Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 48
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Septembrie 29, 2017, 16:19:38

   Asta ca să știi bine Domnule MERCURIE !
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Septembrie 29, 2017, 16:17:01

  De mult au dispărut ”politețurile de pe acest portal”, însă, ce coincidență, anumite postări ”despre cum nădușește partidul stat pentru binele noastre” lipsesc sau sunt mult diluate și distorsionate.

  Oricum, nu vă așteptași din partea mea la politețuri, pentru că sunt un om al străzii.

  Cât privește ofensa ce v-am produs-o, este problema dvs., atâta timp cât ”produceți” numai dintr-o și pentru o parte. Mai scormoniți și-nspre ăilalți.

  Chiar nu ați auzit de amenzi de opt sute cinzeci de milioane vechi ale CNA-ului, date unui post TV ce nu linge puterea majoritară, numai și numai pentru că a dat pe post ”TRECEȚI BATALIOANE ROMÂNE CARPAȚII”.
  Amendă dată la sugestia UDMR-ului, pe motiv că incita la ură în contra atârnați de coatele puterii.

  Iote că io, vreau să cânt ce cântau bunicii mei în războiul de neatârnare din 1916-1919, iar dacă unii se simt deranjați să facă bine să meargă acolo unde nu sunt deranjați. 


   Maestre, dacă te-o fi deranjat multe lucruri de la mine, nu am a te trage de rever, probabil să fiu el cel ce nu nivelul de educație la nivelul unora de pe aici.
 
   Însă vezi că ai atins o linie roșie, albastră, ori cum vrei a o vopsi și nu cred că iești numai un ignorant al trăirilor neamului din care POATE și matale faci parte ci mai mult un ins care nu faci cinste celor ce nu mai sunt și datoriră cărora tu iești ce pretinzi a fi.

   Interzicerea difuzării ”TRECEȚI BATALIOANE ROMÂNE CARPAȚII” și amendare celor care au dat pe postul TV, este un afrond la demnitatea noastră ca români. Și tot circul acesta-i făcut pentru a nu-i deranja pe aliații de nădejde, la guvernare, UDMR. Am ajuns să ascultăm de toți perenii papițoi politici, care-și vând și sufletul, numai pentru a nu ajunge la pușcărie ?


   Însă vezi că ultima-ți frază nu mai are nimic a face cu educația mea.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN RECTIFICAREA BUGETARA - : Septembrie 29, 2017, 14:46:08
vamile nu te mai lauda cu ce au facut  luptatori ca tu nu ai ajutat cu nimic  din contra nu stii cum sa ne ataci pe toate fronturile tradator ordinar ce esti

"O fi ?...sau...n-o fi ?"  E o "mirare"...nu "o intrebare"... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes


  Luciene ai început să sapi despre mine, sau pentru mine ?
  Eu zic să-ntrebi la sursă.
  Fiecare-njură pe fiecare, dacă iești înjurat înseamnă că exiști.
  Vezi că cine mă cunoaște, mai șold la șold așa, recunoaște un lucru, eu niciodată nu am vândut, nu m-am dat cu vre-o culoare, nu am fost curvă mascuină. În rest... greșeli imposibil să nu fi sau să nu, ori să nu mai fac, dar le fac că atât poate mintea mea, nu că pun botul și nici că-mi bagă vreunul mințile-n cap să mă pună cu botul pe labe.
  Încă #REZIST, față de mulți alții.

  Vezi că de duminică dimineața-mi ling rănile și... o să absentez, iar cine mă cunoaște știe că nu posed nici măcar un tuci, iar până acum trei ani nu purtam nici acel instrument pe care uni-l au la ei. Ciudat nu ?
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: IN RECTIFICAREA BUGETARA - : Septembrie 29, 2017, 14:32:07

   Binele ce ne așteaptă și o să ne fie și mai bine....

