțin legale... Informații pe care le și folosește.

La începutul aventurii sale pe internet, Paul OPRESCU încă era preocupat de ideea de justiție și adevăr în legătură cu revoluția și revoluționarii.
Doar că, beneficiind de avantajul anonimatului, a început să-i placă joaca de-a războiul de gherilă cu revoluționari și despre revoluție...
În timp, atît prin postari proprii cît și prin furnizarea de informații altora, a folosit cam toate metodele luptei de gherila: și-a atras oponenții in adevărate ambuscade, a întins capcane la greu, pe mulți i-a încăierat de-a binelea... Cei care au fost sau mai sînt membri ai PORTALULUI REVOLUTIEI știu despre ce vorbesc acum și eu mai pot afirma, cunoscîndu-l bine pe Paul OPRESCU, că multe dintre scandalurile și mizeriile care s-au întîmplat acolo i se datorează, direct sau prin interpuși, acestuia. În timp ce alții se păruiau și se umpleau de toată mizeria lumii, Paul OPRESCU jubila... Că ce bine le-a tras-o unora și altora...

După un deceniu de activitate pe PORTAL, activitate în care la OPRESCU - din ce în ce mai pregnant - ideea de adevar și justiție printre revoluționari era înlocuită de dorința morbidă de a cunoaște cît mai multe date compromițătoare despre unul sau altul dintre cei pe care și-i stabilea ca ținte și, totodată, sesizînd că PORTALUL REVOLUTIEI începe să intre în declin, epuizîndu-și o parte din potențial, prin urmare pierzînd din expunerea publică, l-au determinat pe acesta să se orienteze spre alte zări...

Astfel <facebook> i-a oferit lui Paul OPRESCU o nouă oportunitate, cu o arie de acțiune mult mai mare.

Așa se face că, exact atunci cînd de pe PORTALUL REVOLUTIEI a dispărut din activitate nick-name-ul "adevarul", a apărut printre revoluționarii din toată Romania personajul "Marius Petrescu". Poate și altele... Dacă vrei, pe <facebook> poți avea și zece conturi... Aur curat pentru caracterul din ce în ce mai mizerabil al multor dobitoci de pe aici...

Începînd cu sfîrsitul lui 2015, cu o răbdare, o migală și o perseverență demne de cauze mai bune, Paul OPRESCU a construit pe <facebook> imaginea lui "Marius Petrescu", revoluționar prahovean petrecut chipurile prin Spania...
"Marius Petrescu" doar atît spune despre el: că-i prahovean și - la viața lui - a umblat după morile de vînt ale lui "Don Quijote"... Și se pricepe la revoluție și revoluționari în general și la ăia prahoveni în special...
Ca să ne convingă că-i și el revolutionar, și-a adăugat la pozele de pe pagina lui o fotografie reprezentînd un tînăr purtănd pe umăr un steag cu gaură. Mai mult, într-un dialog pe tema acelei fotografii, un alt Petrescu, Alexandru Petrescu (revolutionar prahovean real, plecat o vreme prin Spania), chiar pare a crede că în acea fotografie apare "Marius Petrescu" tînăr revoluționar...
Mai mult, personajul "Marius Petrescu", intr-una dintre numeroasele manevre făcute pentru a-și crea "legenda", a afirmat că ar fi vărul lui Alexandru Petrescu, fapt pe care acesta din urmă îl neagă spunîndu-mi că habar nu are cine-i "Marius Petrescu"...
Numai că, spre știința tuturor, acea fotografie despre care "Marius Petrescu" afirmă că l-ar reprezenta pe el la revoluție, a fost preluată în presă de pe un panou de la o mică expoziție organizată pe terasa Muzeului Național de Istorie al României cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluție, iar din presă și-a insușit-o Paul OPRESCU, cel care, de fapt, postează pe <facebook> sub nick-name "Marius Petrescu"...

Apoi, tot pentru a ne convinge noi că "Marius Petrescu" este un personaj real și cu familie, postează și o fotografie cu un copilaș drăgalaș, blond și cu ochi albaștri și scrie alături: "Acesta este nepoțelul meu..." Numai că poza aceea cu drăguțul copilaș este una preluată de aiurea și a apărut pe coperțile multor publicații din toată lumea (publicații dedicate copiilor) cu vreo opt-zece ani înainte să o copieze "Marius Petrescu" și să ne-o vîre sub nas drept "nepoțelul lui"...
Acuma, dacă în poza aia chiar ar fi fost nepoțelul lui ajuns atît de celebru în lume, ar fi ratat "Marius Petrescu" ocazia de a umple <facebook-ul> cu ea?!

Dintre revoluționarii prahoveni care l-au cunoscut cît de cît pe revoluționarul Paul OPRESCU, nu se poate ca vreunul să nu-si pună întrebarea:
- Măi, dar ce se întîmplă cu prietenul nostru Paulică? Că el era foarte pornit pe ideea de adevăr și dreptate în legătură cu revoluționarii, critica impostorii și impostura! Că el chiar a luat cafteală și a fost jefuit din cauza ideilor sale... Cum se poate ca el nici măcar să nu aibă cont pe <facebook>?! Unde sînt atîția revoluționari vestiți si discuții nesfîrșite pe toate grupurile?! Să nu dea Paulică niciun semn de viață?! Nu se poate așa ceva...

