Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Octombrie 23, 2014, 02:50:36  
Creat de DOREL HARAGA - Ultimul mesaj de către florin1989

" Punctul critic
de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Miercuri, 22 octombrie 2014, 15:17 Actualitate | Opinii

Dan Tapalaga
Foto: Hotnews
Ne aflam, cu doua saptamani inainte de prezidentiale, intr-un moment de rascruce, inconjurati o Ungarie si o Bulgarie prabusite sub influenta Rusiei plus cu un razboi la granita, cu americani tot mai prezenti in Romania perfect constienti ca daca o pierd pica toata regiunea si cu o populatie interna mai debusolata ca niciodata. Actuala clasa politica si-a epuizat complet resursele de credibilitate, in societate pluteste o exasperare generala. Intalnesc mai des ca niciodata oameni lipsiti de perspectiva care, indiferent de varsta, vad in plecarea din tara singura solutie. Romania a ajuns intr-un punct critic.
 
La 25 de ani de la caderea comunismului, anchetele procurorilor proclama falimentul unui model de a face politica. Ce urmeaza, ce se poate face pentru a evita caderea intr-o noua zona gri?

Norocul Romaniei este ca inca dispune de o populatie majoritar pro americana si ca, in toate sondajele, pricipala tara perceputa drept ostila iese Rusia. In Ungaria si Bulgaria lucrurile stau radical diferit. Orban joaca pe fata pe mana lui Putin iar ungurii il sustin. In mod ciudat, populatia nu manifesta frica atavica fata de Moscova asa cum o resimt romanii. Sanctiunile impuse de Washington Budapestei ar trebui sa fie un semnal politic ingrijorator si pentru oficialii de la Bucuresti dar mai ales pentru noi, populatia obisnuita. Budapesta a incasat sanctiuni din cauza coruptiei si din cauza indepartarii de modelul democratic occidental. De ce n-ar urma si Romania la rand?

In Bulgaria lucrurile arata cel putin la fel de prost, populatia fiind de-a dreptul rusofila.
Am vorbit recent cu cineva care cunoaste bine vecinul din sud. Diferenta dintre noi si voi, mi-a spus, este ca politicienii bulgari tin pe fata cu rusii iar actiunile care submineaza Moscova sunt facute in culise pentru a nu pierde sprijinul populatiei. La noi, in schimb, toti aproape toti se proclama pro-occidentali dar la fel de multi submineaza relatia cu UE sau Statele Unite in diverse moduri facand, direct sau indirect, jocul Moscovei. Dar parca tot stam ceva mai bine decat vecinii bulgari, unde decizia guvernamentala este puternic influentata de rusi. Au recunoscut-o oficial, inainte de ultimul summit NATO.

Ghinionul Romaniei sta in infectia generalizata cu virusul coruptiei. Oricat ar curata procurorii, cancerul a patruns adanc in toate straturile societatii dar mai ales in partide, cladite pe temelii putrede. Oriunde apesi cu degetul tasneste puroi. Cum e posibil intr-o tara UE ca interlopii sa ajunga pana la familia presedintelui, fratele acestuia fiind arestat, iar coruptia sa planeze asupra familiei premierului, tata socru fiind urmarit penal? Ce viitor are o tara cu o elita conducatoare atat de compromisa?

Sub ei s-au dezvoltat in doua decenii retele intregi de coruptie scoase azi la lumina de procurori si servicii: oameni de afaceri, politicieni importanti sau analfabeti, cu totii au format o mare familie ingrasata din jefuirea resurselor publice. Un intreg establishment care include media si afaceri cu statul s-a ridicat in timp generand o mare de complicitati vinovate. Cu totii au lucrat impotriva publicului pretinzand ca-l servesc dar in realitate l-au jumulit metodic. 

Daca nu s-ar teme de reactia opiniei publice, cei mai multi politicieni romani din toate partidele existente azi, ar prefera mai degraba modelul rusesc de societate, nedemocratic, corupt si inchis. Daca n-am fi avut norocul istoric de a fi plasati la locul potrivit pe harta intereselor americane, cu toata prezenta noastra in UE astazi am fi defilat in pluton,sub talpa lui Putin, alaturi de Ungaria si Bulgaria. Asa cum am vazut in cazul Ucrainei sau Ungariei, Bruxelles-ul este pur si simplu impotent. Nu de la UE va veni salvarea, ci in primul rand de la noi insine. Din fericire, mai avem o sansa, dar nu foarte mare. De ce spun nu foarrte mare?

