Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Aprilie 27, 2017, 15:12:54  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal


Așa este cum arătați dumneavoastră și nu am motive să le iau apărarea pesediștilor. Dar e corect să arătăm că semnarea actelor, aprobărilor inițiale, textele lor nu prevedeau defrișări masive și în niciun caz formarea unei mafii a pădurilor. Cel mai bine este să luăm în considerație întreaga clasă politică (ca și clasă, căci persoane pe care să le exceptăm mai există, sînt cazuri aparte), pe care o putem considera, alături de serviciile secrete și justiție, clasă mafiotă, trădătoare a țării.Preluarea funcției de Președinte al României l-a scăpat pe Johannis de multe belele, pentru că a dobandit astfel o ușor de înțeles, dar imposibil de acceptat imunitate totală, de care se prevalează fără rușine, oferind un spectacol jalnic și degradant, atît pe plan intern, cît și internațional. Citiți și KLAUS IOHANNIS ESTE NASUL DE CUNUNIE AL CONSULULUI AUSTRIEI ANDREAS HUBER.AMANDOI FAC PARTE DIN MASONERIA AUSTRIACA! MAI SUNT NECLARITATI IN LEGATURA CU LOBBY-UL FEROCE AL PENALULUI KLAUS IOHANNIS PENTRU CONCERNUL HOLZINDUSTRIE -SCHEIWGHOFER?!,SAU CIPATII DE LA TEMBELIZIUNILE IOHANNISTE „NU VAD!”,ACEST „GHESEFT?!”, link: https://octavpelin.wordpress.com/2015/05/15/klaus-iohannis-este-nasul-de-cununie-al-consulului-austriei-andreas-huber-amandoi-fac-parte-din-masoneria-austriaca-mai-sunt-neclaritati-in-legatura-cu-lobby-ul-feroce-al-penalului-klaus-iohannis-pen.Pe ruda sa prin alianță și de aceeași etnie, Johannis a avut grijă să o promoveze în funcții din ce în ce mai influente, ca primar, sau ca președinte, fără ca A.N.I. sau D.N.A. să se intereseze de evidentul trafic de influență practicat în cazul lor. În fotografia următoare îl vedem pe preferatul lui Johannis împreună cu Prefectul de Sibiu, apoi, în următoarea, Preşedinte al Uniunii Consulilor Onorifici din România (UCOR).Știri de Sibiu, 13 iunie 2015, http://www.stiridesibiu.ro/?p=21207

Andreas Huber a devenit preşedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România

Andreas Huber, Consul Onorific al Austriei la Sibiu, a fost ales în weekend, preşedintele Uniunii Consulilor Onorifici din România (UCOR).
Decizia a fost luată sâmbătă, 13 iunie, la Sibiu, unde a avut loc întrunirea de înființare a Uniunii Consulilor Onorifici din România la care au participat 23 de Consuli Onorifici care au reprezentat Austria, Cehia, Italia, Islanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Norvegia, Olanda, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria, Guineea Bissau, Peru și Yemen.
În cadrul ședinței a fost ales consiliul director, care este alcătuit din 5 membri.  Andreas Huber, Consul Onorific al Austriei la Sibiu, a fost ales preşedinte,  Ioan Donca, Consul Onorific al Letoniei la București a fost ales vicepreşedinte,  Eugen Lascu, Consul Onorific al Maltei la București, a primit funcţia de  trezorier,
Ștefan Moțec, Consul Onorific al Cehiei la Timișoara a devenit secretar, iar Georgiana Pogonaru, Consul Onorifical Islandei la București a preluat postul de membru al comitetului.
“Scopul UCOR este atât promovarea şi întreţinerea contactelor de specialitate şi sociale a consulilor onorifici din România prin legături cât mai strânse cu mediul politic şi economic românesc şi corpul diplomatic, cat și ajutorarea membrilor săi în îndeplinirea sarcinilor lor, în mod deosebit la începerea misiunii şi sprijinirea lor prin furnizarea de informaţii necesare şi ţinerea la curent cu manifestările şi contactele pe care funcţia de consul onorific le implică”, se arată în comunicatul transmis de UCOR
Tot sâmbătă, consuluii au decis aderarea la F.U.E.C.H. ( FÉDÉRATION EUROPÉENNE DES CORPS CONSULAIRES HONORAIRES  – FEDERAȚIA EUROPEANĂ A CORPURILOR CONSULARE ONORIFICE ), organizație ce își are sediul la Viena, având ca președinte pe Dr. Wolfgang Breitenthaler. 12 
  : Aprilie 27, 2017, 15:09:07  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kafka
Schweighofer a incheiat un contract pe 10 ani de preemtiune la achizitionarea bustenilor, din 2003 pana in 2013, cu reprezentantii Guvernului Nastase. Asadar miza era de a pastra ce obtinuse de la Guvernul lui Nastase.
Daca tot sunt cautati vinovatii cred ca ar trebui cautat de la inceputuri... Iohannis nu este nici mai curat nici mai murdar decat predecesorii lui.

