Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 331
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Iulie 17, 2019, 10:16:54


Frinc Cristel 23 ore
https://www.facebook.com/frinc.cristel?fref=nf&__tn__=%2Cdm-R-R&eid=ARCcJx-s55vKz_xMb4qo3tm74JyApk8eooHAkIapNEKaFGMo26xJW77UuJEF0MapxjdoWL8sb8XPqLlU

Despre informatorii și securiștii de lângă noi!

Povestea asta cu serviciile secrete, care au făcut din România țara cu cei mai multi ofițeri de informații la milionul de locuitori din lume, spune mult despre felul nostru de a fi. Al multor dintre noi. Doar într-o țară ai cărei locuitori, încărcați oricum cu o puternică doză de invidie pe capra vecinului, au un apetit extraordinar către bârfă și “dat în gât dușmanul”, se puteau dezvolta la o asemenea dimensiune serviciile secrete de orice fel ar fi ele.Vorba aceea din popor cum că “suntem conduși de foștii securiști, care acum își apară prin orice mijloace ceea ce au furat după Revoluție”…. aproape că iți vine să îi dai dreptate întru-totul când îți aduci aminte că România a stabilit, în sfârșit, un record european – deține nu mai puțin de șapte servicii de informații și contrainformații majore.
Însă pentru a avea o imagine și mai completă a adevăratei degringolade a valorilor morale și a unităților de măsură cu care îi judecăm pe unii și pe alții să ne gâdim cum a luat naștere acest haos și de unde provine? Amestecul dintre băieții buni și cei răi s-a produs de mult. Acum nu mai există decât o pastă tocită peste care s-au așezat mii și mii de discuții infinite în jurul vinovaților niciodată deconspirați, niciodată pedepsiți.
Adevărații securiști sunt acele “modele de succes”, tineri sau mai puțin tineri despre care afli că la 30 sau 40 de ani au strâns averi colosale într-o țară în care sărăcia a fost numitorul comun al tuturor.
Cazul BĂSESCU este aproape exemplar. Comicăria ultimilor ani legată de acest personaj ar trebui transformată în piesă de teatru. Să fii turnător, iar CNSAS să iți dea verdictul final de necolaborare cu fosta Securitate!! Mai mult, SRS se revoltă acum și se arată indignat că CNSAS a putut să dea o asemenea sentință. De ce? Cum de ce, e simplu – SRS vrea sa ramană în istorie ca un erou care s-a luptat cu agenturile străine pentru a-și apăra țara.
În aceeași logică se explică de ce nu avem niciun vinovat, dar avem doar eroi în schimb. Vinovații și adevărații trădători am fost noi, ceilalți, care nu am dat cu subsemnatul și am acceptat însă să stăm alături de cei despre care știam că au făcut asta sub ochii noștri.


2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 17, 2019, 10:01:19
Pe ăsta aît îl duce mintea...
Revoluția din 1989
https://www.facebook.com/groups/rev1989/?multi_permalinks=2295549047327932%2C2295155570700613%2C2295131500703020&notif_id=1563291687680738&notif_t=group_activity
Nicolae Sucuturdean a distribuit un link.
23 minute
Este bine venită intervenția domnului Secretar de Stat-Laurențiu Coca,în favoarea revoluționarilor.Ar fi și mai bine venită ,dacă ar fi publicată prin ziarele centrale și susținută pe la televiziuni și pe la decidenții zilei.Așteptăm dle Secretar de Stat -Laurențiu Coca să, continuați cu astfel de poziții și pe la decidenții momentului.Și pe la televiziuni.Si în presă scrisă.
http://sspr.gov.ro/docs/comunicate/1301_comunicat.pdf
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iulie 17, 2019, 09:56:13
Dan Diaconu
4 ore


Hai să vă spun o șmecherie: alegerile au fost furate.Spuneți că știați? Că miroseați asta? Hmm, sună interesant. Înainte de a continua discuția aș vrea să fiu sigur că știți despre ce vorbesc. În fapt, vreau să vă fie extrem de clar că atunci când spun că „alegerile s-au furat” nu fac o discuție similară uneia de la bere, ci că există dovezi solide care ne conduc spre această concluzie. S-o luăm cu ușurelu'.

