Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 398
61  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 12, 2021, 23:21:45
62  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 12, 2021, 23:20:07
Toată floarea cea vestita...63  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 12, 2021, 23:15:28
64  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Martie 12, 2021, 23:13:47


Ion Luca Caragiale către Octavian Goga, în închisoarea de la Seghedin:
,,Ti-am spus de-atâtea ori, nu te mai bate cu proștii,  că te răpun ... Ce crezi tu, de pe urma cui am suferit eu în viață? De pe urma  deștepților? Prostia, suverana prostie, e totdeauna mai tare. În zadar  lupți frumos cu tăieturi fine de floretă, el lovește greu cu lăstarul in  moalele capului, Și în zadar risipești spirit și vervă, el e tare ca  piatra. Cum să-ți spun, prostul are o concepție telurică a vieții. Uite  așa îsi infundă ochii și urechile, îsi infige capul in pământ ca  struțul, ridică spatele și trec pe deasupra lui toate curentele ...  Nimic mai greu decât să cârmuiești proșștii ... Ei au un instinct de  împotrivire organică ...,,
Octavian Goga
La Seghedin, in inchisoarea unde ispaseam o pedeapsa ungureasca, acolo l-am vazut ultima oara. I s-a parut ca, intre zidurile reci ale unei singuratati nedorite, trebuie sa-mi trimita cat mai multe semne din dragostea cu care m-a invrednicit. Cand o carte postala cu slova lui minunata, cand o telegrama, cand un pachet cu carti nemtesti venea zi de zi sa-mi aduca mangaiere si sa-mi alunge uratul. Intr-o seara s-a socotit ca pacea de dupa zabrele cere mai mult, si-a plecat din Berlin la Seghedin...
Nu voi uita niciodata dimineata aceea de martie. Sergentul ungur mi-a intrat in camera cu fata radioasa:
-Aveti o vizita!
-Cine?
-Nu stiu. Un strain, o cam rupe pe ungureste. Vine de departe. Trebuie sa fie insa un mare boier, ca ne-a miluit pe toti. E un om tare cumsecade, mi-a mangaiat pe frunte amandoi nepotii cand i-am descuiat poarta ... I-a intrebat cum ii cheama si le-a dat cate-o coroana.
Nu-mi puteam da seama cine e nobilul senior ratacit la Seghedin. M-am ridicat in pripa si-am plecat spre odaia posomorata din fundul coridorului unde primeam oaspetii.
Cand deschis usa ma ia in brate si ma saruta pe amandoi obrajii nenea Iancu Caragiale...
-Am venit, baiete, am venit sa vad cum o duci aici la pension ... Nu ti-am spus eu sa te astamperi ... Ai? ... Si privindu-ma pe subt ochelari ma cerceta de sus pana jos. Ian ridica mainile sa vad urmele lanturilor ... Saracul de tine ... Uite, ti-am adus niste merinde si doua sticle de sampanie, sa le bem noi laolalta aici in Kecskemet, la magyar kiralyi allamfoghaz (Inchisoarea regaala maghiara de stat), ma rog frumos...


65  Discutii generale / Forum / Răspuns: Invazia islamistă : Martie 10, 2021, 00:05:59


(Fara cuvinte)
66  Asociatii / Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 / Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis : Martie 10, 2021, 00:04:13
67  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 09, 2021, 23:57:16
Ceva nou!

Andy Gabriel Moraru a distribuit o postare. 57min
AntyPoliticianul CuGluga a distribuit un grup în grupul: Proiectul Anti-Politic Românesc. 10h

