Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 168
31  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Iulie 10, 2018, 15:22:45
        Un mesaj pentru toti pupatorii la/in fundul Codrutei...
      Ca daca nici Sorina Matei nu stie ce spune, cine sa mai stie?


       https://www.facebook.com/sorina.matei/posts/928719383977506
32  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Iulie 05, 2018, 10:09:31

Document. MIHAI ȘORA a fost AGITATOR CU MUNCA LA ȚARĂ în perioada 1948-1951
Mihai Șora, scriitorul și filosoful român, a fost unul din agitatorii comuniști din perioada 1948-1951. Așa rezultă dintr-un facsimil publicat de jurnalistul Dan Andronic pe o rețea socială.

"Avantajul scormonirii prin arhive este acela că uneori dai peste chestii neașteptate. Ceea ce găsesc, întâmplător, mă determină să spun că ceea ce este fascinant în istorie este faptul că situațiile se repetă. Cum ar fi situația determinată de facsimilulul de mai jos. Cine era "agitator cu munca la țară" în anii 1948-1951? După, absolvise Universitatea de Partid. Ghiciți! Ce însemna aia agitator în anii 50? Un soi de persoană care duce muncă de agitație politică, de lămurire, convingere și mobilizare a maselor în vederea unei acțiuni. (DEX) Adică înscrierea în partidul comunist, colectivizarea, predarea cotelor, identificarea și pedepsirea chiaburilor... Sau după cum spunea LENIN: [Propagandistul] trebuie să dea «multe idei», atît de multe, încît numai un număr (relativ) mic de persoane vor putea să-și însușească dintr-o dată toate aceste idei în totalitatea lor... AGITATORUL însă, vorbind despre aceeași chestiune, va alege exemplul cel mai izbitor și mai cunoscut auditorului. Sau citând din SCÎNTEIA, 1953: "Datoria agitatorilor este de a sprijini puternic extinderea sistematică a metodelor înaintate, de a fi ei înșiși, prin munca lor, în aplicarea metodelor înaintate, un exemplu vrednic de urmat." Această notă din dosarul de cadre aparține lui MIHAI ȘORA. După cum vă spuneam, Istoria se repetă!"


   
33  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Iunie 28, 2018, 21:44:43
Slugi ordinare cu cacat in loc de creier.
Romania, odata cu aderarea la NATO si UE, a semnat un Tratat, odata cu care si-a aliniat la legile comunitare ale tarilor civilizate si legislatia pe justitie.
Acum, tradatorii pesedisti, dupa ce au vazut ca nu se poate fura din banii veniti de la UE(ei deci nu au nici un beneficiu, da-o dracu pe Romania), dar si impinsi de la spate de stapana lor Rusia, macelaresc legile justitie in interes strict personal si forteaza aruncarea Romaniei in spatiul stapanit de bolsevici.
Tarile semnatare sunt tari aliate si este perfect firesc sa isi exprime ingrijorarea, pentru ca stiti ce, aia nu sunt niste dobitoci inculti  si trantori, care voteaza PSD pe o sacosa cu zahar, o sticla de bere, un ajutor social luat ilegal, sau o indemnizatie.
Oamenii aia stiu exact ce se intampla in tara asta, nu pot fi prostiti.
Iar voi, sunteti o rusine.      ....................

       @ "RaduSpiru"

