Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 29, 2014, 21:37:25
Minodore Ilie
Fica Mitropolitului Iustinian.
Fostă în anturajul Elenei Ceauşescu.
Fostă inspector în Ministerul Învăţământului pe vremea lui Ceao.
Membru PNŢ în foarte bune relaţii cu Coposu şi Raţiu.
A fost reprezenatnta PNŢ în cpun Mun. Buc. Şi membră a Comisiei de Învăţământ Cultură a CPUN MB
A făut fundaţia „OMENIA” prin care desfăşoară activităţi culturale şi umanitare. Foarte bună prietenă cu Persoane politice importante din toate culorile politice.
Este o femeie simpatică, agreabilă, de şcoală veche.
Politicienele de azi au multe de învăţat de la ea.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 29, 2014, 19:01:31
Bambilici, aştept întrebarea ta.

Mitingistul DINCĂ DUMITRU GOGOŞARU, fost poliţist comunitar şi Consilier Municipal PDL a avut la Lujerului UN RESTAURANT CU TERASĂ  pe care l-a vândut.
Mai înainte a avut spaţiu comercial pe Griviţei în care deschisese o Gogoşerie.
Pe vremea când era Consilier Municipal şi-a atribuit un alt spaţiu la parterul blocului Turn din Piaţa Naţiunilor Unite în care şi-a deschis o şaormerie.
Revoluţionarul de profesie vă joacă pe degete.
Ecipa lui este aceeaşi: Mărieş Teodor, Muşa Marian, Gadină Constantin, Costin George cu locotenenţii săi Bănuţoiu Nicolae, Bacoi Gheorghe, Macovei Dragoş, Familia Adam, Liliana Nistor, Mişcowski Eleonora, Starcz Iuliana, Alexa Dumitru, Perju Daniel, Cugler Dan, Costache Nicolae, etc.
Schmutzer Rudolf, face parte din „elita” fabrici de certificate  din care mai făceau parte Maior Lazăr Dorin, Costin George, Iordan Rădulescu, Pestreanu Vasile, Cugler Dan, Cutean Vasile Emilian, etc.
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 24, 2014, 12:49:11
WALTER SIMIONOV este revoluţionarul angajat în 1990 de către Gen. CERNAT ca sg. angajat la Brigada de Gardă. Acolo a făcut multe.... fapt ce a necesitat TRECEREA LUI ÎN REZERVĂ , pentru a nu fi deferit justiţiei militare. A mai avut diverse locuri de muncă din care a fost eliberat pentru abateri.
Decâtva timp şi-a regăsit vocaţia de REVOLUŢIONAR MITINGIST fiind plătit atât de MĂRIEŞ TEODOR, cât şi de PARTIDUL ECOLOGIST, unde a fost coleg cu celebra revoluţionară MISKOWSCHI ELEONORA.
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 10, 2014, 12:59:42
Prin cele Ţările Române s-a dat Zvon de bucium că , cei ce ce vor participa luni 12.05.2014 la protestele din Piaţa Universităţii, vor avea parte  de un festin dat de cei interesaţi.
Festinul va consta în două beri şi 3-4 mitititei însoţiţi de pita , muştarul şi scobitorile aferente.

DECI POFTIŢI LA MASĂ....!

AVEŢI GRIJĂ SĂ NU VĂ RĂMÂNĂ ÎN GÂT RESTURILE , SUB FORMA ÎNDEMNIZAŢIEI NEACORDATE ÎN CONTINUARE.

MERITĂ SĂ PLĂTIŢI CU ÎNDEMNIZAŢIA 2 BERI ŞI 3-4 MITITEI?
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 30, 2014, 14:00:01
FECITĂRI IULIEI pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume.

UN DOCUMENT INTERESANT EMIS DE O ASOCIAŢIE CE NU AR FI AVUT DREPTUL SĂ SUSŢINĂ DOSARE LA COMISIA "BALINT".
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 28, 2014, 18:49:32
2
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 28, 2014, 18:45:59
1
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 02, 2013, 15:03:21
Protest la Guvern

