Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Aprilie 18, 2014, 10:40:28  
Creat de LRM-S-59 - Ultimul mesaj de către bambilici
Hermane, e pacat sa faci spam cu citate din Sf Scriptura! Iti ofer o rugaciune adevarata, s-o spunem cu totii, pt ca e puternica si unde ne rugam m multi, e si Mantuitorul cu noi. Este rugaciunea Sf Efrem Sirul.
Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al găririi în deşert nu mi-l da mie.
Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, dăruieşte-l mie, robului Tău.
Aşa Doamne, Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşalele mele şi să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat eşti în vecii vecilor.
Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosul! Dumnezeule, curăţeşte-mă pe mine, păcătosul! Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, mântuieşte-mă! Fără de număr am greşit, Doamne, iartă-mă!

 2 
  : Aprilie 18, 2014, 10:34:18  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Numai pt Zeus, dle Misu, numai pt el. Eu ma gandeam ca trebuie sa-si elibereze complet sufletul, ca sa poata sa fie botezat iarasi la ortodocsi. Merge frumusel la DNA, recunoaste ce are de recunoscut, pt ca numai el stie cate o fi facut, le spune specialistilor lui Base ce m stie, pt ca stie ff multe, afla ce au cei de acolo cu el, daca-l pedepsesc, exe pedeapsa, dar merge si la un preot sa-i ceara sa-l reprimeasca acasa, ca pe fiul risipitor. Daca are taria aceasta, ne pune pe toti in sah. Iti amintesti de faratele cel cuminte al fiului risipitor, cat de gelos a fost pe cel revenit, plin de umilnta, la tatal sau? Pai nu va fi Perju m crestin decat noi in acel moment? Eu i-am dat sfatul cel bun, sa nu spuna ca n-a stiut, dar de el depinde ce cale va urma.

 3 
  : Aprilie 18, 2014, 10:25:28  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către bambilici
Crestine, astazi e Vinerea Mare, zi de post negru. Daca nu poti, mananca ceva de post, dar nu-i ispiti pe altii. Sau, in ciuda aparentelor, esti pe felie cu Kronstadt?

 4 
  : Aprilie 18, 2014, 10:22:27  
Creat de LRM-S-59 - Ultimul mesaj de către LRM-S-59
Merită citit!
"Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)
AICI GĂSIŢI TOATĂ SFÂNTA SCRIPTURĂ-Biblia Ortodoxă:
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=215.0


 5 
  : Aprilie 18, 2014, 10:20:26  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Misu
Niciodata nu-i prea tarziu. Stii, talharul din dreapta Matuitorului, unul dintre cei doi crucificati odata cu El? S-a marturisit in ultima clipa a vietii si tot a fost iertat. Ma gandesc, cu speranta pt sufletl lui, ca ar putea merge la Parchet ca sa se marturiseasca. Ar usura mut ancheta si ar scapa si de pacatele din suflet. Apoi, spasit, sa roage un preot sa-l readuca la ortodoxie. Perju are aceasta optiune. Sper s-o folo, sa aiba curajul de a reveni la calea cea dreapta.

Bambi,din punct de vedere biblic si ca un bun ortodox ai dreptate,dar DNA nu este dumnezeu Smiley)

 6 
  : Aprilie 18, 2014, 10:18:46  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici


Cine lamureste acest doc? Pe hartie m scria ceva, cu creionul cred. DNA Tarau, sau dna Tarau? Cine poate da m multe info?

 7 
  : Aprilie 18, 2014, 10:14:44  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Niciodata nu-i prea tarziu. Stii, talharul din dreapta Matuitorului, unul dintre cei doi crucificati odata cu El? S-a marturisit in ultima clipa a vietii si tot a fost iertat. Ma gandesc, cu speranta pt sufletl lui, ca ar putea merge la Parchet ca sa se marturiseasca. Ar usura mut ancheta si ar scapa si de pacatele din suflet. Apoi, spasit, sa roage un preot sa-l readuca la ortodoxie. Perju are aceasta optiune. Sper s-o folo, sa aiba curajul de a reveni la calea cea dreapta.

