Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Octombrie 21, 2014, 00:48:03  
Creat de adevarul - Ultimul mesaj de către ADRIAN PITCA
         In legatura cu
         "Intrunirea de la Sibiu",
         si avind in vedere
         "Inregistrarea intalnirii Secretarului de Stat Adrian Sanda cu revolutionarii sibieni, eveniment care s-a desfasurat la sediul Prefectruii Sibiu, in prezenta Prefectului Ovidiu-Ioan Sitterli, in dupa-amiaza zilei de joi, 16 octombrie 2014."
       
         pun si eu o intrebare, mai de...neam prost, ori - mai simplu - de om prost:
     
      - Declaratiile publice ale premierului Romaniei, ori ale ministrilor din cabinetul sau, implica raspunderea respectivilor? Adica, cei mentionati, sint sau nu responsabili - adica in deplinatatea facultatilor mintale - cind fac declaratii publice? Ori sint doar niste imbecili ajunsi - din intimplare - intr-o functie publica?
     

        Declaratiile publice ale premierului Romaniei (cel in functie) la adresa revolutionarilor sint cunoscute, pot primi oricind o incadrare in prevederile codului penal, si nu mai trebuie sa le reamintesc.
      Desi multi au vizionat inregistrarea "
Intrunirii de la Sibiu" nimeni nu a remarcat (deocamdata) una dintre declaratiile SS la fostul SSPR (imi este peste poate sa retin actuala denumire a institutiei...).
        Nici macar acest "machiavelli" al revilor romani de pretutindeni, pe numele lui pamintean Daniel Perju, nu a observat respectiva declaratie...Pe Perju il preocupa doar aiureala lui A. Sanda in legatura cu orasele unde unii s-au impuscat ca chiorii, ori in care s-a murit degeaba, fara ca - pina azi - partidul al carui reprezentant este d-l A. Sanda sa fi facut ceva concret pentru descoperirea si pedepsirea vinovatilor...
        Perjule, ia stai atent la mine, ca iti servesc o "chifla", marca ADRIAN SANDA, Secretar de Stat la institutiaalcareinumenupoteusailretin...
      Da' sa stii ca aceasta "chifla" nu este unica...doar tu esti cam cascat...ori te preocupa doar sa-ti protejezi protejatii...
      Ia fii atent la asta:
      Adrian SANDA, la Sibiu, in 16 oct. 2014: (Perjule, tie si altora, va las placerea de a descoperi singuri minutul si secunda in care Sanda a facut respectiva declaratie)

  "- In momentul in care i-ai facut un rau unui cetatean din Romania, trebuie sa-l despagubesti..."
        Acum, chiar si persoane muuuuuult mai putin istete ca Perju, isi pot pune o intrebare de minim bun-simt, intrebare al carei raspuns ii preocupa - in cel mai inalt grad - pe mii de revi de tinichea din Romania:
    - Ceea ce a decis premierul E. Boc pentru anii 2011-2012, si a mentinut timp de alti doi ani premierul V. V. PONTA, in "problema revolutionarilor" este sau nu "UN RAU FACUT UNUI CETATEAN DIN ROMANIA"?
      Nu trebuie sa ai prea multi neuroni "in dotate" pentru a pricepe ca A. Sanda insinueaza cum ca revii ar trebui despagubiti pentru ca li s-au taiat indemnizatiile...ca doar nu li s-a facut un bine, nu?
       ..........................
       Pina sa ajung cu vizionarea la momentul respectiv, inclinam sa-i acord circumstante atenuante SS-ului A. Sanda, care isi ceruse oarecum scuze pentru faptul ca "nu prea le are" cu exprimarea in public...
       Gindeam ca, poate, omul nu se pricepe la "forma"...din pacate, A. Sanda are mari probleme si cu "fondul problemei"...
       In opinia mea, "cind nu prea le ai" cu exprimarea in public, in exercitiul functiei oficiale fiind, ai macar trei optiuni:
       - folosesti serviciile competente ale unuia "care le are" cu folosirea limbii romane;
       - iti pregatesti un discurs scris;
       - TACI!
       La Sibiu, A. Sanda nu a folosit nici una dintre optiuni...asa ca l-a luat gura pe dinainte, si a spus o prostie mare cit...mare cit...mare cit eterna problema a revolutionarilor...
       Altfel, circotasii care nu vad cu ochi buni ceea ce face d-l A. Sanda, SS la "..." au dreptate: sint convins, la fel de convins ca si toti cei care au vizionat atent (si cap-coada) "Intrunirea de la Sibiu", ca revolutionarii remarcati prin fapte deosebite in revolutia din decembrie 1989 nu vor primi absolut nimic de la 01.01.2015. Poate ulterior, la o data incerta, si pentru un numar incert...dupa o analiza aiuristica..."marca" PSD...daca mai apuca...
       A recunoscut acest fapt si d-l A. Sanda... Doar orb si surd sa fii, sa nu pricepi asta.
       Cu alte "chifle", marca A. Sanda, miine...

