Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : August 28, 2016, 22:02:07  
Creat de Admin - Ultimul mesaj de către Petre,
    DILEMA;

    VEHEMENTA, IMPETUOZITÁTE

 
    UN  HOT;   intodeauna  cu  multa  vehementa  si  impetuozitate  vine  la  fata  locului  si  pe  toate  caile  incearca  sa  deruteze,  denatureze  o  ancheta.
    UN  CRIMINAL;  intodeauna  cu  multa  tarie  de  caracter,  vehementa  si  impetuozitate  vine  la  fata  locului  si  pe  toate  caile  incearca  sa  deruteze,  denatureze    ancheta.
    UN  SECURIST;  intodeauna  cu  multa  putere  de  convingere,  multa  tarie  de  caracter,  vehementa  si  impetuozitate  vine  si  incearca   pe  toate  caile  incearca  sa  deruteze,  denatureze  si  sa  convinga  partenerii  de  discutii  sau  chiar  face  acuzatii  la persoane  importante, INSTITUTII  sau    pentru  a  putea  obtine  noi  date  in  cauza  unei  anchete. 

      PUTINI  OAMENI  LUPTA,  PERSISTA  SI  DEZBAT  O  SITUATIE  FARA  UN  SCOP!


 2 
  : August 28, 2016, 21:58:07  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către alexpress1
Veste: SE INTENTIONEAZA CONSTITUIREA UNR adica Uniunea Nationala a Revolutionarilor, o organizatie formata din asociatile de revolutionari din orasele unde au existat victime, unde s-a tras si unde au avut loc arestari in perioada revolutieI PINA IN DATA DE 22 DECEMBRIE.
SI CU LOCALITATILE UNDE NU SA TRAS SAU SA TRAS DUPA 12 09' 22 DEC 89 CE SE INTIMPLA? LE STERGEM DIN ISTORIE?
daca au avut si au facut istorie, nu pot fi steerse

 3 
  : August 28, 2016, 21:56:17  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
Au mai fost incercari de acest gen.Nu am auzit nimic despre asa ceva,desi in Sibiu sunt 5(cinci)asociatii legal infintate si cineva din aceste asociatii trebuia sa fie la curent,nu stie nimeni nimic.Totusi,o noua reorganizare a revolutionarilor e necesara.E necesara,dar posibila reorganizare trebuie sa fie pusa be baze reale.

sibienii si cei invitati vor primi totul in plic, scris.

 4 
  : August 28, 2016, 21:43:56  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către kostas
Rade ciob de oala sparta
D-na lider de sindicat dupa o asa zisa greva a foamei si dupa ce a ajuns in parlament pe sperantele oamenilor n-a facut altceva decat sa ridice mana la ordin ca mai apoi sa sustina si sa voteze fara pic de jena legea pensiilor speciale de parlamentari
Acum il bestema pe l......l pricipesei crezanduse mai breaza fara sa vada nenorocirile ce s-au facut de actualul parlament.Vorbeste de taieri dar de ce nu ne vorbeste si de golaniile facute de actualii innalti hoti?

 5 
  : August 28, 2016, 20:40:43  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Condoleante familiilor tuturor vicitimelor cutremurului din centrul Italiei.
Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati in cumplitul sinistru si sa-i odihneasca.

 6 
  : August 28, 2016, 20:30:30  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Ai tot respectul meu romane

Apel catre dusmanii patriei
Sunteți câteva zeci de mii în mijlocul acestui popor, dar foarte puțini, de vreme ce el rămâne încă în picioare.
Distribuie si tu ! Romanii nu trebuie sa se mai lase pacaliti!


Video: https://www.facebook.com/Romaniiseamuza/videos/1068409756587490/?hc_ref=NEWSFEED

 7 
  : August 28, 2016, 20:03:20  
Creat de Admin - Ultimul mesaj de către NVal
Și textul de pe Facebook e interesant.
Asociatia 21 Decembrie 1989Like Page
https://www.facebook.com/groups/AliantaNoastraROMANIA/975933172532101/?notif_t=group_activity&notif_id=1472336085410292
August 26 at 3:56am


Lacrimi şi speranţe la Parchetul General. Augustin Lazăr dă asigurări că dosarul Revoluţiei va fi soluţionat

La secţia Parchetelor Militare vor fi încadraţi procurori care să se ocupe de dosarul Revoluţiei, a informat Augustin Lazăr, promiţând disponibilitate pentru soluţionarea celui mai dureros dosar al acestei naţii, dosar cu peste 1200 de morţi.