      Bre, nea Spirache, tu esti o rusine pentru acest portal pentru ca intotdeauna te arunci dupa fenta si pui botu' pe nemestecate la toate tàmpeniile, fara a face o minima incercare de a filtra (prin ceea ce ar trebui sa reprezinte materia ta cenusie) ceea ce ti se livreaza cu titlul de adevar absolut.
       Uite, pentru a nu-stiu-càta oara, iti demonstrez de ce matale, numai matale, ai cacat in loc de creier:
    1. Azi, UE este formata din 28 de state (pàna la brexit-ul efectiv, Regatul Unit este membru cu drepturi depline);
    2. Toate cele 28 de state membre UE, la aderare, au semnat fiecare càte un "Tratat de aderare";
    3. Pentru aderarea la NATO, statele membre au semnat un alt tratat, cu mentiunea ca nu toate statele membre UE sunt si membre NATO.
    4. Nici una dintre statele membre UE nu si-a aliniat "legislatia pe justitie" la legislatia comunitara, nici la momentul aderarii, nici dupa aceea. Daca ar fi fost asa cum spui tu, toate statele UE ar fi avut aceiasi legislatie in domeniul justitiei, aceleasi coduri penale si civile si aceleasi coduri procedurale pe domenii.
    5. A nu se confunda un comunicat oarecare de presa al unor ambasade cu pozitia oficiala a statelor respective fata de anumite probleme.
    6. Statele a caror pretinsa ingrijorare (fata de diverse lucruri) te ingrijoreaza pe matale, musiu "RaduSpiru", au si deosebite interese care le determina sa faca totul pentru a "tine in sah" anumite situatii.
      Superficialitatea care te caracterizeaza te determina sa faci confunzii grave: "prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, care au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare (art. 148 din CONSTITUTIE)" nu pot fi confundate cu o aliniere a legislatiei statelor pe diferite domenii (justitia inclusa). Doar daca esti tàmpit iremediabil poti face astfel de confuzii.
      Asadar, musiu "RaduSpiru", atàta timp càt vorbesti (scrii) si faci caracterizari la modul general, fara a nominaliza persoana careia (persoanele carora) te adresezi si spui (scrii) prostii càt tine de mari, eu imi permit sa-ti transmit ca esti un bou cu cacat in loc de creier.
      Nici macar sluga nu te consider. Doar bou ordinar. 
34  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Iunie 25, 2018, 21:49:16

Tranchillo mestere , nu-i bai , il asteapta detinutii cu drag si flori de mucegai , la ei in celula ! Mai ales ca le-a cerut scuze si le-a vorbit asa mieros.Talent mare seful asta al vostru , mon cher !!! Stie sa-si linguseasca si viitorii colegi !  Grin Grin Grin Grin Grin

https://www.youtube.com/watch?v=oIkps1kSc8Y

     ..................

      Da, musiu flaimuc, hai sa ne ràdem nitel de prostia prostilor...
      Insa, sa stii ca se scrie
tranquillo...
      Nu ca ar fi mare diferenta dar, pentru un jurist tantalau precum matale, conteaza...
      Atunci cànd scrii cuvinte straineze mai consulta si matale pe goagle asta sau ceva, acolo...
      Ori cere sfatul unui muncitor ca mine ca am fost traitor si vorbitor de italiana vo' càtiva ani...
35  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Istorie adevarata... : Iunie 22, 2018, 11:23:49
        @ Lucian RADULESCU

        Chiar daca o fi vorba despre istorie adevarata, promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii precum si raspàndirea prin orice mijloace a simbolurilor fasciste constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. (vezi prevederile OUG 31/14 martie 2002 cu modificarile si completarile ulterioare: https://www.jewishfed.ro/downloads/legi/oug31-2002.pdf )
       Ca atare, poate ar trebui sa fiti mai atent la postari, d-le Radulescu, evitànd pe viitor sa va expuneti inutil. Uneori, pentru unii, istoria - chiar adevarata - poate fi periculoasa...
       Concret, imaginea postata de d-ta prezinta o persoana considerata vinovata de savàrsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii "impodobita" cu simboluri fasciste. Concluzia te invit pe d-ta sa o tragi...
36  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 04, 2018, 20:17:31

Mai Pitpalac tomberonez te-am intrbat eu ceva ? Du-te dracului de maidanez prost si nu te mai lega ca boala de omul sanatos daca nu stii sa vorbesti ! Numai in conceptia voastra de sparlamentari facuti din sirena lu' Vasile Roaita credeti ca va stergeti la fund cu referendumul poporului si -l aplicati numai daca aveti chef si numai cind va convine voua comunisti imputiti ce sinteti , ca nu mai scapam de prosti si ticalosi ca voi nici dupa 29 de ani de la revolutie !


      .................

