Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23
61  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Decembrie 01, 2016, 22:27:23
Buna seara stimati colegi si LA MULTI ANI ! Felicit postarea lui Nicu C, si in sfirsit vad o postare serioasa fara acuze injurii, apostrofari care nu fac bine comunitatii noastre. Nu am mai intrat de mult timp aici vazind mizeriile postate, va atrag atentia ca institutia noastra SSPR ca sa inteleaga toata lumea este in pericol, si daca continuati sa va certati sa va acuzati reciproc vom ajunge in colaps si nu cred ca va fi cineva fericit.

D-le. Radulescu fiind mai nou pe aici, incercati sa fiti mai tolerant mai bine voitor si sa nu mai atacati, ca nu este bine nici pentru dvs si nici pentru noi, unele servicii nu ne iubesc iar daca noi ne certam intre noi si ne atacam tot timpul in scurt timp nu vom mai exista, iar revolutia din 89 va fi istorie.
[/color
]
62  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 22, 2016, 11:43:40
Stimati colegi, BOMBA BOMBELOR! jOI 17.11.2016 DOMNUL Secretar de Stat interimar Octav BJOZA a numit in functia de consilier personal pe Balint Costel, cind el trebuia sa plece odata cu Sanda, acesta la numit in aceasta functie in luna octombrie dupa demisia lui Gelu VOICAN. Numai si numai tampenii se fac in aceasta institutie. Chiar nu vede nimeni de la Guvern ce se intampla acolo ?
Balint Costelel,nu este una si aceiași persoana cu Balint Peteica(BD).Așa cred.Balint Costel e fostul președinte de comisie din anul 1996,nu?.
Da, a gresit Nicu C, este vorba de Petrica BALINT(BD).
63  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 22, 2016, 09:33:58
Stimati colegi, BOMBA BOMBELOR! jOI 17.11.2016 DOMNUL Secretar de Stat interimar Octav BJOZA a numit in functia de consilier personal pe Balint Costel, cind el trebuia sa plece odata cu Sanda, acesta la numit in aceasta functie in luna octombrie dupa demisia lui Gelu VOICAN. Numai si numai tampenii se fac in aceasta institutie. Chiar nu vede nimeni de la Guvern ce se intampla acolo ?

Confirm aceasta informatie abia acum, dupa ce m-am interesat la Bucuresti. Domnul Nicu are dreptate. Domnul Balint s-a prezentat la sediul secretariatului de mana cu Gelu Voican Voiculescu, persoana care era demisionata de ceva tim la data respectiva, dar care i-a cerut imperios domnului secretar interimar Octav Bjoza sa-l numeasca in functia de consilier personal. Ceea ce s-a intamplat acolo e o monstruozitate! Sper ca intelege toata lumea ca nu exagerez deloc.
Sa nu va mire amploarea campaniei de presa impotriva noastra. Printre alte elemente care permit sa se desfasoare fara probleme este si acesta, cel al prezentei B.D.-ului la conducerea secretariatului de stat, sub aceasta forma de consilier personal al sefului institutiei. Bomboana de pe coliva o reprezinta faptul ca Balint Petrica se ocupa pana acum de comunicare si o facea impreuna cu Tanase Denisa, care isi atribuise si aceasta functie. Unde s-a ajuns, se vede: relatiile cu presa nu au fost niciodata mai catastrofale.


Buna dimineata dragi colegi, am verificat personal aceasta informatie si este adevarata, am rugat-o pe Sorina DASCALU sa revina la serviciu, este singura care stie ce are de facut la SSPR si care a fost corecta fata de noi revolutionarii si nu numai. Va informez pe aceasta cale ca suntem in mare pericol si noi si institutia SSPR,trebuie contra atacata fiecare denigrare a presei" vezi DIGI 24, DIGI FM, Relalitatea TV, B1TV. NU doar T MARIES trebuie sa iasa sa ne apere si multumim pe aceasta cale lui Doru. Riscam sa ne pierdem identitatea, deminitatea vazind in noi niste profitori, cea ce nu este adevarat.
64  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Noiembrie 19, 2016, 21:35:29
Stimati colegi, eu nu am mai intrat de foarte mult timp pe acest portal fiind plecat la Bruxelles toata saptamina venind vineri seara si plec luni dimineata la ora 05 saptaminal, vazind ce sa intamplat in aceasta saptamina cu, conducerea SSPR in cursul acestei dimineti am avut o intalnire cu Premierul Dacian CIOLOS cu Vicepremierul Vasile Dincu si Ministrul Muncii Dragos Pislaru, pe aceasta tema. Vazind agitatia de aici cu ordonanta 95/2014, va informez urmatoarele ca sa va linistiti; Ordonanta ramine in vigoare, dar va fi imbunatatita si vor fi scoase orasele anchetate introduse abuziv de Sanda iar cei 290 de revolutionari cu rol determinant inculpati li se va suspenda indemnizatia aferenta pina la clarificarea situatiei in instanta. 
Cu prietenie

