Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 370
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Iunie 02, 2020, 21:35:25
Marco Santorelli · 9 ore · https://www.facebook.com/corsicanul/posts/4186961861315698.


Dragii mei prieteni , ÎNCEPEM SĂPTĂMÂNA CU ADEVARUL DESPRE TOATA MANIPULAREA Televiziunilor aflate sub conducerea Reptilienilor din Deep State.
Totul este FALS. ..MINCIUNĂ

Gorge Floyd la George Soros, o făcătură marca ”Deep State”
George Floyd, un negru, un personaj cel puțin bizar, actor de filme porno, fost pușcăriaș, autorul unui jaf armat, consumator de droguri, care încerca să plaseze bani falși, pare să fi fost ucis de un grup de polițiști din Minneapolis, Minnesota, ceea ce pare să fi stîrnit populația „sătulă de abuzurile rasiste” ale albilor. Asta e povestea oficială.
George Floyd / Foto: Twitter....poza mai jos.

La o privire mai atentă, lucrurile par a fi legate, totuși, în primul rînd de campania electorală. Iar în SUA, campaniile electorale nu doar că sînt jegoase de tot, dar lasă și cadavre în urma lor! Victimele colaterale nu au contat niciodată. Autopsia preliminară susține că nu există urme de asfixie mecanică ori de strangulare, dar că, George Floyd avea probleme coronariene și hipertensiune. Anchetatorii lasă de înțeles că raportul toxicologic ar fi, de asemenea, relevant. Deci, pe scurt, faptul că genunchiul polițistului pe gîtul victimei ar fi provocat moartea acestuia, iese din calcul, cu nota că victima tocmai era arestată.

Nu pentru că era un soț și un tată iubitor, „un înger” iubit de toată lumea, cum sună povestea presei americane, ci pentru că ar fi încălcat legea și s-ar fi opus arestării, fiind extras de primul echipaj de poliție din mașina pe care o conducea, încătușat și invitat în mașina poliției, unde nu s-a urcat pe motiv că ar fi claustrofob! Claustrofobie pe care în propria mașină nu o experimenta. Situația, chipurile, ar fi necesitat și intervenția unui al doilea echipaj de poliție, din care făcea parte și Derek Chauvin, cel care i-a pus genunchiul pe gît.

Video mai jos

Oricum ar fi, Floyd pare mai curînd o victimă a democraților care vor să împiedice realegerea lui Donald Trump, acreditînd din nou și din nou ideea că este un alb rasist care ține în viață o poliție albă și rasistă. Era, propriu-zis, scadent ca un astfel de eveniment să își facă loc pe agenda americanilor, mai ales după ce manipularea Covid-19 s-a prăbușit.

Cine este ofițerul Chauvin? Doar un alt personaj controversat, dacă nu dubios de-a dreptul.

Iar lucrurile par să se complice și mai mult pe siteurile așa-zis conspiraționiste, unde Chauvin și echipa lui par să fi participat la diverse evenimente ciudate precum atentatul cu bombă de la maratonul din Boston (Massachusetts, 2013) sau masacrul de la școala elementară Sandy Hook (Newtown, Connecticut, 2012).

Derek Chauvin & co
Ofițerul a fost reținut, iar cauțiunea stabilită este de jumătate de milion de dolari, mult peste ceea ce ar putea pune pe masă un polițist. El este acuzat de omucidere și a fost îndepărtat din Poliție, la fel cum și colegii săi au fost obligați să își predea armele și insignele definitiv. Dar, chiar și atunci cînd justiția intervine și își face treaba, democrații sau liberalii sau ONG-urile tot nu sînt mulțumite. Au nevoie de distrugeri, incendieri, tîlhării, furturi, vărsări de sînge, crime suplimentare. Orice ar putea justifica supremația lor politică. Sau își imaginează cineva că pentru Floyd s-ar fi mobilizat de la sine întreaga Americă? Nu. Soros a pus niște milioane de dolari la bătaie.

