Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 53
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 05, 2016, 08:30:50
"Noi  trebuie  sa  venim  in  sprijinul   conducatorilor   nostril  sa-i  ajutam   sa  faca  ordine  in  tara  asta,  pentru   PACE  si  asigurarea  unui  nivel  de  trai  mai  bun  pentru  concetatenii  nostril."

Cu rugamintea de a nu te supara, numeste UNUL care sa MERITE sprijinul nostru...


2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 08, 2015, 13:40:27

FEDERATIA NATIONALA “UNIREA” A SINDICATELOR PENSIONARILOR CIVILI
IESE IN STRADA
Joi, 11 iunie 2015, la ora 10.00, in Piata Victoriei
- In atentia tuturor membrilor SCMD –

Doamnelor si domnilor,
Va prezint, alaturat, Manifestul – Invitatie transmis noua de dl. Dumitru COJANU, presedintele Federatiei “Unirea” a Pensionarilor.
Pensionarii civili sunt nemultumiti, in continuare, de modul in care Guvernul intelege sa nu-si respecte promisiunile facute noua in 2012, de reparare a nedreptatilor comise de regimul de dictatura personala, instaurat de Traian Basescu.
Aliatii nostri ne roaga sa popularizam actiunea printre vecinii si prietenii nostri pensionari civili. De asemenea, putem si noi participa, individual, in calitate de pensionari, si nu de rezervisti, o delegatie oficiala si reprezentativa a SCMD urmand a fi stabilita de Comitetul Director.
Reamintesc faptul ca membrii Federatiei “Unirea” au participat la toate manifestatiile antibasiste organizate de noi, chiar si atunci cand unii dintre membri SCMD, animati de alte intentii, interese si de politici proprii, ne-au abandonat. De asemenea, ca pensionarii civili sunt intrutotul de acord ca noi sa parasim sistemul civil si Casa Nationala de Pensii, pe care o incarcam, anual, nejustificat, cu 4,8 miliarde de lei, revenind la propriul sistem, prin Legea Pensiilor Militare de Stat. Totodata, va anunt ca au aceleasi probleme cu aceleasi personaje bizare, in speta cu dl. gl.(r) Mihai ILIESCU, care a acaparat, dand peste cap si activitatea Consiliului National al Persoanelor Varstnice (CNPV).
Va transmit, asadar, rugamintea de a face cunoscut, tuturor prietenilor dvs. pensionari, continutul manifestului alaturat.
Honor et Patria! Vae Victis!
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 13, 2015, 15:03:31
Cer scuze pentru greselile de dactilografie!
De ce am folosit mai sus sintagma "cu sau fara Sanda Secretar de Stat":
- in primul rand pentru ca domnia sa avea obligatia morala sa-si depuna cererea de preschimbare a certificatului prschimbat (suna ca dracu', dar...e legiferata!)
- depunandu-si cererea are obligatia-tot morala_ de a demisiona,[/b] pentru ca va fi in situatia ca dupa ce a initiat o lege prin care si-a prezervat dreptul de a numi o comisie de verificare (formata din proprii suborbonati)precum si presedentia acestei comisii, sa-si aprobe si propria cerere! Ar fi prea mult pentru tanara noastra democratie "originala"! S'auzim numai de bine!


Chestiune simplu de rezolvat...depune cererea de preschimbare la CPRD !!!
Quod erat demonstrandum !
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 08, 2015, 18:32:54
Da, si sigur marmota invelea cu flanelu' - revolutia ...daca a ajuns asa de repede, pe studentii lui ia adus de acasa pe fiecare, cu masina, asteptau saracii telefonu' in casa, nu-i asa ?

