Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 388 389 [390] 391 392
5836  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: INVINCIBIL : Septembrie 12, 2014, 14:53:50
Domnule "bambilici", cred că e cum spuneţi, adică tot timpul, dar sigur, sigur atunci când scrie mesaje pe forum. Cel dinaintea acestuia e o dovadă suficientă. Scrie de dragul de a se manifesta, fără să-i pese că exprimă numai platitudini. Avem printer noi un maestru al scrisului degeaba.
5837  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 11, 2014, 17:23:41
Domnul Fesan ar putea s-o faca corespunzator, sa ne reprezinte cum trebuie la o intalnire cu presa, poate si domnul administrator. Problema participarii a fost lamurita de Jandameria Romana printr-un Comunicat dat publicitatii astazi:


”Astăzi, în zona Palatului Cotroceni, a avut loc o manifestație publică spontană.
În intervalul 16.30-19.30, în această zonă, numărul persoanelor prezente la manifestație a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care și dispozitivul de jandarmerie prezent la fața locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.
Precizăm că manifestații similare au avut loc în:
Brașov — 100 de participanți,
Bihor — 15 participanți,
Arad — 30 participanți,
Prahova — 100 de participanți,
Suceava — 30 de participanți,
Galați — 30 de participanți,
Constanța — 17 participanți,
Neamț — 40 participanți,
Dolj — 40 participanți,
Sibiu — 70 participanți,
Cluj — 30 participanți,
Gorj — 70 participanți,
Bacău — 25 participanți,
Timiș — 100 participanți,
Iași — 15 participanți,
Argeș — 30 participanți,
Vâlcea — 15 participanți,
Mureș — 30 de participanți.
Marea majoritate a participanților la acțiunea publică din București s-a manifestat pașnic.
În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnaliști aflată în mijlocul manifestanților, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea și sancționarea acesteia, conform legii.
Jandarmeria Română garantează dreptul tuturor cetățenilor la liberă exprimare, însă niciun act de violență nu poate fi tolerat, iar orice faptă care a reprezentat o încălcare a legii urmează să fie sancționată.
Oare domnul Anton a citit comunicatul, oare va cere scuze? Dar de ce s-a agitat gratuit, degeaba?
5838  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 11, 2014, 17:13:33
http://www.stiripesurse.ro/pnl-ataca-cu-motiune-plimbarea-antenei-3/
PNL ataca cu motiune ‘plimbarea’ Antenei 3 Grin

Surse din cadrul PNL sustin pentru stiripesurse.ro ca liberalii lui Klaus Iohannis au decis azi in cadrul Biroului Politic National (BPN) promovarea unei motiuni simple impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afaverilor Interne pentru felul in care Jandameria Romana a actionat fata de un protest neautorizat.

Motiunea simpla initiata de liberali urmeaza sa fie promovata in Senatului Romaniei potrivit acelorasi surse.

Semanturile necesare depunerii acestei motiuni vor poveni din PNL, PDL si PMP.


Vai, vai, saracii (cu duhul) de ei!
Cele trei comentarii din stiripesurse.ro:


Izaura  • an hour ago 
Slugilor basiste a inceput sa le tremure chilotii dupa ce au vazut cati oameni au iesit ieri, si vor sa ia masuri!

     asdfghjkl • 31 minutes ago
     ce ai baut ma?

          Izaura • 29 minutes ago 
          Stai la capatul "conductei" si ai sa afli!
5839  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 06, 2014, 01:34:52
După ce? Văd că nu se face și nu se întîmplă nimic. Mai exact, nimic bun.
5840  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : August 06, 2014, 01:32:09
O fi bine, n-o fi?

Băsescu iese la rupere: O să îi deconspir pe toți!

