Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Mai 26, 2016, 00:25:29  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Dacă nu știți cum arată o cruce ortodoxă, domnule Oprea, încercați să aflați, nu să criticați ceea ce nu cunoașteți și nu înțelegeți. E o simplă problemă de cultură generală în România, nu de metafizică și nici măcar de credință. Am aflat și am înțeles că sînteți un catolic militant și că vă lăudați cu aceasta. Foarte bine, nu are nimeni nimic împotrivă, dar nu acceptăm să ne luați peste picior ortodoxia. Încercați să vă mențineți în limite civilizate în acele emisiuni pe care le faceți și o să aveți de cîștigat, sau de pierdut mai puțin din respectul nostru.

Am găsit o posibilă explicație ascunsă pînă acum a comportamentului ciudat al domnului Alex Oprea.
S-a întîmplat să citesc o notiță mică facută de domnul Daniel Osmuliokevici acum o oră pe Facebook.CAND AM INTREBAT PE ALEX OPREA CUM E CU ROMANIA CURATA sponsorizata si sustinuta DE SOROS a avut impertinenta de determinant sa nu rasunda ,,,conider ca ramane un GIBON fudul si anexat unor structuri

 2 
  : Mai 25, 2016, 23:50:16  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kobra 22
www.nasul.tv/bomba-un-cotidian-central-a-publicat-stirea-mortii-lui-condrea-cu-o-zi-inainte-de-accident
Luni, 23 mai 2016


BOMBĂ!   Un cotidian central a publicat știrea MORȚII lui CONDREA cu o zi înainte de accident!
Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc. Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea. „Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului. Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea. Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma. Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale. Ştire în curs de actualizare”


Ca si dumneavoastra, parca n-as crede in varianta sinuciderii. Sunt convins ca povestea este cu mult mai urata si mult adancita (in sus), cu legaturi de tip mafiot. Insa "Bomba" de la Curierul National nu este decat smecherie SEO (Search Engine Optimization). Antedateaza articolele cu pricina pentru a intra pe prima pagina in motoarele de cautare (Google sau altele). E folosita frecvent de diverse tabloide (cu mai putine scrupule). Daca dati o cautare pe Curierul National cu cuvintele cheie Patronul Hexi Pharma veti vedea ca pe data de 22 mai nu exista nicio stire cu subiectul acesta... ba mai mult, purtatorul de cuvant al politiei tot pe 21 mai da declaratii.
http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2016-05-21/Purtatorul+de+cuvant+al+Poli%C8%9Biei+Ilfov%2C+despre+accidentul+in+care+a+murit+Dan+Condrea%3A+Nu+au+existat+urme+de+franare%2C+luam+in+calcul+%C8%99i+varianta+sinuciderii&hl=Patronul%20Hexi%20Pharma&tip=toate

Deja au aparut ilustratii ale adevarurilor care nu se spun, decat asa, ca mai jos, in gluma.  SA LUCRAM CU MATERIALUL CLIENTULUI.

    " CE AVEM NOI AICI?
    CHIAR ASA, VREM SA STIM SI NOI CE AVEM NOI AICI? "
 
    IA CITITI SI ANALIZATI ACESTE STIRI CONTRADICTORII:

    DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni
Autor:
Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 17:36
 
Gabriela Pelin, principalul martor în cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea, a fost audiată miercuri la Parchetul General. Ulterior, aceasta a povestit jurnaliștilor tot ce a văzut în seara de duminică.
Ea a susținut că nu a văzut impactul propriu-zis, ci doar a auzit o bubuitură și a ajuns la fața locului în speranță că o să mai găsească pe cineva în viață. Odată ajunsă acolo, a constatat că în interiorul mașinii nu se mai vedea deloc, atât era de distrusă. Prin urmare, a început să caute prin iarbă supraviețuitori, dar a dat de trupul lui Condrea. Ulterior, a văzut și capul acestuia îngropat în pământ.

Ea este cea care a anunțat autoritățile rapid și a stat la fața locului cât s-au făcut măsurătorile.
În opinia sa, nu a fost vorba despre o sinucidere: Dan Condrea pur și simplu a ieșit cumva de pe șosea pe spațiul verde și a intrat în copac practic încercând să revină pe drum.

”L-am văzut pe domn, dar nu știam cine e pentru că nu m-a interesat. Am mers în linie dreaptă, el a semnalizat, m-a depășit și, la un moemnt dat, am auzit o bubuitură puternică. m-am uitat în față și mașina nu mai era. Mi-am zis imediat că aia e mașina care a oprit, apoi am văzut un biciclist care făcea semne disperate și zburau bucăți prin aer.