P.S. Daca asa a fost - atunci de ce "plangi" ca esti revolutionar ?
Deci, sa inteleg ca esti un "pucist" sau acum "te-au scos dintre ei" si te-ai facut din nou "revolutionar" !?
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 08, 2015, 18:01:51
" La 21 Decembrie 1989 Petre Roman era in Delta Dunarii la vanatoare de mistreti. Incepand dela 10 dimineata toti cei care lucrau la comitetul judetean de partid din Tulcea au fot mobilizati sa-l gaseasca pe Petre Roman pe care-l cauta la telefon cu insistenta “cineva” dela Bucuresti. L-au gasit in fine in jurul pranzului si convorbirea telefonica a fost foarte scurta: “Da, tovarasu! – “BAI PETRICA, FLANELA E MAINE!” – “Am inteles. tovarasu!”… Dupa care “Petrica” se dadea de ceasul mortii sa ajunga in Bucuresti in aceeasi seara, fiindca altfel se facea “revolutia” fara el"

Eu nu stiu cum si cine a scris mizeria asta de articol - dar o asa facatura nici nu mai incerc sa o inteleg - o mistificare a evenimentelor din zilele de 21 si 22 decembrie '89 - nu putea sa o faca decat niste imbecili care incearca discreditarea revolutiei si a celor care au fost atunci acolo...adevarat - si Hitler spunea: "denigreaza-i, denigreaza-i, ca indiferent de cate minciuni spui, tot "ramane ceva..."

Apropo : Toa'rasu' Petre Roman, nu putea sa fie in 21 la Tulcea - pentru ca era in Bucuresti, cu studentii lui de jur imprejurul lui, pe la ora 14-14,30, langa Parkig-ul de la Inter, unde, cocotat pe stalp, deasupra logo-ului, sta unul Dinca...
Mai ramane sa spuna despre noi - "astia" din Bucuresti ca eram securistii racolati de KGB - si este gata - am avut lovitura de stat  !
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 07, 2015, 08:17:36


Claudiu Iordache este director general al Istitutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989 incepand cu anulul 2004, deci este insurubat in acea functie de 11 ani, de parca ar fi un fel de Basescu care si-a mazluit doua alegeri succesive la conducerea Romaniei. Salariul e de secretar de stat, adica unul foarte bun pentru unul ca el, dar nu cred ca e singura cauza pentru care s-a protapit in acel post.
Claudiu Iordache s-a nascut in anul 1942, s-a afirmat in 1989, 1990, prin trecerea de partea lui Ion Iliescu si a Frontului Salvarii Nationale, pentru care a primit cadou functia de deputat in legislatura 1990-1992, fiind ales pe listele partidului criminal F.S.N. in judetul Timis.
Claudiu Iordache a mai folosit de-a lungul carierei tot felul de smecherii pentru a ramane in atentia opiniei publice, sau pentru a nu fi in atentia ei, dupa vremuri si interese. Ramane memorabila arderea carnetului de partid in public, scena cu care ne-a prostit pe multi, multi ani la rand.
Claudiu Iordache s-a nascut in 1942, deci, daca facem scaderea necesara, 2015 - 1942 = 73, adica are respectabila varsta de 73 de ani. Se pune intrebarea de ce nu se pensioneaza? Ce interese ascunse apara, de ce nu cedeaza locul numarul unu din conducerea I.R.R.D. 1989 daca putea sa se pensioneze de mai multi ani?


Raspunsul este simplu, CIOLANU' - DOMNULE, CIOLANU'...!
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 03, 2015, 16:06:59
Se propune ca manipularea, insulta şi calomnia să fie sancţionate, conform legii.

Hrană sănătoasă, fără substanţe toxice şi otrăvitoare

Pentru o mai bună exercitare a dreptului cetăţenilor la ocrotirea sănătăţii se propune obligarea statului să ia măsuri care să asigure accesul neîngrădit al cetăţenilor la o hrană sănătoasă, care să nu conţină substanţe toxice şi otrăvitoare, accesul la alimente naturale, la apă curată şi la aer curat.

Vot la urne, dar şi prin corespondenţă

În vederea îmbunătăţirii vieţii politice, a modului în care este guvernată ţara, se propune ca participarea la vot să se facă şi prin corespondenţă, care să permită participarea la vot a tuturor cetăţenilor ţării, inclusiv a celor plecaţi temporar din ţară.