Încă o creştere la ratele în lei. Cu cât s-a majorat indicele ROBOR într-o singură zi
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut vineri la 1,58%, faţă de nivelul de 1,46% înregistrat cu o zi înainte şi 1,11% înregistrat luni, 25 septembrie, conform informaţiilor BNR.
De asemenea, indicele ROBOR la şase luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, s-a majorat la 1,69%, de la 1,57% cât a fost cotat pe 28 septembrie.
La începutul lunii septembrie, ROBOR la trei luni era cotat la 0,92%, iar la începutului acestui an la 0,87%.
ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic de BNR ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de zece bănci selectate de Banca Naţională.
Ce înseamnă creşterea indicelui ROBOR?
Creşterea ROBOR-ului la 3 luni de la 0,6%/an la 1%/an înseamnă 100 de lei în plus pe lună la creditul Prima Casă (dobânda este ROBOR la 3 luni plus 2 puncte procentuale; deci acum este 3%, am luat în considerare un credit de 60.000 de euro, echivalent în lei la un curs de 4,6 lei). Într-un an, plătiţi în plus 1.104 lei. La prima vedere 100 de lei în plus pe lună, la rata la bancă, parcă nu se văd cum pleacă din buzunar.
Estimările analiştilor sunt că ROBOR-ul la 3 luni se va duce spre 2% anul viitor, dacă rata inflaţiei va creşte peste 2%, aşa cum arată prognozele BNR. Deci veţi plăti încă 100 de lei în plus pe lună, mai precis 92 de lei, şi 1.100 de lei pe an.
În ultimii 2-3 ani România a traversat cea mai bună perioadă din istoria ei, din perspectiva costurilor de finanţare în lei, dar şi în euro. Nimeni nu s-a gândit vreodată că dobânzile vor să scădea atât de jos, la sub 1%/an, într-o ţară unde inflaţia a lăsat amintiri urâte.
Această perioadă de vis pentru dobânzile la creditele în lei s-a încheiat. În acest moment 60% din împrumuturile date în România prin sistemul bancar au la bază leul, după ce acum 10 ani valuta, în principal euro, avea o pondere de 70%. Acestă pondere de 60% va creşte în continuare, ceea ce arată că tot mai multe persoane fizice şi compani vor depinde de evoluţia ROBOR-ului.
Acum urmează trendul de creştere a dobânzilor care va fi mai lent sau mai rapid, în funcţie de evoluţiile din economia românească, din Europa, din SUA şi din întreaga lume dacă va veni o nouă criză sau nu.
În România, ritmul de creştere a dobânzilor pe piaţa interbancară va depinde de:
- excesul de lichiditate existentă la bănci, care acum începe să se reducă
- rambursările de linii de finanţare către băncile mamă(pur şi simplu băncile locale nu au ce să facă cu banii eliberaţi prin rezerve şi prin reducerea provizioanelor de risc)
- creşterea uşoară a creditării, care reuşeşte să absoarbă din excesul de lichiditate
- avertismentele BNR legate de viteza de creştere a creditelor de consum şi a preţului apartamentelor( BNR ar vrea ca această viteză să mai scadă)
- creşterea necesarului de finanţare a Ministerului de Finanţe
- creşterea sau nu a dobânzilor la titlurile de stat vândute de Finanţe
- creşterea percepţiei de risc faţă de România, în funcţie de depăşirea sau nu a deficitului de 3% din PIB, dar şi de mişcările sau declaraţiile guvernului
- creşterea sau nu a inflaţiei peste nivelul prognozat(datele pe august arată surprinzătoare scădere a inflaţiei anuale de la 1,4%/an la 1,2%/an, ceea ce ridică întrebări suplimentare pentru BNR, care are ca ţintă o inflaţie de 1,9% pe final de an)
- evoluţia cursului de schimb leu/euro, unde se acumulează presiuni de creştere a cursului peste 4,6 lei şi 4,7 lei la anul, odată ce creşte deficitul comercial şi în consecinţă deficitul de cont curent
- mişcările Băncii Centrale Europene, respectiv când opreşte programul de printare de bani şi când vor începe să crească dobânzile la euro-euribor, indicatorul de referinţă este acum minus 0,329%/an. PoliticaBCE de a printa euro şi a duce dobânzile în jos, pentru a nu lăsa economia Europei să scadă, a făcut ca şi în România dobânzile la lei să scadă. De fapt, politica BCE a contribuit cel mai mult la scăderea dobânzilor la lei în România şi mai puţin politica BNR
- decizia Băncii Centrale Americane-FED de a continua creşterea dobânzilor la dolari, ceea ce pe un diferenţial mare de dobândă între piaţa americană şi cea europeană ar îndrepta fluxurile financiare către Wall Street, asta dacă dobânzile pe pieţele emergente nu vor creşte, ca să justifice rămânerea banilor, chiar şi în România BNR trebuie să jongleze acum între dobânzile la lei şi cursul de schimb, având în vedere expunerile persoanelor fizice şi companiilor pe creditele în lei, necesarul de finanţare al României şi creşterea deficitelor, care trebuie corectate.
Acum, nu multă lume a observat de această creştere a dobânzilor pe piaţa interbancară şi nici nu realizează încă că trebuie să scoată în plus din buzunar.
Dacă o luaăm în sens invers, de unde au scăzut dobânzile la lei şi întoarcerea trenului, trebuie să vedeţi cum veţi rezista când ROBORUL  se va duce spre 4-5%/ an, dacă nu chiar mai mult.
Dacă salariile vor creşte, veţi avea de unde plăti creşterea dobânzilor.
Dacă nu aveţi această şansă, trebuie să reduceţi din consum.
Oricum trebuie să spunem adio celei mai bune perioade din istoria noastră pentru dobânzile la credite.
Robor reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic de BNR ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de zece bănci selectate de Banca Naţională.

