Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 10

 1 
  : Decembrie 02, 2020, 02:06:38  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Brasoveanul
Nu va pune pe ganduri? Cititi cu atentie!
Text preluat, dar cu care rezonez și de aceea vi-l trimit, cu dorința arzătoare de a va determina să mergeți duminica la vot!
- CUM TE CHEAMĂ PUI DE DAC ? ? ?
- Werner Iohannis, Măria Ta, Președintele României!
- Pe voi doi cu tricolorul la piept, cum va cheama, romanasii mei?
- Noi suntem primari, Dominik Fritz si Clotilde Armand!
- Dar pe tine, pui de roman?
- Ludovic Orban, Excelența - Voastră, Premierul României!
- Și pe tine, urmaș al carpilor?
- Eduard Hellvig, Prealuminate Domn, Directorul SRI!
- Pe tine cum te cheamă, vlăstar al lui Decebal?
- Sigfrid Mureșan, Măria Ta, Comisar European!
- Dar pe tine, urmașă a lui Burebista?
- Koveși, Înălțimea-Voastră, Procuror șef la UE!
- Dar pe tine cum te cheamă femeie "bună"?
- Eu sunt Renate Weber.
- Și ce funcție ocupi?
- Avocatul Poporului României!
- Iar pe tine cum te cheamă omule? - Raed Arafat, sânt de origine siriana Domnule și mă ocup de sănătate românilor, gândindu-mă totodată când să intervin primul în situațiile de urgență... din România! Dar pe tine cum te cheamă voinicule? - Permiteți să raportez: eu mă numesc Gelaledin Nezeir, primul general turc din România și îl sfătuiesc pe șeful meu de acum câteva zile (Ministrul de interne, fiind consilierul Dânsului), cum să facă ordine în interiorul acestei țări...!
- Dar pe tine cum te cheamă, puiul meu?
- Eu sunt Mehemet, Maria Ta!
- Și ce funcție o să ocupi?
- Viitorul Patriarh al României!
- Să trăiți, copiii mei, "romani pursânge", și "să ne conduceți întru mulți ani"!
Pentru că toți aceștia, care ocupă cele mai importante funcții în Stat, gândesc și simt românește, voi românii, duceți o viață plină de belșug și fericire! Cine să vă apere și să vă reprezinte interesele , daca nu romanii noștri care sânt cei mai "neaoși" din fruntea Statului... ?
Pe ei îi vreți, pe ei să-i votați...!!!
Ăsta-i adevărul, aici a ajuns Măria-sa Poporul Român, prin dezbinare, îndeosebi, nu? 2 
  : Decembrie 02, 2020, 01:59:37  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Brasoveanul


