Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 43
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 06, 2018, 15:17:19
Dreapta românească reală, deci în sens tradițional, e foarte fragilă, domnule Iosif, iar românii sânt ținuți ocupați cu alte probleme, aparent mai importante. Dar mai sânt și alții interesați de ceea ce se întâmplă în spatele focului de artificii al studiourilor propagandei. Vă dau ca exemplu atitudinea domnului Liviu Pleșoianu, textul următor fiind publicat în 3 decembrie.

România va semna peste o săptămână Pactul Global pentru Migrație fără ca Guvernul să fi cerut VOTUL Parlamentului! Îi solicit premierului Dăncilă să respecte regulile democrației parlamentare, să ia exemplu de la celelalte state europene și să consulte Parlamentul României în această săptămână! Altminteri, Guvernul va angaja România de capul său, fără a avea MANDAT REPREZENTATIV! Când este vorba despre o temă atât de importantă, NU este acceptabil ca decizia să fie luată de câteva persoane, oricare ar fi acestea! Într-o democrație adevărată, orice astfel de decizie trebuie să fie admisă sau respinsă prin VOT de către Parlament (forul reprezentativ suprem, conform Constituției):

ARTICOLUL 61
(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.

...Remarc încă o dată și lipsa totală de bun-simț a unuia care are impresia că e mult deasupra muritorilor de rând! Nici până în această clipă nu există pe site-ul MAE traducerea în limba română a Pactului Global pentru Migrație. Bine, nici măcar varianta în limba engleză nu au publicat-o...

Domnul Meleșcanu s-a rezumat la a publica un text de ȘAPTE rânduri, în care ne zice că totul e minunat și să dormim liniștiți, că veghează dânsul pentru noi. Spune domnul Meleșcanu că_ Compactul Global pentru Migrație (CGM) este doar un document de orientare și nu are efecte juridice. Sigur, domnul Meleșcanu știe bine de ce nu publică textul Pactului. Pentru că, dacă l-ar publica, ar afla lumea de câte ori se vorbește acolo despre MODIFICAREA LEGISLAȚIEI, A PROCEDURILOR, A POLITICILOR ȘI A PRACTICILOR! Iată doar câteva exemple:

„Enact laws and take measures...”

„Review and revise requirements...”

„Review and revise existing options and pathways...”

„Review and revise relevant legislation...”

„Review and revise relevant laws and regulations...”

„Review and revise relevant legislation, policies and practices...”

„Review and revise relevant national procedures...”

„Enact, implement or maintain legislation...”


2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 06, 2018, 14:55:36
Aveți mână, doamnă Dascălu. Am dat un click pe link și am văzut și textul instituției. Nu v-am citit cv-ul, dar ați făcut cu siguranță ziaristică, altfel nu-mi pot explica concentrarea și esențializarea informației. Nu mă refer deloc la biografia cunoscutului revoluționar, ci la felul în care a fost scris acest text. Pe Dan Iosif să îl ierte Dumnezeu.

IN MEMORIAM DAN IOSIF,
UNUL DINTRE LIDERII MANIFESTANȚILOR DIN PIAȚA UNIVERSITAȚII DIN BUCUREȘTI, DIN DECEMBRIE 1989, CONSILIER PREZIDENȚIAL IN TIMPUL MANDATULUI LUI ION ILIESCU ȘI PARLAMENTAR PSD, A MURIT, MIERCURI DIMINEAȚA, INTR-UN SPITAL DIN RUSIA, DIN CAUZA UNUI CANCER PULMONAR DE CARE SUFEREA DE MAI MULTI ANI.
NASCUT IN DATA DE 14.OCTOMBRIE.1950, IN SECTORUL 1 AL CAPITALEI, DAN IOSIF ERA NECĂSĂTORIT SI AVEA DOI COPII.
IN DATA DE 5.DECEMBRIE.2007 S-A STINS DIN VIAȚĂ.
ODIHNĂ VEȘNICĂ,

DIN PARTEA SECRETARIATULUI DE STAT PENTRU RECUNOASTEREA MERITELOR LUPTATORILOR ÎMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT IN ROMANIA IN PERIOADA 1945-1989.”
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 03, 2018, 19:41:06

http://lyberti.com/introducerea-in-circulatie-a-monedei-aniversare-dedicate-centenarului-marii-uniri-a-infuriat-nationalistii-ucraineni/?fbclid=IwAR0RrRdDIAI7PwHZbYc2BdGtYalBx9_T3w-ZJ-9cg113RC_YT46lR294mOk
03.12.2018
Cernăuți: Introducerea în circulație a monedei aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri a înfuriat naționaliștii ucraineni

Vitali Melnyciuk, liderul organizației regionale Cernăuți a partidului naționalist ucrainean „Svoboda” și-a exprimat indignarea în legătură cu introducerea în circulație în România a monedei pe care se regăsește Universitatea națională „Iuri Fekkovyci” din Cernăuți. Într-o postare pe Facebook, Melnyciuk  menționează că astfel de acțiuni ale Românei sunt inacceptabile, iar partidul „Svoboda” se va adresa către Ministerul Afacerilor Externe în vederea  chemării pentru explicații a ambasadorului român la Kiev, Cristian Leon-Țurcanu, în legătură cu introducerea în circulație a monedei aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri. După opinia lui Melnyciuk, este vorba de aniversarea a 100 de ani de la ocupația românească a pământurilor ucrainene și este necesară o notă de protest privind excluderea din circulație a monedei respective.

