Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Iulie 06, 2015, 11:57:49  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către LRM-S-59
Nu,nu sunt de acord ca fetele lui Lesu sa primeasca certificat de revolutionar cu rol determinant.De acea cred ca dl Adrian Sanda va revenii asupra deciziei.Sau mai degraba se va rezolva aceasta problema la CPRD.

 2 
  : Iulie 06, 2015, 11:56:23  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către remus43de
Gafă uluitoare a procurorilor DNA în cazul lui Adriean Videanu
http://www.stiripesurse.ro/gafa-uluitoare-a-procurorilor-dna-in-cazul-lui-adriean-videanu_960183.html

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 30/06/2015
videanu dna
Adriean Videanu se afla sub control judiciar solicitat de procurorii DNA! Fostul primar al Bucureștiului a făcut contestație și a avut câștig de cauză. Magistrații au acceptat cererea lui Videanu, iar controlul judiciar i-a fost ridicat. Totul a fost posibil după o gafă uluitoare a procurorilor DNA. Aceștia au depus prea târziu cererea de prelungire a controlului judiciar.
Nu e gafa, e o minciuna ca ar fi. E o colaborare ilegala a procurorilor cu hotii, dar nimeni nu vrea sa vada, pentru ca tot sistemul e corupt.

 3 
  : Iulie 06, 2015, 11:49:31  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Eu nu vad amenintarea la adresa dumneavoastra in ce a scris Nicu C. Dar nici dumneavoastra nu vedeti oare samavolniciile de la secretariatul de stat? Ce parere aveti despre copilitele din 1989, fiicele domnului Lesu, carora domnul Sanda, in fruntea "celebrei" sale comisii, le-a acordat calitatea de revolutionari cu rol determinant?

 4 
  : Iulie 06, 2015, 11:44:39  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către remus43de
Este o minciuna mai mare decat dumneavoastra. De ce ne mintiti de la obraz? Va readuc la cunostinta, ca dovada, cea mai recenta declaratie, de ieri, a domnului Sorin Boaca, vicepresedinte al unei asociatii basiste din Brasov. Sa nu-mi spuneti ca nu ati citit ce a scris aseara in topoicul Razboi in Europa, la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1203.420:

SITUATIA  IN  CARE  AU  AJUNS  GRECII  E  DOAR  DATORITA  LOR, CINE  A FOST IN  GRECIA STIE  FOARTE  BINE CA  BON FISCAL  NU  PRIMEAI NICI  PT  O CAFEA ,  IN  SCHIMB  AL  PAISPELEA  SALARIU IL  CEREAU  LA  GREU. ORIENTAREA  LOR  POLITICA  SE STIE  DIN  1944 INCOACE, NU  CUMVA  IN  ACEA  PERIOADA  ERAU  PRO COMUNISTI ?! NU  CUMVA  IN  ACEA  PERIOADA  AM  FOST  SACRIFICATI  IN  LOCUL LOR, NOI  CARE  ERAM  PRO VEST?!  ACUM  GRECII  AU  OCAZIA  SA-SI  DEA  ARAMA PE FATA IN  FATA  ISTORIEI IN  CE PARTE  VOR MERGE ,  RAMIN  IN  EUROPA  SAU SE  INDREAPTA  SPRE  RUSIA SI  CHINA ,  ATIT  DE  DORITA  SI  DE ALTI  COMENTATORI DE  PE  PORTAL !!!!


SI  CIND TE  GINDESTI  CA  SI NOI ACUM  CITIVA  ANISORI  IN  URMA PUTEAM  SA FIM IN  SITUATIA  GRECIEI ! CUMVA  S-A REZOLVAT,  CU  SACRIFICII DAR  S-A  REZOLVAT,  APOI IN  URMA CELUI CARE  AU  AVUT CURAJ A VENIT  PONTA  SI AI LUI SI A INCEPUT  SA DEA IN  STINGA  SI IN  DREAPTA ,  MAI  PUTIN  LA REVI !!!!  ACTUALMENTE INCA  O BAZACONIE  DIN PARTEA FUGARULUI IRESPONSABIL, SI-A DAT ACORDUL DE A SE   CONSTRUI CEA  MAI  MARE  MOSCHEE DIN  EUROPA !! CU  ACEASTA  OCAZIE ADUCE  IN  TARA SI TAIETORII  DE CAPETE DE LA  STATUL ISLAMIC (ISIS) !!!!

http://www.nasul.tv/t-basescu-il-face-praf-pe-ponta-decizia-cu-moscheea-ne-face-sa-ne-gandim-ca-a-fost-operat-la-cap-nu-exista-risc-mai-mare-decat-sa-aduci-600-000-de-studenti-mulsulmani-in-tara/

Acesti tradatori ai miscarii revolutionare justifica si acum, dupa trei ani de cand a fost alungat P.D.L.-ul de la guvernare, taierile de pensii si salarii, inclusiv si mai ales taierea indemnizatiilor revolutionarilor luptatori cu merite deosebite. Folosesc exact argumentele criminale ale lui Basescu si ale camarilei sale de infractori. Nu le mai luati apararea aparatorilor hotilor si tradatorilor din politica. Asa le dati iarasi nas si iarasi vom pati la fel.