Doar că, stimați revi, Paulică OPRESCU este printre voi și la mulți vă amărăște zilele; însă nu doriți să-l vedeți... Dar nu-i nimic, el vă vede și vă știe multe secrete... Pentru că, așa cum spuneam mai sus, Dumitru Paul OPRESCU este printre primii trei-patru revoluționari din Romania care, luați pe...persoană fizică, dețin cel mai mare volum de informații cu și despre revoluționari. Informații pe care în cea mai mare parte nu le mai folosește pentru adevăr și dreptate, ci pentru a vă îmbîrliga și încăiera pe voi, dreptatea și adevărul fiind doar masca...
Unii, pe-aici, au cam inceput să priceapă asta, doar că nu prea știau de unde li se trage...
Pentru că cine s-ar gîndi la - pentru foarte mulți - absolut necunoscutul revoluționar prahovean Dumitru Paul OPRESCU ca fiind la originea (prea) multor scandaluri pe grupurile revoluționarilor?!

Că doar nu întîmplător zilele astea sînt eu luat la rașpanghel și făcut în toate felurile pe-aici de către unii prostănaci!!!
Asta întîmplîndu-se exact de cînd am divulgat identitatea reală a acestui "Marius Petrescu"...
Imediat s-a pornit morișca denigratorilor... Ieri, au fost luați la refec unii... Azi, e rîndul meu... Mîine?!

Nu uitați, voi ăstia care nu vă mai săturați de halit rahat cu polonicul, la adresa mea sau a altora: "Big Brother" veghează... Pentru unii dintre voi, "Big Brother" este - pe bune - Dumitru Paul OPRESCU...

De unde știu toate astea? De la Dumitru Paul OPRESCU, evident. Pentru că mi-a spus și pentru că îl cunosc. Doar că, atunci cînd am aflat că el este "Big Brother" pentru unii dintre voi, am rupt relatia... Pentru asta și pentru altele...
D'aia s-au pornit acum lătrătorii... Acum, eu le spun doar atît:

- Marș la căcat, javrele dracului!

Dacă va fi cazul, voi mai spune și altele...
Oricum mă folosesc de ocazie pentru a-i cere scuze public nevestei mele, care de nenumărate ori îmi spunea:
- Mai termină, omule, cu libidinosul ăsta de Paul OPRESCU!

Așa că, măi dragă revoluționarilor, să nu ziceți că nu v-am spus...

(postat azi, pe <facebook>, în grupurile revoluîionailor)
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Martie 21, 2020, 20:08:55
In memoriam,

https://www.youtube.com/watch?v=9R1_heGUDBQ
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 31, 2019, 03:36:54
    @ Gheorghe Iosif

    Deși este notată in Constituția României, revoluția s-a transformat în lovitură de stat...
   Încet-încet, revoluționarii de ieri vor deveni contra-revoluționarii de mîine...
   În cei treizeci de ani trecuți, unitatea care ar fi trebuit să-i caracterizeze pe mulți dintre cei care au ieșit in stradă impotriva comunismului a fost "dinamitată"  sistematic...
   Încet-încet, ura și dezbinarea bine "cultivată" au cuprins pe majoritatea celor care se pretind revoluționari, punînd capac autodiscreditării care și azi face fala revoluționărimii române...
   Încet-încet, celebra "manipulare cu televizorul" de după decembrie 1989 s-a metamorfozat in mai performanta manipulare cu calculatorul...
   Încet-încet, dar sigur, fosta securitate s-a instalat "la butoane" si, căutînd răspunsul la întrebarea <Dacă nu noi, atunci cine?>, călăreste eficient "situația"...
   Sub înțeleapta guvernare a "partidelor istorice" (cu PNL parte) din perioada 1996-2000, au luat ființă și s-au dezvoltat celebrele "fabrici de revoluționari"...
   După anul 2004, în timpul guvernării liberale, numărul deținătorilor de certificate revoluționare a explodat de-a dreptul...
   Întrucît cunosc destul de bine situația, afirm faptul că niciodată Patridul Național Liberal nu i-a susținut pe revoluționari dar, prin modul cum a înțeles să gestioneze situația acestora atunci cînd a guvernat, a contribuit din greu la discreditarea lor...
   Azi, liberalii au desființat I.R.R.D. ...
   Mîine, ar mai avea doar o singură instituție a revoluționarilor (falși sau nu) de desființat: Secretariatul de stat...
   Iar poimîine, poate vine din nou GDS și spune că indemnizațiile plătite azi revilor (falși sau nu) sînt tot un fel de pensii speciale (ceea ce este adevărat) si va cere anularea acestora...
   Pînă atunci, d-le Iosif, îi puteți răspunde revoluționarului Adrian Kali că "revii care ieri iși făceau selfie cu Orban" își vor mai face și mîine, că e de "bon ton" printre revi (falși sau nu) să te pozezi cu fiul de securist "Sică Mandolină" și să răcnești din bojoci "Muie PSD"... Uitînd revii că tare le-a mai plăcut să se lase cumpărati...
   Că ce fel de rev cu patalama ar fi ei dacă nu ar mușca mîna celui care le-a dat lege cu drepturi de nu ajungeau literele alfabetului ca să le inșire?

   
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 30, 2019, 21:59:05
     
      @ "florin1989"

      Fie și un singur membru dacă are fiecare dintre asociațiile semnatare, toți aceia sînt profesioniști recunoscuți ca atare. De aceea, te intreb:
     -Tu, comparativ cu ei, ce altceva decît un obscur absolvent al unei si mai obscure facultați de drept ești? Ce rezultate profesionale ai obținut si cine te-a remarcat cu ceva în domeniu, din moment ce pînă azi incă nu ți-ai rezolvat problemele cu certificatul de rev (chiar acum o lună și jumătate ai mai pierdut un proces cu SSPR)?
     Spuneai, mai sus, ceva despre recomandarile Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept care, zici tu, ar fi recomandat desființarea SIIJ. Doar că, ce să vezi, comisia, in raportul ei din vara acestui an recomandă consolidarea și nu desființarea SIIJ, pentru a putea face față volumului mare de dosare. Mai mult, aceiași Comisie  spune că, citez: "procedura de selectie a procurorilor (care activează in SIIJ n.m.) este mai riguroasa si mai transparenta decat pentru orice alta structura de parchet, impunand conditii ridicate de vechime – minim 18 ani – si de verificare a competentei profesionale, prin analizarea activitatii anterioare pe o perioada de 5 ani."
     Acu, eu înțeleg că asociațiile profesionale ale magistraților din Romania îți put, dar să minimalizezi sau să răstălmacești recomandarile și aprecierile celebrei Comisii, doar pentru că ele nu îți convin tie, indică fără tăgadă că, in ce te privește, ești posesorul unui creier extrem de mic localizat intr-o cutie craniană foarte mare...
     De aceea și unicul tău neuron zbîrnîie bezmetic pe-acolo...
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 30, 2019, 20:49:47

