Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 392
31  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 26, 2021, 23:58:46
Haștagiștii iar amestecă (nepermis, dar cu insistență) 1989 cu 2018!
Și iar stau în expectativă revoluționarii, de parcă lucrul acesta nu i-ar privi.
32  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Ianuarie 21, 2021, 13:12:57


Dan Diaconu
https://www.facebook.com/TrenduriEconomice
Am spus în mai multe rânduri că vin vremurile în care nu ai unde fugi, în care să nu poți scăpa de mâna lungă a celor care au ajuns să decidă tiranic până și în cazul celor mai intime aspecte ale omului. De fiecare dată când spuneam cele amintite, mai apărea câte unul care-mi arăta către țări așa-zis rebele. Desigur, de cele mai multe ori mi se dădea ca exemplu Rusia. Și, de fiecare dată când repetam că trebuie să fim circumspecți în cazul oricărei țări, mi se enumerau cele câteva aspecte pozitive ale liderului de la Kremlin, punându-se în umbră chestiunile dubioase care, totuși, sunt cunoscute.
Iată că a venit și momentul zero, reprezentat de așa-zisul pașaport de vaccinare, un document de o agresivitate la adresa noțiunii de om nemaivăzută până acum. Ce e pașaportul de vaccinare? Actul prin care omul devine câine, vacă, porc, adică intră în regnul animalelor cărora li se aplicau măsuri de acest tip.
După intrarea în UE a devenit o obișnuință să se chipeze animalele domestice, cu toate că nimeni, dar absolut nimeni, nu a înțeles până acum care e scopul acestei acțiuni. Practic, la ora actuală, nu mai există animal nechipat. S-a spus că totul e o măsură menită a reduce maladiile acestor animale. Frumos spus. Doar că după marea chipare ne-am confruntat cu cele mai mari probleme. Până în 1989, pesta porcină africană era prezentată studenților de la Medicină Veterinară mai mult ca o curiozitate, ca o boală a cărei existență era cunoscută, dar puțin probabilă pe meleagurile noastre. Dacă vreți un echivalent uman, e ceva similar discuțiilor despre friguri. Știm că există, dar boala e puțin probabilă în zona noastră climatică.
A venit UE cu implementarea tuturor procedurilor elaborate pentru biosecuritate alimentară, a chipat tot ce-a prins și iată-ne în prezent confruntându-ne cu cea mai mare epidemie de pestă porcină africană(PPA). Milioane de porci au fost sacrificați pe altarul luptei cu PPA. O luptă care face doar victime între porci și care, cu toate că-și are originile în marile combinate de porci, afectează micii producători individuali cărora le sunt ucise animalele doar pentru că se află „în raza de infectare”. Ați înțeles șmecheria? Dacă ai „norocul” să te afli la câțiva kilometri de un combinat de porci, riști să te trezești în ogradă cu „mascații animalelor” care-ți vor omorî porcul pentru vina de a se afla în apropierea combinatului la care a explodat PPA.
Am făcut paranteza legată de lumea animală pentru a vă face să înțelegeți absurditatea unor măsuri. Chiparea nu doar că n-a prevenit nimic, dar, mai mult, iată că, în ciuda sa, avem de-a face cu masive pandemii care nu se rezolvă decât prin sacrificarea animalelor. Și, de fapt, nici măcar așa întrucât noile focare apar precum ciupercile după ploaie.
Să ne reîntoarcem la nebunia pandemiei umane. Acum, când infectarea începe să scadă natural, se inventează tot felul de nebunii. Se face o propagandă nebună vaccinării, în ciuda faptului că argumentația e de-a dreptul absurdă. Ceea ce se susține cu isterie pe la televizoare și-n media electronică sfidează bunul simț. Cum să spui să numești „imunizare” o procedură de vaccinare în urma căreia nici măcar producătorii nu pot spune CÂT TIMP TE IMUNIZEAZĂ? V-ați întrebat întrebat medicul despre acest „mic amănunt”? Eu am făcut-o și mi s-a răspuns franc: nu se știe, dar producătorii speră ca imunizarea să țină ... trei luni. Ați înțeles? TREI LUNI!!! V-ați întrebat medicul care-i rațiunea pentru care o persoană care a făcut boala mai trebuie să se vaccineze? Eu am întrebat și mi s-a spus că e o prostie fără margini care contrazice tot ce-au învățat la școală: nu există imunizare mai puternică decât cea naturală. „Dacă ai făcut pojar ți s-a mai făcut vaccin? Dacă ai făcut oreion, ți-a mai spus vreun doctor să te vaccinezi?” N-o să mai întind enumerarea controverselor deoarece am pretenția că sunt citit de oameni cu picioarele pe pământ și n-aș face altceva decât să plictisesc.
