Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : August 22, 2017, 06:08:55  
Creat de cornel(jilava) - Ultimul mesaj de către mercurie2
Dar stiti care-i problema de fond ? De ce ei, progeniturile celor care mai ieri se bateau cu caramida in piept ca sunt gata sa se sacrifice pt neam si Tara, azi o fac praf ?

 12 
  : August 22, 2017, 00:07:38  
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către NVal

 13 
  : August 22, 2017, 00:04:52  
Creat de cornel(jilava) - Ultimul mesaj de către NVal
  Flux 24, 7 august 2017, http://www.flux24.ro/tatal-ralucai-pruna-fost-securist-are-o-pensie-de-80-de-milioane-lei-vechi

  Tatăl Ralucăi Prună, fost securist, are o pensie de 80 de milioane lei vechiTatăl Ralucăi Prună, fost securist, are o pensie de 80 de milioane de lei vechi, a declarat luni seară la Antena 3 directorul postului, Mihai Gâdea care a citat investigații făcute de redacția pe care o conduce.

Vasile Prună a fost devoalat recent ca agent al Securitatii in calitate de diplomat in MAE inainte de decembrie 1989 lucrand pe relatia Orient si URSS.

CITITI SI: EXPLOZIV/ Tatal ministrului Justitiei demascat ca ofiter de Securitate de Mircea Raceanu

Pe relatia Orient, Pruna senior a reprezentat Romania lui Ceausescu in timp ce Securitatea sprijinea statele si organizatiile teroriste arabe in lupta impotriva Occidentului, mai multe atentate fiind organizate in comun de Bucuresti si amicii arabi ai fostului dictator.

Vasile Pruna apare pe celebra lista de securisti din MAE a lui Mircea Raceanu, un fost diplomat roman condamnat la moarte de Nicolae Ceausescu pentru spionaj in favoarea americanilor in 1987.

Aceasta lista a aparut in cartea lui Mircea Raceanu, „Infern ‘89” (Editura Silex, 2000).

FRAGMENT DIN CARTEA LUI MIRCEA RACEANU, UNDE APARE TATAL ACTUALULUI MINISTRU AL JUSTITIEI, DESCRIIND INTEROGATORIUL DE LA SECURITATE:

„…lt.-col. Emil Radulescu a avut o scurta convorbire cu anchetatorul Cotoman, dupa care a revenit langa mine. De aceasta data, a scos nu din servieta cu care venise, ci din buzunarul hainei un plic care, de asemenea, continea o serie de fotografii (…) de format mic, 4/6 centimetri, de tipul celor folosite pentru pasaport. Inainte de a le arata, el mi-a atras atentia sa indic numai acele persoane pe care le stiu ca sunt ofiteri de Securitate.

Mi-a aratat aproximativ 35-40 de fotografii, toate apartinand lucratorilor din Ministerul Afacerilor Externe. Ii cunosteam pe absolut toti. Cu multi dintre ei lucrasem ani de zile si stiam ca erau ofiteri de Securitate, pe altii ii banuiam (…): Vasile Pruna, Gheorghe Duta, Ion Dobreci, Vasile Croicu, Ioan Donca, Tudor Valeriu, Teodor Melescanu… (…) Doua aspecte mi-au retinut in mod deosebit atentia: primul a constat in faptul ca plicul nu continea si fotografiile unor lucratori din minister de care eram sigur ca nu erau ofiteri de Securitate, ca de exmplu Ion Besteliu sau Boris Ranghet.

Al doilea aspect a fost modul in care a procedat lt.-col. Radulescu dupa ce mi le-a aratat. De data aceasta, el nu a mai luat nicio notita si nici nu a consemnat, prin declaratie semnata de mine, faptul ca mi le-a prezentat. Mai mult, dupa ce a bagat micile fotografii in plic mi-a spus pe un ton sec si amenintator: „Uita de ele”!” Atentionarea lt.-col. Radulescu mi-a intarit definitiv convingerea ca toti cei ale caror fotografii se gaseau in plic – inclusiv cei pe care pana atunci nu i-am banuit – erau cadre sau colaboratori activi ai Securitatii
” (pp. 108-109).
 
Conform CV-ului oficial, Raluca Pruna ar fi absolvit cursuri de drept la Universitatea Ecologica din Bucuresti intre 1990 si 1994.

Universitatea Ecologica infiintata de Dolphi Drimmer a fost considerata prima fabrica de diplome universitare din Romania si in epoca au fost multe acuzatii privind diplome false.