 8 
  : Aprilie 18, 2014, 10:06:09  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Misu
Atunci când, mai întâi la Timişoara, apoi în întreaga Românie, o mulţime uriaşă scanda "Există Dumnezeu!", sfidând regimul dictatorial, ne-am gândit la aceşti oameni care nu încetaseră să creadă în divinitate şi într-o soartă mai bună pentru patria lor nici în anii în care orice speranţă părea pierdută...

Secretar de Stat
ADRIAN SANDA

Va doresc Sarbatori Pascale cu bine! Si va atasez, mai ales pentru cei care nu-l cunosc, o poza cu dl ministru secretar de stat Adrian Sanda.Nu vad tot comunicatul, dar am gasit critici aduse continutului sau pe facebook. De exemplu la https://www.facebook.com/groups/201618596676925/265574293614688/?notif_t=group_activity, de unde copiez urmatoarea postare:


Dora Leo

Nu degeaba te afli in aceasta "mlastina" a polologariilor si vorbelor goale d-le Sanda ..aidoma retoricii originale ale post-comunistilor care au furat puterea in 89' cu TVR-ul , d-le Sanda !.. 1) Vorbesti de "curatenia" oligofrenului Ponta ?! ... Atunci va trebui sa va pregatiti de procese MARATHON care vor ajunge si pe la Curtea de la Haga , odata ce eliberarea certificatelor pe care le considerati "facaturi" au fost eliberate de Comisiile Guvernamentale cu directa implicare a voastra celor din SSPR ? .... Chiar nu realizezi tu si cu iminentul tau partid post-comunist PSD-ist ca ..va veti da la gioale singuri anuland multe certificate care intrunesc prevederile legii ?.. 2) Chiar crezi ca toti revolutionarii ..AUTENTICI.. va imbratiseaza ideea de a "coabita" in prevederile aceleiasi legi a Recunostintei cu arogantii si ignorantii fosti detinuti politici ,a deportatilor,a victimelor mineriadelor , a golanilor Universitatii ,a dizidentilor , a novembristilor din 87' samd , cand multi dintre reprezentantii acestora au lovit si continua sa loveasca nu numai in revolutionarii din Dec.89' , ci si in sintagma de Revolutie Romana ?!... Daca tu si partidul tau imbratisati ideea acestei "coabitari legislative" , o mare parte din noi , n-o agreem deloc , d-le Sanda ! , 3) Uzitezi D-le Sanda de cuvinte marete ...pe care 100 % obedient nu le crezi si nu le intelegi nici dumneata , ca .."verticalitate". "onestitate", "normalitate","echitatea sociala" , "cinstea" samd... Adica faci parte dintr-un partid..PSD.. care participa incontinuare la "genocidul" inceput de PDL-isti contra revolutionarilor ,suspendandu-li-se dreptul la o sursa de venit echitabila dpdv al respectului civic si social, aruncandu-i in "gura recuperatorilor bancari si a-i altor creditori hartuitori ..si tu o dai cu CINSTEA, ONESTITATEA si NORMALITATEA ?!... Esti doar o MARIONETA pontista , postura in care s-au mai aflat intre altii ca Vasile Cutean , Adrian V. Nicolaescu sau Iordan Radulescu si ..in aceiasi mizerie politica si ipocrita in care s-au aflat PDL-istii Petrisor Morar , Puiu Fesan sau " escrocul" G. Costin !...DORA LEO.. NU STIU CU CE "AI FOST EXCROCAT DE GEORGE COSTIN"  INSA EU AM DESCOPERIT CEVA FOARTE INTERESANT!

INTRADEVAR E NEVOIE DE "CURATENIE"

DUMNEATA AI AUZIT DE "LOTUL NERETINUTILOR CARE PRIMESC INSA IN CONTINUARE INDEMNIZATII DE RETINUT? 