„Banca Națională a României a introdus în circulație  monede jubiliare dedicate aniversării a 100 de ani de la ocuparea de către România a pământurilor  ucrainene – Nordul Bucovinei și Basarabia. Pe reversul monedei  există o inscripție în limba română  „100 de ani de la unirea Bucovinei cu România 28 noiembrie 1918″. Pe avers este reprezentată  fosta reședință  a mitropoliților Bucovinei și Dalmației, actualmente clădirea  centrală a Universității Naționale „Iuri Fedkovyci” din Cernăuți. Evenimentele istorice menționate au avut loc împotriva voinței locuitorilor Bucovinei și contraveneau  dreptului  ucrainenilor de a avea propriul stat. Reamintim că la 3 noiembrie 1918, aproximativ 10 mii de reprezentanți ai regiunii s-au adunat la Cernăuți, la Vecea Bucovineană, care a aprobat manifestul aderării  la Ucraina, iar Consiliul Național ucrainean a fost recunoscut autoritate supremă. Cu toate acestea, spre deosebire de dreptul ucrainenilor la autodeterminare, la jumătatea lunii noiembrie 1918 România a început ocupația Nordului Bucovinei și  Basarabiei, care a durat mai mult de două decenii. Apreciem introducerea monedei dedicate ocupării Nordului Bucovinei și a Basarabiei ca o provocare a politicii externe a Bucureștiului și o încercare de propagare a trecutului imperial, care nu va facilita promovarea relațiilor de bună-vecinătate dintre Ucraina și România”, menționează Vitali Melnyciuk.

De asemenea, naționalistul ucrainean spune va solicita Institutului ucrainean al Memoriei Naționale să dea  o evaluare istorică a evenimentelor din Bucovina în perioada  noiembrie-decembrie 1918.
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Decembrie 03, 2018, 19:36:24
JUSTITIE - DREPTATE SI ADEVAR.
‎Alexandru Ioan Popa‎
3 Decembrie 2017
Adevărul despre amploarea corupției de la noi din țară, noi oameni nu îl putem cuprinde...Așadar omule, adevărul etern
…nu îl vei putea niciodată exprima perfect…
Autor: Dumnezeu

…Așadar omule, adevărul etern
nu îl vei putea niciodată exprima perfect…
…pe el nu îl poți comunica direct
din gura ta la urechile altora,
și niciun calculator nu-l va putea descrie…
…Acest lucru este imposibil
chiar si pentru cei mai mari maeștri…
… Pentru existența ta trăită cam alandala,
ai omule simplu o singură posibilitate,
anume de a-ți găsi răspunsul
la întrebărilor tale chinuitoare
din profunzimea minți tale de somnambul,
…în cea mai profundă adâncime a atingerii divine,
atunci când iluzia egoului dispare…
… Trezirea ta omule simplu
este posibilă doar pentru cei care o caută
si o vor din tot sufletul,
…pentru cei care sunt gata
să se lupte cu ei înșisi,
și să muncească din greu cu ei înșisi
pentru o perioada indelungata de timp,
persistent, pentru a o obtine…
…După cum o zi trăită în iubire,
îți dă un somn liniștit,
tot astfel o viață bine folosită de tine,
îți dă un sfârșit fericit…
…Vorba omului Isus,
dacă vrei să-ți învingi moartea,
…trebuie să mori…înainte de a muri…
… Exclamă numai cuvinte de iubire, fiul meu,
înțelege, ce este Dumnezeu, ce este lumea,
șiii că tu ești o ființă nemuritoare
și nu o ființă supusă morți…
…Conștientizează copile că,
…lumea născută din Dumnezeu
este în Dumnezeu,
…omul întrupat este în lume,
…și Dumnezeu, sursa a tot ce există,
este totul cea ce este…

Co-autor: un om simplu
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Decembrie 03, 2018, 19:26:09
E bine să știși și asta,
https://romaniprinlume.info/noua-rosia-montana-eldorado-gold-sustine-ca-a-descoperit-zacaminte-de-aur-de-pana-la-78-miliarde-de-dolari-in-romania/?fbclid=IwAR0hTxUtdSKnIOcgoVwoaWLnO6Gm0vNyt0DSU0Vuek6PJ7GofM0qmghuvjI:
Noua Roșia Montană: Eldorado Gold susține că a descoperit zăcăminte de aur de până la 7,8 miliarde de dolari în România.
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 03, 2018, 19:21:13
1 decembrie 2018 fără fasole şi vin fiert, https://razboiulinformational.ro/site/2018/12/1-decembrie-2018/?fbclid=IwAR1gNxZl9v66j-e4zoeBorSSL7l9obXR7behopPwYvnG7fyPlaJaUCXQ9o0,
luni, 3 decembrie 2018


Anul acesta sărbătorim 100 de ani de existenţa a României, de 1 decembrie 2018, ne-am fi aşteptat la nişte serbări grandioase, dar nu a fost aşa.MOTO:
„Dacă-i dai nas lui Ivan, el se suie pe divan”

Anul acesta de 1 decembrie 2018,  armata nu a mai organizat celebra „fasole la ceaun” de cazarmă, doar jandarmeria a avut un stand minuscul unde a oferit câte un pahar de vin fiert de 200 ml. Vorba aceea „renumeraţie mică, după buget, coane Fănică „. În rest nimic absolut nimic.