Președintele Traian Băsescu amenință că acum, în ultimele 4 luni de mandat, nu mai are nimic de pierdut și va da în vileag informații atât despre jurnaliști, cât și despre oameni politici.
”Avem un candidat la alegerile prezidențiale care își ascunde lucruri din CV. Voi da totul la iveală, pentru că publicul merită să știe tot despre un candidat. Nu despre familie, bineînțeles, dar CV-ul și alte lucruri trebuie cunoscute”, a spus Traian Băsescu, la B1 TV.
Președintele a spus că ”în presă s-a ajuns la un lichelism incredibil și acum, eu mai am 4 luni de mandat, nu mai am nimic de pierdut. Voi spune tot ce știu”, a mai explicat Băsescu.
http://www.stiripesurse.ro/basescu-iese-la-rupere-o-sa-ii-deconspir-pe-toti/

5841  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:58:30
Spuneți că am  avut  ocazia sa  o  cunosc  pe  dna Barbu. o  femeie cu mult tupeu, f  infipta, activa etc.
vazand-o asa  plina  de  energie  "zgomotoasa"  mi-am  zis: sigur  ceasta  doamna are  certificat  de  revolutionar  din  1992.
cand  ,  ce  sa  vezi , surpriza totala: LRM-B 00607 din 17.09.2009.
Misule ai  facut  o  dezvaluire extraordinara!
deci,  se  confirma inca odata ca  mitingistii  cei  mai  zgomotosi  sunt  cei  care  au  luat certificat dupa  anul  de  gratie  2000.

Nu cred că acesta este raționamentul corect și vă dau exemplul domnului Dincă, cel care a fost cel mai zgomotos în manifestări pînă acum. Are certificatul de revoluționar luat cu zece ani înaintea doamnei respective. Cea la care vă referiți, a fost însă dovedită ca manipulatoare patentată a revoluționarilor, din care motiv pe mine mă miră că o lasați să vă manipuleze fără să o puneți la punct. Oricine ar intenționa să participe la niște acțiuni ferme împotriva guvernului, se întreabă mai întîi cîtă încredere poate avea în liderii actuali, care nu pot să o trimită la locul ei pe această femeie fără scrupule? Căci ce le pot face ei celor din guvern, daca nu pot să o pună la punct pe acestă doamnă Barbu?
5842  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Iulie 19, 2014, 16:55:06
Infractorii sînt raspîndiți aproape egal prin partidele din România, nu are sens să vă certați pentru aceasta. Mai ales că în orice țară dominată de mafie, cei mai mari corupți au funcțiile cele mai înalte. La noi a devenit evident că șeful cel mare al mafioților este chiar președintele statului. Numai imoralitatea totală a clasei politice poate explica supraviețuirea lui în funcția de președinte și lipsla tragerii lui la răspundere de către justiție. Dumneavoastră doriți să discutați de nuanțe cînd șeful infractorilor e președintele statului? Vă pierdeți timpul degeaba, sau aveți de apărat unele interese.
5843  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:41:47
Dacă organizarea nu e bună și orgaizatorii fideli scopurilor revoluționarilor, oricît de mulți ar ieși în stradă, sau ar participa la altă formă de acțiune, politicienilor le va fi ușor să deturneze totul. M-am săturat încă de anul trecut să văd dezorganizarea mișcării revoluționarilor și consecințele pe care trebuie să le duportam din această cuză.
5844  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:19:11
Nici pe departe nu putem considera că toți ar fi pesediști. Dumneavoastra, de exemplu, sînteți? Cauza principală a neîncrederii și neparticipării revoluționarilor la activitățile inițiate de către cei care conduc mișcarea revoluționară e neîncrederea în inițiatori, pentru că sînt aceeași de zeci de ani și le sînt tot mai bine cunoscute mișmașurile și traădările. Fără oameni noi la conduceerea asociațiilor, nu se vor ma reuni niciodata revoluționarii în masă.
5845  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iulie 19, 2014, 16:00:24
http://www.stiripesurse.ro/scenariul-prinde-contur-un-greu-pdl-confirma-venirea-lui-basescu-in-noul-pnl/

