Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 168
61  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Martie 09, 2018, 22:42:32
       @ "vamil", eventual si altii...

      Iata, mai sus, un bun exemplu care confirma procedura pe care o aplic eu unora, in legatura cu postarile mele, si face demonstratia faptului ca procedez corect. Respectiv, obisnuiesc sa trimit si prin mesaj personal unele postari, pentru ca cel/cei vizat(i) sa poata lua la cunostinta. Daca nu procedam asa, musiu "vamil" nu ar fi aflat in veci ca "l-am pomenit" intr-o postare a mea.
      Curios lucru (sanchi!), "vamil" nu raspunde la postarea care il privea personal dar se transforma in avocatul lui "RaduSpiru", considerànd probabil ca acesta nu este suficient de capabil sa riposteze.
      Mai mult, "vamil", intr-un antagonism perfect intre vorbele si faptele lui, imi scrie, citez: "În ce privește faptele fiecăruia, le-o măsura Dumnezeu. Rogu-te nu te substitui lui."
      Pai!, musiu "vamile", matale ce facusi in scremutul text pe care l-ai produs mai sus?
      Nu cumva te-ai substituit lui Dumnezeu si ma judeci la greu?
      Desigur, la càta aiureala se gaseste in scafàrlia lu' matale, nu-i de mirare.
      Dar, pentru ca te bagasi in seama cu càt ai suferit matale prin garile Romaniei, in calitate de revolutionar, uite, pentru inceput, iti adresez o intrebare simpla, simpla de tot:
 
    - In baza caror certificate sau alte documente medicale ai obtinut matale titlul de "LUPTĂTOR PENTRU VICTORIA REVOLUŢIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 - RĂNIŢ?
 
      Iti pun intrebarea aceasta pentru ca, dupa cum bine stii, abia in anul 1991 ai obtinut un RAPORT MEDICO-LEGAL (si nu un CERTIFICAT MEDICO-LEGAL) in care se mentioneaza doar ca ai "suferit leziuni ce au necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale" fara a fi mentionat undeva ca respectivele leziuni ar putea fi datate ca fiind suferite la  data de 22 decembrie 1989 si ca le-ai fi suferit "in zona fostului Comitet Central al PCR, in Bucuresti.
      Mai mentionez faptul ca, pe lànga ca ai obtinut RAPORTUL MEDICO-LEGAL in anul 1991, deci ulterior aparitiei Legii 42/1990, ai obtinut respectivul raport in localitetea de domiciliu si nu in locul in care pretinzi ca ai fost ranit.

      In mod justificat, se naste intrebarea:
       De unde stiau cei din localitatea ta de domiciliu in 1991 despre presupuse rani pe care le-ai fi suferit cu un an si jumatate inainte, intr-o localitate aflata la vreo 70 de km. distanta?

      "vamile", impresia mea este ca matale esti unul dintre (mult) prea numerosii revolutionari inchipuiti, produsi de fabrica de certificate de revolutionar din localitatea unde domiciliezi.
      Asadar, daca esti un rev veritabil, arata un document oficial din care sa reiasa fara tagada ca ai fost ranit in ziua de 22 dec. 1989 in zona CC, unde pretinzi ca ai fost "agresat de persoane necunoscute".
      Mai mult, daca simti ca esti capabil, astept citatia la tribunal...
      Pùna atunci, eu zic cum ca esti doar unul dintre, te citez: "jalnicii nenorociti" care profita de pe urma mortilor si adevaratilor raniti ai revolutiei...
     
