Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Octombrie 30, 2014, 19:58:03  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Alex63
http://lege5.ro/Gratuit/gqydiobzga/hotararea-nr-799-2014-privind-implementarea-programului-operational-ajutorarea-persoanelor-defavorizate

  art 3 alin 1 lit g....  la fel ca anul trecut !

 2 
  : Octombrie 30, 2014, 19:52:37  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici
Un vot... vai voua, sarmani revi!
Aveti ocazia sa salvati Ro, unitatea si demnitatea nationala!Votati ro!  Votati Gheorghe Funar!

Va rog sa urmariti doua inregistrari tv cu Gheorghe Funar. Prima, cea realizata de TVR1, mi se pare cea m importanta. Va rog s-o faceti cu mare atentie, sa obs cum Gheorghe Funar, desi incomodat continuu de unul dintre realizatori, puncteaza rand pe rand aproape toate temele de interes national ale romanilor. De la exploatarea gaeslor de sist, la problema Ardealului. Care candidat a mai procedat astfel? Ponta, Johannis, Macovei? Sa avem pardon. Curvle politice va aburesc cu prostii in care ar fi trebuit sa va invatati sa nu m credeti. Info care v-o furnizeaza politrucii e conf cu cipul pe care vi l-au aplicat pe procesorul personal. Am impresia ca tot ce nu e conf cu ceea ca ati fost dresati sa acceptati, va sperie si va inhiba. V-au obisnuit (s-o spunem pe de-a dreptul: v-au dresat) sa reactionati cum vor ei si presupun ca la fel o sa faceti si acum. Dupa aceea o sa va mirati si o sa "va revoltati" de ce vi se intampla. Faceti cum vreti, fratilor, sunteti liberi prin curajul vostru din `89 si majori prin trecerea sfertului de secol de atunci. Sa va vad!


Alegeri Prezidențiale 2014 - Revoluția Votului


D E C L A R A Ţ I E
"Subsemnaţii Gheorghe Funar şi Constantin Cojocaru convenim asupra următoarelor:
 1. În acest moment, proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, elaborat de domnul Constantin Cojocaru, aprobat de Comitetul de Iniţiativă al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC), publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 659/8.09.2014, reprezintă singurul PROIECT DE ŢARĂ, concret şi coerent, capabil să scoată România din sărăcie şi umilinţă şi să o reaşeze pe drumul unităţii, bunăstării şi demnităţii. Constituţia Cetăţenilor va înlocui economia oligarhică, o economie bolnavă, neproductivă şi parazitară, în care avuţia creată de Poporul Român este însuşită, în cea mai mare parte, de o minoritate îmbogăţită prin hoţie şi înşelăciune, în timp ce Poporul trăieşte în sărăcie şi umilinţă, cu o economie democratică, productivă, competitivă, capabilă să asigure locuri de muncă pentru toţi românii din Ţara-mamă şi pentru cei alungaţi din România de Regimurile post-decembriste, o creştere economică susţinută şi o distribuţie echitabilă a avuţiei în favoarea celor care o crează, o viaţă îmbelşugată şi demnă pentru toţi românii. Constituţia Cetăţenilor va înlocui statul mafiot, controlat şi pus în slujba oligarhiei financiare autohtone şi transnaţionale, cu statul democratic, controlat de Popor şi pus în slujba Poporului.
 2. Domnul Gheorghe Funar candidează ca independent în alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie 2014, el fiind susţinut de mai multe formaţiuni politice şi organizaţii civice, printre care şi Partidul Poporului şi Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor.
 3. Domnul Gheorghe Funar declară că este de acord cu prevederile Constituţiei Cetăţenilor şi se angajează ca, în cazul în care va fi ales Preşedinte al României, în conformitate cu prevederile articolului 90 din Constituţia României, să dispună, prin decret prezidenţial, în termen de cel mult 45 de zile de la data validării alegerii sale în funcţia de Preşedinte al României, organizarea unui referendum naţional, prin care să ceară Poporului Român să-şi exprime voinţa cu privire la Constituţia Cetăţenilor.
 4. În termen de cel mult 15 de zile de la data validării alegerii sale în funcţia de Preşedinte al României, în conformitate cu prevederile articolului 103 din Constituţia României, domnul Gheorghe Funar îl va desemna pe domnul Constantin Cojocaru pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României, care va cere Parlamentului votul de încredere asupra programului de guvernare şi a listei Guvernului de Uniune Naţională. Programul de guvernare propus de domnul Constantin Cojocaru va fi bazat pe Constituţia Cetăţenilor, adică pe proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 659/8.09.2014, cu modificările şi completările formulate pe baza propunerilor făcute de cetăţenii României, în cadrul dezbaterilor organizate de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor. În cazul în care Parlamentul va respinge solicitarea de investitură formulată de domnul Constantin Cojocaru, domnul Gheorghe Funar îl va desemna din nou pe domnul Constantin Cojocaru pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României. În cazul în care actualul Parlament, a cărui structură nu mai corespunde voinţei electoratului din decembrie 2012, va respinge şi această a doua solicitare de investitură formulată de domnul Constantin Cojocaru, domnul Gheorghe Funar, ales Preşedinte al tuturor românilor, va dizolva Parlamentul, în conformitate cu prevederile articolului 89 din Constituţia României, urmând să fie organizate alegeri parlamentare anticipate, în conformitate cu prevederile alineatului (2) al articolului 63 din Constituţia României."
 Dr. Gheorghe Funar Candidat la funcţia de Preşedinte al României
 Dr. Constantin Cojocaru Preşedintele Partidului Poporului
 Bucureşti. 7 octombrie 2014