Asa cum putem vedea cu totii, s-a creat deja o masa critica de politicieni importanti cu probleme serioase in justitie. As spune ca exista deja o dorinta comuna a partidelor de a slabi justitia, de a stopa tavalungul anchetelor, deoarece cu totii se simt astazi in pericol. Avem deja construita o coalitie a penalilor, a aparut un interes transpartinic de a opri nebunia.

Pe acesti politicieni cu gandire deformata nu-i mai intereseaza astazi interesele tarii si nu mai lucreaza de mult in slujba cetatenilor. Isi vor cheltui de acum incolo toata energia pentru a se asigura ca scapa, pentru a anihila tot ce le ameninta azi libertatea si linistea. Azi ii retine doar momentul electoral, dar dupa alegeri nu vor mai pierde o zi. Sa nu ne facem  iluzii prea mari: exista deja un acord tacit intre politicienii de la putere si din opozitie ca puterea justitiei trebuie cumva slabita. Nimeni, nici opozitia, nici Traian Basescu, nu mai vorbim de PSD sau Victor Ponta, nu gandeste altfel. Cu totii se tem ca, intr-o buna zi, isi vor pierde libertatea sau, mai rau, averea furata cu atata truda.

Care ar fi, totusi, sansa noastra? Intai de toate, avem nesperata ocazie de a vedea in clar unde este localizata sursa raului in politica romaneasca, unde s-au strans pungile cu puroi, cine functioneaza ca o mafie organizata. Or, marele partid trebuie oprit cu orice pret sa ia toata puterea pentru a evita distrugerea accelerata, pentru a nu ne transforma oficial in stat mafiot. Chiar daca pare dificil, acest lucru se poate intampla doar constientizand ca orice vot impotriva extinderii raului este o sansa acordata democratiei. De acord, unii candidati sunt slabi, altii n-au partide in spate. Dar votand cu oricare din ei va acordati singuri o sansa de a nu muri sufocati. Daca va amagiti in schimb ca nimeni nu merita votul vostru, daca baltiti mai departe in zeama urii - altfel legitime - fata de toata clasa politica, nimic nu va mai sta in calea marelui partid. Opriti raul mergand la vot si dati o sansa acestei tari sa respire.

Abia echilibrata putin puterea politica vom putea trece apoi la pasul urmator: sa fortam schimbari in partide. Partidele nu mai pot functiona dupa alegeri cu aceiasi oameni. Vor incerca, desigur, sa traga pe sfoarta publicul si de acum incolo, prin clasice operatiuni de cosmetizare, cu ajutorul mogulilor, sau incerand sa omoare justitia pentru a scapa de dosare. Va trebuie iesit in strada daca e nevoie pentru a apara singurul bun castigat in tot acesti ani cu eforturi uriase. Apoi, va trebui sa marim presiunea in fiecare zi, sa boicotam partidele si politicienii care isi apara coruptii sau ii mentin in randurile lor.

In fine, s-ar putea sa se coaguleze energii pentru noi partide, o alta idee generoasa compromisa in ultimii ani. Daca nu vom merge hotarat in directia asta si ne vom resemna "ca oricum nu se mai poate face nimic", vom intra curand in pluton alaturi de Ungaria si Bulgaria. Suntem pe muchie de cutit. Daca nu actionam acum, Romania se va goli rapid de energiile pozitive si se va transforma intr-un mare azil de batrani care, din cand in cand, va schimba gastile care le fura lor pensia, noua viata si tarii intregi un destin. " 2 
  : Octombrie 23, 2014, 02:12:37  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989


 

 "
Zece lucruri pe care nu le știți despre demisia lui Viorel Hrebenciuc
de Victor Eugen Lungu , 21 octombrie 2014

Zece lucruri pe care nu le știți despre demisia lui Viorel Hrebenciuc

1. A fost “Demisie din Parlament Buckett Challenge”. De altfel Viorel Hrebenciuc a declarat: "nominalizez pe: Mitrea, Andronescu, Șova, Ponta și Sârbu".

