Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 66
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 01, 2017, 09:43:17
Asteptam reactia tuturor revolutionarilor care mai gandesc ca in 1989.
Nu putem accepta minciuna si hotia din miez de noapte
Metoda a fost identica cu promovarea OUG 95/2014.
Deci metoda a fost testata si a functionat.
Vrem Stat de drept si democratie europeana, nu damboviteana
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Benzile de radio de la Radio Craiova : Aprilie 11, 2016, 10:49:48
Oare de ce trebuie in Romania, tot timpul, trebuie sa apelam la justitie si cei care lucreaza la Stat si nu isi fac bine datoria de la inceput nu raspund niciodata?Huh
Timp, bani pierduti, nervi samd.
De ce sunt angajatii din statul roman asa de neprofesionisti si cetateanul trebuie sa recurga tot timpul la justitie, cand este greseala functionarului de la stat.
Niciodata nu o sa inteleg acest lucru. De ce reaua credintza, neputintza, coruptia si neprofesionalismul trebuie rezolvat in justitie tot de pagubit?
Sa aveti o zi buna.

3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Aprilie 05, 2016, 09:36:41
http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/interviu-cu-ministrul-justitiei-raluca-pruna-412263
Acest mesaj este valabil pentru revolutionari 100%.
Din pacate aici am ajuns.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 04, 2016, 11:21:23
Ordonanta a avut un pur scop economic.
Nu putem da bani celor 16000 de luptatori, hai sa gasim un motiv sa fie cat mai putini si atunci s-a gasit Cei din Cons. Judetene, Opera, Televiziune, Rdiodifuziunea etc. ca aici nu au fost in total decat 3000.Aberatie dupa 26 de ani. Dar sa excluzi oamenii care au declansat revolutia in diverse orase mi-i se pare cel putin de rea credintza.Pe buna dreptate ca acum CPRD-ul incearca sa dreaga busuiocul si dl. secretar de Stat ar trebui sa isi insuseasca aceste greseli, sa le recunoasca si sa accepte ca mai pot fi si greseli.Pai daca eu demostrez pe documente ca Intreprinderea din care am plecat este intreprindere militarizata si pazita de unitate de securitate si am scos un oras in strada ocupand dar nedormind in Cons. Judetean ce pot sa mai zic de buna credinta a dlui.Secretar de Stat.
O zi buna va doresc.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 27, 2016, 08:43:31
Un mic comentariu legat de promovarea Institutiilor si Cladirilor cu importanta deosebita in timpul Revolutiei.
Daca Ordonanta 95/2015 era corect intocmita si gandita trebuia sa se tina cont in special de locurile de unde a pornit Revolutia in fiecare oras recunoscut.
Daca in Timisoara a fost recunoscuta Opera si Balconul, daca in Sibiu a fost recunoscuta Casa de Cultura(Casa Alba ), daca in Bucuresti a fost recunoscuta Baricada si Televiziunea,daca in alte orase au fost recunoscute Consiliile Judetene, de ce nu ar fi fost recunoscute si Fabrica de Avioane Brasov sau Fabrica de Avioane Craiova , Elba Timisoara sau alte Institutii de unde au pornit angajatii Revolutia in orasele respective.
Avem documente oficiale din partea Parchetelor si  Jandarmeriei  prin care aceste fabrici erau recunoscute ca Obiective strategice pentru acea perioada a caror paza era efectuata de unitati ale Securitatii.Deci lucrurile puteau fi corect facute daca se vroia dar scopul a fost unul singur Guvernul ponta nu vroia decat 3000 de Luptatori in Plata.
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Martie 21, 2016, 12:41:29
Cand SSPR-ul a trimis listele pentru Rev.cu Rol Determinant comisia CPRD a fost buna sa avizeze.
Acum cand CPRD -ul admite o Contestatie nu mai este buna,mai ales ca la contestatie se va cere si dosarul de la SSPR la care se va adauga documentele doveditoare depuse la la CPRD.
Ceva nu se leaga cu OUG95/2015 deoarece legiuitorul in speta Parlamentul , deci si CPRD-ul stie ceva.
Ca la noi la romani, totul este superficial, neprofesionist si cu adresa directa pentru slugile de partid, meteahna Comunista ce sa-i faci......
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Februarie 12, 2016, 11:20:01
Saracia creaza oameni usor de manipulat.
In Romania dupa ultimul studiu sunt circa 8 milioane de romani saraci din care fac parte si revolutionarii.Oamenii isi ocupa timpul cum sa supravietuiasca nu se va mai gandi la Marea Natiune Romana, asa ca se mai naste un concept SARACESTE OMUL SI IL CONDUCI EXTREM DE USOR.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 10, 2016, 12:56:45
Din pacate oamenii care au curaj sa spuna ce gandesc intr-un sens adevarat, sunt din ce in ce mai putini.
