Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 133
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 15, 2017, 15:13:11
Vedeți, doamnă Voica, cum vă alăturați celor care dezbină revoluționarii? În loc să vă preocupe strîngerea rîndurilor nedreptățiților, ați împărțit mulțimea lor în două, în pesediști și nepesediști. Procedați greșit, faceți rău, dar vă așteptați să vi se răspundă cu bine. Dacă aș proceda ca dumneavoastră, aș începe prin a vă întreba de ce nu vă cereți scuze pentru susținerea lui Johannis, care s-a dovedit a fi catastrofală, mai ales că îl recomandați ca pe un om corect, el pierzînd însă între timp proces, după proces în justiție. N-o fac, deci nu-mi răspundeți, dar vă invit să vă concentrați pe ceea ce este folositor pentru toți: corectitudine, unitate, gândul cel bun.Am pus o intrebare.  nu impart lumea in nici-un fel din moment ce la guvernare este psd care a promis ca nu mai ciunteste nici-o indemnizatie. Acum 10 min am vazut la tv un revolutionar deputat care s-a facut de ras.  Iohanis ramane vertical, nu regret, altul mai bun nu era.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 15, 2017, 10:17:41
Spunea Dragnea acum vre-o doua luni ca indemnizatiile nu vor mai fi ciuntie. Si totusi indemnizatiile noastre, cel putin al celor cu 0,6, tot la nivelul lui 2010, s-au  dat. PSD.istii de pe forum, ce spuneti, cand il lamuriti pe dumnezeul vostru sa aplice legea asa cum este ?
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 16, 2016, 13:48:31
Stie cineva cand si cum primim foile de drum ? Multumesc.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 20:30:06
O completare. La ei, cei cu democratie veritabila, penalii numai ca nu aspira la functii in stat, isi dau demisia din orice funtie de cum s-a descoperit de catre presa sau autoritati, ca au facut ceva incorect. Oare cand vom copia si acest model de la ei ?!
Valabil pentru toate partidele.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 19:20:10
Ei.... Si a castigat psd-ul... si o sa facem alt protocol cu alte promisiuni  din care in final  vor ramane vre-o 2-3 revolutionari care vor detine toate titlurile conform tuturor legilor si ordonantelor de pana acum. Bucurie mare.... se vor mari salariile, pensiile se vor sterge vre-o 100-200 de impozite si taxe. Ce mai, vom duceo bine, bine de tot din 2017 sau peste un an sau .......

Ati fi preferat inghetarea, sau in cel mai rau caz (dar nu imposibil), reducerea salariilor si pensiilor ?Nici pe de parte. Numai guvernul Ciolos putea lua bani de la contabili si sa dea la profesori. Basescu si Boc ne-a inghetat indemnizatia dar si salariile,  Ponta ne-a luat-o definitiv.  Domnule imi exprimam bucuria ca "pleaca ai nostri , vin ai nostri" . Eu zic ca pana nu vor veni la putere cei care sunt acum de-o varsta cu nepotii mei, o vom scalda  tot asa multi ani de acum inainte.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 19:11:42
O completare. La ei, cei cu democratie veritabila, penalii numai ca nu aspira la functii in stat, isi dau demisia din orice funtie de cum s-a descoperit de catre presa sau autoritati, ca au facut ceva incorect. Oare cand vom copia si acest model de la ei ?!

