Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 22
31  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 28, 2012, 09:29:45
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/174744.html

După ce la putere a ajuns USL, noul șef al SSPR, Sorin Vintilă Meșter, a inițiat, încă din iunie 2012, un proiect de ordonanță de urgență prin care să fie reluată plata indemnizațiilor suspendate de cabinetul Boc. Sumele necesare (evaluate de inițiator la 145 de milioane de lei pentru cele șase luni rămase din acest an) ar fi urmat să provină din micșorarea cu circa 10% a indemnizațiilor aflate în plată (pentru răniți și urmașii celor decedați), dar mai ales din eșalonarea indemnizațiilor restante (statul are datorii de 582 de milioane de lei - circa 130 de milioane de euro - către revoluționari, bani cuveniți acestora sub formă de indemnizații pentru perioada cuprinsă între data la care aceștia au depus dosarele de preschimbare a certificatelor de revoluționar și cea în care a început plata efectivă).

Cinci luni mai târziu, nimic nu s-a schimbat. „S-au tot invocat motive de refacere și amânare a propunerii mele, trecând pe rând prin cerințe de aprobare de către FMI, de aprobare de către Delegația Economică Europeană, au urmat calcule, ca apoi să se invoce faptul că nu plata pe ultimele trei luni ale anului în curs e problema, ci că nu există certitudinea încadrării în deficitul bugetar pe anul 2013 impus României de creditorii externi“, explica blocajul, într-o declarație publică, Sorin Vintilă Meșter. Cert este că revoluționarii care au mizat pe USL pentru a-și recâștiga privilegiile s-ar putea să fi ales o carte greșită. Sub presiunea FMI și a unor performanțe economice îndoielnice, este greu de crezut că plata indemnizațiilor se va putea relua în 2013.
32  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 29, 2012, 23:58:13
Am primit acest mesaj de la Gadina Constantin, cu rugamintea de a-l posta pe portal:       “ Am formulat contestatie la adresa generalilor Suceava Ion si Cearapin Tudor, adica cei care in data de 21 decembrie 1989 au condus si comandat represiunile in Piata Romana si   Piata Universitatii din Bucuresti. Dupa ce le-au fost anulate certificatele, cei doi au lansat timp de peste doi ani atacuri si amenintari la adresa mea si a familiei mele pe toate forumurile, acestea nefiind asumate de cineva. Cei care au venit acum si au reluat aceste mizerii, chiar si sub forma unor false intrebari, nu fac decat sa-i alature pe acestia, celor doi tortionari si criminali.”
33  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 25, 2012, 21:30:59
Am primit acest mesaj cu rugamintea de a-l posta pe PORTALUL REVOLUTIEI

,,22:18 10/25 Buna Seara ! Din partea me-a va anunt ca la-m rugat pe Iulian Doftoreanu, sa-mi posteze acele doc. Datorita faptului ca eu sunt si acum banat de catre Administratorul Portalului Iosif Gheorghe. I-am dat tel. spunand ca nu pot sa postez si ma contrazis. Dar adevarul este ca eu nu pot sa postez ori cat am incercat. Avand precedentul cu Banarea me-a la comanda lui ……………..Dorin de fata fiind 11 persoane la masa, cand a pus man ape tel. si la sunat pe Iosif sa-i spuna sa ma debaneze .
22:18 10/25 1Draghjici – de la TVR ; 2Dragos Militaru ; 3Gadina C. Etc. Ps. Inclusive 3 per. de la Brasov Deci acesta este motivul pentru care alti vor posta doc. De la mine , eu ne avand acces la portal. Am avut acum ceva timp un dialog cu administratorul portalului explicandu-I ca nu mai pot sa ma loghez sis a postez ce am de postat sa anunt colegii.
22:18 10/25 Stimati colegii ceea ce numesc eu a fi pe portal punctual meu de vedere personal este a fi o DICTATURA la comanda . Nimic altceva . Cum superi pe cineva cu adevarul cum iti pune CALUSU in gura. Traim in Romania Orice este posibil . Toate cele bune ! Toni P. "
34  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Octombrie 09, 2012, 21:33:15
Voica,hai sa punem totul pe seama stresului,cu toate ca un om cumpatat si cu par alb in cap ar trebuii sa-si dea seama si la betie ce este bine si ce este rau.parerea mea este ca acel(sa-l numesc?)om care se dadea zmeu si mare revolutionar si care ar fi facut puscarie este capul rautatilor.acela si lunea cea trecut  a avut aceeas iesire si nimeni nu ia zis nimic.este normal ca acesta sa crezut buricul pamantului cand opinia publica(?) nu a luat nici-o atitudine.poate toate astea vor fi invatatura de minte pentru toti si sa luam aminte ca gura bate c..u.cum am mai spus nu-mi este drag Iliescu cum nu-mi este nici Constantinescu, basescu si restul clasei politice dar tinand cont de anii si parul alb si mai ales ca venise sa negocieze cu cei de-afara totusi si atitudinea celor de acolo trebuia sa fie ca atare.sa speram totusi ca totul se va sterge cu buretele si cei care vor maine sa mearga din nou la Iliescu si cei din psd vor drege busuiocul.


