Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Iulie 02, 2016, 02:48:56  
Creat de Cosmina - Ultimul mesaj de către urmas
Domnule Vamil, dumneavoastra tot dati texte de lege. Da, ele exista. Da, le cunoaste cum totii. Da, stim ca trebuie sa...Problema este in alta parte. Nu intelegeti ca eu m am dus cu legea in mana la Casa de Pensii si ei mi au spus ca nu au auzit de asa ceva, ca ma inteles eu gresit!!!! Cu legea in mana, scoasa la imprimanta!!!! La fel si la primarie. Am fost evacuata din casa nationalizata si legea spune ca am prioritate la inchirierea de locuinte. M-am dus cu legea in mana. Au spus ca nu exista asa ceva!!!
Revenind la ceea ce intrebam eu. De cate ori platesc asigurare de sanatate "gratuita", daca voi beneficia de cei 0,5 din salariu mediu brut? Sa presupunem ca nu lucrez si nu beneficiez de indemnizatie. Guess what? Sunt asigurata. Deci cineva plateste acea asigure. Sa presupunem ca lucrez dar nu beneficiez de indemnizatie. Ce credeti? Mi se  va opri impozit.!!! Si sa nu mai continui, ca e nopatea mintii.
Si inca ceva. Pe situl Casei de Pensii apar ca fiind in executare silita pentru ce au calculat ei gresit in 2010. Lasand la o parte faptul ca aceste datorii se prescriu dupa 6 ani, eu am achitat acea suma!!! Daca nu au habar unii de altii in cadrul aceleiasi institutii ( cu norme interne etc), cum va imaginati ca ar putea avea habar interinstitutional???
Aaa, si as mai avea o intrebare legata de acel calcul gresit al pensiilor, indemnizatiilor etc. Eu am platit Cas pe intrega suma primita. Oare la calcularea datoriei au scazut si sumele platite catre CAS?
Ma gandesc ca daca as avea timp sa dau in judecata statul si toate institutiile sale pentru toate porcariile pe care le fac, m-as imbogatii din despagubiri!

 2 
  : Iulie 02, 2016, 00:29:04  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către bambilici


De cate exit-uri ar fi nevoie pt a scapa de birocratia care conduce trandav U.E.? De m multe, de inca unul?

 3 
  : Iulie 02, 2016, 00:25:49  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici

 4 
  : Iulie 02, 2016, 00:24:02  
Creat de Snow White - Ultimul mesaj de către bambilici
       @ "nna" si "bambilici"
     
       Bai!, baieti...
      Vaz ca amindoi "bagati tare" cite un "Fuck You" una sau alta...
      Nu credeti ca cel mai bine ar fi sa va uitati mai intii intr-o oglinda (eventual, dupa iesirea de la dus) ?
      Nu de alta, dar ar fi bine sa va evaluati corect sansele atunci cind spuneti "Fuck You" orice...

Ca sa ma exprim f pe scurt, iti urez o relatie protejata cu Snow White la primul sarut.


 5 
  : Iulie 02, 2016, 00:19:12  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către bambilici
Americanul de rand asteapta sa vada daca U.K. se va retrage din U.E., sau demo Angliei va fi compromisa.
Se fac pariuri, glume, multe glume, bancuri, benzi desenate, caricaturi, se rade mult pe seama situatiei U.C.

 6 
  : Iulie 02, 2016, 00:12:10  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici
O stire f tare (pt ca pericolul referendumurilor a speriat UE) care-i va detrmina pe amerloci sa acuze Cehia de comunism, antieuropenism, antiamericanism etc.
www.b1.ro/stiri/externe/cehia-ar-putea-parasi-uniunea-europeana-si-nato-presedintele-milos-zeman-a-cerut-referendum-privind-apartenenta-tarii-la-aceste-structuri-154375.html

Cehia ar putea părăsi Uniunea Europeană și NATO: Președintele Milos Zeman a cerut referendum privind apartenența țării la aceste structuriPreședintele Cehiei, Milos Zeman, s-a pronunțat pentru organizarea unui referendum privitor la apartenența tării pe care o conduce la Uniunea Europeană și la NATO. Însă, printre atribuțiile președintelui nu se află și dreptul de a convoca referendumuri, pentru acest lucru fiind necesară aprobarea Parlamentului.
Milos Zeman a mărturisit că personal ar susține rămânerea Republicii Cehe în ambele structuri. ''Nu sunt de acord cu cei care susțin părăsirea Uniunii Europene, dar voi face totul pentru ca ei să aibă un referendum și să se poată exprima. Același lucru este valabil și pentru o ieșire din NATO'' a afirmat acesta conform Agerpres.
Deși în numeroase țări europene s-a cerut referendum pentru ieșirea din Uniunea Europeană, acesta este primul oficial aflat la putere într-un stat membru UE care face o asemenea solicitare.

 7 
  : Iulie 01, 2016, 23:37:00  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către remus43de


Anglia prefera republicile americane monahiilor europene. Noi o iubim atat de mult pe Merkel, incat acceptam dictatura U.E.

 8 
  : Iulie 01, 2016, 23:33:17  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către remus43de
Cica Scara B iar a ramas fara apa calda.

 9 
  : Iulie 01, 2016, 23:30:48  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Aradul a fost reprezentat la sedinta prin Curta, dar voi afal abia saptamana viitoare ce a foast si ce s-a stabilit. Cu putin noroc, poate si maine, sa vedem.

 10 
  : Iulie 01, 2016, 21:09:45  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Viasat
E doar părerea mea, nu aveți obligația să-i dați curs, dar să știți că se laudă cu influența pe care pretinde că o are pe forumul acesta, încercînd să vă submineze în mod clar această construcție care vă aparține. Pe de altă parte, sper că ați aflat, în așa-zisele sale emisiuni, dar și pe Facebook și chiar și aici, acuză membrii forumului de activități ilicite, de securism ș.a.m.d.

Mă adresez în continuare tuturor. M-am interesat și am aflat că discuțiile au fost într-adevăr aprinse la ședință, informația cea mai importantă fiind prezența de această dată a secretarul de stat Adrian Sanda la dezbateri. Și că, așa mi s-a spus, contrar speranțelor unor fitiliști, nu s-a confirmat cîtuși de puțin zvonul conform căruia Codrin Ștefănescu i-ar vrea pentru sine postul. Dimpotrivă, Adrian Sanda a plecat de la ședință cu o nouă reconfirmare a susținerii sale în postul ocupat, o reconfirmare clară din partea Partidul Social Democrat, al cărui membru este și cred că aceasta este esența întîlnirii și știrea reală a zilei, nu cunoscutele și perpetuele certuri dintre revoluționari.

Vă urez tuturor un sfârșit de săptămână odihnitor. Acum plec la munte, dar sper să existe conexiune la internet la pensiunea la care vom fi cazați timp de două zile, așa că sper să reușesc să rămân în contact cu forumul, să aflu mai multe. Pe maine dimineață deci.

Pagini: [1] 2 3 ... 10