În primul rând, în ceea ce privește numărul de participanți, aveam indicii încă de anul trecut că se urmărește o falsificare grosolană a acestuia. Când a fost anunțată cifra de 18.8 milioane de votanți treaba a devenit logică. Poate că eu sunt subiectiv. Dacă vă gândiți că așa stă treaba, hai să vedem cum gândește Dan Șelaru, cu creierul lui de matematician:

„În 1992 eram 22,8 milioane, în 2002 eram 21,7, o scădere cu 0,11 milioane anual; în 2011 eram 20,1 milioane, o scădere de 0,16 milioane pe an. Au trecut 8 ani, suntem cu 1,3 milioane mai puțin, adică suntem în țară cam 18,8 milioane.
În aprilie s au plătit 3,56 de milioane de alocații, ne răman 15,3 milioane de cetățeni cu drept de vot.
La o prezenta de 50% înseamnă ca au venit la vot cam 7,6 milioane de cetățeni, nu 9 milioane cat reiese din listele electorale unde sunt trecuți 18,2 milioane de electori.
Atâtea voturi au apărut din pălărie, 1,4 milioane.”

Dacă nu vă e limpede, tot Dan Șelaru vă mai dă una, tot cu cifre:

„Numărul de alegători de pe liste permanente:
1990 17,2 milioane
1992 16,4 milioane
1996 17,2 milioane
2000 17,7 milioane
2004 18,4 milioane
2008 18,5 milioane
2009 18,3 milioane
2012 18,4 milioane
2014 18,3 milioane
2016 18,4 milioane
2019 18,2 milioane
Să-mi explice si mie sociologii, pufoși sau nu, cum intre 1992 și 2004 a crescut numărul de electori cu 2 milioane în timp ce populația a scăzut cu în jur de 1,3 milioane. Chiar nu pricep
Cum nu pricep cum în înca 15 ani, deși populația a mai scăzut cu aproximativ 1,7 milioane, numărul de electori e relativ constant.
Aici e cheia și lacata rezultatelor de la alegeri din 2004 încoace.”

E limpede, cred, că avem de-a face cu o fraudă în ceea ce privește numărul de alegători. Cam cât de mare să fie frauda? Și asta se poate calcula. Întrucât avem suspiciunea rezonabilă că au apărut 1.4 milioane de voturi ale „ambasadelor”, putem calcula rezultatele reale ale PSD&ALDE ținând cont de faptul că în urne n-au fost introduse buletine ale acestor partide. Așadar, eliminând cei 1.4 milioane de intruși ne rezultă că PSD a avut un scor deal de 27%, în timp ce ALDE de 5.04%. Asta fără ce-a fost scos de la unii și dat la alții. Că încă se mai practică și de-astea!

Poate că spuneți că avem de-a face cu simple presupoziții bazate doar pe calcule. Știu, afirmația e o aberație în sine. Dar s-o luăm de bună. Mai există alte dovezi? La greu. Una dintre ele este aceea că nu se închid cheile de control. Sunt vreo 3000 de secții de votare unde situația e ciudată rău de tot. În sensul că au intrat în secție un număr X de oameni și de votat au votat X+Y oameni. Unde Y poate însemna câteva mii de oameni. Acum înțelegeți cum de-a depășit UDMR pragul electoral? Și stați că nu-i doar asta! Într-un mod cu totul și cu totul ciudat, în momentul în care stătea să explodeze treaba cu imposibilitatea de validare a alegerilor, a izbucnit scandalul de la Valea Uzului. Ciudat, nu?

Dacă tot nu vă este clar că s-a furat porcește, ar trebui să mai dați un ochi pe pagina lui Ionuț Apahideanu unde, la vederea proceselor verbale pe care le scoate în evidență n-ai cum să nu-ți dai seama că situația e groasă. Groasă rău! Se vede negru pe alb cum s-au falsificat voturile și de ce nu se închid cheile acelea. Mai mult, confruntați cu „falșu-n acte”, ăia de BEC s-au apucat să șteargă de pe site secțiile cu probleme. Așadar, să rezolve problema din topor.