Victor
65  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 14, 2016, 09:18:12
Eu va intreb;oare se merita sa va tociti nervii cu cine nu merita?aveti rabdare timpul,mai devreme sau mai tarziu isi va spune cuvantul.Tot se plateste si painea se mananca pe rand.Rugati-va la Dumnezeu pentru sanatate si sa aveti de munca caci daca nu sunt acestea doua nu trecem de iarna grea ce  se anunta.

toto (2 August 2011, 12:32)
Falsi "revolutionari" pateaza memoria celor adevarati !
Salut prieteni ! Cunosc cetateni care isi zic "revolutionari". Poate ori fi , dar nu ca urmare revolutiei - sau ce a fost ea - din decembrie 1989.
Unul din ei se cheama Grosu Caimac Valodi , din Galati, si cica a fost si el pe la "METROU". Pai pe la acea vreme ....cati nu erau pe la metrou !?!?! Unii se ascundeau, altii......cine stie ce mai faceau. Drept este ca pe bani si pe pile s-au vazut cu acel certificat in mana si cu acele privilegii. Pe vremea aceea nicinu era pe acolo, dar , deh ! daca "l-a vazut cineva" .....s-a schimbat treaba.Dintr-un "aviator - militar" care era s-a ajuns si revolutionar. A incercat si cu deputatia....dar nu a tinut. Stie lumea pe aici cine e si ce face ( sau a facut !)
Si cum ziceam, ca el sunt foarte multi . Mai este unu , Chipaila Costel tot din Galati, care era un mai nimeni pe la Telefoane , dar care , a stiut sa se bage "in fata" cand trebuia si.....iata-l revolutionar. Te apuca greata cand il vezi aparand pe la TV-uri si dandu-si cu parerea despre acea perioada cand de fapt era departe de ce se intampla. S-a "nimerit" pe la prfectura ca multi altii ...si gata ! In comparatie cu acest individ , cu acestia doi, ce se poate spune despre cei care erau de serviciu in centralele telefonice si care au stat 10 zile non-stop acolo cu militarii "pe ei" , cu arma la coaste, si cu TAB-urile de jur imprejurul cladirilor cu turelele indreptate inspre ei Huh Ei cui sa zica ceva despre REVOLUTIONAR ? Nimeni nu i-a vazut. Eram acolo si stiu ce spun. Sunt lucruri traite si vazute foarte bine .
Vreau acum in al 12-lea ceas sa stiu cum pot fi demascati acesti falsi revolutionari ? Pana cand se mai infrupta din privilegiile si beneficiile meritate doar de unii cu adevarat ? Cum pot fi opriti ?
Toata scarba si dispretul fata de cei care au FURAT drepturile revolutionarilor adevarati.

TOATA STIMA , CONSIDERATIA , RESPECTUL SI MULTUMIRILE PENTRU CEI CARE S-AU JERTIT CU ADEVARAT !


https://petitieonline.net/petitie/11065043/comentarii

Nouă actualizare a listei acţiunilor în justiţie deschisă de SSPR pentru anularea certificatelor de revoluţionar(https://mariusmioc.wordpress.com/2013/10/10/noua-actualizare-a-listei-actiunilor-in-justitie-deschisa-de-sspr-pentru-anularea-certificatelor-de-revolutionar/)
CHIPAILA COSTEL    29440/3/2013    02.09.2013    05.09.2013

vero vero si necontestabil, nu?