Ei bine, în ciuda controverselor, treaba merge mai departe, semn clar că logica și-a pierdut definitiv puterea în lumea în care trăim. Așadar, în ciuda controverselor și, mai ales, în ciuda unui minim respect pentru ființa umană, se trece masiv la „catalogarea”, înregistrarea celor care sunt vaccinați. Mai mult, anumite țări - precum Africa de Sud - deja au impus restricții la intrarea în țară a persoanelor nevaccinate. Treburile însă nu se opresc aici, surprizele apărând fix acolo unde mulți dintre cei care se auto-iluzionează se gândeau că se pot salva.
Dacă inițiativa lui Biden de a semna obligativitatea purtării măștii peste tot timp de cel puțin 100 de zile făcea parte din chestiunile așteptate, inițiativa de dată recentă a Rusiei de a se alătura în forță susținătorilor pașaportului digital de vaccinare probabil vă va surprinde. Ei bine, se pare că rușii vor fi primii europeni care nu doar că vor avea un asemenea document electronic, dar vor și pretinde existența unui pașaport de vaccinare pentru a putea intra în Rusia. Pașaport care, în ciuda atenției deosebite a rușilor de a impune propriile standarde, va fi unul dintre cele care sunt dezvoltate de către globaliști: cel al IATA, cel de la Commons Project etc. Iată cum sare iepurele de unde te aștepți mai puțin!
Chestiunea însă capătă aspecte de-a dreptul îngrijorătoare întrucât există voci în Rusia care care cer imperativ ca pașaportul să se folosească și în cazul deplasărilor aeriene interne sau la trecerea dintr-o regiune în alta. Iar dacă asta nu e destul, aflați că o propunere legislativă de dată recentă dorește să statuteze obținerea de discounturi la magazine de către cei vaccinați! Cât e de-aici până la profeția cu semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte? Iată cum o nebunie se transformă în teroare.
N-are sens să vă lăsați pe-o ureche gândindu-vă că „asta se întâmplă la ei”! De fapt, dacă veți avea puterea să priviți obiectiv, veți constata că peste tot în lume se fac pași hotărâtori în direcția impunerii pașaportului de vaccinare. Altfel ce sens ar avea întreținerea registrelor electronice cu cei vaccinați? În realitate toate țările lumii se pregătesc să impună în același timp pașaportul, iar registrul de evidență e dovada că întreg procesul n-are legătură cu boala, ci cu o agendă ascunsă care va fi impusă tuturor, în ciuda fracturilor logice.
Impunerea lui Biden la putere deschide epoca accelerării la maxim a agendei globaliste. Ceea ce urmează e greu de imaginat chiar și de către conspiraționiștii obișnuiți să mai înflorească bănuielile pentru a-i speria pe cei care-i ascultă. Cadența cu care vor apărea modificările e infernală. Realizați doar că, imediat după preluarea mandatului, prin câteva ordine executive Biden a anulat marea majoritate a „proiectelor grele” ale lui Trump. Cu alte cuvinte, restaurația s-a produs în câteva minute. Așteptați-vă așadar la o cadență înfiorătoare a evenimentelor, la o derulare  halucinantă a acestora. Lumea realmente se va schimba peste noapte. Va veni momentul în care vă veți culca într-o lume și vă veți trezi într-o cu totul alta, întrebându-vă cu disperare cum de este posibil așa ceva. Nu vă auto-iluzionați: va fi posibil,iar căile de scăpare prin fugă pur și simplu nu există. Doar rezistența celor mai puternici e-ar putea oferi un dram de speranță. Asta dacă nu cumva speranța va fi scoasă în afara legii!
33  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Ianuarie 18, 2021, 21:44:19


