Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 6
31  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 08, 2009, 11:14:25
     Jur ca eu nu sunt Mercurie nici nu-l cunosc, eu sunt Jean Valjean punct.
32  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989 : Iulie 08, 2009, 11:04:31
    Eu nu am acuzat pe nimeni , chiar imi parea rau de situatie (vezi ''saracul''). Nu sunt omul care ma bucura necazurile altuia. Eu am scris ce se discuta in SSPR in 04. 07. 2009. Directorul Juridic SSPR era chiar suparat ca nu a rezolvat una din cele doua probleme care spunea el trebuia sa fie aprobata cat mai repede. In rest injuraturile si ce a urmat s-a vazut si o se mai vada. Eu cer scuze colegiilor de pe portal pentru tot ce au trebuit sa indure dupa 04 07 2009.
33  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 08, 2009, 10:50:10
      O sa vedeti ca daca nu mai cititi postarile unora, ne putem vedea de treburile noastre. Ignorati-i si totul va fi OK.
34  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 08, 2009, 10:44:04
    Pentru colegi: se pare ca inca se da lupta apriga pentru SS intre Voican, Constantinescu si Luca Viorel. Azi am trecut pe la PSD si spun ca a mai aparut un nume, Pavel de la Constanta.    In rest, eu consider sa-i lasam in pace pe altii, cu problemele lor, pe care cred ca le vor rezolva in instanta. [/color]
35  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 08, 2009, 00:36:21

  Buna ziua Dle. Valvean !. Spre stiinta noastra puteti preciza cine e "saracul" care e "coleg" cu dumneavostra din Resita?. Cum poate fi coleg cu Dvs. daca l-au arestat REVOLUTIONARII?. Si pe Dvs. v-au arestat tot ei ?. Din cauza asta sunteti coleg cu saracul?. Si daca tot a fost arestat de revolutionari ce infractiune a faptuit ? . Si daca a faptuit vreuna cum de are dupa scrisele Dvs. certificat de revolutionar participant ?.Primesc arestatii de revolutionari un asemenea document?. Extrapoland inseamna ca toti care au fost arestati de revolutionari sunt ...participanti?. La ce au participat?. Cam multe lucruri contradictorii afirmati si ar fi chiar bine sa va vedeti paiul din ochi si sa nu faceti loby de discreditare unor persoane!. Ati fi motivat numai daca ati avea sarcini de serviciu !. Sa consideram acest considerent?. Neagreerea persoanei saracului se datoreaza exclusiv faptului ca i-a batut la funduletul gol pe marii juristi ai SSPR !. Mai scormoniti despre aceasta persoana ?. Suntem interesati sa aflam mai multe amanunte !. Poate si intime !. Stiti cumva si de cand nu s-a mai culcat cu mama Dvs. ?.


 Mi-e scarba si greata de asamenea indivizi, si ma-si duce cat mai departe sa nu respir acelas aer cu ei.
36  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 08, 2009, 00:14:33
        Am fost putin plecat din tara, am revenit, am citit aproape tot. Domnule Daniel Purec te rog sa nu te mai lupti cu nimeni si pentru nimeni pentru ca nu merita. Eu am stiut ce urmeaza pe portal pentru ca stlul este cunoscut. Nu o sa mai intereseze pe nimeni sa intre pe portal. Prea multa mizerie creata de catva asa zis oameni. Eu in postarea din 04 07 2009 nu am pomenit nici un nume de ce a sarit Mandry la mine si mi-a jignit mama?Huh. Cum este posibil ca un mizerabil sa scrie despre mama mea fara ca eu sa-i pronunt numele??? Era ceva adevarat in ce spuneam eu?Huh Domnule Purec va implor nu-mi luati apararea pentru ca nu merit, cu individul care m-a injurat i-mi rezolv eu problemele. Timpul le rezolva pe toate.
37  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 06, 2009, 00:38:22
    Nu sunt un dur , dar sunt nemilos cu cei care nu au fost de partea noastra. Cand am spus ca vor urma zile grele pe portal, m-am referit la securisti. Eu nu am atacat pe nimeni si s-a vazut ce a iesit. Mizerie totala.  L-am sunat pe Fesan si nu vrea sa auda de ce este pe portal.
Eu cand am date o vi le furnizez, ma consider obligat. O seara buna tuturor.
38  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 06, 2009, 00:26:41
    Oameni buni, poate ca eu sunt nebun dar ce-o sa spuna cei care chiar au luptat pentru victoria Revolutiei Romane. Revolutionerii se pot compara cu noi, ce chiar se intampla ca in 1215 cu Ioan Fara De Tara. Traim in anul 2009 faceti si voi socoteala, sunt cativa ani. ,,Voi cine sunteti, noi cei care am luptat pentru tine,..... va dau de toate, ....dar ei, ei sunt cei care au luptat impotriva ta marite domn..... dati-le si lor''
39  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 06, 2009, 00:10:20
    Eu sunt un om normal iar pentru cei ce vor certificate si au fost pe cealanta baricada, nu am mila afara, afara, afara.
40  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 06, 2009, 00:00:56
    Fac securist pe cine se considera securist, nu pe tine, OK.
41  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 05, 2009, 23:51:53
    Mie nu trebuie sa imi ia nimeni apararea pentru-ca stiuu ce spun, vorba lui Radescu ,,Afara cu securistii de pe portal,,,,Afara cu securistii de pe portal,,,,Afara cu securistii de pe portal,,,,Afara cu securistii de pe portal,,,,Afara cu securistii de pe portal,,
42  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 05, 2009, 23:47:30
    Cand am spus aveti grija ce urmeaza am stiut ce spun, securisti nu se vor lasa niciodata. Regert ca este asea, dar asta e adevarul.
43  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 04, 2009, 22:45:36
     Mandry, regret ca esti mizerabil cum ai fost tot timpul, securist nenorocit, nu te-am jignit si nici cu mama ta nu am avut nimic. Esti asa cum ai fost toata viata, cum sa fi coleg cu noi cand tu erai ochiul si urechea la revolutie, reactivat din 14 12 1989 de securitate, apoi te-ai dat cu revolutionarii pana te-au ginit si te-au arestat, stim cu totii cine esti si ce scop ai pe acest portal. Mizeriile tale nu au limite si de acest lucru ne vom convinge in zilele urmatoare. Nu vei primi niciodata ceia ce vrei ca nu toti sunt prosti ca juristii SSPR-ului. Nu stiu daca mai meriti atentie securistule, afara de pe portal, noi luptam impotriva celor ca tine.
44  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 03, 2009, 23:29:08
      Buna seara, am citit ce s-a postat si am constatat ca sunt nulte probleme, Un coleg din Resita are hotatare Judecatoreasca, doua certificate tiparite de SSPR si semnate de SS, iar Parlamentul refuza sa-i dea avizul pe motiv ca este doar participant in Revolutie si nu sunt obligati sa-i dea avizul pe care il vrea el. Dosarul a fost studiat de 4 ori de CPRD. Ce o fi facut saracul de nu-l agreaza nimeni, mai ales ca am inteles de la colegii lui ca si la revolutie a fost arestat de revolutionari.
      Alt coleg din Valcea nu a castigat in instanta dar se considera revolutionar desi el si in 1997 a fost respins si a primit certificat doar de participant.
      Numirea noului SS va fi luni, mare sef Nicusor Constantinescu consilier al senatorului Sergiu Nicolaescu.
45  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: UNA PE ZI : Iulie 02, 2009, 00:06:10
    Eu sunt singurul care te cred. Multa sanatate si noapte buna.
Pagini: 1 2 [3] 4 5 6