Procurorul general al Statelor Unite, Billy Barr, susține că acțiunile generate în urma incidentului din Minneapolis sînt tipice pentru extrema stîngă, și că ar fi „de tip” Antifa.

Politicienii democrați, de stînga, au prins imediat momentul pentru a se alătura celor care organizează manifestațiile violente – Black Lives Matter. Un bun exemplu ar fi primarul John Cooper din Nashville care a chemat lumea să se alăture mișcării anarhice din care a rezultat incendierea primăriei și a judecătoriei din oraș! Dar lucrurile au scăpat de sub control în multe alte orașe conduse de primari ai Democraților.

De ce Minneapolis? În Minnesota, Hillary Clinton a câștigat în 2016 cu o marjă de 1,5 puncte procentuale. Trump speră să câștige statul în acest an și a organizat un prim mare miting la Minneapolis în luna octombrie 2019. Cu aportul populație așa-zis „latino” și a negrilor, susținerea necesară pentru un al doilea mandat este ca și asigurată. Însă, tot ceea ce a reușit Trump să le aducă acestor grupuri etnice, s-a spulberat cu criza Coronavirusului și ar fi nevoie de o reclădire a economiei americane, astfel ca populația sărăcită să poată beneficia, din nou, de slujbe și de bani, nu de ajutor social și tichete de masă (food stamps).

Trump s-a străduit să atragă alegătorii afro-americani și în urmă cu patru ani, dar numai 8% dintre afro-americani l-au votat în 2016, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos. O scădere la nivel național a participării negrilor la alegerile din 2016 s-a considerat că ar fi contribuit la victoria lui Trump. Altminteri, aceștia sînt considerați votanți „tradiționali” ai democraților.

Follow the money
Agenția Reuters a publicat știrea că personalul campaniei pentru candidatul la președinția SUA, democratul Joe Biden, își face publică donațiile către un grup (Minnesota Freedom Fund) care plătește taxe de cauțiune în Minneapolis, după ce poliția din oraș a reținut persoane violente care protestau pentru așa-zisa ucidere a unui bărbat negru de către un ofițer de poliție alb.


Joe Biden pe Reuters
Alți bani privin de la George Soros, despre care se știe că finanțează organizațiile teroriste Black Lives Matters și Antifa, ambele militînd împotriva existenței Statelor Unite, a președintelui Trump, a constituționalității, drepturilor cetățenești, siguranței cetățenilor, existenței forțelor de poliție. Toate acestea, în numele „societății deschise” în care totul este permis, iar ordinea este asigurată de „căștile albastre” ale ONU. O lume halucinantă! Potrivit CBSNews, majoritatea protestatarilor din Minneapolis nici măcar nu erau din statul Minnesota! Fuseseră aduși în oraș. Metoda „rent a mob” este una din cele mai uzate metode folosite pentru astfel de mișcări de către organizația Soros. În general, cei recrutați au obiective clare, știu care afaceri se pot ataca și care nu, cu cine au voie să discute și cu cine nu, urmează direct comenzile pe care le primesc, acționează și se retrag după cum le comunică persoanele care coordonează întreaga acțiune chiar din teren. Pe urmă se retrag spre autobuzele care se ocupă de evacuarea lor.
Poza mai jos

Coordonator al protestelor, posibil membru ANTIFA / Foto: Twitter
Răzmerița s-a extins în zeci de orașe din Statele Unite, dar în mod inexplicabil a atins orașe precum Berlin, Londra, Paris, Bruxelles etc. care nu au nici în clin și nici în mînecă cu poliția „rasistă” din Statele Unite sau cu uciderea unui personaj „de culoare”, anume George Floyd.

Pe scurt, „revolta” urmează lanțul ONG-urilor și finanțărilor lui George Soros și doar cine nu vrea să vadă asta n-o vede.

Derek Chauvin și George Floyd au fost colegi!
Cînd stînga nu știe ce face dreapta, se mai încurcă lucrurile. Printre altele, grăbindu-se cu informațiile, Newsweek relevă faptul că ofițerul care își ținea genunchiul pe „gîtul” lui George Floyd este tocmai fostul său coleg, Derek Chauvin, iar cei doi au lucrat la un club din sudul orașului în 2019!