     

     

     
62  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Martie 08, 2018, 19:58:02
       Astazi, aici, nimeni nu s-a gàndit la... "jumatatile noastre"..., la "jumatatea feminina a omenirii"...
      Sa fie de vina criza, imensa criza, morala care cocoseaza Romania?!?!
      De atàta incràncenare, sa uitam oare ca farmecul vietii nu are nimic a face cu frustrarile noastre de zi-cu-zi?!?!
      Oricum ar fi, credincios principiului conform caruia "niciodata nu-i prea tàrziu", va propun si imi propun auditia unei piese reprezentative, adecvata momentului.
      Ati putea sa o dedicati si voi prezentelor feminine ce va sunt apropiate... Si, v-as invita sa nu veniti cu argumente idioate de genul "8 Martie - ziua femeii" este de sorginte comunista...
      (aveti aici una dintre variantele cu traducere in limba romana)

      https://www.youtube.com/watch?v=C5nl6KJ0zfE
63  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Martie 08, 2018, 14:58:02
       A incetat din viata revolutionarul prahovean Gheorghe DAMIAN.

     


     (n. 19 martie 1930 - d. 07 martie 2018).

       A fost director al Uzinei "1 Mai" Ploiesti, membru al CJFSN Prahova si senator in legislatura 1990-1992.
      Condoleante familiei indoliate si apropiatilor sai.
64  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Martie 08, 2018, 00:48:13
       De altfel, imaginea in discutie a fost preluata de aici:

      https://www.timpul.md/articol/%28omul-saptamanii%29-ioan-popescu-jurnalist-95863.html
65  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Martie 08, 2018, 00:38:32
       @ "NVal"

       Va inselati. Imaginea, despre care spuneti ca ar dezvalui "identitatea domnului Bambilici", il reprezinta pe revolutionarul ploiestean ION POPESCU, fotograf sportiv (dar nu numai) si ziarist. As indrazni sa va incredintez ca nu are nicio legatura cu nick-name-ul "bambilici"
66  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Martie 07, 2018, 22:08:22
        Despre acesti idioti cu pretentii de oameni politici...      IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

       Asa cum stie tot romanul, cu putin timp inainte de trecutele alegeri locale, pe vremea cànd Ludovic ORBAN candida pentru functia de primar al Bucurestiului, DNA-ul i-a proptit in cur acestui jalnic personaj un ditamai morcovul, deschizàndu-i un frumos dosar penal.

      Din ce ne amintim (iar cei care au uita isi pot reimprospata memoria aici: https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/1968568476693555/),
pe vremea defunctei USL, Ludovic ORBAN nu mai prididea sa infiereze cu mànie proletara numirea Laurei KOVESI in fruntea DNA, iar eu am vaga senzatie ca dosarul penal ce il viza avea o destul de strànsa legatura cu vorbele spuse de catre acesta in 2013,  cu ocazia numirii Codrutei in fruntea DNA.

      Azi, acelasi Ludovic ORBAN pupincureste din greu la curul Codrutei si zice ca la DNA totul este OK si doar rauvoitorii vad lucrurile alfel.

      Imediat dupa ce i-a fost deschis dosarul penal, ORBAN - in aparitiile publice - a luat pozitia "ghiocelului", pozitie pe care nu cred sa o abandoneze prea curànd.

      Dar nu calitatea de "pupincurist fruntas pe ramura" a lui ORBAN ma preocupa pe mine, ci idiotenia gretoasa pe care excesul de pupincureala i-o provoaca acestui individ cu pretentii de lider politic de larga recunoastere nationala.

      Dupa  decizia Curtii Supreme de a-l achita in procesul in care DNA l-a acuzat de coruptie, Ludovic ORBAN, evident fericit dupa hotaràrea data de Inalta Curte, s-a gàndit ca a venit vreamea ca sa isi dea in petic cu o declaratie de presa.

      Desigur, nu o sa ma iau de modul absolut pleonastic in care "intelectualul" Ludovic ORBAN, lider politic cu pretentii nationale, si-a inceput declaratia de presa de luni, 5 martie a.c., cànd spunea, citez: "De când a INCEPUT INCEPEREA anchetei penale în cazul meu,..."

      Mie, mult mai interesant mi s-a parut urmatorul fragment al declaratiei sale:

      “Nu oamenii politici trebuie sa analizeze activitatea institutiilor din justitie, ci institutiile abilitate”

     Marturisesc, rar mi-a fost dat sa aud o declaratie mai idioata ca aceasta.