       @ "florin1989"


         Florinele, tata!
       Daca acesta este raspunsul competent pe care ti-l solicitasem, atunci eu, cànd spun ca matale esti un cacanar, fara nicio legatura cu ideea de competenta juridica, sa tii ca spun ceva extrem de documentat. Stau marturie extrem de multele situatii in care un "tomberonez ticalos,  comunist imputit, maidanez si prost" asa cum ma consideri tu, un jurist de cacat, TI-AM TRAS-O IN FREZA, TAMAN IN DOMENIUL IN CARE TE PRETINZI COMPETENT.
       In plus, pe lànga ca esti un jurist de tot rahatul (de doi bani, adica), mai esti si un cacacios de propagandist politic care, prin comportament si exprimare publica, faci mari servicii celor pe care ii critici si enorm de multe deservicii celor pe care pretinzi ca ii sustii... Cu ajutorul unor astfel de dobitoci patentati ca matale, PSD va guverna "for ever..."
37  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 04, 2018, 18:22:40

" Un referendum consultativ, precum cel initiat de presedintele Klaus Iohannis pe tema justitiei, are efecte obligatorii, potrivit unei decizii a Curtii Constitutionale, insa aplicarea rezultatelor depinde de Parlament, care poate amana lucrurile pe termen nedefinit."

 " http://www.ziare.com/politica/referendum/referendumul-initiat-de-iohannis-are-efecte-obligatorii-dar-rezultatele-ar-putea-fi-ignorate-de-parlament-1451179 "


      .....................

       @ "florin1989"


        Florinele, tata!, esti jurist, ce mama-dreacu'...
       Despre ce referendum pe "tema justitiei" vorbesti?
       Cànd a fost organizat?
       Care a fost intrebarea adresata poporului alegator si votant?
       Care a fost rezultatul referendumului?
       Care a fost DECIZIA CCR referitoare la aiureala lu' matale?
       Esti jurist sau cacanar?

       Un om onest, jurist sau nu, ar fi pus pe gànduri, citind cele scrise de mine mai sus...
       Si ar fi pus pe gànduri nu de intrebarile respective ci de raspunsurile oneste la acestea... Cu sau fara analiza Deciziei CCR facuta de oricine, fie el si avocatul Doru Costea...

       Astept un raspuns competent din partea lu' matale si nu comentarii de propagandist de doi bani...
38  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 04, 2018, 17:25:16
Ce spuneti ? ar trebui aplicata decizia CCR si a referendumului de acum 6 ani ?...300 de parlamentari , inca nu s-a pus in aplicare aceasta decizie , deci mai este timp , probabil ca deciziile CCR nu suporta un timp anume .

      ...................

       @ "alex's"

         Doar in doua situatii rezultatul referendumului este obligatoriu:
     - reviziurea Constitutiei;
     - demiterea presedintelui.
       In restul situatiilor (inclusiv in cea pomenita de d-ta), totul reprezinta o problema de optiune politica...
39  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Mai 31, 2018, 19:38:17
   @ "vamil"

    Trei lucruri nu inteleg eu:
   1. Care este legatura dintre postarea mea si amalgamul postat de matale?
   2. Care este legatura  dintre persoana mea si numitul Daniel Guta si care-i responsabilitatea mea pentru cele relatate de acesta sau intàmplate acestuia?
   3. Eu te intrebasem cum stiau si cum au evaluat "legalistii" din Slobozia ranile tale de la CC, dupa un an si jumatate de la momentul maltratarii.  Daca esti (si esti) cel "aflat pe la 70 de km distanță", de ce te ascunzi sub nick-name?

   Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, persoana care posteaza aici sub nick-name-ul "vamil" se numeste
 
     CIUFU VLADIMIR,
   revolutionar din Slobozia,
   posesor al unui titlu de rev ranit.
   Sustine ca ranile le-ar fi capatat in decembrie 1989 in "zona CC" unde ar fi fost maltratat de catre persoane necunoscute.
   La jumatatea anului 1991, a obtinut de la I.N.M.L SLOBOZIA un "RAPORT MEDICO-LEGAL" (si nu un CERTIFICAT MEDICO-LEGAL) care ar dovedi ca ranile capatate ca urmare a maltratarii din "zona CC din Bucuresti" au necesitat 25-30 de zile ingrijire. Desi exista posibilitatea tehnica prin care se pot face anumite evaluari, sub nicio forma "RAPORTUL MEDICO-LEGAL" respectiv nu poate stabili daca ranile respective "sau intàmplat" in "zona CC" sau aiurea.

