Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 56
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Istorie adevarata... : Martie 22, 2018, 14:59:01


  Vaz io ca iesti in toate si-n cele ce sunt si maine v'or rade la soare.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Martie 22, 2018, 14:57:57


  Mai poieti trupeti ce de la putere sugeti, nu bagati nimic
despre ale puterii suferinte si Beli.. ne/ica ?
  Hai c[ i se infunda aluia din capul vostru si-ajunge la despagubiri de 8 euro/zi.
  Nu mai taiati frunza la caini, cautati-va al loc de dat cu clanta, schimbati-va jupanul ca ramaneti someri.
   Doar daca nu prostiti iar neamul asta, cu nu-s ce promisiuni.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Martie 22, 2018, 14:53:22
Ce vorbesti Frantz ??! Pai astia-s jandarmii din nuvelele lui Caragiale rude cu Pristanda ala cu " Curat constitutional dar umflati-l Huh Cheesy Wink Shocked Roll Eyes Grin
Nea' Florica Kiss..., esti..."suveran" Grin...!!! ? ? ? Cry Cry Cry   Daca nu inca..., " baga-te...esti 'eligibil' Shocked...pt. un loc...la 'Vulcan...in Colonie... Cry' " Kiss Kiss Kiss


   Ghiolbaneala neica Luciene, da' de postarea de sub a matale cu Juman Draknea care-i spirul ?
   Baga nea matale si ceva la sensul istuia.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Martie 18, 2018, 19:41:10
''''''''''''''''''''''
Perju a fost lichidat.
Pe baza acestei afirmatii/acuzatii  (a dumitale), - daca eram indreptatit -, as fi "bombardat" cu plangeri (penale) toate Institutiile abilitate ale Statului...!!!


Marea masa care intra aici s-a trezit... N-au reactii pt ca se ascund. Sefii de asociatii nu-s cu noi !
Atentie! Astora le place sa tranteasca cate o revolutie ca sa se mai scutere de bastinasi.
Noi nu trebuie sa incurajam nici o revolutie, noi trebuie sa fim cu Constitutia Romaniei si cu Parlamentul Romaniei. Am inteles ca le cam sta in gat Parlamentul.
Si daca reusesc sa exaspereze populatia si s-o scoata in strada, noi trebuie sa avem grija sa avem in continuare un stat !

Perju a fost lichidat.

Laboratorul de otravuri, Vaksberg, Arkadi

'' Deci e bun si Parlamentu' Embarrassed...pan' la urma... Shocked  Da' cin' sa fi dat ordinu'...? ? ? Roll Eyes  Io zic ca direct Putin... Grin ''   Dom' Mercurie..., mai plimba-te cu bicicleta aia.....
Ma plimb cu bicicleta.., ca-i sanatos.. Perju nu era important ca in filme, Perju era incomod si un factor de risc viitor..Avea gura mare...


   .   .    .
  Mi inima-n îndoită, a părere de rău, pentru că nu am vrut să-ți spun anul trecut la sfârșit de septembrie - la tine în sediu - cuvintele pe care Emil Zamfirescu le-a adus în discuția dintre mine și dânsul, în IR Brașov-București. La o parte din discuții au mai fost încă două persoane, de aceea conținutul l-am considerat credibil, iar cei doi - dacă doresc să se implice și nu să tacă - pot confirma.

   Emil m-a invitat să rămân în noaptea aceea în București, să vin la el să discutăm mai multe.
   Bănuiam că are deja lucrurile ”dosite” și puse-n diverse locuri multiplicate, așa că nu mai avea nevoie de mine. Chiar i-am spus: ”-Nu mai sunt insul care să nu plictisesc, sau mai rău să nu deranjez... plus că mă culc târziu” și am glumit :”Dacă noaptea mă duc la baie și-mi ies în cale doi dogi negrii...” El a spus că nu mergem la apartament, ci că mă duce la vila lui și... acolo are-n curte pe cei doi dogi negrii.

   Nu am acceptat invitația, nu din comoditate ci, tocmai că întotdeauna la discuții ”mai aprofundate” am luat încă un camarad cu mine ca memorie depozitară, așa am făcut din 90 încoace și mi-a prins bine, nici nu ”uitat” ce-am acceptat și nici nu am fost obligat să ”demonstrez” camarazilor că nu-mi fac de cap, iar ”apucăturile” mele sunt generate de ce este în jurul nostru și nicidecum nu sunt niște porniri interioare. Mi-am propus să revin imediat întru-n interval destul de scurt, 10-12 zile, nici nu știam că lucrurile se precipită, acum normal că privim altfel lucrurile, dar atunci nici nu bănuiam ce are să vie.
   