     Spun asta pentru ca aceasta declaratie publica vine din partea unuia care se pretinde om politic si lider al unui partid cu vechime istorica in Romania...

      Se pare ca Ludovic ORBAN, tàmpit si cretinizat pàna la imbecilitate de efortul deosebit depus la poponetul Codrutei, a uitat ca el se pretinde OM POLITIC. Dupa cum pare ca a uitat si cu ce se ocupa oamenii politici, mai ales aia care nu s-au tàmpit precum ORBAN.

      Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, oamenii politici fac politica, adica au un rol important in activitatea politica, desfăsuràndu-si activitatea principală în domeniul politicii.
      Si, conform aceluiasi DEX, a face politica inseamna a lua parte în mod activ la discutarea și rezolvarea treburilor statului. Adica si pe scurt, a fi om politic inseamna sa discuti (sa analizezi) orice merge prost in tara ta (inclusiv "activitatea institutiilor din justitie", ca parte a "treburilor statului"), sa propui solutii viabile pentru indreptarea lucrurilor si sa implementezi solutiile propuse.

      Asadar, este absolut degradant pentru o persoana ce se pretinde lider politic sa spuna ca nu el trebuie sa analizeze activitatea institutiilor din justitie.

      In calitate de menestrel, desi "nu are voce" Ludovic ORBAN poate fi un personaj simpatic unora.

      In calitatea de om politic pe care si-o aroga absolut nejustificat, ORBAN pare o voce trista, din-ce-in-ce mai idiot (sic!), adica...67  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Să plângem niţel ! : Martie 06, 2018, 19:28:50
Din ce spui, se pare ca bunul simt este  apanajul "looser-ilor"...
In ce te priveste, nici nu-mi inchipuiam altceva...
68  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Februarie 26, 2018, 22:22:09
      In atentia dobitocilor care chiar cred ca lupta anticoruptie se limiteaza doar la acuzatii:
     
      Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a luat o decizie în dosarul care-l viza pe Paul Stănescu și pe care DNA îl voia redeschis. Curtea Supremă a decis să NU redeschidă dosarul pe numele vicepremierului Paul Stănescu, dosar pe care DNA l-a închis în urmă cu opt ani.
     "În 2010, Curtea de Conturi a făcut verificări de fond, a spus că totul e în regulă. După aceea, un cetăţean a cărui identitate, spune DNA, nu a fost găsită a făcut o sesizare în dosarul cu finanţarea echipei de fotbal Alro Slatina şi au început cercetările. DNA Craiova a avut un expert, au verificat dacă există prejudiciu, DNA Craiova a zis că nu există prejudiciu şi în baza constatărilor au dat neînceperea urmăririi penale. Pe 17 ianuarie 2018, DNA (central) cere redeschiderea acestui dosar."

    Din fericire, ICCJ inca nu este DNA Ploiesti...
     Dar, desigur, #-gistii nu vor tine seama... pentru ei Codruta este... "slujirea"...
     Pentru #-gisti, nu conteaza nici "prostitutia" legala a anticoruptei Kovesi, nici prostitutia intelectuala a mai mult decàt coruptului Gabriel Liiceanu. Altminteri, un foarte apreciat pupincurist ceausist...