  Acestea fiind zise "vamile", de azi inainte poti posta sub identitatea reala, daca nu iti e rusine. Iar daca nu iti e rusine, poti arata si ceva documente doveditoare ale calitatii de renit in revolutie. Te asteptam cu drag.
40  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Mai 31, 2018, 14:13:03
Cel mai putin in aceasta decizie este vorba despre Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre dinamitarea independentei procurorilor, despre dreptul ministrului Justitiei de a lua decizii directe privind anchetele penale, despre incalcarea conditiilor esentiale ale aderarii la UE, deci implicit a Tratatului de aderare, cu consecinte care pot fi dintre cele mai teribile cu putinta.
Nenorocitii astia duc tara inapoi spre Rusia, iar voi ca niste slugi proaste le cantati in struna, dependenti de un rahat de indemnizatie.
Revolutionarii lui peste.

      ...................

       @ "RaduSpiru"


         Prietene,
       In textul de mai sus, ai insailat doua propozitii si doua fraze.
       In cele doua fraze, ai insailat numai prostii lozincarde. Lucru cam grav la un rev ce se pretinde respectabil.
       Doar in propozitia finala spui un adevar pe care, din pacate si fara a te privi intr-o oglinda, il consideri valabil doar pentru altii...
       Dar, este stiut, faptul ca esti revolutionar ranit in revolutie nu te face deloc mai destept decàt "niste slugi proaste"...
       Asadar, citàndu-te si citàndu-le, iata prostiile pe care le-ai insailat, ca o sluga destept de proasta ce te afli; evident, eu o sa-mi si argumentez opiniile:

    1. [...]" dinamitarea independentei procurorilor" [...]
       In Uniunea Europeana, doar in trei tari (toate din fostul lagar comunist) procurorul are independenta totala: Ungaria, Slovacia si Bulgaria. In restul tarilor membre ale Uniunii, procurorul este aflat sub control ierarhic si sub autoritatea ministrului Justitiei.
       In Romania, doar judecatorul este independent (art. 124, alin (3) din CONSTITUTIE), procurorul desfăşuràndu-si activitatea "potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justiţiei" (art. 132, alin (1) din CONSTITUTIE).
       Deci, in covarsitoarea majoritate a tarilor europene, cu democratie veritabila, independenta procurorilor nu exista.

    2. [...]"dreptul ministrului Justitiei de a lua decizii directe privind anchetele penale"[...]
       Dupa cum pàna si tu poti observa in cele scrise in CONSTITUTIE si amintite de mine mai sus, autoritatea ministrului justitiei se exercita DOAR in legatura cu cele trei principii: LEGALITATE, IMPARTIALITATE si CONTROL IERARHIC, nu si in ceea ce priveste ancheta penala. In "cazul KOVESI", ministrul justitiei a cerut revocarea pe motive de legalitate, de impartialitate si control ierarhic, ceea ce a fost in deplin acord cu CONSTITUTIA. Nicaieri in legislatia Romaniei nu scrie ca la numirea ori revocarea unui procuror trebuie sa prevaleze motive de oportunitate politica. Abia acesta este un exempu clar (pentru cine gàndeste cu creierul din dotare si nu cu curu') de amestec politic in activitatea unui magistrat, iar Curtea Constitutionala a spus clar acest lucru.
       Dar, daca tu ai exemple prin care poti arata cum un ministru al justitiei (oricare) a luat " decizii directe privind anchetele penale" in Romania, le poti arata aici si putem discuta.

    3. [...]"incalcarea conditiilor esentiale ale aderarii la UE, deci implicit a Tratatului de aderare"[...]
       O sa neglijez exprimarea aceleiasi idei in doua propozitii si o sa te intreb destul de simplu, pentru a pricepe si "o sluga destept de proasta" ca d-ta, adica asa:
     - Daca in marea majoritate a statelor membre ale U.E. sunt aplicabile aceleasi prevederi legale cu referire la procurori si activitatea lor ca si in ROMANIA, oare acele state isi incalca propriile tratate de aderare la Uniune?

    4. "Nenorocitii astia duc tara inapoi spre Rusia"[...]
       Folosind o exprimare la modul general, doar mintea ta stie cine sunt "nenorocitii astia" si in ce mod tara ar fi dusa catre Rusia. Deocamdata, eu remarc (si ai putea remarca si matale, daca nu ai avea mintea imbàcsita de lozinci tàmpite) cum cei care exploateaza intr-o proportie excesiva poporul roman si resursele Romaniei sunt tocmai democratiile occidentale si nu Rusia. Tot deocamdata, observ cum Franta incheie contracte de miliarde de euro cu Rusia si nimeni in Franta nu se da cu curu' de pamànt cum ca aceasta tara este "dusa inapoi, spre Rusia"...
       Abordari de genul prostiilor insailate de tine mie imi provoaca greata si o senzatie de mila; pentru ca imi este mila de cei care au numai certitudini, fara nicio indoiala... Mai ales certitudini supreme, exprimate public astfel: [...]"iar voi ca niste slugi proaste le cantati in struna"[...]