Câteva primarii au organizat minuscule serbări „câmpeneşti”, precum în parcul Bazilescu unde au cântat şi câţiva interpreţi de muzică populară.

Nu au fost serbări, nu a fost muzică nu au fost focuri de artificii, concursuri, nu a vuit oraşul de muzică patriotică. Nu a fost serbare la Bucureşti ci mai de grabă atmosfera funebră de înmormântare. Parcă parcă, întreaga administraţie publică s-a temut să „nu supărăm” pe cineva.

La unguri s-a putut
Pasionat fiind de istorie am citit adesea de serbările grandioase organizate de maghiari în anul 1896 anul „milienilului lor” la Budapesta. Anul 896 fiind considerat anul de aşezare al ungurilor în câmpia Tisei, numită la acea dată Pastora Romanorum (adică păşunile rumânilor).

 Prin urmare la 1896 sau organizat unele dintre cele mai grandioase serbări. Atunci unguri au încercat să îi curteze pe romanii transilvăneni să îi trimită pe celebri căluşari la Budapesta, la serbare sa danseze pentru ei. Căluşari nu au vrut să meargă. Protopopul ardelean Ioan I Moţa, tatăl viitorului legionar mort în Spania la Majadahonda a publicat în presa românească din Ardeal un model de protest care a fost semnat şi trimis de 400 de ardeleni şi nu s-a dus nici un roman la Buda. Dar serbările au decurs cum erau planificate săptămâni de a lungul au avut loc evenimente, iar în centrul Budapestei s-a ridicat un grandios monument denumit … „Monumentul Mileniului”.

La noi “ciuciu…”
Încă din anii `90 m-am tot gândit la serbările grandioase de 1 decembrie 2018, cea mai mare horă, cea mai mare ie, cei mai mulţi oameni care vor cânta simultan un imn de stat. Aşa mi-am imaginat eu 1 decembrie 2018. Mi-am imaginat că în fiecare parc din capitala se va organiza câte o serbare specifică unei regiuni istorice Banat, Maramureş, Bucovina, Ardeal, Basarabia, Muntenia iar un autobuz gratuit de va duce de la o locaţie la alta. Mi-am imaginat că serbările vor ţine cel puţin 3 zile în care lumea va fi liberă iar toate muzeele vor fi deschise 24 din 24. M-am mai gândit ca vom îngropa in parcul Carol I, o “capsula a timpului” cu scrisorile a 100 de copiii pentru romanii de peste 100 de ani când vom celebra un alt centenar.

Realitatea a fost alta, în sărbătorile de 1 decembrie 2018 în Bucureşti s-a investit mai puţin decât în sărbătorirea halloween sau valentines day. Răspunsul în găsim într-un interviu al şefului academiei SRI care ne-a dezvăluit că instituţia să are printre priorităţi combaterea Naţionalismului, a identităţi naţionale sau a spiritualităţi creştine.
Implicarea federaţiei ruse […]
REPORTER: Cât adevăr şi câtă legendă există în implicarea ruşilor în acest gen de activităţi? Pentru că la noi se vorbeşte mereu în termenii aceştia, la referendum de la noi pentru familia tradiționala s-a spus că e sau nu e implicată Rusia, am văzut inclusiv şi acum la cutremur.

ADRIAN IVAN: Propaganda rusă nu e o noutate pentru nimeni, se manifestă dintotdeauna. Eu, împreună cu colegii mei, am scos o carte despre istoria contraspionajului. Acolo se vede clar că mijloacele propagandei ruse şi acţiunile ei în zona aceasta a Europei centrale şi estice sunt de foarte multă vreme şi, de multe ori, ceea ce se întâmplă astăzi seamănă ca şi metode sau modele cu ce s-a mai întâmplat. Propaganda a fost rafinată şi ea de cuceririle tehnologiei la nivel global. Rusia este un stat implicat în competiţia internaţională şi regionala fără doar şi poate. E clar că încearcă prin toate mijloacele , şi în special la aceste mijloace ce ţin de războiul hibrid, să-şi exercite influenţa.

Nu trebuie să ne mire asta, ci modul nostru de a reacţiona. Avem în mod clar şi metodele şi răspunsurile prin care noi putem să contracarăm propaganda rusă. Ne lovim în toate instituţiile de o anumită zonă din asta … în care sunt confuze lucrurile. Pentru ruşi e foarte simplu să folosească propaganda, câteva elemente care sunt contrare construcţiei europene. Foloseşte tot felul de strategii care au elemente spirituale pentru a identifica lucruri comune cu spaţiul ei de gândire şi pe care încearcă să le folosească în favoarea sa. Am spus-o întotdeauna că trebuie să fim foarte atenţi când folosim temele pe care ea le agreează. Fie cea cu naţionalismul, fie cu familia tradiţională, fie cea cu creştinism versus occidentalism.