     

69  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 26, 2018, 20:53:52
       @ "Kobra 22", d-le Neata, adica,

      Postai si io o replica de cinci rànduri si matale imi oferisi vo' trei raspunsuri. De aceea, te rog sa nu te superi daca iti voi raspunde mai... "in extenso".
      Acu', nu ca matale nu ai avea dreptate in ceea ce mi-ai raspuns. Doar ca ai dreptate partial, numai in directia pe care doresti matale sa o imprimi discutiei si doar ca efect al propriilor observatii personale.
      Sa ma explic:
   a) la raspunsul lu' matale de aici http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=757.msg239401#msg239401 , eu nu pot spune decàt ca apreciez faptul ca matale nu "te infierbànti prea tare" si, mai ales, faptul ca ai aprecia eventuala grija pe care zici ca ti-o port; in acest din urma sens, te asigur ca nu ma preocupa deloc "grija de matale" mai mult decàt suferinta lu' matale dupa viitoarele alegeri de orice fel; in plus, sunt sigur ca d-ta esti suficient de capabil sa iti porti singur de grija; asemenea si doar in legatura cu anumite "chestii", pot fi de acord cu d-ta in legatura cu afirmatia lu' matale (scrisa cu rosu si cu majuscule) "SĂ-I IA DRACU PE TOȚI DE NEMERNICI ȘI ORDINARI !"; mentionez doar ca "NEMERNICII SI ORDINARII" se regasesc peste tot si nu doar (eventual) in "această coaliție imbecilă condusă tot de oamenii din umbră a lui Traian Băsescu"... Apoi, in legatura cu aceiasi postare a lu' matale, vreau sa te asigur de intima mea convingere asupra urmatoarelor: indiferent de urarea lu' matale, Partidul Comunist Roman, prin cei mai demni reprezentanti ai lui de dupa revolutie, traieste si va conduce in veci scumpa noastra tarisoara... sau, macar, atàta timp càt revii si altii asemenea lor vor permite... Deocamdata, d-le NEATA, observ cum revii doar se dau cu curu de pamànt de grija comunistilor dar nu au nimic a isi reprosa in legatura cu faptul ca in Romania inca exista comunisti si, culmea, acestia chiar conduc tara... Pàna la urma, orice tara are conducatorii pe care ii merita, timp in care noi (doar unii dintre noi) isi rontaie "bine-mersi" indemnizatia...
   b) aceasta constatare insa, ma duce cu gàndul la o alta afirmatie a lu' matale, din postarea de aici http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=757.msg239416#msg239416 , respectiv aceea cum ca Departamentul de Stat al S. U. A. ar fi fost info "pe surse oficiale și neoficiale" asupra unor "chestii" neocomuniste si/sau neobolsevice, ce s-ar cam intàmpla prin Romanica noastra cea de toate zilele, si in legatura cu o eventuala sustinere din partea Departamentului de Stat al S. U. A. pentru (adoptarea si) eventuala punere in aplicatie a unei legi a lustratiei; D-le NEATA, desi nu cred sa-ti placa ce voi zice eu in continuare, tin sa te asigur de urmatoarele:
    - Departamentul de Stat al S. U. A. nu avea cum sa fier info oficial in legatura cu ceea ce spui matale; oficial, info respective nu putea veni decàt din partea prim-ministrului guvernului Romaniei, din partea ministrului de externe al Romaniei sau din partea lui K. W. IOHANNIS; ori, ministrul de externe (parte a guvernului) nu putea info Dep. de Stat despre nimic fara stirea guvernului; la fel si in ce priveste pe prim-ministrul guvernului Romaniei, care nu isi poate da singur(a) cu tesla in coaie (imi asum termenul); in ce il priveste pe musiu K. W. IOHANNIS, presedinte al Romaniei, acesta nu poate furniza info de genul celor sustinute de catre d-ta pentru simplul motiv ca o eventuala restauratie precum cea sugerata de matale s-ar "intàmpla" taman si exact in timpul mandatului de pres al Romaniei al lu', ai