    Oricum ce-am discutat pe drum, preț de 2-3 ore, am ”împărtășit” câtorva potențiali însoțitori, care mi-aș fi dorit să ne fie de față, ori măcar să-mi fie-n preajmă - dacă Zamfirescu chiar nu le dorea prezența efectivă.

    Oricum, la plecarea din Brașov, Zamfirescu era destul de sănătos, ba chiar și-a cumpărat pentru copii, câte un mic obiect, a mers în fugă și-a cotrobăit câteva raioane din magazine, până a găsit cât de cât ce-și dorea.
    Ba chiar a și pus/cumpărat într-o pungă, de mâncare și ceva... pentru drum, că i-am zis: ”-Bă iești nebun ? Doar știi că, gata eu am terminat cu d-astea” (n.n. era o mică litruță de dat pe gât (pentru poftă de mâncare)și a cumpărat niște pahare - eram patru la întoarcere). El cică: ”-Lasă, că nu o fi foc. Nu te mai lua după vorbe. Uite te dau pe mâna doctorului meu.” (trebuie să spun pentru cine nu știe: el era cadru didactic, preda la ACADEMIA de POLIȚIE și acolo aveau medicii lor, meseriași. De aceea mi se pare decesul său destul de ciudat prin rapiditatea sa. Ei sunt oameni puși sub observație, nu-s ca noi civilii, să te vadă doctorul din an în paște și să te pipăie și să te asculte cu urechea, sunt aparate și la Policlinica lor se face artă în meseria medicală ).
   
    Parcă mi-a spus că are 52 de ani, adică nu mai știu dacă avea 51 ori 52. Nu poți da colțul așa pe nepusă masă, să ai ceva care să te doboare, fără ca să se vadă dinainte că suferi de ceva. Și la anii mei am văzut multe, nu arăta a fi persoana care să pice a doua zi, Ceva a fost, dar nu știu din ce i se trage.

    Asta am vrut să spun în sprijinul lui mercurie, nu-l luați peste picior, are și el dreptul să gândească un pic altfel decât dvs. și, poate că tocmai el are dreptate.

5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Martie 18, 2018, 18:52:08
MOARTEA LUI DAN PERJU INVALUITA IN MISTER (I)

Aceasta este ultima postare facuta pe Facebook de Dan Perju in seara zilei de 9 Martie 2018, ora 21,30 din biroul sau aflat in sediul LIGII LUPTATORILOR DIN DECEMBRIE 1989 PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI ROMANE SI INTEGRARE EURO-ATLANTICA BUCURESTI.
Ce s-a intamplat cu el in noaptea zilei de 9 spre 10 Martie 2018 nu vom mai afla NICIODATA !
Cert este ca ca , incepand cu dimineata zilei de 10 Martie 2018 si pana in data de 14 Martie 2018 , Daniel Perju nu a mai raspuns la niciun telefon.
Cadavrul sau a fost descoperit abia in dupa amiaza zilei de 15 Martie 2108.
Dumnezeu sa-l ierte !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2016847805011164&set=pcb.1676997919028664&type=3&theater   S-a stins un camarad, ce nu-i lăsa liniștiți pe strigoii postcomuniști.

   Dumnezeu să-l ierte și să-l primească la dreapta sa.

   Cu bine Dane și... poate în lumea unde te duci nedreptate nu-i.

 
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 13, 2018, 20:28:21


   Și să ai o noapte liniștită, o parte din țara asta nu o s-o mai aibă.
   
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 13, 2018, 20:27:09

   Luciene, mâine unde vei fi, la Grigore Preoteasa ori la Sala Palatului.

Vamile..., intrebarea ai tastat-o "la v-un laptop al unui boss" ? ? ? Roll Eyes Shocked Grin Grin Grin  Dar...jignirile si acuzele nefondate...adresate in mod repetat mai multor membri ai Portalului...? ? ? Roll Eyes Shocked Angry Angry Angry


   Eu îmi văd de sărăcia mea și nu de admit să fiu luat peste picior de îmbuibații puterii, ori de parveniții post revoluționari.
   Nu confunda membrii portalului cu anumiți membrii de pe portal.

