Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 390
16  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Ianuarie 03, 2021, 09:55:33
O veste bună.
17  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 03, 2021, 09:53:08
Era postat de ieri acest comunicat, in ”Activitatea SSPR”, http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=715.1020.
18  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE : Ianuarie 01, 2021, 23:34:25
Iată unde ne aflăm, unde am ajuns in acești ani.Adrian Toni Neacsu
Ieri la 10:23  ·  https://www.facebook.com/atneacsu
În 2020 România a fost obligată la CEDO la plata unor despăgubiri de peste 34 milioane euro, adică mai mult decât în ultimii 10 ani la un loc! (via Asociatia pentru Proprietatea Privata)
În martie 2021 expiră termenul acordat de CEDO pentru remediarea problemelor structurale din penitenciarele românești, după ce încă din 2017 s-a dat o hotărâre-pilot (Rezmiveș și alții împotriva României) care obliga statul român să ia măsuri inclusiv financiare pentru compensarea condițiilor inumane de detenție.
Câteva sute de dosare pe condițiile de detenție și tortură sunt suspendate și așteaptă să fie soluționate de Curtea europeană.
În decembrie 2019 a fost abrogat fostul recurs compensatoriu (Legea nr. 169/2017), care oferea spor de zile executate pentru condiții improprii, tocmai pentru a nu fi nevoiți să plătim bani din buget, fără să se pună nimic în loc.
Actualul Guvern nu a trecut absolut nimic în programul de guvernare cu privire la măsurile de evitare a pronunțării de noi condamnări în sutele de dosare acum suspendate, iar Planul de măsuri adoptat și care urmează să fie prezentat Curții europene a drepturilor omului în martie 2021 este un lung șir de vorbe goale, de felul să fie bine ca să nu fie rău.
(https://sgg.gov.ro/.../upl.../2020/11/PLANUL-DE-ACTIUNE-.pdf)
Vai de căruța noastră!Pentru că argumentul forte al d-lui președinte al CSM Bogdan Mateescu în susținerea încălcării voinței exprimate prin referendum îl constituie faptul că dispozițiile referitoare la judecarea apelurilor în complete de 3 judecători nu ar fi intrat niciodată în vigoare (deci ce mare pagubă că se încalcă voința poporului exprimată prin referendum) redau aici un extras din avizul favorabil al CSM (Hotărârea 283/18.12.2019) la o propunere legislativă, care în prezent se află la Senat, și care viza atunci exact aceeași problemă a amânării intrarii în vigoare a modificării compunerii completelor începand cu 1 ianuarie 2020.


