Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 44
31  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R. : Ianuarie 11, 2015, 14:42:32

Nu prea cred acuzatiile aduse de catre respectivul domn, deoarece stiu cum se desfasoara un concurs (am avut ocazia sa particip la multe concursuri ca si concurent, sau ca membru in comisii de organizare).
La proba scrisa nu prea se poate jongla, tot secretul sta la interviu.
Si sub nici o forma nu intra careva in sala de concurs cu o carte sa le dicteze candidatilor raspunsurile, sau sa le dea sa copie. Este o tampenie sa afirmi asa ceva, mai ales cand se da un concurs gen test grila.
Cat despre faptul ca se pot schimba lucrarile... ar trebui ca toata comisia sa fie de acord, si chestia asta mai rar, deoarece daca e sa o luam asa, fiecare membru are cate o pila printre concurenti.
Credeti-ma, in cazul unui concurs, membrii comisiei de organizare se pandesc unii pe altii, si doar daca li se pare ca ceva nu este in regula, te trezesti cu o opinie separata care poate duce la anularea concursului respectiv (asta inseamna repetare concurs cu alta comisie).
La interviu se cam schimba treburile. Acolo se pun intrebari in functie de... candidati, si interviul nu se prea poate contesta.
Parerea mea: domnul care sustine la radio ca a fost aranjat concursul de la SSPR este genul de om care este convins ca teroristii din 1989 sunt extraterestii veniti sa ne fure ovulele fetelor mari din tara noastra (pe bune ca am auzit multe teorii de acest gen, si nu ma refer la S.F.-urile scrise de Pavel Corut).

Si eu sunt curios sa aflu cine este domnul respectiv.


Sunt do ua persoane care a afirmat public,  din care una cu grad inalt, nu incerca sa ascunzi mismasurile. Cand cei din comisie sunt de acord ca trebuie sa intre x,y,z, vor intra indiferent daca stiu sau nu. Sa intamplat si la alte institutii. Fiul unei cunostinte a depus dosarul pentru un post la prefectura. Un dost coleg  de facultate ii spune cu o zi inainte de concurs, ca nu are nici-o sansa pentru ca un anume  z, are pile de foarte de sus. Au fost inscrisi 4 , fiul cunostintei mele si-a retras dosarul, nu a vrut sa fie de umplutura pentru cel vizat sa castige.  Dar surpriza, a castigat concursul cel vizat.  Acum sunt convinsa ca la institutiile de stat cam asa se imtra.
sa inteleg ca sunt mai multe probe?
32  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 11, 2015, 14:37:20
AVEM PREGATITA SI MAPA CU TOT CE TREBUIE, NU VENIM CA LA BALAMUC. ORICE DISCUTIE SE SCRIE SI SE INREGISTREAZA. ALTFEL NU NEGOCIEM SI NU NE BAGAM.

DEJA SCOT DE LA TIPAR MAPE CE CONTIN: OUG 95, CRITICA OUG95( ANALIZA JURIDICA), REVENDICARILE NOASTRE, ASPECTE SI IMPACT SOCIAL,ETC. LE ADUC CU MINE. DEASEMENEA AM IN LAPTOP TOT CE E NECESAR PENTRU O NEGOCIERE PROFESIONISTA. SUNTEM PREGATITI DE DATA ASTA PENTRU ORICE. CONDIRTIA ESTE CA CEI CARE NEGOCIEM SA NU FIM BRUIATI SAU MAI GRAV, EXCLUSI DE LA NEGOCIERI.NE TREBUIE SUSTINEREA VOASTRA

TOATE DISCUTIILE VOR FI INREGISTRATE SI SE VA INCHEIA O MINUTA. DEASEMENEA VOM CERE CA DUPA NEGOCIERI SA IESIM CU UN COMUNICAT COMUN guvern-echipa de negociere