Justitia nu numai că nu finalizează dosarle victimelor Revoluției, Mineriadei, Colectiv etc., ci face propriile ei victime.

34  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 18, 2021, 21:38:34
"Păcat de sîngele vărsat”, sînt de acord, dar nu și cu afirmația că Legea 341/2004 ar fi una organică. Este o greșeală pe care o fac mulți, iar alții o întrețin, căci îmi vine greu să cred că un ministru secretar de stat, cum a fost Meșter, nu cunoștea legea pe care trebuia să o aplice.  Legea 341/2004 este una ordinară.
35  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Ianuarie 08, 2021, 23:56:00
Cerchez Metin
https://www.facebook.com/photo/?fbid=222095206234959&set=a.107652107679270
Ieri la 14:23  ·
Cind te gindesti ca Diana Sosoaca AUR cea noua cica in politica a fost sefa de cabinet a securistului Dijmarescu fost PSD si PDL
si a lucrat si 3 ani in Ministerul de Exterene unde musai erai secu SRI sau SIE? Dar multi idioti cred in mafioti si nu in cei cinstiti asa ca...


36  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Ianuarie 08, 2021, 23:52:10
Subtopicul acesta este unul dintre cele mai utile de pe forum. Ar trebui să-l completăm mai des.
37  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Ianuarie 07, 2021, 16:38:30
38  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Ianuarie 07, 2021, 16:37:30
Extrema stîngă e mai obraznică pe zi ce trece.Fiul lui Mihai Șora explicații ULUITOARE: Tata a fost obligat să lucreze cu Ana Pauker. A fost un ordin!
https://www.stiripesurse.ro/fiul-lui-mihai-ora-explica-ii-uluitoare-tata-a-fost-obligat-sa-lucreze-cu-ana-pauker-a-fost-un-ordin_1389860.html
Autor: Lucian Negrea, Reporter Publicat: 07/10/2019 15:13
Sursa foto: Stirile Kanal D

Fiul filosofului Mihai Șora, Tom Șora, sare în apărarea tatălui său și încearcă să explice controversele din jurul acestuie. Tom Șora susține că tatăl său a făcut parte din rândurile comuniștilor francezi, dar este vorba despre cei din Rezistența Franceză, nu cei trimiși de la Moscova. De asemenea, Mihai Șora ar fi primit ordin de a lucra la Ministerul de Externe, sub comanda Anei Pauker pentru că știa foarte bine limba franceză și mediul politic din Franța.Tom Sora
7 octombrie 2019  ·
! ATENTIE !
Tatäl meu, Mihai ȘORA, a fost si este supus unor atacuri infame, cu scopul de a-l discredita.
1) I-se imputä faptul cä pinä in 1948 a fost membru al Partidului Comunist Francez.
2) Se afirmä cä ar fi colaborat intre 1948-51 cu Ana Pauker.
Punctul 1 este fals in sensul interpretärii tendentioase a unor facte reale. Punctul 2 este de-a dreptul o minciunä. Am sä explic:
1) Apartenenta lui Sora la PCF pinä la 1948 se explicä prin faptul cä pinä in 1945 a luptat in Rezistenta Francezä contra ocupatiei Hitleriste a Frantei. Este stiut, cä un segment important din structura rezistentei era compusä din comunisti, care erau bine organizati. Dar comunistii din Rezistenta Francezä - sau in orice caz un numär mare dintre ei - nu pot fi comparati cu teroristii dogmatici educati la Moscova si trimisi dupä räzboi ca agenti stalinisti in tärile Europei de est, pentru a instaura acolo dictatura comunistä. Foarte multi comunisti din Rezistenta Francezä erau deci pur si simplu minati de idealul libertätii. Asa si tatäl meu.
2) In 1948 tatäl meu a fäcut o cälätorie in Romänia, cu scopul de a-si vizita pärintii, pe care nu-i väzuse de 10 ani. Vizita trebuia sä dureze 3 säptämini. Ajuns in Romänia a fost de la inceput urmärit permanent de Securitate. La data intoarcerii sale in Franta, agenti ai securitätii l-au debarcat la granita cu Ungaria cu forta din tren si l-au readus sub escortä la Bucuresti. Aici i s-a pus in vedere sä lucreze in cadrul Ministerului de Externe, condus de Ana Pauker. Asta era un ordin. Cu aceastä ocazie a fost informat, cä nu mai are voie sä päräseascä Romänia.
Am spus cä trebuia sä lucreze „in cadrul“ ministerului si nicidecum „in cabinetul Anei Pauker“ - o micä diferentä ! Actuala acuzatie, cä ar fi colaborat si lucrat „in cabinetul Anei Pauker“ e pur si simplu falsä. Tatäl meu nu a primit nici o functie de decizie - asa cum sugereazä detractorii lui - deci nu a lucrat „in cabinet“, ci a fost obligat sä lucreze. Functia era legatä de competenta sa in cea ce priveste limba francezä si situatia politico-culturalä din Franta. Munca sa consta din traduceri de acte sau alte texte din francezä in romänä si invers. In plus trebuia sä redacteze zilnic pentru uzul sefilor un rezumat din toatä presa francezä in limba romänä. Atit!
Dupä episodul de la Ministerul de Externe, a locuit un timp sub regimul de domiciliu fortat, intr-un subsol de pe Bulevardul Dacia din Bucuresti. Apoi, in timpul copiläriei mele, pinä in 1963 familia noasträ de 5 membri a locuit intr-un apartament impärtit artificial pentru 3 familii. Baia si bucätäria, erau folosite in comun. Trebuie oare subliniat, cä nu asa locuiau cei ce sustinreau regimul comunist?
Mihai Sora nu a comis niciodatä vreo actiune politicä reprobabilä. Acest lucru este valabil mai ales pentru cea mai cumplitä perioadä a comunismului. Faptul cä nu a fäcut inchisoare sub comunisti, nu inseamnä deloc cä ar fi fost un profitor al regimului. Asta pot s-o afirm eu, care il cunosc totusi destul de bine...