  In atenția celui mai prost jurist (pe numele lui din buletin Cornea Constantin Florin) care a postat vreodată ceva pe acest portal.


https://www.unjr.ro/2019/12/30/amr-ajado-unjr-si-apr-solicita-guvernului-orban-sa-nu-dezinformeze-cjue-cu-privire-la-motivele-si-argumentele-infiintarii-siij/?fbclid=IwAR3MU2gsAZsqcRfjGVmAYYWiJX3VnvUubTVWP7WFcpK4IUAqp0pfJhTX7vk

     Hai, măi Florinache, că n-or fi toate asociațiile astea compuse din juriști facuți la apelul bocancilor așa cum ești tu...
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 30, 2019, 20:18:12


   [...]  In rest pot sa va spun ca toti avocatii sau fostii colegi de la Drept cu care m-am intilnit sau am stat de vorba in diferite ocazii mi-au confirmat parerea lor privind scopul infiintarii SIIJ.[...]


    ....................

     @"florin1989"

     Citat:
    „O să te audă intelectualii din ţara asta şi toţi colegii mei! O să te audă colegii mei ce vorbeşti! O să te audă!". (Elena Ceaușescu, 25 dec. 1989, Târgoviste)

      Măi Florinache, jurist de doi bani și îngălat vorbitor de limbă română, ce zici tu dacă " toti avocatii sau fostii colegi de la Drept" văd ce și cum scrii tu p'acilea?
     Vezi că tu, în jalnice incercări de a îți justifica prostia inegalabilă, nu te compromiți doar pe tine, îți faci de rîs și foștii colegi, implicîndu-i aici. Că nu or fi toți așa proști ca tine...
     Adică cum, măi fraiere, toți ăia de care zici tu "ți-au confirmat părerea lor"? Și de ce trebuia ca părerea lor să-ti fie confirmată tot de ei?! Ori, pînă și ei știu cît de prostovan greu de cap ești și simt o nevoie imperioasă să-ți confirme de mai multe ori ceea ce iți spun?!
     Băi Florinache, băi, da' tu esti chiar mai prost decît fosta savanta de renume mondial! Sau (ca să fiu oleacă indulgent cu tine), măcar la fel de prost ca ea... "Savanta" avea o scuză, absolvind doar patru clase, pe cînd tu, care zici că făcuși scoală "de drept", e clar că ai chiulit de la cursul de logică... Dacă nu cumva de la toate cursurile...
     
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 30, 2019, 14:06:57


.SIIJ e compusa tot din procurori nu din sfinti sau maicute de la manastire.Problema SIIJ este tocmai aceea ca se ocupa de magistrati adica de judecatori si procurori cu dedicatie , de parca ar fi o categorie speciala de infractori foarte periculosi , pentru care trebuie sa creezi o SECTIE SPECIALA cadrul Parchetului General , dupa un regulament propriu , care nu se subordoneaza Procurorului General si compusa neaparat din procurori cu afinitati PSD selectati pe baza recomanadarilor de la PSD de Tudorel Toader si Florin Iordache.Adica un fel de sectie PSD-ista complet autonoma in PG care sa functioneze ca o sperietoare pentru judecatorii care judeca cazurile de coruptie a unor mari politicieni sau afaceristi PSD.Iar sectia asta care e subordonata doar PSD si cu Inspectia Judiciara colonizata cu PSD-isti trebuie sa fie bita si biciul de care sa stie frica judecatorii si procurorii.
[/quote]

     
      @"florin1989"

       Vaaaiii, d-le Cornea! Ce eroare am putut comite...
      Adică, să spun eu ca d-ta ești un prost trist cînd, de fapt, matele ești un prost trist făcut grămadă?!
      Adică, un prost trist făcut grămadă cu diploma?!
      Un prost trist făcut grămadă și cu diplomă care, intr-o jalnică incercare de a își justifica prostia, recunoaște singur că, pentru lingăii lui Petrov, esențială pentru controlul justiției este subordonarea tuturor structurilor acesteia factorului politic. Pentru că cel mai tare îi doare pe lingăi faptul că procurorul-șef al SIIJ (și prin el intreaga SIIJ) nu se subordonează procurorului general al României. Adică unei persoane numite de catre politicieni (ministrul justiției și președintele României)...
      Pe d-l Cornea, prostul făcut grămadă cu diplomă, nu l-a deranjat niciodată faptul că SIIJ (sub o denumire similară) a functionat la DNA si a făcut dosare aproape tuturor judecătorilor din Romania (judecătorilor, nu și procurorilor)... Dar îl deranjează foarte existența acestei SIIJ ca secție specială in cadrul P.G. Uitînd ca și DNA este tot o secție specială, la fel ca și secția parchetelor militare și DIICOT. Si, culmea, toate acestea funcționează "după regulamente proprii", fapt care nu-i crează d-lui Cornea nicio tresărire...
     Iar grămada constituită din prostul trist Cornea Florin este cu atît mai ingrămădită cu cît "diplomatul nostru in drept" nici măcar nu stie cine și cum face selecția procurorilor care ar trebui să activeze in cadrul SIIJ...
     De fapt, Florine tată, sub masca ideii că te preocupă "statul de drept" și "independența justiției", ți-ai inceput scremuta replică citată mai sus cu recunoașterea totală a mizeriei pe care au produs-o idioții cere au condus și conduc statul român. Deși nu ai dorit asta, în propoziția cu care ti-ai inceput replica, ai dat definiția acestei mizerii și a faptului că ea este controlată. Dar, tu, fiind doar un prost trist făcut grămadă și cu diplomă, habar-n-ai ce scrii și pe ce lume trăiești.