Bun, până una alta sunt în stadiul de promisiuni aici, pe forum(toate bune și frumoase). Vom vedea ce se întâmplă cu aceste promisiuni la punerea lor în practică(Teoria ca teoria, dar tot practica ne omoară)și "vis-à-vis" de reprezentanţii guvernului, alte echipe de "negociere", alți voitori, alți "atoateștiutori", alți profesioniști(doi ochi albaștrii) și nu chiar cei din urmă vigilenții de la mass-media. Dar ce e frumos și ochiului place, mărimea fontului la valoarea 12.
oleole, noi incercam sa facem exact cum am scris. daca nu vom fii primiti, daca strada nu va fi de acord cu noi, inseamna ca ne -am cheltuit banii aiurea pina la Bucuresti si gata. Ne retragem, fiindca nu concepem alte variante de discutii. Pina acum stim ce s-a intimplat, fiindca o simtitm fiecare pe pielea noastra. Nu tinem neaparat ca noi sa fim negociatorii, vom sustinem pe oricine va negocia in acest cadru propus de noi. NU CONTEAZA OAMENII, NUMELE, CI CEEA CE FAC. E VORBA DE IDEI, NU DE OAMENI. Daca pisica mea poate indeplini conditiile astea, ea va negocia, si voi sustine demersul ei cu tot ce pot. deci nu ne crampnam de nume....Incercam sa facem sa ne fie bine tutror si ca sa fim sinceri , implicit si noua. Unul dintre sloganele noastre e DOAMNE DA SA TRAIASCA BINE CAPRA VECINULUI SA PRIMIM SI NOI LAPTE....))
capra vecinului este neaparat in piata victoria? ia blocati voi un drum, dragilor......si sa vezi vcum vine capra singura! de ex la iesirea din brasov pe valea prahovei! brasovenilor!sunteti (cumulat) cei mai multi din tara!
33  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 11, 2015, 13:58:25
MIȘCAREA CIVICA REVOLUȚIA CURATĂ

                                    COMUNICAT

MIȘCAREA CIVICA REVOLUȚIA CURATA , conf art.23 din Statut,prin care anumite persoane care aduc grave prejudicii societății civile sau membrilor săi, ii declara nereprezentativi pentru noi pe următorii:

1. CODRIN STEFANESCU

2. VASILE DUTA

3. MIRCEA BUCUR

4. ADRIAN SANDA

5. CURTA GHEORGHE

6. DUKA ATTILA

7. VASILE MARDARE

MIȘCAREA CIVICA REVOLUȚIA CURATA nu se considera reprezentata in nici un fel de cei mai sus menționați, sau de BNR, LORD, UNORD. Precizam ca nici una din asociațiile constituite până in 1992 si semnatare a Protocolului cu ADRIAN SANDA pentru elaborarea memorandumului nu mai reprezinta in fapt revoluționarii din ROMANIA. Absolut toți cei care până acum au negociat în numele revoluționarilor au produs doar prejudicii acestora, târându-i în cea mai crunta mizerie atât din punct de vedere moral cit si material.
PRIN URMARE SINGURA ECHIPA DE NEGOCIERE PE CARE O RECUNOAȘTEM TREBUIE SA ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CRITERII:
A. Membrii echipei sa nu fie membrii ai unui partid politic
b. Sa nu fi fost implicați sau sa nu existe bănuieli ca aceștia ar fi implicați in tranzacții cu certificate de revoluționar, manevre politice sau alte afaceri în legătura cu mișcarea de revoluționari
c. sa nu facă parte din vechile structuri DE CONDUCERE ale BNR, UNORD, LORD, etc
d. sa nu fi deținut funcții în cadrul mișcării revoluționare
e. sa nu aibă condamnări penale de nici o natura
f. sa fie buni comunicatori, sa aibă minim 12 clase absolvite
g. sa aibă cunoștințe minime juridice și capacitate de reacție rapida pe baza acestora
h. sa cunoască cel puțin o limba străina
i. sa aibă aspect fizic plăcut
j. sa fie cel puțin un lider de opinie în rândul revoluționarilor sau a societății civile
k. sa accepte faptul ca în echipa este necesar cel puțin un jurist si un psiholog

Menționăm ca punctele de negociere acceptate de noi, sunt următoarele:
1. ABROGAREA OUG 94 PRIVIND RENUNȚAREA LA DOCTORAT
2. ABROGAREA OUG 95 PRIVIND INSTITUIREA DE NOI CATEGORII DE REVOLUȚIONARI
3. DEMITEREA SECRETARULUI DE STAT ADRIAN SANDA
In cazul in care nu se dorește abrogarea OUG 95 singurele amendamente acceptate vor fi:

-renunțarea la înființarea clasei luptătorilor cu rol determinant
-intrarea imediata in plata a luptătorilor cu merite deosebite începând cu luna ianuarie 2015 si efectuarea plăților in perioada 15-27 ianuarie
-eliminarea și anularea certificatelor pe Legea 341 care nu îndeplinesc CUMULATIV condițiile de a fi avut certificat și brevet pe LEGEA 42.
-reverificarea dosarelor pe Legea 341 a celor rămași în urma eliminării celor ce nu au deținut certificate pe Legea 42
-declarație pe proprie răspundere pentru cei rămași prin care atesta sub sancțiunea NCP faptul ca declarațiile si actele din dosarele lor sunt conforme cu realitatea.

ORICE ALTA NEGOCIERE NU VA OPRI SUB NICI O FORMA CONTINUAREA PROTESTELOR. EȘECUL NEGOCIERILOR SUB FORMA PREZENTATA DE NOI VA DUCE LA AMPLE MANIFESTĂRI ALE SOCIETĂȚII CIVILE ȘI ALE DIASPOREI IN VEDEREA DEMITERII LUI VICTOR PONTA SI ORGANIZAREA DE ALEGERI ANTICIPATE.
Orice altă variantă de negociere, sau încercare de trădare a acestor deziderate, va declanșa o campanie din partea noastră de abrogare a Legii 341 .
Noi nu luptam pentru privilegii ci pentru DREPTURI. Cei care folosesc cuvântul PRIVILEGII abat atenția de la sensul real al drepturilor meritate ale revoluționarilor, continuând în mod deliberat infracțiunile de abuz în forma continuată asupra revoluționarilor.

CONSILIUL DE CONDUCERE AL MIȘCĂRII CIVICE REVOLUȚIA CURATA
Președinte: ALEX OPREA
Președinte executiv: MIHAI ORBULESCU
Vicepreședinte: OVIDIU STOENESCU
Vicepreședinte pentru problemele revoluționarilor:DORIN ALEONTE
Secretar General: Viorel Ringhilescu

[size=16pt]ai citat pe cei 7 magnifici nereprezentativi...........doar atatia sa fie? stau si ma intreb si va intreb!? [/size]
34  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 10, 2015, 14:14:12
Pe  Romania tv, sa dat stire. Corpul de Control al Primului Ministru a descoperitla SSPR, iau indemnizatie  peste 22000 din care 12000 sunt urmasi. Puteti crede asa ceva ?care este scopul acestor stiri ?  Pana acum sspr nu avea nici-o situatie iar acum vin cu niste cifre astronomice, de ce , ca sa strneasca furia poprului impotriva noastra, este evident. Iata si  marea rezolvare !

PAI LA 1000 DE MORTI CUM DRACU SUNT 12.000 DE URMASI?


Am ramas cu gura cascata toata familia. Iata ce pregateste corpul de control. Se mai i doieste cineva ca trebuie sa intre acolo un organ de ancheta si sa-si faca treaba cu seriozitate ?