 
19  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 01, 2021, 22:17:48
La mulți ani doamnelor și domnilor revoluționari! 2021 să fie anul trezirii voastre!
20  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Decembrie 28, 2020, 13:48:43
                                                                                                                                       Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească. Condoleanțe familiei.
21  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Decembrie 28, 2020, 13:44:30
Revoluționarul Petre Nadolu a anunțat ieri decesul camaradului său de revoluție Ion-Daniel Grigorie.
Găsiți postarea pe Facebook, în contul decedatului I-DG https://www.facebook.com/iondaniel.grigorie.
22  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 21, 2020, 01:43:36
Buletin de Carei   ·  Ieri la 21:38  ·
PNL oferă 3 ministere unui ONG constituit pe criterii etnice. La Budapesta se discută rolul UDMR în viitorul Guvern
..........................................................
https://www.buletindecarei.ro/.../pnl-ofera-3-ministere...
Asistăm în aceste zile la o bătălie înverșunată pentru putere în România. Politica din România e de departea cea mai plină de surprize. Nicio altă țară din această lume  nu oferă pe tavă ministere întregi unui ONG înființat pe criterii etnice. Peste tot există miniștri care sunt cetățeni ai țării respective dar de altă naționalitate dar aceștia nu fac parte din asociații constituite pe criterii etnice și care aplică discriminarea în localitățile  unde se află la conducere. Cireașa de pe tort o reprezintă cedarea de către PNL a  ministerului Dezvoltării în favoarea ONG-ului pe criterii etnice UDMR, o lovitură dată suveranității țării.
Potrivit lui Bertalan Havasi, seful biroului de presă al premierului ungar, menționat de MTI, astăzi, președintele UDMR, parlamentarul Kelemen Hunor s-a aflat  la Budapesta pentru a discuta cu Viktor Orban probleme de politică internă a României. Este  același Kelemen Hunor care atunci când participă la Carei la manifestări pe domeniul public nu se adresează asistenței DELOC în limba română. Dar dă din coate ca să facă parte din Guvernul României. Pentru astfel de informații suntem supuși Cenzurii, presiunuilor de tot felul dar mai ales atacurilor informatice. Orice numai ca informația să ajungă la cât mai puțină lume.
Niciuna din metodele aplicate nu schimbă însă realitatea. În goana după putere, PNL a dat România  pe mâna Ungariei. Cu acceptul celorlalte partide care nu iau poziție vehementă. Una peste alta, vom avea  2 vicepremieri și 18 ministere că tot se vorbea de debirocratizare.
NICIUNUL dintre cei care se luptă pentru putere nu are vreo realizare aparte pe plan profesional. Sunt toți asemeni consilierului primarului evazionist din Carei, președinte al UDMR Carei. Nerealizați pe plan profesional au dat de mirosul banului public și se luptă între ei pentru o halcă cât mai generoasă.
România ca țară, poporul român ca națiune, nu prezintă interes pentru niciunul dintre politicieni desemnați să formeze guvernul.
În urma alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, partidul care a obținut cel mai mare procent din partea votanților ajunge în opoziție iar  ONG-ul UDMR care a intrat în Parlamentul României cu cel mai mic procent este chemat la guvernare  și chiar obține 3 ministere.
În perioada cât Ministerul Culturii a fost condus de un reprezentant al ONG-ului UDMR, Kelemen Hunor, care deținea și funcția de vicepremier, banii culturii române au fost dirijați către comunitatea maghiară (aici)
Spre exemplu pentru monumentele aparținând minorității maghiare s-au alocat 7 milioane de lei în perioada respectivă. Pentru complexul Sarmisegetusa Regia, obiectiv de patrimoniu UNESCO de importanță mondială, au fost alocați 90 000 lei.  Aici se termină lecția de toleranță, respect reciproc, civilizație și bună înțelegere  pe care se tot chinuie să ne-o servească propagandiștii UDMR.
A fost chemat la guvernare și partidul care a votat împotriva Legii Trianonului și a votat în Parlamentul European rezoluția pentru Inițiativa “Minority SafePack” privind autonomia etnică. Ungaria vrea ca UE să poată impune autonomia pe criterii etnice statelor membre, deși așa ceva nu este prevazut în Tratatele Europene.
Au votat pentru Ungaria împotriva României: Vincze, Winkler (UDMR), Cioloș, Botos, Pâslaru, Stefanuta, Strugariu, Tudorache (USRPLUS) și Crețu (Pro-România).
S-au abținut: Avram, Benea, Grapini, Manda, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose (PSD), Gheorghe, Ghinea, (USRPLUS), Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Hava, Motreanu, Mureșan, Nistor (PNL). Au votat  cu România Băsescu (PMP), Terhes (PNTCD/PSD) și Marinescu (PNL).
La București se acceptă ca Cseke Attila, cel care pe vremea când era Ministrul Sănătății închidea și comasa spitalele din România, să devină acum ministrul dezvoltării și al lucrărilor publice.
Ca bătaia de joc să fie  una completă, PNL a dat pădurile țării pe mâna UDMR. Premierul propus pentru a fi votat de Parlament este unul care a obținut  nota 4 la examenul de treaptă și a dat de 2 ori admitere pentru a intra la ASE. Florin Cîțu s-a opus creșterii cu 150 de lei a alocațiilor pentru copii, pretextând că nu sunt bani, însă în tot acest timp a blocat eliminarea pensiilor speciale nesimțite și a alocat sume imense de bani pentru subvenționarea partidelor politice. Sute de milioane de euro au fost oferite în ultimii ani către partidele politice sub formă de subvenție sau decontări electorale.
.
Singura luare de poziție a oricăruia dintre partidele cu experiență parlamentară a fost blocarea sau cenzurarea românilor care informează, care iau atitudine împotriva politicii antiromânești, prin reprezentanții lor din birourile filialelor din România a rețelelor de socializare.


23  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 21, 2020, 01:07:10
24  Asociatii / Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 / Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis : Decembrie 21, 2020, 01:04:42


Chiar nu vedeți cine sînt aceștia pe care votul vostru i-a adus și-i păstrează la conducerea României?
25  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 21, 2020, 01:01:36
Matteo Matteo
Ieri la 09:37  ·  https://www.facebook.com/romeo.mateo.14/posts/3688538674561272
Medicii din Romania care au luat parte la propaganda guvernului Romaniei "demisioneaza si rup tacerea," pentru ca nu vor sa fie "vaccinati." Ei au declarat ca: "Vaccinul nu este un vaccin normal, ci o arma subtila împotriva fiintei umane, iar virusul nu este nimic altceva decat o gripa normala care este transformata prin tratament fortat si medicamentos intr-un virus mortal. Virusul nu este asa cum spun ei la televizor, cãci mafia Guvernului în conformitate cu mass-media exagereaza extrem, extrem de mult pentru a induce frica in oameni sa primeasca vaccinul de buna voie, "Vaccinul Noii Ordini Mondiale" care coordoneaza din umbra toate guvernele corupte din lume, guverne care se vad pe milioane de euro în conturi bancare. Fabricantii de bani care nu mai au ce sa faca cu ei, au introdus Miliarde de euro in conturile guvernelor lumii, iar prin acesti bani, o parte din ei sa mearga spre toate televiziunile lumii pentru ca sa corupa si indoctrineze mintea umana constant in fiecare zi cu stiri false care sunt departe de adevar. În varful piramidei nu este loc, asa cum nici pe varful celui mai inalt munte nu este loc pentru toata lumea, indiferent daca esti vandut lor, diavolul nu imparte cu nimeni prada si locul in varf.