UN EXEMPLU IN ATTAS!  DOVADA!

POATE DOMNUL SANDA REUSESTE SA LE "COMPLETEZE DOSARUL CU UN MANDAT REAL DE RETINERE!"
POATE!

Perjuleee...te-au dat afara din grupul de organizare?Smiley)))))
MISULE LA CAPITOLUL ASTA ADEVAR GRAESTE PERJULICA CA SUNT RETINUTI IN PLATA CARE NU AU FOST RETINUTI POATA ADI SANDA II VA PURICA NITEL CA S-AU INMULTIT CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE IN PERIODA COSTIN SI STIU MULTI ACEST LUCRU SI AIA STIU SI CUM SA PROCEDAT SI CU CONPLICITATEA CUI  Wink Wink Wink Wink Wink

Nu neg si stiu ca sunt multi impostori,dar e cam tarziu pentru perjulica sa se "spovedeasca"

 9 
  : Aprilie 18, 2014, 09:38:43  
Creat de bambilici - Ultimul mesaj de către bambilici
Am vazut ca revii acorda oarecare atentie evenimentelor din Ucraina, spre deosebire de politicienii din Ro, dar cred ca este insuficient. De aceea am decis sa creez si eu un topic, pe acesta, pe care l-am denumit "Razboi in Europa". Spre deosebire de tacerea nepasatoare a politrucilor care au pus laba pe Ro si care isi continua nestingheriti de realitatea de la granite lupta mafiota pe cascaval, eu va spun ca razboiul dintre rusi si ucraineni, pt ca e razboi, chiar daca n-a fost decalrat ca atare, ne priveste direct. Deja foste teritorii ale statului ro, aflate in componenta Ucrainei prin tradarea presului Constantinescu si a Conventiei Democrate, sunt vizate de rusi, deja au emis pretentii la parti din teritoriul celui de-al doilea stat ro, Rep Moldova, respectiv Transnistria si deja au pretentii politice in interiorul statului de peste Prut. In aceste zile, in Ro se aduce tehnica militara, se aduc mijloace de lupta si trupe NATO. Practic, dnelor si danilor revi, NATO se pregateste de confruntare militara, iar Ro, daca nu stiati, pt ca nu v-au spus politrucii mafioti, e pe linia frontului!
Dumnezeu sa ne fereasca de razboi!

Incep acest topic prin a va propune sa cititi un art care poate fi folosit ca o sirena de alarma. Sunt multe supoziti in el, dar nu sunt rupte de realitate, de aceea cred ca e tocmai bun pt a fi folo ca eject pt vata din urechile strutilor aflati in cautarea nisipului in care sa-si bage capetele. Art a fost publicat luni, 7 aprilie ac, la http://inforor.com/al-iii-lea-razboi-mondial-se-apropie-de-sfarsit-putin-pregateste-lovitura-de-gratie:


Al III-lea Razboi Mondial se apropie de Sfarsit. Putin pregateste lovitura de gratie!

Putin este gata sa treaca prin Ucraina ca un cuţit fierbinte prin unt.Fără să lanseze rachete balistice intercontinentale cu conţinut nuclear, NATO poate face puţine lucruri pentru a contra preluarea Ucrainei de către Rusia.
Secolul 21 era văzut ca fiind secolul Chinei. O afirmaţie de genul acesta este totuşi prematură. Putin adună un şir impresionant de victorii, iar când fumul prezentei crize se va ridica, s-ar putea să ne trezim cu Rusia devenind puterea dominantă pe planetă.
Prin dejucarea încercării Europei de a atrage Ucraina către Uniune, zilele proaste se pare că stau să înceapă. Banca Mondială, NATO, SUA şi Petrodolarul sunt pe cale să primească o lovitură puternică.
Putin este pe punctul de a dezlănţui o serie de “arme secrete” atât de devastatoare încât Occidentul s-ar putea să nu fie în măsură să răspundă.