ghicit, herr IOHANNIS; ceea ce, daca s-ar dovedi real, ar insemna sau complicitatea "herr-ului" nostru sau faptul ca insul nu este altceva decàt o cluca de coceni de pe màndrele plaiuri mioritice; ori, cum observ eu, matale cam pari ai fi sustinator fidel si nu cred sa crezi asta despre el... In ce priveste faptul ca Dep. de Stat al S.U.A. ar fi primit info neoficiale in legatura cu ce sustii matale, nu comentez decàt in felul urmator: toate cozile de topor din Romania, ori de aiurea, sunt libere sa informeze pe oricine, despre orice si nu aceasta este problema; problema este doar a acelora care "pun botu' la astfel de manipulari", pentru ca a lor va fi atàt frustrarea càt si "auto-devorarea ficatilor" atunci cànd vor constata ca Dep. de Stat al S.U.A. nu va sustine nicicànd adoptarea si/sau aplicarea unei legi a lustratiei in Romania... In acest sens, d-le NEATA, faci un pariu cu mine, valabil "pàna cànd moartea ne va desparti"?
    c) d-le NEATA, in postarea lu' matale de aici http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=757.msg239405#msg239405 incerci sa "vinzi castraveti gradinarului" si, folosind doar unitati de masura accesibile dumitale (nu ca asta ar fi un pacat), incerci sa-mi demonstrezi faptul eu gresesc in aprecieri si ca OPREA (alexpress1) ar avea "o jucărie ce se încadrează în standardul european"; mai intài, d-le NEATA, trebuie sa-ti spun ca, in ce ma priveste personal si profesional, eu sunt ceea ce se cheama "prelucrator prin aschiere" cu specialitatea "RECTIFICARE"; adica, si pe scurt, toata viata mea am lucrat cu microni si nu cu centimetri... adica, vreau sa spun ca precizia a fost preocuparea mea de o viata... ori, d-ta ai calculat doar lungimea (in centimetri) "jucariei" (despre care eu nu am afirmat nicaieri ca ar fi un penis...), fara sa iei deloc (dar deloc-deloc) in seama si... volumul "jucariei", lucru deosebit de important in cazul dimensiunilor unui unui penis; mai apoi, constat cum matale acorzi statut de penis la orice tine musiu OPREA in màna si intre picioare; in plus, ceea ce tine OPREA in màna (si intre picioare), in foto luata in discutie, are culoarea neagra si, oricàt am studiat io problema, nu am intàlnit inca "omul alb cu penis (atàt de) negru"... asadar, daca ar fi sa analizez serios calculele si afirmatiile lu' matale, d-le NEATA, as constata cum matale acorzi statut de penis oricarei ràme pe care o tine, in màna si/sau intre picioare, OPREA. Spun asta pentru ca eu, in viata de pàna acum, am intàlnit càteva domnisoare si doamne care au afirmat ca, conform standardelor lor si nu neaparat celor europene, statutul de penis poate fi acordat unor "obiecte" tinute in màna si/sau intre picioare de catre barbati doar daca au minim urmatoarele dimensiuni care, culmea, chiar corespund standardelor europene: L>15cm, D>5cm (unde "L" inseamna lungimea, iar "D" diametrul...). Adica, d-le NEATA, eu cred ca femeile se pricep (mult) mai bine decàt matale in a aprecia corespunzator anumite dimensiuni...
      Asadar, d-le NEATA, atunci cànd acorzi statut de penis unui obiect oarecare (fie el si capatul curelii de la pantalonii lu' musiu "alexpress1" sau orice altceva), masoara càt mai atent si diametrul, nu doar lungimea...
      Altfel, oricum ai privi lucrurile, tot ràma se numeste, iar OPREA tot mica o are...
      Cu scuze pentru lungimea raspunsului si cu promisiunea ca, pe viitor dar nu foarte tàrziu, iti voi arata si de ce iti dau perfecta dreptate atunci cànd afirmi ca ai "alte preocupări mult mai serioase decât să stai să te lamentezi pe acest portal"... Spun asta pentru ca, sa vezi surpriza surprinzatoare, si eu am astfel de preocupari... 