2. A fost o strălucită schimbare de look politic. Din Șobolanul Rozaliu, lui Viorel Hrebenciuc i se va spune Privighetoarea Roză.

3. A fosr reclamă la Red Bull. Imediat după demisie, Viorel Hrebenciuc a declarat: “am zburat de aici, demisia mi-a dat aripi”.

4. Dan Șova a postat pe pagina sa de Facebook: “S-a dus Hrebenciuc. De-acum el va cânta la DNA ca înjerii”.

5. DNA este sponsorul noii ediții a Concursului “Știi și câștigi”. Clemență. Iar Viorel chiar știe…

6. De la studiourile Universal s-a anunțat că dacă tot se toarnă în România, se va face un nou episod din “Destinație finală” cu liderii PSD luându-și în serios rolurile.

7. Ioan Adam a declarat: “Din Lege schimbi ce prevedea, ce-i pasă Codului de ea, de ce mă duci la DNA?”

8. Valeriu Zgonea a declarat: "Este o demisie unilaterală". Aflat în trecere, Victor Ciorbea a ținut să îl contrazică, curajos: “Din punctul meu de vedere, e bilaterală”.

9. Stare de alertă în PSD, cică 40 de persoane au de luat și de primit în urma demisiei lui Viorel Hrebenciuc.

10. Edith Piaf a fost citată de Viorel Hrebenciuc: “Nu regret nimic”. "

 3 
  : Octombrie 23, 2014, 01:56:20  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
Monitorul Oficial 768/22.10.2014
la revedere doamna Denisa de la SS decizia nr. 286/22.10.2014

în locul ei: dl Ghe. Tănăsoiu ecizia nr. 287/22.10.2014


CCR a respins contestaţiile lu G. Funar. Hot. nr. 50 / 22 oct. 2014

resttul nu prezintă interesVA MULTUMIM DOAMNA DENISA PENTRU TOT CE ATI FACUT PENTRU REVOLUTIONARII DIN DECEMBRIE 1989...
IN CADRUL DREPTULUI LA INFORMARE,GARANTAT,MAI STUDIEM INCA O DATA "ORDINUL" DIN ATAS.
DECI 2886 DE PERSOANE FARA DOSARE???
ASTEPTAM REZULTATUL ANCHETEI....DACA SE VA FACE EVENTUAL PUBLIC VREODATA!

 4 
  : Octombrie 23, 2014, 01:40:41  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

Incompetentul Constantin Nita de la PSD !

" http://www.economica.net/fiscalitatea-este-mica-in-romania-nici-vorba_89606.html "

 " În al treilea rând – și aici doare analfabetismul economic al unora – nu poți să te pronunți pe nivelul impozitelor fără să ții cont de nivelul avuției sociale. Să luăm un exemplu simplu.

Să presupunem că există două țări, Bogăția și Sărăcia; locuitorii lor produc un singur bun, pește; iar nivelul de subzistență este de 1 pește/zi. În Bogăția oamenii sunt foarte productivi (din cauză că au acumulat un stoc de capital/lucrător important, să zicem undițe și bărci) și sunt în stare să prindă 10 pești/zi. În Sărăcia oamenii au niște metode primitive de prins pește, sunt relativ puțini productivi și reușesc să pescuiască doar 2 pești/zi. În ambele țări guvernul confiscă 50% din venitul național. Întrebare? În care dintre cele două țări credeți că reacția împotriva poverii fiscale va fi mai intensă? În care din cele două țări credeți că guvernul își exploatează mai intens supușii? În Sărăcia, evident, unde după ce își plătesc birurile către stat (1 pește) oamenii rămând cu un singur pește, adică exact cât să trăiască de pe azi pe mâine. Spre comparație, în Bogăția, deși statul colectează 5 pești, populației îi rămân încă atâția, astfel încât reușește să mai și pună deoparte și să investească pentru a-și spori producția în viitor. Morala: să pui într-o țară săracă aceleași impozite ca într-o țară bogată este o politică aberantă și distructivă. Ea nu va face decât să împiedice acumularea de capital și să țină societatea într-o eternă pauperitate.