Maximum două mandate, pentru toate funcţiile elective

Cu acelaşi scop, al îmbunătăţirii modului cum este guvernată ţara, se propune limitarea numărului de mandate la două, pentru toate funcţiile elective din statul român. Se propune, de asemenea, ca orice persoană care a fost aleasă pe listele unui partid politic să îşi piardă mandatul dacă părăseşte partidul în cauză.

Pentru o mai bună exercitare a drepturilor de asociere şi de iniţiativă economică sunt prevăzute clauze care interzic orice fel de avize din partea instituţiilor publice executive la înregistrarea asocierilor şi a agenţilor economici.

Căsătorie numai între bărbat şi femeie

Ţinând seama de rolul de neînlocuit pe care îl are familia în creşterea, educaţia şi instruirea copiilor, a tinerei generaţii de români, se propune ca, în România, căsătoria să se poată încheia numai între bărbat şi femeie, care au împlinit vârsta de 18 ani.

Parlament unicameral. Maximum 300 de parlamentari

Proiectul propune ca Parlamentul României să fie format dintr-o singură cameră, Camera Reprezentanţilor, compusă din maximum 300 de membri, în conformitate cu rezultatul referendumului naţional din 22 noiembrie 2009.

Expertiza profesională, prezentă în toate structurile statului

Se propune ca în toate autorităţile statului să funcţioneze consilii consultative, constituite din experţi în domeniile respective, aleşi de organizaţiile profesionale şi de asociaţiile comunitare, validaţi de preşedinţii autorităţilor în cauză. Mandatul membrilor acestor consilii este de 6 ani, astfel încât să se asigure continuitatea aplicării expertizei lor în elaborarea politicilor publice.

Aceeaşi expertiză va fi prezentă şi în consiliile de supraveghere ale fondurilor naţionale create potrivit prevederilor constituţionale

O reală democraţie participativă

Controlul poporului asupra statului se va realiza nu numai prin alegerea directă, de către popor, a tuturor reprezentanţilor săi în toate componentele, în toate autorităţile statului, ci şi prin creşterea participării directe a poporului, a cetăţenilor la procesul de legiferare, de stabilire a normelor de convieţuire socială. În acest sens, proiectul de revizuire prevede că poporul are dreptul, oricând, să îşi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la orice problemă de interes naţional sau local, cetăţenii având dreptul la iniţiativă legislativă. Proiectul obligă Parlamentul să ia în dezbatere iniţiativele legislative ale cetăţenilor, în caz de refuz Parlamentul fiind dizolvat. Mai mult, în cazul în care Parlamentul respinge o iniţiativă legislativă a cetăţenilor, Autoritatea Electorală este obligată să organizeze referendum pentru adoptarea sau respingerea proiectului respins de Parlament. Dacă proiectul este aprobat de popor, prin referendum, Parlamentul este dizolvat. Şi, mai mult, toate persoanele alese în funcţii publice pot fi demise oricând de cetăţeni, cu un număr de voturi mai mare decât cel cu care au fost alese.

Pentru supravegherea modului în care autorităţile statului şi autorităţile locale îşi îndeplinesc obligaţiile legale şi angajamentele electorale se propune constituirea Asociaţiilor Comunitare, ca organisme ale exercitării democraţiei directe. Toţi cetăţenii cu drept de vot vor fi membri ai Asociaţiei Comunitare din localitatea în care trăiesc. Asociaţiile Comunitare îşi constituie uniuni judeţene şi Uniunea Naţională a Asociaţiilor Comunitare, în care va funcţiona Sfatul Ţării, ca organ consultativ al Uniunii.

