Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 570
1096  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : August 02, 2013, 01:41:01
Pune webcam-ul sa faca o rotire de 360 de grade, sa vedem ce se intampla la tine in camera: pe masa ai mai multe sticle golite, n-ai sters praful de o saptamana, rufe nespalate aruncate peste tot si o bambina lipsa.
1097  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : August 02, 2013, 01:34:32
Cred ca l-a degresat deja. Cu alcool!
1098  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 02, 2013, 01:29:17
Pentru astfel de indivizi Ponta are sumele necesare de bani si de 23 de ani au fost platiti regeste, in timp ce colegii nostri au murit in 1989 la revolutie si nici un criminal nu a fost judecat, de la suspendarea indemnizatiei noastre sau sinucis colegi de-ai nostri. Chipurile Guvernul nu are bani, dar pentru criminalii poporului se gasesc fondurile necesare financiare de ai rasplati pentru faptele lor curajoase.
Traim intr-o tara unde respectul lipseste cu desavarsire.
Pacat de sungele varsat !
Toate cele bune .
Sa auzim de bine !

ar trebui speculat acest moment cu visinescu si sa mergem la ponta cu aceasta chestie.sa ne spuna ponta cate persoane sun ca visinescu cu pensii babane si noi murim de foame pentru ca am adus libertatea si democratia in romania prin sangele varsat.
Chiar nu va e rusine? Vreti sa va folositi de suferinta altora ca sa va atingeti interesele voastre pecuniare?! Nu vi se pare mai normal sa-i luati de gulere pe guvernanti, de toti care au fost la putere si sa-i dati cu capetele de toti peretii pentru ca aceasta realitate a fost creata de ei in Romania? Ce, am ajuns cersetori, sa ne aratam ranile pentru putina mila? In asemenea conditii, tovilor, Legea Recunostintei va ajunge una a Pomanagiilor!
1099  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 02, 2013, 01:17:34
Lucia Hossu Longin: "Comandantul Vişinescu TORTURA femeile în zona GENITALĂ!"


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/lucia-hossu-longin-comandantul-visinescu-tortura-femeile-in-zona-genitala_1238639.html#ixzz2ahkXlVcv
Follow us: @realitatea on Twitter


Drama deţinuţilor politici încarceraţi în anii ’50 a revenit în atenţia opiniei publice în ultimele zile prin scoaterea la lumină a chipului unuia dintre cei mai cruzi torţionari pe care i-a avut România acelor vremuri: Alexandru Vişinescu. Realizatoarea cunoscutului serial "Memorialul durerii", Lucia Hossu Longin, a vorbit, pentru ziarulring.ro, despre Vişinescu.


"Talentul" de torţionar al lui Vişinescu căpătase un asemenea "rafinament" încât ajungea până la pedepsirea femeilor deţinute politic prin torturi aplicate în zonele intime.
"Vişinescu este unul dintre cei mai mari torţionari ai României. În istoria penitenciarelor politice, el figura ca singurul care a torturat femei, adică le-a schingiuit în locuri sensibile. Era renumit pentru asta. Pe lângă că a făcut ce a făcut la Râmnicu Sărat, în plus de asta, a mutilat femei, a omorât femei, a făcut lucruri groaznice. Pur şi simplu, le agresa în zona sexuală, deci le tortura în acest mod", a mai spus cunoscuta realizatoare de televiziune.

PS.ATASAT POZA CU CEI DOI
Cred ca sotul informator a fost cel care i-a explicat ca ar fi fost vorba de "rafinament". O lume nebuna, nebuna, nebuna!
1100  Discutii generale / Forum / Răspuns: ROMANI REPRZENTATIVI : August 01, 2013, 16:33:31
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si Sfantul Duh sa nu-l paraseasca. La multi ani!
1101  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 01, 2013, 16:08:09
Propunere

Ultima soluţie în ce ne priveşte, UŞOR de realizat ţinând cont de situaţia noastră materială:


În fiecare zi, între ora 10:00 ( sau 9:00 )  şi 11:00,
minim 10 maxim câţi pot veni,
în faţa TUTUROR Prefecturilor,
PROTEST
fără scandări, fără discuţii cu nimeni ( mai ales cu presa )
cu câte o bandană ( eşarfă ) NEAGRĂ legată peste ochi şi cu un afiş legat la piept în care scrie: CONDAMNAT LA MOARTE
şi ţinând mâinile la spate ca şi cum am sta în faţa plutonului de execuţie cu ele legate.
[/b][/color][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Daca ati (am) fi facut asta pentru cei impuscati in Revolutie, acum nu trebuia sa ne mai cersim drepturile. Daca nu sufletul, macar mintea cea de pe urma...
1102  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 01, 2013, 15:51:52
ASTAZI A MAI INCETAT DIN VIATA UN COLED DE-AL NOSTRU ROMEO CHELBAN. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-I FIE TARINA USOARA.CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE.
Dumnezeu sa-l ierte pe Romeo Chelban si sa-l odihneasca.
1103  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 01, 2013, 15:47:59
Mutati discutia aceasta la "CINE SUNT EI...", sau alt topic de acel tip.
1104  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: faclitati fiscale : August 01, 2013, 15:15:30
Va rog, daca cunoasteti m-ar interesa sa-mi spuneti cum se impoziteaza terenurile agricole de catre primarii. Eu am 30 de ari TEREN EXTRAVILAN ARABIL, si stiam ca nu se impoziteaza pana la 50 de ari. Si inca ceva, acest teren il am numai pe hartie, l-am cerut de la primarie si nu mi l-a dat efectiv. Acolo, unde stiu ca il avea mama, este altcineva proprietar. Aproape ca nu ma mai intereesa acest teren, dar m-am trezit cu somatie de plata a impozitului.
Va multumesc
Dezinteresul nu e gratuit, doamna Voica, ca si domnia si prostia, are costurile sale, pe care cei care-l practica le platesc. Ati ajuns in aceasta situatie din proprie neglijenta, deci nu va mai plangeti si urmati sfaturile bune pe care le primiti. Va dau si eu unul: consultati un avocat specializat in acest tip de litigii, el va fi in masura sa va dea cele mai bune sfaturi. Dar sa nu-i spuneti ca aproape nici nu va mai intereseaza acel teren. Sa aveti intotdeauna respect pentru mostenire, chiar mai mult decat pentru ceea ce realizati personal in viata. In principiu, in majoritatea cazurilor, mostenirea vine de la inaintasi, de la neamuri si, la nivel de tara, de la neam. Cine nu respecta mostenirea, nu-si respecta strabunii, neamul si nu are viitor. De ce credeti ca am ajuns in situatia de plans de acum? Pentru ca nu ne-am respectat mostenirea, pentru ca ne-am batut joc de ea, sau a fost suficient sa fim neglijenti. Pentru mostenire trebuie sa fi gata oricand sa te bati. Sper ca n-am devenit plictisitor. Am dorit sa luminez si din acest unghi situatia noastra, a tuturor, situatia generala din tara. Copiem obiceiurile si apucaturile strainatatii si ne mai miram ca ne aluneca printre degete tot ce avem autentic, valoros si sfant.
Revenind la problema personala, iti atrag atentia ca este in avantajul tau ca ti se cere plata impozitului. Vezi ce drepturi de scutire de plata exista cu adevarat si profita daca ai dreptul, dar faptul ca ti se cer banii dovedeste ca figurezi ca proprietar de drept in actele oficiale ale primariei. Nu cumva sa nu platesti, nu cumva sa lasi pe altul sa-ti ia terenul. Daca o sa vrei sa vinzi, te priveste, dar nu renunta la mostenire. Incearca sa restabilesti situatia de drept, nu-i invata cu furtul nici pe ocupantii ilegali, nici pe birocratii prmariei. Primarul se afla in flagrant. Urmeaza sfatul bun pe care l-ai primit si "discuta" numai in scris, dupa toate regulile, cu semnatura, numar de inregistrare, parafa etc. Si consulta un avocat in paralel, sau chiar inainte de orice. Bafta si sa tragi concluziile potrivite din aceasta experienta.
1105  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : August 01, 2013, 02:27:47
Orlando Balas la https://www.facebook.com/groups/237617792929557:
Vă rog să dați mai departe acest apel cît se poate de serios: dacă se găsesc oameni / bărbați în București, cînd îl vedeți pe acest criminal, ALEXANDRU VIȘINESCU, care l-a împușcat pe mareșalul Antonescu, care a ucis oameni nevinovați cînd era comandant al penitenciarului de la Rîmnicu Sărat, care la Revoluția din 1989 a urcat pe bloc și a tras în revoluționari, care se bucură de o pensie uriașă, VĂ ROG SĂ FACEȚI UN GEST BĂRBĂTESC și să îl aruncați într-un tomberon. Nu îi linșați, nu vă spurcați cu sîngele lui, doar aruncați-l într-un tomberon sau într-o hazna, măcar simbolic să primească "respectul" care îl merită.


1106  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : August 01, 2013, 02:26:38
O data la 10 ani, se vorbeste si de cate un ticalos notoriu, dintre cei care dovedesc prin simpla lor prezenta in libertate ca statul nostru e copt de coruptie si imoralitate. Vina ne apartine si noua.
1107  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari... : August 01, 2013, 01:10:15
S-a cumparat, sau nu?
Parerea mea: exclus!
1108  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Sanatatea mentala, imaginea de sine si "revolutia" mentalitatii : August 01, 2013, 01:07:57
Cred ca s-a impuscat rau, caci nici dupa o zi n-a "m" dat semne de viata. De-am fi fost sectari, am fi facut o fapta utila si ne-am fi sinucis in grup. Acum a inceput postul, noi ortodeocsi, berea-i degeaba. Stai, nu te repezi. Am dorit sa spun ca berea degeaba mai e, nu ca ar fi gratis.
1109  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Iulie 31, 2013, 02:34:04
Etapa in care nu mai avem incredere in nimeni. Acesta este adevarul pentru majoritatea romanilor.
1110  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Iulie 31, 2013, 02:27:03
Visinescu si cei ca el nu mai trebuie sa primeasca medalii, pentru ca le au de mult timp. Nu am inteles insa ce aveti cu neamul?
Pagini: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 570