Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 248
31  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Martie 13, 2017, 18:13:22
E mare norocul că sistemul revoluționar nu depinde de indivizi ca Burada și Oprea, altfel era de mult timp distrus.
Observ că la Sibiu domină damblaua folosirii unor nicknamuri de către revoluționarii locali pentru a se lăuda pe ei înșiși.
Am citit povestea celor șase nicknameurilor ale domnului Sucuturdean. Acum e în plină desfășurare cea a lui Oprea, alias Buzdugan.
SISTEMUL REVOLUTIONAR HuhHuh.......Stupizenie mai mare n-am auzit ......Pe ce baza functioneaza Huh??....SA NU-MI SPUI CA PE BAZA DE VAJNICI PRESI DE ASOCIATII ....BLOCURI SCARI ,BORDEIE ,CONFEDERATII SI COTIZATII .....CA NU TE CRED.
ps......PILIMOC .....E DE MULT  COMPROMIS ....SI DISTRUS .COMPONENTELE AIURELII CU CARE FACI TU MISTO DE LIMBA ROMANA ,INSA ,NU SUNT DELOC LIPSITE DE RESPONSABILITATI PENTRU MATRAPAZLACURILE DE PANA ACUM.ATI VRUT TOTI CURATENIE HuhHuh? CATIVA SE OCUPA !Inca ceva ......sa nu mai bajbai in ceata ,,,,ITI JUR CA BUZDUGAN  NU E OPREA ......Da e buzdugan !!! Grin Grin Grin Grin

Juri...da' cin' te crede...? ? ?  Deci "e buzdugan", nu...'draga Buzdu'... Grin Grin Grin  Nu'l 'poarta' deloc in fata...prefera alta pozitie...!!!   Cry Cry Cry   Aveti preferinte comune ? ? ?   Shocked Shocked Shocked

Nu ...nu avem .....mie de exemplu ,nu-mi plac arestatii fara fisa de celula prinsi de fapt la furat si care au trait si traiesc din asta ! Grin.....TIE HuhHuh
32  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ALERTĂ MAXIMĂ : Martie 13, 2017, 16:52:12
E mare norocul că sistemul revoluționar nu depinde de indivizi ca Burada și Oprea, altfel era de mult timp distrus.
Observ că la Sibiu domină damblaua folosirii unor nicknamuri de către revoluționarii locali pentru a se lăuda pe ei înșiși.
Am citit povestea celor șase nicknameurilor ale domnului Sucuturdean. Acum e în plină desfășurare cea a lui Oprea, alias Buzdugan.
SISTEMUL REVOLUTIONAR HuhHuh.......Stupizenie mai mare n-am auzit ......Pe ce baza functioneaza Huh??....SA NU-MI SPUI CA PE BAZA DE VAJNICI PRESI DE ASOCIATII ....BLOCURI SCARI ,BORDEIE ,CONFEDERATII SI COTIZATII .....CA NU TE CRED.
ps......PILIMOC .....E DE MULT  COMPROMIS ....SI DISTRUS .COMPONENTELE AIURELII CU CARE FACI TU MISTO DE LIMBA ROMANA ,INSA ,NU SUNT DELOC LIPSITE DE RESPONSABILITATI PENTRU MATRAPAZLACURILE DE PANA ACUM.ATI VRUT TOTI CURATENIE HuhHuh? CATIVA SE OCUPA !Inca ceva ......sa nu mai bajbai in ceata ,,,,ITI JUR CA BUZDUGAN  NU E OPREA ......Da e buzdugan !!! Grin Grin Grin Grin
33  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 13, 2017, 09:18:37
cine se cred cei  doi  oprea   alex   /  Burada  ghe  de ce fac asemenea lucruri  murdare  CARE   ESTE  TREABA  LOR   de ce   DENIGREAZA  INJURA   MANIPULEAZA   ce calitate  are    oprea de injura  denigreaza  pe orice om  care are alta obtiune decat  a lui de  ce  oprea  AMENINTA   oameni   cu BATAIA  cu  DOSARE  PENALE   cu catuse   cu PUSCARIA pe  PORTALURI  celalalt  Burada  face pe inteleptul  dar si el  AMENINTA  in alt stil  tot  cu  ..puscaria ETC    de ce fac  asemenea lucruri   MURDARE poate   ei cred  ca au fost  imputerniciti   de politie de  parchet de  guvern  etc  ca purtatori  de cuvant  poate   au   vreun = angajament  cu  carte   de munca  de ce  se leaga acesti nesimtiti   de oameni  eu intreb   au vreo imputernicire   de la organele de cercetare  ....sau macar   de la domnul  gheorghe iosif  sa faca  asemenea   fapte pe PORTAL  pentruca   pe  BLOCUL  LUI HAMAR  BENIAMIN    fac  ce vor ei  si daca le raspunzi  RANITUL  te scoate din  LISTA