       "RaduSpiru", toate abuzurile din justitia ultimilor zece ani, abuzuri constatate si dovedite ca atare de insasi justitia noastra, abuzuri savàrsite doar pentru ca asa au voit ultimii doi presedinti ai Romaniei, abuzuri savàrsite prin implicarea grosolana si securistoida a unora din servicile noastre secrete, nu par a te deranja deloc.
       Daca te-as intreba despre vreun dosar de mare coruptie care sa fi fost solutionat cu condamnari juste si cu recuperarea prejudiciilor, sunt convins ca nu ai avea ce raspunde.
       Daca te-as ruga sa observi cum "lupta impotriva coruptiei in era KOVESI" este doar o lozinca goala de continut si s-a limitat doar la hartuirea liderilor politici incomozi pentru Basescu si Iohannis, probabil ca m-ai cataloga drept "sluga proasta, càntaret in struna"...
       Daca ti-as vorbi despre prezumtia de nevinovatie si cerintele U.E. in domeniu, probabil mi-ai spune ca "duc tara inapoi, spre Rusia" sau ai incepe sa racnesti ca apucatu' despre "penalul Dragnea"...
       Dar, daca argumentele de mai sus iti sunt invocate de o "sluga proasta", te rog sa-ti dai seama cam ce ti-ar face un destept, cu pregatire... Daca te pretinzi revolutionar (si nu esti cu adevarat doar un "revolutionar al lu' peste") si ai avea vreun pic de rusine, chiar tu, tie insuti, ti-ai plànge de mila.
       Asta, desigur, doar daca obiectul care ti-a provocat rana la revolutie nu ti-a provocat si un vid iremediabil in tartacuta...

       
       "P.S."
        "RaduSpiru, ceva mai sus, intr-o replica adresata lui L. Radulescu spui, citez:

      "Oamenii inteligenti se inteleg pe un subiect comun, cand ii vad logica, chiar daca in general apartin unor tabere diferite.
       Numai prostii pun garduri in jurul lor.
       Numai prostii urasc ce e diferit de ei, sau ce nu inteleg."

   
        Lucrurile stau in felul urmator:
     - in opinia ta, noi doi apartinem unor tabere diferite;
     - subiectul comun al discutiei noastre este modul in care vezi si comentezi tu decizia CCR cu privire la revocarea lui KOVESI;
     - eu, "sluga proasta", nu urasc opiniile tale, diferite de ale mele, desi, cum spuneam, opiniile tale imi provoaca greata si mila; in plus, imi dau silinta sa inteleg ce si de ce se intàmpla, imi exprim mai intai indoielile si nu imi ingradesc mintea cu convingeri idiot de lozincarde;
       Acestea fiind spuse, marturisesc faptul ca imi va face o adevarata placere sa vad o replica a ta care sa debordeze argumente, de logica si inteligenta, si prin care tu sa dovedesti ca eu gresesc.
       Crezi ca vei reusi?
       Sau te vei dovedi doar "o sluga proasta, rev al lu' peste prajit"?!


       
   
41  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Mai 24, 2018, 21:15:56
         Din nou, despre bizonii mioritici cu ochelar de cal...

         Despre rolul "ochelarilor de cal, am mai vorbit.
       Azi, despre misiunea unor purtatori de "ochelari de cal".

       
         De circa patru luni, Viorica Vasilica DANCILA indeplineste functia de prim-ministru al guvernului Romaniei.
       De aproape patru ani, Klaus Werner IOHANNIS indeplineste functia de presedinte al Romaniei.
       Amàdoi, cica, oameni cu studii...