Mereu ați rîs de mine, de alții, de cei mai atenți și i-ați acuzat că sînt bolnavi de teoria conspirației.
Atunci cum excplicați că lucrurile de care ați rîs se întîmplă rînd pe rînd, parcă după un plan?

Jean Maurer
17 decembrie la 09:28  ·
Aşa cum mulţi dintre noi au prevăzut, că după vaccinarea unei persoane, aceasta va primi un certificat/atestat de vaccinare, cică pentru a putea raporta oriunde, efectele adverse, iată că a venit confirmarea. Acest certificat va conţine și date despre lotul din care provine vaccinul.
Atât de nevinovat este acest certificat?
Dar iată textul informării:
"Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă a anunţat miercuri seară că persoanele imunizate vor primi o adeverinţă de vaccinare pe hârtie sau pe suport electronic, în limbile română sau engleză, care va constitui un document medico-legal şi nu un paşaport epidemiologic.
Acesta va conţine data vaccinării, tipul de vaccin, seria şi lotul şi va ajuta autorităţile să verifice toate informaţiile tehnice în cazul dezvoltării unor reacţii adverse. Acestea din urmă se referă inclusiv la condiţiile de transport şi stocare.
Medicul Valeriu Gheorghiţă a spus că este precum un „bilet de ieşire din spital” şi permite persoanelor vaccinate să raporteze eventuale reacţii adverse în altă localitate decât cea în care au primit vaccinul.
Adeverinţa are scopul de a ţine evidenţa persoanelor imunizate.
Campania de vaccinare în România începe pe 27 decembrie odată cu toate celelalte state membre UE."
El Comandante.
26  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 21, 2020, 00:51:02


Dacă și cei care și-au făcut o campanie naționalistă (și au intrat astfel în Parlamentul României) sînt falși, am ajuns lipsiți de orice apărare.
27  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Decembrie 21, 2020, 00:47:16
Din păcate situația devine din ce în ce mai periculoasă pentru România și români.28  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 21, 2020, 00:39:28
Parca erați fan Marieș pana astăzi Mr.G. El era bun, avea acțiuni cuarajoase, împotriva securității și kgbiștilor etc. Iar cei care îl criticam eram de-ai lui Iliescu dupăp dumneavostră și alții ca dumneavoastră. Adica pro sovietici, kgbiști, impotriva occidentalilor ș.a.m.d. Bine că ați început să înțelegeți.
29  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE : Decembrie 18, 2020, 21:31:32
           

30  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 18, 2020, 21:27:31
Matteo Matteo
Ieri la 09:37  ·  https://www.facebook.com/romeo.mateo.14/posts/3688538674561272
Medicii din Romania care au luat parte la propaganda guvernului Romaniei "demisioneaza si rup tacerea," pentru ca nu vor sa fie "vaccinati." Ei au declarat ca: "Vaccinul nu este un vaccin normal, ci o arma subtila împotriva fiintei umane, iar virusul nu este nimic altceva decat o gripa normala care este transformata prin tratament fortat si medicamentos intr-un virus mortal. Virusul nu este asa cum spun ei la televizor, cãci mafia Guvernului în conformitate cu mass-media exagereaza extrem, extrem de mult pentru a induce frica in oameni sa primeasca vaccinul de buna voie, "Vaccinul Noii Ordini Mondiale" care coordoneaza din umbra toate guvernele corupte din lume, guverne care se vad pe milioane de euro în conturi bancare. Fabricantii de bani care nu mai au ce sa faca cu ei, au introdus Miliarde de euro in conturile guvernelor lumii, iar prin acesti bani, o parte din ei sa mearga spre toate televiziunile lumii pentru ca sa corupa si indoctrineze mintea umana constant in fiecare zi cu stiri false care sunt departe de adevar. În varful piramidei nu este loc, asa cum nici pe varful celui mai inalt munte nu este loc pentru toata lumea, indiferent daca esti vandut lor, diavolul nu imparte cu nimeni prada si locul in varf.
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 390