         .........................
       "P.S."
       Fara ironie, mult mai logica mi s-a parut atitudinea Iuliei Cruciat...
       


 12 
  : Octombrie 21, 2014, 00:06:48  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către burada lrm 00264
.....ALEXPRESS......IESIM TOTI,SAU....ASTEPTAM CURATENIA FINALA SI IESE NUMAI "DIFERENTA "  Grin....oRICUM...HOTARASTE-TE SI FI-I MACAR O SAPTAMANA CONSECVENT !dUPA SEDINTA ,ERAI ENTUZIASMAT !....NUMAI IOSIF E DE VINA ,CA NU TE-A DAT "INTEGRAL ",DA......SA SCOTI "MIILE DE LUPTATORI " IN STRADA NUMAI PENTRU ATATA LUCRU......ZAU !!!!!  Grin Grin Grin

 13 
  : Octombrie 21, 2014, 00:05:24  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către bambilici
Am m verif o data, dar rezultatul e acelasi. Ba si m si! Invidios nu sunt pt ca n-am dat in mintea lui Semi Demi si nici de boacane nu ma ocup. Mi s-a propus de m multe ori sa fiu pres dar tot liber ma vedeti. Spune-i lui Semi Demi ca n-are decat sa se ingroape cu titulatura lui de pres, ca pe mine nu ma intere.
Revin si precisez ca fiecare punct cuprinde doar adevarul. Pe 007 n-am de ce sa-l suspectez, pt ca intotdeauna mi-a spus adevarul. Celelalte info vin de la presi de la apus care au participat la intalnirea lui SSS de la Sibiu (cica au fost doi aradeni si unul din Alba Iulia). SSS a spus in fata tuturor ca Semi Demi "a venit la Bucuresti cu niste mizerii, niste turnatorii ordinare... nu l-as fi primit daca nu se tinea domnul Bjoza de mine". Nu stiu daca faza e prinsa pe inregistrari, pt ca azi am lucrat m mult in gradina si nu am avut timp sa vad toate inregistrarile, dar o sa vad maine tot. Chiar asa. Daca exista declaratia aceasta a seseului, va rog sa precizati calupul si minutul. Si daca tot am ajuns in acest punct al (era sa spun "evolutiei", dar mi-am dat seama la timp ca e vb de "involutie") discutiei, va rog sa va ganditi serios la infiltrarea lui Semi Demi de catre dl Bjoza in cabinetul dlui Min SS. Vreau sa vad ce concluzii sunteti capabili sa trageti.

 14 
  : Octombrie 20, 2014, 23:44:55  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Sorina Dascalu
Nu inteleg, daca ti-a fost aratat memorandumul, cu ce ai fost (esti) mintit?

 15 
  : Octombrie 20, 2014, 23:29:39  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
In privat mi s-a cerut sa lamuresc acest aspect:

Alex63
Hero Member
*****
Conectat Conectat

Nume si prenume: ALEXANDRU
Mesaje: 1214Vezi Profilul WWW Adresa de email Mesaj personal (Conectat)
   
REF. MEMORANDUM
« Trimis către: alexpress1 : Octombrie 20, 2014, 17:35:52 »
   Răspunde folosind un citat Răspunde Şterge acest mesaj
colegul, ai văzut cu ochii tăi hârtiile lu sss.
 
  sunt zvonuri că el ţi-a arătat ALTCEVA.