Interesant e ca la scurt timp dupa absolvire,  domnisoara Pruna si-a dat licenta la Universitatea Al I Cuza din Iasi si apoi imediat a devenit  asistent universitar la Universitatea din București, Facultatea de Filosofie și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la vremea aceea clubul de cadre al FSN si al urmasilor PCR.

Din anul 2000, Raluca Pruna a fost promovata in relatiile cu Banca Mondiala si institutiiile europene in timp ce tatal ei era ambasador in Ministerul de Externe.

 14 
  : August 21, 2017, 23:54:36  
Creat de cornel(jilava) - Ultimul mesaj de către NVal
Am ceva special pentru cele cîteva suflete pocite care se manifestă imund pe forum.

 15 
  : August 21, 2017, 22:22:03  
Creat de Aria - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Sedinta asociatiilor de revolutionari din 18 august 2017, Bucuresti - www.youtube.com/watch?v=-TW60hW7BPE&feature=youtu.be

 16 
  : August 21, 2017, 22:20:20  
Creat de Aria - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
La sfarsitul saptamanii trecute, vineri, 18 august ac, a avut loc o intrunire a mai multor asociatii de revolutionari, scopul fiind sustinerea unor candidate pentru numirea lor in functii de conducere la Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945-1989, preferatii celor prezenti la intrunire fiind domnul Georgica Simion, pentru functia de ministru secretar de stat si domnul Gheorghe Tanasoiu, pentru cea de secretar general a institutiei.

 17 
  : August 21, 2017, 20:21:43  
Creat de maya - Ultimul mesaj de către mercurie2
Ne merge prost pt ca toate tarile din jurul nostru si puterile negative ale lumii nu doresc sa se afle ca aici la noi, in Romania, a fost centrul civilizatiei europene. Ei vor sa ne faramiteze si noi ...

Niascharian - Sa Renastem
https://www.youtube.com/watch?v=GBmc4u8p-7g

 18 
  : August 21, 2017, 17:06:19  
Creat de maya - Ultimul mesaj de către craisoru67
  imigranti astia   nu vin ei  in Romania  sa ramana aici !!!!!
Romania pt  ei este   trambulina de lansare pt ajunge   in tarile din vest 
lasati   publicitatea   asta  ieftina   
daca vreti sa dati in Johannis   pt ca el raspunde de politica
externa a tarii   ...folositi l pe    redus 43 nd      pe nval nm  sisescu   cu foto color   ..si alte minuni  ...spuneti de case  chirie  ..samd 

 19 
  : August 21, 2017, 15:04:32  
Creat de maya - Ultimul mesaj de către Mr. G
ASA N E RESPECTAM VALORILE CARE AU DUS NUMELE ROMANIEI PE CULMI NESPERATE. PROCEDIND ASTFEL (GONIN DIN TARA MARI SPORTIVI, MEDICI, PROFESORI, INGINERI, TINERI MUNCITORI) VOM AJUNGE O TARA LA CHEREMUL ORCUI. LOCUL CELOR CARE VOR PLECA NU VA FI LUAT DE NIMENI IN VIITOR, POATE, DOAR DE MIGRANTI DIN TARILE ARABE, PE CARE DEJA-I VEDEM PE STRAZILE DIN TIMISOARA SI PE LITORAL.
VOI, CEI DE LA CONDUCEREA STATULUI, ALESI SAU NUMITI, SUNTE-TI TRADATORI SI VINZATORI DE NEAM.
BLESTEMA-TI SA FITI, IN VECI VECILOR.
[/color]


Decizie extremă a lui Doroftei: vrea să plece din ţară
21 august 2017, 10:31
http://www.digisport.ro/Sport/SPECIAL/Decizie+extrema+a+lui+Doroftei+vrea+sa+plece+din+tara
 