Scenariul prinde contur: un greu PDL confirmă venirea lui Băsescu în noul PNL
Președintele a făcut azi declarații de la sediul P.M.P. care confirmă acest scenariu. Și-a permis să-i ridiculizeze ingrozitor pe național liberalii rămași în jurul domnului Antonescu. După ce am văzut această coferință de presă, înțeleg că membrii P.N.L. vor fi a cincea roată de la căruță în noua construcție politică a domnului Băsescu.
5846  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: INVINCIBIL : Iulie 19, 2014, 15:51:25
Roll Eyes Am impresia că invincibilul din Sibiu tocmai a fost învins și e cu atît mai rușinos cu cît a fost pus la punct de o maimuță. Grin
5847  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2014, 09:29:05
In privința certei permanente dintre revoluționari sînt de părere că este firească dacă au aderat la partide politice diferite, dar trebuie să nu existe în două probleme fundamentale, ale interesului național și al celui general, al revoluționarilor. În aceste probleme trebuie sa fie una, să reacționeze toți ca unul. Iar în privința protestelor, exceptândule pe cele false, să nu uitați niciodată ce a spus Napoleon despre ele: "Zece oameni care-și exprimă părerea în public sînt mai puternici decât alte sute de mii care tac."Și să nu uitați niciodată cum au reușit să vă învingă, ca să-și poată bate joc de voi:
"Sunt suficiente patru gazete ostile ca să facă mai mult rău decât o sută de mii de soldaţi pe câmpul de luptă".
5848  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Iulie 06, 2014, 09:12:01
Domnul politician care a aderat la Consiliul Unirii reprezintă o excepție de la regulă. Starea generală a clasei politice din România, regula, este TRĂDAREA NAȚIONALĂ. Nu vă lăsați induși în eroare de gesturile oamenilor politici care se abat de la regulă, ele sînt exceții. Regula o reprezintă trădarea.NOAPTEA MINȚII. Monitorul Oficial, publicaţia oficială a statului român, se editează și în LIMBA MAGHIARĂ

Monitorul Oficial, publicaţia oficială a statului român, se editează și în limba maghiară. Legal și pe bani publici.
Legea nr. 202/1998, adoptată în timpul Guvernului Radu Vasile, prevederea la art. 18 faptul că  ”Monitorul Oficial al României, Partea I, se editează, în traducere, şi în limba maghiară”. Guvernul Victor Ponta a modificat-o în iunie 2012 iar acum art. 21 are următoarea formă: ”Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, se editeaza, in traducere, si in limba maghiara. Pentru Partea I in limba maghiara, cheltuielile de publicare se suporta din bugetul Secretariatului General al Guvernului”.
Dacă Monitorul Oficial al României este publicația oficială a statului român iar Constituția României prevede faptul că limba română este singura limbă oficială de stat în România, cum poate fi editat Monitorul Oficial al României în limba maghiară? De ce nu se editează și în limba germană, limba greacă, italiană, turcă sau rusă?
sursa: www.dantanasa.ro

http://www.criterii.ro/index.php/en/citeste-si-da-mai-departe/10169-noaptea-mintii-monitorul-oficial-publicatia-oficiala-a-statului-roman-se-editeaza-si-in-limba-maghiara
5849  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 06, 2014, 08:52:51
Pe această pagină sînt mulți politicieni în zeghe care pot ilustra adecvat următoarea știre.I-a distrus. Constantin Nicolescu trage după el în pușcărie o mulțime de oameni (Sentința în original)