  Te rog să îmi spui, dacă îţi aminteşti, CE SCRIA PE PRIMA PAGINĂ ?  MEMORANDUM, ADRESA SGG,    cine era "emitentul" actului ?
 
  Hârtiile erau în ORIGINAL sau xeroxuri ?
şi nu în ultimul rând dacă era semnat, aşa cum pretinde sss, de toţi ăia enumeraţi.

  Îţi cer aceste informaţii în "privat" pentru că nu ştiu dacă eşti dispus să le faci publice pe portal. IDEAL ar fi să le faci publice( răspunsurile la întrebările mele ) pe portal. Este decizia ta, iar dacă nu doreşti să le faci publice eu îţi voi respecta alegerea făcută.

  mulţumesc anticipat,
ing. Alexandru PETRE


DOMNILOR,...
Sanda acolo mi-a aratat PROTOCOLUL. EU I AM SPUS, VREAU SA VAD MEMORandumUL! Mi-a aratat memorandumul...partea de inceput si semnaturile ministrilor. Prima pagina era o adresa de insotire....Memorandumul exista, dar nu ne incalzeste cu nimic.....asta e ideea. SFATUL MEU : IN STRADA CA SUNTEM MINTITI!


 16 
  : Octombrie 20, 2014, 23:23:58  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

Adica conform legilor in vigoare nu ai dreptul subiectiv de a formula o actiune.

 Actiunea este mijlocul procedural si de drept procesual dat de lege pentru ca cel caruia i-a fost vatamat un drept subiectiv, recunoscut de lege sa si protejeze acest drept si sa ceara sa-i fie recunoscut in justitie.Prin urmare instanta spune ca nu ai drept la indemnizatie atita timp cit legea nu-ti da acest drept.

un "mic" amendament: sentinţa invocată ca autoritate de lucru judecat ESTE ANTERIOARĂ apariţiei legii care zice că nu am dreptul la indemnizaţie.

Nu conteaza.Cauza se judeca dupa legea in vigoare la data judecarii cauzei." Tempus regit actum ".

Nu poti rezolva nimic daca nu elimini cauza ( art. 18 si 19 din legea 283/2011 ) !
Ok. O să văd atunci cum şi DACĂ reuşesc în apel.
  După cum ai văzut textul este aproape gata ( în prinipal ).
  Va trebui să fac cum mi-ai spus: să cer  in subsidiar exceptia de nelegalitate a art. 18. Nu prea ştiu "limbajul" şi nici "formularea" dar văd eu. Poate găsesc ceva pe net.
  mulţumesc oricum.

Ideea cu exceptia de nelegalitate este ca se suspenda cauza si se trimite la instanta de contencios administrativ pentru judecarea exceptiei de nelegalitate .
 EX. : "  excepţia de nelegalitate, mijloc procedural prin care, în cadrul unui proces aflat în derulare pentru alte temeiuri decât nevalabilitatea actului administrativ, partea ameninţată să i se aplice actul ilegal, se apără invocând respectivul viciu şi cere ca actul să nu fie luat în considerare la soluţionarea speţei. E.n. se particularizează prin următoarele trăsături caracteristice: a) nu presupune anularea actului administrativ, ci doar constatarea ilegalităţii sale şi înlăturarea lui din cauză; b) sfera ei de cuprindere este mai largă, înglobând şi acte administrative normative; c) poate fi ridicată de oricare parte şi în orice moment al procesului sau chiar şi de instanţă din oficiu; d) poate fi ridicată în orice proces de competenţa organelor judecătoreşti (civil, comercial, de dreptul muncii, de contencios administrativ). Instanţa învestită cu soluţionarea unui litigiu, apreciind că soluţia ce se va pronunţa pe fond depinde de un act administrativ, va sesiza, prin încheiere motivată, instanţa de contencios administrativ competentă, suspendând cauza; încheierea de sesizare a instanţei de contencios administrativ nu este supusă niciunei căi de atac, iar încheierea prin care se respinge cererea de sesizare poate fi atacată odată cu fondul; suspendarea cauzei nu se dispune în ipoteza în care instanţa în faţa căreia s-a ridicat excepţia de nelegalitate este instanţa de contencios administrativ competentă să o soluţioneze. Instanţa de contencios administrativ sesizată se pronunţă, după procedura de urgenţă, în şedinţă publică, cu citarea părţilor şi a emitentului. Soluţia instanţei de contencios administrativ este supusă recursului, care se declară în termen de 5 zile de la comunicare şi se judecă de urgenţă şi cu precădere. Dacă instanţa de contencios administrativ constată nelegalitatea actului, instanţa în faţa căreia s-a ridicat excepţia va soluţiona cauza, fără a ţine seama de actul constatat nelegal [sin. excepţie de ilegalitate].


Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/exceptia-de-nelegalitate "

 17 
  : Octombrie 20, 2014, 23:20:10  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.biziday.ro/2014/10/20/biziday-luni-20-octombrie-2014/ "

 18 
  : Octombrie 20, 2014, 23:19:18  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către tata shreck
BA! N-AI CU CE! PAI DACA ERA CEVA DE ASCUNS NU SE DADEA COMUNICATUL ! INSINUARILE TALE ARATA CA ESTI UN PIC INVIDIOS !

 19 
  : Octombrie 20, 2014, 23:18:37  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
  dreptate si adevar...nu vreau sa intru in polemica cu nimeni , dar ti-am cerut sa-mi dai numele unui oras care a iesit in strada in 20 , 21 si nu au fost impuscaturi . In privinta intrebarii care persista de mai multi ani , ca ce s-ar fi intamplat cu noi timisorenii daca nu ar fi iesit si celelalte orase  ? pai nu sunt multe variante , una ar fi fost ca noi si familiile noastre am fi fost impuscati . Adoua varianta , daca vedeam ca nu putem face fata , treceam granita in Iugoslavia sau Ungaria , de unde continuam lupta prin orice mijloace . Ultima varianta si in care cred cel mai mult si ma vad si pe mine , duceam o lupta de gherila in Timisoara si in tot Banatul . In oras armata nu aveau sanse cu noi , erau tinte sigure . Si acum sa-ti spun ce s-ar fi intamplat cu restul tarii daca nu ieseau ...si acum erau la coada la carne ( daca apucau ), unt , paine etc traiau in intuneric , fara caldura , bineinteles fara internet , cumva ca in Coreea de nord .
las o mai moale Alex    adevărul istoric se cunoaște    vezi discursul lui bus la zidul  și poarta rușinii. ....Dacănu ridicam tara era jale mare la voi   ceausescu sși criminalii comuniști au ucis Alex. ....la 25de ani vin unii de la voi sa numere ouăle. ...căutați impostorii în curtea psd  ului și ului vostru.....la noi găsiți revoluționari nu protestatari.   Ăsta e

 20 
  : Octombrie 20, 2014, 23:16:12  
Creat de sbârcea nicolae - Ultimul mesaj de către ADRIAN PITCA                                     bebecule!

    - văd că, că nu ști, nu vrei, nu ești capabil.
    - mai încearcă
    - la ? cu impostor, nici aici nu ești pregătit! ; ești măscăriciul portalului; dute la circ,
        acolo î-Ți e locul.
    - cel puțin eu sunt spectatorul tău și nu țiai dat seama!
    - nu te gândi la canada, sua, etc. ; cred că ești acceptat în mexic; de acolo poți ... sări gardul.
    - de fapt tu nu poți pleca pe aiurea că ești prea prost.
       ........................
         "INVINCIBILULE",
         Desigur, exista posibilitatea ca oricare dintre noi sa fie (intr-un anumit moment, si intr-un anumit context) "mascariciul portalului"...Uneori, nici nu este "de rusine" o astfel de situatie.
       Dar, sa devii prostul portalului (cu pretentii didactice) doar din dorinta de a te dovedi "invincibil"...asa ceva!!!... doar matale imi pari capabil sa te incadrezi "in tipar"...

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10