Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 44
16  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Ianuarie 16, 2015, 01:10:04
bai boaba, esti un emanat de 2 saptamani/////////////// atentie  bobita s-a nacut sa ne-de boabite
17  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: Preschimbarea certificatelor de revolutionar : Ianuarie 16, 2015, 00:25:50
zici bine ce zici.............. te rog sa te gandesti la pasul 2 ...... eu unul voi fi alaturi de tine
hai as vorbim pe privat
18  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 16, 2015, 00:21:30
Nu mai tineti minte ce s-a intimplat cronologic in Dec.89.Situatia Timisoarei era critica in data de 20 Dec.Marea masa a bucurestenilor nu cunosteau situatia lor. In data de 17 Dec.noi in Palatul Telefoanelor am primit cod de razboi : Radu cel Frumos,apoi, Mihai Viteazu...Sute de femei lucram simultan atunci...Sotii unora dintre colege, erau ofiteri in armata.Rind pe rind au inceput sa-si sune sotiile sa le spuna ca vor pleca in misiune.Ne-am zis ca ceva nu este in regula... Credeam ca ne-au invadat ungurii,sau rusii.Luam asa-dar legatura cu punctele de granita,insa era liniste. Sefa noastra avea rude in Timisoara.Le-a dat telefon,sa-i intrebe ce se intimpla...Rudele spun ca in orasul lor ...Reproduc exact...E MACEL...Ne-a cutremurat aceste cuvinte.Noi telefonistele am inceput sa informam bucurestenii ce se intimpla in Timisoara.O mica parte au aflat.Dar stiti ca vestea se duce repede...Revin la data de 20 dec.Timisoara in stare de EXTINCTIE in masa.Pe 21 Dec.Ceausescu organizeaza mitingul,dar e inca la putere. 21 seara,mare carnagiu in Bucuresti.22 Dec.ora 11,generalul Milea se sinucide.Ora 12 bucurestenii navalesc in Comitetul Central.Sotii Ceausescu, fug cu elicopterul...Ora 13 atentie...Armata fraternizeaza cu populatia.   Militia nu fraternizeaza...Or fi avind un alt plan ?...Dupa fuga sotilor Ceausescu ora 12,data 22 putem vorbi de siguranta timisorenilor,si nici atunci...DACA BUCURESTESTIUL NU CONTINUA SA LUPTE PINA PE 25 DEC.TIMISOARA ERA ISTORIE...Revenirea Ceausestilor la putere,insemna moartea noastra,si a lor.22 seara,se trage cu armament greu asupra noastra.Palatul Telefoanelor era punct strategic. S-a tras exact unde era echipament de comunicatii.Toate geamurile imense au fost sparte de gloante foarte mari.Nici pina in ziua de azi,nu stim cine a tras in noi.Lucram cu echipamentele pe podea.Am trait spaima vietii mele...Regretam ca am ramas peste program...Nu mai puteam pleca...Iar fetele ce trebuiau sa ne schimbe nu mai puteau intra. Se tragea asupra noastra din-spre toate cladirile apropiate.Cind venea seara era cel mai groaznic.Era asalt curat.Aveam soldati ce aparau institutia.Unii erau de citeva luni in armata,insa au facut fata.Citiva au fost ucisi dupa 22.Cu ei cum ramine ?...Sau daca un timisorean e ranit pe 18 Dec.si moare pe 23 Dec.in noua ordonanta ce se intimpla cu urmasii acestui erou...Sau nu mai este erou...Situatia telefonistelor.In speta a mea.Lucram 6 ore,insa imprejurarea a facut sa raminem in Palat o saptamina,din cauza asaltului,inseamna ca ne-am facut serviciul ?...Fara nici o pauza...Adevarul e altul. Au risipit banii cu alegerile prezidentiale de anul acesta,iar la pensii e o frauda de 7 miliarde de euro.Politicienii inventeaza ordonante de urgenta,ca sa distruga revolutionarii.E clar. Ei stiu care sunt impostorii.
Silvia
19  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 16, 2015, 00:19:25
parere simpla, boaba si urmasul sunt platiti, sunt activi 24 dn 24..........o secunda din atentia voastra, merci!
20  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Ianuarie 14, 2015, 23:32:55
KOSTAS-DE ACUM INCOLO SINGURA LUPTA CE SE MAI POATE DUCE ,ESTE IN PARLAMENT PENTRU CA ,PRIN AMENDAMENTELE PROPUSE, DAR MAI ALES, ADMISE LA COMISII-LA CEA JURIDICA MAI ALES-SA PUTEM SA MAI CARPIM CATE CEVA DACA S-O MASI PUTEA DEPINDE SI CAT VA STA INGROPATA IN PARLAMENT ACEASTA ORDONANTA PANA VA DEVENI LEGE.
MA. DUTE !
21  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 14, 2015, 23:31:21
https://www.facebook.com/
Bogdan Vasile