Procurorul General, Augustin Lazăr, a dat miercuri asigurări reprezentanţilor Asociaţiei 21 Decembrie 1989 că “de data aceasta” “există disponibilitate” pentru soluţionarea dosarului Revoluţiei, dosar care, reamintim, a fost redeschis recent de magistraţii Înaltei Curţi, aceştia constatând “caracterul lacunar, superficial, incomplet, aproape formal al cercetărilor” care au condus la închiderea “cazului”.

“A fost aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii un număr de procurori care să fie încadraţi în secţia Parchetelor Militare, deoarece s-a constatat că la secţia Parchetelor Militare în acest moment nu este nimeni să facă acest dosar. Noi am solicitat un singur lucru, să fie numiţi procurori care au lucrat în acest caz şi care au dat dovadă de bună credinţă, competenţă şi putere pentru a putea finaliza două dosare imense, dosarul Revoluţiei şi al Mineriadei. Urmează să se preia dosarul, să fie numit procuror pe acest caz şi pe 23 septembrie, la următoare întâlnire, sper ca dosarul să fie început”, a declarat preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, după întrevederea cu Augustin Lazăr.

În opinia lui Mărieş, “dosarul ar trebui să înceapă de la cele 3 balcoane, balconul Comitetului Central, balconul Operei şi, cu referire la Mineriadă, balconul Universităţii. Toţi cei care au fost în acele balcoane şi au avut posibilitatea de a influenţa masele de oameni să fie întrebaţi dacă au fost ofiţeri, colaboratori ai securităţii, agenţi străini s.a.m.d. Să ştim care ce am fost!”

Mărieş a mai precizat că procurorul general a făcut afirmaţii că “de data asta aveţi toată încrederea că există disponibilitate din partea noastră pentru a soluţiona acest dosar.”

Întrebat despre procurorii care au instrumentat dosarul de o manieră care, potrivit motivării Înaltei Curţi a fost superficială şi incompletă, Mărieş a declarat că asociaţia pe care o reprezintă a cerut îndepărtarea acestora din secţia Parchetelor Militare.

La întâlnirea cu Augustin Lazăr a luat parte şi Veronica Orăşanu, împuşcată în cap şi în picior pe 27 decembrie 1989, la Craiova, în timp ce se îndrepta spre spital în durerile facerii. La finele discuţiei, dna Orăşanu şi-a exprimat speranţa că, de data asta, se va face dreptate.

“Soţul meu a murit la Revoluţie, eu am fost rănită la Revoluţie. În salvarea care mă ducea să nasc s-a tras. Soţ decedat, eu rănită, copil cu handicap! E născut pe 27 decembrie ’89. Nu înţeleg de ce s-a tras în salvare! Eu mergeam să dau naştere la un copil”, a povestit Veronica Orăşanu.

Potrivit femeii, rămasă văduvă şi cu trei copii, în ianuarie ’90 a fost chemată pentru declaraţii şi anchetatorii au încercat să-l scoată vinovat pentru drama ei pe… şoferul ambulanţei.

“În ianuarie ’90 m-au chemat, mi-au luat ceva declaraţii… cum că şoferul nu a oprit, ei au făcut semnal să oprească şi şoferul n-a oprit! Întreb şi eu, ca om, de ce nu s-a tras în roţi?

Aveam 21 de ani şi jumătate şi soţul 22 şi jumătate! Am rămas cu trei copii. Vreau doar să se facă dreptate! Să plătească pentru ceea ce au făcut!“, a adăugat Veronica Orăşanu printre hohote de plâns.

Veronica Orăşanu a crescut singură trei copii, fără ca statul să o fi compensat pentru pierderea suferită. Ultimul copil, cel născut în ziua în care a fost împuşcată a rămas cu handicap fizic şi mental şi necesită şi acum îngrijiri speciale. Pe lângă durerea din inimă, sub păr Veronica ascunde o scobitură adâncă, urmă a schijei care i-a intrat în craniu.

Reamintim că la începutul lunii aprilie 2016, Procurorul General interimar de atunci, Bogdan Licu, a anunţat că dosarul Revoluţiei, clasat în octombrie 2015, a fost redeschis, întrucât “nu s-au făcut demersuri pentru aflarea adevărului”.

