Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Mai 27, 2018, 07:04:18  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către mercurie2
Presedintele Romaniei are practic in subordine doua servicii de informatii, deci presedintele va fi ales sa reprezinte interesele cuiva, dar numa ale romanilor nu !

 2 
  : Mai 27, 2018, 06:55:02  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Florica..., are...mai multe 'articole'...(cam) toate 'gen'..."cu nasu-n suflet"...   https://www.vice.com/ro/contributor/razvan-filip

 3 
  : Mai 27, 2018, 06:27:16  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Cred că e de reflectat pe această temă. Vă semnalez o primă candidatură. După ce opinia publică s-a lămurit că ăia care l-au dat jos pe Ceauşescu sînt nişte nemernici, cred că are şanse. Ba mai cred că se vor găsi şi unii de pe acest forum să-l voteze, cu condiţia să le dea indemnizaţii.
............................................................................
Fraza subliniata [si (poate) nu numai] ma determina sa ma intreb : O fi, totusi, si ceva adevarat in cele scrise pe Facebook ? ? ? :
Laurentiu Elefteriu minciuni !!! Este cert faptul ca;tu si familia ta ati fost delatori ai securitatii ! Ai fost introdus in arestul militiei pentru informarea securitatii asupra celor discutate de ceilalti arestati!

 4 
  : Mai 27, 2018, 05:54:46  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
https://claudiuiordache.wordpress.com/

"Apoi m-au demis într-o ședință “securistică”de pomină! Pentru ca ulterior să mă acuze de felonie, de trădarea seniorului de către vasalul lui! Nu am fost nici o clipă vasalul lui Ion Iliescu! Ei, poate! Ei, desigur!"  O fi fost sau nu ('vasal')... ? ? ?

"Când ședința s-a sfârşit am înţeles, dacă mai era nevoie, cu ce fel de oameni fără caracter mă însoţisem pentru a duce lucrarea Institutului până la capăt!"  Nu e cam (mult prea) tarziu... ? ? ?

"În acest moment încă am răgazul să chem în judecată actuala conducere a IRRD, pentru a dovedi ilegalitatea manevrelor lor, ce n-au respectat nici Legea Institutului, nici Legile Statului!"  ''Apoi să știu de bine că intru în cremenal! Să mai văz eu ..... Da! cine mănâncă poporul să meargă la cremenal!'' Grin Cry Grin

 5 
  : Mai 27, 2018, 04:52:12  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
M-asteptam sa postezi lista cu PSD-istii marcanti ( macar pe astia mai importanti ) , beneficiari ai finantarilor fundatiei Soros ! Grin
Daca exista o asemenea lista..., de ce nu o postezi tu, Florinel ? Huh
Mai Florine..., tinand cont ca ai postat recent doua imagini cu un domn (una 'la iarba verde', cealalta intr-un birou) am tras concluzia, logica dealtfel, ca ''tineti aproape'' (adica aveti o relatie , cel putin, amicala).  Ai cumva si vreo informatie daca respectivul domn mai are aceasta functie (precizez/mentionez  ca   este/era  vorba de anul 2011) :
" Conducerea BNR 1989

 
PRESEDINTE COORDONATOR DEMI IOAN "

 6 
  : Mai 27, 2018, 04:24:10  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
http://adevarul.ro/locale/giurgiu/post-radio-pirat-descoperit-politisti-se-primeau-telefoane-direct-faceau-dedicatii-1_5b092ec5df52022f756cf9e1/index.html
http://www.ziare.com/giurgiu/stiri-actualitate/post-de-radio-pirat-desfiintat-de-politistii-giurgiuveni-foto-7294592
http://informatiadegiurgiu.ro/post-de-radio-pirat-descoperit-de-politistii-giurgiuveni/
http://evz.ro/post-de-radio-pirat-desfiintat-de-politistii-giurgiuveni.html
Oare "s-or incadra" la :
"1.- transmiterea de programe de radiodifuziune fara licența de emisie;
2.- radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi de autor;
"
si ''apropitarii'' altor "posturi de radio"...din alt(e) judet(e)... ? ? ?   Intreb, pur si simplu...nu afirm si nici nu insinuez ceva... Grin

 7 
  : Mai 27, 2018, 04:00:34  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Sursa : Facebook : https://www.facebook.com/alexpress1

" Alex Oprea
15 ore
·
Mi s-a cerut părerea despre Basarabia. Simplu...Basarabia este teritoriul românesc pe care uneori din lașitate sau politici externe proaste îl lăsăm pradă influentelor comuniste sau retarde. Unirea cu Basarabia nu are cum să aducă pierderi,dacă știm să jucăm. Ne poate aduce însă un plus...pe care nu îl voi explica aici deocamdată.