Comentariu : Nu poti avea o imagine clara a "bucatilor din vehicul zburand prin aer" decat daca esti la o distanta de maxim 300 metri si nu la doi kilometri.
 
Am fugit la mașină și ieșea fum din ea.

 Comentariu : Sa vezi fum din masina, atunci acest vehicol a fost detonat din interior, iar tu ca martor ocular esti in apropierea acestuia.  La doi kilometri distanta cu o viteza de 90 de kilometri la ora din afirmatiile doamnei, c-am da cu virgula.

 Biciclistul se apropia și el și mi-a zis să sun la 112. Voiam să văd dacă trăiește cineva, dar nu se mai vedea interiorul mașinii. La un metru aproape de fiare era un cadavru. Se vedea spatele, cămașa tăiată și picioarele într-o poziție nefirească, dar nu i se vedea capul. Atunci mi-am că nu mă pot apropia mai mult. Apoi i-am văzut capul îngropat în pământ mi-am zis că sigur nu mai respiră. Le-am zis la 112 că e o persoană decedată și biciclistului că l-am găsit.

Între timp a venit o mașină de poliție. Venise întâmplător, nu era cea chemată de mine.

 Comentariu: Lucratorii de politie nu o lasa pe stimata doamna sa se apropie de perimetrul accidentului pentru a nu se distruge probele. Politia nu vine intamplator.

 Am căutat prin iarbă dacă mai este cineva și atunci am găsit portofelul și actele. Am văzut un permis de conducere și banii. Buletin nu avea. Am citit permisul și acolo scria ”Condrea”. Mi-a zis polițistul atunci să îi dau permisul să dea prin stație CNP-ul”, a povestit Pelin, potrivit B1 Tv.

Aceasta a mai spus că trecuseră aproape doi kilometri din momentul în care a fost depășită până când a auzit zgomotul impactului. De asemenea, ea a mai precizat că nu a văzut accidentul propriu-zis, ci a ajuns la fața locului doar după ce a auzit bubuitura.

Comentariu: CE VITEZA AVEA DOAMNA DE A AUZIT BUBUITURA ?
  Nu cumva doamna mai avea pe cineva in masina si chiar aceasta sa fi fost autoturismul  care il sicana in trafic pe CODLEA ?

În opinia acesteia, a fost doar un accident pentru că se putea vedea că Dan Condrea încercase cumva să revină pe șosea: ”Se vede clar în iarbă că a mers vreo șase metri și că a vrut să intre iar pe șosea, doar că acolo e un șanț mic și te chinui. Atunci a intrat în copac. Am stat să facă măsurători. Ambulanța l-a învelit cu o folie, a constat decesul și au spus că o să vină cei de la IML”.
 
Martorul a mai spus că Dan Condrea nu era urmărit de nimeni, căci nu mai era nimeni pe șosea și că nu a văzut sânge.


 Comentariu: Pai daca nu mai era nimeni pe sosea, masina de politie din ce sens a venit ?
             Un accident soldat cu victime lasa urme de sange destul de impresionante la fata locului iar martorul ne relateaza faptul ca nu a vazut urme de sange.Întrebată dacă, în opinia sa, varianta sinuciderii este exclusă, Pelin a răspuns: ”da! Poate vorbea la telefon și căuta ceva și a văzut că a căzut de pe șosea. Eu nu am văzut impactul doar că a ajuns în copac. M-a marcat tare că voiam să fie în viață. De două zile nu-mi revin. Toată lumea acuză că e asasinat, că e sinucidere... Nu cred că un om îi spune copilului ”vin să te iau, dar mă duc să mă omor”, sau ”te sun că vin, dar nu mai vin”.  Un nou martor la accidentul lui Condrea: 'Era urmărit, fugea de o maşină care se afla în spate'

Autor:
Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 21:51
 
Un martor la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, susţine că patronul Hexi Pharma era urmărit de o altă maşină şi a pierdut controlul volanului pe când încerca să scape de urmăritori.

 Comentariu: Martorul afirma faptul ca, Dan Condrea era urmarit de o alta masina ( chiar masina doamnei Gabriela Pelin) care sutine ca era la doi kilometri distanta de aceasta.

Martorul venea din sens opus celui în care se deplasa Dan Condrea şi a declarat pentru Kanal D că moartea patronului Hexi Pharma a fost premeditată.