    "P.S. 1"
     După cum văd, cu fiecare postare, iți etalezi la greu prostia. Și imensa doză de lichelism și pupincurism pe care o ai in dotare.
     Uiți cum Băsescu, impreună cu lacheii lui (Boc & Macovei) au modificat toate codurile și legile justiție, fapt care a dus la toate abuzurile pe care, iată, pînă și un prostovan ca tine este silit să le recunoască?
     A "hă-hă-it" ceva iubitul tău "Petrov" atunci? Nu, pentru că modificările erau gîndite de ei, special, și îl ajutau să-și "îngroape" adversarii politici. Iar acum vii tu, un lingău prost de îngheață apele, și ascunzi mizeria sub preșul integrarii in U.E. Cîtă idioțenie!!!

    "P.S. 2"
     Postarea este doar pentru tine, care chiar știi despre ce vorbesc, neîndoctrinatule... Subliniez asta pentru că "indoctrinații" ăilalți n-or pricepe și nici cunoaște in veci adevărul. Grămada de prostie care ești, adică... 
     
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 29, 2019, 18:06:12
    @ "florin 1989"
    Aș zice, d-le Cornea, că, in ceea ce te privește personal, cam toate ți se intîmplă cu intîrziere...
    La revoluție, ai avut o implicare firavă și tardivă...
    Titlul de rev ți-a fost acordat cu (mare) întîrziere și doar după numeroase procese juridice (cred că și judecătorii se plictisiseră și vi l-au dat doar să mai elibereze instanța...
    În politică te-ai implicat cam la vîrsta pensionări (și din politică si din orice altceva)...
    Pe acest Portal, eu am venit destul de tîrziu, insă nu atît de tîrziu incît să nu pot constata găunoșenia eternă a gîndirii d-tale; și, intotdeauna cu argumente solide, am demonstrat-o... Și, demonstrîndu-i-o unuia ce se pretinde "cu pregătire" (mai ales juridică), găunoșenia este cu atît mai evidentă...
    D-le Cornea (folosesc apelativul "domnule" doar din politețe și in niciun caz pentru că, vreodată, d-ta ai fi domn), după cum (poate) ai remarcat, nu prea am mai intervenit în discuțiile de pe aici, doar cu unele puncte de vedere personale, la subiectul care imi poartă numele.
    In ce te privește pe d-ta, am considerat că timpul iți va aduce acea minimă înțelepciune care să-ți tempereze nesățioasa dorinta de a dărîma zidurile cu... capul. În ce ma privește, intotdeauna am considerat că zidurile trebuie (dacă trebuie) dărîmate cu cap.
    Din păcate, deși a trecut destul timp de la ultima nostră "contră", acesta a trecut degeaba pentru d-ta. De aceea, mă simt oarecum obligat să spun că doar in cazul celor care habar-n-au pe ce lume trăiesc timpul trece degeaba...
    Am mai urmarit postările d-tale doar in măsura in care "imi apăreau în cale", pe aici sau pe <facebook>, și, intotdeauna, după ce le citeam, senzația de dezgust nu-mi dădea pace. Si este vorba despre un dezgust mult mai dezgustător (sîc!) decît cel pe care ți-l provoacă ție opiniile pertinente ale unei judecătoare "cu o funcție importantă".
    D-le Cornea, faptul că ți-ai obținut patalamaua de revoluționar după 25 de ani de la revoluție, nu este ceva rău dar este dezgustător...
    Și este dezgustător pentru că demonstrează cît de slabă pregatire juridică ai. Dezgustător de slabă, aș zice...
    Iar d-ta, nu ești doar un individ slab pregătit profesional, ești prost de-a binelea.
    Și ești prost de-a binelea pentru că, fără a aduce niciun argument (juridic ori de bun simț) pentru a demonstra că opiniile judecătoarei șefe a Tribunalului Timiș sînt greșite si exprimă doar opțiuni politice (in sprijinul "borfașilor din PSD și ALDE, desigur), te declari trist și dezgustat.
    Acestea fiind spuse, d-le Cornea Florin, te întreb:
  - Îți dai seama cît de dezgustător poate fi un prost trist?!?!
    Deși îți pun această intrebare, am vaga senzație ca, întîrziat cum ești, vei ajunge la finalul drumului tău și tot nu vei pricepe cît de dezgustătoare este tristețea prostului cu diplomă...
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Noiembrie 20, 2019, 03:12:40
   Pauzele càt mai dese, cheia marilor succese...