Sigur, prima întrebare ar fi de ce un polițist ar ucide un negru în fața camerelor și nu pe bancheta din spate a mașinii de poliție, în tihnă și departe de orice cameră? Apoi, am putea să ne întrebăm de ce ar dori un ofițer de poliție să își distrugă întreaga carieră de dragul unui negru recidivist? Chiar și psihologic, cum de un om care are conștiința comiterii unei crime nu se ferește de o cameră de luat vederi, dimpotrivă, își arată fața fără nici o reținere? Și nu doar el, ci și coautorii la crimă?

Privind înregistrarea, un alt aspect apare ca fiind absolut bizar: polițistul tace. Nu țipă. În majoritatea, dacă nu în toate scenele de violență polițienească, polițistul „cel rău” țipă, dă ordine, amenință. Aici, nu. Tace. Se uită în cameră. Plus de asta, e imposibil de spus ce naiba așteaptă polițiștii? Suspectul a fost încătușat și culcat la pămînt. De ce nu îl bagă în careva din cele două mașini ale poliției? Ce așteaptă? Propriu-zis, asistăm la un specatacol cu nu mai puțin de patru ofițeri de poliție stînd pe un individ încătușat și așteptînd ceva. Ce? Bașca, mai vine și fostul coleg al suspectului și îi pune un genunchi pe gît.

Deci, ce trebuia să se întîmple afară de ceea ce s-a întîmplat, adică faptul că o negresă de 17 ani – Darnella Frazier – a filmat un incident în care un negru este ucis de polițiștii albi „răi” live. Timp în care polițiștii nu vorbesc între ei, nu comunică nici cu secția, nu așteaptă nici ajutoare, nu îi deranjează nici stațiile de emisie-recepție, nu vorbesc nici cu victima! Tac și se uită în cameră.

Asta, dacă facem abstracție de cea de a doua filmare, de pe partea cealaltă a străzii și remarcăm cu surprindere că locul de unde filmează, chipurile, Darnella Frazier, este gol. Nu e nimeni acolo. Cum nu e nici mai încolo… Deci nici nu filmează nimeni! Sînt doar polițiștii care se înghesuie să stea cumva pe Floyd. Ce înseamnă asta? Că s-a filmat de cel puțin două ori. Prima filmare se face fix din spatele mașinii de poliție, așa se surprinde și fața lui Derek Chauvin și fața lui Floyd în clar.

Poza o găsiți la sfârșitul postarii. .

Unde e Darnella?
După ce George Floyd pare să fi încetat să mai vorbească, polițiștii mai stau grămadă pe el vreo 4 minute, ca să ce? Ca să fie siguri de ce anume? Ca să fie și mai bizar, nici lumea nu pare interesată de ce se petrece, nu se strînge ca la orice eveniment similar, nu apar din mulțime alți gură-cască dornici să filmeze etc. deși tapaj făcea deja Darnella și încă un tînăr negru. Din senin, fără să fi fost chemată, apare o ambulanță. Fără personal medical, fără paramedici, fără defibrilator etc. Mai mult, pe toți îi doare fix în bască să verifice starea lui George Floyd, să-i ridice o pleoapă, să-l resusciteze etc. Nimic.

După ce Floyd e răsturnat pe targă, de polițiști, tot polițiștii îl duc și la ambulanță și se debarasează de el. De aici, înregistrarea ajunge pe Facebook și se viralizează.

Continuă ciudățeniile! Pe contul lui Derek Chauvin apar postările gen “Trump 2020“. Poză cu polițistul „ucigaș” purtînd șapcă MAGA (Make America Great Again). Iar după o zi, începe să fie fan Black Lives Matter și Obama. Nemaivorbind de poza de profil! Cît nebun să fie cineva să-și pună imaginea de ucigaș ca și poză de profil? Evident, contul pare cel puțin fals, dar numai bun ca să stîrnească demența socială, incendierile, crimele, jafurile, violența stradală.