Vezi şi: Antifrauda anchetează legăturile dintre Asesoft și Hexi Pharma

"În spatele lui, la 100-150 de metri, era o altă maşină. Se urmăreau. Avea şi el viteză foarte mare, nici celălalt nu avea o viteză chiar mică. Fugea şi el. M-am intersectat cu el. Am văzut că avea viteză foarte mare şi la un moment dat s-a dat cât mai aproape de marginea drumului. Încerca să-l evite pe cel din spate", a spus martorul.

Acesta a povestit şi ce s-a întâmplat în secundele impactului: "A mers pe iarbă. Cred că a pierdut controlul volanului, cred că se uita în oglindă, cine ştie... Cred că i-a distras atenţia cel din spate. Cel din spate a luat-o înainte. A călcat un pic, s-a aprins stopul de frână, s-a aprins, nu a pus frână, cred că a călcat un pic şi s-a dus înainte".

Vezi şi: Angajații Hexi Pharma anunță CUTREMURUL: 'Nu mai tăcem! Aşa ne-a dictat sistemul'
Vezi şi: DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni

Deci, stimati colegi.

  Avem in fata un caz clasic de  "asasinat" sau "sinucidere" clasic de manual al serviciilor specializate in acest domeniu.

   Martorii acestui "accident" nu stiu sa minta.
    Au stricat toata operatiunea de "asasinat" a lui D. Condrea.
   

   TOATA ACEASTA "DRAMA", ESTE SERVITA POPULATIEI PENTRU A SE MUSAMALIZA MAREA OPERATIUNE  PRIVIND DISTRUGEREA ROMANIEI.
   
    SI ACEST CAZ PRIVIND HEXI PHARMA ESTE DOAR INCEPUTUL UNOR DEZVALUIRI MULT MAI GRAVE PRIVIND ATENTATELE LA SIGURANTA NATIONALA IN CEEACE PRIVESTE SANATATEA POPULATIEI.
   
     VINE LA RAND SITUATIA CATASTROFALA PRIVIND IMBOLNAVIREA POPULATIEI CU VACCINURI INTERZISE, MEDICAMENTE CONTRAFACUTE, BLOCAREA RETROCEDARILOR DE TERENURI CATRE ADEVARATII PROPRIETARI IN FAVOAREA UNOR GRUPURI DE INTERESE TRANSFRONTALIERE SI MULTE ALTELE.

Va las pe voi sa trageti concluziile.

 Si ne mai miram ca noi revolutionarii, suntem in situatia in care ne aflam la 25 de ani de la evenimentele sangeroase din Decembrie 1989.

 
 
     

         

 3 
  : Mai 25, 2016, 23:45:50  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kobra 22
www.nasul.tv/bomba-un-cotidian-central-a-publicat-stirea-mortii-lui-condrea-cu-o-zi-inainte-de-accident
Luni, 23 mai 2016


BOMBĂ!   Un cotidian central a publicat știrea MORȚII lui CONDREA cu o zi înainte de accident!
Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc. Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea. „Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului. Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea. Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma. Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale. Ştire în curs de actualizare”


Ca si dumneavoastra, parca n-as crede in varianta sinuciderii. Sunt convins ca povestea este cu mult mai urata si mult adancita (in sus), cu legaturi de tip mafiot. Insa "Bomba" de la Curierul National nu este decat smecherie SEO (Search Engine Optimization). Antedateaza articolele cu pricina pentru a intra pe prima pagina in motoarele de cautare (Google sau altele). E folosita frecvent de diverse tabloide (cu mai putine scrupule). Daca dati o cautare pe Curierul National cu cuvintele cheie Patronul Hexi Pharma veti vedea ca pe data de 22 mai nu exista nicio stire cu subiectul acesta... ba mai mult, purtatorul de cuvant al politiei tot pe 21 mai da declaratii.
http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2016-05-21/Purtatorul+de+cuvant+al+Poli%C8%9Biei+Ilfov%2C+despre+accidentul+in+care+a+murit+Dan+Condrea%3A+Nu+au+existat+urme+de+franare%2C+luam+in+calcul+%C8%99i+varianta+sinuciderii&hl=Patronul%20Hexi%20Pharma&tip=toate

Deja au aparut ilustratii ale adevarurilor care nu se spun, decat asa, ca mai jos, in gluma.  SA LUCRAM CU MATERIALUL CLIENTULUI.