Ce ai facut Costelus este adevarat ce scrie Alex aici ? daca da ma dezamagesti profund! Eu te am avertizat de mai multe ori si aici si telefonic sa stai cuminte sa nu mai vii tu cu tot felul de filozofii si bazagonii de ale tale  si sa raspunzi ca un robotel la toti cei care te supara, NU e bine ce faci Costele!
66  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Octombrie 13, 2016, 10:13:58
Am observat ca nimeni nu vrea sa ne spuna ce s-a intamplat ieri pe la comisia juridica sau mai precis la parlament.
Nu se stie sau nu se vrea a se afla ce mari personalitati au venit sa sustina oug-ul,cine a percutat mai ceva ca-n armata la ordinele primite de acolo de sussss si tocmai de la ce distante au venit lasandu-se inca odata pacaliti de promisiunile facute  de lingaii de izmene neocomunise.A venit si de buna voie sa depuna sau tot la ordinele primite si tot de sussss(?)o persoana imporanta sa depuna amendamete (chipurile anti oug)
Chiar n-a fost nimeni sa-i vada pe cei care anii trecuti erau imbracati de la sh si mancau din acelasi covrig cu noi,cu care imparteam aceiasi tigara si cafea de la aparat la mitinguri iar culmea, ieri,au venit fuguta la parlament,imbracati ca din revista sa-si spuna cuvantul(caci stampilele le-au pus)impotriva camarazilor(?) lor.
Chiar n-a fost nimeni acolo sa vada si sa ne spuna cum reprezentantul nostru,al revolutionarilor nedeterminati nu i sa ingaduit sa intre la scretariatul comisiei sa depuna acte anti oug de catre nimeni altul decat vicepresedintele comisiei,dep.Nica,pentru ca acesta vroia sa bage oug-ul in ordinea de zi,cum se zice,pe ultima linie.Noroc de telefoane si noroc ca mai sunt  oameni care mai stiu de frica lui Dumnezeu si de a sefilor.
Stiati ca sunt membri ai comisiei juridice care fac parte si din alte comisii si care habar n-aveau de celebra oug95 pentru ca n-aveau sa participe la doua comisii in acelasi timp ?
 Stiati ca acestea erau mintiti  cand vedeau revolutionrii adunati la parlament?
Ce trebuie sa se mai stie este ca;au fost adusi oameni care nu stiau adevaratul motivul sau care au fost mintiti ca daca  oug-ul nu trece vor ramane fara 0,6 sau ca nu vor mai avea sansa sa devina determinanti
Acestea chiar nu trebuiesc stiute de catre "prostime",de ce toate acestea trebuiesc ascunse?
Daca stie altcineva alta varianta poate sa o posteze ca sa  ne facem o idee cat mai aproape de adevar


Salut Costica,
dupa cum vezi si in inregistrarea sedintelor din Comisiei Juridica din 10 si 11 octombrie, NU sa discutat ordonanta Guvernului 95/2014 respectiv PLX 239/2015. Dar tu mai speri la ceva Costica, sau vrei sa moara si capra vecinului?
67  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 09, 2016, 08:34:51


La Kremlin s-a discutat să se bombardeze România.

Sinteză excelentă. Pentru prima dată Putin se simte neputincios.
 Românii au prevăzut tot...