Este o simplă coincidență că obsedatul de rasism, Barack Obama, făcea videoclipuri în urmă cu doar câteva săptămâni conectând COVID-19 de „rasismul sistemic”? Este o simplă coincidență că acest lucru se întâmplă o săptămâna după ce cursa prezidențială devine problematică după gafa „Nu ești negru” – (You ain’t black!) comisă de Joe Biden, care a început să amenințe „votul negru” pe care democrații contează atât de mult? Biden a spus: „Dacă ai o problemă să îți dai seama dacă ești pentru mine sau Trump, atunci nu ești negru.” Dincolo de faptul că Biden încearcă să îi intimideze pe votanți care nu vor să voteze cu persoane ca el (?), mai avem și presupunerea că un negru nu poate vota decît cu un democrat. Invers, afro-americanii care votează cu Trump, nu sînt negri, sînt niște „trădători” care-i susțin pe rasiști. Iată, un liberal alb le spune negroteilor cum trebuie să gîndească și să voteze, iar asta e democrația liberală!

Protestul devine globalist!
Londra, Paris, Berlin, Atena, Ierusalim sînt doar o serie de orașe în care mișcarea negrilor contra albilor „asupritori” a fost deja exportată și produce victime. Chiar și Greta s-a trezit!
.
Iar așa arată un ALB doborît de gloata șorosistă și obamistă pentru că e ALB și pentru că a îndrăznit să-și apere magazinul în fața jefuitorilor, majoritatea afro-americani. Migranți ilegali.
POZA este la sfârșitul postării

Despre asta e liberalismul. Biden. Obama. Neomarxismul. Globalismul. Sperăm că George Maior este deja pe străzile din Washington DC, arătîndu-și deplina îngrijorare în fața derapajelor de la democrație și statul de drept, sper că Hans Klemm i-a predat suficient de clar această lecție despre demonstranții violenți care vor să preia puterea într-un stat. Așa e între partenerii strategici!

PS: Iată ce vine de la Paris, doar ca să fim absolut siguri că ceea ce se dorește este un simplu măcel între albi și restul lumii. Nu este un protest împotriva morții lui George Floyd, ci unul împotriva existenței rasei albe. Iar instigarea e cît se poate de evidentă.

2  Discutii generale / Forum / Răspuns: Invazia islamistă : Iunie 02, 2020, 18:32:44
SUEDIA: ELEVII UNEI ŞCOLI FORȚAȚI SĂ SE ROAGE LA ALLAH ȘI SĂ ASCULTE KORAN-UL
https://www.aparatorul.md/suedia-elevii-unei-scoli-fortati-sa-se-roage-la-allah-si-sa-asculte-koran-ul/?utm_source=SocialAutoPoster&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook&fbclid=IwAR3ZVHF8RF2P72LaxrOVfxvnaGm5j1uWMmqRy7AwnWpfEKVedsJVAqT9eSI
O școală din Suedia a decis să-și familiarizeze elevii de clasa a 5-a cu practici islamiste, astfel încât unul din profesorii de religie a recitat din Koran și i-a pus pe cei mici să se închine către Mecca, într-un experiment bizar, definit de profesori ca „joc pe roluri”, relatează bpnews.ro.


