Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Septembrie 03, 2014, 02:05:41  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către navoi
cine merge la SSPR are tot timpul sa vada si sa citeasca la fata locului ....,

 2 
  : Septembrie 03, 2014, 02:04:20  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către navoi
am incercat sa pun in atash pozele dar nu imi permite portalul ....

 3 
  : Septembrie 02, 2014, 23:58:40  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către emirad

Elena Udrea va candida din partea PMP la alegerile prezidențiale. Elena, fii bărbată, fără tine circul politic din România nu poate avea succes.

 4 
  : Septembrie 02, 2014, 23:54:41  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 "  Kissinger: Conceptul care a stat la baza erei geopolitice moderne este in criza pentru ca se bazeaza pe principii occidentale
de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 2 septembrie 2014, 7:56 Actualitate | Internaţional

Henry Kissinger, fost consilier de securitate nationala si fost secretar de stat pentru presedintii americani Nixon si Ford, ofera publicatiei Wall Street Journal motivele pentru care disciplina geopolitica mondiala, care si-a avut radacinile intr-un amalgam de concepte occidentale, dar au fost adoptate de regiuni care nu au crezut cu adevarat in ele, a ajuns intr-un punct critic: statele nu traseaza legitimitatea pe baza unor strategii solide, globalizarea se realizeaza la nivel economic, dar nu si politic, iar cei mai puternici oameni nu comunica eficient, citeaza Mediafax.

Libia se afla in razboi civil, armatele fundamentaliste construiesc califate pe teritoriul Siriei si al Irakului, iar tanara democratie a Afganistanului este pe punctul de a se prabusi. La toate acestea se adauga reaprinderea tenisiunilor cu Rusia si o relatie cu China impartita intre promisiuni de cooperare si incriminarea publica. Conceptul de ordine mondiala care a stat la baza erei moderne se afla intr-un moment critic.

In cautarea retetei pentru ordine mondiala au fost prescrise timp de multa vreme aproape exclusiv concepte ale societatilor occidentale. Dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial, SUA dispuneau de o economie si o siguranta nationala puternice,  avand  profilul ideal pentru a deveni lider international si pentru a adauga o noua dimensiune. SUA, o natiune formata explicit pe ideea guvernarii libere si reprezentative, si-au pus evolutia pe seama libertatii si a democratiei, care ar avea abilitatea de a savarsi pacea legitima si de durata. In viziunea europeana traditionala  asupra ordinii, oamenii sunt prin natura lor competitivi, la fel ca si statele.

Pentru a tine in frau efectele provocate de ciocnirile de ambitii interumane si interstatale, Europa s-a bizuit pe un echilibru al puterii si pe oameni de stat rationali. Viziunea generala americana ii considera pe oameni chibzuiti, receptivi la compromisuri si cu simtul realitatii. Raspandirea democratiei a reprezentat astfel tinta primordiala pentru ordinea internationala. Pietele libere ar pune in valoare indivizii, ar imbogati socie￯tatile si ar inlocui rivalitatile internationale obisnuite cu interdependenta economica. "
 5 
  : Septembrie 02, 2014, 23:50:42  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către MERISAN SILVIA
SUNTEM UN POPOR LA MINA SORTII...Numai DUMNEZEU ne poate salva...

 6 
  : Septembrie 02, 2014, 23:47:17  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 