    " CE AVEM NOI AICI?
    CHIAR ASA, VREM SA STIM SI NOI CE AVEM NOI AICI? "
 
    IA CITITI SI ANALIZATI ACESTE STIRI CONTRADICTORII:

    DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni
Autor:
Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 17:36
 
Gabriela Pelin, principalul martor în cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea, a fost audiată miercuri la Parchetul General. Ulterior, aceasta a povestit jurnaliștilor tot ce a văzut în seara de duminică.
Ea a susținut că nu a văzut impactul propriu-zis, ci doar a auzit o bubuitură și a ajuns la fața locului în speranță că o să mai găsească pe cineva în viață. Odată ajunsă acolo, a constatat că în interiorul mașinii nu se mai vedea deloc, atât era de distrusă. Prin urmare, a început să caute prin iarbă supraviețuitori, dar a dat de trupul lui Condrea. Ulterior, a văzut și capul acestuia îngropat în pământ.

Ea este cea care a anunțat autoritățile rapid și a stat la fața locului cât s-au făcut măsurătorile.
În opinia sa, nu a fost vorba despre o sinucidere: Dan Condrea pur și simplu a ieșit cumva de pe șosea pe spațiul verde și a intrat în copac practic încercând să revină pe drum.

”L-am văzut pe domn, dar nu știam cine e pentru că nu m-a interesat. Am mers în linie dreaptă, el a semnalizat, m-a depășit și, la un moemnt dat, am auzit o bubuitură puternică. m-am uitat în față și mașina nu mai era. Mi-am zis imediat că aia e mașina care a oprit, apoi am văzut un biciclist care făcea semne disperate și zburau bucăți prin aer.

Comentariu : Nu poti avea o imagine clara a "bucatilor din vehicul zburand prin aer" decat daca esti la o distanta de maxim 300 metri si nu la doi kilometri.
 
Am fugit la mașină și ieșea fum din ea.

 Comentariu : Sa vezi fum din masina, atunci acest vehicol a fost detonat din interior, iar tu ca martor ocular esti in apropierea acestuia.  La doi kilometri distanta cu o viteza de 90 de kilometri la ora din afirmatiile doamnei, c-am da cu virgula.

 Biciclistul se apropia și el și mi-a zis să sun la 112. Voiam să văd dacă trăiește cineva, dar nu se mai vedea interiorul mașinii. La un metru aproape de fiare era un cadavru. Se vedea spatele, cămașa tăiată și picioarele într-o poziție nefirească, dar nu i se vedea capul. Atunci mi-am că nu mă pot apropia mai mult. Apoi i-am văzut capul îngropat în pământ mi-am zis că sigur nu mai respiră. Le-am zis la 112 că e o persoană decedată și biciclistului că l-am găsit.

Între timp a venit o mașină de poliție. Venise întâmplător, nu era cea chemată de mine.

 Comentariu: Lucratorii de politie nu o lasa pe stimata doamna sa se apropie de perimetrul accidentului pentru a nu se distruge probele. Politia nu vine intamplator.

 Am căutat prin iarbă dacă mai este cineva și atunci am găsit portofelul și actele. Am văzut un permis de conducere și banii. Buletin nu avea. Am citit permisul și acolo scria ”Condrea”. Mi-a zis polițistul atunci să îi dau permisul să dea prin stație CNP-ul”, a povestit Pelin, potrivit B1 Tv.

Aceasta a mai spus că trecuseră aproape doi kilometri din momentul în care a fost depășită până când a auzit zgomotul impactului. De asemenea, ea a mai precizat că nu a văzut accidentul propriu-zis, ci a ajuns la fața locului doar după ce a auzit bubuitura.

Comentariu: CE VITEZA AVEA DOAMNA DE A AUZIT BUBUITURA ?
  Nu cumva doamna mai avea pe cineva in masina si chiar aceasta sa fi fost autoturismul  care il sicana in trafic pe CONDREA ?

În opinia acesteia, a fost doar un accident pentru că se putea vedea că Dan Condrea încercase cumva să revină pe șosea: ”Se vede clar în iarbă că a mers vreo șase metri și că a vrut să intre iar pe șosea, doar că acolo e un șanț mic și te chinui. Atunci a intrat în copac. Am stat să facă măsurători. Ambulanța l-a învelit cu o folie, a constat decesul și au spus că o să vină cei de la IML”.
 
Martorul a mai spus că Dan Condrea nu era urmărit de nimeni, căci nu mai era nimeni pe șosea și că nu a văzut sânge.