Proiectul de constituţie a fost elaborat astfel încât să reprezinte un model de stat organic care permite optimizarea eforturilor cu maximizarea rezultatelor. De aceea modelul s-a structurat pe o modelare matematică a sustenabilităţii ce permite proiectarea de programe şi de soluţii de ieşire din criză pe un cadru instituţional eficient şi uman. Principalele principii luate în considerare în modelarea sistemului constituţional au fost:

– principiul conservării şi promovării valorilor naţionale;

– principiul conservării şi eficientizării statului;

– principiul conservării echilibrelor funcţionale prin managementului crizelor;

– principiul promovării unei economii sustenabile şi al asigurării calităţii;

– principiul egalităţii şanselor şi al respectării drepturilor fundamentale;

– principiul selecţiilor pozitive în administrarea ţării pe criteriile competenţei, responsabilităţii, calităţii în muncă şi al implicării sociale;

– principiul competiţiei pozitive în managementul naţional;

– principiul economisirii şi optimizării resurselor prin respectul valoric şi eliminarea redundanţelor şi a risipei;

– principiul respectului faţă de: natură, cultură, proprietate, produsul unei munci bine făcute;

– principiul optimizării efortului şi al inovării sustenabile;

– principiul suveranităţii şi independenţei;

– principiul cooperării cu terţe state pe programe de interes comun.

Vectorii constituţionali ce consolidează ansamblul structural sunt:

– sector financiar, administrarea eficientă în timp real;

– sector judecătoresc, împiedicarea crizelor şi dezastrelor naturale, economice, sociale;

– mass-media, promovarea inovării tehnologice şi a rezultatelor deosebite;

– legislativul, proiectarea sistemului ce asigură protejarea resurselor naturale şi regenerabile;

– managementul crizelor, promovarea tehnologiilor inovative cu feedback la mediu;

– executivul, retehnologizarea şi reprofesionalizarea la nivel naţional;

– supraveghere bancară, controlul averilor, portofolii de soluţii organizatorice şi unităţi specializate public-private;

– responsabilitatea informaţiilor transmise, sprijinirea prin venture capital a programelor inovative şi testarea efectelor colaterale;

– avansarea de către experţi de propuneri de proiecte discutate public, trecerea la tehnologii neinvazive şi sustenabile;

– parteneriate public-private, reţele profesionale, recuperarea mediului cu ajutor tehnologic;

– structuri de acţiune ale societăţii civile, introducerea tehnologiilor sustenabile şi retehnologizarea la nivel naţional;

– fonduri de buffer, programe de alertă şi intervenţie şi derulare a programelor de dezvoltare.

Ne exprimăm convingerea că adoptarea proiectului de lege privind revizuirea Constituţiei României pe care îl propunem va îmbunătăţi radical funcţionarea statului român, a întregii societăţi româneşti, va scoate poporul român din sărăcie şi umilinţă şi îl va propulsa pe calea libertăţii, a demnităţii, a progresului, a civilizaţiei şi bunăstării.


Suna, "bombastic" si foarte ...COMUNIST !!!
Sunt si cateva lucruri "interesante" - "lovitura de stat", furt calificat, s.a.
Dar cele cateva asa zise masuri de "relansare" economica nu prea se "pupa" cu vorbaria asta "democratica"...
Sa ne comunice care sunt posibilitatile financiare ale unei "revolutii" social-politice si de relansare economica...acum cand ...banii au plecat "TAI-TAI" in alte tari - care stiu ce sa faca cu ei - nu ca la noi, borduriada, autostazi care tin de la culesul porumbului la taiatul cocenilor si planuri de urbanizare cu pus pe strazi si trotuare, panselute si eventual pomi...tropicali ! 
Si cu cine se vrea sa se faca o noua ...politica ?
Cu astia care au adus pe noi culmi de progres...HOTIA ?
Hai sa fim seriosi - macar acum in sfanta saptamana a patimilor...

8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 03, 2015, 15:55:05
Se propune ca manipularea, insulta şi calomnia să fie sancţionate, conform legii.

Hrană sănătoasă, fără substanţe toxice şi otrăvitoare

Pentru o mai bună exercitare a dreptului cetăţenilor la ocrotirea sănătăţii se propune obligarea statului să ia măsuri care să asigure accesul neîngrădit al cetăţenilor la o hrană sănătoasă, care să nu conţină substanţe toxice şi otrăvitoare, accesul la alimente naturale, la apă curată şi la aer curat.