   Asa cum va spuneam intr-o paranteza de ieri dinspre dimineata, aceasta lozinca, ramasa din trecuta vreme comunista, caracterizeaza cel mai corect cei cinci ani de mandat incheiat al lui K. W. Iohannis.
   Se pusera unii de facura o analiza statistica a zilelor muncite ori nemuncite de Iohannis in timpul càt a avut ocazia de a-si freca ilustrul poponet de scaunul prezidential. Cànd am vazut analiza, am zis ca-i <fake>... Facatura, adica...
   Dar cei care s-au ocupat de statistica asta zic ca toata analiza lor se bazeaza pe datele furnizate de site-ul oficial al Presedintiei Romaniei. Si-atunci facui ochi mai mari si-mi dadui si vo' doua bobàrnace, spre mai buna dumirire...
   Iar statistica asta zice cum ca zilele nemuncite de Iohannis in cei cinci ani de mandat sunt cu 10% mai multe decàt cele muncite. Adica, in 55% din zilele lucratoare Iohannis a cam taiat frunza la càini ( pe valea Oltului, in drum spre Sibiu, sau prin vacantele care l-au facut celebru) si doar in 45% dintre zile a fost prezent "full-time" la serviciu... Concret, intre 2015 si 2018, din 1041 zile lucratoare, Iohannis nu a lucrat deloc sau doar a semnat decrete in 570. Asta da lucru bine facut pentru Romania...
   Vazusem statistica asta ieri dar, cum ziceam, nu prea eram convins ca-i reala.
   Asta seara insa, necrutatorul razboinic anti-psd m-a convins.
   Tocmai ce ma asezasem comod in fotoliu (cu pop-corn si oleaca de bautura energizanta facuta din suc de struguri), dornic sa urmaresc plin de màndrie patriotica nemaivazuta "dezbaterea asezata" organizata de Iohannis.
   Dezbatere in care neamtul cel mult iubitor de razbel cu psd-eii promisese, printre altele, sa-si prezinte si bilantul activitatii din cei cinci ani petrecuti la Cotroceni.
   Si doream nespus sa-l vad. Bilantul, ca de Iohannis sunt satul...
   Dezbaterea, intradevar, a fost asezata, toata lumea fiind asezata pe scaune ori fotolii.
   Discutiile, dupa o scurta si scremuta introducere facuta de amfitrion, au inceput abrupt si de-a dreptul bolovanos din partea lui Iohannis. Care, la prima intrebare ce i-a fost pusa de catre o jurnalista, a glasuit cam asa:
   ”Daca voi fi ales presedinte, mă voi implica total - știu ce spun - pentru România normală. E mai mult decât un slogan”
  - Haittt!, mi-am zis; dezbaterea incepe promitator; in sfàrsit, se pune neamtu' pe treaba...
   Totusi, vo' doua intrebari nu-mi dadeau pace:
 - Dar pàn-acu', herr Klausule, este ca nu prea te implicasi? Si, din zicerea asta, cam càt la suta este "mai mult decàt un slogan"?
   In momentul ala, am lasat dracului "dezbaterea asezata", mi-am luat pop-cornul si zeama de struguri si ma proptii in tastatura calculatorului, sa revad statistica zilelor nemuncite de Iohannis.
   Printre doua boabe de cucuruz infoiat si càte-o sorbitura din "sucul de struguri", cu un ochi la statistica oficiala a nemuncii prezidentului si altul la "dezbaterea asezata", tot asteptam sa aud ceva despre bilantul muncii prezidentiale. Si-am tot asteptat... Si nimic-nimicuta nu a zis Iohannis despre bilantul activitatii sale. Mut a fost...
   Totusi, imi ziceam io patruns de gànduri mobilizatoare, dac'a zis omu' ca se va "implica total", asa o fi...
   Mai ales ca neamtu tot zice ca "deja ne preocupam, analizam, vom face si vom drege"...
   Numai ca, dintr-o data, Iohannis, probabil obosit de atàta "implicare totala", ceru o pauza, zicànd ca runda intàia s-a terminat. Dupa pauza, dezbaterea a continuat, tot asezata. Si tot cu "implicare totala", gen: "Lucrurile se vad bine... vom analiza impreuna cu guvernul... cred in independenta justitiei dar doresc sa fie desfiintata sectia speciala... PSD e rau, Rusia asijderea... China "e" multi, galbeni si cu ochii oblici... Io mereu servesc cafeaua cu Macron, pe terasa de la NATO"...
   Gargara pentru fraieri...
   Aproape atipisem...
   Doar ca, atunci cànd veni vorba si despre responsabilitati, ma palira inca vo' doua dintre zicerile iohanniste:
  "Am promulgat (direct si fara obiectii) legea recursului compensatoriu pentru ca CCR e de vina, ca a gasit legea ca fiind constitutionala"...
  "Mă exclud (dintre autoritatile cu responsabilitati pentru una-alta, n.m.) pentru că nu am atribuții executive, guvernul are. Dar voi face mai multe în acest sens. Intenția mea e extrem de solidă. Voi avea grijă să se miște lucrurile."

   Si iar ma luara intrebarile: <In ce sens va face Iohannis "mai multe"? In sensul propriei excluderi sau in sensul presiunilor asupra guvernului? Si daca te excluzi, cum te mai "implici total"?>
   Insa nu apucai sa gasesc raspunsurile ca Klaus mai ceru o pauza, pretextànd ca sa nu moara televiziunile in lipsa publicitatii...
   In pauza, privind chioràs la fundul paharului secat de lichid, filozofam adànc:
 - Mai frate!, àsta chiar are o problema cu pauzele... E mai preocupat de grija publicitatii pentru televiziuni decàt de treburile tarii... Asadar, statistica aia e reala... La servici, pauze... Lungi si dese, pauzele... La "dezbaterea asezata", iar pauze... Mai scurte ca la servici... Cam ca la scoala, ca doar a fost profesor...
   Cànd se-ncinge discutia, cere pauza... Nu conteaza oportunitatea sau lungimea pauzelor, dese sa fie...
   Si-atunci, cum dracu' sa nu càstige àsta alegerile in tara care a inventat lozinca: "Pauzele càt mai dese, cheia marilor succese"?!?!
   Si plecai la culcare...
   Noapte buna si somn adànc, eternà si fascinantà Romanie!
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Noiembrie 19, 2019, 04:08:53
Despre sperjur in mult dorita Romanie normala...