Fa un efort . ....Asa cum ai invatat sa furi ....profesional pana la condamnare .......invata sa scrii,amatoriceste macar pana te faci inteles . SI DIVERSIFICA vaicareala ca esti plictisitor .Cineva ....stii bine cine ,ti-a dat o organizatie si te-a pus sa mesteci rahatul in locul lui ....pana ai ajuns sa crezi ca tu insuti ai infiintat-o si de unul singur ai si furat .
FALS ........Norocul lui ....si ghinionul tau. El nu are nici o semnatura ......DOAR TU !

Nu te mai vaieta...fii barbat !.......macar sa vezi cum e .
34  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 12, 2017, 11:42:45
burada   ghe   din  Periam nu meriti  nici o  atentie  esti unul din grupul  de diversionisti    al  lui  oprea  TU  ESTI  PISTRUIATUL
IAR TU ESTI CONDAMNATUL PENAL .....HOT DIN DREPTURILE COPIILOR DE REVI  SI FOST REVOLUTIONAR  PE CHESTIA ASTA .

pISTRUI NU AM AVUT DECAT IN IMAGINATIA ALTUI PUSCARIAS ....tOMA NICOLAE AICI .."AD HOMINEM ".....UN IMPOSTOR SANTAJIST OM DE CASA AL LUI BD......CARE DE 3 ANI NU MAI INDRAZNESTE .....tU....DACA AI AVEA PISTRUI ....CREZI CA S-AR VEDEA Huh?? Grin Grin Grin Grin Grin Grin
35  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 12, 2017, 11:08:59
imi  pare rau  sa spun   dar  uite asa unul  cate unul   ditre   noi revolutionari   care dorim   unitate    si  mai   ales sa ne racastigam   prestigiul   si  drepturile   care le-am   primit  drept recunostinta  pentru  faptele de eroism    pe care le-am   facut   la revolutia  din decembrie 1989     suntem    atacati   si denigrati  de cei care nu vor unitate   acesti   indivizi   inventeaza  chiar  alte  legi  pentru  a  ne  dezbina  si pentru  a ne fura drepturile  au gasit  si  adepti   printre   revi  pe uni  nemultumiti   ca nu au  functi  si  nici  creier
 