Leonard Doroftei vrea să părăsească România, dezamăgit de faptul că pubul pe care îl deţine va fi evacuat. Fostul mare campion se va stabili în Canada, la Montreal.
Săptămâna trecută au apărut în presă informaţii că localul lui Leonard Doroftei va fi evacuat la finalul lunii august. El a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului.
Blocul în care se află localul prezintă un risc seismic ridicat, astfel că "Moşul" a fost notificat să elibereze spaţiul. Interesant e că Doroftei susţine faptul că doar el ar fi primit această înştiinţare, nu şi restul locatarilor din imobil. Fostul mare sportiv a investit 200.000 de euro în afacere, astfel că această decizie e o adevărată lovitură sub centură. În consecinţă, ex-pugilistul se gândeşte la o măsură extremă: emigrarea.
"Dacă eram prin vreun partiduleț mai păţeam aşa? Ăsta e prețul că nu m-am băgat cu nimeni! Întrebarea mea pentru Consiliul Local e: dacă tot mă dai pe mine afară, ai vreun proiect de reabilitare, ai ceva? N-au nimic, îți zic eu!", şi-a început Doroftei discursul în Libertatea, pentru ca apoi, întrebat dacă s-a gândit la o formă de protest, să puncteze: "Greva foamei sigur nu fac, că mie îmi place să mănânc! Eu m-am întors acasă, n-am cerut nimic pe degeaba, proștilor care mă boscorodiți, am băgat banii mei munciți, banii scoși cu sângele meu, într-un loc care era mort și pe care l-am readus la viață! M-am întors pentru oameni, pentru ploieștenii mei, cu bune, cu rele, pentru voi toți! Dar, de vineri, mă simt fără mâini și fără picioare!
Am decis: în octombrie, după ce rezolv aici cu toate datoriile, revin în Canada! Toată familia are cetățenia, asta e! O iau de la capăt la Montreal. Ploieștenii au fost prea mult, prea frumos și prea bine reprezentați de mine și cred că s-au saturat. Și clienții mei erau foarte mulți străini, cu ei trăiam. Ai mei s-au plictisit de mine!".


 20 
  : August 21, 2017, 14:22:18  
Creat de NVal - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Zile acestea romanii au primit o noua lovitura sub centura din partea clasei politice si a celor care reprezinta institutiile de stat in general. A doua zi dupa ultimele atentate teroriste islamiste, cele din Spania, de la Barcelona, in care printre victime se numara si trei romani, Ministerul Afacerilor Externe, prin glasul celui care detine portofoliul respectiv, dl Teodor Melescanu, a anuntat ca, citez: "am facut o oferta pentru 1.942 de refugiati din Grecia si din Italia pe care ii putem reloca in Romania", ceea ce, in opinia multor romani, echivaleaza cu un gest de inalta tradare nationala fata de cetatenii tarii.Sper ca noi, revolutionarii, sa acordam atentia care se impune acestor evenimente deosebit de grave si de o periculozitate care a devenit iminenta si pentru romanii ramasi intre granitele propriei lor tari.
Va invit sa dezbatem aceasta problema majora, care fie ca ne place, fie ca nu, fie ca ne intereseaza, fie ca nu-i intelegem inca iminenta periculozitate, ne priveste pe toti, intreaga societate romaneasca.

Am semnalat si semnalez si aici o prima luare de pozitie a unui intelectual roman fata de acest abuz deosebit de periculos al conducerii UE si al statului nostru - este vorba de scriitorul Alexandru Petria.
http://evz.ro/alexandru-petria-islamisti.html
Luni, 21 august 2017


Alexandru Petria: „Nu avem nicio DATORIE față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați”Autor: Antonia Hendrik

Scriitorul Alexandru Petria, într-un mesaj pe pagina personală de socializare, transmite un mesaj celor cu putere de decizie care întenţionează să accepte refugiaţi pe teritoriul ţării noastre: Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor. Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice".

Alexandru Petria: "Este cazul să nu mai acceptăm prostirea.
Dacă alții vor să-și distrugă țările, să li se batjocorească istoria, să le fie uciși cetățenii pe străzi, e treaba lor. Nu și a noastră. Nu avem nicio datorie față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați. Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor. Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice, principala vinovată de lupta bleagă cu demenții care se aruncă în aer, înjunghie sau intră înadins cu mașinile în trecători. Fostele imperii n-au decât să-și regleze singure datoriile, nu și cu mâinile noastre. Niciun tratat nu are cum să justifice punerea în pericol a vieții propriilor cetățeni. Chiar nu avem nevoie de încă un motiv de frică în viețile noastre. Este cazul să-i considerăm trădători pe cei care nu zic apăsat stop joc", a scris Petria pe pagina de Facebook.
Vizionati un protest video la adresa politicienilor care introduc zilnic elemente teroriste printre cetatenii pasnici ai Romaniei.
Scandalul aducerii islamistilor in Romania e pe strazile noastre deja! - www.youtube.com/watch?v=-38zmrguueo.

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10