5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Septembrie 29, 2017, 14:29:43

  De mult au dispărut ”politețurile de pe acest portal”, însă, ce coincidență, anumite postări ”despre cum nădușește partidul stat pentru binele noastre” lipsesc sau sunt mult diluate și distorsionate.

  Oricum, nu vă așteptași din partea mea la politețuri, pentru că sunt un om al străzii.

  Cât privește ofensa ce v-am produs-o, este problema dvs., atâta timp cât ”produceți” numai dintr-o și pentru o parte. Mai scormoniți și-nspre ăilalți.

  Chiar nu ați auzit de amenzi de opt sute cinzeci de milioane vechi ale CNA-ului, date unui post TV ce nu linge puterea majoritară, numai și numai pentru că a dat pe post ”TRECEȚI BATALIOANE ROMÂNE CARPAȚII”.
  Amendă dată la sugestia UDMR-ului, pe motiv că incita la ură în contra atârnați de coatele puterii.

  Iote că io, vreau să cânt ce cântau bunicii mei în războiul de neatârnare din 1916-1919, iar dacă unii se simt deranjați să facă bine să meargă acolo unde nu sunt deranjați. 
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Septembrie 29, 2017, 12:31:15

   Tu crezi că asemenea realizări, sunt de nasul unui adjunct ?
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989 : Septembrie 29, 2017, 12:26:20
Dacă subiectul e Asociația 21 Decembrie 1989 București, îmi puteți spune dacă mai are sediul tot pe Batiștei, sau unde dacă nu?

   Bună întrebare.
   În stradă ca-n 21.

8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Septembrie 29, 2017, 12:24:41

   Exprimarea este de împrumut.
   Un distins invitat de la o emisiune la care Rareș Bogdan era moderator, se supărase că prea despre stânga se spune că este Ciuma roșie, să nu se mai pună etichete, la care un al invitat mai șugubăț, spune, bine o să spunem: Holera roșie. La care cel care atrăsese atenția afăcut un gest.... și a adăugat: ”În termenii ăștia nu se mai poate discuta.”

   Bine - zic eu - dar cțnd privești pe Antenele lui Voiculescu, ori p-a lui Sebastian Ghiță, cum îi ? Acolo-i dialog de fete de la pension, nu ? Bine fete de pension ca alde alea ce iau locul nevestelor de parlamentari și-s așa pe la 25 de primăveri, înlocuiesc tomnaticele neveste.
   Că un ins prin târg zicea:

    ”- Ăști-și trag vilă nouă, mașină nouă, nevastă nouă.”

   Iar prostitul bobor, rânjesc și le curg balele după ei.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Septembrie 29, 2017, 11:57:43

   Ai bre, chiar așa ? Alde neica Draknea cu tot ce face, cu tot ce mâncă din averea șării, cu tot ce atinge, nu apare-n acest scenariu anti românesc ?
   Iar o puneți de-o vopsire a celor ce v-om ieși - dacă mai putem - și ne spoiți cu lături, iar alde-Călin este făt frumos, iar noi suntem zmeul, balaurul... Cașa-i vrerea alde-PSD-n UnDe MeRe una minciună, merge și a doua, că boboru=i prost și-nghite.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Septembrie 29, 2017, 11:50:55

   Se face vorbire de finanțările de peste ocean, însă de cele de peste Volga niznai ?