     "P.S."
      Totusi, d-le NEATA, daca esti dragut sa-mi explici, care este legatura dintre bocancii lu' musiu OPREA si Legea 341?
     
     
     
 
     
70  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 26, 2018, 17:49:25
@ "kostas"

Nimic nu trebuie dat uitarii, iar "lupul" merita exact ceea ce i se cuvine...
71  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 26, 2018, 16:29:28

      ........................

      @ "RaduSpiru"


        Este laudabil faptul ca te preocupa "treburile publice" si este normal sa cauti alternative la ceea ce ti se serveste, pe tava, drept adevar absolut.
      Doar ca, asa cum deja ti s-a atras atentia, trebuie musai sa compari pretul din oferta pe care ai postat-o matale cu oferta CERUTA de Primaria Bucuresti in CAIETUL DE SARCINI.
      De fapt, din info prezentate de link-ul indicat de catre matale nu aflam decàt un pret. Nu aflam daca oferta este de anul asta sau de acum 10 ani; nu aflam daca pretul afisat se refera la ceea ce a cerut Primaria Bucuresti; nu aflam daca pretul prezentat de matale se refera la un produs nou sau la unul "second-hand"; Nici despre capitolul "dotari" nu afla, nimic; de fapt, din link-ul prezentat de matale nu aflam decàt faptul ca, undeva, in lumea larga, exista autobuze "OKTOCAR" la pretul afisat in anunt; nu stim càte, nu stim in ce stare sunt...
      Asa ca, musiu "RaduSpiru", mai inainte de a vorbi despre "taranci cu rochie roz", poate ar fi mai indicat sa te documentezi competent, pentru a putea oferi info credibile.
      Opinia mea este ca exista o anumita posibilitate ca d-ta sa ai dreptate si Primaria Bucuresti, echipata in "rochie roz", sa incerce "o afacere" demna de o ancheta DNA. Dar, daca oferta ceruta de catre P. M. B. corespunde cu oferta prezentata de càstigatorul licitatiei, ce ne facem musiu "RaduSpiru"?
      Vezi matale!?, acolo unde ai postat matale, ti s-a sugerat o cale de urmat, respectiv sesizarea DNA.
      Daca info pe care le prezinti sunt reale, vei urma calea sugerata sau vei da bir cu fugitii?!?!
      Si, mai ales, sesizarea DNA o vei face sub nume propriu, cu specificarea faptului ca iti asumi intreaga responsabilitate pentru un (eventual) denunt calomnios, sau vei baga capul in nisip precum strutul?
      Acestea sunt intrebari adresate unui rev adevarat, nu unuia pàràt, eventual aflat in locul nepotrivit, in momentul nepotrivit...
      Daca, in perioada urmatoare, pe site-urile de specialitate (Parchetul General, DNA), nu voi vedea niciun denunt penal depus in/de catre numele lu' matale si in legatura cu subiectul aflat in discutie, ori vreo plàngere penala avànd ca obiect cele prezentate de catre matale in link-ul indicat, atunci nu voi avea incotro si voi constata ca, dincolo de orice dubiu, matale nu esti altceva decàt unul dintre cacaciosii de postaci-prostaci de care "Eterna si fascinanta Romanie" este mai mult decàt plina si care au ca unica misiune intoxicarea cu info aiurite a tuturor (revii inclusi). Desigur, daca nu cumva sunt doar niste prostaci...
      Iar cacaciosii (postaci-prostaci sau nu) nu prea au dreptul sa vorbeasca despre "taranci cu rochie roz".
      Eventual, pot discuta despre pampers-i plini...
      Si, pentru ca veni vorba si pentru ca am prin batatura una bucata container plin cu pampers-i, de la cel mai mic nepot al meu, iti pot oferi (spre o atenta disecare, analiza si consum si la cel mai bun pret oferit pe piata libera, chiar gratis daca te dovedesti client serios), una bucata pampers umpluta corespunzator (garantez calitatea umpluturii ca fiind la cele mai inalte standarde europene) si cu tot ce le trebuie màncatorilor de rahat din "spatiul public". Dupa cum stii, si "PORTALUL REVOLUTIEI" tot "spatiu public"se numeste. Iar pe màncatorii de rahat din spatiul public eu ii tratez corespunzator...
     
