Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Octombrie 12, 2015, 23:39:11  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Bannerele celor două asociații nu mai sînt pe clădirea care a fost un timp sediul lor. Ce concluzie, sau concluzii trageți? Nu cumva că sunteți (sîntem) luați de proști de către vedeta sibiană și așa-zis radiofonică (D.J.) Alex Oprea? Cred că trebuie să gîndim just, să ne întrebăm mai întîi dacă avem curajul să tragem concluzii juste, peste interesele personale, de dragul adevărului și al propriei noastre poziții verticale.

 12 
  : Octombrie 12, 2015, 23:18:39  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Am trecut azi pe la ”sediul” oarecum impresionant al asociației, dar am descoperit că nu-i mai aparține. Pur și simplu, întreaga clădrire, nu-i mai aparține. Nici Asociației Romanilor Sinceri, nici celei zise Cer deschis. Domnilor, trișorul Alex Oprea jonglează cu amîndouă asociații. Vă invit, în special pe cei din București, să vedeți, să constatați dacă spun adevărul sau nu.


 13 
  : Octombrie 12, 2015, 23:08:45  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Pagina 3169, de la subtopicul ”Anunțuri”, http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.47520.
spre lamurire,
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA este departamentul pentru revolutionari al ASOCIATIEI ROMANILOR SINCERI.
Asociatia Romanilor Sinceri este inregistrata la Bucuresti, CUI: 25419609, sediul in comuna Dobroiesti, judetul Ilfov,  Strada Copacul cu Flori,sau Bucuresti str Calugareni nr 17. Presedinte OVIDIU STOENESCU, Presedinte Executiv ALEX OPREA, Vicepresedinte Apostol Doru. Deasemenea in functia de prim vicepresedinte a fost propus dl Ioan Demi, care va conduce si departamentul MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA. Urmeaza ca Domnia Sa sa isi exprime acordul. Asociatia se afla in alianta cu FRATIA BUCURESTENILOR, condusa de dl DOREL CIUBOTARIU care este copresedinte al aliantei. Alianta urmeaza a fi definitivata dupa acceptarea unor alte doua ONG-uri , cind se va hotari si numele acesteia. Una dintre denumiri este chiar MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, o alta ar fi ALIANTA CIVICA PENTRU ROMANIA, etc. Absolut tot ceea ce inseamna Miscarea este LEGAL, domnule Alexa, sau mai exact bai ALEXA, ca domnii sunt in alta parte.

 14 
  : Octombrie 12, 2015, 22:45:49  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Nu trebuie banat. Trebuie tocat cu propriile afirmații, apucături, damblale. Iată că iarăși a încercat să întrerupă firul discuțiilor de aici. A postat prima dată anunțul la ora 20:07:23, a doua oară la 20:35:02 și, a treia oară, la 21:13:30. ”Succese”, Opreo! Dar cred că o vei lua pe cocoașa politică pe care singur ți-ai crescut-o.

 15 
  : Octombrie 12, 2015, 22:38:45  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Am trecut azi pe la ”sediul” oarecum impresionant al asociației, dar am descoperit că nu-i mai aparține. Pur și simplu, întreaga clădrire, nu-i mai aparține. Nici Asociației Romanilor Sinceri, nici celei zise Cer deschis. Domnilor, trișorul Alex Oprea jonglează cu amîndouă asociații. Vă invit, în special pe cei din București, să vedeți, să constatați dacă spun adevărul sau nu.


 16 
  : Octombrie 12, 2015, 22:32:28  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
De la http://www.infofashion.ro/WhosWho_SP_Lansarea_oficiala_a_Asociatiei_Romanilor_sinceri_Presedinte_ing__Ovidiu_Ghe__Emil_Stoenescu_cu_scopul_de-pfl6964.html

Vineri, 27 iunie 2008, ora 10.30 VA INVITAM la lansarea oficiala a ASOCIATIEI `ROMANILOR SINCERI` (Presedinte ing. Ovidiu Gheorghe Emil Stoenescu), Organizatie Nonguvernamentala si Non Profit, parte a Societatii Civile.

 Evenimentul urmat de un cocktail si de un barbeque in aer liber oferit tuturor invitatilor, va avea loc la sediul Asociatiei din comuna Dobroiesti, judetul Ilfov, Strada Copacul cu Flori nr. 3 (Cartierul Florilor � intrarea prin Sos. Fundeni).

 Transportul (dus-intors) va fi asigurat cu autocarul ce va pleca de la Piata Presei Libere (soclu-statuie) la ora 10.00.

 Vor fi prezenti toti membrii fondatori (Prof. Univ. Dr. Ionel Jinga, membru corespondent al Academiei Romane, col. Costel Perju, binecunoscutul terapeut extrasenzitiv Zinaida Stoenescu, Cristi Groza, realizator si producator DDTV), alaturi de reprezentanti din 14 judete si din municipiul Bucuresti, dar si de alti invitati din diferite domenii de activitate, printre care Prof. Vasile Rudan, Directorul Centrului de Cercetari Bioenergetice, Prof.Univ. Dr. avocat Gheorghe Dinu (fost candidat la Presedentia Romaniei si la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti), economist Giani Enache � Presedintele Grupului de Actiune ANTIDROG � Pitesti, membrii Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Taximetristilor Independenti si multe alte personalitati.