39  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Ianuarie 07, 2021, 16:02:36
Încă un nazist comunist! Sînt tot mai mulți.

40  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Ianuarie 07, 2021, 15:42:27
Ironia sorții: Șefa Comisiei Europene este ANCHETATĂ de urmașa sa la Ministerul Apărării din Germania
Autor: Cătălin Lupășteanu, reporter
Publicat: 25/12/2019 12:33 Actualizat: 25/12/2019 23:23
Sursa foto: Euractiv Ursula von der Leyen
Ancheta împotriva noii șefe a Comisiei Europene a fost demarată chiar de Annegret Kramp-Karrenbauer, aceasta înlocuind-o pe Ursula la conducerea ministerului Apărării de la Berlin.
Astfel, ministrul Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK) a dispus o investigație privind ștergerea datelor de pe telefonul mobil al predecesorului său, Ursula Von Der Leyen, actualul președinte al Comisiei Europene, potrivit unui anunț făcut de un purtător de cuvânt al ministerului, relatează Politico.
Ministrul Apărării așteaptă un raport complet de la ministerul său până la 3 ianuarie 2020. Raportul va fi prezentat Comisiei Bundestag, care va aborda problema pe 16 ianuarie. Ștergerea datelor de pe telefonul mobil s-ar fi făcut în urma unor audieri cu ușile închise a Comisiei parlamentare germane care investighează presupuse nereguli în atribuirea contractelor de apărare consilierilor și companiilor private, în perioada în care Von der Leyen a condus ministerul.
În mod normal, datele conținute pe telefonul mobil al ministrului de atunci ar fi trebuit să fie achiziționate de comisia parlamentară în cadrul investigației sale. S-a spus că datele au fost șterse în august din cauza unui „incident de securitate”, explicând că un nou telefon mobil a fost livrat lui Von der Leyen.
În urmă cu două zile, parlamentarul german Tobias Lindner a depus o plângere penală în legătură cu datele șterse de pe telefonul mobil folosit de Ursula von der Leyen. Potrivit plângerii depuse de Lindner, ștergerea datelor crește suspiciunea de suprimare deliberată a probelor. Datele conținute pe telefonul mobil al ministrului de atunci ar fi trebuit să fie achiziționate de comisia parlamentară în cadrul investigației sale.
41  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 07, 2021, 15:34:50
Domnule Iosif, știți că Angela Drăgan nu scapă nici măcar o singură ocazie ca să vă atace?
42  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Ianuarie 07, 2021, 15:33:03


Sica Madolină a cedat mai tot hastagiștilor și acum se miră că îi bat obrazul mai puțin hastagiștii din PNL.
43  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 07, 2021, 15:29:53


Marea avocata menopauzata a revolutionarilor anunta ritos ca gasca ei hastagista va prelua complet conducerea secretariatului de stat!44  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Ianuarie 07, 2021, 15:24:48
Șocurile abia urmează, o să vedeți!
45  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 03, 2021, 10:08:28
Cineva ne-a pus o oglindă în față. Puteți spune că nu ar sta astfel lucrurile? Aceasta e imaginea de ansamblu.

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 392