Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Aprilie 21, 2014, 15:39:04  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către remus43de
Cat ai cautat ca sa gasesti aceasta inregistrare penibila?

 12 
  : Aprilie 21, 2014, 15:37:52  
Creat de mercurie2 - Ultimul mesaj de către remus43de
Paste fericit revolutionari!

 13 
  : Aprilie 21, 2014, 14:49:25  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către tata shreckhttp://www.youtube.com/watch?v=CbhSgvYZERA

 14 
  : Aprilie 21, 2014, 14:32:36  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

La sfirsitul anului 2014 se prescrie dreptul la actiune asupra indemnizatiilor " suspendate "!
    BAA!......NICI DE PASTE NU VA LASA DUMNEZEU DE LA OTRAVA !!......nIMIC CONSTRUCTIV.....NIMIC CRESTINESC.....SI IN RAZBOAIE ZILELE ASTEA ERAU ACCEPTATE CA ARMISTITIU !.....VOI NU ! uRA SI NEGATIVISM !..........MEREU ACEIASI !

Mai PSD-istule cu Ba sa vorbesti cu PSD-eii tai !!!

 15 
  : Aprilie 21, 2014, 14:04:48  
Creat de mercurie2 - Ultimul mesaj de către bambilici
Hristos a inviat!
Fiti cuminti!
Fiti buni!
Fiti Bucurosi:
Iisus a inviat
Si pacatele ne-a rascumparat.

 16 
  : Aprilie 21, 2014, 14:02:13  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Cu prilejul Sarbatorilor Pascale, Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi, avand un deosebit respect fata de revolutionari, fostii detinuti politic si veteranii din teaterele de operatiuni, le adreseaza traditionalul Hristos a inviat! De asemenea, Comitetul Roman Pentru Cinstirea Eroilor a transmis un mesaj tuturor eroilor Romaniei in viata, inclusiv veteranilor de razboi.

 17 
  : Aprilie 21, 2014, 11:32:45  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Sorina Dascalu
Hristos a Inviat.

Dupa cum am promis, am deschis si o pagina de facebook intitulata, asemenea blogului http://dupaunsfertdesecol.blogspot.ro/, DUPA UN SFERT DE SECOL. O puteti gasi la https://www.facebook.com/dupaunsfertdesecol.

Desi destul de blamat, facebook-ul ofera - cel putin pe nivelul de promovare a imaginii pe care se afla revolutionarii acum - cateva instrumente de lucru utile, cum ar fi statisticile gratuite (ca si blogul, dar mai detaliat). In numai cateva ore de la deschiderea paginii, am inregistrat persoane care au vazut postarile peste 4000 (acum sunt 5.327), deci persoane care in continuare vor primi "noutati" despre ce se mai publica, place sau se comenteaza pe aceasta pagina. Este numai un exemplu. Un alt exemplu este ca o felicitare in care am transmis mesajul important ca DE 25 ANI AVEM SARBATORI PASCALE LIBERE (DATORITA REVOLUTIONARILOR, NOVEMBRISTILOR SI FOSTILOR DETINUTI POLITICI) a fost vazuta de 1846 oameni (in aceleasi cateva ore) si le-a placut numai la... 70. In fine, sa va mai "povestesc" si faptul "banal" ca notitele nu sunt citite aproape de nimeni, nici macar de catre persoanele care au redistribuit fotografiile fara a avea permisiunea noastra (si pe care, de altfel, le stim) si fara a indica sursa, in timp ce imaginile sunt vazute "la greu", lumea se uita pe poze, ca spun asa... Sedinta festiva de la Consiliul Judetean Timisoara a fost vazuta de 2428 oameni si o mare parte din fotografii au fost redistribuite...

Fiindca veni vorba si vedem cu totii ce se intampla si aici, pe forum, am rugamintea de a comenta - chiar daca va manifestati dezacordul, ingrijorarea, nemultumirea - intr-un mod decent. Acolo, mesajele in care se foloseste un limbaj neadecvat nu vor beneficia de aceeasi "libertate de expresie" de care beneficiaza aici - si vor fi sterse imediat.

Am primit rugamintea de a publica un mesaj in memoria colegului de forum Vasile Francisc Ilcu. Fiind un mesaj comemorativ, am sters comentariile privind calitatea lui de revolutionar (sau nu...), viata lui sau ceea ce a facut (ori nu...) la Revolutie. Sper sa nu se supere cei carora le-am sters postarile, dar intentia noastra nu a fost de a supune imaginea lui Vasile Francisc Ilcu la o judecata publica de Pasti. Dumnezeu sa-l ierte. Mesajul a fost vazut de 106 persoane.