Solutia pe scurt: Sentinţa penală nr.271 din 4 iulie 2014 - În temeiul art.386 Cpp schimbă încadrarea juridică dată faptei din infracţiunea de luare de mită prev. de art.254 alin.2 VCP rap. la art.7 alin.1 din Legea nr.78/2000 în infracţiunea de luare de mită prev. de art.289 NCP (în privinţa inculpatului Nicolescu Constantin). În temeiul art.386 Cpp schimbă încadrarea juridică dată faptei din infracţiunea de dare de mită prev. de art.255 alin.1 VCP rap. la art.7 alin.2 din Legea nr.78/2000 în infracţiunea de dare de mită prev. de art.290 NCP (în privinţa inculpatului Dobre Grigore). În temeiul art.16 lit.c Cpp achită pe inculpatul Nicolescu Constantin pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, prev. de art. art.289 NCP. În temeiul art.16 lit.c Cpp achită pe inculpatul Dobre Grigore pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, prev. de art.48 NCP rap. la art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 NCP (actul material referitor la încheierea contractului nr.5704/2535/1 iunie 2009). În temeiul art.16 lit.c Cpp achită pe inculpatul Dobre Grigore pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită prev. de art.290 NCP. 1. În temeiul art.19 din Legea nr.255/2013 achită pe inculpatul Didea Ionel pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual prev. de art.289 VCP, întrucât fapta nu prezintă gradul de pericol social concret al unei infracţiuni. În temeiul art.181 alin.3 VCP rap. la art.91 lit.a VCP aplică inculpatului Didea Ionel sancţiunea mustrării.
2. În temeiul art.181 alin.1 şi 3 din Legea nr.78/2000 cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicolescu Constantin la pedeapsa de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false,inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene, cu consecinţe deosebit de grave şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1 NCP-art.309 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicolescu Constantin la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.321 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicolescu Constantin la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual. În temeiul art.322 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicolescu Constantin la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. În temeiul art.39 lit.b Cp contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv 7 ani închisoare, sporită cu 2 ani şi 6 luni, în final inculpatul Nicolescu Constantin execută pedeapsa rezultantă de 9 ani şi 6 luni închisoare şi 3 ani interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp . În temeiul art.65 Cp interzice inculpatului, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 3. În temeiul art.48 NCP rap. la art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 NCP (actul material referitor la încheierea actului adiţional nr.4 la contractul nr.5704/2535/1 iunie 2009) şi art.5 NCP condamnă pe inculpatul Dobre Grigore la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.322 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpatul Dobre Grigore la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată prev. de art.322 NCP (în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu). În temeiul art.39 lit.b Cp contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv 5 ani închisoare, sporită cu 2 luni, în final inculpatul Dobre Grigore execută pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 2 luni închisoare şi 3 ani interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp . În temeiul art.65 Cp interzice inculpatului, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 4. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicoară Mihail-Gabriel la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.321 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicoară Mihail-Gabriel la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual. În temeiul art.323 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpatul Nicoară Mihail-Gabriel la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. În temeiul art.39 lit.b Cp contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv 5 ani închisoare, sporită cu 5 luni, în final inculpatul Nicoară Mihail-Gabriel execută pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 5 luni închisoare şi 3 ani interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp . În temeiul art.65 Cp interzice inculpatului, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 5. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Mercea Codruţa-Lavinia la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.321 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Mercea Codruţa-Lavinia la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual. În temeiul art.323 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Mercea Codruţa-Lavinia la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. În temeiul art.39 lit.b Cp contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv 4 ani închisoare, sporită cu 5 luni, în final inculpata Mercea Codruţa-Lavinia execută pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 5 luni închisoare şi 2 ani interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp . În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 6. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Stancu Olga la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 7. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Dobre Cristina la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 8. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.5 NCP condamnă pe inculpata Florescu Aurelia-Mirela la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 9. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpata Bocioacă Sabina-Elena la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 10. În temeiul art.132 din Legea nr.78/2000 rap. la art.297 alin.1-art.309 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpata Pintilie Iuliana-Mioara la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art.66 lit.a şi b Cp, pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei. În temeiul art.65 Cp interzice inculpatei, pe durata executării pedepsei, exerciţiul drepturilor prev. de art.66 lit.a şi b Cp. 11. În temeiul art.322 NCP cu aplic. art.35 NCP şi art.5 NCP condamnă pe inculpata Pletoiu Ecaterina la pedeapsa de 5 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. În temeiul art.81 VCP suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani şi 5 luni, calculat în condiţiile art.82 VCP. Atrage atenţia inculpatei asupra revocării suspendării condiţionate, în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni. În temeiul art.25 şi art.397 Cod procedură penală, rap. la art.998-999 Cod civil (în vigoare la data comiterii faptelor), admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Statul Român–prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală–reprezentată prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti şi, obligă pe inculpatul Nicolescu Constantin, la plata sumei de 984.164,38 euro (în echivalentul în lei la cursul BNR de la data plăţii) către partea civilă, cu titlu de daune materiale, la care se adaugă majorările de întârziere, calculate de la data comiterii faptei şi până la achitarea debitului, potrivit Codului de procedură fiscală. Ia act că părţile vătămate Consiliul Judeţean Argeş şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nu s-au constituit părţi civile în cauză. În temeiul art.112 lit.e Cp dispune confiscarea sumei de 4.497.947,48 lei de la inculpaţii Nicolescu Constantin, Nicoară Mihail-Gabriel, Pintilie Iuliana-Mioara, Bocioacă Sabina-Elena, Mercea Codruţa-Lavinia şi Florescu Aurelia-Mirela. În temeiul art.112 lit.e Cp dispune confiscarea sumei de 4.973.065,75 lei de la inculpaţii Nicolescu Constantin, Dobre Grigore, Nicoară Mihail-Gabriel, Pintilie Iuliana-Mioara, Bocioacă Sabina-Elena, Dobre Cristina şi Stancu Olga. Respinge, ca nefondată, cererea de obligare a părţii responsabile civilmente SC Zeus SA la plata, în solidar cu inculpatul Dobre Grigore, daunelor materiale. Respinge, ca nefondată, cererea de luare a măsurilor asigurătorii cu privire la partea responsabilă civilmente SC Zeus SA. Menţine măsura sechestrului asigurător instituit prin ordonanţa nr.126/P/2010 din data de 7.01.2013 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie– Serviciul Teritorial Piteşti (vol.82, filele 161-170), cu privire la bunurile mobile şi imobile aparţinând inculpaţilor