***
Ea le foloseşte în favoarea sa, şi foloseşte nu oameni simpli pentru a influenţa o anumită zonă sau un anumit stat şi foloseşte elite universitare pe unele le poate influenţa prin mijloace financiare sau de altă natură, precum convingerile pe care uni dintre colegii noştri în mediul universitar le au. Ideea aceasta că ne apărăm în fata Uniuni Europene în fata occidentului poate fi folosită foarte rapid şi gratis de către federaţia rusă.

E suficient să identifici o persoană sau mai multe persoane care au un discurs constant ultranaţionalist sau cu accente naţionaliste care nu înţelege bine ce înseamnă UE ce înseamnă fenomenul european ce avantaje a adus României şi celorlalte state faptul că sunt membre ale uniuni europene şi ale Nato, apelând fie la aşa zise valori tradiţionale fie la tot felul de lucruri din astea care ne despart într-un mod ciudat şi discutabil de occident. Noi am atras atenţia de foarte multe ori şi la nivelele de conducere ale unor instituţii reprezentative academic că pot fi folosiţi foarte uşor în această propagandă nu întâmplător ne uităm foarte atent la tot ce înseamnă citări pe care Spuknik sau Russia Today le face mereu.

***
Le spun celor care se inflamează uneori că nu facem mai mult pentru Centenar…Centenarul trebuie sărbătorit cu maturitate, domnule! Să înţelegem că statul s-a format pe principii solide, europene că a performant că a avut şi momente de slăbiciune dar elita politică l-a adus într-o zonă de securitate şi asta e important.

am avut oameni de stat excepționali, dar    fără ajutorul occidentului nu am fi fost unde am fi … să dăm cezarului ce al cezarului pentru că noi trăim într-o lume globalizată…

Eu văd acum şi un reveniment al discursului pro european şi pro atlantic, a fost o perioadă noi n-am spune de „silenzio stampa” de încetinire a acestui interes visa vis de proiectul european, iată că el revine vine şi pe fondul acesta al propagandei ruse care este destul de agresivă a unui discurs naţionalist care ne duce cu gândul la un soi de legionarism de gândirism  de perioada interbelică care nu a făcut bine României şi eu sper să fie cât mai puţin vectori din ăştia care care să strecoare această otravă în sufletele romanilor să le arate că … mă rog ei sunt întotdeauna victimele occidentului … când nu este aşa.

Apăra România combătând “romanismul”
Dacă analizăm obiectivele SRI precum combaterea agresiuni şi sabotajului economic, a unor acţiuni împotriva siguranţei naţionale observăm că economia moştenită în din perioada comunistă a fost rasă, flota a dispărut, milioane de tineri bine pregătiţi au părăsit ţara, o mare parte din prostituţia din occident este asigurată „carne vine” de la noi. Misiuni îndeplinite foarte prost, putem spune.  Dar pe partea combaterii naţionalismului stăm super bine, nu avem nici un partid naţionalist, nici un cotidian naţionalist, nici un partid euro-sceptic, nimic. Obiectiv îndeplinit cu exces de zel.

De ziua naţională jandarmeria şi poliţia nu au mai oferit ca întrecut steguleţe fără număr, cocarde cu tricolorul, iar armata nu a mai organizat o petrecere cu vin fiert şi fasole. Nu au fost cenacluri literare, proiecții 3D, muzee deschise noaptea. Aici SRI pare că şi-a împlinit misiunea, doar Catedrala Mântuiri Neamului le tulbura apele puţin, dar se lucrează intens …

E dovada supremă că suntem într-un stat „românesc” doar cu numele.
Ideea „propagandei ruse” prin care Rusia ar dori redeşteptarea unor idei legionare este atât de puerila încât e greu să vorbeşti de ea fără să te umfle râsul.

Legionarismul a apărut în jurul ideii de „ocupaţie rusească”, momentul din pădurea Dobrina când tânărul Corneliu Codreanu îşi aduna câţiva prieten şi pune în discuţie atitudinea lor în cazul unei invazii ruse. Toţi cad de acord ca cel mai indicat este să se retragă în munţii şi să lupte cu arma în mână până la sacrificiul suprem. Câteva ideii din discursul naţionalist românesc care în viziunea rectorului academiei SRI sunt folosite de propagandă rusă:

„  Dacă vor intra trupele rusești pe la noi și vor ieși învingătoare, în numele Diavolului, cine poate să creadă, unde este mintea care să susțină că ele vor pleca de la noi înainte de a ne sataniza, adică bolșeviza„