Vot la urne, dar şi prin corespondenţă

În vederea îmbunătăţirii vieţii politice, a modului în care este guvernată ţara, se propune ca participarea la vot să se facă şi prin corespondenţă, care să permită participarea la vot a tuturor cetăţenilor ţării, inclusiv a celor plecaţi temporar din ţară.

Maximum două mandate, pentru toate funcţiile elective

Cu acelaşi scop, al îmbunătăţirii modului cum este guvernată ţara, se propune limitarea numărului de mandate la două, pentru toate funcţiile elective din statul român. Se propune, de asemenea, ca orice persoană care a fost aleasă pe listele unui partid politic să îşi piardă mandatul dacă părăseşte partidul în cauză.

Pentru o mai bună exercitare a drepturilor de asociere şi de iniţiativă economică sunt prevăzute clauze care interzic orice fel de avize din partea instituţiilor publice executive la înregistrarea asocierilor şi a agenţilor economici.

Căsătorie numai între bărbat şi femeie

Ţinând seama de rolul de neînlocuit pe care îl are familia în creşterea, educaţia şi instruirea copiilor, a tinerei generaţii de români, se propune ca, în România, căsătoria să se poată încheia numai între bărbat şi femeie, care au împlinit vârsta de 18 ani.

Parlament unicameral. Maximum 300 de parlamentari

Proiectul propune ca Parlamentul României să fie format dintr-o singură cameră, Camera Reprezentanţilor, compusă din maximum 300 de membri, în conformitate cu rezultatul referendumului naţional din 22 noiembrie 2009.

Expertiza profesională, prezentă în toate structurile statului

Se propune ca în toate autorităţile statului să funcţioneze consilii consultative, constituite din experţi în domeniile respective, aleşi de organizaţiile profesionale şi de asociaţiile comunitare, validaţi de preşedinţii autorităţilor în cauză. Mandatul membrilor acestor consilii este de 6 ani, astfel încât să se asigure continuitatea aplicării expertizei lor în elaborarea politicilor publice.

Aceeaşi expertiză va fi prezentă şi în consiliile de supraveghere ale fondurilor naţionale create potrivit prevederilor constituţionale

O reală democraţie participativă

Controlul poporului asupra statului se va realiza nu numai prin alegerea directă, de către popor, a tuturor reprezentanţilor săi în toate componentele, în toate autorităţile statului, ci şi prin creşterea participării directe a poporului, a cetăţenilor la procesul de legiferare, de stabilire a normelor de convieţuire socială. În acest sens, proiectul de revizuire prevede că poporul are dreptul, oricând, să îşi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la orice problemă de interes naţional sau local, cetăţenii având dreptul la iniţiativă legislativă. Proiectul obligă Parlamentul să ia în dezbatere iniţiativele legislative ale cetăţenilor, în caz de refuz Parlamentul fiind dizolvat. Mai mult, în cazul în care Parlamentul respinge o iniţiativă legislativă a cetăţenilor, Autoritatea Electorală este obligată să organizeze referendum pentru adoptarea sau respingerea proiectului respins de Parlament. Dacă proiectul este aprobat de popor, prin referendum, Parlamentul este dizolvat. Şi, mai mult, toate persoanele alese în funcţii publice pot fi demise oricând de cetăţeni, cu un număr de voturi mai mare decât cel cu care au fost alese.

Pentru supravegherea modului în care autorităţile statului şi autorităţile locale îşi îndeplinesc obligaţiile legale şi angajamentele electorale se propune constituirea Asociaţiilor Comunitare, ca organisme ale exercitării democraţiei directe. Toţi cetăţenii cu drept de vot vor fi membri ai Asociaţiei Comunitare din localitatea în care trăiesc. Asociaţiile Comunitare îşi constituie uniuni judeţene şi Uniunea Naţională a Asociaţiilor Comunitare, în care va funcţiona Sfatul Ţării, ca organ consultativ al Uniunii.