si nu numai in sspr, si in asociatii! de acolo pleaca o multimee de chestii!
35  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 10, 2015, 01:23:41
ziceam alex s nu alexpress Wink
36  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 10, 2015, 01:13:41
acum avem in direct, am avut adica pe: Burada, Dascalu si Alex.....vreti mai mult? aveti rabdare sa ne zica ce si cum! sau nu va mai intereseaza decat normele de aplicare?
37  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 10, 2015, 00:43:22
mai oameni buni, va asteptati sa vina priministru aici? sa vina secretarul de stat? va credeam oameni cu mintea la cap! trimite pe cate cineva sa ne tina de vorba.....nu se vede limpede?
38  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 10, 2015, 00:08:33
spune-ne tu, alex s, cum a fost! e clar ca astia de pe portal nu stiu nimica!
39  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 09, 2015, 23:47:06
adica sa te sune pe dumneata? hihihihi! il faci gelos pe buradica...si asa este el fierbinte! nu ai observat pana acum?
40  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 09, 2015, 23:42:23
inteleg supararea, este fireasca, dar nu au a face aici revolutionarii din timisoara si din tara, noi discutam despre calul troian care este ordonanta 95......si ar trebui sa ne respectam, nu sa auzim doar ceea ce ne convine atunci cand ne convine!
Adica unii sunt mai determinati decat altii si, altii alunga si impusca pe ceausescu........
deja am folosit cuvantul determinant..........vedeti; unde o sa ajungem?!
41  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Ianuarie 09, 2015, 23:36:08
am  demarat atatea proteste  de  la  inceputul  anului. firesc  este  sa  ne  intrebam: de  ce  Guvernul  ne  sfideaza? de  ce  Guvernul  nu  angajeaza  nici  un  dialog  cu  revolutionarii?
va  raspund cu  sinceritate: miscarea  revolutionara duce o  acuta  lipsa lideri.
stiti  de  unde  ni  se  trage ? simplu: in prezent, toti vor  sa  fie  LIDERI !
aratati-mi  si  mie  un  lider  cu  staif, unul  care  sa  vorbeasca  cursiv,selectiv, cu  aplomb , corect in  exprimare,cu  tact, concis,  la  obiect  etc.
am  fost  de  fata  la  proteste, cand  s-a constituit o  delegatie  ad-hoc pentru a  prezenta  doleantele  noastre la presedintele  Johanis.
Doamne, priveam  delegatia  si  nu-mi  venea  sa  cred ca  astia  sunt revolutionarii  care vor  negocia  cu  presedintele Johanis  la  Palatul Cotroceni.
sa  va  prezint  delegatia: un  domn  scund si  f  gras,  imbracat  f.  prost cu un nume total  necunoscut,  o  doamna
ca  o  buburuza ,  obeza,slinoasa , luata  parca  de  la  cratita  cu  sarmale,  imbracata  si  ea  f  prost , incerca  sa  spuna  ceva  dar  amesteca  termenii  de  nu  mai  intelegeai nimic,  dl.  grosu care,  dupa parerea  mea  nu  avea  ce  cauta in  delegatie,  probabil  dansul, intrucat  nu  mai  era  salariatul  sspr,  tinea  mortis  sa  iasa  in  evidenta  la  cotroceni.
din  delegatie trebuia  sa  faca  parte  si  Dorin  Aleonte,  care orice  am spune, stie  sa tina  un  discurs  cu nerv,  dar  nu  inteleg  din  ce  motive nu  a mai  fost  agreat in  delegatie...
si  ,  am  lasat  la  urma pe  domnul  Adrian  Pitca,  despre  care,  pot  sa  spun  fara  sa  gresesc, ca  a  fost  singurul  care  a  meritat sa  faca  parte  din  acea  delegatie.  de  ce?  este  un  om  dintr-o  bucata,are  principii  sanatoase, stie ce vrea,nu  bate  campii si poate  reprezenta  cu  cinste  revolutionarii  in  orice fel  de  delegatie. si  mai  este  ceva:  daca are o misiune nu  se  lasa  pana  nu  o  duce la  bun  sfarsit!
ar  fi  mai  multe  de  spus .  concluzia  este una  singura: revolutionarii nu  au  lideri autentici! trecem  printr-o  criza  si  trebuie  sa  o  recunoastem. de  ce nu  avem  lideri? simplu,  pentru  ca  mai  toti  gangavitii, agramatii,haimanalele, hahalerele ,galagiosii vor  cu  tot  dinadinsul  sa  fie lideri.
acestia nu  reusesc altceva , decat  sa ramana lideri  de  carton  si  mucava!
asa  ca , sa  nu  va  mai  mirati" daca ni  se  intampla  lucruri" (citat  din  Adrian Pitca).

si presedintii? presedintii aceia in costume negre, luciose cu staif? unde i-ati lasat? pai se poate? presedinti de 20 de ani! ei stiu si pot! vai vai revolutionarii !!!
42  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Dosarele Luptătorior cu rol determinant publice : Ianuarie 09, 2015, 23:26:36
Am inteles ca se vor publica dosarele. Asta este foarte bine. Desigur daca timisorenii cred ca le trag presul celorlalti luptatori, eu ma refer strict la cei care au luptat , nu doar au participat in trecere sau afectiv, sa nu se astepte ca asta le va face cinste. Eu mai cred ca  realizeaza ca sunt lucruri pe care nu le stiu sau nu le inteleg despre cei care au facut tot si ma refer la tot ce o fiinta este capabila ca Revolutia sa fie o victorie. Si vreau sa le reamintesc ca la asta a participat chiar Dumnezeu. Sper sa fie constienti ca nu te poti juca oricum cu Adevarul.
Iar adevarul a fost ce ne-a scos din aceea cumplita incercare.  Victoria s-a facut printr-o lupta cap coada , altfel era perpetum esec.