 Comentariu: Pai daca nu mai era nimeni pe sosea, masina de politie din ce sens a venit ?
             Un accident soldat cu victime lasa urme de sange destul de impresionante la fata locului iar martorul ne relateaza faptul ca nu a vazut urme de sange.Întrebată dacă, în opinia sa, varianta sinuciderii este exclusă, Pelin a răspuns: ”da! Poate vorbea la telefon și căuta ceva și a văzut că a căzut de pe șosea. Eu nu am văzut impactul doar că a ajuns în copac. M-a marcat tare că voiam să fie în viață. De două zile nu-mi revin. Toată lumea acuză că e asasinat, că e sinucidere... Nu cred că un om îi spune copilului ”vin să te iau, dar mă duc să mă omor”, sau ”te sun că vin, dar nu mai vin”.  Un nou martor la accidentul lui Condrea: 'Era urmărit, fugea de o maşină care se afla în spate'

Autor:
Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 21:51
 
Un martor la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, susţine că patronul Hexi Pharma era urmărit de o altă maşină şi a pierdut controlul volanului pe când încerca să scape de urmăritori.

 Comentariu: Martorul afirma faptul ca, Dan Condrea era urmarit de o alta masina ( chiar masina doamnei Gabriela Pelin) care sutinea ca era la doi kilometri distanta de aceasta.

Martorul venea din sens opus celui în care se deplasa Dan Condrea şi a declarat pentru Kanal D că moartea patronului Hexi Pharma a fost premeditată.

Vezi şi: Antifrauda anchetează legăturile dintre Asesoft și Hexi Pharma

"În spatele lui, la 100-150 de metri, era o altă maşină. Se urmăreau. Avea şi el viteză foarte mare, nici celălalt nu avea o viteză chiar mică. Fugea şi el. M-am intersectat cu el. Am văzut că avea viteză foarte mare şi la un moment dat s-a dat cât mai aproape de marginea drumului. Încerca să-l evite pe cel din spate", a spus martorul.

Acesta a povestit şi ce s-a întâmplat în secundele impactului: "A mers pe iarbă. Cred că a pierdut controlul volanului, cred că se uita în oglindă, cine ştie... Cred că i-a distras atenţia cel din spate. Cel din spate a luat-o înainte. A călcat un pic, s-a aprins stopul de frână, s-a aprins, nu a pus frână, cred că a călcat un pic şi s-a dus înainte".

Vezi şi: Angajații Hexi Pharma anunță CUTREMURUL: 'Nu mai tăcem! Aşa ne-a dictat sistemul'
Vezi şi: DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni

Deci, stimati colegi.

  Avem in fata un caz clasic de  "asasinat" sau "sinucidere" clasic de manual al serviciilor specializate in acest domeniu.
   Martorii acestui "accident" nu stiu sa minta.
    Au stricat toata operatiunea de "asasinat" a lui D. Condrea.
   

   TOATA ACEASTA "DRAMA", ESTE SERVITA POPULATIEI PENTRU A SE MUSAMALIZA MAREA OPERATIUNE  PRIVIND DISTRUGEREA ROMANIEI.
   
    SI ACEST CAZA PRIVIND HEXI PHARMA ESTE DOAR INCEPUTUL UNOR DEZVALUIRI MULT MAI GRAVE PRIVIND ATENTATELE LA SIGURANTA NATIONALA IN CEEACE PRIVESTE SANATATEA POPULATIEI.
   
     VINE LA RAND SITUATIA CATASTROFALA PRIVIND IMBOLNAVIREA POPULATIEI CU VACCINURI INTERZISE, MEDICAMENTE CONTRAFACUTE, BLOCAREA RETROCEDARILOR DE TERENURI CATRE ADEVARATII PROPRIETARI IN FAVOAREA UNOR GRUPURI DE INTERESE TRANSFRONTALIERE SI MULTE ALTELE.

Va las pe voi sa trageti concluziile.

 Si ne mai miram ca noi revolutionarii, suntem in situatia in care ne aflam la 25 de ani de la evenimentele sangeroase din Decembrie 1989.