 Scopul lansarii si infiintarii ASOCIATIEI `ROMANILOR SINCERI` este acela de a-i trezi din amorteala si letargie pe membrii societatii civile, in contextul conditiilor de trai tot mai grele si existentei unei clase politice care nu mai corespunde idealurilor, intereselor si dorintelor cetatenilor care se ragasesc tot mai rar in reprezentantii lor.

 `Prin efortul tuturor celor care ni se vor alatura vom intocmi diverse programe alternative la cele politice care intereseaza direct Societatea Civila, vom atrage oameni de inalta tinuta morala si intelectuala, cinstiti, onesti, buni specialisti in domeniile lor si pe care ii vom recomanda si sprijini pentru promovare in structurile de decizie ale statului.

 Vom promova competenta si initiativele legislative ale forurilor ASOCIATIEI `ROMANILOR SINCERI` in favoarea cetateanului. Scopul nostru este sa mentinem o presiune permanenta asupra clasei politice pentru a preveni si combate derapajele politice in defavoarea cetateanului` - Presedinte ing. Ovidiu Gheorghe Emil Stoenescu.

 Pentru confirmarea prezentei (numele si numarul de persoane) in vedera asigurarii transportului si informatii suplimentare:

 Ing. Ovidiu Gheorghe Emil Stoenescu, Presedinte ASOCIATIA `ROMANILOR SINCERI`
 Mobil: 0766.338.333.
 Telefon/fax: 021.255.20.10
 Email: ovidiustoenescu@gmail.com

 Oana Georgescu, PR Event
 S.C.Oana Georgescu Public Relations SRL
 Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838
 Email: oanageorgescuro@gmail.com
 
Acorda pentru Who`SWho_SP Lansarea Oficiala A Asociatiei `Romanilor Sinceri`, Presedinte Ing. Ovidiu Ghe. Emil Stoenescu Cu Scopul De A-I Trezi Din Amorteala Si Letargie Pe Membrii Societatii Civile  cate puncte crezi ca merita in opinia ta!

5 4 3 2 1   
 ~ a acumulat pana in prezent 52 pt ~
*** Votarea reprezinta un sondaj de opinie, nu poate inlocui juriul! ***


 
Presedinte ing. Ovidiu Gheorghe Emil Stoenescu
 Presedinte ing. Ovidiu Gheorghe Emil Stoenescu

 17 
  : Octombrie 12, 2015, 22:05:28  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
În articolul ”Ce-i mai uneşte pe români?”, publicat în ”Adevărul” din 26 iulie 2012, la adresa http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/ce-i-mai-uneste-romanin-1_50ba01c97c42d5a663af6d9b/index.html, aflăm cîteva lucruri interesante despre Asociația Românilor Sinceri și activitățile ei.

Care sunt cei mai sinceri români

2009. Ovidiu Stoenescu, cetăţean, ia, poate, cea mai importantă decizie din viaţa sa: va candida la Preşedinţie! Conduce deja de un an Asociaţia Românilor Sinceri, cunoaşte o stabilitate financiară rezonabilă şi n-are de ce să-şi dorească ceva mai mult, aşa că se hotărăşte: e momentul să se dedice românilor, trebuie să ia taurul de coarne, nu se mai poate! Strânge 126.000 de semnături, însă îi sunt anulate 28.000 pe motiv că ar fi fost simple copii. Face contestaţie şi primeşte acest mesaj: „Vedeţi-vă de treabă dacă nu vreţi să aveţi necazuri!".

Florentina Ionescu şi Ovidiu Stoenescu, capii Asociaţiei Românilor Sinceri Fotografii: arhivă personală
Se făleşte domnul Ovidiu când se gândeşte la vremurile acelea, dar se şi amărăşte. Zice c-avea atunci mii de oameni în subordine - ca o structură de partid. Azi mai sunt cam 300, dar tot e bine. Şi-a mai rămas ceva, tot de-atunci: „Dacă ieşi în stradă, ai să vezi o cameră de luat vederi îndreptată spre noi. E din perioada aia. Dar pe noi nu ne deranjează asta". Parcă se gândeşte mai mult la investiţia inutilă. Păi, nu puteau să întrebe direct?

E mijlocul lui Cuptor, iar pe căldura asta numai jurnalist de teren să nu fii! Dar, iată-ne aici, într-o frumoasă vilă cu două etaje - sediul Asociaţiei Românilor Sinceri -, cu Ovidiu Stoenescu, preşedinte, 65 de ani, şi Florentina Ionescu, director executiv, 43 de ani, de-a stânga şi de-a dreapta. Cristi Groza, fratele solistei Loredana, membru fondator şi el, n-a putut veni.