   Care-or fi cauzele și ”dezinteresul” acestei scăpări ?
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989 : Septembrie 27, 2017, 17:42:05

   A amesteca Asociația 21 Decembrie București, în problema certificatelor, este o nesimțire.
   Indiferent dacă liderii asociației vă sunt său nu vă sunt pe plac, nu aveți nerușinarea să mânjiți cu noroi, acei oameni, membrii ai asociației - indiferent care conduc sau asociația.
   Asociația din Batiștei a fost stindardul luptei împotriva necomuniștilor și poate singura care s-a luptat cu adevărat cu clica restauratorilor fie ei de oriunde, din secu din aparatul de partid, ori lingăi de-ai lui Ilici.

   Eu știu că vă pică greu la lingurică această asociație - ANTICOMUNISTĂ - însă distinși indivizi ce postați pe aici articole, lăsați acasă trecutul vostru și vă dezbărați de liturghii ieftine aducătoare de mălai - că nu degeaba susțineți ce susțineți.
   Voi nu scrieți pe de-a moaca, ca mine, ori ca puțini de pe aici, ci o faceți din trăirile trecute ale voastre, ori mai nou pentru răsplată. Uneori nici numai pentru un singur stăpân, ci pentru cine-i mai bănos.


''însă distinși indivizi ce postați pe aici articole, lăsați acasă trecutul vostru și vă dezbărați de liturghii ieftine aducătoare de mălai - că nu degeaba susțineți ce susțineți.''

In continuare insist sa sper si sa cred ca nu pot exista asemenea "distinsi" ...

''o faceți din trăirile trecute ale voastre''... Pai dumneavoastra...? ? ?

'' ori mai nou pentru răsplată. Uneori nici numai pentru un singur stăpân, ci pentru cine-i mai bănos.''
...Cu tot respectul, dar d.p.m.d.v. este o 'acuzatie in stilul' : "hotul...striga hotii"...(ca sa nu spun in stilul 'bolsevic'...)
   Din întâmplare am văzut această reacție a dvs. la o postare de-a mea (probabil unul din răspunsurile, la care mă acuzați că nu am răspuns).
   Citind cele ce le-ați scris, constat că nu sunt agreate, nu-s pe placul a câtorva de pe acest portal.
   Bine, dar cum ar trebui să-i consider pe camarazii de la Asociația 21 Decembrie, din Batiștei ?
   Să accept părerile unor ignoranți, inși superficiali, ori mai rău, oameni ce nu recunosc că această asociație își merită locul și respectul nostru, surclasând multe duzini de asociații la un loc ?
   Nu iau în seamă invidia și răutatea celor a căror fapte nu se ridică nici la genunchiul broaștei în ce privește bătăliile pentru adevăr. Nu substituiți asociația cu unul sau altul dintre cei ce o conduc, numai ca să vă fie vouă pe plac, pentru că nu aveți nici înțelepciunea și nici probitatea morală de a ne da lecții și-apoi să lăsăm istoria să decidă, dacă ei, acel grup mic de oameni, sub o sută (față de sutele de pe la alții), nerăsplătiți, neluați la sân de puternicii zile, fără să-și pună în prim plan fuga după avantaje, au reușit a ne ridica mai sus decât au făcut-o cei care au avut mari avantaje.

   Și ca să răspund celor care-mi reproșează că nu-s constant în răspunsuri, ori nu-s mereu pe  portal, le-am mai spus, nu o fac pentru că nu am resursele voastre, nici materiale, nici de timp, nici de sănătate.

    Eu în acele zile mă chinuiam să-mi fac bagajul pentru a merge pe acolo pe unde bunicii mei au fost, să apere acest pământ contra năvălitorilor, doritori de a stăpâni ce nu-i al lor. Atunci contra unora veniți dinspre vest, așa cum mai târziu au făcut-o părinții multora dintre noi, ca și tată-l meu, contra năvălitorilor din est. Așa cum a fost obligat să o facă de sute și sute de ani acest neam, trăitor peste  aceste meleaguri și care ne-au lăsat nouă această rotundă țară.