  Un ins, foarte iubitor de vacanțe lungi si dese (deh!, "cheia marilor succese"), platite din bani publici, doreste pentru noi "o Romanie normala". Si doreste asta dupa ce a avut un mandat de presedinte càstigat (si) cu sloganul "Romania lucrului bine facut". Iar cel mai bine facut lucru in cinci ani, de catre insul care ne cere votul, a fost daràmarea guvernului țarii al carui sef se pretinde.
   Desigur, in legile care guverneaza o țara normala, nu scrie nicaieri ca presedintele unei țari are printre atributii daràmarea guvernului.
   Doar intr-o țara anormala tu, sef de stat (cum iți place sa fii numit), vii si spui ca cea mai mare realizare a mandatului tau de presedinte o reprezinta daràmarea guvernului, zicànd ca asa este normal.
   Asadar, cea mai mare realizare a insului despre care va zic nu a fost vreuna legata de "propășirea spirituală și materială a poporului român"; nici de "respectarea Constitutiei si a legilor țării"; nici de "apararea democratiei si a drepturilor fundamentale ale cetatenilor"; nici de "apararea suveranitatii independentei, unitatii si integritatii teritoriale a Romaniei"...
   Desi l-a invocat pe Dumnezeu pentru a-i da puterea si priceperea necesare pentru a se preocupa si a avea realizari marețe in aceste domenii, el e mulțumit ca, in sfàrsit, a daràmat guvernul. Iar pentru asta, dumnezeul lui i-a dat si putere si pricepere.
   Asta insa, mie, mi se pare ca, intài de toate, inseamna sperjur...
   Dar cine dintre cetațenii Romaniei ce se vor inghesui duminica la vot, pentru a-i da inca un mandat de presedinte insului care, iata, prin propriile discursuri publice, se dovedeste a fi un analfabet cu diploma, se vor impiedica de un sperjur? Un sperjur facut cu màna pe Biblie...
   Vo' càteva milioane bune de cetațeni vor merge duminica la urne cu un singur gànd: sa voteze sperjurul intruchipat de idolul lor.
   Iar acesta este un argument solid, care vine sa susițna ideea ca Romania nu ar fi o țara normala. Si zic si eu ca nu poate fi normala țara care, ca pe un dat divin, de trei cicluri electorale isi alege doar presedinți "de dreapta" care calca in picioare regulile jurànd sa le respecte...
   In justiție, sperjurul iți poate aduce ani grei de puscarie.
   In politica noastra, sperjurul iți poate aduce inca cinci ani in jilțul prezidențial...
   Cineva, càndva, isi facea o sincera si trista autocritica, invocànd anii grei de puscarie facuti pentru un popor de idioți.
   Azi, ce ar mai fi spus, vazànd mizeria morala care domina societatea noastra?
   Daca nu stiți raspunsul, aflați-l de la mine:
 - Duminica, idioțenia si prostia dintotdeauna isi vor da màna si, impreuna cu desteptaciunea ocazionala, vor face casa buna si vor defini "Romania normala".
   Dupa care atàt idiotii si prostii, càt si destepții de ocazie, vor merge sa se inchine, fiecare la dumnezeul lui. Convinsi ca au facut un lucru bun, daca la vot va iesi càstigator idiotul lor si nu al celorlalți... Si fiind deplin increzatori ca sperjurul este calea...
   Iar cei mai isteți, p'aici, poate ca imi vor adresa intrebari si mai istețe, de genul:
  < -Si ce-ai vrea ma, psd-istule, sa votez cu Veorica?>.
   Uitànd ca au avut, "la oferta", inca vo' doi'spe candidați...
 - Alooo, Veoricooo!!!
   Lasa-l in pace pe Iohannis si nu-l mai acuza de ce nu-i pasa...
   De sperjur acuza-l, fato! De sperjur...
   Sau si tu vrei pentru noi aceiasi "Romanie normala"?!?!
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Noiembrie 11, 2019, 23:36:03
   "Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri."

   Duminica seara am aflat cu toții ca, fara tagada, liderul USR-ist Dan BARNA si-a cam distrus cariera politica.
   Madam Chichirau il asteapta "la cotitura", avida sa-i sara la jugulara. Iar "aliatul" Ciolos la fel si abia asteapta sa-i traga scaunul de sub poponeț...
   BARNA, dupa alegerile pentru parlamentul european, parea ca l-a incalecat pe Bucephalus si, batànd din pinteni, isi zdranganea sabia de tinichea pe la urechile lui Klaus, jinduind sa-i taie moțul...
   Unu din patru romani a dat navala la chemarea usr-istului, punànd - mai delicat sau cu hotaràre - boticul la mobilizatoarea lozinca "Fara penali in funcții publice". Nu conta daca in cazul multor "penali" nici nu exista vreo decizie judecatoreasca ce ar fi trebuit sa le consacre statutul de "penali"; romanii, mari visatori la cai-verzi-pe-pereti si sànge pe aceiasi pereti, doreau curațenia cu orice preț.
   Daca BARNA s-ar fi mulțumit doar sa-l calareasca pe Bucephalus ar fi fost cum ar fi fost. Numai ca Danuț a poftit sa calareasca si jilțul kaizerului de la Cotroceni, uitànd ca acesta este stapànul "butoanelor". Fiind licențiat in drept, Dan BARNA nu poate fi atàt de naiv incàt sa uite asta. Si totusi, Danuț "s-a riscat" si a candidat pentru funcția de presedinte al Romaniei. Simtind pericolul, Iohannis si-a pus la treaba pe țuțarii si, pe piața bàntuita de zvoneri si raspàndaci, au aparut mintenas urmele afacerilor sulfuroase facute cu bani publici de catre Barna de-a lungul timpului; iar DNA a si deschis un dosar penal avànd drept obiect al cercetarilor aceleasi afaceri. Desi cu nițel timp in urma acelasi DNA clasase un alt dosar (pe aceleasi teme) in care fusese cercetat BARNA.
   Evident, inca nu exista o decizie a justiției referitoare la legalitatea afacerilor familiei Barna.
   Cu toate acestea, in doar o luna de zile, din candidat si favoritul multora la "finala prezidențialelor", Dan BARNA a ajuns de ràsul curcilor, fiind surclasat la scor de "coana Veorica"...
   Sa càstigi simpatia si votul multor romani agitànd isteric lozinca "Fara penali in funcții publice" si sa te dovedesti tu insuți un posibil "penal", apoi asta nu i-a putut fi iertata d-lui BARNA, el fiind mazilit urgent de chiar electoratul USR.
   Dan BARNA s-a dovedit a fi inca un idol cu picioare de lut dintre cei de care politica dàmbovițeana nu duce lipsa.
   Efectul pervers al gaunoasei lozinci care l-a "urcat" in saua lui Bucephalus la lovit pe BARNA drept in freza de "prezidențiabil", mototolindui-o iremediabil...
   Iar Iohannis si-a mai agațat un scalp la cingatoare...
   La final, ramàne intrebarea:
   "- De ce nu s-o fi uitat Dan BARNA intr-o oglinda atunci cànd a ridicat sabia?"
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Iulie 27, 2019, 02:48:49