 3 
  : Octombrie 30, 2014, 19:49:26  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici
Am accesat pe net Antena3. Acolo s-a facut o obs f corecta: daca procurorul George Balan a trebuit sa paraseasca magistratura pt ca intr-o interceptare a afirmat ca vrea sa se intalneasca pcu Victor Ponta ca sa bea impreuna o cafea, tonta de Alina Bica de ce nu si-a dat demisia astazi? Curvele piratului sunt tot m des prinse fara chiloti pe ele, dar tot pozeaza in calugarite ale legalitatii!


 4 
  : Octombrie 30, 2014, 19:40:37  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Marilena
http://lege5.ro/Gratuit/gqydiobzga/hotararea-nr-799-2014-privind-implementarea-programului-operational-ajutorarea-persoanelor-defavorizate
art 3 alin 1 lit g....

 5 
  : Octombrie 30, 2014, 19:10:00  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18412491-procurorul-sef-diicot-spune-era-concediu-odihna-paris-cand-fost-fotografiata-impreuna-elena-udrea-candidata-pmp-sustinea-alina-bica-era-drum-spre-haga-unde-mergea-intalnire-oficiala.htm

Procurorul-sef al DIICOT spune ca era "in concediu de odihna" la Paris cand a fost fotografiata impreuna cu Elena Udrea. Candidata PMP sustinea ca Alina Bica era in drum spre Haga, unde mergea "la o intalnire oficiala"

 6 
  : Octombrie 30, 2014, 19:07:48  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către tata shreck
O coincidență interesantă între Revoluția din 1989 și mineriada din 1990 trădează faptul că Ion Iliescu și-a păstrat puterea cu mijloacele și oamenii represiunii lui Nicolae Ceaușescu.

După fuga lui Nicolae Ceaușescu, în mod normal, trebuia să înceteze toate violențele împotriva celor aflați în stradă. Numărul mare de morți de după 22 decembrie 1989 nu are, aparent, nicio logică.

Punând însă față în față dorința străzii cu primele declarații ale celui care a preluat puterea de la Ceaușescu, vedem limpede conflictul de interese.

În timp ce strada striga ”Jos comunismul!”, Ion Iliescu vorbea despre ”nobilele idealuri ale comunismului”, în prima apariție televizată. Mai mult chiar, Iliescu îl condamna public pe Nicolae Ceaușescu pentru ca ”a întinat nobilele idealuri ale comunismului” și nu era ”comunist adevărat”. Este limpede și la vedere faptul că Iliescu nu concepea atunci o cădere a comunismului în România, lucru care intra în contrast flagrant cu cererile celor aflați în stradă. Timișoara a înțeles bine natura comunistoidă a celui care preluase puterea de la Ceaușescu și pentru asta a formulat Punctul 8, din Proclamație. Din păcate pentru România, acel document vizionar nu a produs niciun efect. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/3wwuUhPWw9M" allowfullscreen="true" frameborder="0" height="465" width="620"></iframe>