   Da, ia zi, nu ai fost invitat la Sala Palatului, că în fața jandarmilor n-ai servit, ți-am spus că-mi doream să mai schimbăm o vorbă, că tot aveam o zi întreagă la dispoziție, iar transportul - pentru trei - a fost moca.
   De fapt nici pe marele Demiurg cu topic pe acest portal, nu-l văzui. Dar de limbă-i tare pe portal, nu pe trotuar.
    Mai fă distincție între membrii de pe portal și câțiva membrii satisfăcuți de binefacerile unui viitor Diktator.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 13, 2018, 20:17:43

   Luciene, mâine unde vei fi, la Grigore Preoteasa ori la Sala Palatului.

La restaurant !!!  Grin

  Plătești din cu ce primești că-i faci jocul, ori este moca ?
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Martie 09, 2018, 14:50:52
''Dau un simultan''... Grin
Dom' Vamil..., termenul de "latrau"...dvs l-ati folosit...'prima oara...intaiasi data'... Kiss
Radut..., te-am 'denumit' vreodata 'prost' ? ? ?  Nu...doar "inteligent"... Cry
Pt. ambii...cumparati din timp "Olafi, suzete, hartie igienica si cutii de rahat"..., sa nu se epuizeze stocurile... Grin Cry Grin Cry Grin   Măi omule, am crezut că mai ai pic de inteligență-n căpățână.
   Dacă spui că și eu am simbrie... uite că p-asta n-o știam.
   Dar ca co curiozitate - ăia ce-s simbriași - grasă-i simbria ?
 
   Am auzit pe la colțuri, că Draknea dă 2-3 mii de euro, nu de lei, celui care pe portal  ”scoate” din mână un adversar. Cât a plătit pentru mătrășirea mea ?

   Oricum, încă-i mare și tare la butoane, mâine-i tot pe cai mari și aleasa-i și cu-ai lui o să vă pună pohta-n cui.

   Eu o țin p-a mea: Draknea de putere duhnea și de voi nu se temea.
                     Dară încet și sigur, o să-i vină vremea.

   Așa că lingăi, slugoi, sărmani soldați sub steag străin ce de pe la Putin vin, o să vă ”mulțumească” din țara asta tot omul, chiar înainte de-o să vă ia Domnul.

   Leafa ați diminuat-o, taxe inițiați, iar prețurile se urcă la cer.

   ”Stăpânirea biruri strigă,
    Iar norodul mămăligă”

   Doresc, mâine lui Draknea, să i se lipească de obraz o mămăligă fiartă.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 09, 2018, 14:34:26

   Luciene, mâine unde vei fi, la Grigore Preoteasa ori la Sala Palatului.
 
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Martie 09, 2018, 14:30:39
Exista lupta dreapta pentru noi crestinii.. Lupta dreapta inseamna in primul rand indreptarea noastra in ochii Domnului, apoi pomenirea celor care ne vrajmasesc. Si, in ultima instata, palirea celui care il lupta pe Hristos !

"Cine se va rusina de Mine si eu ma voi rusina de el...";
Similar este cu: "Cine nu se lupta pentru mine nici eu nu ma voi lupta pentru el".
 Si exista toti acesti sfinti militari care au luptat, nu s-au incurcat..   Cinstită-ți fie slova și respectată gândirea-ți.

   Eu, poate ca multă lume, am apucat a-mi dori să fim mai tăioși și, mai repede pălitori a celor care nedreptate făptuiesc.
   Numai domnul Isus are instituția iertării.
   Eu fiind un păcătos, nu întind și celălalt obraz, ci socot că mai mare păcat este, să lași ”nerăsplătită” fapta tâlharului. După faptă și răsplată.
   Și asta pe lumea aceasta, pentru că numai astfel o jigodie ”învață” să nu mai nedreptățește un semen.

   Și-atâțea jecmănitori-s pe pământ, că sărmanul Dumnezeu nici nu le mai face față, ca să-i îndrepte.
   Eu cred că trebuie să-l sprijinim pe Domnul și să-i dăm o mână de ajutor.


   ”Cu răul săi pierdem pe cei răi !” - așa ne-au transmis străbunii.

12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a : Martie 09, 2018, 14:14:07
@ "RaduSpiru"

Amice, te incredintez, stiu ca matale postezi aici sub nume real si nu ma deranjeaza faptul ca unele "chestii" pe care le scriu eu pe aici iti provoaca ilaritate. Ràsul este sanatos, daca se ràde cu pofta si cu intelegere. Din pacate pentru matale, chiar si cànd ràzi te scremi.

Acu, daca matale scrii sub nume propriu, nu acelasi lucru se poate spune si despre amicii lu' matale
   .   .    .