… „Revoluţionarii“ au ajuns ieri la Palatul Victoria pentru a-şi demonstra supărarea că unii dintre ei vor fi tăiaţi de la robinetul cu bănuţi. Astfel, peste 100 de revoluţionari s-au adunat ieri-dimineaţă în faţa sediului Guvernului pentru a protesta faţă de declaraţiile premierului Emil Boc referitoare la plata indemnizaţiilor acestora. Mai mulţi lideri ai organizaţiilor de revoluţionari au depus la Registratura Guvernului un memoriu adresat prim-ministrului, iar apoi au intrat la o întâlnire cu secretarul de stat George Costin de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989. „Vom veni aici în fiecare zi şi vom protesta şi mai mult decât astăzi, până când politicienii aceştia vor renunţa la planurile lor şi vor înţelege că datorită nouă pot ei acum să conducă“, a declarat Nicolae Bănuţoiu, preşedintele executiv al Consiliului de Onoare al Revoluţiei din Decembrie ‘89 (CORD). Acesta este de părere că principala preocupare a politicienilor ar trebui să fie în această perioadă de criză găsirea soluţiilor pentru a reduce economia subterană, nu să se concentreze asupra celor 0,02% din PIB alocaţi anual pentru drepturile revoluţionarilor. În timpul întâlnirii, reprezentanţii organizaţiilor de revoluţionari au prezentat o listă de revendicări, prin care solicită respectarea şi aplicarea în mod unitar a Legii 341/2004 privind recunoştinţa faţă de eroii-martiri, dar şi adoptarea urgentă a unor acte normative de „asanare morală“ a societăţii, precum legea lustraţiei, legea imprescriptibilităţii crimelor, legea răspunderii magistraţilor şi finalizarea în regim de urgenţă a dosarelor Revoluţiei şi Mineriadelor.
Revoluţionarii solicită şi modificarea urgentă a legii audiovizualului, astfel ca „pe timpul emisiunilor TV, radio sau în articole din presa scrisă să fie menţionate numele formatorilor de opinie care au desfăşurat activităţi înainte de 1989, să fie obligatorie menţionarea funcţiilor politice, colaborarea cu fosta Securitate, presa comunistă în care şi-au desfăşurat activitatea“, iar prezentarea unor fapte care nu pot fi susţinute cu documente sau argumente verificabile de către formatorii de opinie să fie sancţionată cu interdicţia de a mai apărea în presa scrisă şi vorbită pe termen limitat, în funcţie de gravitatea susţinerilor nefondate. …
Sursa: http://www.curentul.ro/2011/index2.php?option=com_content&task=view&id=61061&pop=1&page=0&Itemid=43
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 02, 2013, 14:59:29
ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI BĂNUȚOIU
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 02, 2013, 14:54:01
TOT DESPRE BĂNUȚOIU
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 02, 2013, 14:52:54
ACESTA ESTE BĂNUȚOIU
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 02, 2013, 11:20:59
Individul numit BĂNUȚOIU NICOLAE
AGITĂ REVOLUȚIONARII

BĂNUȚOIU NICOLAE , împătimit al jocurilor de noroc, violent, incult și îngâmfat, este unul dintre locotenenții lui COSTIN GEORGE., preluat de acesta de la asociația LNLVRD și CEM.
BN a obținut calitatea de RĂNIT în 1991 în baza unui CML care spune clar că BOALA(depresie) NU ARE LEGĂTURĂ CU REVOLUȚIA, și NU FIGUREAZĂ PE LISTELE CU REȚINUȚII DE LA JILAVA DIN NOAPTEA DE 21-22 DEC 1989.
PROBABIL CĂ A FĂCUT PARTE DIN GRUPUL  MĂRIEȘ-DINCĂ-MUȘA, CE S-A REMARCAT LA TRIBUNA DE PE ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL ÎN APRILIE- IUNIE 1990.
PROBABIL CĂ O FI ATACAT POLIȚIA BUCUREȘTI ȘI TELEVIZIUNEA LIBERĂ ÎMPREUNĂ CU MĂRIEȘ, ETC.
BN a satelizat pe lângă asociațiile conduse de SCHMUTZER RUDOLF,GADINĂ CONSTANTIN, BEBE IVANOVICI, DAN IOSIF, COSTIN GEORGE,  etc.
La decesul DOINEI CERCEL REBECA, a sustras actele asociației ADEVĂR și DREPTATE de la domiciliul defunctei profitând de starea rudelor apropiate și situația de dezordine , și s-a autointitulat președintele acestei asociații.
BN , în dorința lui de parvenire s-a gudurat pe lângă mai marii revoluționarilor menținându-se în anturajul acestora prin acte de obediență.
După 2004 a promovat dosare de rev , probabil în schimbul unor avantaje materiale, iar la unele dintre mitingurile la care a participat A SOLICITAT ȘI PRIMIT IMPORTANTE SUME DE BANI sub motivul că sunt pentru ajutorarea celor din GREVA FOAMEI. Sursele noastre ne-au informat că aceste sume de bani au fost folosite de BN în interes propriu , pentru a astupa găuri din bugetul familiei făcute la JOCURILE DE NOROC.     
Sportivul  BĂNUȚOIU N – SENSEI- și-a dobândit ATEASTATU de instructor de arte marțiale de la ONG, nicidecum de la o instituție abilitată.
În umbra lui COSTIN GEORGE, BN se pare că a reușit să ”absolve” o instituție de ”învățământ superior” finanțat de șeful său COSTIN GEORGE, finanțare obținută contra unor servicii, probabil de promovare pe LG341 a unor oameni ai lui CG.
Odată cu apariția dosarelor făcute de SSPR unor persoane suspecte, BN regăsindu-se pe aceste liste pentru anularea certificatului a intrat în criză.
Cu sprijinul lui GADINĂ, acum o săptămână, s-a infiltrat în delegația revoluționarilor care a stat de vorbă cu SOCACIU  despre problemele revoluționarilor. Ajuns  față în față cu Socaciu BN nui a făcut altceva decăt SĂ-ȘI PLEDEZE INSISTENT NUMAI PROPRIA CAUZĂ.
Acum, acest individ aleargă prin țară erijându-se în MOD NELEGITIM REPREZENTANTUL REVOLUȚIONARILOR DIN BUCUREȘTI și cu sprijinul altora de teapa lui montează ședințe cu revoluționari sub motivul că dorește să facă unirea tuturor revoluționarilor în CORD având în vedere că BNR-ul ets condus de compromisul MAIOR.
FALS!
BN , dorește să creeze , DUPĂ EXEMPLUL LUI COSTIN și MAIOR, un MARE GRUP DE PRESIUNE ASUPRA GUVERNULUI , PRIN CARE SĂ ÎȘI REZOLVE PROPRIILE PROBLEME.
NU CĂDEȚI ÎN PLASA ACESTUI TIP DE INDIVIZI!
VĂ VOR FOLOSI, ÎȘI VOR REALIZA INTERESELE ȘI VĂ VOR UITA , LAFEL CA ȘI PĂNĂ ACUM!