3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 31, 2020, 21:02:19
Dorel Haraga
6 ore
Stimați CAMARAZI DE REVOLUȚIE, pagina de socializare intitulată pompos „LUPTĂTORI REVOLUȚIEI” , administrată de GHEORGHE IOSIF, în realitate este una dintre „fițuicile” acestuia. „Fițuici” prin care își face „documentarea” și popularizarea, justificându-se prin asta ca rev.
DOVADA constă în faptul că M-A EXCLUS DIN RÂNDUL MEMBRILOR GRUPULUI RESPECTIV.
Iată deci, cum avem de a face cu persoane care „CONFISCĂ REVOLUȚIA și administrează Paginile de Socializare CONFORM PROPRIILOR INTERESE.
Deci, cine dorește să-mi mai urmărească postările și eventual să comentăm cu privire la problemele care ne interesează în mod MAJOR, mă poate găsi pe pagina personală sau în alte grupuri.
Aceiași atitudine ca GHEORGHE IOSIF a adoptat și DASCĂLU SORINA , administratorul paginii „GRUPUL SSRML..” sau cam așa ceva.
Iată stimați camarazi cu persoane lipsite de moralitate, abuzează de bunăvoința noastră și ajung să ne manipuleze conform propriilor interes, poate chiar de grup.4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 31, 2020, 20:59:19
Aveam pentru forum informații și simple barfe, dar cu miez, auzite la depunerile de coroane de Ziua Eroilor, dar renunț la ele ca să aduc în discuție o postare a importantului domn Haraga. E făcută astăzi, in grupul ”DECEMBRIE 89”, la https://www.facebook.com/groups/659517794132219. Nu știu dacă e adevărat că l-a exclus domnul Iosif din grup, sau e tot o minciună de-a lui, dar sînt descumpănit. De ce? Pentru că abia acum aflu că administratorul grupului este tot cel de aici, dar aplică administrații diferite. Cu ce am greșit, domnule administrator, de ați respins cererea mea de înscriere pe acel grup?
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Mai 25, 2020, 15:11:35
6  Asociatii / Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 / Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis : Mai 25, 2020, 15:06:26
7  Asociatii / Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 / Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis : Mai 25, 2020, 15:05:04
Cu patru mii de ani în trecut Legile lui Hammurapi prevedeau pedepse aspre pentru judecătorii și acuzatorii care foloseau în actul de justiție înscenarea şi delaţiunea.
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 25, 2020, 12:54:32
Mă mir că nu găsesc discuții în jurul unei atitudini a Președintelui Comisiei Parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989, domnul Cristian George Sefer, asumată împreună cu majoritatea membrilor comisiei. Voi știați de avizul dat Președintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, senatorul Șerban Nicolae privitor la proiectul de Lege pentru aprobarea OUG privind desfiițarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989?
http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2020/rd_0514.pdf?fbclid=IwAR398DL96BYTdJYRjmE12wWNRcnkphHj7yjiVMO3Dk5AFFsKQWXTGM16dVk

9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Mai 25, 2020, 12:53:07
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Mai 25, 2020, 12:45:09
Mă mir că nu găsesc discuții în jurul unei atitudini a Președintelui Comisiei Parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989, domnul Cristian George Sefer, asumată împreună cu majoritatea membrilor comisiei. Voi știați de avizul dat Președintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, senatorul Șerban Nicolae privitor la proiectul de Lege pentru aprobarea OUG privind desfiițarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989?
http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2020/rd_0514.pdf?fbclid=IwAR398DL96BYTdJYRjmE12wWNRcnkphHj7yjiVMO3Dk5AFFsKQWXTGM16dVk
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Mai 25, 2020, 09:00:22
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Mai 25, 2020, 08:56:16
E vremea tunurilor!
Se achiziționează la foc automat și pe repede înainte! Recordul guvernului: în 4 ore vrem ofertele!
Vă prezint documentul și regret că e presărat cu greșeli gramaticale, dar și că parchetul închide ochii.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Mai 25, 2020, 08:44:50