72  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 24, 2018, 20:55:36
      @ "Kobra 22

     Prietene, nu te infierbànta prea tare in legatura cu soarta unor partide si/sau aliante politice: nu de alta dar sa nu suferi prea tare dupa proximul scrutin electoral.
     In legatura cu felicitarile adresate lu' musiu "alexpress1", io chiar cred ca le merita cu prisosinta; in foto de mai sus, observam ca insul poarta bocancii chiar si in casa si, lucru cel mai important, mai observam ca Oprea o are mica, mica de tot, si o tine in màna... deci, merita felicitat.
73  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 24, 2018, 20:30:02
    @"RaduSpiru"

     La fel ca alte dàti, iar vobeste gura fara tine...
    Nu ai nici minima dorinta de a te informa si de a informa corect; doar refularea prejudecatilor si frustrarilor care iti manànca ficatii...
    Daca ai fi dorit sa te informezi, ai fi putut lectura art. 45 - 48 din legea 317/2004 cu modificarile si completarile ulterioare, unde ai fi aflat de ce si/sau de unde este informat ministrul justitiei despre unele rapoarte ale Inspectiei Judiciare.
    Asemenea, asa cum am gasit si eu, puteai gasi si matale, publicat, raportul Inspectiei Judiciare care nu te lasa sa dormi noaptea...
    Uite, pentru ca imi esti f. f. simpatic, iti ofer link-ul unde poti lectura acel raport, care este public,   
poarta data de 09. 01.2018 si nu are mentionat nicaieri caracterul "SECRET". Acest raport, in conditiile legii si conform procedurilor legale, a fost trimis ministerului justitiei, care l-a inregistrat in data de 12.01.2018
    Lectura placuta, fara ura si fara resentimente (eu am preluat link-ul de pe site-ul "HOTNEWS", un site extrem de agreat de catre postacii-prostaci din Romania Grin):

    http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2018-02-23-22304698-0-anexa-6-raport-inspectia-judiciara-4759.pdf
   
    Asadar, musiu "RaduSpiru", matale (si nu cel caruia i-ai adresat apelativul) esti "slugarel" al postacilor-prostaci din Romania.

74  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 13, 2018, 20:37:30
@ "RaduSpiru"

Amice, te incredintez, stiu ca matale postezi aici sub nume real si nu ma deranjeaza faptul ca unele "chestii" pe care le scriu eu pe aici iti provoaca ilaritate. Ràsul este sanatos, daca se ràde cu pofta si cu intelegere. Din pacate pentru matale, chiar si cànd ràzi te scremi...

Acu, daca matale scrii sub nume propriu, nu acelasi lucru se poate spune si despre amicii lu' matale Mihai Costel (zis "marin_gigi", zis "craisoru", zis "craisoru67") si George Ion (probabil mult mai bine cunoscut sub numele din buletin: Ion Gheorghita Catalin) se cam feresc sa-si destainuie identitatea reala. De aceea, unele postari ale mele (cea de mai sus, de ex.) au rolul de a devoala atàt identitati reale càt si prieteniile care-i leaga pe unii postaci... In cazul nostru, doream sa-i determin pe cei doi amici ai lu' matale sa mai aiba oarece reactii...

Cred ca daca nu intervenea in discutie colegul nostru Lucian Radulescu "celebrul craisoru", cu sau fara 67, mai reactiona; astfel, eu as fi devenit mai bogat cu una suta dolari (fie ei si canadieni), dolari oferiti de colegul nostru "bambilici", care se arata foarte doritor sa afle identitatea "craisorului"... De cànd "bambilici" a oferit recompensa pentru identitatea "craisorului", acesta nu prea mai posteaza aici. Chiar si asa, iata cum caracterul postacului-prostac il face pe acesta sa greseasca si, desi nu dorea asta, sa-si deconspire identitatea reala.