Deci, chiar dacă România nu are impozite mai mari ca Germania, nici nu este cazul să ne luăm cu ei la întrecere! România, ca oricare altă economie subdezvoltată, are nevoie de multă libertate economică pentru a crește.

Bogdan Glăvan este profesor universitar de economie și Director al Centrului de Economie Politică și Afaceri "Murray Rothbard" din cadrul Universității Româno-Americane, București.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/fiscalitatea-este-mica-in-romania-nici-vorba_89606.html#ixzz3GurUXFOF "

 5 
  : Octombrie 23, 2014, 01:34:12  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
REVOLUTIONARI! LUPTATORI REMARCATI PRIN FAPTE DEOSEBITE!

SUNTETI MINTITI DE SECRETARUL DE STAT SANDA IN COMPLICITATE CU SEMNATARII PROTOCOLULUI DIN 23 SEPTEMBRIE 2014. PRIN ACELE SEMNATURI,IN NUMELE SI CU ACORDUL VOSTRU AU GARANTAT GUVERNULUI CA RENUNTATI LA DREPTURILE CUVENITE,NEPLATITE DE GUVERN PE ANII 2012,2013,2014,
NU SUNTEM INCLUSI IN PROIECTUL LEGII BUGETULUI DE STAT SI PROIECTUL LEGII BUGETULUI ASIGURARILOR SOCIALE DE STAT PENTRU 2015,,," TEXTUL MEMORANDUMUI E SECRET GUVERNAMENTAL..NU SE FACE PUBLIC!
MEMORANDUMUL E " O ABUREALA ELECTORALA DESTUL DE SCUMPA... ATI ACCEPTAT CA CELE 760 mil CUVENITE DE FIECARE SA FIE FOLOSITE IN CAMPANIA ELECTORALA A CELUI CARE GESTIONEAZA FONDUL DE REZERVA AL PRIMULUI MINISTRU PONTA.... DACA SUNTETI INTERESATI SA VA REDOBINDITI DEMNITATEA,SINGURA CALE REALA E "LUPTA IN STRADA"
ADRIAN SANDA ISI FACE JOCUL POLITIC IMPREUNA CU GRUPUL DE SUSTINATORI; EI NU REPREZINTA REVOLUTIA NATIONALA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989 SI PE CEI CARE AM INFAPTUIT-O! EI SUNT SLUGILE UNUI PARTID DE SORGINTE TOTALITAR COMU*NISTE,LA FEL CA CEL CAQRE CONDUCEA ROMANIA IN DECEMBRIE 1989- SLUJESC CIUMA ROSIE..

E VREMEA SA SPUNETI DIN NOU:" BATAIA DE JOC INDREPTATA IMPOTRIVA LUPTATORILOR DIN DECEMBRIE 1989 TREBUIE SA INCETEZE ! DESTUL!"
SINGURA SOLUTIE REALA: IESIREA IN STRADA LA PROTESTE,ACUM> SPUNETI NU MINCIUNII MEMORANDUMUL SANDA @ ILIE SIRBI@ VICTOR PONTA MINCINOSUL..
DACA VOIAU REVENIREA LA NORMALITATE,REZOLVAU ACUM!
RELUAM PROTESTELE IN PIATA VICTORIEI PE PLOAIE,DIN OCTOMBRIE... MULTUMESC!
Lider LLD 1989 EA ,Daniel Perju,
Bucuresti 16 oct 2014

CE SPUNE SS AL SSLIIC 1945-1989  LA CITEVA ORE DUPA COMUNICATUL NOSTRU??

"MMEMORANDUMUL PROMIS E UN ACT SECRET!!!


" Cu privire la clarificarea nepublicării Memorandumului privind alocarea fondurilor necesare la bugetul de stat, pentru anul 2015, în vederea reluării plăților privind indemnizațiile reparatorii pentru toate categoriile de beneficiari, conform prevederilor Legii nr.341/2004 și măsuri referitoare la situația beneficiarilor Legii 341/2004, în Monitorul Oficial, vă aducem la cunoştinţă prevederile HOTĂRÂRII nr. 561 din 10 mai 2009 pentru aprobarea Regulamentului privind procedurile, la nivelul Guvernului, pentru elaborarea, avizarea şi prezentarea proiectelor de documente de politici publice, a proiectelor de acte normative, precum şi a altor documente, în vederea adoptării/aprobării.
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 319 din 14 mai 2009
Data intrării în vigoare : 14 mai 2009
Forma actualizata valabilă la data de : 16 octombrie 2014
"…………………………………………………
ART. 10
(3) Memorandumul este un act intern al Guvernului, care nu se publică în Monitorul Oficial al României." http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=463