OK, cred că acum n-aveți niciun motiv să mai spuneți că nu s-a furat. Se vede din avion că s-a furat grosolan, la lumina zilei, fără nicio rușine. S-a furat pentru a scoate campioane partidele Plăvanului, s-a furat pentru a-i ridica pe nulii Ponta&băsescu, s-a furat pentru UdeMereu. E-n regulă, acum știm. Și ce facem? Stăm la o bere și ne lamentăm? Stăm să bârfim, să facem bancuri, să fluierăm a pustiu? Iar ne facem că plouă, iar facem mișto de necaz? Putem face și asta, dar o să rămânem cu ticăloșii ăștia pe cap. Iar ăștia au tupeu, nu ca mămăligile din PSD. Nici n-au trecut bine peste fraudă că ăia de la USR au depus un proiect pentru desființarea Secției Pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Iar Barna vorbește deschis despre introducerea unei legi pentru căsătoriile homosexuale. Dacă stați pasivi o să vă călărească la fel cum ne-au călărit staliniștii emanați de tancurile sovietice. Vreți să pățiți ce-ați pățit în anii 50?

Păi ce altceva am putea face? E simplu, se numește plângere penală. O poți face oriunde, chiar și la secția de poliție de lângă tine. Trebuie doar să știi câteva chestii simple:
- dacă ai participat la vot înregistrezi o plângere penală întrucât prin furtul votului ți s-a cauzat o vătămare; dacă n-ai participat la vot sau consideri că n-ai suferit o vătămare, poți face un denunț penal;
- trebuie să-ți treci datele de contact corecte pentru ca organul de cercetare să nu refuze începerea urmăririi penale pe motiv că nu te poate contacta;
- trebuie să descrii fapta, anume fraudă la vot în conformitate cu art. 387 Noul Cod Penal;
- trebuie să indici făptuitorul; poți să-i introduci pe toți cei pe care-i consideri vinovați(nu uitați STS) sau poți să soliciți organului de anchetă să găsească vinovații;
- mai trebuie să mai depui ceva mijloace de probă. E destul dacă imprimi câteva dintre imaginile proceselor verbale de pe pagina lui Ionut Apahideanu. De asemenea, nu uita să specifici că acelea nu sunt singurele probe și că situația este identică la peste 3000 secții de votare unde nu s-au închis cheile.
- semnezi și gata.

În cazul în care nu vrei să te expui, poți face același lucru trimițând o scrisoare recomandată anonimă. Cel puțin au obligația s-o înregistreze și să facă ceva cu ea. Probabil vă întrebați dacă are vreo miză treaba asta. Doar pare că te plângi despre abuzurile Securității brațului juridic al Securității. Fix așa e, dar numai în cazul în care se înregistrează câteva plângeri. Dacă se trezesc cu sute de mii sau milioane de plângeri situația devine groasă și trebuie cineva să miște treburile. În fapt de asta le e frică, de o coalizare a oamenilor. În fața unui asemenea asalt, vă spun sigur că nici dracu nu-și mai pune curul la bătaie.

Poate că ar trebui să ne mișcăm puțin pentru a face treburile să se miște. Am stat prea imobili, prea ne-am lamentat pe net sau la o bere. Hai să mișcăm împreună lucrurile. Nu-i greu! E vorba doar de o coală de hârtie și-un pix. Atât!

Ați uitat probabil de scandalul falsificării alegerilor europarlamentare. Probabil că nu înțelegeți cît de gravă e situația că sîntem deja la jumătatea lunii iulie și procesul electoral încă nu a fost validat. Nici de importnța condamnării și închiderii lui Dragnea d.p.d.v. al mușamalizării situației de către semnatarii protocoalelor secrete cred că nu vă dați seama. Pînă nu vi se va întîmpla vouă, personal, așa ceva, o să țineți capetele în nisip.Nicolae Nae Puiu 1 oră
https://www.facebook.com/lan.wan.731/posts/2611320572450379?__tn__=%2CdH-R-R&eid=ARA3L8_NnDjKIoUDju42ncO1TbBoTk96TM6NqmPIdtX_6hFvovmtwVohPQvXnwk0D2lLBqP3QRyng3MN&hc_location=group
Din data de 16/06/2019 , si pana in data de 16/07/2019 , am fost blocat definitiv pe acest site de socializare , pentru o postare in care am facut cunoscut faptul cum a fost posibila fraudarea alegerilor europarlamentare , cu ajutorul soft-ului de gestionare a voturilor , gestionat de o unitate secreta militarizata (STS) , incercand sa explic faptul cum o formatiune politica maghiara #UDMR , a obtinut voturi covarsitor de multe , din localitati in care nu exista cetateni maghiari ! In toata aceasta perioada nu am avut acces la comentarii , la a posta , la a comunica pe messenger , si nici la a face urari acelor prieteni din lista care in aceasta perioada si-au sarbatorit ziua de nastere ! Stimati concetateni Romani , si prieteni pe acest site de socializare , atata timp cat serviciul secret #STS va gestiona softul si la alegerile prezidentiale , degeaba ne facem planuri pentru cine sa concureze la aceste alegeri , cu actualul presedinte Johannis , care observand cat de mult a ajutat STS-ul la frauda cu referendumul pe teme de justitie , a anuntat ca si de aceasta data va cere un referendum in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale , convins fiind ca va castiga noul mandat anuntat de anul trecut cu trambite si surle la Sibiu !
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 17, 2019, 09:44:46
Fără comentarii? Și pe Facebook sînt puține, un lucru care mă surprinde.
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Iulie 16, 2019, 10:22:05
BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=892756867741502%2C892409047776284&notif_id=1563213759962651&notif_t=group_activity
Nicolae Sucuturdean
7 iulie la 18:09