 /size]
   Da nenorocit și jalnic mai ești stimabile om de la Ploiești.
   Măi mare Boss cu topic gros, de pe acest portal, văd eu că mătăluță te iei așa de toți care nu-și împărtășesc gărgăunii din cap.
   Apoi tragi o ghiulea în sărmanul om, la indigo, cu ce au învățat să facă lacheii puterii postdecembriste.              DOSARUL.
   Dosarul este mai valoros decât greutatea în aur a celui despre care-i făcut(al subiectului).
   Observ că le ai cu astea, de unde le-ai priceput, de la tătuc ... băi lepră târâtoare.

   Ce-ar fi să intri la rându-ți în malaxorul altora, care tot de astea se ocupă, că văd bine că știi să aplici lecția - oricine are o hibă, o fisură, măcar o amantă.


   Nu-l cunosc pe sărmanul domn RaduSpiru , dar după cum l-ai luat la scărmănat, probabil este un ins care nu prea te aprobă.
   M-au uimit ”vorbele-și de duh”, cu care-l dojenești și că bași în cutia de a scrisori ”creațiile” tale. Chiar așa de interesant te crezi, că omul dorește musai să te ”cetească” la comanda ta ?.

   Îți spun asta, așa ca să reții, m-am trezit printre mesajele mele, cu unul transmis de tine. Ei află, că nu-mi amintesc să fim așa de apropiați. Sunt băieți salon din Ploiești, sau poate că mai bine au fost peste două duzini, care mergeau ca și mine pe la Alba-Iulia, Timișoara, Iași, Constanța și doream prin trenuri, ori așteptam prin gări trenuri înzăpezite, ori întârziate și cu 5-6 ore.
În ce privește faptele fiecăruia, le-o măsura Dumnezeu. Rogu-te nu te substitui lui.   Încă nu am avut timpul ca să-ți răspund la cele scrise cu care ”mai onorat”.
   Sunt curios, mâine, sâmbătă, 10.03.2018, unde te găsesc, la ciolan, ori la scandal. Cu cine te dai ?

   După cum scrii pe aici, nu prea arăți a fi printre cei care dau după Draknea.
   de fapt asta te și înfurie, rău de tot, că ”murdărim” pe acest portal imaginea idolului tău.

13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Martie 08, 2018, 18:25:32

   Ce faci nene Luciene, scutești lumea de a da click pe la comunicatele SSPR-ului, ori vrei să ne documentăm despre cum este vremea, din portalul SSP...-ului

    Bagă-i și matale-n originea partidului, că ne ”băgară” adânc măna-n buzunare, și nouă și celor ce țineau strâns la sân, faimosul trandafir. da la mine au rămas numai ghimpii.
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Martie 08, 2018, 18:11:40

   Dar creștinesc este a distruge ”creștinește” creștinii ?
   Lasă-l că bine grăiește, poate că mai trebuia umblat la rimă.

15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Martie 08, 2018, 17:59:14
Nea' Vamile...
"al Rămânilor" ? ? ?  Nu pot accepta ideea ca a fost o greseala nesesizata...!!!  Prefer sa nu comentez !!!
"lasă-i pă ăia de din afară să-i mai tragă de nădragi pe tâlharii din interior" ? ? ?  Nu-i pot opri eu...dar nici asta nu pot sa accept !!!
"Uite de-aia nu mă ocup cu ce trebuie și cu ce unii mai cred că pot a face, treabă pașnică" ? ? ?  Deci esti adeptul violentei !!! ? ? ?
In rest..., chiar nu primesc nimic..., platit nu sunt...si...cu perceptia stau...f. bine (d.p.m.d.v.) !!!!! Kiss Kiss Kiss
Ce ne facem, insa, daca da Vladimir..."cu bombardeaua"... Roll Eyes Shocked Grin

http://ortodoxinfo.ro/2018/03/01/vladimir-putin-rusia-ramas-prima-putere-nucleara-ascultati-ne-acum/   E frumos a trage de neatenție, așa-i nu-i o neatenție oarecare. Plec eu capul și o înghit, că mare-i greșala.
   Numai că io, nu prea-mi recitesc textul, dacă tastat aiurea a fost, așa-i dau drumul.
   Probabil atunci scriam la v-un laptop al unui boss... și fiind în mașină, îți fuge mâna.
   Doar în mișcare mă mai hodinesc și-mi permit a mai gândi, când mă/ne oprim hămălesc cu cârca, eu așa-mi scot banii.

   Hai nă ne trăiască doamnele, domnișoarele și domnițele ce-s prin imediata apropiere a noastră și-odată cu ele și pe noi să ne ajute Dumnezeu a prinde sănătoși ziua de mâine, de poimâine și tot așa cât mai ne permite ața.
Pagini: [1] 2 3 ... 56