12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Septembrie 27, 2017, 17:03:12
Băncile românești  primesc o lovitură puternică din partea Curţii Europene de Justiţie, prin opinia exprimată, ieri, în cazul Andriciuc, aşteptată cu mare nerăbdare de împrumutaţii în franci elveţieni (CHF).[/size]
Sursa: Stiri Online - Economie - Finante & Banci

Curtea spune, printre altele,  că băncile trebuie să prezinte, în contractele de credit, posibilele variaţii ale cursurilor de schimb valutar şi riscurile inerente contractării unui împrumut în monedă străină. Mai mult, informaţiile instituţiilor bancare trebuie să privească nu numai posibilitatea aprecierii sau a deprecierii valutei în care a fost contractat împrumutul, ci şi impactul pe care fluctuaţiile cursului de schimb valutar şi o majorare a ratei dobânzii la împrumuturile în moneda străină îl au asupra împrumutului.
Instanţa naţională va stabili caracterul abuziv al clauzei de risc valutar şi dacă aceasta a fost exprimată în mod clar şi inteligibil în contractele de credit, a decis Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE).
Foarte dure sunt şi aprecierile CJUE referitoare la faptul că dezechilibrele într-un contract de credit în valută, chiar dacă sunt verificate la momentul încheierii contractului, totuşi ele apar ulterior. "Nominalismul monetar nu este făcut pentru creditor, ci în favoarea debitorului, mai stabileşte Curtea, ceea ce, din nou, este o palmă severă la adresa judecătorilor, care invocau nominalismul monetar când dădeau câştig de cauză băncilor".
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Septembrie 27, 2017, 16:51:38
Alarmaţi de scandalul Belina, brazilienii au verificat şi au constatat că şi lor le lipsesc 3 insule din Amazon
Scandalul din jurul insulei Belina are reverberaţii pe plan internaţional! Alarmate de vizitele repetate ale lui Liviu Dragnea, autorităţile din Rio de Janeiro au declanşat o numărătoare a insulelor aflate pe teritoriul brazilian.


Rezultatul a fost anunţat în urmă cu doar câteva ore de preşedintele brazilian Ronaldo da Samba, iar situaţia e mai gravă decât ne aşteptam: lipsesc cel puţin 3 insule importante din bazinul Amazonului.


"Sursele noastre arată că insulele au trecut din proprietatea Regiei 'Agua do Brasil' în cea a Consiliului Local Macapá, de unde au ajuns la compania Tel Drumão, cu acţionariat necunoscut. Ulterior au dispărut fără urmă. În afară de câteva fire de mustaţă pescuite din apele Amazonului, nu avem niciun indiciu", a spus da Samba, dansând de furie.

Liviu Dragnea neagă orice implicare în scandalul celor 3 insule braziliene, declarând că superbul exemplar de piranha pe care îl ţine împăiat în sufragerie l-a pescuit cu nişte prieteni în delta Neajlovului.

14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Septembrie 27, 2017, 16:39:51
Părerea unui liberal revelata printr-un citat dintr-un autor american.Vasile Băescu
· București ·
"Kovesi a distrus justitia si a discreditat anticoruptia din Romania iremediabil. Sustinandu-i actiunile, PNL-ul se va discredita definitiv.(...)
Am mai spus ca Kovesi a distrus si “dreapta” (inteleasa nu atat ca o dreapta dpv ideologic, cat una ce se pozitiona ca anti-PSD). Dovada reusitei lui Kovesi este faptul ca in prezent PSD nu are opozitie. Omorand anticoruptia, Kovesi a omorat si discursul partidelor pretins de dreapta care, in afara de catuse, nu au avut nici un program politic de ani de zile.
Kovesi, insa, a distrus dreapta si pentru viitor.
Intr-un fel sau altul abuzurile DNA vor inceta iar cei vinovati vor fi trasi la raspundere. Cand lucrurile se vor normaliza, insa, PSD-ul va spune oamenilor ca el a luptat cu abuzurile, in timp ce PNL, PMP, USR le-au sustinut. Iar chestia asta va ramane in mentalul colectiv pentru o lunga perioada de timp, discreditand orice partid care se va revendica ca fiind de dreapta. Pentru comparatie, ganditi-va la efectul pe care taierea pensiilor anuntate de Basescu l-a avut asupra PDL si il are si azi asupra PNL, doar pentru ca a fuzionat cu PDL.
Oamenii uita multe lucruri, dar nu pot uita pe cei care i-au abuzat."- Chris Terhes
Tudorel Toader a spus marți că nu este treaba procurorilor să investigheze hotărârea de guvern, care a dus la transferul de proprietate între Apele Romane şi Consiliul Judeţean Teleorman. Replica nu a întârziat să apară. Procurorii anticorupţie i-au dat exemple de anchete penale, cu teme asemănătoare, şi au cerut Consiliului Superior al Magistraturii să apere independenţa justiţiei, pentru că Tudorel Toader se amestecă în anchetele DNA.

