Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Octombrie 21, 2017, 09:22:33  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către mercurie2
Oameni buni, Romania se duce in jos in ciuda asa ziselor cresteri economice... Eu ma uit la CFR. Nu ai cum sa ai crestere economica reala daca cel mai ieftin transport terestru din lume este falimentat.
Ma uit de ani buni cum dispar trasee, cum se imputineaza trenurile, degradarea fizica a vagoanelor, lipsa de igiena, coruptia de pe trenuri, cum nu mai gasesti trenuri la ore portrivite sau ca nu mai sunt bilete in weekend, etc..

CE FACEM ? CE ESTE LEGAL SA FACEM ? ASISTAM LA FALIMENTUL ROMANIEI ?


Adica totul este falimentat metodic.. Incet si sigur..
Nu o sa vedeti prea curand o autostrada spre Transilvania, nici dinspre MUntenia, nici din spre Moldova.
Nu o sa vedeti facut prea curand Fondul Suveran de Investitii..
Nu o sa vedeti stopate taierea padurilor..
Nu o sa vedeti stopate vanzarile companiilor profitabile catre asa zisi parteneri strategici..
Nici stopate vanzarea diferitelorn zacaminte si mine...
Statul o sa fie idiotizat in continuare.. Va plac angajatii lor ? Acolo ar trebui sa fie o elita !
Avem cei mai multi agenti pe metru patrat de Europa... Astia sunt jurati in fel si chip , dar nu stiu ce fac ca mai bine nu o ducem..

 

 12 
  : Octombrie 21, 2017, 09:15:43  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către mercurie2
Oameni buni, Romania se duce in jos in ciuda asa ziselor cresteri economice... Eu ma uit la CFR. Nu ai cum sa ai crestere economica reala daca cel mai ieftin transport terestru din lume este falimentat.
Ma uit de ani buni cum dispar trasee, cum se imputineaza trenurile, degradarea fizica a vagoanelor, lipsa de igiena, coruptia de pe trenuri, cum nu mai gasesti trenuri la ore portrivite sau ca nu mai sunt bilete in weekend, etc..

CE FACEM ? CE ESTE LEGAL SA FACEM ? ASISTAM LA FALIMENTUL ROMANIEI ?

 13 
  : Octombrie 21, 2017, 09:15:21  
Creat de Aria - Ultimul mesaj de către florin1989
Ioan Demi: "Eu nu spun ca basistii sunt mai buni"
Formidabil! Cat l-a costat pe Demi de la Brasov sa scrie aceasta propozitie?

Domnul Demi ... ''un alt exemplu de ... maxima (_ _) corectitudine si (_ _) incredere'' ... Cineva mi-a relatat despre cum "rupea usile" prin Batistei, in urma cu ceva ani. Acum cateva luni (nu multe), s-a dovedit si dansul a fi un bun "reevaluator". ''Sa nu creada Maries ca este detinatorul adevarului absolut...nu are nimeni dosarele pe care le posed eu, in legatura cu Revolutia si Revolutionarii'', a afirmat intr-o conversatie telefonica. In ce scop 'o fi realizat aceasta colectie'...si de unde ? ? ? Doreste, probabil sa devina un scriitor consacrat..., sau "o fi demult "scriitor" " ...

Un veninos mic si fara rost.Ca sa inteleaga si el o sa-i spun cine e Demi Ioan si de unde are el documente si date din timpul revolutiei !  Cheesy Cheesy Cheesy
[/b][/size]
Demi Ioan fost vice-presedinte al  " Asociatiei Brasov Decembrie 1989 " asa cum s-a numit ALRUE inainte de fuziunea acesteia cu Asociatia Ranitilor si Urmasilor Eroilor din Brasov facuta sub auspiciile marelui unificator de asociatii.Prin urmare de la inceputurile asociatiei revolutionarilor din Brasov.Demi Ioan a fost implicat inca de la inceputurile asociatiei din Brasov a revolutionarilor fiind membru fondator al acestei asociatii infiintata de ( ce ironie ! ) de Carausu Victor fost prim- secretar UTC la liceul industrial " Steagu Rosu " Brasov , fost membru important al Comitetului Judetean al UTC pe judetul Brasov, membru PCR , mina stinga a generalului Florea pe timpul revolutiei si un fel de  "sef de cabinet " al acestuia pe timpul revolutiei impreuna cu maiorul Rusu Cornel , din Decembrie 1989, petitionar care a facut parte din delegatia care a fost la negocieri cu conducerea Judetenei de Partid in 22 decembrie 1989 !