DREPTURILE COPIILOR REVILOR .....biletele de tabara .....le-ai furat tu Alexa ...motiv pentru care ,condamnat fiind cu suspendare prin sentinta definitiva si recidivand.......TI-AI PIERDUT DREPTURILE SI CALITATEA DE REVOLUTIONAR ......urmand ca in urma crcetarilor Procuraturii ..........sa poti pierde si mai mult .Ai fost folosit si AI ACCEPTAT SA FII FOLOSIT . Din nefericire cel ce te-a folosit va ramane liber si iti va rade in nas .Urmeaza Resita .......si tu stii asta .
36  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 12, 2017, 08:30:51
Ma declar stupefiat. Ar fi trebuit sa stiti cel putin faptul bine cunoscut pe forum ca nu ma numar printre amicii lui Oprea. Dimpotriva, faceam dezvaluiri despre apucaturile si manipularile lui pe vremea in care voi nu spuneati nimic, nu aveati atitudine pe forum si nu va baga nimeni in seama si n-o facea pentru ca nu va manifestati. Nu inteleg care e scopul acestor replici. Si de ce va deranjeaza ca ii dau dreptate lui Oprea ctunci cand are? Ati fi vrut sa mint? Nu ar fi fost normal.
NICI UN PROCUROR NU A CALCAT IN SEDIUL SSPR. NOTIFICAREA A VENIT CU POSTA MILITARA .In rest .....interpretari .
37  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: AVETI SECRETAR DE STAT-FITI LINISTITI! : Martie 10, 2017, 09:29:25
         Salut, am aflat astazi ca s-a discutat in Guv. Ro ca nu se va numi SS pana nu vine din concediu un OM. Daca el refuza atunci va fi vai si amar de aceasta institutie greu incercata. In rest sa auzim de bine (poate aflati cine este in concediu). Asteptam cu interes ziua de miercuri 15 martie.
IFORMATIE CORECTA.......Numirea spre sfarsitul lunii in acord cu institutia ce monitorizeaza acum SSPR
38  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 09, 2017, 12:49:25
Domnul deontolog de Sibiu a fost mai atent la felul în care ne-a servit informația. Mă gîndesc cum de a ajuns la el însă. Nu cred că i-a venit de la domnul Burada, așa cum am putea fi dispuși să credem (am văzut că uni așa cred), ci mai degrabă invers, de la el spre domnul din Lugoj. Ne spun ei, sau trebuie să aflăm singuri? Ce părere aveți. Este important, pentru că această informație ”a fost dată pe gornă” dintr-o instituție de stat, fie de la Parchet, fie de la Secretariatul de Satat.E pe surse independente.........a mea e mai vioaie ! Grin Grin Grin Grin.De necrezut dar nu am comunicari cu Alex Oprea daca asta preocupa  mai mult decat importanta mesajului .Ma gandeam ca in afara de balaceala prin santurile politice a-ti fi interesati in subsidiar si de ceea ce vi se intampla sau ,poate vi se poate intampla neglijand realitatea .
Am ferma convingere ca SSPR .....ajuns dupa taierea uscaturilor palcuri  razlete de fufe si tufe......deci mult mai transparent,v-ar fi anuntat despre primele 6 localitati in "cel mai scurt timp".......Primele 6.
39  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 09, 2017, 07:30:30
Păi..., confirmați cu ceva înscrisuri oficiale, doar vorbele unuia sau ale altuia nu este de ajuns, "Verba volant, scripta manent" vorba latinului.
TACI TU !.......VORBIM CU AIA DE LA PARCHET SA-TI TRIMITA O COPIE CU ANTET Huh??AI IMPRESIA CA SE SCHIMBA CEVA DACA TU NU CREZI SAU .....CA CINEVA TINE NEAPARAT SA TE COVINGA ?....v-AM DAT STIREA CA CEI VIZATI SA SE CONSTITUE IN BENEFICIARI DE BUNA CREDINTA .....ASTA DACA URA NU V-A LUAT MINTILE .
DA .......STII CEVA ?........NU E MA ADEVARAT ....iA-L PE RADULESCU SI MERETI LA O BERE CA ASA AI AJUNS .ARESTATII INTRA IN MOARA MAI TARZIU . Grin Grin Grin Grin Grin