 Kostas ,te rog sa ne spui si noua numele celui care ,, se aude ca ar fi facut puscarie " . Ms mult !
35  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 29, 2012, 12:43:41
Bun. Il cumpar eu si ii dau lui Iosif transcrierea interviului ca sa o puna pe portal. Cum fac cumpararea?

Tocmai ca aici e interdictia. Orice difuzare sub orice forma a materialelor aflate in proprietatea postului de radio, fara un acrd scris al conducerii este pedepsita

Atunci si tu ar trebuii sa platesti conducerii portalului pt. ca iti faci reclama la postul tau de radio aici .ESTI PENIBIL !
36  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 28, 2012, 21:06:42
   Am primit acest mesaj de la Gadina  Constantin,presedintele Asociatiei “Jilava 89 Raniti si Retinuti” cu rugamintea de a-l posta pentru a lamuri unele aspecte cu privire la informarea postata de Anton, de mine si de Diplomatul 007:
   “Informarea a carui text a fost suspendat a fost intocmita si transmisa pentru a fi postata de catre Gadina Constantin, care este presedintele organizatiei, deci nu are cum sa nu reprezinte pozitia organizatiei respective. In nici un caz in informare nu se face referire ca aceasta ar reprezenta pozitia BNR 1989, ci din contra. Informarea a fost corecta la acel moment, poate formularea din incheiere nu a fost explicitata, in sensul ca Dorin Lazar Maior a anuntat de mai multe ori ca nu mai doreste sa candideze pentru functia de secretar de stat la SSPR. Intre timp insa, Prim-ministrul Victor Ponta ne-a anuntat ca este de acord cu demiterea lui Mester Sorin si numirea , in locul acestuia a lui Codrin Stefanescu. In situatia in care Codrin Stefanescu a refuzat aceasta propunere, a fost din nou pusa in discutie candidatura lui Dorin Lazar Maior. Care este motivul pentru care a fost banat Anton ?”
37  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 27, 2012, 05:09:58
.
38  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 03, 2012, 19:56:58
                                                                                                         ANUNT


In data de 6 septembrie 2012, incepand cu ora 10, in Piata Victoriei(in fata la SSPR)  sunt chemati la miting de protest toti revolutionarii. Obiectivele sunt :
 
  1.Respectarea Legii 341
  2.Punerea in plata imediat a revolutionarilor afectati de Legea 283                                            Asociatia Jilava 89 Raniti si Retinuti
39  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 25, 2012, 19:01:49
http://www.scribd.com/doc/101018742/document


  Interesanta este prima pagina a sedintei din 19-07-2012 ,si nu numai.
40  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 21, 2012, 14:01:06
                                                 Comunicat
 
  Am citit in ultima vreme o serie de comentarii postate pe Portalul Revolutiei in care sunt acuzat ca ma opun verificarii / reverificarii dosarelor de revolutionar. Mai mult, ca opozitia mea este motivata de intentia de a ascunde cine stie ce presupuse manevre frauduloase. Amintesc acestor comentatori ca am cerut acum citeva luni Secretariatului General al Guvernului sa ceara SSPR reverificarea a peste 3.000 de dosare in urma prevederilor HG 1412 / 2004 privitoare la elementele de noutate. Este de prisos sa mai amintesc care este elementul de noutate si a carei asociatie apartin cele peste 3.000 de dosare. Acest demers il gasiti pe site-ul CPRD '89.
 