In data de 13.01.2015 Micea Bucur ,Curta Gheorghe ,si Puiu Fesan au participat la negocieri cu guvernul ,dar eu va intreb ,pe cine mai reprezinta acest Mircea Bucur care conduce un BNR mort care doar primeste bani , in numele cui a negociat cine la mandatat , iar cu privire al ceilalti doi cine se aseaman se aduna ,noi Revolutionari in continuare avem parte de TRADATORI si profitori .suntem condamnati sa suferim din cauza TRADATORILOR . Acest Revolutionar din imagine este Ranit in Revolutie ,a venit in Piata Victoriei sa se reprezinte singur pentru ca nu mai are incredere in presedintele de asociatie , iar Mircea Bucur care la sustinut pe Sanda si OUG 95 vine dupa o zi sa negoceze in numele lui si va intreb unde este dreptatea ?
 SS Sanda le-a explicat clar Presedintilor de Asociatii care au facut Revolutionari impostori ca singura lor scapare de raspunderea penala este sustinerea OUG 95/2014 .Presedintii de asociati care au pus stampila pe Memorantum au stiut ce semneaza, au ales sa ne tradeze ca sa scape de puscarie .


Legal,statutar, Mircea Bucur e presedintele executiv al BNR si in consecinta, e printre putinii cu care guvernul mai negociaza. La discutii a participat si Fesan deoarece cunoaste indeaproape si din interior problemele rev. Acum, ca unora le plac sau nu persoanele in discutie e una si ca Bucur si Fesan au incercat din 2011 pana in prezent, prin demersuri,discutii si negocieri sa rezolve problema indemnizatiilor, e alta. Deci sa nu mai o dam din sant in gard.Daca respectivii nu fac,ca de ce nu fac; cand fac, ca de ce fac. Incredibil.
incredibil zici?hihihihi asa sa fie! INCREDIBILIS
22  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 14, 2015, 13:04:31
Revolutia Romana din decembrie 1989 tocmai a aniversat 25 de ani.
In acest timp statul roman si-a exprimat prin exponentii lui de varf, adica presedentia statului, parlament si comisii parlamentare, secretariat de stat cu problemele revolutionarilor, gratitudinea si recunostinta fata de revolutionarii romani ucisi, fata de urmasi acestora  si fata de supravietuitori.
 In acest sens s-au emis
-titluri de oras martir,
-decoratii,
-medalii
-certificari de revolutionar, semnate de presedintele statului
-brevete
 Astazi, guvernul condus cu mana forte de catre un priministru antirevolutionar procedeaza cu ochii inchisi la o operatie fara anestezic!
Taie ce trebuie, taie ce nu trebuie, taie cu greseli si erate, in etape( ca si coada cainelui) sau la gramada!
Taie inversunat!
Din supravietuitori taie, sunt prea multi!
Nu conteaza cine si ce a zis inainte, cine si ce a facut inainte, cine si ce zice astazi!
Scapa cine poate si cine are noroc!
Scopul scuza mijloacele.
 Imi este clar care este scopul guvernului,  imi este limpede ca are mijloacele si astazi o va face!
Vom afla in curand restul detaliilor.
Noi toti avem 2 variante:
1 sa zicem multumesc si sa mergem mai departe
2 sa ne opunem si sa mergem mai departe
Ambele variante sunt corecte, in varianta 1 se gasesc toti cei care raman indemnizati adica jumatate, iar in varianta 2 celalta jumatate.
Daca esti din jumatatea 1 protestul tau se va stinge incetul cu incetul.
Daca esti din jumatatea 2 lupta ta reincepe de azi. Si va fi de doua ori mai grea. (fiind mai putini cu jumatate)
Nu cred ca mai are vre-un rost sa scriem scrisorele si petitii!
Eu cred ca trebuie o reorganizare radicala.
Nu are sens si rost sa procedam ca pana acum, sau sa intoarcem si celalat obraz!
Va rog sa meditati si sa va ganditi la asta.
Lupta nu s-a terminat!
23  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 14, 2015, 12:07:26
astazi dupamiaza poate vom stii mai multe!
24  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 14, 2015, 12:05:12
 Cum se explica faptul ca in conformitate cu evidenta caselor de pensii judetene si a casei de pensii nationale la data de 30.12.2011 erau in plata(cu dosare depuse si decizii emise) un numar de 14824 de persoane revolutionari, in care sunt inclusi : urmasi de erou martir, raniti, retinuti si luptatori remarcati si acum SSPR spune ca vor intra in plata 16000 de remarcati? Dezinformare si Manipulare !
nu se explica! se face, si face ce vrea muschi lor!
 indiferent de mijloace!
25  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 14, 2015, 11:47:54
Ma gandesc nu ar fi rau sa trimiteti cate un material bine intocmit la totisefii de stat din Europa dar si lui Obama. Poate acesta, in cele din urma, vor lua atitudine de felul cum sunt tratati revolutionarii si cum sunt  date legi pentru acoperirea vinovati.or care au scos revolutionari pe banda rulanta. Poate la Consiliul Europei cereti sa fiti primiti  sau cautati un europarlamentar care ar putea citi un material intr-o sedinta comuna. Va rog speculati toate posibilitatile.
mai degraba la consiliul europei, imi dau si eu cu parerea, si o informare catre ambasadele acreditate in ro.
problema care o vad este cine sa intocmeasca acel material!?
26  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 14, 2015, 11:41:19
  domnule Marcel Dumitrescu,
 v-am răspuns la e-mail