Ingrid Mocanu
12 ore ·

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016704823484&fref=nf&__tn__=%2Cdm-R-R&eid=ARBnDYJGbJIgU-G7up_OM0fbNfU5nvB0Kt0h1mRb_zQDcDnkiNJleTWKv7nCR-qZUmI8ZuCgtzk8eIIu
Eu cred că cel care a răspândit zvonul cu preluarea PSD de către Grindeanu în locul lui este chiar Ciolacu&Tudose și gașca lor de #băiețicuochialbaștri.
Pe principiul: vedeți ce vă paște dacă nu mă puneți pe mine președinte PSD? Va veni ăla care se lega cu Ponta de scaune prin sediul Guvernului când l-a dat jos partidul.
Și să se vorbească direct: cum să înlocuiești un securist pesedist care nu face singur 0.0000001% cu unul care nu face nici atât?
Am mai zis: cred că serviciuțele și-au angajat niște băieți pe consultanță cu bani grei, pentru că nu cred că pot naște ei, din căpuțul lor, singurei, așa ceva Smiley
PS - surprinzător totuși, DNA-ul nu a fost băgat pe fir să rezolve și el niște lucruri pe scena politică ... cu Barna, cu Orban, totul pentru țărișoară, desigur Smiley
#fărămanipulare
#fărăserviciiînpolitică
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Mai 24, 2020, 21:58:49
Fanel Marius Ion · 12 mai la 14:45
https://www.facebook.com/groups/partidulromanilordindacia/?multi_permalinks=2754568334830300%2C2752200928400374&notif_id=1589041807293404&notif_t=group_activityUN ULTIM AVERTISMENT!!!

AI ÎNȚELES PLĂVANE? AI ÎNȚELES BEȚIVANE? AI ÎNȚELES TATARULE? AI ÎNȚELES ARAHATULE? AȚI ÎNȚELES TOȚI CEI CARE FACEȚI PARTE DIN SISTEMUL CRIMINAL?

1.NU NE PUTEȚI IMPUNE „REGULI” SAU „DECIZII” PRIN OUG PRIN CARE NE RESTRÂNGEȚI DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE GARANTATE PRIN CONSTITUȚIE FARĂ LEGE ORGANICA TRECUTA PRIN PARLAMENT VALABILE PE UN TERMEN PRECIS DELIMITAT!

2.NU VEȚI PUTEA SUPRIMA LIBERTATEA DE EXPRIMARE, CU ATÂT MAI PUȚIN PRESA LIBERA, O SPUNE CLAR CONSTITUȚIA!

3.NU VEȚI PUTEA INTERZICE DREPTUL DE A PROTESTA SAU DE A FACE MITINGURI!

4.NU VEȚI PUTEA IMPUNE VACCINAREA OBLIGATORIE NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

5.NU VEȚI PUTEA AMENDA CETĂȚENII PRIN POLITIA DE PROXIMITATE SANITARA!

6.NU VEȚI PUTEA REFUZA ACTE MEDICALE!

7.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA ACTE MEDICALE! NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA TESTARE!

8.PREȘEDINTELE IOHANNIS NU ARE DREPTUL DE A CONVOCA GUVERNUL PENTRU A IMPUNE DECIZII ȘI NICI SĂ SE AMESTECE ÎN PROCESUL DE LEGIFERARE!

9.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN PARCURI ȘI NICI ÎN BISERICI, NU VEȚI PUTEA INTEZICE SĂ ATINGEM OBIECTELE DE CULT!

10.NU VEȚI PUTEA OBLIGA COPIII SĂ SE JOACE ÎN SPATII DELIMITATE DE PRIMĂRIE!

11.NU VEȚI PUTEA IMPUNE TELEȘCOALĂ NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

12.VEȚI ABROGA LEGEA EDUCAȚIEI SEXUALE ÎNCĂ DIN CLASA ZERO RECOMANDATA DE OMS DEOARECE NU AȚI FĂCUT REFERENDUM!

13.NU VEȚI MAI PUTEA TINE ÎNCHISE AMBULATORIILE SPITALELOR, DEOARECE ACESTEA SUNT GOALE PESTE 90%!

14.NU VEȚI PUTEA IMPUNE CERTIFICATE DE SĂNĂTATE DECÂT PRIN REFERENDUM!

15.NU VEȚI PUTEA LIMITA SUB NICI O FORMA CIRCULAȚIA INTRE LOCALITĂȚI!

16.NU VEȚI PUTEA IMPUNE NICI MACAR PRIN LEGE INTRAREA ÎN STATIUNI ȘI ORGANIZAREA DE PELERINAJE LA MĂNĂSTIRI!