 
 
     

         

 4 
  : Mai 25, 2016, 23:40:24  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kobra 22
www.nasul.tv/bomba-un-cotidian-central-a-publicat-stirea-mortii-lui-condrea-cu-o-zi-inainte-de-accident
Luni, 23 mai 2016


BOMBĂ!   Un cotidian central a publicat știrea MORȚII lui CONDREA cu o zi înainte de accident!
Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc. Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea. „Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului. Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea. Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma. Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale. Ştire în curs de actualizare”


Ca si dumneavoastra, parca n-as crede in varianta sinuciderii. Sunt convins ca povestea este cu mult mai urata si mult adancita (in sus), cu legaturi de tip mafiot. Insa "Bomba" de la Curierul National nu este decat smecherie SEO (Search Engine Optimization). Antedateaza articolele cu pricina pentru a intra pe prima pagina in motoarele de cautare (Google sau altele). E folosita frecvent de diverse tabloide (cu mai putine scrupule). Daca dati o cautare pe Curierul National cu cuvintele cheie Patronul Hexi Pharma veti vedea ca pe data de 22 mai nu exista nicio stire cu subiectul acesta... ba mai mult, purtatorul de cuvant al politiei tot pe 21 mai da declaratii.
http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2016-05-21/Purtatorul+de+cuvant+al+Poli%C8%9Biei+Ilfov%2C+despre+accidentul+in+care+a+murit+Dan+Condrea%3A+Nu+au+existat+urme+de+franare%2C+luam+in+calcul+%C8%99i+varianta+sinuciderii&hl=Patronul%20Hexi%20Pharma&tip=toate

Deja au aparut ilustratii ale adevarurilor care nu se spun, decat asa, ca mai jos, in gluma.  SA LUCRAM CU MATERIALUL CLIENTULUI.

    " CE AVEM NOI AICI?
    CHIAR ASA, VREM SA STIM SI NOI CE AVEM NOI AICI? "
 
    IA CITITI SI ANALIZATI ACESTE STIRI CONTRADICTORII:

    DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni
Autor:
Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 17:36
 
Gabriela Pelin, principalul martor în cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea, a fost audiată miercuri la Parchetul General. Ulterior, aceasta a povestit jurnaliștilor tot ce a văzut în seara de duminică.
Ea a susținut că nu a văzut impactul propriu-zis, ci doar a auzit o bubuitură și a ajuns la fața locului în speranță că o să mai găsească pe cineva în viață. Odată ajunsă acolo, a constatat că în interiorul mașinii nu se mai vedea deloc, atât era de distrusă. Prin urmare, a început să caute prin iarbă supraviețuitori, dar a dat de trupul lui Condrea. Ulterior, a văzut și capul acestuia îngropat în pământ.

Ea este cea care a anunțat autoritățile rapid și a stat la fața locului cât s-au făcut măsurătorile.
În opinia sa, nu a fost vorba despre o sinucidere: Dan Condrea pur și simplu a ieșit cumva de pe șosea pe spațiul verde și a intrat în copac practic încercând să revină pe drum.

”L-am văzut pe domn, dar nu știam cine e pentru că nu m-a interesat. Am mers în linie dreaptă, el a semnalizat, m-a depășit și, la un moemnt dat, am auzit o bubuitură puternică. m-am uitat în față și mașina nu mai era. Mi-am zis imediat că aia e mașina care a oprit, apoi am văzut un biciclist care făcea semne disperate și zburau bucăți prin aer.

Comentariu : Nu poti avea o imagine clara a "bucatilor din vehicul zburand prin aer" decat daca esti la o distanta de maxim 300 metri si nu la doi kilometri.
 
Am fugit la mașină și ieșea fum din ea.

 Comentariu : Sa vezi fum din masina, atunci acest vehicol a fost detonat din interior, iar tu ca martor ocular esti in apropierea acestuia.  La doi kilometri distanta cu o viteza de 90 de kilometri la ora din afirmatiile doamnei, c-am da cu virgula.

 Biciclistul se apropia și el și mi-a zis să sun la 112. Voiam să văd dacă trăiește cineva, dar nu se mai vedea interiorul mașinii. La un metru aproape de fiare era un cadavru. Se vedea spatele, cămașa tăiată și picioarele într-o poziție nefirească, dar nu i se vedea capul. Atunci mi-am că nu mă pot apropia mai mult. Apoi i-am văzut capul îngropat în pământ mi-am zis că sigur nu mai respiră. Le-am zis la 112 că e o persoană decedată și biciclistului că l-am găsit.

Între timp a venit o mașină de poliție. Venise întâmplător, nu era cea chemată de mine.

 Comentariu: Lucratorii de politie nu o lasa pe stimata doamna sa se apropie de perimetrul accidentului pentru a nu se distruge probele. Politia nu vine intamplator.