ACESTI IDIOTI CARE CONDUC ROMANIA...

IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

Din pacate pentru ea, in Romania idiotenia nu lipseste, iar idioti avem destui. Atàta timp càt idiotii isi etaleaza idiotenia in "patratica" lor particulara, lucrurile ar fi cum ar fi. Rau este atunci cànd idiotii ajung sa ne conduca, sa decida in numele nostru si, uneori, sa ne decida chiar soarta... Dar, din pacate, si mai rau este atunci cànd prea multi cetateni romani sustin public si neconditionat acesti idioti ajunsi in functii de decizie doar pentru ca ei, cetatenii, inteleg sa ia atitudine doar in functie de propriile lor simpatii politice, fara a-i privi pe idiotii conducatori cu acei necesari ochi critici. Fara sa vada cetatenii ca, procedànd asa, la vot, de exemplu, isi promoveaza propria idiotenie si decid in functie de aceasta.
In opinia mea, azi, doi dintre cei mai idioti conducatori pe care i-a avut sau ii are Romania ocupa primele doua functii in administratia tarii. Si ma refer la Presedintele Romaniei si la Primul-Ministru.
Va mai amintiti?
Daca ati uitat, va reamintesc...


"A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI CA ACEASTA DEMISIE SA SE PRODUCA..."

Aceasta a fost una dintre cele mai neroade declaratii politice pe care le-am auzit. Spre rusinea mea, ea a venit de la nerodul care ma reprezinta din cea mai inalta functie a statului. Atunci, la cald, K. W. Iohannis a acuzat guvernul ca fiind responsabil de tragedie. Dupa exact un an de la tragedie, acelasi K. W. Iohannis ne vorbea oficial si public despre slujbe de comemorare, despre neuitarea celor care au murit atunci sau au avut de suferit, despre compasiune si nevoia de consiliere ori empatie... Si, deloc lipsit de importanta, idiotul nostru presedinte isi schimba radical si public parerea despre tragedie, considerànd-o nu o vina a guvernului ci "UN TERIBIL ACCIDENT". Nimic nu ne-a spus "presedintele nostru", in cei aproape patru ani trecuti de la tragedie, despre aflarea si tragerea la raspundere a vinovatilor, ori despre ce anume a facut domnia sa, concret, pentru ca cei responsabili sa plateasca...
Asadar, au trecut aproape patru ani de la infioratoarea tragedie si nimeni inca nu a fost gasit vinovat...
Pentru un presedinte care si-a facut un titlu de glorie, in alegeri, din lozinca "ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT", gestionarea situatiei post-tragedia de la "COLECTIV" nu poate fi decàt unul dintre "succesurile" de seama ale mandatului.
La fel, sunt deja celebre declaratiile publice ale lui Iohannis in legatura cu (prea) numeroasele abuzuri produse in sistemul judiciar din Romania.


"NU STIU, NU AM VAZUT, NU MA INTERESEAZA..."
"NISTE PENALI ATACA JUSTITIA..."
"SUNT MULTUMIT DE MODUL CUM ACTIONEAZA D:N:A...."


Declaratii publice venite, in opinia mea, de la primul penal al tarii...
Declaratii publice venite de la cel care a fost ales si este platit sa stie, sa vada, sa il intereseze si SA FACA TOT CEEA CE POATE SI TREBUIE... Pentru ca si-a facut un titlu de glorie si din din sustinerea statului de drept, sustinere limitata, din pacate, doar la protectia acordata anumitor structuri ale "statului de drept", structuri care, in ultimul timp si din-ce-in-ce mai des, gafeaza in serie si extrem de grav in exercitarea atributiilor de serviciu. "Serviciu" care se numara printre cel mai bine platite dintre serviciile exercitate la noi...
Din nou si din pacate, azi, tot in urma unui eveniment tragic, presedintele tuturor romanilor declara public ca "[...] este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să [...]" si cere anchete...