Dati-mi un "bip" si va sun eu!  Recomandare: OUG 95/2014 a abrogat expres dreptul la indemnizatie.Asa cum ati precizat in actiune, prevederile unei legi speciale nu pot fi abrograte decat expres si aceasta s-a "intamplat" abia acum! Pe cale de consecinta, pana la 30.12.2014 erati indreptatit sa primiti indemnizatia.Ramane sa obtineti si o H.J. in acest sens. Celelalte motive invocate (nu toate!) sunt interpretari eronate sau fortate. Avand in vedere ca nu aveti pregatire juridica, MERITATI FELICITARI! Spre deosebire de bobiceii si draganeii juristi care confunda (neintentionat?!) OG-urile cu OUG-urile! Cert este ca OUG 95 decchide posibilitatea castigarii indemnizatiilor pe anii 2012-2014 intrucat ABIA ACUM A FOST ABROGAT EXPRES articolul care prevedea dreptul la indemnizatie! Ar trebui sa facem o analiza serioasa pe aceasta tema, in vederea gasiri unei variante de actiune castigatoare.Doamne, ajuta!
Si eu cred ca este posibil ceea ce spuneti dumneavoastra, sper sa ne tineti la curent!
27  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Ianuarie 13, 2015, 17:52:43
CONFORM   EXPUNERI  DE  MOTIVE  LA ORDONANTA  95  TRIMISA  LA  SENAT   SUNT  PREVAZUTE  LA  SACTIUNEA  IV  PRINTRE  ALTELE SI  URMATOARELE  CALCULE DETALIATE  PRIVIND  Impactul financiar  asupra bugetului  de stat  este  sistarea de la plata indemnizatiei  a  unui  numar de 16012  beneficiari ai legii 341 / 2004.
si daca facem diferenta din nr. total, aflam cate persoane are lista (tabelul) de determinati!
28  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 13, 2015, 12:24:31

   Pe marginea acestui document trebuie să discutăm foarte serios în orele şi zilele care urmează. Este vorba despre expunerea de motive a Guvernului prezentată la depunerea OUG. 95 la Senat... Citiţi-o şi haideţi să o discutăm... Iată linkul: http://www.senat.ro/legis/PDF/2014/14b707EM.pdf


Se bazeaza pe cele 70 de revolutionari din 65 de asociatii. Protocolul semnat si parafat sta la baza ord. 95. Daca  cei care au semnat nu stiu ce au semnat, sa se duca in parlament si sa le explice cum au fost manipulati.  Se insista pe buget. Nu ajunge sa fie platiti toti si de aici nevoia de a plati foarte putini. Asa cev este rasu-plansu. In rest se sustine aceleasi lucruri din ord. Care sunt sigura ca va fi aprobata fara dezbaterea parlamentului.

NU FACETI ABSTRACTIE CA INCEPAND DE ASTAZI EXISTA SUSTINEREA CU SEMNATURA SI STAMPILA A MAJORITATII ASOCIATIILOR LEGAL CONSTITUITE IN CE PRIVESTE ORDONANTA SI SUSTINEREA SECRETARULUI DE STAT IN PROMOVAREA EI PANA LA DOCUMENTUL FINAL.

NE REINTOARCEM LA CE V-AM SPUS .....CONCENTRAREA PE ADUCEREA DACA MAI ESTE POSIBIL DE  AMENDAMENTE LA ORDONANTA ASTA IN CAZUL IN CARE SUNTETI CAT DE CAT  R  E  A  L  I  S  T  I.
Domnule Burada daca sanda a indraznit sa foloseasca acele semnaturi dela consiliu consultativ atunci el este pasibil de puscarie pentru abuz de incredere

Asa a facut Nicu..., citeste mai jos motivarea depusa cu ord.95 la senat.  Trebuie o ancheta serioasa la sspr. Scrie chiar in motivare ca sa pierdut registrul cu revolutionarii. Citeste la Kronsdtdat.