Totul se face pe ascuns sub semnul parsiveniei, lipsei de educatie si promovarii incompetentei la rang de competentza.Putregaiul este prezent si astazi printre noi mai mult ca oricand, mostenitorii comunistilor si serviciilor se lasa greu dusi de la putere.Gasesc fel si fel de legi, ordonante, ordine si hotarari cu care ingradesc tot ce este contra lor.
Stat mafiot care se gandeste sa faca lege care sa platesti  infractiunea, vezi propunerea cu plata punctelor de penalitate la soferi si cate si mai cate.
Probabil ca multi clameaza corectitudinea dar in spate se ascund numai porcarii.
Normalitatea a devenit anormala si anormalitatea a devenit normala.
Nu am vazut nici o reactie vehementa a Asociatiilor de Revolutionari la adresa clasarii dosarului Revolutiei . Atunci toti ar fi trebuit sa iesim in strada sa protestam.Istoria recenta se bazeaza pe neadevaruri inventate de falsi istorici acoperiti de servicii.Sunt multe de scris dar cine sa te auda si sa iti dea dreptate , tocmai ei, care conduc tara?.........lehamite asta este cuvantul, dar ne vom duce crucea mai departe.

9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Decembrie 21, 2015, 20:30:12
Indraznesc sa avansez o ipoteza.
Oare indemnizatiile celor 12000 de revolutionari care au ramasa fara ele sa fie maririle de salarii ale parlamentarilor, pensiile lor speciale cat si pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor si presedintiilor de consilii judetene???
Nu stiu , ma intreb.
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 17, 2015, 08:52:17
Va postez ce inseamna litera D care se pune in spatele dosarului ca sa evitam din nou lipsa de cunoastere sau manipulare.
 1. CARACTERISTICI DOSAR: Număr dosar CCR; Părţi; Număr dosar instanţă 
Aceste criterii sunt îndeosebi utile pentru accesul părţilor şi al reprezentanţilor Ministerului Public la informaţiile privind dosarele CCR (identificate prin număr), stadiul, precum şi rezultatul soluţionării acestora; odată ce decizia Curţii Constituţionale a fost publicată în Monitorul Oficial, documentul poate fi accesat direct căutând respectivul dosar.        „Număr dosar CCR”: Dosarele sunt numerotate pe ani, iar notaţia include, după număr, o literă corespunzătoare încadrării dosarului în categoria de atribuţii prevăzută de art.146 din Constituţia României. Astfel, în cazul excepţiilor de neconstituţionalitate, notaţia dosarului este: număr D/an, unde D este litera ce corespunde atribuţiei de la art.146 lit. d) din Constituţie.   
Obs. Pentru excepţiile de neconstituţionalitate, informaţii privind numărul dosarului Curţii Constituţionale pot fi extrase din Listele de şedinţă (care se publică distinct, la rubrica „Şedinţe publice de judecată”, în partea stângă a site-ului Curţii). Prin urmare, la „Număr dosar” se introduce notaţia dosarelor din lista de şedinţă (sau din formularul de citaţie)
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 14, 2015, 18:39:19
Pentru ca erorile se pot indrepta la CPRD.
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 14, 2015, 18:38:06
pentru ca erorile se pot indrepta si atunci cade varianta DNA.
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 14, 2015, 18:20:37
Ce bine ar fi ca sunt atatea erori materiale in aceasta ultima verificare .
Lipsa documente, introducere de documente compromitatoare, lipsa de verificare a dosarelor samd.
Vom vedea ce va rezulta din contestatiile depuse la CPRD daca nu probele vor merge la DNA.
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 20, 2015, 13:29:59
Poate cineva sa imi spuna nr.OUG prin care s-a prelungit perioada de raspuns legata de primirea Certificatelor cu Rol determinant de la 30 de zile la 120 de zile?
Multumesc anticipat.
O zi buna sa aveti
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: GARDA REVOLUTIEI ROMANE : Noiembrie 13, 2015, 12:30:22
Pun o intrebare:
A fost cooptat vreun istoric in aceste comisii de verificare incepand cu 1992 si pana acum, care sa vina cu documente clare cum s-a desfasurat revolutia in fiecare oras al tarii?
Atunci aceste discutii s-ar termina.
In documentele Parchetelor militare se gasesc absolut toate rapoartele de unde, cine si cum a inceput Revolutia in fiecare oras.De aici trebuia inceput si atunci istoria ne verifica pe toti.
Ne vom trezi ca Revolutia a inceput intr-un oras, de exemplu Ploiesti de la Uzina 1 Mai ca tot vorbiti de Ploiesti acum, si n-o sa avem nici un Revolutionar , in schimb altii care au venit mult mai tarziu in sediii CJ si altele de exemplu, pe 22 seara sau 23 ziua si au ramas acolo sunt recunoscuti.
Se modifica istoria prezenta.
sa aveti o zi buna.
Pagini: [1] 2 3 ... 66