 6 
  : Octombrie 23, 2014, 01:07:41  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
http://cdt.europa.eu/CDT%20Documents/Preliminary%20draft%20budget%202015/008%202014%20CTCA%20PDB%202015_RO-adopt%C3%A9.pdf

NU INTELEG "IN CE MOD AM SUPARAT SI MAI ALES  PE CINE?"

CUMVA PE DOMNUL SECRETAR DE STAT SANDA ADRIAN?

DACA "ACEASTA ESTE PERSOANA DERANJATA DE PERSOANA MEA" CHIAR VA INTELEG SI APRECIEZ LA JUSTA LUI VALOARE AVERTISMENTUL DIN ACEASTA SEARA...

FAC PARTE,STIMATE DOMNULE IOSIF DINTRE PERSOANELE CARE AM MILITAT PENTRU ABROGAREA ART 18 si 19 din OUG 80/2010....Ordonanta care a lasat fara nici o sursa de venit pe cei mai multi dintre noi.

GUVERNUL PONTA A CONTINUAT PREOGRAMUL CRIMINAL A LUI BOC,PROROGINMD TERMENELE PENTRU ANII 2013 si 2014 PRIN OUG 84/2012 si OG 29/2013....NEFIIND INCLUSI IN RECTIFICAREA BUGETARA DIN SEPTEMBRIE 2014  NU AVEM NICI O "DOVADA CLARA PRIVIND RELUAREA PLAILOR INCEPIND CU 0.10.2015...
NICI O DOVADA CLARA...
http://cdt.europa.eu/CDT%20Documents/Preliminary%20draft%20budget%202015/008%202014%20CTCA%20PDB%202015_RO-adopt%C3%A9.pdf

 7 
  : Octombrie 23, 2014, 00:56:33  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
Ultima atentionare pentru "dreptate si adevar". Sunteti la a treia incercare de manipulare grosolana, pe fata cum se spune, fapt pentru care banarea se impune. Nici acum nu va elimin dintre membrii Forumului, dar numai pentru ca nu-mi place sa banez pe nimeni, dar va asigur ca, la prima abatere de la comportamentul normal intr-un asemenea mediu informational, am s-o fac fara alta atentionare. Deci terminati cu manipularile, nu mai faceti spam, nu postati acelasi mesaj in mai multe locuri, nu-l reluati pana la exasperarea celorlalti membri si va rog sa va cereti scuze pentru felul in care v-ati purtat pana acum.

BUNA SEARA DOMNULE GHEORGHE IOSIF SI VA MULTUMESC PENTRU ULTIMA ATENTIONARE!
NU INTELEG DE CE SUNTETI ASA DE SUPARAT PE MINE IN LEGATURA CU PRETINSA MANIPULARE A MEMBRILOR FORUMULUI DUMNEAVOASTRA...
DESPRE PROIECTUL BUGETULUI DE STAT PENTRU ANUL 2015 AM GASIT INSA URMATOAREA INFORMATIE:

http://cdt.europa.eu/CDT%20Documents/Preliminary%20draft%20budget%202015/008%202014%20CTCA%20PDB%202015_RO-adopt%C3%A9.pdf

NU INTELEG "IN CE MOD AM SUPARAT SI MAI ALES  PE CINE?"

CUMVA PE DOMNUL SECRETAR DE STAT SANDA ADRIAN?

DACA "ACEASTA ESTE PERSOANA DERANJATA DE PERSOANA MEA" CHIAR VA INTELEG SI APRECIEZ LA JUSTA LUI VALOARE AVERTISMENTUL DIN ACEASTA SEARA...

FAC PARTE,STIMATE DOMNULE IOSIF DINTRE PERSOANELE CARE AM MILITAT PENTRU ABROGAREA ART 18 si 19 din OUG 80/2010....Ordonanta care a lasat fara nici o sursa de venit pe cei mai multi dintre noi.