Amice "RaduSpiru", ma bucura faptul ca citesti ceea ce apare pe forum, asta dovedind ca, laudabil, stapànesti aceasta deprindere a cititului. Cu intelesul a ceea ce citesti stai mai prost. Sau, mai probabil, nu vrei sa intelegi.

Astfel, daca ai fi inteles ceea ce citesti, ai fi observat urmatoarele:
- de mai multe ori, am spus aici ca obisnuiesc sa trimit unele postari (in care ma adresez anumitor persoane) si prin mesaj personal pentru a se evita situatia neplacuta in care o persoana nominalizata intr-o postare a mea (in legatura cu diverse...) sa nu ia la cunostinta despre faptul ca a fost citata, atacata, pomenita ori "atinsa" in alte moduri si in legatura cu date despre care este bine sa stie. Pentru ca nu este obligatoriu ca respectivii sa citesca chiar toate postarile.

Ma intrebi, citez: "...ce 'clinci' am avut noi aseara ?" si ma acuzi ca as fi intrat intr-o discutie fara a aduce argumente; aceasta intrebare a lu' matale confirma faptul ca nu (prea) intelegi ceea ce citesti, pentru ca in "clinciul" analizat eu tocmai iti demonstram cu argumente logice, deci irefutabile, ce postari aiurite ai; asa cum, si in postarea mea de aici: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=455.msg238808#msg238808 , iti demostram de ce nu este indicat sa te impaunezi cu filosofia altora, lucru care nu te face deloc (dar deloc-deloc) mai inteligent pe matale. A atasa numelui tau citate din gàndirea altora (pe lànga ca se cheama plagiat) arata càt de limitat in gàndire este cel care foloseste citatele; pentru ca plagiatorul chiar crede ca citatul respectiv reprezinta sentinta definitiva si absoluta in materie...

Matale consideri ca argumentele formulate intr-un limbaj accesibil "bizonului mioritic cu ochelari de cal" sunt jigniri ori tàmpenii. Te asigur ca asa le voi considera si eu in momentul in care vei dovedi ca poti intelege ceea ce citesti si nu te vei mai dovedi doar un prapadit  de postac-prostac imbracat in piele de bizon mioritic cu ochelari de cal. Altfel, eu, in calitatea mea de revolutionar, consider ca am datoria ca, chiar folosind argumente exprimate intr-un limbaj dur, sa-l fac pe opinent sa asculte cu atentie si sa inteleaga càt mai exact mesajul de aici: https://www.youtube.com/watch?v=kqYCLYCQ2vs

Sincer iti spun "RaduSpiru", poti mai mult, chiar daca - asa cum imi spunea un alt coleg al nostru - cu siguranta nici matale nu mai poti cum puteai odata... Trebuie doar sa accepti faptul ca, asa cum iti spuneam si cu alta ocazie, spectrul cromatic nu se limiteaza doar la alb si/sau negru...

Ce zici, fara alte aiureli, crezi ca poti dovedi ca si intelegi ceea ce citesti?

(Cum vad, esti pe drumul cel bun: in  postarea de mai sus ai reusit, fara mari poticneli, sa legi sapte propozitii coerente. Continua asa si, iti promit,  totul va fi bine...)

75  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 13, 2018, 00:29:33
       Mi-ai stricat frumusete de surpriza...
       Voiam sa-i iau banutii lu' "bambilici"; suta de dolari (fie ei si canadieni) promisa pentru identitatea "craisorului"...
       Acu, ce sa fac, te las pe matale sa-i pretinzi si sa-i utilizezi desi, de cànd a fost banat postacul "craisoru", "bambilici" nu a mai pomenit de recompensa.
       Altfel, pentru ca si eu am promis acilea o sticla de ce vrei matale (si intrucàt am prostu' obicei  de a-mi tine promisiunile) te voi anunta in timp util asupra momentului istoric in care voi vizita Pitesti-ul. Nu ramàne decàt sa-mi spui de ce sa fie sticla.
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 168