   Totodata, se fac tot felul de presupuneri legate de nu stiu ce aliante secrete, sau complicitati intre mine si diversi lideri ai unor asociatii de revolutionari. Amintesc tuturor ca am tratat in mod egal si fara partinire pe orice revolutionar, orice asociatie, bloc sau federatie de revolutionari, etc. Nu m-au interesat niciodata simpatiile politice ale oricui, nici apartenenta la orice forma asociativa a fiecaruia dintre dvs.
 
   In legatura cu plata indemnizatiilor, am facut demersuri pentru a gasi o solutie de deblocare a platilor in conditiile in care suma necesara nu este prevazuta in bugetul de stat pentru anul in curs si numirea unui nou secretar de stat la SSPR intirzia. Odata cu numirea dlui Mester la SSPR, am considerat ca initiativa trebuie sa-i apartina de drept si din considerente de urgenta procedurala.
 
Raymond Luca
Senator
41  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 25, 2012, 13:14:35
   
P A R L A M E N T U L     R O M Â N I E I
Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989
Cabinet Preşedinte
C O M U N I C A T
Având în vedere informațiile apărute pe diverse canale media sau forumuri de dezbatere pe internet, Președintele Comisiei parlamentare a Revolutionarilor din Decembrie 1989, senator Raymond Luca, declară următoarele:
1.   Domnii dep. Mircovici Niculae, sen Raymond Luca sau alti membri ai comsiei parlamentare nu au initiat vreo propunere legislativă de modificare a Legii nr. 341/2004.
2.   Demersurile întreprinse atât de către Președintele CPRD89, cât și de alti membri ai comisiei parlamentare, pe lângă Ministerul Municii, au avut si au în vedere rezolvarea cu prioritate a plății indemnizațiilor luptătorilor Remarcati.
3.   In acest sens, au avut loc repetate discuții cu reprezentanții Ministerului Muncii în vederea găsirii unei solutii care să îmbine atât restrictiile de ordin financiar (lipsa de finanțare în bugetul pe anul 2012 a acestor indemnizații), cât și aspectele de ordin social rezultate din neplata indemnizatiilor.
4.   În data de 19 iunie a.c., membri CPRD89 au primit un proiect de  Ordonantă a Guvernului din partea Ministerului Muncii. La o primă citire a acestui proiect, membri CPRD89 nu s-au arătat de acord, printre altele, cu nivelul cuantumului prevăzut. Astfel, membri CPRD89 au decis să vină cu propuneri de amendare a acestui proiect, care urmează a fi prezentate în ședința din data de 26 iunie a.c.

PREȘEDINTE
Senator RAYMOND LUCA


http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2012/rd_0625.pdf
42  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 18, 2012, 11:51:33
   Daca sunteti revolutionari si vreti sa va fie respectate drepturile ,daca v-ati saturat sa vorbeasca in numele vostru, unul ca Maries si sa ne modifice legea niste impostori ,veniti maine in Piata Universitatii, incepand cu ora 10. Asa cum in aceasta tara, avem obligatii pe care noi le respectam , sa le aducem la cunostinta politicienilor, ca avem si drepturi pe care ei trebuie sa ni le respecte. Invatati sa spuneti NU abuzurilor , sa spuneti NU impostorilor,sa spuneti NU dictaturii portocalii!  Trebuie sa constientizam ca este in joc viata noastra, a familiilor noastre, a romanilor pe care i-am facut in DECEMBRIE 1989 sa viseze la o viata mai buna . Ne-am asumat atunci aceasta responsabilitate. Haideti sa demonstram ca nu suntem niste lasi!
    In data de 19.03.2012 VENITI IN PIATA UNIVERSITATII sa aratam ca stim sa spunem NU!