 13 
  : Aprilie 27, 2017, 14:46:27  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Mr. G
Ai dreptate Nval, dar sa nu uitam cine A INITIAT ACTIUNEA DE DISTRUGERE A ROMANIEI !!!

https://jurnaluldemaine.wordpress.com/2016/10/16/document-exploziv-decretul-de-decorare-a-lui-schweighofer-semnat-de-iliescu-si-nastase/

 14 
  : Aprilie 27, 2017, 14:40:47  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Sînt cunoscute și legăturile dintre Andreas Huber si cel care defrișează, fără să fie deranjat de autoritățile române, pădurile Munților Carpați. Vezi și Legătura dintre Gerald Schweighofer şi preşedintele României, Klaus Iohannis. Vezi cum a pus mâna pe terenul pe care şi-a construit fabrică la Rădăuţi! Link: http://gandeste.org/general/legatura-dintre-gerald-schweighofer-si-presedintele-romaniei-klaus-iohannis-vezi-cum-a-pus-mana-pe-terenul-pe-care-si-a-construit-fabrica-la-radauti/51079.Conform cotidianului ”Adevărul”, ”Andreas Huber deţine mai multe afaceri în Sibiu, printre care şi o reprezentanţă auto, şi este unul dintre finii actaulului preşedinte al României.
Originar din localitatea Cristian, Huber a emigrat în anii 80 în Germania şi s-a întors în România după Revoluţie. Este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România din anul 2005, iar în anul 2011 a fost numit consul onorific al Austriei la Sibiu. Consulatul de la Sibiu are  drept de circumscripţie consulară asupra judeţelor Sibiu, Braşov, Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.
Cunoscut drept una dintre persoanele extrem de apropiate preşedintelui, Huber a fost alături de familia Iohannis şi la alte petreceri private, inclusiv la cea dată acasă de preşedinte după câştigarea competiţiei pentru palatul Cotroceni.” Link: http://adevarul.ro/locale/sibiu/cine-andreas-huber-omul-isi-petrece-an-revelionul-presedintele-klaus-iohannis-1_54a3e0ff448e03c0fd30ee79/index.html.


În Austria, în ”lumea bună”.

Ambii au rude în Germania și Austria. Este de notorietate faptul că păriții actualului președinte al României s-au stabilit în Germania Federală.

 15 
  : Aprilie 27, 2017, 14:18:56  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Informație apărută în publicația Dece news, din data de 5 decembrie anul trecut,
https://www.dcnews.ro/schweighofer-firma-austriaca-scrisoare-catre-pre-edintele-klaus-iohannis_524628.html:

Schweighofer, firma austriacă, scrisoare către președintele Klaus IohannisAcuze grave la adresa președintelui Iohannis aduse de deputatul Sebastian Ghiță. El a prezentat o scrisoare care ar fi ajuns la președintele României, din partea firmei austriece Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România. Conform spuselor lui Ghiță, scrisoarea l-ar fi determinat pe Iohannis să nu promulge legea pădurilor și să o retrimită în Parlament.

Deputatul Sebastian Ghiță a prezentat o scrisoare destinată lui Klaus Iohannis din partea firmei austriece Schweighofer. Scrisoarea a venit în momentul în care Parlamentul a votat ''legea pădurilor" și a trimis-o către promulgare.
"Este o scrisoare a lui Schweighofer către președintele României Klaus Iohannis, datată 2 martie 2015. Parlamentul României a trimis la promulgat către Klaus Iohannis "Legea pădurilor", astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie, Iohannis a primit o scrisoare prin intermediul finului său, Andrea Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis, președintele României, să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii au foarte multă putere și influență încât reușesc să îl manevreze și pe președintele României.
Să ni se răspundă cum  în două săptămâni președintele României a retrimis în Parlament o lege trimisă la promulgare. Ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să facă un asemenea gest ? , a declarat deputatul Sebastian Ghiță. 16 
  : Aprilie 27, 2017, 13:50:17  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Domnule Spiru, îmi pare rău că respirăm aerul aceluiași oraș, care mai este și Capitala României! Motivul este unul evident pentru orice român demn de etnia căreia-i aparține: a crescut prea mult numărul cozilor de topor la noi și dumneavoastră sînteți una dintre ele, evident. Altfel nu se poate înțelege de ce ați făcut o ”pasiune” din a lua apărarea unui alogen și, în special, intereselor străinătății în România. Sfătuindu-mă să întreb la partid, devoalați fără să vreți că acțiunile dumneavoastră sînt dirijate de către un partid, că dumneavoastră sînteți obișnuit să acționați la comandă politică, nu eu. Un om liber de comandamentele unui partid, sau instituție de forță, nu gîndește și nu se exprimă niciodată astfel, fiind obișnuit să gîndească cu capul său, să ia decizii de capul său și să făptuiască în conformitate cu ele, adică tot de capul său. În concluzie, v-ar fi de folos sfatul de a cerceta mai atent, mai în profunzime cine are nevoie de a nu mai acționa conforum principiului atribuit proletarilor ”noi lipim” (muncim, facem ceva)”, nu gîndim”.