Asociația 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU
Domnule Președinte- Klaus Iohannis,mă numesc Sucuturdean Nicolae, revoluționar din Sibiu,Președinte al asociației 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU,la împlinirea a 30 de ani de la revoluție ,pe grupurile de socializare a revolutionarilor a fost postată o listă cu propuneri de revoluționari pentru a fi decorați de către DOMNIA VOASTRĂ.Va asigurăm că, acea listă nu este corespunzătoare.În acea listă sunt revoluționari care nu merită decorați,iar revoluționari care merită decorați,nu se regăsesc în acea listă.Noi,membrii asociației 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU,vă solicităm să nu acordați decorații unor persoane care nu merită.Dorim ca listele cu propuneri pentru decorații să se facă în fiecare ORAȘ MARTIR in parte,prin consultare cu TOATE ASOCIAȚIILE de REVOLUȚIONARI .Dorim ca cei propuși pentru decorații să facă publică activitatea lor în revoluție și,de după revoluție,cu probe concludente,să prezinte ADEVERINȚĂ de la CNSAS că nu au fost AGENȚI sau COLABORATORI ai SECURITĂTI COMUNISTE.
Cu Stimă
Sucuturdean Nicolae-Președinte
‎Doru Alexandrescu‎ în DECEMBRIE 89'-IN MEMORIAM
14 iulie la 23:21
EŞTI ÎNTR-O REALĂ şi PROFUNDĂ EROARE SUCUTURDENE .. TRĂIEŞTI PE ALTĂ LUME SAU RIDICI OSANALE CELOR CARE AU DIFERENŢIAT MESCHIN CONTRIBUŢIA REVOLUŢIONARILOR DIN ORAŞELE ROMÂNIEI DIN DECEMBRIE 89 , prin acel mincinos OUG 95 !..
1)- în Timişoara a fost o REVOLTĂ POPULARĂ SPONTANĂ ca act de nemulţumire faţă de lipsa de respect a autorităţilor comuniste faţă de pastorul reformat maghiar Laszlo Tokes , care s-a dovedit ulterior a fi DUŞMANULROMÂNIEI la Bruxelles precum şi un periculos EXTREMIST şi IREDENTIST care sădeşte ură şicreând "zâzanie publică" în rândurile cetăţenilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc . Deci, in Timişoara , ca şi în Petroşani 77, Brazi 80, Băiuţ 84,Bucureşti 85 sau Braşov 87 a avut loc MANIFESTĂRI REVENDICATIVE şi ANTICOMUNISTE ,
2)- Înainte de momentul 22.12 1989 orele 12 şi 9 minute ( aşa-zisa..fuga de pe cladirea CC a dictatorului) , rapoartele autorităţilor şi a ministerului de interne ,prezintă că doar 7 oraşe s-au ridicat luând pildaTimişoarei, şi solidarizându-se - într-o mică sau mai mare măsură- cu mişcarea anticomunistă timişoreană : Arad, Bucureşti, Sibiu, Târgu Mureş ,Ploiesti, Lugoj şi ..Cugir, cu toate că la Cugir , muncitorii de la Uzina Mecanică au avut ceva de împărţit cu doi dintre miliţienii locali care s-ar fi dedat în timp la mai multe abuzuri . Şi cu toate acestea nu în toate aceste oraşe s-a tras direct in populaţia ce manifesta şi nu toate au fost recunoscute POLITIC ca fiind ..martir ..de către abuziva şi inechitabila OUG 95 !..Braşov, Constanţa, Brăila, Buzău, Târgovişte cu mulţi morţi şi răniţi nu s-au " ridicat" până la momentul " fugii ..din Egipt" de la12 şi 9 minute ,