Piața Universității a reprezentat, în anii 90, continuarea mișcării de rezistență care refuza ”socialismul cu față umană” și orice altă formă în care Iliescu își ambala de fapt gândirea de comunist sadea. Împotriva celor care refuzau comunismul s-a declanșat exact același mecanism de propagandă pe care Nicolae Ceaușescu l-a folosit când a izbucnit Revoluția de la Timișoara. Inregistrarea video cu ”minerul” care vorbește despre droguri și bani falși în sediul PNȚCD spune totul.   

Un epidod mai puțin discutat din Revoluția de la Timișoara expune faptul că Ceaușescu și Iliescu au folosit aceleași metode în încercările de a stopa manifestațiile împotriva comunismului.

În noaptea de 20 spre 21 decembrie 1989 sute de muncitori din Oltenia au fost îmbrăcați în uniforme de gărzi patriotice, înarmați cu bâte și trimiși cu trenuri speciale spre Timișoara.

Operațiunea este una puțin mediatizată și discutată pentru că, atunci când au ajuns la Timișoara, muncitorii din Oltenia și-au dat seama că propaganda lui Ceaușescu i-a mințit. Oamenii au fraternizat cu revoluționarii timișoreni și astfel deplasarea lor a devenit irelevantă pentru cei care au analizat Revoluția de la Timișoara.

Metoda deplasării unor grupuri mari împotriva celor care protestau devine însă relevantă dacă punem ”episodul Oltenia” față în față cu mineriada din 13-15 iunie 1990. Este foarte clar că Ion Iliescu folosea exact același mecanism ca predecesorul său și aceiași oameni pentru organizare. Diferența a constat în faptul că, de data aceasta, au fost deplasați mineri din Valea Jiului și că sistemul de represiune a învățat lecția de la Timișoara.

Pentru a evita situația în care minerii ar putea fraterniza cu cei din Piața Universității, organizatorii operațiunii 13-15 iunie 1990 au încercat să mobilizeze și muncitori de la mari fabrici din București. Sindicatele de aici nu au fost de acord cu manevra, motiv pentru care au apărut ”minerii” însărcinați cu misiuni speciale.

Este la mintea cocoșului că cei veniți din Valea Jiului nu aveaum cum să știe unde locuiesc liderii opoziției și unde sunt sediile partidelor. Cineva i-a dirijat către puncte bine stabilite și s-a asigurat că se aplică punct cu punct planul de represiune. Plan cunoscut bine de Ion Iliescu, alias ”numărul 1”, în înregistrările comunicațiilor celor care coordonau violențele din Piața Universității.

După ce a folosit, mult mai eficient decât Ceaușescu, mecanismul de represiune pus la cale de aceiași oameni care coordonaseră și operațiunile de la Timișoara, Ion Iliescu a mulțumit public minerilor, pentru a se asigura că responsabilitatea crimelor comise cade pe seama acestora. 

Acum Miron Cozma răcnește din toți rărunchii pe tema asta, însă o face degeaba cât timp a fost prea prost în 1990 pentru a realiza modul pervers în care l-a folosit Ion Iliescu. Din prostie sau alte motive, irelevante acum, minerii au acceptat să fie paravanul după care mecanismul violent de represiune ceaușistă a acționat pentru Ion Iliescu, cu precizie și eficiență.

După 24 de ani lucrurile se văd foarte clar și simplu. Ion Iliescu este un criminal, având mâinile murdare cu sângele tuturor morților de după fuga lui Ceaușescu și este autorul principal al actelor de represiune barbare din timpul evenimentelor rămase în istorie ca Mineriada din 13-15 iunie 1990. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/SwiM5j9RSg4" allowfullscreen="true" frameborder="0" height="465" width="620"></iframe>

A folosit mecanismul de propagandă și represiune a lui Nicolae Ceaușescu pentru a rămâne la putere. Cei care ascultă atent discursul lui  Ceaușescu de condamnare a evenimentelor din Timișoara și cel al lui Ion Iliescu în fața minerilor, vor constata o alta coincidență grăitoare: ambii dictatori folosesc sintagma ”elemente fasciste”. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/MnRTN7axLNI" allowfullscreen="true" frameborder="0" height="465" width="620"></iframe>

În mai puțin de un an de la căderea dictatorului comunist, un alt comunist reușea ceea ce ratase Ceaușescu: lichidase violent protestele împotriva sa, folosind mult mai brutal și eficient exact același mecanism, coordonat de aceiași oameni.