 5 
  : Iulie 06, 2015, 11:35:50  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către LRM-S-59
Dle NICU C,sa inteleg ca ma amenintati?Las la oparte faptul ca nu sunt eu buzdugan.Acum vorbiti cu mine Sucuturdean.Deci,astept raspuns:Sa ma consider amenintat de dumneavoastra?

 6 
  : Iulie 06, 2015, 11:22:18  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Adresez domnului Secretar de Stat Adrian Sanda, numit in functie de Premierul Romaniei Victor Viorel Ponta personal, urmatoarea sesizare (daca doreste sa o sustina cineva, sa anunte, desi consider ca nu e nevoie neaparat si de alti sustinatori):

Domnule Secretar de Stat Adrian Sanda, ati motivat aparitia O.U.G. 95/2015 folosind ca argument sarcina expresa pe care ati primit-o de la seful guvernului, domnul premier Ponta, care v-a cerut sa faceti ordine intre revolutionari, acuzati ca ar avea multi impostori printre ei. Ati afirmat ca toate eforturile dumneavoastra se vor concentra pe rezolvarea acestei grave probleme, de care antecesorii dumneavoastra, de la S.S.P.R. si C.P.R.D. se fac vinovati. Toate prevederile abuzive ale ordonantei, cu care stiti prea bine ca majoritatea covarsitoare a revolutinarilor nu sint de acord, le motivati cu acelasi deziderat, ca in randurile revolutinarilor sa mai primeaca indemnizatii doar cei merituosi in mod neindoielnic, evident, inatacabil. De aceea ati instituit un nou titlu, mai inalt, mai restrictiv, pe care sa-l acordati numai celor care au avut o contributie determinanta in Revolutia Romana din Decembrie.
Cu mare regret constat inca de pe acum, dupa ce primele liste cu determinanti au fost publicate, ca sarcina de a face ordine e ratata partial, fiind in pericol de a ramane neimplinita, caci deja au aparut numele unor impostori printre cele ale viitorilor beneficiari ai titlului de revolutionar cu rol determinant. Cazuri de acest fel v-au fost deja semnalate si am constatat ca asupra unora ati revenit, in timp ce asupra altora nu. Nu am sa ma refer la toate, ca sa nu va consum timpul pretios. De aceea am sa va supun atentiei un singur caz, pe care revolutionarii il considera revoltator si anume la cel al familiei de revolutionari Lesu.
Printr-o serie de camarazi, atat de la dumneavoastra, cat si de la membrii comisiei, stim ca acordarea titlului de revolutionar cu rol determinant fiicelor minore ale domnului Lesu o motivati prin existenta unor hotarari judecatoresti si ca pretindeti ca sinteti constrans sa aplicati decizia justitiei. Domnule Secretar de Stat, acele hotarari au fost obtinute tot prin frauda, ca in atatea alte cuze ale justitiei roase de coruptie de la noi. Dumneavoastra stiti ca domnul Lesu face parte din casta celor din justitie, ceea ce face cu atat mai suspecte acele decizii. Dar chiar si asa, daca doriti sa respectati deciziile respective, va atrag atentia ca ele se refereau la titlul de luptator cu merite deosebite, nu la cel de revolutionar cu rol determinant. Deci subterfugiul cu respectarea unor decizii judecatoresti nu tine si o sa fiti tras la raspundere pentru conferirea nejustificata a noilor titluri, atat dumneavoastra, cat si membrii comisiei pe care o conduceti, caci este strigator la cer sa justificati o escrocherie mare cu alta, mai mica, anterioara.
De aceea, va conjur sa reveniti grabnic asupra acestor hotarari, pana la sfarsitul saptamanii in curs (care abia a inceput), pentru a va respecta cuvantul dat premierului si promisiunile de dreptate si echitate facute revolutionarilor. Altfel, cu mare regret, dar in mod decis, ma voi adresa cu un memoriu domnului Prim Ministru, in care voi arata ca ii inselati asteptarile facand opusul a ceea ce ati promis.
Am sa anexez memoriului documentele doveditoare si am sa-i propun sa aprecieze si luarile de pozitie obraznice si jignitoare pe care si le-a permis la adresa sa, personal, pe care le are domnul Ionel Lesu si le publica oriunde poate pe Internet. Sper ca amenintarea voalata cu moartea la adresa sa, ca si satisfactia cu care o face si o publica, ii vor atrage suficient de mult atentia incat sa-l determine sa va ceara socoteala, sa va demita si sa ia si alte masuri legale impotriva dumneavoastra.
Cu o ultima rezrerva de respect pe care il datoram functiei in care ati foat numit, va cer sa reanalizati situatia copilitelor din 1989, pe care le-ati facut, in mod rusinos si revoltator, revolutionare cu rol determinant dupa 25 de ani de la Revolutie.