 Putin către  Medvedev :
 - Bombardăm România ?
 - S-o bombardăm naibii, domnule președinte. Cu ce să-ncepem ?
 - Păi, Mitea, eu zic să-ncepem cu infrastructura, să le belim fabricile. Uite, asta de tractoare din Brașov.
 - S-a închis, și s-au închis toate, domnu președinte.
 - Păi, obiective nevralgice. - Institutul ăsta de vaccinuri, Cantacuzino.
 - Închis de zece ani, domnu președinte.
 - Spitalul de arși, că le-ar trebui în caz de război.
 - Și-așa nu funcționează, domnu' președinte.
 - Spitalul de copii din Timișoara să-l bombardăm !
 - Tocmai a fost restituit bulibașei Vișinel Cîrpaci.
 - Parlamentul !
 - O să se bucure tot poporul român că scapă de ei.
 - Să le bombardăm cartierul Primăverii, Rahovei, Ferentari !
 - În primul stau țeparii mari, parlamentarii, în ultimele două, hoții de buzunare. De ce să le rezolvăm noi problemele interne ?
 - Rafinăriile de petrol !!!
 - Domnu' președinte, le-am cumpărat noi, sînt ale noastre, ale Rosneftului
 - Nu știu, Mitea, ții cu noi sau cu românii !! Vrei să-i bombardăm sau nu ?!?!?!
 - Da, domnu' președinte. Să-i bombardăm. Să le bombardăm autostrăzile.
 - Alea-s autostrăzi ? Care se prăbușesc la o lună după darea în folosință sau la prima ploaie ?
 - Nu știu. Pădurile. Codrii României. Să ardă ca un snop de paie.
 - Le-au cam tăiat singuri. Nu prea au mai rămas.
 - Moldova ! Să bombardăm toată Moldova.
 - N-o să se observe, domnu' președinte. Au avut anul ăsta niște alunecări de teren de n-a rămas piatră pe piatră.
 - Vasluii !!! Orașul Vaslui !!
 - Sunt toți la muncă în Italia. Mai sunt pompierii, primarul și fochistul de la primărie.
 - Mitea, trebuie să bombardăm ceva. Ceva mic.
 - I​a​
 du​mai​u (eu cred)
 , domnu' președinte. De 20 de ani practică tactica pământului pârjolit. Ne-au luat-o înainte, au prevăzut tot.

68  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 19, 2016, 09:37:23
D-le naspa_rau dar de ce nu vreti sa veniti dvs la Bucuresti si sa paziti usa Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor va spun si etajul daca vreti, Comisia desfasoara activitatea la sala Mihai Viteazu. INCERCATI SA NU MAI JIGNITI COLEGII CA NU ESTE BINE !!!
69  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 08, 2016, 20:13:03
FELICITARI ECHIPEI DE HANDBAL CSM BUCURESTI PENTRU CASTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI LA HANDBAL FEMININ, BRAVO FETELOR !
70  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Mai 04, 2016, 08:44:51
Am aflat cu tristete de trecerea în nefiinţă a mamei colegului nostru Silviu LAZAR.
Dumnezeu să o odihnească!
Colegului nostru: Condoleanţe şi mult curaj, suntem alaturi de tine Silviu!


Inmormantarea are loc miercuri 04 mai 2015 ora 13.00 la Cimitirul Ghencea Vest.
71  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Mai 03, 2016, 17:09:02
Am aflat cu tristete de trecerea în nefiinţă a mamei colegului nostru Silviu LAZAR.
Dumnezeu să o odihnească!
Colegului nostru: Condoleanţe şi mult curaj, suntem alaturi de tine Silviu!


Inmormantarea are loc miercuri 04 mai 2015 ora 13.00 la Cimitirul Ghencea Vest.
72  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Mai 03, 2016, 09:07:09
Am aflat cu tristete de trecerea în nefiinţă a mamei colegului nostru Silviu LAZAR.
Dumnezeu să o odihnească!
Colegului nostru: Condoleanţe şi mult curaj, suntem alaturi de tine Silviu!

73  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 27, 2016, 10:39:25
Neica_nimeni si Lugojanca,
sa va fie rusine pentru cele postate fara a va informa si datorita voua si a unora ca voi colegii nostrii Victor, Silviu si Costel NU mai dau informatii aici pentru Jignirile si apostrofarile create in timp. Ce sa caute acestia la Comisia Juridica cind pe ordinea de zi erau corectii la o ordonanta data de Emil BOC de esalonare a indemnizariilor din 2010? Tin legatura aproape zilnic cu Victor, Costel si Silviu si nici unu nu a abandonat lupta cu acel munte OUG 95. Lugojanca, ai grija ce mai scrii pe aici si vezi ca Victor nu e Alex OPREA care a trecut cu vederea peste apostofarile facute. Victor este demn, corect  are onoare si ajuta cind crede de cuvinta ca trebuie.