3) Sibiu nu avea în 89 nici 30 % din efectivele de forţe militare inregimentate faţă de Ploiesti , Piteşti sau Constanţa unde era canalizată întreaga ENERGIE A ŢĂRII .. RAFINĂRII, PIROLIZE , CENTRALE ŞI BLOCURI CU CARBURANT CARE ERAU APĂRATE DE ZECI DE MII DE MILITARI !!!. Şi revenind la aportul oraşelor si a revolutionarilor din ele, EROISM ÎNSEAMNĂ SI LUPTA "CU CAP" PE FOND DE MARE RISC EXERCITATĂ ASUPRA UNOR FACTORI RESPONSABILI CE AVEAU ORDIN DE TRAGERE ŞI DE ÎNĂBUŞIRE A MANIFESTANŢILOR DIn PIEŢE PREÎNTÂMPINÂND ASTFEL O EVENTUALĂ"BAIE DE SÂNGE" !.. În caz ca Revolutia ar fi eşuat, şi Ceauşescu ar fi revenit la conducere ţării, toţi cei care s-au manifestat şi în acele oraşe arestând conducerile judeţene şi orăşeneşti ar fi fost ADUNAŢI CA ÎNTR-UN ""CORRAL de CAI"" ŞI ..MAZILIŢI, UCIŞI ŞI FĂCUŢI DISPĂRUŢI , cum obisnuia sa faca vechea securitate !.. De fapt există şi o stenogramă ( orele 11.30 ,22.12.89) prin care Postelnicu şi Gh.Dincă îl informeaza pe dictator : " Tovarăşe Secretar General ,Ploiestiul , un important bastion comunist a cazut . , iar la aflarea veştii, gen. Atanase V. Stănculescu i-a sugerat să plece de grabă la una din locaţiile de lângă Bucureşti ( palatele Scroviştea sau Snagov) până se liniştesc apele şi până când trupele de securitate precum şi ale MApN vor prelua controlul . Aşa că Sucuturdene, NU MAI ÎMPROŞCA VENIN ÎNTRE REVOLUŢIONARII DIN ŢARĂ PENTRU CA OUG 95 NU REPREZINTĂ O NORMĂ ECHITABILĂ, CERTĂ şi REALĂ, CI O DIVERSIUNE A PSD ( a lui Ponta-Dragnea-şi a unui grup de timişoreni) MENITĂ PRIN LIMITAREA NUMARULUI DE BENEFICIARI , SA NE FACA , PE NOI REVOLUŢIONARII ,uşor-uşor..PIERDUŢI CA ..CLASĂ LUPTĂTOARE !.. PS 2....şi încă ceva SUCUTURDENE,care-i DEOSEBIREA INTRE UN ORAŞ MARTIR, ŞI UN ORAŞ MARTIRIZAT ..prin moartea fiilor săi ?!.. Vei avea surpriza sa vezi ca in DEX-uri ,NU E NICIO DEOSEBIRE, AMÂNDOUĂ ÎŞI PLÂNG FII MORŢI PENTRU UN ŢEL COMUN ! Ploiestiul a avut aproape 100 de morţi , char daca in municipiul Ploiesti au murit doar 4 iar alţi 7 au fost răniţi !!!
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Iulie 15, 2019, 15:55:24
Un experiment fără precedent – minciuna în staniol a fondurilor europene