"Penali" sau "puscariabili" sunt mai multi... Imi cer scuze, dar nu sunteti consecventa ( ma refer la postarile mai vechi ale dumneavoastra ).
Posibil sa ma contrazic, om sunt si eu, dar nu cred sa fi sustinut  pe cineva care a calcat pe alaturea de lege.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 18:43:57
O completare. La ei, cei cu democratie veritabila, penalii numai ca nu aspira la functii in stat, isi dau demisia din orice funtie de cum s-a descoperit de catre presa sau autoritati, ca au facut ceva incorect. Oare cand vom copia si acest model de la ei ?!
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 18:39:27
Aproape sunt de acord cu dl. Cojocaru.  Ce spune domnia sa s-a intamplat nu demult la alta casa mai mare in democratie, de unde noi copiem pana si haloenul (probabil nu am scris corect, insa eu nu ma dau in vant dupa astfel de orori)
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 13, 2016, 18:31:48
Ei.... Si a castigat psd-ul... si o sa facem alt protocol cu alte promisiuni  din care in final  vor ramane vre-o 2-3 revolutionari care vor detine toate titlurile conform tuturor legilor si ordonantelor de pana acum. Bucurie mare.... se vor mari salariile, pensiile se vor sterge vre-o 100-200 de impozite si taxe. Ce mai, vom duceo bine, bine de tot din 2017 sau peste un an sau .......
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 17, 2016, 21:26:20
Dupa atata vanzoleala, era de asteptat sa se intample si inevitabilul, arestarea catorva functionari vinovati sau mai putin vinovati. Ord.95 era atat de prost facuta incat nu se putea sa nu sa se ajunga aici. Comisia care verifica si atribuia certificate de luptatori "determinanti", comisie interna, formata din salariatii aceleasi institutii cu presedinte cine altul decat seful institutiei.  Sa ne intoarcem la legea 341 si sa vedem cine facea parte din comisie. Nici nu poti sa-i judeci prea rau din moment ce ei aveau toate atributiile, de primire a dosarelor, de inregistrare, de verificare si  de acordare a titlului nou. Personal, regret  arestarea domnului Adrian Sanda. Una este sa arestezi un simplu slujbas si alta sa fie arestat seful. Da apa la moara celor care fac spume la gura, exagerand cu "favorurile" obtinute de revolutionari si mai ales acei "oameni de bine "carora le place sa se auda la tv si radio dandu-se mari eroi dar care ei, vezi Doamne, nu au nevoie de certificat sau de alte favoruri de la stat.  Imi suna in urechi vocea doamnei care este retinuta, cand am indraznit sa dau un telefon si sa intreb de ce eu nu am dreptul la aceasta noua calitate de detereminant. Vocea rece, distanta, mi-a raspuns taios si a inchis lasandu-ma nedumerita, descumpanita, de cat de "amabili " erau cei pusi sa lucreze pentru noi. Am inteles ca nu se mai primeau dosare, trecuse data limita si gata s-a incheiat cu determinantii, dar de fapt au urmat inca cateva  sute bune de dosare si acum vad cat m-am inselat crezand-o.
Spunea un coleg ca se arunca anatema iar peste noi toti aceasta retinere. In loc sa ni se faca dreptate, ni se aduc prejudicii morale din toate partile. Regret nespus ca in 21-22 decembrie nu am stat langa familia mea sa privesc revolutia la televizor.
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Teme juridice : Octombrie 28, 2016, 14:11:09
Vvvv
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : August 15, 2016, 20:55:53
La asa mare sarbatoare nici o urare?LA MULTI ANI! tuturor cu numele de Maria si toate derivatele.Doamne ajuta!
DOAMNE AJUTA, da
LA  MULTI ANI, nu
Nu pentru ca este o zi trista, azi s-au pomenit mortii.
La multi ani Marie, se spune pe 8 septembrie.
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 10, 2016, 18:20:42
Domnilor, in general aveti dreptate. Sunt multe de discutat, insa acest moment a devenit, dupa cum vedeti, un eveniment national cu onoruri nationale la cel mai inalt nivel. Asadar l-am vazut pe fostul detinut politic cu coroana prezentandu-se la poarta palatului si atunci m-am gandit ca si noi trebuia sa facem acest lucru, pentru ca noi ne-am jertfit mai mult si obtinand si rezultate, darmarea sistemului comunist. Trebuie sa intelegeti ca indifirent de simpatii si antipatii, acest moment de doliu este de importanta nationala. In definitiv daca comunistii nu il silea sa abdice era rege si azi iar sotia lui era regina noastra incoronata. Desigur este vorba de un simbol.
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 10, 2016, 17:11:48
Voica mai pardon,l-am dat jos pe ceausescu comunistii inca sunt la putere iar cat despre regina Dumnezeu s-o ierte,las-o mai usor caci daca o tinem tot asa o sa ne trezim cand nu ne azteptam cu monarhia instaurata in tara.Sau nu ne este deajuns cu democratia de mucava cu care ne-am procopsit?
Si la o adica prea slavita casa regala de cate ori si-a manifestat interesul fata de poporul roman in general si de revolutionari in special?de cand s-a re-ntors in tara,casa regala n-a stiut decat sa-si ceara drepturile si-n rest c-am atat si nimic mai mult


Partial sunt de acord, dar acum te vorba de un caz unic, decesul celei care ar fi putut sa ne fie regina.
Nu ne-a bagat in seama pentru ca nici noi nu i-am bagat in seama.
Despre ce a fost monarhia, putem discuta, acum insa este vorba de un simbol si vrem nu vrem este simbolul nostru, al romaniei.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 10, 2016, 16:20:16
Logic ar fi sa sustineti verificarea dosarelor tuturor revolutionarilor si incadrarea lor in functie de lege, fara cerere, fara pumni si fara ura. Celor care se dovedesc a fi falsi sa li se ridice toate drepturile, dar numai lor. acest lucru ar trebui sustinut de liderii revolutionarilor, si nu rautatile unora care toaca toata ziua pe internet cu  ce le-ar da lor satisfactie.
Pagini: [1] 2 3 ... 133