https://www.facebook.com/groups/1702457136729298/?multi_permalinks=2517747338533603&notif_id=1615297060778803&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
SINDICATUL ROMÂNILOR PLĂTITORI DE TAXE ȘI IMPOZITE
                                                           SCOPUL  SINDICATULUI
Art. 1. Sindicatul Românilor Plătitori de Taxe și Impozite este o organizație apolitică care reunește prin adeziune liber exprimată, cetățenii români, care contribuie la bugetul statului prin diverse taxe, impozite și contribuții, indiferent dacă sunt angajați la stat sau in mediul privat și indifferent de natura ocupației, cu excepția politicienilor și a celor ce fac parte din alte organizații sindicale!
Art. 2. Sindicatul Românilor Plătitori de Taxe și Impozite are denumirea prescurtată “SRPTI”.
Art. 3. “SRPTI” are ca scop apărarea drepturilor și intereselor nationale, economice, sociale și culturale ale membrilor săi și a tuturor cetățenilor români, a libertății și demnității acestora în raport cu toate organele administrative locale și centrale.
Art. 4. “SRPTI” promovează solidaritatea, unitatea naționlă și întrajutorarea în relațiile dintre membrii săi și combate cu fermitate manifestările anti-nationale, imorale, anti-economice și toate acțiunile care nu sunt in interesul poporului român.
Art. 5. Sindicatul Românilor Plătitori de Taxe și Impozite are dreptul să se solidarizeze cu alte organizații și să solicite sprijin altor organizații în vederea apărării drepturilor membrilor săi și a tuturor cetățenilor români.
Art. 6. “SRPTI” apără, promovează și reprezintă interesele membrilor săi și a tuturor cetățenilor români, atât în țară, cât și în context internațional, luptând organizat, cu forme unite, pentru îndeplinirea aspirațiilor lor pentru o viată mai bună și pentru condiții mai bune de muncă. “SRPTI” desfășoară activități cu caracter sindical, profesional, social, cultural-educativ, de angajare civică și patriotică.
Art. 7 Activitatea SRPTI  are ca scop redobândirea suveranității politice a României, a independenței economice și apărarea intereselor poporului fața de clasa politică coruptă si trădătoare.


68  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 08, 2021, 10:33:48
69  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Martie 08, 2021, 10:32:32


Petrica Siea
Voi cei din Timisoara sunteti niste tradadori in frunte cu puscarasul SANDA sunteti niste lasi ca asa este Romanul din mastere se gindeste numai la el si este in stare sa-si omoare fratele sa-i fie lui bine.
 ·
John Paul Steeler
Numele dumitale apare in decretele prezidentiale 1052 sau 1053?
 ·
Burada Gheorghe
Ce faceai cocosel cand Timisul era in flacari din 16 pana in 20 ? ? ? ?.....Asteptai sa dea verde la televizor ? ? ? ?
Dosarele de care vorbesti, certificatele in care mai speri sunt in cui la procuratura. Ca hotii din zilele acelea s-au amestecat printre printre retinutii realii e una. Cu hotii de certificate ale lui Coca si gasca lui...e alta. Determinanti fara 42....si remarcati dupa inchiderea legii 341.
Sa fim seriosi.
Iar cand vorbesti de Timisoara.... ridica-te in picioare. Jucam in ligi diferite.
 ·
Petrica Siea
Burada Gheorghe a-ti vazut voi la DETINUTII POLITICI atita dezbinare ca unu a facut un an de puscarie si altu 25 de ani.Cred ca la rev.inca lucreaza informatorii securisti si militieni introdusi printre rev.
 ·
Burada Gheorghe
Petrica Siea Lucreaza doar oportunismul, impostura, hotia si prostia. Un regim nu se schimba cu prizonieri, fie ei si politici care au refuzat rezistenta in munti. Ei nu si-au infruntat moartea in strada sau alaturi de cei vanati in paduri. Murdariti si uitati sunt si cei din munti si cei din strada. Noi nu tacem. Ei au tacut si au primit recompensa reparatorie prin noi si mortii nostrii. Ei nu au de ce sa de revolte. Au tacut atunci.... tac si acum.
70  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Martie 08, 2021, 10:27:25
Pe Facebook a fost postat un anunț care s-a bucurat de atenția borîturii lugojene.
Consider că abjecția merită să fie păstrată în memoria forumului revoluționarilor.
71  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Martie 07, 2021, 19:37:20
Ca să nu se spună că nu am umor și că nu vreau sa vă binedispun și pe voi. Iată o probă de umor involuntar.