 Am căutat prin iarbă dacă mai este cineva și atunci am găsit portofelul și actele. Am văzut un permis de conducere și banii. Buletin nu avea. Am citit permisul și acolo scria ”Condrea”. Mi-a zis polițistul atunci să îi dau permisul să dea prin stație CNP-ul”, a povestit Pelin, potrivit B1 Tv.

Aceasta a mai spus că trecuseră aproape doi kilometri din momentul în care a fost depășită până când a auzit zgomotul impactului. De asemenea, ea a mai precizat că nu a văzut accidentul propriu-zis, ci a ajuns la fața locului doar după ce a auzit bubuitura.

Comentariu: CE VITEZA AVEA DOAMNA DE A AUZIT BUBUITURA ?
  Nu cumva doamna mai avea pe cineva in masina si chiar aceasta sa fi fost autoturismul  care il sicana in trafic pe CODLEA ?

În opinia acesteia, a fost doar un accident pentru că se putea vedea că Dan Condrea încercase cumva să revină pe șosea: ”Se vede clar în iarbă că a mers vreo șase metri și că a vrut să intre iar pe șosea, doar că acolo e un șanț mic și te chinui. Atunci a intrat în copac. Am stat să facă măsurători. Ambulanța l-a învelit cu o folie, a constat decesul și au spus că o să vină cei de la IML”.
 
Martorul a mai spus că Dan Condrea nu era urmărit de nimeni, căci nu mai era nimeni pe șosea și că nu a văzut sânge.


 Comentariu: Pai daca nu mai era nimeni pe sosea, masina de politie din ce sens a venit ?
             Un accident soldat cu victime lasa urme de sange destul de impresionante la fata locului iar martorul ne relateaza faptul ca nu a vazut urme de sange.Întrebată dacă, în opinia sa, varianta sinuciderii este exclusă, Pelin a răspuns: ”da! Poate vorbea la telefon și căuta ceva și a văzut că a căzut de pe șosea. Eu nu am văzut impactul doar că a ajuns în copac. M-a marcat tare că voiam să fie în viață. De două zile nu-mi revin. Toată lumea acuză că e asasinat, că e sinucidere... Nu cred că un om îi spune copilului ”vin să te iau, dar mă duc să mă omor”, sau ”te sun că vin, dar nu mai vin”.  Un nou martor la accidentul lui Condrea: 'Era urmărit, fugea de o maşină care se afla în spate'

Autor:
Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 21:51
 
Un martor la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, susţine că patronul Hexi Pharma era urmărit de o altă maşină şi a pierdut controlul volanului pe când încerca să scape de urmăritori.

 Comentariu: Martorul afirma faptul ca, Dan Condrea era urmarit de o alta masina ( chiar masina doamnei Gabriela Pelin) care sutinea ca era la doi kilometri distanta de aceasta.

Martorul venea din sens opus celui în care se deplasa Dan Condrea şi a declarat pentru Kanal D că moartea patronului Hexi Pharma a fost premeditată.

Vezi şi: Antifrauda anchetează legăturile dintre Asesoft și Hexi Pharma

"În spatele lui, la 100-150 de metri, era o altă maşină. Se urmăreau. Avea şi el viteză foarte mare, nici celălalt nu avea o viteză chiar mică. Fugea şi el. M-am intersectat cu el. Am văzut că avea viteză foarte mare şi la un moment dat s-a dat cât mai aproape de marginea drumului. Încerca să-l evite pe cel din spate", a spus martorul.

Acesta a povestit şi ce s-a întâmplat în secundele impactului: "A mers pe iarbă. Cred că a pierdut controlul volanului, cred că se uita în oglindă, cine ştie... Cred că i-a distras atenţia cel din spate. Cel din spate a luat-o înainte. A călcat un pic, s-a aprins stopul de frână, s-a aprins, nu a pus frână, cred că a călcat un pic şi s-a dus înainte".

Vezi şi: Angajații Hexi Pharma anunță CUTREMURUL: 'Nu mai tăcem! Aşa ne-a dictat sistemul'
Vezi şi: DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni

Deci, stimati colegi.

  Avem in fata un caz clasic de  "asasinat" sau "sinucidere" clasic de manual al serviciilor specializate in acest domeniu.
   Martorii acestui "accident" nu stiu sa minta.
    Au stricat toata operatiunea de "asasinat" a lui D. Condrea.
   