GUVERNUL PONTA A CONTINUAT PREOGRAMUL CRIMINAL A LUI BOC,PROROGINMD TERMENELE PENTRU ANII 2013 si 2014 PRIN OUG 84/2012 si OG 29/2013....NEFIIND INCLUSI IN RECTIFICAREA BUGETARA DIN SEPTEMBRIE 2014  NU AVEM NICI O "DOVADA CLARA PRIVIND RELUAREA PLAILOR INCEPIND CU 0.10.2015...
NICI O DOVADA CLARA...
http://cdt.europa.eu/CDT%20Documents/Preliminary%20draft%20budget%202015/008%202014%20CTCA%20PDB%202015_RO-adopt%C3%A9.pdf


LA DATA DE 23 septembrie 2014,in urma protestelor de strada a MISCARII REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989, SECRETARUL DE STAT SANDA ADRIAN POARTA DISCUTIILE  " DE CONSULTARI" CU O SERIE DE PRESEDINTI DE ASOCIATII REVOLUTIONARE  SI OBTINE ACORDUL ACESTORA,PRIN PROTOCOLUL IMPUS,  PENTRU  RENUNTAREA LA  CERERILE PRIVIND ABROGAREA ART 19 si 19 din OUG 80/2010 .  PRACTIC:  PENTRU ANII 2012,2013 si 2014  LUPTATORII REMARCATI NU VOR MAI PRIMI SUMELE CUVENITE LEGAL,NEACHITATE DE GUVERN FARA O MOTIVATIE LEGALA....PRECIS,DIRECT SI FOARTE CLAR....In medie  RESTANTA DE APROXIMATIV 760 mil de persoana indreptatita SE DUCE  IN FONDUL DE REZERVA AL PRIMULUI MINISTRU  CU ACORDUL "PRESEDINTILOR SEMNATARI AI PROTOCOLULUI DIN 23 SEPTEMBRIE 2014 SI A SECRETARULUI DE STAT...

DEVIZA "TOTUL PENTRU ADEVAR" OBLIGA ORICE PARTE INTERESATA SA ACTIONEZE DOMNULE GHEORGHE IOSIF

CU CE "AM MANIPULAT?" ASTA NU AM INTELES..
 CU "MEMORANDUMUL?"
 CARE INCA NU SE GASESTE NICI LA SSLIIC SI NICI LA MINISTERUL MUNCII???

FACETI DUMNEAVOASTRA " DOVADA CA MEMORANDUMUL EXISTA" SI PUBLICATI- PENTRU MEMBRII FORUMULUI ACEST ACT MULT ASTEPTAT.

NU VIND ILUZII DOMNULE GFHEORGHE IOSIF....LUPT DOAR,EXIST SI REZIST...

ABROGAREA ART 18 si 19 din OUG 80/2010 ale caror termene au foist prorogate pentru 2013 prin OUG 84/2012 si in anul 2014 prin OG 29/2013 AR FI REPUS IN PLATA,DE INDATA PERSOANELE INDREPTATITE PREVAZUTE LA ART 4 ALIN 4 din Legea 341/2004....VICTOR PONTA A FOST INSA CATEGORIC ADRESIND MESAJUL PRIMULUI MINISTREU DE ATUNCI,EMIL BOC:  " DACA LE DAI TU BANII ACUM, II TAI EU CAND VIN PRIM MINISTRU"

A VENIT PONTA PRIM MINISTRU SI A TAIAT INDEMNIZATIILE PENTRU 2013,2014 SU URMATORII ANI.... ESTE UN ADEVAR DOMNULE ADMIN..

DAR, DACA DETINETI TEXTUL "ACTULUI INTITULAT MEMORANDUM PRIVIND RELUAREA PLATILOR INCEPIND CU ANUL 2015"  ASTEPTAM CU MARE INTERES PUBLICAREA ACESTUIA...