      Pe vremea cànd studiau, nici Viorica DANCILA si nici Klaus IOHANNIS nu cred ca isi inchipuiau ca vor ajunge sa ocupe fotoliile in care se tolanesc azi.     Daca si-ar fi inchipuit asa ceva, precis ca ar fi studiat nitel si ce trebuie sa faca (si cum trebuie sa faca) in anumite situatii, in exercitarea functiilor lor actuale. Nu au studiat, nu se pricep... mai ales la chestiuni de protocol. Asa stànd lucrurile, amàndoi cei nominalizati mai sus, au tendinta de... a da in gropi, mai ales in ce priveste exprimarea libera, in public, precum si in ce priveste comportamentul la intàlnirile oficiale.

      La debutul in functia de presedinte al Romaniei, la capitolul discurs public, liber, Klaus Werner IOHANNIS excela la capitolul cacofonii. Atunci cànd nu citeste un text scris de catre consilieri, mai "cacofoneaza" si azi...

      De la debutul in functia de prim-ministru al guvernului Romaniei, Viorica Vasilica DANCILA o tine dintr-o gafa in alta... Atàt gafe comportamentale càt si de discurs.

      Desigur, marea majoritate a romanilor si-ar fi dorit sa nu aiba un presedinte care sta cu "ca ca...", "cà ca...", si "cà cànd..." in gura, cam tot timpul.

      La fel, poate aceiasi mare majoritate a romanilor, sau poate alta, si-ar fi dorit ca sefa guvernului Romaniei "sa nu-si dea in petic" aproape la fiecare aparitie publica.

      Din pacate pentru Romania si pentru romani, pe astia ii avem in functiile supreme de reprezentativitate , cu ei defilam.

      Asa stànd lucrurile, vad cum, de cànd este Viorica DANCILA prim-ministru, destui dobitoci din mass-media, dobitoci cu pretentii de intelepti ai neamului, se dau cu curu' de pamànt promovànd orice gest si vorba pe care aceasta "le da de gard"... Si au materie prima càcàlau...

      Daca ar binevoi sa aiba o minima intentie de a pastra masura, de a manifesta o minima echidistanta, dobitocii respectivi, demni purtatori de ochelari de cal, ar putea observa càteva amanunte deloc lipsite de interes dar deosebit de sugestive pentru ceea ce inseamna comportamentul celui poreclit "Ficusul de la Cotroceni", pe numele lui "din buletin" Klaus Werner IOHANNIS.

      De patru luni, de cànd ocupa functia actuala , Viorica DANCILA face gafe in serie. Dar Viorica DANCILA nu are o persoana calificata in probleme de protocol care sa ii spuna ce si cum sa faca in diverse situatii.
      Sau respectiva persoana nu isi manifesta prezenta in spatiul public, ceea ce "ii da liber la gafe" Vioricai DANCILA.

      De aproape patru ani, Klaus Werner IOHANNIS, la fiecare aparitie publica este dus de mànuta, uneori la propriu, de catre consilierul pe probleme de protocol - fosta SPP-ista Delia DINU. Aceasta persoana, foarte calificata pe domeniul sau, ii indica "Ficusului" càti pasi sa faca, in ce directie, unde si càt sa stea, cu cine sa dea sau nu màna si altele asemenea.
      Am ferma convingere ca fara serviciile Deliei DINU, Klaus Werner IOHANNIS ar avea, mai ales in situatiile de inalt protocol, comportamentul elefantului in magazinul cu portelanuri.
      Iar asta se intàmpla de aproape patru ani. Patru ani in care "Mutul de la Cotroceni" inca nu a invatat ce si cum se face in functia pe care o ocupa.
      Pentru gafele pe care le-a facut in exprimarea publica, IOHANNIS a primit si o amenda de 2000 (doua mii lei)...

      Pentru gafele sale, DANCILA este amendata, deocamdata, doar de furia dobitocilor care nu observa cum IOHANNIS gafeaza (si ar gafa si mai rau daca nu ar fi dus de mànuta) chiar si dupa patru ani de mandat, timp in care ar fi putut invata càte ceva...

      Delia DINU se afla in functie la Palatul Cotroceni de peste 13 ani, timp in care a instruit doi presedinti. Cu toata instructia primita pe bani publici, amàndoi presedintii "au dat-o de gard" de càte ori le-a fost la indemàna...
     Deocamdata, pe Viorica DANCILA nu o consiliaza public nimeni; si are doar patru luni de mandat. Nu ca asta ar fi o scuza...
     Intrebarea mea pentru dobitocii de bizoni mioritici cu ochelari de cal (adica aia cu vedere unidirectionala) ar fi:

   - Càt timp, de acum inainte, va mai trebui sa fie dus de màna Klaus Werner IOHANNIS, la fiecare intàlnire oficiala?