 14 
  : Octombrie 21, 2017, 08:47:59  
Creat de Silviu - Ultimul mesaj de către WILLYA
Am   auzit   de   acest   medicament    si   cam   atat    voi  intreba ..  ..colegi
 

 15 
  : Octombrie 21, 2017, 08:45:36  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://nl.adevarul.nzadev.eu/clk/528796/162142839/14037539/5dc87821eb914a0ef5256d9e7f2297fe "

 " Pe 25 octombrie, se împlineşte un secol de la Revoluţia rusă din Octombrie. În toamna lui 1917, bolşevicii – conduşi abil de marele maestru păpuşar, V.I. Lenin – au câştigat pariul cu istoria şi au instaurat un nou sistem politic, care promitea să fie proporţia de aur a existenţei pe pământ. N-a fost. Au văzut şi românii. Orişicât, o privire asupra actualităţilor acelor zile e un bun exerciţiu, aşadar „Adevărul“ vă invită la revigorarea memoriei.

Citeste mai mult: adev.ro/oy5rbb

" Până la sfârşitul toamnei lui 1918, în piaţa marii gări Nikolaevski din Petrograd, s-a aflat o statuie impunătoare a ţarului Nicolae I, marele promotor al construcţiei de căi ferate în imperiu. Era o compoziţie ecvestră, în care proporţiile calului erau mult mai mari decât ale călăreţului, astfel încât trecătorul să fie impresionat de la prima vedere de fragilitatea omului. Louise Bryant, o jurnalistă americană cu vederi de stânga, care a venit să trăiască Revoluţia din Octombrie la faţa locului, asemuia statuia aceasta cu situaţia în care se afla Vladimir Ilici Lenin în momentul în care a preluat frâiele puterii: Rusia era calul sălbatic, puternic, neîmblânzit, iar omul care-l încăleca era mic, dar responsabil de soarta lor. În ciuda poziţiei riscante a liderului bolşevic, Bryant considera că victoria sa a fost decisivă: „Lenin este responsabil pentru faptul că Rusia a câştigat pentru totdeauna fructele revoluţiei“, scria ea în volumul „Mirrors of Moscow“. Chiar dacă opinia reporterei americane era subiectivă şi părtinitoare, istoria a consemnat că Lenin a fost, totuşi, omul care a hotărât soarta luptei pentru socialism pe pământ.

Citeste mai mult: adev.ro/oy5rbb

 16 
  : Octombrie 21, 2017, 06:49:59  
Creat de Silviu - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
http://www.medsontheweb.com/sanatate/1842/pareri-detoxic-forum/

 17 
  : Octombrie 20, 2017, 22:52:19  
Creat de Snow White - Ultimul mesaj de către Silviu
Weekend fericit!

https://www.youtube.com/watch?v=4NrSr3FPmO0

 18 
  : Octombrie 20, 2017, 20:19:04  
Creat de Silviu - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
In privinta acestui medicament, dar si a oricarui medicament in general, cel mai bine este sa va consultati medicul de familie in prealabil.

 19 
  : Octombrie 20, 2017, 20:13:11  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Va multumesc, domnule "nna"! Si apreciez cu atat mai mult gestul dumneavoastra, cu cat stiu ca nu va dau banii afara din casa! Doamne ajuta!

 20 
  : Octombrie 20, 2017, 20:06:19  
Creat de Silviu - Ultimul mesaj de către Silviu
De pe la începutul anului se tot vîntură prin reclame
asasinul tuturor viermilor: "Detoxic" !

La încercat cineva?

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10