ASTEPTAM CU MARE INTERES LEGEA BUGETULUI DE STAT PENTRU ANUL 2015 CARE INSA NU VA FI ADOPTATA IN ACEST AN....IN ACEASTA SITUATIE,LUNA IANUARIE 2015, PENTRU REVOLUTIONARII REMARCATI VA FI  TOT FARA INDEMNIZATII....
http://cdt.europa.eu/CDT%20Documents/Preliminary%20draft%20budget%202015/008%202014%20CTCA%20PDB%202015_RO-adopt%C3%A9.pdf

ASTA E....  SA MULTUMIM "PRESEDINTILOR ASOCIATIILOR REVOLUTIONARILOR ILUMINATI"  CARE DORESC  O NOUA COMISIE DE REVERIFICARE,MODIFICARE A LEGII 341 SI ELIBERAREW A NOI CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR CU NBOUL ANTET AL  SECRETARIATULUI DE STAT PENTRU RECONOASTEREA MERITELOR CELOR CARE AU LUPTAT IMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT IN ROMANIA IN PERIOADA 1945-1989" SI NU NUMAI LOR.

 8 
  : Octombrie 23, 2014, 00:13:45  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Alex63
Monitorul Oficial 768/22.10.2014
la revedere doamna Denisa de la SS decizia nr. 286/22.10.2014

în locul ei: dl Ghe. Tănăsoiu ecizia nr. 287/22.10.2014


CCR a respins contestaţiile lu G. Funar. Hot. nr. 50 / 22 oct. 2014

resttul nu prezintă interes

 9 
  : Octombrie 22, 2014, 23:45:25  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Marilena
Monitorul Oficial 768/22.10.2014

 10 
  : Octombrie 22, 2014, 23:13:09  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
SA NU SE ZICA CA NU AM INCERCAT-O SI PE ASTA .
DOMNULE GHEORGHE IOSIF, VA ROG, DACA SE POATE SPUNE SI ASA, SA NE AJUTATI, SA NE SCAPATI DE NICKNAME-UL SECURIST DE PE PORTALUL REVOLUTIEI BAMBILICI. DUMNEATA DE-A LUNGUL TIMPULUI, DE LA INFIINTARE ACESTUI PORTAL TI-AI FACUT O PARERE DESPRE CINE  CE SI SCRIE, FIINDCA SUNTEM FOARTE PUTINI II CUNOSTI, AICI NU MAI E VORBA DE CENZURA, DESI CU ALTII ATI FACUT-O BANINDU-I MULTI REVI NU MAI SCRIU PE ACEST PORTAL DIN SILA, INTRUCIT MASINARIA SECURITATII E FOARTE PUTERNICA SI IMPLEMENTATA PE PORTALUL REVOLUTIEI. DE ACCEA VA ROG , SA NU TINETI CONT DE CONVINGERILE DUMNEAVOASTRA POLITICE SI SA FACETI CE TREBUIE IN NUMELE REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 89. CA O COMPLETARE VA ADUC AMINTE CA A MAI FOST UN CAZ AL DIPLOMATUL OO7, CARE S-A LUAT DE FAMILIA UNUI REV CARUIA II MURISE CINEVA DRAG, DUPA CARE S-A RETRAS.

In primul rand, ca sa inlatur insinuarea dumneavoastra manipulatoare, Diplomatul007 s-a retras voluntar, nu l-am banat eu, deci nu exista similitudini intre cele doua situatii (si nici nu-l consider vinovat pe cel care-si spunea 007, retragerea lui fiind pricinuita de sila provocata de acuzatiile nefondate ale fiicei defunctului, de a carui moarte - Dumnezeu sa-l ierte - nu stia nimic).
Cererile, nemultumirile si - mai ales - "sfaturile" dumneavoastra sunt neavenite si va invit sa nu ma mai deranjati cu ele. Fiti multumit ca va mai las sa va manifestati pe acest forum. N-am uitat de acuzatiile mincinoase pe care mi le aduceti de mult timp, pe care vad ca le continuati, nici de incercarea de manipulare grosolana pe forum a comemorarii din acest an a eroului-martir Liviu Babes. Pentru mine sunteti un tradator al revolutionarilor si o unealta a inamicilor lor. Fiti multumit ca respect pana dincolo de limitele firesti dreptul la libera exprimare si expresie, lasandu-va sa fiti membru in continuare al acestui Forum. Nu-mi fortati insa rabdarea si nu-mi mai scrieti niciodata.

Pagini: [1] 2 3 ... 10