Fondurile europene constituie singurul element pe care cei mai înfocaţi „europartizani“ îl pot prezenta curent ca un activ al apartenenţei României la UE. Acest unic element de activ este total ridiculizat de lista lungă şi greu atârnătoare din pasiv: de la pierderea controlului naţional asupra economiei la transformarea ţării într-o anexă de consum de tip colonial.

Zise nerambursabile, fondurilor europene, potrivit proverbului „calul de dar nu se caută la dinţi“, nu li se cercetează nici sorgintea, nici menirea! În cadrul sistemului centru-periferie pe care îl constituie UE, fondurile europene reprezintă ban public din centru pentru susţinerea expansiunii companiilor private tot din centru în periferiile sistemului. Banul public, potrivit regulilor stabilite chiar de cei din centru, nu se poate privatiza în ţările de origine (vai, ajutor de stat!), dar, prin trimiterea la periferie, se poate privatiza la faţa locului.

Centrul îşi permite această falsă mărinimie, pentru că extrage sistematic de la fiecare din periferii de câteva ori mai mult, anual, decât îi destinează, extracţia multiplicându-se pe măsură ce expansiunea privată, susţinută public, a centrului la periferie devine mai extinsă şi mai completă, adică pe măsură ce fondurile europene îşi realizează menirea.

Fondurile europene reprezintă 1-2% echivalent PIB anual, în timp ce „extracția“ între o pătrime și o treime anual! Prin însăşi destinaţia lor structurală (care nu poate fi schimbată!), acestea nu au nicio legătură cu nevoile reale de dezvoltare ale României, ci cu nevoile expansiunii la periferie, pe teritoriul României, a unor firme private din centrul vest-european.

De altfel, nimeni, dar absolut nimeni nu s-a apucat să calculeze cât „costă“ de fapt aceste fonduri. Se spune că sunt gratis. Deşi de bani gratis în istorie nu s-a auzit! Destinaţiile sectoriale sunt prestabilite şi neschimbabile, iar acordările sunt condiţionate de achiziţii de la donator. Și o adevărată armată de birocraţi se ocupă de normare, reglementare, programare, selectare, prelucrare, accesare, supraveghere, controlare, decontare. Doar cu miile de oameni implicaţi, mult mai bine plătiţi decât restul birocraţilor, se cheltuie mult mai mult decât fondurile europene alocate însele.

Întreaga minciună în staniol a fondurilor europene – zise nerambursabile – este evidențiată de îndatorarea externă a României, rambursabilă și apăsător gâtuitoare prin termene și dobânzi. Datoria externă a României este de vreo 90 miliarde euro. Dar, nu este în principal a unor entități românești. Populația românească și firmele cu capital românesc nu se împrumută în străinătate. Nici n-ar primi bani de acolo! Singurul împrumutător este statul român, cu o datorie externă ajunsă la vreo 30 miliarde euro.

Grosul – adică vreo 60 miliarde de euro – reprezintă îndatorare către străinătate a subsidiarelor din România ale unor firme străine (bănci şi societăţi nebancare). Expansiunea de început în România a acestora a fost finanţată cu bani din străinătate, înainte de toate de la societăţile-mamă. Fiind vorba de sume angajate din România, acestea trec în contul României ca datorie externă. În condițiile crizei economice, care a intervenit în plină apartenență a României la UE, societățile-mamă din Vest au tăiat finanțarea subsidiarelor lor din România și au cerut pur şi simplu statului român să aducă el bani din străinătate, pentru a le completa reducerea finanţării din partea mamelor lor, ameninţând că altfel îşi iau tălpăşiţa.

S-a inventat cea mai murdară modalitate de ieşire! Un experiment fără precedent! A fost pus statul român să se împrumute de la FMI-UE pentru a aduce pe piaţă firmelor străine finanţarea de care fuseseră private, în contextul crizei, de către mamele lor din Occident. Un experiment straniu: un împrumut pentru alţii! Datoria publică externă însă a luat-o razna, statul român fiind obligat să preia prin aceasta finanțarea expansiunii în continuare a firmelor vest-europene în România. De plătit rămâne să plătească populaţia şi firmele româneşti în calitate de contribuabili. Comparați nota de plată (dobânzi și rostogoliri de circa 10 miliarde euro anual) cu mărunțișul fondurilor europene! Ceva grețos!

