Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Discutii generale / Forum / Răspuns: Ma prezentez : Octombrie 08, 2012, 17:25:41
Personal n-am contacte, din pacate, si v-as sfatui sa intrati in legatura cu corespondentii in Romania ai cotidienilor italieni de mai mare tiraj.
2  Discutii generale / Forum / Răspuns: Ma prezentez : Octombrie 07, 2012, 21:21:43
Bineinteles ca sunt adevarat si am un nume, dupa cum am spus am fost chiar supus unei verificari telefonice... la noi revolutia voastra a fost in general vazuta cu mare entuziasm catre un popor care s-a eliberat prin sange de una dintre dictaturile cele mai rele din istorie, pe aici chiar partidele de stanga au fost inechivocabil impotriva lui Ceausescu, pe de alta parte tiranul era neaparabil. Cred ca in ultimii 23 de ani s-a facut ceva si ca se va progresa inca mai mult in viitor, nimeni isi putea astepta ca Romania va devine in numai 20 de ani o tara bogata ca Germania. Ultima data ca am fost in tara voastra a fost recent, la inceputul lunii august la Timisoara, si m-a placut foarte mult.
3  Discutii generale / Forum / Ma prezentez : Octombrie 05, 2012, 14:05:59
Buna ziua tuturor voi, eu sunt italian dar am urmarit cu foarte interes revolutia voastra si m-a bucurat foarte mult victoria ei asupra lui Nicolae Ceausescu, unul dintre dictatorii cei mai brutali si sangerosi din istorie. Va multumesc ca ati acceptat inscrierea mea la portal, si ma bucur ca am chiar primit un telefon de verificare ieri de catre cineva dintre voi. Multe salutari si noroc!
Pagini: [1]