„Față în față stau numai două lumi. Sub presiunea lor, în clipa răsboiului, toate combinațiile diplomatice se vor nărui ca niște castele de carton. Aceste două lumi sunt:  statele revoluțiilor naționale  care luptă pentru apărarea Crucii și a unei civilizații milenare și  Bolșevismul  cu anexele sale, care luptă pentru nimicirea neamurilor și pentru prăbușirea civilizației creștine. Aceștia din urmă, bolșevismul și anexele sale, vor fi  nimiciți de armatele Crucii  și ale ordinei naturale ale lumii „

„În ce priveşte orientarea noastră, dacă este chestiunea a alegem între două extreme, suntem dintre acei care cred că cred că soarele nu răsare la Moscova, ci la Roma”

***
Despre componenta naţionalismului românesc pro-antonesciana nu mai trebuie să precizăm că România a iniţiat o „cruciadă” anti-bolsevica. La fel naţionalismul comunist din timpul lui Ceauşescu de după invadarea Cehoslovaciei punea accentul prin filme, muzica cenaclului Flacără, şi publicistica pe ideea rezistenţei naţionale în faţa unui mare duşman. Acesta nu era clar precizat dar astăzi îl putem identifica uşor doar în URSS.

Naţionalismul românesc
Naţionalismul românesc este profund împotriva expansionismului rusesc, pro-Basarabia, pro-Unionist. Nu ştim ce a „fumat” domnul rector Ivan? , sau dacă el chiar crede în ce spune!

Naţionalişti romani sunt anti-Putinisti şi solidari cu naţionalişti europeni din Italia, Germania, Franţa, care la fel ca şi noi sunt conduşi de o clasă politica ne-reprezentativa si corupta. Cea mai buna pavăză împotrivă propagandei ruse ar fi un naționalism moderat de tip creștin si european

Dovada că statul roman actual este anti-romanesc este că pe cheltuiala noastră o instituţie bugetară a depus un efort uriași, încununat de succes să nu avem o serbare grandioasă de care să ne amintim cu plăcere toată viaţa.

Uni vor supune, da dar la Alba Iulia s-au organizat numeroase evenimente … da acolo e o primărie „locală”, dar ar fi trebuit să avem un program Guvernamental şi la Bucureşti şi la Iaşi şi Timişoara să se întâmple simultan evenimente in toate marile orașe.

Mai mult multe din manifestări au fost organizate fie cu sprijinul unor parohii fie la iniţiativa unor grupuri de patrioţi implicarea statului concretă a fost, în afară sărbătorilor de la Alba Iulia, minimă.

Se pare că cineva se teme rău că acest neam să nu se deştepte şi să devine prea … cum ne îndeamnă preşedintele Statelor Unite, aliatul strategic al României „Fiţi Naţionalişti”.
https://www.youtube.com/watch?v=sazitj4x6YI&app=desktop

P.S.
Si uite asa cum din pricina unor stratageme a domnului cu nume neaoși romanesc, Adrian IVAN, prea greu de a fi înțelese … am rămas noi fără fasole de 1 decembrie 2018 … arza-l ar focul sa il arda!
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Decembrie 03, 2018, 19:05:23
Mărirea de salarii ale profesorilor a fost o cumpărare a acestei categorii profesionale. Deja sînt învățați cum să ne spele copii pe creier și ce concepte deformatoare să le implementeze. Citiți tot textul la adresa https://www.ccd-timis.ro/index.php/noutati/817-workshop-cum-sa-prdam-copiilor-teme-legate-de-refugiati-azil-si-migratie?fbclid=IwAR3q6YDgncFH8gJF6op9kpa3EK3TVFCtQBuq3GoArrInMwtQTKHjp1UBod8.

Casa Corpului Didactic Timiş
23 noiembrie la 14:35
Reprezentanța în România a Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR) împreună cu Casa Corpului Didactic Timiș au organizat în data de 21 noiembrie 2018 workshop-ul „Cum să predăm copiilor teme legate de refugiați, azil și migrație”.
La acest eveniment au participat cadre didactice din județul Timiș, precum și reprezentanți ai unor organizații implicate în ajutorarea refugiaților din Timișoara.
Formator a fost dl. Frederik Smets - Associate Education and Advocacy Officer al UNHCR.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Noiembrie 19, 2018, 16:52:46
Un nume care a fost vehiculat mult în 2005, dar și după aceea, pînă în 2011-2012, reapare în actualitate. 14343.
" Situaţia tensionată din Siria a picat numai bine pentru PSD-ul lui Ponta, Ilici şi Năstase, oferindu-i şansa lui „Dark Horse“ Corlăţean să se joace din nou de-a ministrul din umbră al MAE şi, mai mult, să spele putina finanţărilor dubioase venite înspre PSD prin tot felul de canale obscure. Concret, este vorba de „miza Omar Hayssam“, personaj de tristă amintire pentru gaşca lui Ilici Iliescu, cel care obişnuia să-l plimbe peste tot în cadrul vizitelor sale

http://www.mondonews.ro/Stenograme-Omar-Hayssam---Basescu-catre-Hayssam-Iti-iei-copiii-si-du-te-in-America+id-14765.html
http://www.presaonline.com/stiri/evenimente/cardasia-basescu-hayssam-confirmata-de-seful-sri-779213.html
http://mercenarul.weblog.ro/2011/03/30/secretul-lui-hayssam-basescu-este-initiatorul-rapirii-din-irak/

 MAI MULTE RELATII VA POATE DA OMUL DE CURTE A LUI MAIOR , JURISTUL GRUPARII PENALE IN PERSOANA LUI FILIMON OCTAVIAN , IMPLICAT IN ACTIUNEA DIN PIATA UNIVERSITATII IN ANUL 2005 IN CEEA CE PRIVESTE JURNALISTII RAPITI , RECOMPENSAT DE CATRE TATAL JURNALISTEI Marie Jeanne ,SENATORUL P.S.D. ION VASILE .