Te-ai ajuns înţeleptule? De la cei(posedaţi de virusul răspândacului) care prezintă risc de informaţii alterate îmi fac de treabă şi cer probaţiune. N-ai ce convinge, ți-ai dat cu stângu-n-dreptu' de multe ori, asta numai făcând pe răspândacul. Ce ai postat nu este o ştire că-i o zvonereală...!
Malai Mare ....Nu era pentru tine !Tu de-ai grabit degeaba sa-ti depui dosarul.........Carnavalul de la ploiesti oricum nu se califica.Era pentru cei care inteleg sa-si pregateasca demersurile pentru beneficiari de buna credinta .Si repede caci presii de asociatii nu o vor face in locul lor .
Vezi ca frustrarea  naste boli grave si tu ....numai zglobiu nu mai eti .
Acu vre-0 3 ani .....erai inca normal!  Grin Grin Grin Grin
40  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 08, 2017, 23:22:27
Păi..., confirmați cu ceva înscrisuri oficiale, doar vorbele unuia sau ale altuia nu este de ajuns, "Verba volant, scripta manent" vorba latinului.
TACI TU !.......VORBIM CU AIA DE LA PARCHET SA-TI TRIMITA O COPIE CU ANTET Huh??AI IMPRESIA CA SE SCHIMBA CEVA DACA TU NU CREZI SAU .....CA CINEVA TINE NEAPARAT SA TE COVINGA ?....v-AM DAT STIREA CA CEI VIZATI SA SE CONSTITUE IN BENEFICIARI DE BUNA CREDINTA .....ASTA DACA URA NU V-A LUAT MINTILE .
DA .......STII CEVA ?........NU E MA ADEVARAT ....iA-L PE RADULESCU SI MERETI LA O BERE CA ASA AI AJUNS .ARESTATII INTRA IN MOARA MAI TARZIU . Grin Grin Grin Grin Grin
41  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 08, 2017, 22:31:33
  DOMNUL  ASTA  GHEORGHE BURADA   A  FOST  NUMIT  CUMVA  IN  FUNCTIA DE   PURTATOR  DE   CUVANT  AL   PARCCHETULUI    STIE   CINEVA   DESPRE   ACEASTA   NUMIRE 
                 

ALBINOSULE ......STIREA ESTE DE LA SSPR IAR UNUL DIN ORASE MULTUMITA CACATURILOR FACUTE DE TINE ....DE CELALALT SI SANDA.....ESTE RESITA.
SA VEDEM CINE PLATESTE PENTRU CA BENEFICIARII DE BUNA CREDINTA NU AU NICI O VINA ." DOCUMENTELE "CERUTE CONF oug ...NU LE-A TRIMES PARCHETUL CUM SPUNE LEGEA .......LE-ATI DUS VOI IN TRAISTA SI PROSTUL LE-A AVZAT.mA TEM CA CEI CARE  S-AU SUBSTITUIT CELOR REGLEMENTATE PRIN LEGE ................VOR PLATI .IA-TI  UN AVOCAT BUN SI ......POATE SCAPI !
42  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 08, 2017, 18:40:04
MAXIMA URGENTA

ASA INCEPE NOTIFICARE ADRESATA DE PARCCHET SSPR-ului PRIN CARE I SE CERE SA SE CONSTITUE PARTE IN RECUPERAREA PREJUDICIULUI DE 14 MILIOANE DE RONI  ADUS BUGETULUI...PRIN INTRODUCEREA ILEGALA A UNOR ORASE......INFORMATII ...INCERCATI LA CONSILIERUL BD.....SAU LA SANDA.......
43  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 06, 2017, 14:44:27
                              ANUNT      FOARTE      IMPORTANT       

                                                                                               16.000 MII   DE   MEMBRI   DIN MISCAREA CIVICA  REVOLUTIA  CURATA  ANUNTA  PE OPREA  ALEX   presedinte     CA  AU  PLECAT   din   ACEASTA   MISCARE   CURATA   CARE  NU  A EXISTAT VREODATA   
 

 
CEL CE VINE (a venit) ITI VA ADUCE O SUMEDENIE DE "COLEGI " CU CERTIFICATE ANULATE PE 49........EXACT CA AL TAU .CE SA FACI ....bd-UL E ASTEPTAT IN ALTA PARTE .......TRIMITATORII DE CV-uri LE-AU FACUT PE HARTIE RECICLABILA SI SE PARE CA VA FI JALE PRIN FRUCTUOASA COLABORARE CU PROCURATURA LA TOATE CATEGIRIILE .
Las-l pe Oprea sfarsitul celora ca tine ....de la "binomul SSPR -PROCURATURA   vine !VA FI FRUMOS !
44  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 17, 2017, 10:37:05