      Spre deplina confirmare a spuselor mele iata poza facuta azi, la Mioveni, cu d-na Delia DINU (la un pas in urma "Ficusului"), indicàndu-i acestuia ce trebuie sa faca, pas-cu-pas... asa cum o face de aproape patru ani...


     
42  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Mai 21, 2018, 20:56:04
        @ "florin1989"
 
        Mult iubite si stimate d-le Lucian Radulescu...
        Eu, pe bune, nu prea imi dau seama cine te crezi matale p'acilea, de iti permiti sa il interpelezi pe musiu "florinanrevolutionar" cu declaratii de genul: "Esti total...NEinteligibil...!!!!
       Matale, nene Luciane, atunci cànd ti-ai propus sa intelegi un text produs de numitul "flaimuc", te-ai aruncat dupa fenta... ca sa folosesc un termen din fotbal.
       Aruncàndu-te dupa fenta, ai considerat textul lui "flaimuc" ca fiind unul neinteligibil si nu ai mai observat cele trei litere care, esential, indica fara drept de tagada ca numitul "flaimuc", zis si "florinanrevolutionar", recunoaste cum ca este un dobitocel cam tàmpitel, prostovanel si ticalosel càt cuprinde... Ceea ce inseamna ca acestee epitete chiar il caracterizeaza.
       Asa ca, d-le Lucian Radulescu, ia matale de revezi cum isi incepe "flaimuc" replica la textul meu, replica ce a generat si replica lu' matale.
       Daca vei revedea ce iti sugerez io, vei observa cum numitul "flaimuc" isi incepe replica la textul meu cu urmatoarea exprimare:

      "Mda..."
        Musiu Lucian Radulescu, oricàt ne-am da noi (unii dintre noi) cu curu' de pamànt, din punctul de vedere al lui "flaimuc", expresia "Mda..." sugereaza doua lucruri, si anume:
     a) lui "flaimuc" nu prea ii place ce se arata in textul invocat dar
     b) totusi, desi nu ii place textul referitor la augusta sa persoana, "flaimuc" recunoaste realitatea celor criticate...
       Asadar, musiu Lucian Radulescu, acesta este sensul real (dar "[...] total NEinteligibil...!!!!" pentru matale) al expresiei "
Mda..." a "flaimucului" nostru, expresie pe care matale, dintr-o regretabila neatentie, nu ai lecturat-o si nu ai interpretat-o corespunzator...
       Daca nu ar fi asa cum spun eu, ce rost ar mai fi avut expresia indicata si subliniata de mine?
       Eu tot insist sa spun ca este doar expresia bruta a dobotociei, tàmpeniei, prostiei si ticalosiei care il caracterizeaza pe ipochimenul nostru.
       Matale, musiu Radulescu, crezi altfel?

       
 
43  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Mai 20, 2018, 19:30:12

Vremuri fericite !  Grin Grin Grin

 [/size]

      ...................

      @"florin1989"


          De ce afirm eu ca numitul CORNEA Florin Constantin nu este doar un dobitocel, tàmpitel si prostovanel oarecare!?

