Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 248
16  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 23, 2017, 18:21:42
Daca se adopta ou95  adio revolutionari adevarati Se instituie grupa mare de determinanti si restul ;Pa     .S-au facut atatea petitii impotriva a orice,DE CE nu se face o PETITIE si impotriva NENOROCITEI OU 95?
POPO"........Oricum fara revolutionari de Techirghiol . Toate dosarele de determinanti avizate de comisia CPRD fara  a fi acceptate din start si nu dupa "negocieri " de SSPR se REVERIFICA ! La fel si celelalte dosare indiferent de categorie neverificate dupa aparitia ordonantei .INFORMATI-VA LA SECRETARUL INTERIMAR ......E inghesuiala si la Pitesti si la Bucuresti de revolutionari harnici in clonare . Nici Timisul nu plange de plictiseala . Procuratura va conduce SSPR .  .......Mai ales dupa recenta vizita a curtii de conturi .Nu va mai plangeti ca ...vine randul fiecaruia . Cititi cnditiile puse de legea 341!. CUVANT CU CUVANT  !.....Procurorii nu au imaginatie.Vine randul fiecaruia .......VOM FI CURATI !
17  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 22, 2017, 05:53:21
In Tara mea, copii mor de rujeola
Si multi se culca nemancati,
Dar Klaus, pe o plaja spaniola,
Se bronzeaza pe obrajii bucalati.

E in vacanta lui de primavara,
Se relaxeaza, a muncit din greu,
A invrajbit si dezbinat o tara
Si a facut naveta la Sibiu mereu.

Ca nu-i usor sa ingrijesti cinci vile,
Sa strangi chiria si sa-ti vezi nevasta,
Ce stiu romanii, ce nu au nici paine,
Cat e de greu sa faci naveta-n tara asta?

Dorin Dumitriu
Dragnea.......unde a fost penibilule HuhHuh?Tie nu ti-e scarba de tine Huh
18  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 16, 2017, 07:22:05
HRISTOS A INVIAT !
19  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 15, 2017, 09:54:50
PASTE BINECUVANTAT TUTUROR
20  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 05, 2017, 12:57:28
..........ALEXA !!!!........CUM E VREMEA LA PITESTI HuhHuh...........
21  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Aprilie 04, 2017, 17:35:23
Cand esti dat afara din SSPRpentru scandal in institutie prin lovirea unui rev si porti drapelul autonomiei teritoriale a Harcovului ....tinut al ungurilor care se pretind secui.......Cant porcariile lui Sanda au fost reclamate DE MINE si nu de tine .....tu dorindu-te macar consilier la toti SS-ii.......Cand te vrei ministru pentru propriile-ti orgolii fara sa te ridicat public impotriva TRADARII LUI TOKES.....NU MERITI SA FII SS !Indiferet de gasca pe care ti-ai tocmito .
Acolo reprezinti GUVERNUL si nu revii.Suntem in plata la nivelul lui 2010 si platim CASS......ca reprezentant al revilor (pres de asociatie ,curat ca lacrima (tu ....nu Csasar ...sau cum s-o scrie )nu ai facut cel mai mic gest care putea sati reteze dorita ascensiune .......NU MERITI .
SS un revolutionar  INTRA IN CONFLICT DE INTERESE CU INSASI FUNCTIA asa cum s-a intamplat mereu si mereu fiecare construindu-si o gasca de protejati descoperiti sau nu .LASATI PE CINEVA DIN AFARA SA REPREZINTE POLITIC GUVERNUL.......pentru ca ascensiunea politica ne-a mancat si ne-a vandut .
Lasati procuratura sa-si faca treaba  fara presiuni politice ......pentru ca ASA VA FI ....
Va omorati FARA JENA cu zecile sa prindeti o farama de ciolan pe ultima suta de metrii......JENANT .....TRAFIC DE INFLUENTA FARA NICI O JENA ......fara nici o frica !

Care e ma urmatorul pas .....CONSUL IN CANADA HuhHuh??.........RUSINE.
22  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 01, 2017, 06:40:09
Neica nimeni ......Hai sa discutam unul din cazurile amintite la CONCRET .....x versus y....Si apoi dar abia apoi despre "DECIZIA UNITARA ".........Sa nu amestecam lucrurile ....Era un domn"Grasu" din Husi care posta pe facebook si cred ca si pe aici ca .....s-a recuperat indemnizatia DAR la fel ca si avocatul timisorean in cauza care cand e somat  ameninta sau jigneste ....nici asta nu a dat concret dosarul castigat ci .....s-a scufundat in uitare .
Poate obtineti dvs CONCRET un astfel de caz cu NUME SI PRENUME de la domnul TESELEANU .....poate ne povestiti de ce NU si-a recuperat PROPRIA INDEMNIZATIE de LRMD sau .....pentru ce fapte si unde si-a castigat titlul ......pentru ca in TIMIS .....un LRMD .....nu e un oarecine .De regula e cunoscut .
Abia atunci .....imi voi cere scuze pentr "suspiciuni " si imi voi construi sperante !
23  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 01, 2017, 06:28:45
Daca castiga cineva vre-un proces era mare agitatie in randul revolutionarilor iar presa huia.
Daca este asa de ce respectivul nu este de buna credinta si bun camarad sa-i ajute si pe restul?sa aiba oare interdictie de la cineva anume ca sa nu faca destainuiri?