IMPOSTORI ȘI INFRACTORI, SUNT CU OCHII PE VOI!
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Martie 11, 2013, 00:26:33
SPER CĂ RECUNOAȘTEȚI CU TOȚII,

ÎN ADRESA DE MAI JOS SE REGĂSESC O PARTE DIN ACOLIȚII,
APROPIAȚII COLABORATORI AI PUȘCĂRIAȘULUI G.C.

DE ASEMENI SPER SĂ OBSERVAȚI PRINTRE EI ȘI PE NOBILUL LUPTĂTOR
PENTRU DREPTURILE REVOLUȚIONARILOR ÎN PERSOANA DOMNULUI P.P.

ATENȚIE!

DOSARUL DE LA PITEȘTI ARE 200 VOLUME ȘI LISTA CLIENȚILOR ESTE
ÎN CONTINUARE DESCHISĂ.
POSIBIL CA UN NUMĂR IMPORTANT DINTRE CEI CE SE AFLĂ PE ACEASTĂ ADRESĂ
SĂ DEVINĂ COLEGI DE FACULTATE CU G.C.
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Martie 10, 2013, 11:53:02
DUPĂ CUM VĂD DL,P,P. A SCOS DE LA NAFTALINĂ CORUL DE BOCITOARE ȘI LĂUDACI.
EL PERSONAL NE EVÂND CURAJUL SĂ SE APERE SINGUR, APUS PERSOANE DIN GALAȚI ȘI POATE DE AIUREA SĂ POSTEZE ÎN FAVOAREA SA.
DACĂRECITIȚI POSTĂRILE MELE, VEȚI VEDEA CĂ NU NEG PARTICIPAREA LUI P.P.LA REVOLUȚIE CI ATRAG ATENȚIA ASUPRA CARACTERULUI SĂU.
ÎNTREBĂRI PENTRU BOCITOARE ȘI APLAUDACI

1. P.P. A LUCRAT LA PENITENCIARUL(ȘCOALA SPECIALĂ PENTRU MINORI) TICHILEȘTI ȘI CE FUNCȚIE A ÎNDEPLINIT?

2, P.P. A FĂCUT PARTE DIN COMISIA CE A ANCHETAT DOSARUL FLOTA?

3. P.P. A FOST UNS DE BACOI-MÂNA DREAPTĂ A PUȘCĂRIAȘULUI   G.C.,PREȘEDINTELE FILIALEI BRĂILA A ASOCIAȚIEI CONDUSE DI PUȘCĂRIAȘ?

4. P.P. A FOST PUS DE NEPOTU PREȘEDINTELE FILALEI BRĂILA A FUNDAȚIEI ARENA?

5, P.P. ARE PERMANENTA DORINȚĂ DE A FI ȘEF.

OBSERVAȚI CĂ NU AM ÎNTREBAT CU CE BANI ȘI-A CONSTRUIT(?) FIUL ACESTUIA IMENSITATEA DE VILOI.
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Martie 09, 2013, 22:04:13
PRIN POSTĂRILE MELE NU AM DORIT SĂ JIGNESC REVOLUȚIONARII DIN BRĂILE CI DOAR AM VRUT SĂ ATRAG ATENȚIA ASUPRA UNUI ANUMIT TIP DE INDIVID DE CARE CONSIDER CĂ OAMENII CU BUN SIMȚ TREBUIE SĂ SE FERESCĂ.

AM TOT RESPECTUL PENTRU REVOLUȚIONARI ȘI TOCMAI DE ACEEA AM SCOS ÎN EVIDENȚĂ UN TIP DE INDIVID CARE, CONSIDER EU CĂ PRIN COMPORTAMENTUL SĂ NU NE FACE CINSTE.

ÎN REST,

FERIȚI-VĂ DE FULGERE!
Pagini: [1] 2 3