O doamnă cu accent basarabean aduce câteva felii de tort şi apă rece. Doamna Florentina spune că nu mănâncă dulce, că e vegetariană, dar până la urmă, uşor-uşor, mănâncă. Are un superb tatuaj care-i acoperă încheietura mâinii stângi şi o voce implicată, aproape îndurerată. E sinceră. Domnul Stoenescu ştie cum merge treaba cu politicienii. L-a cunoscut îndeaproape pe Ion Iliescu, i-a fost şef direct la „ape", ştie ce poate. Pe noi ne priveşte cu un oarecare regret, că suntem tineri şi, să îl iertăm, dar n-avem niciun viitor. Ne spune aşa, verde-n faţă. E şi el sincer.

Sunt „sincer", deci „exist"

Oamenii aceştia nu sunt nişte idealişti fără simţul realităţii. Văd şi ei problemele noastre, se întreabă şi caută soluţii. Sunt conectaţi, sunt atenţi. Spre exemplu, mottoul lor este împrumutat de la iubita formaţie de muzică uşoară Vunk, „Vreau o ţară ca afară". „Păi, uite cum e la noi şi cum e afară! Ai fost la bulgari? Se compară serviciile? Păi, noi facem mişto de bulgari, îi considerăm sub noi, dar au servicii turistice fără cusur. Numa-n tălpi nu te caută. Uită-te numai la ferma de scoici de la Dalboka! Au două restaurante de super-fiţă cu nişte preparate «Uau!» şi preţuri super-accesibile!", ne explică Florentina Ionescu.

De ce sinceri?, întrebăm noi, şi ce se întâmplă, mai precis, la dumneavoastră, aici, la asociaţie? Domnul Stoenescu: „Principalul scop este să găsim oameni cu diverse meserii, cu pregătire peste medie, care să lucreze, să-şi pună mintea la contribuţie şi să contribuie cu ceva, cu ceea ce se poate. Şi pe aceşti oameni să încercăm să-i plasăm în administraţia locală, în administraţia centrală. E singurul mod de a coagula oamenii. Să creăm o mişcare a societăţii civile, dar o mişcare care nu este războinică".

Aşa că „Sincerii" au creat, în urmă cu exact un an, platforma „Exist", adică un site unde postează ei comentarii şi se revoltă virtual. „«Exist», pentru că e dreptul omului de a exista şi de a se exprima", explică Ovidiu Stoenescu. Cum devin oamenii sinceri, cum vin ei la asociaţie? „Când iniţiem un proiect sau creăm o dezbatere, informaţia se propagă, pentru că fiecare îşi anunţă cunoscuţii din jur. Şi oamenii vin. Vin pe reţeaua «din gură-n gură»", explică Florentina Ionescu. Are încredere în comunitarismul românilor, însă priveşte cu deznădejde la politicieni. N-au prestanţă! „Mă uitam la cuvântarea regelui din Parlament. Deci, «Oh, my God!», omul ăla a dat clasă tuturor. În cinci minute de discurs, numai cu cuvinte simple! Dar la noi în politică se aplică filosofia aia a lui Mahatma: «Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă»".

l-a supărat pe dan diaconescu

Ovidiu Stoenescu a candidat şi la alegerile din iunie la funcţia de primar al Sectorului 3 din Capitală. S-a lipit de un partid mic, PPPS (păstorit de Irinel Columbeanu), şi a candidat. „Votează-mă pe mine şi te votezi pe tine" a fost sloganul lui. Dar românii nu prea s-au votat, abia a obţinut 300 de voturi, dar a fost acolo, a văzut care-i mecanismul. Data viitoare, cine ştie?

Una dintre cele mai mari realizări ale Asociaţiei Românilor Sinceri a fost însă câştigarea procesului cu Dan Diaconescu, în cadrul căruia au contestat constituirea Partidului Popular. „Păi, ce ne-a făcut pe post?! Ne-a luat şi ne-a aruncat în derizoriu! 1 aprilie, ora 0.34, a citit lista ruşinii. M-a pus pe locul 2! Şi după Constantin Cojocaru, ăla cu legea Cojocaru", se căinează Stoenescu.

126 de mii de semnături, spune Ovidiu Stoenescu că a adunat înainte de alegerile prezidenţiale din 2009.

 18 
  : Octombrie 12, 2015, 22:01:00  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către NVal
Dă răspunsul. Pe Ponta sîntem supărați aproape toți, dar la Turda ai fost printre participanți, de ce nu l-ai intrebat? Oare de ce?

 19 
  : Octombrie 12, 2015, 21:53:56  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către alexpress1
Acel primar de Turda când Boc @ PIRATU au luat tot de la revi nu mai era INDIGNAT??
buna intrebare....! dar cind pontalaul se lauda ca a dat inpoi ce a luat piratul penal, nu va ofticati?

 20 
  : Octombrie 12, 2015, 21:25:40  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către oleoleole
INTERNATIONAL RADIO DEUTSCHLAND...


Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10