Pina unde poate duce minciuna Grin
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/11302/Rapirea-judecata-in-Romania.html
In Piata Universitatii, grupul "Voluntari pentru eliberarea romanilor ostatici" avea bannerul cu pozele celor trei expus linga fintina arteziana. Piata era goala. Doar cinci membri fondatori ai grupului se aflau acolo si un Renault 11.

Acesta apartine liderului, Octavian Filimon, 47 de ani, care a declarat pentru "Evenimentul zilei" ca "am inceput sa pling atunci cind am auzit ca au fost eliberati. Inseamna ca noptile petrecute aici, in piata, din 22 aprilie, nu au fost in zadar", spune el. Cei cinci din grupul "Voluntarilor" se bucura ca niste copii. Parca ei i-ar fi eliberat pe jurnalistii care au stat 55 de zile in captivitate, undeva in Irak.
http://www.detalii-firme.ro/filimon-octavian--avocat-stagiar-12258853/
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 09, 2018, 10:50:02
O nouă stratagemă a neomarxiștilor prin care încearcă să le anuleze credibilitatea celor care îi critică.
Lansează o știre falsă, critică la adresa alor lor, după care, tot ei, dar prin alții, dovedesc neadevărul.

Tania Barbu a distribuit o postare.
Ramona Ramirez‎ în Opinia Publică
27 octombrie la 23:33

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2217092401905565&set=gm.2230451917217905&type=3&eid=ARCgkQqgl2Ht4pVl6lRCvUXoyB7E-4GXPqQ172FLnFUWVkwHEcFGNyJBVY-6B_TOgGasUbgQKYFj9Wfo
CASUTA LUI KLAUS IOHANNIS (PLAVANUL) DE PE COASTA DE AZUR ,VALORATA IN PESTE 11 MILIOANE € !După discuții agitate pro si contra, intervine un oarecare puști, care arată că totul este o minciună.
Gabriel Florian
www.jurnaldedesigninterior.com/.../o-vila-de-vis... Un troll cu cont fake ce dezinformeaza si minte.Aceasta este, într-adevăr, o metoda mai fină de manipulare, deși se folosește pe scară largă.
Există însă metode și mai subtile, dar la fel de uzitate. Contribui și eu cu un astfel de exemplu.


10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Noiembrie 09, 2018, 10:38:12
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Noiembrie 09, 2018, 10:36:50
Domnul Viorel Bulete a publicat pe Facebook un document lămuritor pentru dezbaterea privind legalitatea ordonanței.
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Octombrie 12, 2018, 18:08:06
Această știre trebuie postată și aici, după scrisoarea domnului Claudiu Iordache, pentru că este în directă legătură cu supărarea lui. Ar fi fost cazul să acordați mai multă atenție unor ”mișcări de trupe” care au loc în legătură cu Revoluția din Decembrie 1989 și legislația privitoare la revoluționarii recunoscuți ca atare de statul român. O anumită campanie, dusă și în presă, dar mai vizibilă în social media, indica existența unui interes, manifestat mai mult subteran, pentru preluarea comenzilor instituționale care pot influența într-un fel, sau altul, revoluționarii. Astăzi s-a aflat despre prima schimbare făcută ”la lumina zilei”.

   Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 16:37
http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-noi-numiri-la-institutul-revolutiei-de-la-caramitru-la-maries-si-dan-voinea-1533614


Iohannis, noi numiri la Institutul Revolutiei: De la Caramitru, la Maries si Dan VoineaPresedintele Klaus Iohannis a numit noi membri in Consiliul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, printre acestia se numara Ion Caramitru, Radu Filipescu, Teodor Maries si Dan Voinea.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 12 octombrie a.c., decretul privind numirea unor membri in Consiliul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989:

Ion Leonida Horia Caramitru;
Radu Filipescu;
Nicoleta-Lorena Giurcanu (Matei);
Teodor Doru Maries;
Florian Razvan-Mihalcea;
Dan Voinea
", a transmis, vineri, Administratia Prezidentiala.

Ion Caramitru este actor, regizor, presedinte al UNITER si director al Teatrului National din Bucuresti (TNB).

Vezi si Ion Caramitru: Parca un blestem ne insoteste si nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui Iliescu

Radu Filipescu a fost in epoca Ceausescu disident, opozant fata de regimul dictatorial comunist participand si organizand numeroase actiuni de protest.

Teodor Maries este presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989.