 7 
  : Iulie 06, 2015, 11:19:52  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către LRM-S-59
Chiar nu stiu ce se intampla la SSPR dle bambilici-nor-remus43de.Cred ca vor fi tensiuni.Dar mai cred ca Echipa Domnului Adrian Sanda se straduieste sa faca faţă tensiunilor si aplica legea.Eu doresc aplicarea intocmai a legilor existente in privinta revolutionarilor.Atat,si nimic mai mult,sa se respecte legea.

 8 
  : Iulie 06, 2015, 11:05:39  
Creat de LRM-S-59 - Ultimul mesaj de către Pacifist
ASOCIATIA SIBIU DECEMBRIE 89


Punct de vedere privind OUG nr. 95/2014

Sibiu - 11.02.2015

In cadrul asociatiei noastre, am dezbatut prevederile OUG nr. 95/2014 si in urma unor discutii indelungate, pornind de la puncte de vedere diferite, am ajuns la o concluzie unica, la care subscriem si care cuprinde urmatoarele:

1. Consideram imperios necesara limpezirea situatiei privind revolutionarii si restabilirea onorabilitatii celor care in mod legitim si demn au primit un titlu de merit, in urma participarii la Revolutia Romana din 1989. In consecinta sustinem promovarea OUG nr. 95/2014 cu modificarile sugerate mai jos si in spiritul
protocolului semnat cu secretarul de stat Adrian Sanda, la sedinta Colegiului Consultativ al Revolutionarilor din septembrie 2014.
2. Intelegem ca scopul ordonantei este acela de a face o triere bazata pe principiul meritului personal, in randul luptatorilor remarcati prin fapte deosebite. Ordonanta prevede instituirea calitatii de “luptator cu rol determinant”, aceasta fiind o solutie corecta si suficienta, care bine aplicata, aduce o clarificare necesara a legii, fiind in concordanta cu principiile pe care au fost intemeiate legile 42/1990 si 341/2004.
3. Am ajuns la concluzia ca acordarea calitatii de “luptator cu rol determinant” trebuie sa se faca in baza faptelor persoanei in cauza, in functie de importanta acestora si de riscul asumat, luand in considerare perioada 14-25 decembrie 1989.
   Credem ca impunerea unei restrictii privitoare la acordarea titlului de “luptator cu rol determinant”, doar pentru fapte care au avut loc inainte de ora 12:10 a zilei de 22.12.1989, ar distorsiona grav adevarul privind insasi Revolutia Romana, care ar parea in acest caz ca s-a incheiat odata cu fuga dictatorului. In consecinta, se impune renuntarea la conditia care prevede, ca titlul de “luptator cu rol determinant”, sa poata fi atribuit doar pentru fapte care au avut loc pana la fuga lui Ceausescu.
4. Mai multe orase martir care nu au avut victime pana la ora 12:10, in ziua de 22 decembrie 1989 (Arad, Brasov, Resita, Alba, Targoviste, Braila, Buzau, etc.), nu vor putea avea luptatori cu rol determinant, in conditiile actuale ale ordonantei. Dorim o mai exigenta si acceptam o mai restrictiva atribuire a drepturilor legale in functie de meritul personal, dar nu putem fi de acord cu eliminarea in bloc a unor orase martir de la eligibilitatea acordarii noului titlu.
   Este necesara eliminarea din ordonanta, a conditiei de acordare a calitatii de “luptator cu rol determinat”, in functie de existenta unor victime in localitate.
5. Acordarea abuziva a unor titluri si foloase unor persoane neindreptatite, poate fi rezolvata in perioada urmatoare, prin aplicarea prevederilor legale existente, in principal in baza articolului nr.49 din normele de aplicare ale legii 341/2004.

                           Presedinte:                                   Vicepresedinte:                              Membru Consiliu:
                        Mircea Bucur                            Puiu Nicolae Fesan                              Dan Toader


 9 
  : Iulie 06, 2015, 10:57:41  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Chiar nu stiti ce se intampla la fostul S.S.P.R., domnule Sucuturdean? Nu va cred, pentru ca scandalurile de acolo se inmultesc de la o zi la alta si se acutizeaza tot mai mult. Vreti sa spuneti ca stiu toti revolutionarii de ele si eu, de la marginea tarii, dar dumneavoastra, din centrul ei, nu ati aflat inca? Ne luati de prosti, aceasta e concluzia.

 10 
  : Iulie 06, 2015, 10:09:27  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către buzdugan
D-le BUZDUGAN ( SUCUTURDEAN ) incearca sa te potolesti, vezi ca ai jignit multa lume pe aici si nu e bine pentru tine, nu ai alteva de facut de cat sa stai la calculator si sa bati campii cu ordonanta ta ? sa ti fie rusine daca tu sustii o asemenea aberatie, curatenie se putea face si pe legea 341, NU mai trebuia sa chinuti oamenii si sa-i puneti la alte cheltueli. Tu nu stii ce se intampla la SSPR vorbesti numai tampenii, dar in scurt timp vei afla de la Politie si DNA.
Am mai spus ca sunt onorat sa fiu confundat cu Sucuturdean.In alta ordine de idei,sustin in continuare oug 95/2014.Nu stiu ce se intampla la SSPR.Stiu in schimb ca se lucreaza conform ordonantei.

Pagini: [1] 2 3 ... 10