        " florinanrevolutionar", daca ar fi caracterizat doar de epitetele subliniate mai sus, inca ar fi o persoana... recuperabila social.
        Doar ca, "florinel..." al nostru, pe lànga ca este dobitocel, tàmpitel, prostovanel si un propagandist de cacat, mai este si un ticalos (era sa spun ticalosel, dar prea l-as fi alintat...) fara scrupule.
       "florinanrevolutionar", in tentativa lui jalnica de a dovedi superiorilor sai ca este un pupincurist de soi (nu are absolut nicio importanta la ce cur pupincureste), si pentru a-si dovedi zelul intr-ale màncatului de rahat politic cu polonicul, nu ezita sa foloseasca evenimente triste din viata unor persoane care nu au absolut nicio legatura cu ceea ce doreste sa sugereze dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si ticalosul nostru portalist.
        Astfel, celui care urmareste postarile ipochimenului "florinanrevolutionar", ii este suficient de clar ca prostovanelului nostru ii pute cam orice se intampla azi prin scumpa noastra tarisoara, sub guvernarea PSD.
        Drept pentru care, pentru a ilustra realitatea pe care o vede el, posteaza imagini precum cea de mai sus, la care ataseaza texte pretins ironice, care ar defini "Romania reala" sub guvernarea PSD.
        Departe de mine gàndul de a afirma ca, sub guvernarea PSD, in Romania umbla càinii cu covrigi in coada, iar pe ulitele satelor romanesti curge lapte si miere...
        La fel de departe imi este si gàndul ca, oriunde ai privi prin scumpa noastra tarisoara, nu ar exista posibilitatea ca astfel situatii regretabile, precum cea sugerata in imaginea postata de catre "florinanrevolutionar", sa se regaseasca si in viata de-zi-cu-zi a unor persoane.
        Doar ca, dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si TICALOSUL nostru "florinanrevolutionar", posteaza o imagine in care personajul prezentat nu are nicio legatura cu ceea ce doreste musiu CORNEA sa ne sugereze.
        Pur-si-simplu, imaginea o prezinta pe "baba Maria", fosta locuitoare a unui sat din judetul Timis, care, dupa ce acum 30 (treizeci) de ani i-a decedat sotul, a hotaràt duca o viata de sfànt si sa isi asume traiul departe de civilizatie, in singuratatea muntilor...
        Asadar, este vorba despre o trista, dar reala, poveste de viata, poveste in care personajul principal si-a asumat constienta un drum al sau; am vaga senzatie ca "baba Maria" nici nu are habar ca pe lumea asta exista PSD cu tot ceea ce dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si deosebit de ticalosul "florinanrevolutionar" doreste sa sugereze cu postarea lui.
        A folosi astfel de imagini pentru a ne ilustra tàmpeniile si dorul neostoit de pupincureala, mi se pare de o ticalosie fara margini.
        Iar ticalosul "florinanrevolutionar" stia perfect de bine despre ce este vorba, atunci cànd a ales sa posteze imaginea de mai sus...
       "florinanrevolutionar", ai grija ce iti doresti; daca faci subiect de "sa mai ràdem nitel..." din nenorocirile intàmplate altora, doar pentru ca acele nenorociri ti se par rizibile in scopul in care le folosesti, si pentru a dovedi ce pupincurist dobitoc esti matale, ai mari sanse sa sfàrsesti precum cei de care razi...
        Pentru amanunte, si pentru mai multe imagini cu "baba Maria", cei interesati pot da "clik" aici:

        http://www.national.ro/news/drama-care-ti-va-frange-sufletul-uite-cum-traieste-o-batrana-in-romania-379924.html/
       
        https://www.bzi.ro/o-romanca-duce-o-viata-de-sfant-departe-de-civilizatie-foto-490430#
       
       
44  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TOTUL DESPRE DOMNUL NOR-NORULET ION UIFALEANU : Mai 18, 2018, 22:09:30


      ......................

      @ "bambilici"

        Prietene, oricàt de ortodoxi am fi (mai ales unii dintre noi) subiectul este mult prea serios ca sa o dam de (in) gard in maniera asta...
      Iisus Hristos este fondatorul crestinismului si nu a unei biserici (dogme, secte) anume...
      Ulterior lui Hristos, bisericile au inflorit precum ciupercile dupa ploaie, una mai crestina decàt alta...
      Situatia prezentata de catre matale, in tabelul de mai sus, nu face altceva decàt sa confirme faptul ca dogma crestina se bazeaza pe invataturile lui Iisus Hristos (pe care unii au pretins ca l-au cunoscut) si pe interpretarile vorbelor lui Dumnezeu ale unora care pretind ca au comunicat cu Dumnezeu (pe care nu l-a cunoscut nimeni personal)...
      Prin urmare, omul crestin este subiectiv prin definitie. Fiind subiectiv, nu poate fi si obiectiv in anumite interpretari, cu atàt mai mult cu càt crestinii reprezinta doar 1/5 din omenire...
45  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Mai 15, 2018, 19:28:59
        A incetat din viata revolutionarul ploiestean VASILE STAN, presedintele Asociatiei Revolutionarilor 1989 Ploiesti.
      Condoleante familiei indoliate si celor apropiati.


Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
        .......................

        Slujba religioasa se va tine miercuri 16 mai, ora 13, la biserica "Sfàntul Vasile" din Ploiesti, iar inhumarea la cimitirul "Mihai Bravu".
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 168