Proiectul de constituţie a fost elaborat astfel încât să reprezinte un model de stat organic care permite optimizarea eforturilor cu maximizarea rezultatelor. De aceea modelul s-a structurat pe o modelare matematică a sustenabilităţii ce permite proiectarea de programe şi de soluţii de ieşire din criză pe un cadru instituţional eficient şi uman. Principalele principii luate în considerare în modelarea sistemului constituţional au fost:

– principiul conservării şi promovării valorilor naţionale;

– principiul conservării şi eficientizării statului;

– principiul conservării echilibrelor funcţionale prin managementului crizelor;

– principiul promovării unei economii sustenabile şi al asigurării calităţii;

– principiul egalităţii şanselor şi al respectării drepturilor fundamentale;

– principiul selecţiilor pozitive în administrarea ţării pe criteriile competenţei, responsabilităţii, calităţii în muncă şi al implicării sociale;

– principiul competiţiei pozitive în managementul naţional;

– principiul economisirii şi optimizării resurselor prin respectul valoric şi eliminarea redundanţelor şi a risipei;

– principiul respectului faţă de: natură, cultură, proprietate, produsul unei munci bine făcute;

– principiul optimizării efortului şi al inovării sustenabile;

– principiul suveranităţii şi independenţei;

– principiul cooperării cu terţe state pe programe de interes comun.

Vectorii constituţionali ce consolidează ansamblul structural sunt:

– sector financiar, administrarea eficientă în timp real;

– sector judecătoresc, împiedicarea crizelor şi dezastrelor naturale, economice, sociale;

– mass-media, promovarea inovării tehnologice şi a rezultatelor deosebite;

– legislativul, proiectarea sistemului ce asigură protejarea resurselor naturale şi regenerabile;

– managementul crizelor, promovarea tehnologiilor inovative cu feedback la mediu;

– executivul, retehnologizarea şi reprofesionalizarea la nivel naţional;

– supraveghere bancară, controlul averilor, portofolii de soluţii organizatorice şi unităţi specializate public-private;

– responsabilitatea informaţiilor transmise, sprijinirea prin venture capital a programelor inovative şi testarea efectelor colaterale;

– avansarea de către experţi de propuneri de proiecte discutate public, trecerea la tehnologii neinvazive şi sustenabile;

– parteneriate public-private, reţele profesionale, recuperarea mediului cu ajutor tehnologic;

– structuri de acţiune ale societăţii civile, introducerea tehnologiilor sustenabile şi retehnologizarea la nivel naţional;

– fonduri de buffer, programe de alertă şi intervenţie şi derulare a programelor de dezvoltare.

Ne exprimăm convingerea că adoptarea proiectului de lege privind revizuirea Constituţiei României pe care îl propunem va îmbunătăţi radical funcţionarea statului român, a întregii societăţi româneşti, va scoate poporul român din sărăcie şi umilinţă şi îl va propulsa pe calea libertăţii, a demnităţii, a progresului, a civilizaţiei şi bunăstării.

9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 01, 2015, 17:58:23
"7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic."   

Pentru PETRE : NU A FOST NICI O MINUNE...CU TOATE CA TOTI FURAU, NU LIPSEA NIMIC PENTRU CA ...NU IESEA "AFARA", PETRE !!!
ASTAZI, TOT CE SE POATE FURA ...DISPARE SI SE DUCE-EEE !!!
Si noi ramanem cu "ochii in ceata" !
Sa multumim din inima..."emanatilor" !


10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 25, 2015, 09:28:30
cristi_s6 vorbesti de fariseim cind tu aplici acel fariseim

Explica - dle Nicu 1957 ?