Desigur, anchetele sunt necesare si ar trebui sa aiba efecte...
Doar ca "disfunctionalitatile" despre care ne vorbeste presedintele nostru se manifesta in sectoarele care privesc exercitarea si aplicarea justitiei in Romania. Sectoare despre care, pàna azi, presedintele nostru spunea ca "nu stie, n-a vazut, nu-l intereseaza..."
Oare, faptul ca presedintele nostru (idiotul de serviciu de la palatul Cotroceni, in opinia mea) s-a facut ca nu vede, nu stie si nu-l intereseaza ceea ce era de vazut, de stiut si de interes in zona exercitarii si aplicarii justitiei, nu cumva a dus la (si a cautionat) gravele si tragicele erori constatate azi in sistem?
Oare faptul ca mult-iubitul si stimatul (unora) K. W. Iohannis a declarat oficial si public, citez:
" Nu suntem pregătiţi pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE...", iar apoi, dupa succesul relativ inregistrat de Romania la Presedintia rotativa a Consiliului European, a declarat ca: "Rezultatele pe care LE-AM obținut sunt foarte bune", reprezinta altceva decàt o idiotenie mare càt Romania? Spun asta pentru ca doar idiotii aflati in functii publice isi pot insusi merite pentru realizari nationale la care nu au avut niciun aport...

Despre V. V. Dancila, Prim-Ministrul al Romanie de azi, ce sa spun?!?!
Pàna sa ajunga in actuala functie publica, sub 5% dintre cetatenii Romaniei auzisera de ea. Dupa acceptarea functiei, (functie in care a fost impusa de catre idiotul de serviciu din fruntea PSD de la acea vreme), intr-un rastimp extrem de scurt, V. V. Dancila si-a càstigat un binemeritat titlu de "IDIOATA NATIEI". Chiar daca se presupune ca a gestionat corect Presedintia Consiliului European si a avut càteva iesiri publice in care a sustinut destul de bine cauza Romaniei in fata Europei (capitol la care K. W. Iohannis, cel mai autorizat reprezentant al statului roman, inregistreaza alte mari "succesuri", preocuparea de capatài a actualului presedinte pàrànd a fi doar ca sefia viitorului Parchet European sa fie detinuta de catre L.C. Kovesi, "prietenii stiu de ce"...).
Azi (insa doar dupa arestarea lui Dragnea) , Dancila striga din bojogi ca altii erau si sunt vinovati pentru numeroasele sale gafe, care au consacrat-o, "for ever", ca fiind cea mai idioata persoana ajunsa in functia de prim-ministru al Romaniei.
Azi, in situatii dureroase si tragice (vezi cazul adoptiei Sorinei si crimele de la Caracal), Dancila mai ca nu se da cu curu' de pamànt atunci cànd isi manifesta ingrijorarea, preocuparea si afectarea proprie, cerànd demisii otova, cam facànd abstractie de faptul ca cea mai mare parte a "factorilor de raspundere" din cele doua cazuri sunt proprii subordonati, iar responsabilitatea ii apartine si ei...
Mai mult, Dancila, azi, dupa ce a executat fara sa cràcneasca tot ce ii cerea Dragnea, vine si spune, dàndu-si "cu stàngu-n-dreptu", citez:
"Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv."
Idioata!
Càt era Dragnea sef, ea era doar o biata victima ce nu merita atinsa nici cu o floare... Altii erau aia raii... Azi, fara nicio jena, Dancila poate musca decisiv si adànc din poponetul puscariasului... Si nu cred sa-i miroasa gura ori sa-i dauneze la digestie...
Acu', daca Dragnea nu mai e, Dancila isi poate etala in voie idiotenia, mai ales ca nu mai are pe cine dea vina...
Azi, aceste triste parsonaje, amàndoua, vor sa ocupe prima magistratura in statul roman: Iohannis pentru a doua oara, Dancila pentru prima data; drept pentru care amàndoi candideaza...
Dar nu faptul ca Iohannis mai vrea prin Miami, ori prin Tenerife, ori pe terenul de golf pe cheltuiala romanilor este cel mai idiot lucru in ceea ce il priveste...
Nici faptul ca Dancila, aceasta persoana care ocupa cu brio primul loc in ràndul persoanelor cel mai idioate care au ocupat functia de prim-ministru in Romania, doreste sa-si duca idiotenia la un alt nivel, superior...
Cel mai idiot lucru, in aceasta poveste si ceea ce ii priveste pe cei doi, dar si pe noi, este faptul ca, amàndoi, au fost, "la baza", profesori...
Va dati seama càte generatii de idioti au "educat" astia doi?!?!
Daca nu credeti, ii gasiti deschizàndu-va cont pe <FACEBOOK>...
Presupunànd ca nu aveti, deja, unul...
Dar, cu cont pe <facebook> sau nu, nu trebuie sa disperam...
La càta idiotenie exista prin Romania si p'acilea, avem, totusi, optiuni...
Pentru ca ne paste un nou rànd de alegeri, propun sa nu-i votam pe niciunul dintre cei doi si ne intoarcem la posibili dictatori...
Noi, romanii, suntem capabili de asa ceva, iar ei, posibilii dictatori, ne promit ca aresteaza coruptii pe capete.
Prin ordonanta de urgenta...

"Quo Vadis, Domine?"
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 13, 2019, 21:39:41

   [...]

Eroarea va apartine, domnule Pitca. Ati deviat inoportun discutia de la domnul Iulius Filip, la dizidentul Vasile Paraschiv, Dumnezeu sa-l ierte.

   .................

   @ Gheorghe Iosif

   
    Cu riscul de a parea agasant, insist sa spun ca nu eu sunt in eroare, ci d-ta.
   Si nu doar in ceea ce il priveste pe raposatul V. Paraschiv.
   Eu nu am deviat nicio discutie, doar am comentat la o postare a d-tale, aceasta de aici:
 
   http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.msg253330#msg253330

   Aceasta postare, chiar daca a fost facuta in contextul discutiei despre Iulius FILIP, nu are nicio lagatura cu acesta, drept pentru care eu m-am referit doar la "dizidenta" lui V. Paraschiv.
   Daca ceea ce am scris eu vi se pare deviant si/sau inoportun, va sta la indemàna sa stergeti postarile mele.
   
Pagini: [1] 2 3 ... 168