SCUZE....SUNTETI TARI DE CAP

A   Z   I        AU FOST REINOITE SEMNATURILE DE ACUM 2 LUNI.......NU INTELEGETI ?.....ASOCIATIILE SI-AU REINNOIT    A   Z   I      SUSTINEREA ......PRICEPETI Huh??
limpede ca bunaziua!
29  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 12, 2015, 22:24:39
Un fariseu incearca sa rescrie Istoria. Mama unui Erou, spune ADEVARUL. Nu este destul de dureros sa iti pierzi fiul, dar mai trebuie sa auzi si minciuni spuse la adresa mortii lui? Fariseul are un nume: Adhominem de pe Forum.
http://youtu.be/X_6ftB-5dBk

numa 1 zici, sa-ti mai spun eu cativa?
30  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 11, 2015, 15:33:01
AVEM PREGATITA SI MAPA CU TOT CE TREBUIE, NU VENIM CA LA BALAMUC. ORICE DISCUTIE SE SCRIE SI SE INREGISTREAZA. ALTFEL NU NEGOCIEM SI NU NE BAGAM.

DEJA SCOT DE LA TIPAR MAPE CE CONTIN: OUG 95, CRITICA OUG95( ANALIZA JURIDICA), REVENDICARILE NOASTRE, ASPECTE SI IMPACT SOCIAL,ETC. LE ADUC CU MINE. DEASEMENEA AM IN LAPTOP TOT CE E NECESAR PENTRU O NEGOCIERE PROFESIONISTA. SUNTEM PREGATITI DE DATA ASTA PENTRU ORICE. CONDIRTIA ESTE CA CEI CARE NEGOCIEM SA NU FIM BRUIATI SAU MAI GRAV, EXCLUSI DE LA NEGOCIERI.NE TREBUIE SUSTINEREA VOASTRA

TOATE DISCUTIILE VOR FI INREGISTRATE SI SE VA INCHEIA O MINUTA. DEASEMENEA VOM CERE CA DUPA NEGOCIERI SA IESIM CU UN COMUNICAT COMUN guvern-echipa de negociere

Bun, până una alta sunt în stadiul de promisiuni aici, pe forum(toate bune și frumoase). Vom vedea ce se întâmplă cu aceste promisiuni la punerea lor în practică(Teoria ca teoria, dar tot practica ne omoară)și "vis-à-vis" de reprezentanţii guvernului, alte echipe de "negociere", alți voitori, alți "atoateștiutori", alți profesioniști(doi ochi albaștrii) și nu chiar cei din urmă vigilenții de la mass-media. Dar ce e frumos și ochiului place, mărimea fontului la valoarea 12.
oleole, noi incercam sa facem exact cum am scris. daca nu vom fii primiti, daca strada nu va fi de acord cu noi, inseamna ca ne -am cheltuit banii aiurea pina la Bucuresti si gata. Ne retragem, fiindca nu concepem alte variante de discutii. Pina acum stim ce s-a intimplat, fiindca o simtitm fiecare pe pielea noastra. Nu tinem neaparat ca noi sa fim negociatorii, vom sustinem pe oricine va negocia in acest cadru propus de noi. NU CONTEAZA OAMENII, NUMELE, CI CEEA CE FAC. E VORBA DE IDEI, NU DE OAMENI. Daca pisica mea poate indeplini conditiile astea, ea va negocia, si voi sustine demersul ei cu tot ce pot. deci nu ne crampnam de nume....Incercam sa facem sa ne fie bine tutror si ca sa fim sinceri , implicit si noua. Unul dintre sloganele noastre e DOAMNE DA SA TRAIASCA BINE CAPRA VECINULUI SA PRIMIM SI NOI LAPTE....))
capra vecinului este neaparat in piata victoria? ia blocati voi un drum, dragilor......si sa vezi vcum vine capra singura! de ex la iesirea din brasov pe valea prahovei! brasovenilor!sunteti (cumulat) cei mai multi din tara!


Vasile, cand ma gadesc ca o colega te propusese sa faci parte din delegatie !
Aveti grija oameni buni sa nu se strecoare printre voi si din cei care destabilizeaza sau ia in ras si plansul.  /b]

imi pare rau, nu-mi place sa gandesc conventional, sa fiu previzibil..........ei se asteapta deja la manevrele noastre.......stiu cand si pe ce buton sa apese, stiu unde si care usa sa o inchida...........sigur ca apreciez eforturile facute aici......
doar ca, dupa cum am mai zis candva, la actiunile lor perverse sa intorci celalat obraz nu este calea cea mai scurta.......
si sa-ti mai zic ceva, o floare, cateva flori, doar anunta primavara, venirea ei sta in alte ratiuni.
multumesc pentru gandul vostru bun!
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 44