Nimic din istoria recentă a României nu se compară, ca număr de morți și răniți, cu crimele de după 22 decembrie 1989 și 13-15 iunie 1990. Cu toate acestea nici acum Ion Iliescu nu a fost trimis în fața unui complet de judecată, pentru a da socoteală. Mai mult chiar, cel mai mare criminal din istoria modernă a României ne zâmbește cinic din poziția de președinte de onoare al unui partid care acum controlează România.

Kilometrul ZERO al justiției românești rămâne judecarea lui Ion Iliescu pentru crimele de după fuga lui Nicolae Ceaușescu, dar și pentru morții mineriadelor. Abia după acest moment putem spune că în România începe să se facă dreptate.

Faptul ca Iliescu nu este trimis în judecată dovedește indirect că sunt încă active mecanismele de protecție pe care acesta le-a construit în sistemul judiciar pentru a se asigura că nu va plăti niciodată crimele de care este răspunzător.
Citește și alte editoriale de același autor:
EDITORIALUL EVZ. Ghiveciul lui Crin şi tămâia lui Dolha
Fumezi un joint, mergi ani grei la pucărie. Omori trei persoane, iei cu suspendare. Cât de corect e sistemul?
România, aşa cum nu o vezi la TV: aria dezbinării şi studenţii basarabeni de la metrou
Lacrimi de crocodil pentru infractori, vărsate din mentalitate de delincvent
România, aşa cum nu o vezi niciodată la TV: Balamucul prin care treci fără să-ţi dai seama
România, așa cum nu o vezi niciodată la televizor: cele două țări de la colțul străzii
România, așa cum nu o vezi la televizor: cum se fură la spălătorie și de ce e hoția sport național
Participă, alături de cititorii din comunitatea evz.ro, la dezbatere.

Primul SITE DE ȘTIRI din România în care TU esti PARTENER egal cu JURNALIȘTII Jurnaliştii şi cititorii, parteneri egali Vezi mai jos opiniile cititorilor despre acest editorial și comentariile pe tema propusă dezbaterii și SPUNE ȘI TU ce părere ai!

Citește alte editoriale ale jurnalistului Mălin Bot și urmărește dezbaterile cu cititorii din secțiunea de comentarii a articolelor:
Republica Bananieră România
Paradoxul Felix: securiștii prosperă, victimele sunt condamnate
Comentează acest editorial mai jos, în dezbaterea purtată chiar cu autorul!

 7 
  : Octombrie 30, 2014, 19:06:41  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18412577-este-neregula-aceste-imagini-procuror-sef-cumparaturi-politician.htm

Ce este in neregula cu aceste imagini? Un procuror sef la cumparaturi cu un politician

 8 
  : Octombrie 30, 2014, 18:57:39  
Creat de Snow White - Ultimul mesaj de către bambilici
N-am tv si nici banda suficient de larga pt a accesa in paralel Antena3. No problem, nu-i duc grija, i-o duceti voi suficient. E ok!

 9 
  : Octombrie 30, 2014, 18:53:19  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către bambilici
Ce legatura e intre ce ai postat si topic ("cine sunt ei? Demi.Petrascu.si Boanca ce au facut la revolutie?"), adica si voi, pupincuristii Curvei Nationale si a piratului ei chiomb? Sau incercai sa schimbi subiectul?


Ca cine vede poza nu are nevoie de m multe expli, pt ca se vede ca sunteti slugoi.

 10 
  : Octombrie 30, 2014, 18:52:26  
Creat de Snow White - Ultimul mesaj de către tata shreck
AI DREPTATE SI EU DAR TU N-AI VAZUT CEI LA ANTENA 3 ACOLO TREABA E CU LIMBINCURIST

Pagini: [1] 2 3 ... 10