O lună mai târziu, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis confirmarea rezoluţiei de redeschidere a Dosarului Revoluţiei. Decizia de redeschidere a fost pronunţată de judecătoarea Cosma Rodica, care a constatat, potrivit motivării, că ancheta iniţială a fost făcută “superficial”, iar urmărirea penală din 2004 a întrerupt prescripţia pentru toţi participanţii la fapte.

“Judecătorul de cameră preliminară, apreciază ca fiind întemeiată concluzia prim-adjunctului procurorului general, prin care a fost infirmată ordonanţa nr.11/P/2014 din data de 14 octombrie 2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte, Secţia Parchetelor Militare, constatând caracterul lacunar, incomplet al cercetărilor, investigaţiile efectuate fiind insuficiente şi nerelevante pentru lămurirea împrejurărilor de fapt”, se arată în motivare.

“Pe de altă parte, se constată că procurorul a dispus clasarea pentru fapte care potrivit dispoziţiilor art.123 alin.2 Cod penal anterior sunt imprescriptibile – infracţiunile contra păcii şi omenirii (propagandă pentru război, genocid, tratamente neomenoase, distrugerea unor obiecte şi însuşirea unor bani, distrugerea, jefuirea sau însuşirea unor valori culturale), iar pentru infracţiunile de omor, omor calificat şi omor deosebit de grav nu era împlinit termenul de prescripţie până la momentul adoptării rezoluţiei de începere a urmăririi penale dispusă la 7 decembrie 2004. (…) Trecerea timpului nu scuteşte statul român de respectarea obligaţiilor sale internaţionale şi nici autorii încălcărilor de răspundere penală individuală a acestora”, mai arată judecătoarea Cosma, în motivarea obţinută de Epoch Times.

http://www.epochtimes-romania.com/…/lacrimi-si-sperante-la-…—251246

http://www.asociatia21decembrie1989.ro/…/lacrimi-si-speran…/

 8 
  : August 28, 2016, 19:41:32  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Mr. G
Cristiana Anghel, lui Emil Boc: Blestemat să fii, criminal ordinar!
Autor: Ionel Dancu | sâmbătă, 27 august 2016 | 22 Comentarii | 2424 Vizualizari
 

Senatoarea Cristiana Anghel a reacţionat extrem de dur la adresa fostului premier Emil Boc, actual primar în Cluj-Napoca, după ce acesta a spus la Liga Aleşilor Locali a PNL din Poiana Braşov că va milita împotriva pensiilor speciale.
"Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala!", a scris senatoarea Cristiana Anghel pe Facebook.
VALABIL SI PENTRU URMASI LUI LA GUVRNUL ROMANIEI DIN 2011 INCOACE. 9 
  : August 28, 2016, 19:38:22  
Creat de judecator - Ultimul mesaj de către anonymous
SOLIDARITATE;


Dezbinarea  distruge.

Ce  aveti  de  gind  sa  faceti?

Terminati  cu  aiurelile  si  ideile  idioate.


•   familie organizata, consolidata si  si  bine  inchegata, iubitoare = belsug, nivel de  trai bun  si  dezvoltare


•   familie  dezorganizata  formata  din  ingimfati, ....., orgoliosi =  dezbinare  si  prostie.         
       
  ****PROSTUL  NU  E  PROST  DESTUL, DACA  NU  E  SI  FUDUL*
                                           

                      DESTEPTATI-VA!


D

: Petre EXISTA REVERSU  CA UN PREFĂCUT CA MARIES" SA SE DEA RÂNIT PENTRU REVOLUȚIONARI SI TOTU SE DUCE DRACULUI SI VORBESTI DE  Dezbinarea,orgoliosi, DESTEPTI ??

 10 
  : August 28, 2016, 19:31:34  
Creat de judecator - Ultimul mesaj de către Petre,
SOLIDARITATE;


Dezbinarea  distruge.

Ce  aveti  de  gind  sa  faceti?

Terminati  cu  aiurelile  si  ideile  idioate.


•   familie organizata, consolidata si  si  bine  inchegata, iubitoare = belsug, nivel de  trai bun  si  dezvoltare


•   familie  dezorganizata  formata  din  ingimfati, destepti......, orgoliosi =  dezbinare  si  prostie.         
       
  ****PROSTUL  NU  E  PROST  DESTUL, DACA  NU  E  SI  FUDUL*
                                           

                      DESTEPTATI-VA!


Pagini: [1] 2 3 ... 10