Kostas, dragule,
.-“Inainte” presa insemna “Scanteia”. Dupa “explozia din decembrie” , “Scanteia” s-a stins, insa ne-am trezit cu o puzderie de “licurici”: “de staga”, “de dreapta”, “degeaba”, “de sanchi”.. Fiecare “licurici” serveste interesele stapanilor care ii finanteaza  si toti “licuricii” (cu putine exceptii) stapanului suprem care ii controleaza. Vor “scapa” astfel de informatii atunci cand stapanul suprem va avea interes.
. -Daca “respectivul camarad” e de buna sau rea credinta, daca a jutat sau nu, intreaba-l pe Nelutu (transmite-i condoleante pentru bunicul Otiliei si din partea domnului Teseleanu, ca de la el am aflat!)! Si tine minte! O Hotarare Judecatoreasca  favorabila obtinuta de oricare dintre noi foloseste tuturor, conform principiului aplicarii unitare a legii.
.-In privinta castigarii unor procese, daca nu stii tu, asta nu inseanma ca nu s-a intamplat! De exemplu, domnul Teseleanu ( cu care vorbesc la telefon des, dar nu l-am  vazut niciodata!) a obtinut in instanta anularea Deciziei de “incetare a platii  indemnizatiei reparatorii” (pare de necrezut, nu?), a bagat la mare inghesuiala (in instanta)  Institutia Prezidentiala, Guvernul, Monitorul Oficial…. O Casa de pensii a fost executata silit, o Primarie este in procedura de executare, ICCJ a recunoscut (fara sa vrea!) ca “indemnizatia reparatorie “ este “drept de asigurari sociale” (sper sa recunoaca –fie si din greseala- ca si contributia “in natura” este tot o forma de  contributie), CCR a recunoscut ca este “bun” conform definitiilor CEDO, samd. Ca “motivarea urgentei” OUG 95/2014 a fost un “fals intelectual” in vederea obtinerii unor avantaje “pentru sine si pentru altii”, rezulta indiscutabil din prevederile OUG 83/2014   care a si  devenit LEGE! Lege conform careia plata indemnizatiilor trebuia reluata  din mai 2015 (si nu intra in contradictie cu OUG 95/2014 , pentru ca aceasta  nu a abrogat “indemnizatiile reparatorii”-nici nu putea conform dreptului European si nici celui intern). Puse cap la cap, toate aceste “nimicuri” obtinute de la o justitie vadit potrivnica, vor scoate intr-o zi  la lumina adevarul si dreptatea. Usor, usor, “pas cu pas”,  vom ajunge la normalitate. Pentru mine (si nu numai!) “normalitate” nu inseamna “indemnizatie”, ci o societate ORGANIZATA, cu REGULI simple si clare. O societate in care fiecare cetatean sa isi  poata pune in valoare priceperea, talentul si osteneala. Adica, o societate vie! De un sfert de secol, societatea romaneasca este paralizata de lipsa celor doua elemente. Asteptam sa se intample o “minune”, uitand ca “minunile” le infaptuiesc oamenii! Actionam exact ca la Revolutie: dezorganizat si fara reguli! Eu inca mai sper….
Da-ne, Doamne, minte![/
[/b]size][/b]

24  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 30, 2017, 18:04:25
Domnul Teseleanu Dorin este avocat (persoana publica!). Nu-mi permit sa postez aici datele de contact ale dumnealui, insa le puteti gasi  la aceasta adresa:
  TABLOUL AVOCAŢILOR ,
 UNIUNEA NAŢIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA
BUCUREŞTI, STR. ACADEMIEI, NR. 4-6, SC. B, ET. 3, SECTOR 3
TEL/ FAX: 021/315.02.44 www.unbr.eu
ACTUALIZAT 2017  Pozitia 1977. Succes!
Multumesc frumos,


Dati fuguta la platica camarazi! E foame MARE de bani in Bucuresti baieti ! Alt standard de viata  ...mult mai elevat si costisitor decat la noi "la coada vacii" la ....prostime ! Mai face si acest domn de o friptura, o maslina, o scobitoare, ceva ! Pozitia 1977 in tablou e de frunte ?! Dupa angajarea avocatului ramane la latitudinea onoratei instante adica bani aruncati pe apa Sambetei ! Daca va dau banii afara din casa ...faceti-o !

 Domnul Teseleanu Dorin NU A PRETINS  NICIODATA BANI de la revolutionari!  E naspa_rau daca ii judecam pe toti dupa chipul si asemanara noastra!