Cu ce sunt FARISEU ? ? Sau dle Nicu 1957 nu stiti ce inseamna cuvantul "fariseu" si aruncati "pisici" - poate se prinde ?
Si am o intrebare - de ce "sariti" ca arsi, aici pe forum, cand se pune o intrebare - cine a dat ordinul sa  aiba arme si munitie - civilii - DIN 22 DECEMBRIE ?
Cine a dat ordin si au dat arme si au "inarmat" ( de ex - cu "bate" !) - GARZILE PATRIOTICE - INAINTE DE 22 DECEMBRIE ?
In ce baza au primit armele si munitia - CU SAU FARA TABEL SUB SEMNATURA ? / Nu cumva sa-i "acopere" pe cei care "lucrau" sub anonimat ?
Aud - aici - de cei care au murit - inainte de 22 decembrie ? raspund : CUMVA, pentru acelasi motiv pentru care astazi dvs va dati cu pumnul in piept, ca ati fost la revolutie ?!
De ce puteau muri oameni nevinovati ? / Ca au iesit sa isi spuna "oful" inabusit ?
Vad ca aveti "chef" de vorba...am sa va spun, ca daca m-ar fi intrebat pe mine ce as fi facut cu "atatia" revolutionari si cum i-as fi departajat sa ramana "doar" luptatorii si nu "umplutura" de "gura casca" care au fost si ei "pe acolo" - si apoi si-au "adus aminte" ca au "fost la revolutie" si deci "merita" si el sa primeasca din partea poporului roman "recunostinta" - si aveti destule "exemple" de mari luptatori (din gura- si mama ce or sa mai "sara" ca arsi dupa asta !) - ce a facut Dl.Sanda a fost ..."parfum" si sa-i multumeasca (cei care stiu foarte bine ca - au fost si ei ...pe acolo !) ca astazi, nu sunt pe la vreun procuror sa deie cu subsemnatul ...!

[/size]
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 25, 2015, 07:18:07
LA TAMPENIA AIA DE AMENDAMENT .....CUM CA IMPREUNA CU ARMATA S-A DESAVARSIT revolutia........CINE ERA DUSMANUL CARE A UCIS PESTE 1000 DE OAMENI Huh??     DEFINITI DUSMANUL SI NU PREAMARITI MIZERIA MINCIUNA ,CRIMA SI RAPTUL !!!!!!

Dle BURADA, eu am mai scris aici vis a vis de cine a tras in noi - dupa 22 decembrie !
Dar daca nimeni nu vrea sa "vada" decat doar cel intereseaza...ce rost isi mai au acum intrebarile ?
Pentru a mai limpezi un pic imaginea vaga a celor care nu au aflat nici pana astazi cu cine s-au luptat in acele zile am sa vin cu o serie de intrebari - sa vad si eu cine mai intelege despre ce este vorba :
- Cand a fost instituita starea de necesitate pe teritoriul Romaniei cu celebrul ordin "Radu cel frumos" - cine sunt cei care au fost INARMATI - pe baza de tabel si semnatura privata - cu arma si un numar de cartuse ?
- Cine se opune din rasputeri sa nu se afle care sunt cei care au primit aceste arme - unde si cand acestia le-au predat - in baza aceluiasi tabel nominal si care a fost numarul de cartuse predate ?
- Ce rol a avut in aceasta revolutie - in afara de toti responsabilii politici , pana la nivel de organizatie de baza (!) - BRIGAZILE PATRIOTICE, CINE LE-AU ADUNAT, CINE LE-AU INARMAT, CATE CARTUSE LE-AU FOST INMANATE SI CATE AU PREDAT - DUPA DATA DE 27 DECEMBRIE ?

Cand o sa va raspundeti la aceste intrebari ( nu vreau sa va mai intreb - de exemplu - cine sunt cei care astazi(adica de 25 de ani incoace) ne ancheteaza, cine au fost ei atunci la revolutie, unde au fost in perioada aceea, cine ia inarmat, de unde au primit arma si munitia aferenta si cui au predat apoi armamentul pe care l-au avut in acea perioada ?) - atunci veti avea si raspunsul - CINE A TRAS IN NOI !
HAIDETI SA LASAM FARISEISMUL SI SA TERMINAM SI CU ULTIMA VRAJEALA NEOCOMUNISTA CA "NU AU EXISTAT TERORISTI LA REVOLUTIE" SI "DIN CE CONCLUZII AVEM ASTAZI LA DOSARE, PUTEM TRAGE CONCLUZIA CA AU FOST "GRESELI" CARE AU DUS LA DECESUL PARTICIPANTILOR LA EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE...", adica mai pe romaneste am fost niste "tampiti" care s-au impuscat intre ei !
L-as intreba pe acest procuror - unde a fost el la revolutie, unde este procesul verbal cu arma primita de el si unde este procesul verbal cu predarea acesteia inapoi si a cartuselor pe care el le-a primit, dupa data de 16.12. 1989...poate va lasa un pic mai jos "tonul" de superioritate pe care il tot afiseaza de la o vreme incoace. Suntem noi "prosti" dar nu ...TAMPITI !