 7 
  : Septembrie 02, 2014, 23:44:27  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către MERISAN SILVIA
Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI    : Februarie 23, 2014, 00:27:59
O minune tine doar 3 zile. Cind se vor trezi ucrainienii,vor fi dezamagiti ca noi. Chinul,greul si suferinta au indurat-o cei din piata,iar roadele muncii lor le va lua altii...Ca si la noi...Apoi vor fi aburiti cu DEMOCRATIA ADEVARATA...Care nici nu exista. Minciuni care-i va manipula si SCINDA in doua tabere si chiar in 2 tari. Acum deocamdata,traiesc entuziasmul victoriei,asa cum l-am trait si noi...Doamne !!!  Vedeam fericirea poporului meu cu ochi larg deschisi...Ce vremuri frumoase vor venii imi ziceam,vom fi fericiti si mai uniti ca niciodata. Am scapat de Ceausescu,si va curge laptele si mierea in Tara mea. Dar minunea a tinut fix 3 zile. Iliescu lider de frunte al Partidului Comunist si protejati lui ne-au furat Revolutia,ne-au ruinat visele. Suntem ruinati,furati,mintiti. Clasa politica incapabila de a conduce tara. Acum vin vremuri si mai grele. Atentie...Se fac jocuri murdare in politica externa.Suprematia economica a marilor puteri e asa de mare, incit viata oamenilor nu va conta...Primirea Ucrainei in UE v-a duce la mari pierderi economice in Rusia,deoarece e o tara care exporta energie la pret mare. Caderea rublei rusesti inseamna,nu numai pierdere economica,dar si pierderea suprematiei geo-strategica a Rusiei.Care probabil v-a pretinde Caucazul de nord,dar si ceva legat de Rep.Mold...Romania e in mare pericol din cauza instabilitatii politice. Cearta dintre Ponta si Antonescu inseamna caderea monedei nationale...Si nu numai...Iata cum stradania lui Basescu de a invrajbi si destrama USL-ul a dat roade...Omul malefic Basescu distruge Romania din umbra.Ma tem ca pina v-a pleca v-a da lovitura de gratie poporului pt.care noi am luptat in Revolutie...Ce ne ramine de facut ?...? Tara e in pericol. De aceea Bas.a incropit la repezeala o consfatuire secreta de aparare a tarii...Vedeti voi,cum nesabuinta ,nepriceperea si incompetenta guvernantilor politicieni, pune Romania in mare pericol...Nu urmaresc decit jefuirea tarii.Timp de 24 de ani doar asta au facut. Nu au venit cu nici un plan de revigorare nationala,desi resurse sunt,si umane si materiale. Bietii ucrainieni,se imbata cu apa de ploaie,asa cum ne-am imbatat si noi...Habar nu au de ce-i asteapta.Iar noi suntem un popor la mina sortii...

 8 
  : Septembrie 02, 2014, 23:39:05  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către oleoleole
Continuare 9 
  : Septembrie 02, 2014, 23:35:19  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către MERISAN SILVIA
REVOLUTIONARII IMPOSTORI sunt tot neamurile si protejatii politicienilor si ale Presedintilor de Asociatii.Nu exista interes de ai elimina.SSPR-ul e INUTIL adevaratilor Revi.Aceasta institutie apara interesele impostorilor. SSPR-ul trebuia DESFINTAT demult...Inghite banii de la buget. La oricare SS am fost in audienta,am simtit o napasarea sfidatoare.Au scirba sa vada Revi...Vreti voi ca SSPR-ul sa lucreze pt noi ??...A aprobat dosare false. Daca voiau sa faca curatenie,faceau...Dar nu vor.Ne vor duce cu vorba multi ani,pina crapam noi... Am fost zilele trecute la Primarie,sa vad ce se mai aude cu Spatiul Comercial.Functionara m-a lamurit ca am venit degeaba,ca nu au dat nici aceluia de pe locul 1.Sunt retrocedari multe. Aiurea...Unde locuiesc eu pe Nerva Traian,sunt spatii comerciala date Revilor.Sigur date impostorilor care au mituit. Nu am avut noroc,incerc la loc de veci.Desi am cereri de peste 20 de ani...Nici un drept nu am primit,in afara de 3 bilete tren,RATB,cartela metrou si indemnizatia sistata. Politicienii si jurnalistii,ne-au ridicat populatia in cap ca ne-au dat de-toate...Am ajuns paria.Nu mai suntem o voce credibila in tara pt.care ne-am dat viata...

 10 
  : Septembrie 02, 2014, 23:28:11  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către oleoleole
Carmen Britcan

https://www.facebook.com/groups/237617792929557/permalink/825867830771214/

Pagini: [1] 2 3 ... 10