17.NU VEȚI PUTEA OBLIGA SĂ FIM TESTAȚI DACA AVEM TEMPERATURA ȘI NICI INTERZICE ACCESUL LA ACTE MEDICALE CONDITIONANDU-LE DE PROTOCOALELE COVID!

18.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA PURTATEA MĂȘTII DECÂT PRIN REFERENDUM!

19.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN MJLOACE DE TRANSPORT FARĂ A GĂSI SURSA DE FINANȚARE A PIERDERILOR ÎNREGISTRATE DE COMPANIILOR DE TRANSPORT ȘI ASTA DOAR PRIN LEGE ORGANICA PE TERMEN PRECIS DELIMITAT!

20.NU NE PUTEȚI ÎNCALCĂ NICI UN DREPT ȘI NICI O LIBERTATE GARANTATA PRIN CONSTITUȚIE NICI PRIN DECIZII, NICI PRIN LEGI PERMANENTE DECÂT PRIN REFERENDUM!

DACA NU VEȚI RESPECTA ACESTE PUNCTE NU VOM RASPUNDE PENTRU CEEA CE VĂ URMA!

AVEM ACȚIUNI FĂCUTE DE AVOCAȚII NOȘTRI, SUSȚINUTE DE ACADEMICIENI, REZERVIȘTI ȘI O PARTE DIN SERVICIILE CE IUBESC ROMANIA ÎMPOTRIVĂ ORGANIZAȚIEI OMS, PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS ȘI GUVERNULUI PNL, CU PROBE ȘI DOVEZI PRIN CARE VĂ INCRIMINAM PENTRU GENOCID PLANIFICAT UMAN ȘI ECONOMIC!
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Mai 24, 2020, 19:25:02
UE, acord istoric. Coita îi cere lui Iohannis DECLASIFICAREA: Cu ce a venit Orban la masă?
https://www.dcnews.ro/ue-acord-istoric-coita-ii-cere-lui-iohannis-declasificarea-cu-ce-a-venit-orban-la-masa_750076.html?fbclid=IwAR18DXF3A9qbbZ3sUj4g-ew5GgtfOMOTHWPQ51Z64gExjcOyA5B453OOOTQAlex Coita, co-preşedintele Platformei Social Liberale, cere explicații atât PNL-ului, prin reprezentanții săi de la Guvernare, cât și președintelui Klaus Iohannis, pentru a vedea cum a stat România la masa negocierilor, la Bruxelles.

”Bruxelles-ul a trecut la nivelul următor și România încă se joacă cu termometrul în nisip.

Uniunea Europeană a ajuns săptămâna asta la un acord istoric, care va schimba viețile fiecăruia dintre noi. Vreau să-l întreb pe Președintele Iohannis: ce au făcut autoritățile pentru a se ajunge la acest acord istoric? Vă solicit, domnule Președinte, să puneți la dispoziția publicului elementele declasificate ale contribuției României la negocierile privind Acordul european. Care a fost punctul nostru de vedere? Cum a fost negociat?

Am avut vreo contribuție sau am stat pe margine ca băieții mai mici care stau și sparg semințe pe margine în timp ce cei mari joacă fotbal?

Pe zi ce trece, România, cu Orban la Palatul Victoria e din ce în ce mai ruptă de Europa. Suntem pe dinafară de la marile decizii care se iau la Bruxelles. A trecut o lună jumate de când am scris liderilor europeni și le-am cerut să vină cu o schemă de împrumut garantat în solidaritate de toți membrii UE, care să ne permită să ne reconstruim țara după criză. La câteva zile, am venit și cu proiectul de țară România mea de 10, în care detaliam pe capitole bugetare alocările celor 25 de miliarde de care avem nevoie.

Îl întreb pe Președintele Iohannis: care a fost contribuția României la această dezbatere? Cu ce a venit Orban la masă când s-a discutat la Bruxelles soluția pentru România? Că în presă nu a ieșit cu nimic, doar niște bâlbe penibile.