Florian Razvan-Mihalcea este presedintele Societatii Timisoara, asociatie infiintata de un grup de intelectuali timisoreni, participanti la Revolutia din decembrie 1989.

Dan Voinea este general si magistrat roman, fiind procuror in procesul sotilor Ceausescu.

A.D.


La o primă aruncare de privire, se vede că Președintele Werner Klaus Iohannis și-a numit oamenii de încredere la Institutul Revoluției din Decembrie 1989, fiind cu toții fideli președintelui în general și adepți ai mișcării neomarxiste #REZIST câțiva dintre ei. Mișcarea politică făcută de Președintele Iohannis indică introducerea temei Revoluției din 1989 pe agenda campaniei electorale a alegerilor europarlamentare. Deci vă puteți aștepta ca revoluționarii să fie folosiți iarăși ca și masă de manevre politice.După două ore de la apariția acestei știri de presă, pe site-ul Ziare.com nu sunt decât două comentarii.


erie
Rank user: x5
12.10.2018, 16:38

Caramitru ?...revolutionarul lui peste .
Revolutionarul timisorean Iordache a fost dat afara ca sa vina numai *** , Caramitru , Maries , ei nici nu sunt revolutionari ...pacat de Mihalcea ( presedintele soc Timisoara ) ca s-a bagat in aceasta troaca .Rafalle
Rank user: x5
12.10.2018, 18:09

Muscata Sovietica
La intrare sa nu uitati sa ziditi motto-ul:
"Mircea fa-te ca lucrezi"
Caramitru, emanatu' cu 5400 cocoeuroi pensie, si vre-o 10 slujbe la stat !
Ne costa cat un pluton de doctori specialisti mustata lui !
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 12, 2018, 17:55:19
Ar fi fost cazul să acordați mai multă atenție unor ”mișcări de trupe” care au loc în legătură cu Revoluția din Decembrie 1989 și legislația privitoare la revoluționarii recunoscuți ca atare de statul român. O anumită campanie, dusă și în presă, dar mai vizibilă în social media, indica existența unui interes, manifestat mai mult subteran, pentru preluarea comenzilor instituționale care pot influența într-un fel, sau altul, revoluționarii. Astăzi s-a aflat despre prima schimbare făcută ”la lumina zilei”.

   Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 16:37
http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-noi-numiri-la-institutul-revolutiei-de-la-caramitru-la-maries-si-dan-voinea-1533614


Iohannis, noi numiri la Institutul Revolutiei: De la Caramitru, la Maries si Dan VoineaPresedintele Klaus Iohannis a numit noi membri in Consiliul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, printre acestia se numara Ion Caramitru, Radu Filipescu, Teodor Maries si Dan Voinea.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 12 octombrie a.c., decretul privind numirea unor membri in Consiliul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989:

Ion Leonida Horia Caramitru;
Radu Filipescu;
Nicoleta-Lorena Giurcanu (Matei);
Teodor Doru Maries;
Florian Razvan-Mihalcea;
Dan Voinea
", a transmis, vineri, Administratia Prezidentiala.

Ion Caramitru este actor, regizor, presedinte al UNITER si director al Teatrului National din Bucuresti (TNB).

Vezi si Ion Caramitru: Parca un blestem ne insoteste si nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui Iliescu

Radu Filipescu a fost in epoca Ceausescu disident, opozant fata de regimul dictatorial comunist participand si organizand numeroase actiuni de protest.

Teodor Maries este presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989.

Florian Razvan-Mihalcea este presedintele Societatii Timisoara, asociatie infiintata de un grup de intelectuali timisoreni, participanti la Revolutia din decembrie 1989.

Dan Voinea este general si magistrat roman, fiind procuror in procesul sotilor Ceausescu.

A.D.


La o primă aruncare de privire, se vede că Președintele Werner Klaus Iohannis și-a numit oamenii de încredere la Institutul Revoluției din Decembrie 1989, fiind cu toții fideli președintelui în general și adepți ai mișcării neomarxiste #REZIST câțiva dintre ei. Mișcarea politică făcută de Președintele Iohannis indică introducerea temei Revoluției din 1989 pe agenda campaniei electorale a alegerilor europarlamentare. Deci vă puteți aștepta ca revoluționarii să fie folosiți iarăși ca și masă de manevre politice.După două ore de la apariția acestei știri de presă, pe site-ul Ziare.com nu sunt decât două comentarii.


erie
Rank user: x5
12.10.2018, 16:38

Caramitru ?...revolutionarul lui peste .
Revolutionarul timisorean Iordache a fost dat afara ca sa vina numai *** , Caramitru , Maries , ei nici nu sunt revolutionari ...pacat de Mihalcea ( presedintele soc Timisoara ) ca s-a bagat in aceasta troaca .Rafalle
Rank user: x5
12.10.2018, 18:09