Doamna, publicarea dosarelor are doua fete. Una , ar fi buna pentru transparenta, a doua nu ar fi buna pentru ca printre noi sunt destui care al lua in deradere orice fapt reiesit din dosar.  In dosar sunt documente si declaratii  scrise cum a putut si cum l-a dus capul pe fiecare. Va dati seama ce ar starni ! Si nu in ultimul rand este vorba de securistii lui Ceausescu caruia i-au fost fideli, cum ar reactiona la vederea dosarelor, ar plesni de bucurie. Nu cred ca vom avea o viata buna.  Eu personal as dori yare mult s stie lumea ce am facut, dar nu pot sa nu-mi fie frica de cei care ne urmResc din umbra. Insa dosarul este un document, nu o declaratie de avere a unui demnitar. Cred ca ar fi indeajuns daca dosarele ar fi verificate de parchet. Numai asa as fi linistita.

publicarea dosarelor este buna! foarte buna! ce-i de ras este de ras! si har domnului ce-o sa radem! daca doar de ras e vorba!
43  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 09, 2015, 23:23:24
ASA CA TIMISOARA , ia seama ,  ESTE CINEVA CARE A  FOST DETERMINANT PENTRU TOT! CINE A FINALIZAT !
ACEIA  CARE SI-AU ASUMAT SA FACA GESTUL FINAL SI NECESAR!  SA-I DUCA LEGATI LA JUDECATA PENTRU MORTII  DIN DECEMBRIE 89 PE CEAUSESTI!
  SI NU S-A PUS PROBLEMA CELOR CARE AU FOST NUMAI IN BUCURESTI SI TIMISOARA DEJA MORTI !  CI MAI ALES A CELOR CARE URMAU!
NOI , LUPTATORII DIN PUNCTELE CHEIE , POSIBIL CHIAR SI PARTICIPANTII , AIA CARE NICI NU AU STIUT DE CE AU AJUNS PE  ACOLO! samd.
  DA ,VOI ATI DAT FOC TARII SI NOI AM SCOS-O DIN FOC!  


CINE ARE DEFAPT ROLUL DETERMINAT PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI?  CEI CARE AU LUPTAT PENTRU VICTORIA EI!
VICTORIA A FOST CAND S-A FINALIZAT REVOLUTIA ,SE SCHIMBA  PUTEREA SI IDEOLOGIA VIITOARE PE CARE EE VA MERGE.

DA TIMISORENII REMARCATI SI ASEMENEA ,  SUNT DETERMINANTI PENTRU REVOLTA DIN DECEMBRIE 89 , IN FU CTIE DE MERITELE PERSONALE.
DA , PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI SUNT LUPTATORII REMARCATI PENTRU METETELE LOR PERSONALE , PENTRU FAPTELE LOR CARE DEPASESC ORICE EFORT OBISNUIT OMENESC DECI REMARCABILE IN SEDUL OBTINERII VICTORIEI ,
.


adica gelu voican? las-o balta!
44  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Ianuarie 09, 2015, 23:21:47
Perfect ai zis-o Liliana, cine a finalizat revolutia a fost determinant nu cine a inceputo, mai ales ca ei recunosc in niste materiale mai vechi ca pe 20 Decembrie se intorsese in casele lor.
In lume se vorbea de Revolutia din BUCAREST  desi tot gresit era, dar nu am auzit nici o data de revolutia din Timisoara sau banateana.
poate ca esti un pic surd de-o ureche!
45  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 09, 2015, 23:16:22
,,apoi ca vor pune pe hartie propunerile lor (si ale celor de acasa) pentru amendamente si pentru normele de aplicare a ordonantei,”
inca ,,lucrati” la norme?
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 44