 17 
  : Aprilie 27, 2017, 09:14:35  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către RaduSpiru
Rudele lui Iohannis din Austria ?
Pe bune ?
Ai si dovezi, sau esti si tu pe principiul, "noi lipim, noi nu gandim" ?
Lipim afise, desigur.
Ia intreaba la partid, dovezi au ?

 18 
  : Aprilie 26, 2017, 22:32:35  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Kafka
Eu l-am văzut pe economist la București și la televiziune, domnule comisar.
Dumneavoastră nu vă amintiți deloc, sau chiar v-a scăpat evenimentul?


La ce televiziune? Cine a spus ca nu ar fi fost omul la Bucuresti, la vreo televiziune? Eu am spus si pot sa demonstrez: Anghel Rugina nu a fost niciodata invitat la Marius Tuca Show!

 19 
  : Aprilie 26, 2017, 22:27:54  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Kafka
M-a lovit dreapta judecată a cenzorului justițiar al forumului! Domnule, nu vezi că am dat copy-paste textului unui e-mail care e vehiculat de cîțiva ani buni? Îți face mare plăcere să pui la zidul cenzurii personale ceea ce propun alții spre lecturare, dar o faci prea adesea scoțînd textele din context, ca să poți manipula impresia celor care se întîmplă să citească aceste postari.
Propun vizionarea înregistrării de la https://www.youtube.com/watch?v=pP1UgRgrTSM, D.N. NEWS - @Anghel Rugină, încă un lobbyist patetic al ocultei.
De asemenea, pe Saccsiv – Weblog, https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/04/transcriptul-in-care-anghel-rugina-vorbeste-despre-cei-300-care-conduc-lumea-in-cadrul-emisiunii-marius-tuca-show-este-un-fals-poate-asta-nu-inseamna-insa-ca-cei-300-nu-exista.


Eu vorbesc despre mere si dumneavoastra despre pere. In ce fel as putea sa manipulez opinia celor care citesc un fals? Ce ar putea fi de scos din context la o minciuna, la un neadevar? Aveti un mod ciudat de a pune problema... "pun la zidul cenzurii ce propun altii spre lecturare". Nu vad absolut nicio legatura intre termenul "cenzura" si semnalarea faptului ca articolul este un fals in integralitatea lui nu numai pasajul cu fuga pe vremea lui Ceausescu. Anghel Rugina nu a fost niciodata invitat la Marius Tucă Show, iar acesta este un fapt, o certitudine ce nu poate fi tagaduita (un fapt foarte usor de verificat).
Pe de alta parte daca ce propun "altii" spre lecturare este fals, neadevarat, ce reactie ar trebui sa am? Nu pentru asta le postati pe acest forum, in acest spatiu liber, ca sa fie citite si comentate?

Si daca e sa disecam acel titlu smecheresc "Transcriptul e un fals? (cu semnul intrebarii ca sa nu fie chiar o certitudine) Poate (iarasi, ca sa nu para imposibil). Asta nu inseamna ca cei 300 nu exista" - si uite asa s-a ajuns la o afirmatie falsa, neadevarata, nesustinuta de nimic, nici macar de spusele inventate ale lui Anghel Rugina, pentru ca autorul ocoleste minciuna interpunand acel "poate" smecheresc.
Deci, domnule NVal, abia despre acest articol putem spune ca se foloseste de arta manipularii, eu doar am atentionat ca este o informatie falsa si atat. Doar nu vreti sa dezvoltam discutii si conversatii pe baza unor afirmatii care nu au fost facute niciodata, pe baza unui "interviu" care nu a existat?


P.S: De ce nu sunteti corect pana la capt domnule NVal? Prima oara ati postat pur si simplu un text copiat de pe facebook (cred) fara niciun link si fara nicio precizare ca ar fi vreun fals... Daca nu semnalam falsul aveati de gand sa adaugati si aceste ultime texte si link-uri? Sau sa pun intrebarea altfel: De ce nu ati adaugat si link-urile acestea la prima postare (acel copy-paste cum spuneti dvs.) pentru ca cititorul sa aleaga daca vrea sau nu sa creada acele lucruri?

 20 
  : Aprilie 26, 2017, 22:25:48  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Eu l-am văzut pe economist la București și la televiziune, domnule comisar.
Dumneavoastră nu vă amintiți deloc, sau chiar v-a scăpat evenimentul?

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10