       ARMA SECRETĂ NUMĂRUL UNU:
Imaginaţi-vă următorul scenariu: Putin va informa UE că nu va mai accepta dolarul (rezerva de bani a lumii) ca plată pentru produsele exportate. Acest lucru va avea un efect devastator asupra dolarului şi automat asupra economiei americane. Ce efect ar avea acest lucru asupra NATO? Va ceda Franţa, Italia şi Germania şantajului lui Putin şi va alege Europa solvabilitatea economică în schimbul alianţei militare?
Sunt convins că asta se va întâmpla, aşa că NATO se va rupe pentru totdeauna.
de bani a lumii va avea mari probleme.

      ARMA SECRETĂ NUMĂRUL DOI:
În timp ce lumea îl priveşte pe Putin cum scuipă în ochi Federal Reserve, ce se va întâmpla cu celelalte ţări care produc petrol? Restul lumii, fără îndoială, va fi incurajată să urmeze cel mai bun mediu de schimb pentru situaţia lor individuală. Arabia Saudită şi restul ţărilor din Orientul Mijlociu vor exploata situaţia în favoarea lor, fără îndoială.     Dacă Obama nu va face nimic, Petrodolarul va muri în 2014 şi odată cu el şi Dolarul. Austeritatea care va veni în SUA va face economia din Grecia, Italia, Spania să pară solidă.
Putin are timpul de partea sa, la fel cum are abilitatea de a însângera economia SUA. În timp ce va manipula celelalte ţări să renunţe la dolar, economia SUA va stagna, va fi lovită de Hiper-inflaţie. Standardul de viaţă american va fi la pământ.
America va avea doar o mică fereastră pentru a contracara aceste măsuri.
derea sângerarea Petrodolarului.

     ARMA SECRETĂ NUMĂRUL TREI
Sursele ne spun că Putin a început înarmarea Siriei lui Assad, cu arme de ultimă generaţie, în anticipaţia unei viitoare invadări din partea SUA. Assad este înarmat în speranţa că va transforma Siria într-un nou şi modern Vietnam. Din nou, timpul este de partea lui Putin. Îşi va permite SUA un nou război? Probabil că Obama va fi făcut şah-mat din nou de mult mai priceputul Putin.
     CONCLUZIA:
Concluzia este că, încă nu avem nicio concluzie. Încă sunt extrem de multe variabile care pot interveni în joc. Ce va face China? Amintiţi-vă
- China deţine un mare procent din datoria SUA şi viitorul ei economic depinde foarte mult de întreţinerea a unui dolar sănătos.
   În final, ce e foarte ciudat, ce ziceţi de filmul: “Jack Ryan: Shadow Recruit”, apărut în ianuarie anul acesta în care are loc un atac al Rusiei asupra Wall Street? Prezice ceva filmul?

   Crezul meu, fundamental, pentru o viata fericita:
 
” Credinta in DUMNEZEU si concordanta deplina intre ceea ce gandesti, ce spui ca faci si ce faci, adica … sa NU minti si sa NU te minti ”
                     
” Românul este greu pânå se apucå de ceva, cå de låsat se laså usor “
                  ION CREANGA

 10 
  : Aprilie 18, 2014, 08:28:00  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Dle Perju si voi va spovediti? O dai pe goarna pe antrenoare (Hentz), ca sa-ti fie iertate pacatele? La Ortodocsi, nea manea religioasa, trebuie sa ne marturisim propriile noastre pacate, nu pe ale altora. Oare sa fie fb obs lui Misu, cum ca te-au dat afara pana si din mafia impostorilor fabricanti de certifuri si te-ai gandit sa faci un gest "crestinesc", cum intelege secta la care ai aderat, de ai inceput sa-ti torni camarazii de pradaciuni?
I n  c o n c l u s i o n e :
Ups!


Pagini: [1] 2 3 ... 10