Ministrul Tudorel Toader şi-a început dimineaţa cu o declaraţie critică la adresa DNA, care a pus sub acuzare doi dintre colegii săi de cabinet: vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb. Cele două au promovat două hotărâri de guvern care au transferat părţi întinse din balta Belina şi braţul Pavel de pe Dunăre de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman. Ilegal, susţin procurorii anticorupţie.
“Hotărârile de Guvern sunt acte normative infralegale, sub lege, în ierarhia actelor normative. Hotărârile de Guvern pot crea suspiciuni privind legalitatea. În această ipoteză, verificarea legalităţii actelor normative infralegale se realizează de către instanţa de contencios administrativ. (...) Prin urmare, în opinia mea, legalitatea unei Hotărâri de Guven nu o verifică procurorul, ci judecătorul specializat în contencios administrativ”, a precizat ministrul, răspunzând unei întrebări.

Procurorii anticorupţie i-au dat imediat replica şi au precizat că investigaţiile vizează nu atât hotărârile de guvern, cât procedura care a stat la baza celor două acte normative. Mai ales că afacerea ar avantaja Teldrum, o companie sută la sută privată. Iar Instanţa supremă a condamnat deja doi foşti miniştri într-un dosar similar, aşa că precedentul judiciar există.

 
”Fapta ministrului care promovează o hotărâre de guvern având ca obiect trecerea în mod nelegal a unui bun imobil din domeniul public al statului într-o altă formă de proprietate publică, producând un avantaj patrimonial unei societăți comerciale, constituie infracțiunea de abuz în serviciu.” - Decizia Penală 13/2014 a ICCJ.

Şefa DNA l-a reclamat pe Tudorel Toader la Consiliul Superior al Magistraturii pentru că declaraţiile sale ar putea fi considerate un act de imixtiune în activitatea procurorilor DNA.

DNA: “Acreditarea ideii că procurorii DNA. nu investighează fapte ce reprezintă încălcării ale legii penale sunt de natură să afecteze încrederea opiniei publice în activitatea desfăşurată de DNA.”

Dacă acuzaţiile DNA se vor confirma, ministrul Justiţiei nu riscă nimic. În cel mai rău caz, CSM poate da publicităţii o declaraţie în care să îl critice pentru ce a spus.

Ancheta procurorilor anticorupţie în dosarul Belina îşi urmează cursul, însă e posibil ca ea să fie blocată de Curtea Constituţională, aşa cum s-a întâmplat cu OUG 13. Liderul PSD Liviu Dragnea a dat de înţeles că ar putea sesiza CCR pentru a constata un posibil conflict constituţional între puterea executivă şi cea judecătorească. Iar dacă judecătorii constituționali dau satisfacţie puterii, procurorii pot fi obligaţi să stopeze investigaţiile fără orice altă discuţie.
   Dacă pentru unii nici aceste lucruri nu sunt clare, când de fapt se distinge de la o poștă :
      Cât de clară este implicat politicul în măsluirea unor cercetări penale, pentru un ins prins cu mâța-n sac ... Dar deh acela-i Draknea și insul este intangibil, cum de și-au permis să-i scarme-n dos pe apropiații săi, prea se apropie de el.
  Așa că, vă rog să încetați cu fumigenele.

  Mulți - încî - nu pricep, dar și mai mulți s-astupă la ochi, când văd asemenea mărețe realizări ale lui Il Duce, Capo di capi... în realitate un borfaș cu ceva zerouri în coadă.

15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Septembrie 27, 2017, 16:19:56
Citat din mesajul lui: vamil din Septembrie 24, 2017, 19:51:32

"Poate stângăcia, ori nepriceperea să ducă la astfel de imagini."


Nu e cazul...sa fiti atat de 'modest'. Numai "stangaci" sau "nepriceput"...nu sunteti...doar incercati sa induceti aceasta !!!

"Și totu-i de la P. S. D. și de la CIUMNA ROȘIE."...Chiar totul ? ? ? Adica si lucrurile bune... ? ? ?!!!
Wink


    Bune pentru ei, normal că pentru noi sunt fiere... Holera roșie.
Pagini: [1] 2 3 ... 48