Muscata Sovietica
La intrare sa nu uitati sa ziditi motto-ul:
"Mircea fa-te ca lucrezi"
Caramitru, emanatu' cu 5400 cocoeuroi pensie, si vre-o 10 slujbe la stat !
Ne costa cat un pluton de doctori specialisti mustata lui !
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 12, 2018, 17:48:49
Știrea a fost dată și pe Facebook și da, despre acest decret este vorba. La o primă aruncare de privire, se vede că Președintele Werner Klaus Iohannis și-a numit oamenii de încredere la Institutul Revoluției din Decembrie 1989, fiind cu toții fideli președintelui în general și adepți ai mișcării neomarxiste #REZIST câțiva dintre ei. Mișcarea politică făcută de Președintele Iohannis indică introducerea temei Revoluției din 1989 pe agenda campaniei electorale a alegerilor europarlamentare. Deci vă puteți aștepta ca revoluționarii să fie folosiți iarăși ca și masă de manevre politice.
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: : Octombrie 12, 2018, 17:35:53
O viziune la nivelul anului 1993, 10 octombrie la 17:48, https://www.facebook.com/groups/937479616340102/permalink/1897866626968058.Recapitulare
de Anatol Covali

Să recapitulăm ce au făcut
toţi comuniştii care-au fost în frunte
şi care-s vinovaţi că ne-am zbătut
şi-am suferit în vremuri aspre, crunte.

Au aservit şi ţară şi popor
unor străini barbari veniţi de-aiurea,
care văzând în jur cozi de topor
i-au pus să-i taie patriei pădurea.

Dorind să fie domni, şi-au omorât
şi fraţii şi părinţii şi nepoţii,
vârându-se în crime pân` la gât,
fiind părtaşi şi vinovaţi cu toţii.

Erau analfabeţi şi nu puteau
ca să suporte oamenii cu carte
ce prin prezenţa lor îi umileau
şi-atunci cu ură i-au trimis la moarte.

S-au instalat în vile, alungând
proprietarii dezbrăcaţi în stradă,
doar în câteva clipe ajungând
dintr-un gunoi infect,protipendadă.

I-au obligat cu forţa pe ţărani
să-şi dea comoara ce mai preţioasă,
pământul sfânt, şi doar în câţiva ani
au spulberat a ţărănimii clasă.

Au construit uzine care-au fost
ghetouri unde biata ţărănime
era pusă la muncă fără rost,
primind tot timpul nişte lefi infime.

Ca nimeni să nu-ncerce un protest
au instalat în ţară prin teroare
un nou ev mediu jalnic şi funest
ce l-a-ntrecut pe primul ca oroare.

Dorind să fie numai ei stăpâni
au alungat din ţară Monarhia,
care dintotdeauna la români
a fost la fel de sfântă ca şi glia.

Şi s-au suit pe tronul ei trufaşi,
convinşi că tot ce vor li se cuvine,
în timp ce ei erau doar nişte laşi
ce se.nchinau unei puteri străine.

Inculţi şi idioţi au tăbărât
cu furie dementă pe Cultură,
căci le stătea lumina ei în gât
şi-i îngheţa superba ei căldură.

Au vrut să fim egali,când ei erau
mereu de-asupra noastră cu trufie,
fiindcă în timp ce dânşii huzureau
noi ne zbăteam în cruntă sărăcie.

Ne-au obligat să facem din ei cult,
să ne-nchinăm la ei ca la icoane.
Nemulţumiţi doreau mereu mai mult,
iar noi le-ndeplineam orişice toane.

Au construi cazărmi în care-am stat
în frig şi-n întuneric ca în peşteri,
cu care peste tot s-au lăudat,
că-n laude au fost întruna meşteri.

Atei fiind s-au năpustit turbaţi
ca să dărâme sfintele biserici
şi groaznic e că au fost ajutaţi
şi de trădarea unor josnici clerici.

Cinczeci de ani am stat cu toţi aici
ca-n cea mai odioasă închisoare,
răbdând pe-obraji al umilinţei bici,
călcaţi fără de milă în picioare.

Am suportat ca un hidos cretin
şi cea mai mizerabilă cretină
să terfelească-al nostru sfânt destin,
să pângărească nobia-i lumină.

Pe-acest tiran,pe-acest cumplit infam
încep acum să îl regrete unii !
Îl plâng cei care-au stat în al lui ham,
doar profitorii , proştii şi nebunii.

Prea am iertat uşor, prea des uităm
întruna de la mână pân` la gură
şi pe călăii noştri îi lăsăm
să ne distrugă cu-a lor cruntă ură.

După ce ani în şir tristul noroc
ni l-au spurcat în cloaca lor murdară,
le-ngăduim acum să-şi bată joc
de noi şi de această sfântă Ţară !

Atuncea va fost frică. Dar acum ?
De ce tăceţi,de ce răbdaţi întruna
ca pe al vieţii voastre jalnic drum
să tropăie cruzimea şi minciuna ?

Chiar nu vedeţi că tot aceiaşi sînt,
că şi-au schimbat doar blana peste noapte,
că n-au nici azi în ei nimica sfânt
şi că miros de sânge-ale lor fapte ?

Iertaţi de vreţi. Dar nu uitaţi că ei
sunt cei ce v-au adus în starea asta,
că aceşti cruzi şi ticăloşi mişei
întruchipează pe deplin NĂPASTA !

1993
Pagini: [1] 2 3 ... 43