  N-a pretins dar ar lua! Aratati-mi vreun avocat sa scrie un rind "pro bono" ! Pana si pe sfaturi cere sume frumusele ! Cind imi veti dovedi ca acest domn  a castigat irevocabil o cauza pentru revolutionari fara sa incaseze de la ei vreun leu sau alte foloase o sa va respect . Pana atunci ....vorbe !
"Domnul " face parte din baroul paralel .....nu si-a prezentat niciodata CV-ul ,este LRMD,afectat de Ord. 95 pentru care nu si-a depus dosar....A refuzat permanent sa-si asume "faptele deosebite "si locul unde le-a "comis " si nu are nici un proces individual sau colectiv castigat pe legea 341 sau Ord. 95.
25  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 29, 2017, 13:41:50
DOUA NOI DOSAREPENALE DESCHISE
1...aDRIAN SANDA SI TRUPA SSPR .....ABUZ IN SERVICIU CU CONSECINTE DEOSEBIT DE GRAVE LA LEGEA 341 PENTRU ORASELE ...RESITA .....BRASOV ....CONSTANTA

2...DOSAR PENAL DESCHIS UNOR SEFI DE ASOCIATIE PENTRU FALS UZ DE FALS ,LUARE DE MITA SI TRAFIC DE INFLUENT PRINTRE CARE AMINTESC DOAR .....PE STRUTA DE LA RESITA

                   pE BD DE LA LUGOJ .

  Care ar fi sursa postarilor Dvs.? Cine le-a deschis? Cind ? Lamuriti !

Sursa....?.....Glumiti !Dosarele au fost deschise de Parchetul de pe langa ICCJ....ca disjungeri din dosatul principal. Cand ?Probabil ieri . Va urma daca se considera necesar si comunicatul Parchetului .
26  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 29, 2017, 07:55:43
DOUA NOI DOSAREPENALE DESCHISE
1...aDRIAN SANDA SI TRUPA SSPR .....ABUZ IN SERVICIU CU CONSECINTE DEOSEBIT DE GRAVE LA LEGEA 341 PENTRU ORASELE ...RESITA .....BRASOV ....CONSTANTA

2...DOSAR PENAL DESCHIS UNOR SEFI DE ASOCIATIE PENTRU FALS UZ DE FALS ,LUARE DE MITA SI TRAFIC DE INFLUENT PRINTRE CARE AMINTESC DOAR .....PE STRUTA DE LA RESITA

                   pE BD DE LA LUGOJ .
27  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Martie 18, 2017, 16:31:43
NU  VREU  SA  MA CERT   CU NIMENI   VA  RESPECT   PE  MAJORITATEA   DAR   ACTELE    NU LE VOI  POSTA   DESI  AVEM  COPI  ALE  DOSARULUI  IN  2 EXEMPLRE  LA  SEDIUL ASOCIATIE     ALRD  -89   CARAS-SEVERIN   VA ASTEPT  SA  LE  VEDETI    PA

Pentru a introduce in Lege un nou oras in afara de cele 7+1.....e nevoie sa apara decizia in Mon. Oficial .Ce are Alexa ......e treaba lui .
28  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 17, 2017, 14:05:34
UN DOBITOC DA MESAJE PE TELEFON DESPRE "NUMIREA " SECRETARULUI DE STAT !.......APELAT ....FIRESTE ,NU RASPUNDE .

SA SIE DOAR ANALFABETISM SI INCOMPETENTA Huh??


CREDEAM CA COMUNICATUL SEMNAT DE PRIMUL MINISTRU E LIMPEDE .
S-A NUMIT  SECRETARU GENERAL ADJUNCT AL SECRETARULUI DE STAT

lA NUMIREA SECRETARULUI DE STAT .....SUNT SIGUR  CA VA MURI ENTUZIASMUL
29  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 17, 2017, 13:22:27
Stimati colegi revolutionari, am deosebita placere sa va anunt ca avem Secretar de Stat, este d-na. Irina LEULESCU,  a fost numita ieri 17.03.2017 prind decizia Primului Ministru nr.268, aparut in monitorul oficial 189/ 17.03.2017. Este fosta sefa de cabinet a d-lui. Subsecretar de Stat - Octav BJOZA.
SUCCES !


Multumiri pentru informare.
NU VA GRABITI CA MIREASA LA PAT .... Doamna Leulescu a fost numita provizoriu SECRETAR GENERAL ADJUNCT !

Secretarul de stat va fi numit la categoria SURPRIZE SURPRIZE........Cat se poate de repede ,de neasteptat si de NECONTESTAT

Stati pe fundulet ca vine .Cei cu probleme ....sa aiba la indemana pastila de nitroglicerina !
30  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Martie 14, 2017, 20:49:09


Măi obiect de recuzită a lui Johannis, chiar e nevoie să precizez că există pe forum o observație imbatabilă, făcută de Kronstadt, care stabilește identitatea perfectă între alexpress1 și buzdugan,
Lugojanca a facut obsevatia imbatabila!
Vai de capul vostru ......Buzdugan e un foarte vechi membru a- forumului pe care Kronstadt si chiar si voi ceilalti il cunoasteti foarte bine si acum locuieste LA TARA .....Inainte era la oras .Stiu ca nu doreste totdin cauza"vechilor prieteni " sa se deconspire ,si ....oricum am vorbit prea mult .Stie si Iosif si de aia nu intervine ....dar ....va faceti dracu de ras ca de obicei. REMUS........nu toti au identitati duble si de imprumut ca tine ...........
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 248