Nicolescu Constantin–până la concurenţa sumei de 984.164,38 euro (în echivalentul în lei, la cursul BNR, la data plăţii) şi 9.471.013,23 lei, Dobre Grigore–până la concurenţa sumei de 4.973.065,75 lei, Nicoară Mihail-Gabriel-până la concurenţa sumei de 9.471.013,23 lei, Mercea Codruţa-Lavinia-până la concurenţa sumei de 4.497.947,48 lei, Dobre Cristina-până la concurenţa sumei de 4.973.065,75 lei, Pintilie Iuliana-Mioara-până la concurenţa sumei de 9.471.013,23 lei şi Bocioacă Sabina–până la concurenţa sumei de 9.471.013,23 lei. Dispune ridicarea sechestrului asigurător cu privire la imobilul-spaţiu comercial situat în municipiul Piteşti, str.Mr.Gh.Şonţu nr.1. Magazin 4, bloc C2, parter, judeţul Argeş cu o suprafaţă utilă de 117,40 mp, identificat cu număr cadastral 1346, cu un teren aferent acestuia în suprafaţă de 50,02 mp, precum şi subsolul aceluiaşi spaţiu cu o suprafaţă utilă de 138,42 mp, identificat cu număr cadastral 1354/1 împreună cu cota parte indiviză din terenul aferent în suprafaţă de 20.02 mp. (vol.82, filele 176-178). Dispune repunerea părţilor în situaţia anterioară cu privire la imobilul-spaţiu comercial situat în municipiul Piteşti str. Mr.Gh.Şonţu nr.1. Magazin 4, bloc C2, parter, judeţul Argeş cu o suprafaţă utilă de 117,40 mp, identificat cu număr cadastral 1346, cu un teren aferent acestuia în suprafaţă de 50,02 mp, precum şi subsolul aceluiaşi spaţiu cu o suprafaţă utilă de 138,42 mp, identificat cu număr cadastral 1354/1 împreună cu cota parte indiviză din terenul aferent în suprafaţă de 20.02 mp. (vol.82, filele 176-178). În temeiul art.25 alin.3 Cod procedură penală, dispune desfiinţarea înscrisurilor falsificate, aflate în dosarul de urmărire penală, după cum urmează: - Cererea de finanţare în cadrul Schemei de Finanţare Nerambursabilă Măsuri împotriva dezastrelor provocate de inundaţii" Programul PHARE 2005, Coeziune economică si socială", aferentă proiectului ,Normalizarea condiţiilor de trafic pe drumurile judeţene prin reabilitarea a trei poduri afectate de inundaţii"- RO 2005/01'7-690.01.03.06 (vol.6, filele 1-42); - Nota justificativă înregistrată la Consiliul Judeţean Argeş comisia de evaluare sub nr.3625/09.04.2009 (vol.82, fila 33); - Dispoziţie de şantier nr.5 din 15.03.2010 întocmită de SC PROIECT INFRA 2005 SRL Piteşti (vol.82, filele 111-112); -Antemăsurătoare Platforme montaj macarale întocmită de SC PROIECT INFRA 2005 SRL Piteşti (vol.82, filele 117-118); - Antemăsurătoare suprastructură pod suplimentare întocmită de SC PROIECT ISCRA 2005 SRL Piteşti (vol.82, filele 113-116); - Adresa nr.44 din 05.03.2010 întocmită de SC PROIECT INFRA 2005 SRL Piteşti (vol.82,fila 110); - Referat înregistrat la Consiliul Judeţean Argeş sub nr.5239 din 05.05.2010 (vol.82, filele 106-108); ' -Adresa înregistrată la SC ZEUS SA. Piteşti sub nr.3542 din 28.09.2009, (vol. 82, fila 94); -Încheierea de autentificare nr.1000 din 23.03.2009 întocmită la Biroul Solarului Public DlDEA IONEL din Piteşti (vol.82, fila 124); -Contractul de vânzare cumpărare autentificat sub nr.1000 din 23.03.2009 la Biroul Notarului Public DlDEA IONEL din Piteşti (vol.82, fila 123); În temeiul art.274 alin.1 şi 2 Cpp obligă pe inculpaţi la plata cheltuielilor judiciare către stat, după cum urmează: - pe inculpatul Didea Ionel, la plata sumei de 2.000 lei; - pe inculpatul Nicolescu Constantin, la plata sumei de 2.000 lei, din care 100 lei onorariul parţial al apărătorului din oficiu; - pe inculpatul Dobre Grigore, la plata sumei de 2000 lei, din care 100 lei onorariul parţial al apărătorului din oficiu; - pe inculpaţii Mercea Codruţa-Lavinia, Florescu Aurelia-Mirela, Pintilie Iuliana-Mioara, Bocioacă Sabina-Elena, Dobre Cristina, Nicoară Mihail-Gabriel, Pletoiu Ecaterina şi Stancu Olga la câte 600 lei fiecare, din care 100 lei onorariul parţial al apărătorilor din oficiu se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 4 iulie 2014.
http://www.criterii.ro/index.php/en/national/10180-i-a-distrus-constantin-nicolescu-trage-dupa-el-in-puscarie-o-multime-de-oameni-sentinta-in-original.
5850  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 25, 2014, 10:57:59
Este foarte bună și observația domnului Alexpress1. E ciudată scrisoarea moldovenilor.
Pagini: 1 ... 388 389 [390] 391 392