Alex Oprea
20 ore ·

Multi m-au rugat sa îmi spun opinia despre faptele lui Ilie Năstase: un nesimțit infatuat!

Alex Oprea
21 ore ·

Pe pagina sa de socializare un anume Sorin Mester,secretar de stat la revoluționari,membru PSD, critica demersul lui Orban. Individul nu are nici cea mai mică noțiune de democrație,sau de fapt urmează directiva premierului de a "reduce democrația". Acest individ nu reprezintă pozitia nici unui revoluționar deoarece el nu are susținerea nici unei asociații de revoluționari,fiind numit acolo fiindcă "murea de foame" plingind pe a ușile impostorului Codrin Ștefănescu. El ocupa de luni bune acest post aducind deservicii revoluționarilor și incalcind sistematic legea de organizare și funcționare a instituției pe care o conduce. Adică ia leafa degeaba, din banii noștrii. Eu cred că demersul lui Orban ar trebui susținut de toți cei care au fost furați timp de 28 de ani, fiindcă e unul legitim. PS - nu sunt membru PNL sau al vre-unui partid! Nici nu am de gînd!

Alex Oprea
25 mai la 13:03
·
Susțin Ponta in demersul său de demolare a PSD! Doar in acest demers!

Alex Oprea
25 mai la 08:51
·
Atentie,toti care au postat chestiuni false despre mine au fost deferiti Parchetului Sibiu. "

Se (mai) poate comenta ? ? ?  Nu merita efortul !!!!!

 8 
  : Mai 27, 2018, 03:43:19  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
http://evz.ro/carmen-dan-verificari-campina.html

http://stiri-zilnic.ro/2018/05/26/documentul-devastator-al-fostului-procuror-negulescu-legaturile-adanci-cu-sri-la-dna-ploiesti-au-fost-realizate-in-baza-unui-protocol-bilateral/


https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/25/exclusivprocurorul-negulescu-mircea-aruncat-pisica-moarta-si-urat-mirositoare-curtea-sriinformatii-cu-caracter-de-fake-news-ale-celor-de-la-q-magazine/

 9 
  : Mai 27, 2018, 03:06:01  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Există membri ai forumului care atunci cînd li se demonstrează că au greșit, că au ales o direcție de acțiune care nu are legătură cu adevărul ș.a.m.d., preferă să blameze pe oricine și orice numai pentru a-și conferi lor dreptatea pe care este evident că nu o au. Dacă nici presa lor preferată, România Liberă, The Telegraph etc., nu mai poate fi citată ca argument, ce le mai rămîne? Ordinele primite, după care se orientează în rețeaua de dezinformare în masă în care acționează?
Nu cred ca nu stiti ca atit evz.ro cit si Romania libera au fost preluate de PSD prin politica agresiva a mustaciosului pentru suprimarea libertatii presei.Niste fomisti care pe fondul marasmului economic actual au ales " sa pupe papucul lui Suleiman brazilianu' pentru a rezista pe piata si a nu fi fortati sa-si inchida 'taraba' ! Puah !!! Angry Angry Angry
Mai Floricica..., eu nu stiu...dar nici sa cred ce scrii tu...NU POT !!!  Asa ca..., rogute-as...poti si   argumenta/demonstra/dovedi   cele afirmate... ? ? ?

 10 
  : Mai 27, 2018, 02:23:59  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Sursa : Facebook : 'Revoluția din 1989' : https://www.facebook.com/groups/rev1989/
" Nicolae N Sucuturdean a distribuit un link.
19 Aprilie
Doru Mărieș la Revoluție, 22 dec. În C.C.
Pentru cei care nu știu: "   

Link-ul este : https://www.youtube.com/watch?v=95kT2JQc8Eg&app=desktop

Intentia domnului Sucuturdean, - de a-l 'preaslavi' pe Teodor Maries -, cred ca fost sincera...dar 'neinspirata'; nu stiu daca a citit toate comentariile facute in legatura cu postarea dumnealui...  Merita a fi lecturate cu atentie.

Pagini: [1] 2 3 ... 10