72  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 07, 2021, 19:33:51
       

73  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 07, 2021, 19:31:52
Gheorghe Piperea
https://www.facebook.com/gheorghe.piperea
Scientism, dogmă, ideologie, religie new age, nu știință.
Ayatollahi, nu autorități științifice reale.
Cenzură totalitară, nu informație factuală.
Inchiziție, melanj de nazism și comunism gregar, nu probitate academică.
Obscurantism medieval, nu medicină bazată pe dovezi.
Aroganță cognitivă, nu smerenie și deschidere a minții și a sufletului către lumina adevărului.
Toate cele de mai sus - amestecate cu dresajul pavlovian al unei populații înfricoșate și sărăcite, care a fost obligată să se încreadă în leadershipul de cea mai proastă calitate din întreaga istorie, în impostori, corupți și mercenari fără scrupule.
Acestea sunt ingredientele care au dus la starea de distopie în care ne aflăm - carantină medievală fără de sfârșit, cârpe de acoperire a feței pentru a ne pierde identitatea, atributele și însușirile, seruri care nu previn boala, ci țintesc recondiționarea la nivel genetic, înțepare obligatorie, în ciuda “asigurărilor” că nimeni nu va fi forțat să devină fachir al seringilor, apartheid sanitar și segregare socio-economică, în disprețul drepturilor omului și al așteptărilor oneste a majorității.
Iar peste tot, umbra malefică a serviciilor secrete, aliate cu țicniții mesianici care și-au propus să ne transforme în ființe transhumaniste fără suflet, familie și viitor.
De aceea, de mâine, trebuie să protestăm. Fizic, palpabil, vizibil, fără ascunzișuri.
PS În comentarii aveți un text, în franceză, din care rezultă că oamenii de știință elvețieni au ajuns la concluzia că ceea ce am trăit anul trecut și în aceste 2 luni din 2021 nu a fost decât scriptic și birocratic o pandemie. Autorii raportului susțin că, în realitate, a fost o gripă care a afectat un pic mai mult persoanele în vârstă și bolnavi din alte cauze. Problema reală care trebuia acoperită prin impunerea pandemiei de hârtie a fost încălcarea promisiunii de asigurare a sănătății, plătite de noi cu vârf și îndesat - în ultimii ani, sistemul sanitar s-a privatizat, s-a scumpit aberant și și-a redus capacitățile cu 30%. Reacția violentă și exagerată a birocraților sanitari a fost nevoia de a nu se descoperi marea minciună planetară. Culmea ironiei este că universitarii elvețieni, care ar trebui să dezbată ei înșiși deschis problema, au decis să facă public raportul printr-un avocat, de teamă de a nu fi dați afară, concediați și discreditați. La asta s-a ajuns în aceste timpuri ale prostocrației ghidonate de țicniți mesianici.
74  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Martie 07, 2021, 19:22:47
Alex Oprea din Sibiu iarăși se dă peste cap ca să își facă puțină reclama pe Internet.
Probabil că postul lui de radio online... Dar mai bine vă arăt ce a publicat pe Facebook.


Directorul IRD MEDIA hărțuit de polițiștii sibieni!
International Radio Deutschland martie 7, 2021
By Helga Schmidt
În urmă cu câteva zile, IRD MEDIA publica o serie de materiale legate de faptele penale ale așa zisului mecanic auto Cătălin Macaveiu, în fapt deținător al firmei AUTOBABY SRL.  Tot în acele materiale vorbeam și despre faptul că e posibil ca acesta să aibă o oarecare protecție din partea unor polițiști. Iată că directorul IRD MEDIA, a fost citat duminică,7 martie la poliția Sibiu, pentru că a fost reclamat de Macaveiu pentru articolele publicate.

ÎNCERCARE GROSOLANĂ DE INTIMIDARE A JURNALISTULUI
”La serviciul ”ordine publică” am fost întâmpinat de un anume comisar Stanciu Ionel, personaj care la început a adoptat un ton intimidant, fiind anunțat că un anume Macaveiu Cătălin m-a reclamat fiindcă am scris niște articole despre el pe saitul nostru. L-am întrebat din priima dacă este subordonat colegului său Radu Brad sau doar e o simplă coincidență că acesta se află în camera alăturată. Mi-a răspuns tăios ca nu, nu e subordonatul acestuia, să iau loc. Mi-a trântit o foaie albă în față, cu a atitudine de parcă aș fi fost cel mai mare infractor. A început să bălmăjească ceva despre reclamația mecanicului fals, dar l-am oprit din aberații explicându-i că nu înțeleg de ce am fost deranjat de poliție….fiindcă ei nu au nicio competență în a mă ancheta în legătură cu faptul că scriu articole. Apoi i-am spus că are obligația să-mi prezinte în amănunt acuzele, și să-mi explice cum de mecanicul a reușit să scrie o asemenea declarație când el nu știe să-și scrie numele corect. I-am cerut să înregistrăm discuția dar omul a refuzat… Polițistul mi-a spus că e scrisă de nevastă-sa și de avocatul Sorin Hoza. Aruncând o privire peste reclamații, mi-am dat seama că scrisul era al soției lui Macaveiu, dar și ea, dacă nu era ajutată nu ar fi fost în stare să formuleze gramatical o astfel de reclamație. Polițistul a spus că da, Macaveiu a fost acolo cu soția, ceea ce e greu de crezut, fiindcă el se ferește de clădirea poliției precum dracul de tămâie. I-am explicat polițistului că potrivit legii are obligația de a-și verifica competența în cauzele ce le cercetează, și dacă acestea nu sunt de cmpetența sa, nu mă deranjează pe mine ci formulează direct petentului răspunsul aferent”, spune Alex Oprea.