43  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 16, 2012, 21:06:14
In urma hemoragiei de comunicate a asociatiei 21 dec,si a manipularii ordinare pe care o continua Maries prin postaci de serviciu precum Sucuturdeanu ,ma vad nevoit sa fac cateva precizari.
1. Din ce structura revolutionara face parte Maries ca sa vorbeasca in numele revolutionarilor ? Iti spun eu, Sucuturdene ,din nici una .El sa vorbeasca numai in numele asociatiei pe care o reprezinta (a celor 30 de membri pe care ii mai are)
2.Cati membri are Banutoiu in asociatia lui ? Doi... cu el.
3.Iulia Starcz ,la toate mitingurile, cu cati membri a venit ? Maxim 10 ..Sa vorbeasca in numele lor.
4.Costin este membru al  guvernului care le-a taiat indemnizatia revolutionarilor si i-a umilit atat pe revolutionari, cat si pe toti ROMANII. Sa vorbeasca in numele guvernului de cwrve din care face parte.
Imi vei spune ca au fost alesi sa vorbeasca in numele revolutionarilor.Eu iti spun ca s-au ales singuri si am fost de fata cand v-ati impartit functii .
Sucuturdene, tu cati membri ai in asociatia pe care o reprezinti ? 10 ? Sa vorbesti in numele lor !
 M-am saturat sa vad cwrve ca tine care vorbesc in numele revolutionarilor ...REVOLUTIONARII sunt majori si stiu sa se reprezinte singuri sau daca doresc sa fie reprezentati sa isi aleaga oameni morali asupra carora nu exista suspiciuni .
REVOLUTIONARII nu pot fi reprezentati de: fosti comunisti ( ca tine Sucuturdene ), comandanti ai garzilor patriotice , militieni,cadre militare sau profitori ai PCR-ului.
Voi cei care ati vandut revolutionarii ca sa scapati de dosare penale si nu numai, a venit momentul sa faceti un pas in spate.
Nu ma fortati sa vorbesc mai multe !

  VOI BNR-ul DE KKT ATI LASAT REVOLUTIONARII FARA INDEMNIZATIE !
  VOI SUNTETI COMPLICI LA UMILIREA POPORULUI ROMAN !
  CU CAT SUNTETI PLATITI ?
44  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Noiembrie 13, 2011, 12:32:18
Revin cu rugamintea de a nu va mai aduce acuze reciproce unii altora. Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie unul de celalalt .Va rog sa va ganditi BINE . Atata timp cat boc este premier indemnizatia va fi luata si am sa va explic :
1. in cazul in care nu trece de Curtea Constitutionala ,va reveni pe cursul normal in regim de urgenta in Senat si in Camera ,unde va trece din nou .
2.in cazul in care nu trece de Senat si Camera , dupa votarea bugetului, boc va da  OG si nu mai are nevoie de Parlament .
Singura solutie este demisia lui boc. Aceasta demisie nu poate surveni decat la presiunea strazii. Alta cale nu exista .In ceea ce ne priveste, avem de ales intre a muri de foame ,dupa 1 Ianuarie 2012 ,sau, daca asa ne va fi sortit, sa murim cu ei de gat acum ,cu demnitate .Va rog sa va ganditi bine ca acest POPOR a ajuns la limita rabdarii (in aceasta lege se regasesc inghetarea salariilor si a pensiilor pt. 2012, precum si anularea sau restrangerea altor drepturi obtinute legal ). Sansa lui suntem NOI!  DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE CALAUZEASCA ASA CUM A FACUT SI IN DECEMBRIE 1989 !
45  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CAZ DE FORTA MAJORA. ANULAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU LUPTATORI : Noiembrie 08, 2011, 20:11:14
 MINDRILOIU ,TU AI AUZIT DE UNITATE ? SAU DORESTI DEZBINARE ?

  VINOVATII II GASESTI PE LISTA CU VOTANTI !
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 22