Sorin Rosca Stanescu
Ne vin din Statele Unite informații halucinante. Legate de operațiunea DOMINIM, prin care, conform acuzațiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi în favoarea lui Joe Biden. Sunt informații furnizate de un fost procuror și de un ex-ofițer de poliție, în prezent expert în fraude bancare. Dacă dezvăluirile explozive sunt reale, atunci rezultă că nu mai puțin de 50.000 de hackeri români au participat la această operațiune de anvergură practic mondială. Ei sunt rezultatul cooperării între statul subteran din Statele Unite și statul subteran din România. Iar o structură speciaizată din Ministerul român de Interne, în parteneriat cu o structură specializată din Statele Unite, a pus la punct întreaga operațiune. În baza unui experiment, practic a unei repetiții făcute la ultimele alegeri din țara noastră.
Postez AICI https://www.youtube.com/watch?v=iwusxCxY-5Y un video explicativ.
În esență, dacă lucrurile se confirmă, în urma unor anchete efectuate în Statele Unite de Departamentul de Justiție și de Procuratură, situația se prezintă în felul următor. Cu ani în urmă, respectiv în 2011, în interiorul Ministerului român de Interne, în cadrul Direcției de prevenire și combatere a criminalității informatice, condusă atunci de Virgil Spiridon și ulterior de un comisar de poliție judiciară, Nistor, s-a desfășurat, la indicațiile ambasadorului de atunci al Statelor Unite în București, Hans Klemm, o operațiune de colaborare între reprezentanți ai unor servicii secrete din Statele Unite, parte a statului subteran de peste Ocean și elemente ale statului subteran din România, care operau conform modelului partenerului strategic. Ei bine, această structură, confom dezvăluirilor pe care le puteți urmări accesând linkul de mai sus, a documentat, a șantajat și a racolat pe rând nu mai puțin de 50.000 de specialiști români în IT, dintre care unii erau hackeri. În final, toți aceștia, rând pe rând, au fost transformați în hackeri și au fost exportați doi câte doi către societăți comerciale din Statele Unite, care de fapt lucrau în beneficiul Partidului Democrat. Din această poziție și acoperiți fiind de autoritățile din cele două state, acești hackeri au sfârșit prin a crea așa-numita operațiune Softer DOMINIM. Care, în esență, înseamnă spargerea sistemului informatic de numărare a voturilor din Statele Unite și redirecționarea voturilor de la alți candidați, în special de la Donald Trump, către Joe Biden. Pentru a duce la bun sfârșit această vastă și periculoasă operațiune, hackerii au spart sute de mii de conturi ale unor civili americani, oameni cât se poate de obișnuiți, și au ascuns informațiile cheie în băncile de date ale acestora. După care, accesând respectivele computere, au desfășurat, fără ca cetățenii să aibă habar, întreaga operațiune de fraudare a alegerilor din Statele Unite.
Și, așa cum explică Raul Coltor, specialistul în fraude bancare, în prealabil întreaga operațiune a fost exersată în România, ultimele alegeri din țara noastră fiind în acest sens transformate într-un poligon de încercare. Domnul Raul Coltor, după cum veți vedea deschizând linkul și urmărind emisiunea în care a făcut dezvăluirea, a informat în 2019 autoritățile de la București inclusiv Serviciul Român de Informații, precum și autoritățile din Statele Unite, avertizându-i asupra operațiunii aflate în plină pregătire. Acum, din nou, a transmis acelorași autorități informări complete, susținute, după cum afirmă acesta, de probe solide.
Și cum anunțam în șapou, în paralel, fosta procuroare Sidney Powell vorbește despre rezultate șocante la capătul procesului de numărare a voturilor în Statele Unite. Și demonstrează cu subiect și predicat, referindu-se la fiecare stat în parte, câte voturi au fost furate de la ceilalți candidați în favoarea lui Joe Biden. Puse cap la cap, cele două dezvăluiri, dacă se confirmă, sunt atât de explozive, încât au potențialul de a zgudui o lume întreagă.

 3 
  : Decembrie 02, 2020, 01:53:41  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Brasoveanul
Hai sa va arat cum sta treaba si de ce seteseu nu ii fata mare.

 4 
  : Decembrie 01, 2020, 17:33:14  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Conducerea ALRUE Brașov Decembrie 1989
urează La mulți ani! tuturor românilor indiferent unde s-ar afla.
La mulți ani ROMÂNIA 5 
  : Decembrie 01, 2020, 17:30:26  
Creat de scheianul - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Conducerea ALRUE Brașov Decembrie 1989
urază La mulți ani! tuturor românilor indiferent unde s-ar afla.
La mulți ani ROMÂNIA 6 
  : Decembrie 01, 2020, 15:40:53  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Stapanii USR i-au facut o clona "nationalista" si au pus facaturile sa se cearte intre ele in campania electorala.


Cred că domnul Iosif nu a greșit cînd a postat părerea useriștilor, atacul lor la A.U.R.


 7 
  : Decembrie 01, 2020, 15:31:37  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal


În timpul cît am fost internat în spital s-a desfășurat încă o farsă sinistră a politicienilor. Să vedeți înregistrarea aceasta lămuritoare:
Farsa renuntarilor in serie la pensiile speciale, https://www.youtube.com/watch?v=1fTEPoM38wM


 8 
  : Decembrie 01, 2020, 15:23:55  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal


Hai să vă văd dacă știți cîte voturi or să fie. Eu spun că vor fi cîte va vrea magistratura pînă la urmă.

 9 
  : Decembrie 01, 2020, 14:43:23  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Am ratat aproape complet campania electorală pentru alegerile parlamentare. Am să citesc pe internet ca sa aflu ce se face, ce nu ș.a.m.d., însă sînt de acord că e ceva dubios cu balaoacheșul acesta de Adonis de la A.U.R., chiar dacă nu cred că formațiunea ar fi ”Alianța Unirii cu Rusia”, așa cum a scris Laurențiu Ciocălzanu. Adonis și-a pus portretul pe mască! Ați văzut ceva mai scîrbos?


 10 
  : Decembrie 01, 2020, 14:30:45  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Poate nu ați aflat încă (presupun că de aceea incă mai sărbătoriți), dar vă anunț eu că Romînia este pusă iarăși la mezat. Sunați alarma!
Trădătorii din interiorul țării au mare trecere la cancelariile care ne-au urît întotdeauna și o fac și acum și nu au dormit ca voi, prostește.Pagini: [1] 2 3 ... 10