Sarbatori fericite in continuare!
 18 
  : Aprilie 21, 2014, 11:04:09  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
Ciorile ar putea deţine secretul pentru ca oamenii să poată să înţeleagă într-o bună zi eventualele limbaje extraterestre, potrivit cercetătorilor germani de la Universitatea Tubingen. Oamenii de ştiinţă bănuiau de multă vreme că păsările din familia corvidelor - din care fac parte corbii, ciorile şi coţofenele - sunt foarte inteligente, informează dailymail.co.uk. Potrivit unor experţi în neurobiologie, creierul ciorilor produce un comportament inteligent atunci când păsările trebuie să ia decizii strategice, în acelaşi fel în care acţionează şi creierul uman, în ciuda faptului că oamenii şi ciorile nu au un strămoş comun apropiat.
   Studiul cercetătorilor germani oferă în premieră informaţii despre felul în care funcţionează creierele unor vieţuitoare care nu sunt mamifere - iar acest tipar ar putea să se aplice şi în cazul formelor de viaţă extraterestre. Lena Veit şi Andreas Nieder, profesori la Universitatea Tubingen din landul german Baden-Württemberg, au publicat un studiu în revista Nature Communications care oferă informaţii valoroase şi interesante despre evoluţia paralelă a comportamentelor inteligente. "Multe funcţii sunt realizate diferit la păsări, deoarece o lungă istorie evolutivă ne separă de aceşti urmaşi direcţi ai dinozaurilor", afirmă Lena Veit.
  Ciorile şi primatele au creiere diferite, însă celulele care administrează procesele de luare a deciziilor sunt foarte asemănătoare. Ele evidenţiază un principiu general care a reapărut cu regularitate pe parcursul istoriei evoluţiei speciilor. "Aşa cum putem să tragem concluzii valide despre aerodinamică, comparând aripile construite în mod diferit ale păsărilor şi ale liliecilor, acum putem să tragem concluzii despre felul în care funcţionează creierul prin analiza similarităţilor funcţionale şi a diferenţelor existente în regiuni cerebrale relevante din creierele păsărilor şi cele ale mamiferelor", a spus Andreas Nieder.
   Ciorile sunt atât de inteligente, încând experţii în biologia behavioristă le-au denumit "primatele cu pene", întrucât aceste păsări fabrică şi folosesc unelte, sunt capabile să îşi amintească un număr mare de locuri de hrană şi îşi planifică comportamentul social în funcţie de ce fac ceilalţi membri ai stolului. Acest nivel de inteligenţă poate să pară surprinzător, întrucât creierele păsărilor sunt structurate într-un mod fundamental diferit de cele ale mamiferelor, inclusiv ale primatelor - care sunt de obicei folosite pentru a studia aceste comportamente.
   Cercetătorii de la Universitatea Tubingen sunt primii care analizează fiziologia cerebrală pentru a studia comportamentul inteligent al ciorilor. Ei au antrenat un grup de ciori pentru ca acestea să execute pe computer un set de teste de memorie. Ciorilor le-au fost prezentate o serie de imagini pe care trebuiau apoi să şi le amintească. După puţin timp, păsările trebuiau să aleagă una din cele două imagini prezentate pe monitor, atingând-o cu ciocul, în funcţie de diverse comportamente propuse. Una dintre imaginile de pe monitor era identică cu prima imagine, iar cealaltă era diferită. Uneori, regla jocului consta în alegerea aceleiaşi imagini. Alteori, trebuia selectată cealaltă imagine.
De Mediafax
Incadrat in categoria: Inedi

 19 
  : Aprilie 21, 2014, 11:03:42  
Creat de Sorina Dascalu - Ultimul mesaj de către Sorina Dascalu
Hristos a Inviat.

Ma voi sfatui cu dl Iosif asupra oportunitatii deschiderii inca a unui topic exclusiv cu fotografii, o baza de imagine pe care sa o putem folosi in proiectele din acest an. Personal, mi se pare ca am tot deschis o multime de topice a caror tematica nu este respectata si, prin urmare, mai mult ne incurca decat sa ne ajute. Asa ca, pana atunci, voi folosi acest topic pentru mesajele legate de fotografii. Deocamdata, cum bine stiti unii dintre dv, nu am participat la Comemorarea de la Bucuresti (decembrie 2013), echipa PhotoArts aflandu-se in alta localitate. De aceea, sa incepem punctual cu acest "apel":

Fondul de imagine Revolutia Romana din 1989, 2013-2014
Avem rugamintea, in primul rand, catre fotografii prezenti la Comemorarea Eroilor Revolutiei din 1989 din Decembrie 2013 la Bucuresti, sa ne trimita imagini de la eveniment (cu semnatura si indicarea clara a autorului, a dreptului de proprietate intelectuala si a primei publicari), pentru a putea fi incluse in fondul de imagine folosit pentru proiectele dedicate revolutionarilor in 2014. Va rugam de asemenea sa ne indicati conditiile de concesionare a acestora in scopul distribuirii publice.

Adresa de e-mail pe care o puteti folosi pentru corespondenta legata de acest subiect este: dupaunsfertdesecol@gmail.com.

Adresam aceeasi solicitare tuturor fotografilor sau persoanelor care detin dreptul de proprietate asupra imaginilor, privind orice eveniment din decembrie 2013 pana in prezent, care sa fie dedicat Revolutiei Romane si revolutionarilor, in tara sau in strainatate.

 20 
  : Aprilie 21, 2014, 10:56:27  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către burada lrm 00264

La sfirsitul anului 2014 se prescrie dreptul la actiune asupra indemnizatiilor " suspendate "!
    BAA!......NICI DE PASTE NU VA LASA DUMNEZEU DE LA OTRAVA !!......nIMIC CONSTRUCTIV.....NIMIC CRESTINESC.....SI IN RAZBOAIE ZILELE ASTEA ERAU ACCEPTATE CA ARMISTITIU !.....VOI NU ! uRA SI NEGATIVISM !..........MEREU ACEIASI !

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10