  " Nicu C" . Nu am de ce sa-mi fie rusine si nu sari la gitul meu ! Am anuntat doar prezenta certa de azi dimineata  a domnului S.S. la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor nimic altceva.Puteam sa n-o fac ca nu-s obligat si nici n-am fost mandatat. Sa-mi fie rusine de asta ? De ce ? Cu ce sa ma informez?  Datorita mie,... ce? Sa le fie lor rusine ca n-au anuntat-o ! Ei se dau "supraveghetori" !
 Iarasi "fite" ca nu mai dau informatii pentru jigniri si apostrofari? Care au fost concret "informatiile" date? De manifesta asa sensibilitate ne lipsim ! Personal le-am retras sprijinul nu ma mai intereseaza si nu ma mai reprezinta ! O fi mult o fi putin ? Si nici macar nu m-am suparat ! Nu-s fitos ! Si altii poseda demnitate si onoare !. Respecta ca sa fii respectat !
  Vaia con Dios !Salut Marcel, te rog sa-l scuzi pe Nicu C. cuvintele erau adresate lui ''LUGOJANCA'' nu tie, saracul era obosit si nu stia cine esti. Te informez ca azi nu sa lucrat in Parlament, deci nici la Comisia Juridica.

Cu bine si Sarbatori Fericite !

Victor
74  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 26, 2016, 19:38:19
Am aflat ca domnul SS a fost azi dimineata la Camera Deputatilor in Comisia Juridica !
Si domnii Victor 3 , Silviu, etc. nu s-au prins sa fie acolo sau .....TAC complice ?
Poate e secret si nu trebuie sa aflam noi prostimea ci doar sa ne trezim cu PLEASCA, lucrul bine facut  !
Dubios !Ce ziceti de asta stimati colegi ?


Victor 3 e LRD, a devenit sustinator al OUG 95, asa ca nu cred ca se mai poate conta pe el ! Victor 3 era interesat când  semneaza Iohannis decretul, ca sa-si ia banisorii !


Lugojanca!

Chiar crezi că este nevoie să fi răutăcioasă?


Cu sau fără OUG 95, LRD-iştii îşi iau banii.

Astăzi la ora 11, OUG 95 nu era trecută în ordinea de zi a Comisiei juridice! Posibil, mîine!
Să vedem.

Lugojanca, nu vreau sa intru in polemica cu tine pentru ca nu esti revolutionar(a), daca rautatile tale pe care le vedem aproape zilnic aici nu le voi amplifica si nici nu voi da replici acide si rautacioase, dar incearca sa nu mai jignesti ca poate odata ne vom vedea si nu va fi bine. 1. Dupa cum probabil stii eu am un serviciu si o functie . 2. Daca dl Presedinte Iohanis te a informat ca eu ma interesam cand semneaza decretul sa stii ca te a mintit, nu ma intereseaza ce decrete si cand semneaza Presedintele. 3. Nu cred ca ai vazut undeva ca eu  sustin OUG 95, dar am hotarat ca grupul de la Parlament sa nu mai dam informatii cu activitatile noastre tot datorita unora ca tine care au jignit si au blamat. Daca Silviu a dat o mica informatie despre ziua de azi din comisia juridica este problema lui, dar voi avea o discutie cu el in acest sens.
75  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 08, 2016, 08:42:55

Avem aici convocarea Consiliului Național pentru mîine, la Brașov, ora 14, care e făcută de Președintele Executiv al Blocului Național al Revoluționarilor 1989 - România, la propunerea Președintelui Consiliului Național Popescu Constantin. Sint curios însă dacă cel care convoacă Consiliul Național B.N.R. va fi prezent mîine la Brașov, pentru că a mai făcut asemenea convocări, dar fără să le onoreze el însuși, convocatorul. Poate că unul dintre participanți va fi amabil să ne spună dacă printre cei prezenți a fost și Președintele Consiliului Național, sau dacă a absentat încă o dată.

Este un fals acest document dupa ce am asculat aseara la radio in direct pe Edy POPESCU care a spus clar ca el nu a convocat nici un Consiliu National si ca documentul este un fals, in acesta dimineata am vorbit cu el la telefon si a spus; ca daca oamenii se vor duce la acest asa zis consiliu el va contesta in instanta acest lucru iar Mircea BUCUR va avea dosar penal pentru fals si uz de fals.
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23