Este de notorietate faptul că mai mulți polițiști sibieni și-au reparat mașinile la Macaveiu, așa cum dealtfel în pozele din articolele publicate apare mașina unui polițist parcată în atelierul ( la care în urma controalelor RAR și mediu a renunțat) din Șura Mare. Din punct de vedere procedural, poliția trebuie să-și verifice mai întâi competența de a soluționa o reclamație adresată ei, după care să înceapă să ancheteze oamenii implicați și mai ales să-i deranjeze duminica, la ora amiezii.
Hărțuire în forma ei de manual
CEO IRD MEDIA spune că va depune plângere penală împotriva comisarului Ionel Stanci dar și a mecanicului pentru hărțuire. ”Fapta este prevăzută la art. 208 Cod Penal. Oamenii trebuie să înțeleagă că sunt protejați de acest articol din Codul Penal, este o prevedere antiabuz atât din partea unor reprezentanți ai autorităților cât și din partea cetățenilor . Așa oricine îmi poate depune reclamații pentru chestii inventate, astfel încât să mă plimb toată ziua la miliție ( că poliție înseamnă altceva și nu e cazul….) . Cineva trebuie să înceapă, fiindcă m-am săturat de ”șmecherii” ăștia de pe malul lacului lui Binder, dar și de susținătorii lor de la ordine publică. Nu i-am văzut pe ”marii apărători ai cetățeanului” intervenind la bătăile dintre clanuri, nu îi văd patrulând în zone criminogene, dar noaptea îi văd la cafele prin benzinării. Noroc că oamenii din Sibiu sunt mai molcomi și nu sunt puși pe rele….că altfel….vai de ei. ”Prietenii” polițiști ai lui Macaveiu l-au întrebat vreodată în baza a ce acte de studii sau autorizații RAR le repară mașinile? L-au întrebat dacă are autorizații de funcționare pentru activități de service? Sau de ISU? Că aici putem vorbi și de rolul activ al polițistului. L-au întrebat care e baza legală de locuiește în casa statului de pe Lacul lui Binder? Sau ocuparea unui imobil fără drept e așa…..la alegere. Să știu, că dacă e așa , mâine mă mut și eu în clădirea Primăriei. Îmi fac studioul de emisie acolo….nu?! Oricum voi formula plângere penală împotriva acestui grosolan abuz, mă simt deja hărțuit de polițiștii ăștia, și dimineață voi trimite problema și la IGPR cerând măsuri severe. Opriți-vă din prostii domnilor , că nu mai suntem în spațiul sovietic!”.

Între timp, ”service-ul” clandestin își continuă activitatea nederanjat pe Lacul Lui Binder. Se fac schimburi de ulei, lucrări mecanice, chiar se vopsesc elemente de caroserie…dar mai ales, în cazuri de lucrări ce necesită pregătire, se strică mașini.


Mașini ce așteaptă să fie reparate de falsul mecanic.

În loc de epilog…
Suntem siguri că aceeași apatie o vor manifesta cititorii, așa cum le stă bine celor ce nu li s-au întâmplat abuzuri sau celor ce ”nu vor să se pună rău”. La fel și presa locală va tăcea mâlc, ca pe Cibin. Însă semnalele, la nivel național sunt suficiente ca să ne construiască o imagine a creșterii cazurilor de abuzuri din partea sistemului. Și nu vorbim aici doar de poliție, ci în general de cei care se ocupă cu PROTEJAREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR cetățeanului. Tocmai ei însă le violează grosolan, cetățeanul fiind doar cel care le suportă financiar ”distracția”. Sponsorul, cum s-ar spune. De aceea se petrec cazuri precum cel de la Caracal, cel de la Onești, cel în care polțiștii bat cetățenii că ”așa le-a venit lor”. De aia bombardierii fac legea pe străzile patriei, timp în care băbuțele care vând pătrunjel sunt fugărite, jignite, agresate. Reforma sistemului acesta ori se face până la nivel de fir de nisip, la ras, ori nu se face!
75  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Martie 04, 2021, 15:49:43


Cei care îl susțineau pe securistul Petrov, aca președintele Traian Băsescu, acum îl susțin la fel pe Klaus Werner Johannis. După ce s-a demonstrat prin justiție că Băsescu ținea de Securitate, cațeii lui s-au prefacut că nu l-ar fi susținut niciodată. Acum pun același efort, cu aceeași neobrăzare, în susținerea sasului de la Sibiu. Toți aceștia ar trebui să ne plătească despăgubiri pentru prejudiciile pe care ni le-au adus.
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 398