Autor: Ilie Șerbănescu
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor : Iulie 15, 2019, 11:22:42
Adrian Kali · 16 ore · București. 30 de ani de la Revolutie.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2339880209426900&set=a.1980940898654168&type=3&theater

8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor : Iulie 15, 2019, 11:21:19
Așa imagine ne fac ”specialiștii” la 30 de ani de la Revoluție, kitsch!
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Iulie 15, 2019, 00:15:25
BLOCUL NAȚIONAL AL REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE '89 – ROMÂNIA
https://www.facebook.com/groups/673260779399342/2453569444701791/?comment_id=2454323297959739&notif_id=1563013999065896&notif_t=group_highlights

Burada Mariana a distribuit prima ei postare. 14 iulie 2019
Membru nou • 12 ore
Burada Gheorghe si Silviu Budulan raportati la facebook si suspendati 30 de zile de catre cei pe care toti ii stim...... Nu stim insa pe ce considerent.SSPR este in corzi..... Asta e solutia pe care au gasit-o.

Dorel Ciobotaru Adevarul cui ?

Burada Mariana Dorel Ciobotaru adevarul nu are apartenenta. Este doar adevar consfintir de rigorile legii. Tot ce este pe langa lege contravine adevarului.
Din punctul de vedere a acelora din afara lui... Prin avantajul apartenentei politice si dispretul fata de miralitate si lege..... CU ATAT MAI RAU PENTRU ADEVAR.

Emil Tarnaveanu Aham....
Tatiana Bardacel Adevărul - in general,Dorele ! In cazul nostru ,înțelege ce vrei din context .......

Dorel Ciobotaru Burada Mariana gheghe am pus o intrebare in dunga.fiicare cu adevarul lui. Dar adevarul adevarat e doar unu

Marius Petrescu Uite-asa se pune botnita celor care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.

Marius Petrescu N-ar fi mai bine sa intindem o hora mare cu toti infractorii si impostorii Revolutiei romane din decembrie 1989?

Marius Petrescu Cine urmeaza la rand?

Perici Lacramioara  Marius Petrescu cred ca eu.. apoi tu.. apoi altii care au ceva de spus...

Burada Mariana Pe facebook comentam doar sau incercam sa creem opinii. Putem fi opriti sau nu. Demersurile noastre in instanta inclusiv cele de zilele trecute ajunse si spre stiinta SSPR pentru a nu fi acuzati de lipsa de fayr play.... nu pot fi.
Adevarul se pare are nevoie mai nou de girul instantei...oo suspendare pe facebook..... E doar o motivare in plus.
Cine urmeaza la rand?
Cine indrazneste si nu a uitat de ce a facut ceea ce a facut in 89 fara sa-l cheme nimeni in strada, cand inca televiziunea inalta ode "fiului iubit".

Opris Nicolae Rubrica este respectabila.Eu cred ca putem spune orice adevar,numai sa nu injuram.

Carmen Costanda Cum în Justiție și Tribunale AVEM DREPTATE dar nu DREPTUL....cum pe FB au fost opiniile exprimate de Rev Adevărații , este normal că FABRICA să intre în alertă de cod roșu cu vijelie SI furtuna și prin "păsăroi" să anunțe FB....dar cum nu au curajul sa ne atace in fata cu pe mișelește doar pe la spate. .....

Ion Dolca Burada știe multe,alți vor să nu vadă si ceilalți ce știe

Tatiana Bardacel Fiecare dintre noi-cei Adevarati- știm muuuuulteeee de la noi din Oraș Martir, judet ..........

Ion Dolca Tatiana Bardacel Dați pe ei că dacă nu-i lași să moară nu te lasă să trăiești.

Ion Dolca Noi am patito

Tatiana Bardacel Scz.,mă ...is pe ei ,nu mi.e frica decât de Dumnezeu !

Ion Dolca Cînd îți ei un avocat ,ori nu ști cum să te exprimi ,ori no ști ce ai făcut..

Adrian Kali Eu am atenționat ca băieții amenință. Rețeta e simpla. Încearcă sa îți înghită gura făcând apel la memoria care numai sunt. Cred ca ați observat ca România e plină de monumente dedicate revolutiei unde in fiecare Decembrie mii de romani plâng după ei iar reprezentanții nostrii își smulg parul ca noi nu suntem respectați.

Florina Paunescu dl.Adrian care reprezentantii ai nostri isi smulg parul...........ca nuprea vad.