   TOATA ACEASTA "DRAMA", ESTE SERVITA POPULATIEI PENTRU A SE MUSAMALIZA MAREA OPERATIUNE  PRIVIND DISTRUGEREA ROMANIEI.
   
    SI ACEST CAZA PRIVIND HEXI PHARMA ESTE DOAR INCEPUTUL UNOR DEZVALUIRI MULT MAI GRAVE PRIVIND ATENTATELE LA SIGURANTA NATIONALA IN CEEACE PRIVESTE SANATATEA POPULATIEI.
   
     VINE LA RAND SITUATIA CATASTROFALA PRIVIND IMBOLNAVIREA POPULATIEI CU VACCINURI INTERZISE, MEDICAMENTE CONTRAFACUTE, BLOCAREA RETROCEDARILOR DE TERENURI CATRE ADEVARATII PROPRIETARI IN FAVOAREA UNOR GRUPURI DE INTERESE TRANSFRONTALIERE SI MULTE ALTELE.

Va las pe voi sa trageti concluziile.

 Si ne mai miram ca noi revolutionarii, suntem in situatia in care ne aflam la 25 de ani de la evenimentele sangeroase din Decembrie 1989.

 
 
     

         

 5 
  : Mai 25, 2016, 22:57:13  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către kostas
A privii realitatea asa cum este ea nu cred ca inseamna a fi papagal iar de te crezi........te priveste.
Cat despre pace,paine,libertate etc. eu nu cred ca poti sa le ai daca-ti lipseste increderea de sine si-n unii apropiati iar in plus te si-i desconsideri.

 6 
  : Mai 25, 2016, 21:27:33  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către Petre,
Daca era un oarecare si nu era general fii sigur ca pana acum aveai tot sprijinul din partea ss....... iar certifictul era de mult anulat,dar cum  este invers......
NU  VREAU  SA  FIU  RAU
DAR VA ADUC AMINTEȘ
PECE,  PAINE  SI  LIBRTATE
CRED  CA  SUNTEM  MULTI  PAPAGALI

 7 
  : Mai 25, 2016, 21:24:58  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către kostas
Daca era un oarecare si nu era general fii sigur ca pana acum aveai tot sprijinul din partea ss....... iar certifictul era de mult anulat,dar cum  este invers......

 8 
  : Mai 25, 2016, 20:09:24  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Aromanii macedoneni si-au sarbatorit Ziua in 23 mai, cu muzica dans si port popular. Uramriti o inregistrare postata pe YouTube:
Canticlu alu Pitu Guli - www.youtube.com/watch?v=tL5sSLu7MDQ&feature=youtu.be.

 9 
  : Mai 25, 2016, 19:36:35  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
www.nasul.tv/bomba-un-cotidian-central-a-publicat-stirea-mortii-lui-condrea-cu-o-zi-inainte-de-accident
Luni, 23 mai 2016


BOMBĂ!   Un cotidian central a publicat știrea MORȚII lui CONDREA cu o zi înainte de accident!
Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc. Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea. „Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului. Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea. Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma. Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale. Ştire în curs de actualizare”


Ca si dumneavoastra, parca n-as crede in varianta sinuciderii. Sunt convins ca povestea este cu mult mai urata si mult adancita (in sus), cu legaturi de tip mafiot. Insa "Bomba" de la Curierul National nu este decat smecherie SEO (Search Engine Optimization). Antedateaza articolele cu pricina pentru a intra pe prima pagina in motoarele de cautare (Google sau altele). E folosita frecvent de diverse tabloide (cu mai putine scrupule). Daca dati o cautare pe Curierul National cu cuvintele cheie Patronul Hexi Pharma veti vedea ca pe data de 22 mai nu exista nicio stire cu subiectul acesta... ba mai mult, purtatorul de cuvant al politiei tot pe 21 mai da declaratii.
http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2016-05-21/Purtatorul+de+cuvant+al+Poli%C8%9Biei+Ilfov%2C+despre+accidentul+in+care+a+murit+Dan+Condrea%3A+Nu+au+existat+urme+de+franare%2C+luam+in+calcul+%C8%99i+varianta+sinuciderii&hl=Patronul%20Hexi%20Pharma&tip=toate

Deja au aparut ilustratii ale adevarurilor care nu se spun, decat asa, ca mai jos, in gluma.


 10 
  : Mai 25, 2016, 19:33:39  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către remus43de
De acord, dar cum facem? Ramane un simplu apel, facem mai mult?

Pagini: [1] 2 3 ... 10