   
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Martie 24, 2015, 17:54:52
Solutia pentru astfel de manifestari este foarte simpla : toate persoanele cu nationalitate multipla nu poate avea functii ublice in aparatul de stat al tarii pentru INCOMPATIBILITATE - conform articolului 1 din Constitutia tarii !
Ne "jucam" cam mult cu c.u.r.u.l. gol pe langa s.u.l.a sculata a acestor derbedei fara constiinta !
Incep sa ma intreb de ce se intampla toate aceste lucruri - cand avem atatea institutii care sunt abilitate sa poarte de grija tarii ?
Unde este SRI, SIE, Procuratura si Politia acestei tari ?
Cine a permis prin hotarare judecatoreasca acestor derbedei sa faca PARTID si ASOCIATIE POLITICA cu caracter etnic ?
Am mai spus-o - Ramane doar si tiganii sa isi ceara drepturi asupra pamanturilor pe care stau astazi si sa isi faca si ei PARTID !
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 22, 2015, 18:56:45

Dumnezeu sa-l ierte !
Pentru un om decedat - grecii, cand ajungeau la catafalc, sa-i aduca un ultim omagiu - intrebau : A TRAIT BINE ?
Asta insemna ca daca cel decedat a avut parte de o viata lipsita de griji ...al nostru roman a avut parte de o experienta zguduitoare si numai credinta in Dumnezeu l-a facut sa traiasca si sa ajunga sa-si intalneasca calaii - in viata, dupa revolutie si ar fi putut sa-i "judece" ...el insa ...ia iertat !
Cred ca a invatat cel mai greu lucru in viata asta : sa iti ierti dusmanul !
Poate asta l-a intarit si l-a facut sa fie mai puternic !
Este o lectie pe care multi dintre noi inca nu am invatat-o...!

14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 20, 2015, 07:57:36
ORDONANTA   NU    se     va    schimba  ....POATE  SE  MODIFICA 

PAI MAI OMULE, SE SCHIMBA SAU NU? A SE SCHIMBA ESTE ACELASI LUCRU CU A SE MODIFICA.... DAU CU 100 DE RONI SEDINTA DE LIMBA ROMANA...

Caragiale, saracu'..."daca este sa se schimbe, primesc - dar sa nu se modifice nimic, iar daca este sa nu se schimbe (era vorba despre o lege !) - primesc, dar sa se modifice pe ici-pe colo, dar numai in partile esentiale !"
"Curat-murdar - coane Fanica" !!!
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Martie 18, 2015, 16:53:32
Daca vrei sa iti indulcesc amaraciunea, am sa iti spun ca si lui Avram Iancu - in semn de cinstire pentru faptele sale de vitejie - Imparatul la chemat la Viena si ia conferit o medalie...!( in paranteza, am sa iti spun ca ar fi zis, cam asa : eu medalie mananc ?)
Deci, dupa aproape 200 de ani, vom avea si noi o "cinstire" din partea "imparatului" vremilor respective si vom fi "recunoscuti" ca vesnici aparatori ai democratiei ...dambovitene !!!
Apoi, cei care vor fi parlamentari ai vremurilor acelea, vor declara ca, in spiritul acestei idei, vom fi declarati "eroi ai neamului romanesc"...daca acest neam va mai exista pana atunci, ca, dupa cum merg lucrurile, am inceput sa ma indoiesc de asta... 
 
Pagini: [1] 2 3 ... 53