Adrian Kali Florina Paunescu Sigur ca nu ii vedeți. Invoca lucruri care trebuiau sa le facă dar nu le fac.Respectul a fost târguit.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Iulie 15, 2019, 00:08:38
LORD 1989 - Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/351544501717753/?multi_permalinks=1164890443716484%2C1164734003732128%2C1164565890415606&notif_id=1563089625074586&notif_t=group_activity

Iofciu Ion a distribuit o postare. 14 iulie 2019

11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Iulie 15, 2019, 00:04:33
Revoluția din 1989
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2331328877195255&set=gm.2293943874155116&type=3&theater

Radu Tudorache
Mie mi se pare ca s-a facut o nedreptate.
De ce contestatia dnei Ciresan Marieta Lenuta s-a aprobat si a doamnei Dascalu Dana Sorina nu s-a aprobat?


Perici Lacramioara Interesul poarta fesul.
Ascunde sau raportează acest comentariu

Perici Lacramioara Prima este sora directorului de cabinet al secretarului de stat de la sspr, a doua este o simpla angajata. dar numai vorbesc ca sspr imi face dosar penal... cum ameninta toma trifon si nicolae...

Lucian Teodor Radulescu Va salveaza 'Marius Petrescu' si Burada ... cel pt. care v-ati schimbat impresia ...

Perici Lacramioara Hopa v-ati trezit....

Lucian Teodor Radulescu Perici Lacramioara Veghez ... n-a zis "Petrescu" 'sa fim pe faza?' ...

Lucian Teodor Radulescu Repet: Zi sa mori tu, ma 'Tudorache' ... esti al dracului de "intrigat" ...
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Iulie 15, 2019, 00:00:45
Mai bine decît aici (pentru că cei care ne-am înscris pe acest forum pe mulți bălăcăritori i-am obligat să-și ia tălpășița), pe Facebook se vede că bălăcăreala este programată. Se vede mai ușor atît lansarea diversiunilor, a ponegrelilor, cît și cine le face. Dacă vom continua să ne lăsăm influențați de ei, nu va fi și nu ne va fi bine. La 30 de ani de la Revoluție, ”vocea” securității dă tonul discuțiilor dintre revoluționari și le stabilește temele ”preferate”!
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 12, 2019, 22:54:06
Degeaba insitenta, d-le admin, nu-i intereseaza decat bistarii pe revii din `89.
Le arde de decoratii, nu de tara. Vb ceea, tara arde si baba revo se piaptana!!!
Iata-l pe cel pe care Fesan l-a iertat pana la urma si nu l-a m dat pe mana politiei:

Nicolae Sucuturdean, 1 oră
...
Asociația 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU
Domnule Președinte- Klaus Iohannis,mă numesc Sucuturdean Nicolae, revoluționar din Sibiu,Președinte al asociației 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU,la împlinirea a 30 de ani de la revoluție ,pe grupurile de socializare a revolutionarilor a fost postată o listă cu propuneri de revoluționari pentru a fi decorați de către DOMNIA VOASTRĂ.Va asigurăm că, acea listă nu este corespunzătoare.În acea listă sunt revoluționari care nu merită decorați,iar revoluționari care merită decorați,nu se regăsesc în acea listă.Noi,membrii asociației 21 DECEMBRIE 1989-SIBIU,vă solicităm să nu acordați decorații unor persoane care nu merită.Dorim ca listele cu propuneri pentru decorații să se facă în fiecare ORAȘ MARTIR in parte,prin consultare cu TOATE ASOCIAȚIILE de REVOLUȚIONARI .Dorim ca cei propuși pentru decorații să facă publică activitatea lor în revoluție și,de după revoluție,cu probe concludente,să prezinte ADEVERINȚĂ de la CNSAS că nu au fost AGENȚI sau COLABORATORI ai SECURITĂTI COMUNISTE.
 Cu Stimă
Sucuturdean Nicolae-Președinte

Vin cu o completare din București.

14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iulie 12, 2019, 22:51:22
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iulie 12, 2019, 22:43:56
Marius Albin Marinescu - 23 martie:

" Dacă nu te pozezi cu tembelul gângav Marian Tivilic Moroșanu zis „Ceaușescu” nu ești „dă dreapta”.
E musai să faci poză cu maimuța,  altfel nu te apreciază la valoarea ta de liberal ăia de
te pun pe listele de candidați la alegerile viitoare, adică „big brother” Hellvig de la SRI și Herr Klaus. "

Ieri a făcut altă punere în scenă, o altă mizerie #rezist.
Pagini: [1] 2 3 ... 331