Păi e posibil, domnilor guvernanți, când țara arde voi să monopolizați agenda publică cu subiectul PENIBIL al termometrelor, care nu doar că nu ajută pe nimeni (este doar o formă fără fond!) dar și riscă să genereze discriminări, pentru că legea e prost făcută (a devenit notorie povestea tânărului cu abces la o măsea care nu a putut intra în farmacie să-și ia antibiotic pentru că avea febră)?

Spuneți că ajutați IMM-urile să ia credite, dar reiese că proiectul este o VRĂJEALĂ pentru că nu iau credit decât puțini, foarte puțini dintre solicitianți, cu toate garanțiile voastrede stat!

Între timp, crește frustrarea românilor referitoare la Europa: nu luăm destui bani, când îi luăm se duc la șmecheri, suntem ținuți afară din Schengen iar românii noștri sunt tratați ca sclavi în Germania, unii se îmbolnăvesc și mor.

UE nici nu poate înlocui politicienii slabi și incompetenți de la noi, nici nu poate acționa în interesul României atunci când ai noștri nu o face, pare că nu înțelege nevoile noastre și că lucrează doar pentru „cei mari." În aceste condiții, e normal să devenim tot mai euro-sceptici.

ȘI TOTUȘI! Lucrurile se schimbă. Atunci când am scris lui Merkel și Ursulei von der Leyen, lucrurile erau pe muchie de cuțit. Statele nordice, cu suflet de contabil și gândire de magazioner, riscau să blocheze prin încăpățânarea lor 70 de ani de integrare europeană.

Și totuși! Merkel a înțeles că degeaba produci, dacă nimeni nu are bani să-ți cumpere marfa.

Planul decis săptămâna asta la Bruxelles este mai mic decât avem nevoie -- 500 de miliarde de euro înseamnă 3% din PIB-ul UE 27, în condițiile în care nemții au injectat deja în economia lor 15% din PIB. Este mai mic, dar este un început, și un început spre un proces de federalizare a UE, în sensul în care să existe un mecanism real și independent de statele mari care să-i ridice pe cei mai săraci, cum suntem noi esticii și sudicii.

Noi am propus acum o lună jumate o formulă prin care să putem lua bani de pe piețele financiare cu garanția TUTUROR statelor UE, adică să avem 26 de giranți care să ne ajute să ridicăm bani repede și la dobânzi mici.

Merkel cu Macron au venit cu ideea ca însăși UE, ca entitate de sine stătătoare, să garanteze acești bani -- nu statele membre. Asta înseamnă 3 lucruri:

- UNU: Bruxelles-ul va putea să se împrumute direct fără să ceară voie de la Merkel

- DOI: Bruxelles-ul va avea un buget mai mare pe care să-l poată da celor săraci, creșterea în primă fază e de 180 de miliarde de euro

- TREI: Bruxelles-ul poate să emită obligațiuni la fel ca un stat suveran.

IAR ASTA E BINE! Pentru că în formula de până acum, aveam o iluzie de UNIUNE atunci când doar cei mari de fapt dictau. Așa, chiar va exista un „fond de rulment" care va fi folosit fără să ceară voie de la Berlin sau Paris. Iar acești bani vor merge să-i ajute pe toți, cu precădere pe cei mai săraci.

În momentul în care am scris lui Merkel, opțiunile UE erau două: destrămare sau federalizare. Destrămarea UE însemna că România revenea în deșertul geopolitic unde am stat toată istoria noastră, la intersecția dijntre imperii.

Federalizarea însemna că puterea mergea de la statele mari la „centru", adică la birocrații de la Bruxelles, care așa robotici cum sunt ei sunt ghidați de reguli stricte și mai greu influențați de lăcomia și interesele unor țări.

Din aceste două opțiuni, aleg a doua! Iar noi hai să ne apucăm de treabă pentru că avem atâtea de făcut în țara asta!” a scris Alex Coita pe Facebook.
Pagini: [1] 2 3 ... 370