 Mda...naspa_rau ! Cea mai tare kestie a fost aia a lui BD ca el aduce cand vrea jandarmii si ca nici nu banuie cei prezenti ce poate el ! Si tutuiala asta "de sus" a lui BD fata de domnul ce mersese de 2 ori la W.C. ! Pe apaludaci.... ii gratula cu "domnul" ! Ce grad are asta in Jandarmerie ? Si deosebita grije sa se laude cu pozele cu el unicat din sediul PSD si unu pe altu Voican & BD in sedinta ! Concluzie, ...s-a mers la intimidare ! In rest apa de ploaie strigata ! Hala ..hala ! Notorii au fost cei care propuneau !Era clar ca aveau lectia invatata !
Domnul respectiv era singurul care are școală de acolo. Este profesor universitar, doctor în drept, a facut singura lucrare în materie de executare a pedepsei penale și măsuri alternative din Romania. Omul este revolutionar vero, a luptat in CC si s-a dus acolo cu scopul de a -i fi contracandidat acestui agramat de Lugoj. I-a fost jena sa se mai implice cind a văzut prostia si violul in grup asupra limbii române comis de needucații penali de acolo.
In afara de haimanalele penale participante si de cei doi penali resiteni Alexa si Struta .....a carat dupa el 5 lugojeni inzestrati Ad-hoc cu drept de semnatura in consiliul consultativ convocat ilegal de un amarat de consilier in dispretul legii .
Respect pentru domnul profesor .
45  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 04, 2017, 09:31:43
"Cei de la România TV manipulează, mint despre proteste. Oamenii care protestează au dreptate. Voi fi și eu duminică la cel mai mare miting, când înțeleg că vor fi un milion de români în stradă. Țara pierde enorm din cauza lui Dragnea".
Cine credeti ca a spus asta ? Onorabiul domn Becali, s-a sucit.
Jigodia e curajoasa doar in dosul gardului, daca il darami incepe sa dea din coada

Foarte bine ca veniti, domnule Spiru. Ar trebui sa vina si cei care se lasa influentati de televiziuni (de orice televiziune) si de postaci (ai oricui) de pe net. Atat cei care sunt manipulati, cat si cei care se simt manipulati si nu stiu ce sa creada, ar trebui sa vina sa asculte si parerea celor din strada. Ca sa vada cu ochii lor si sa auda cu urechile lor ce fel de oameni sunt in strada. Dupa aceea poate vor gandi ceva mai mult cu propriul cap.

Cu alte cuvinte si mai direct spus, domnule Iulian, ma declarati prost, pe mine si foarte multi altii, sau cel putin mainipulat in mod grav. Pentru mine cel putin - care credeam ca va cunosc intr-o oarecare masura si oricum aveam o parere buna despre dumneavoastra - este o surpriza toatala! Nu am alta explicatie decat cea a unei probabile si indelungate expuneri la o sursa de dezinformare, ale carei urmari au fost acutizate de expunerea la manipularile din mijlocul protestelor de strada si a efectului de turma pe care-l genereaza. Iertata-mi fie sinceritatea, insa va asigur ca este tot o forma de respect.
IOSIFE.......IN 89  AI CUNOSCUT "EFECTUL DE TURMA " IN STRADA ?..........SAU L-AI AFLAT DIN POVESTILE ALTORA !!!!!SCRIIND ASTA AICI ......AI TUPEUL DE A NUMI PAGINA  "FORUMUL REVOLUTIEI " ?......OBLIGATIILE FATA DE PSD  SI PROBLEMELE PE CARE ACESTEA TI LE-AU CREEAT,TI-AU INGROSAT ATAT DE MULT OBRAZUL ALA PRETINS CRESTINESC HuhHuh??
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 248