Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Mai 27, 2015, 18:35:56  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989
Cum sa iasa in strada impotriva guvernului pontea cand acesta a dat(?) 4% la pensionari si banii opriti la sanatate,a reintregit(?)salariile la bugetari si mai ales a creat(?) 1mil. locuri de munca?Acum a dublat si alocatia la copii nu-i asa?trai pe vatri la romani nu gluma,viata dulce ca-n Vegas.
Asa-i romanul daca ii da cu lingurita miere la-nceput dupa aceia poate sa-i dea cu polonicul fiere,el nu mai zice nimic,tace si-nghite tot pana la sfarsit ba te mai ia si la bataie daca zici ceva.
N-o mai dati in comunisti si comunism ca acestea nu mai exista,astea sunt chitre neocomuniste (mincinosi,hoti,lasi,razbunatori,avari,perversi,nerecunascatori,distugatori etc.)

Informati-va mai bine,tipa nu este chiar nevinovata.Ca a fost condamnata sau a avut un tratament ca si unul de la nivele mai innalte,care a facut alte magarii mult mai mari este cu totul altceva.
Televiziunile si oamenii aserviti puterii imbarliga lumea in asa fel incat le suceste mintile crete si-i fac sa se ia la bataie,sa se certe,sa se urasca ,sa se faca din prieteni dusmani de moarte.


Nu vreau sa contrazic topicul si sa discut lucruri mai serioase aici.Marea majoritate insa, nu se informeaza si se margineste la ce afla de la televiziunile politizate sau de can-can.Daca insa intri pe site-urile economice serioase , te apuca jalea.Datoria publica a crescut enorm in ultimii doi ani, semn ca statul si guvernul s-a imprumutat masiv deoarece imrumuturile au fost foarte ieftine ( dobinda foarte mica) si n-a facut investitii.Au scumpit combustibilul si utilitatile , deci au marit preturile si a acumulat bani si de aici si din cresterea taxelor si impozitelor si de aici au reintregit la bugetari si au avut de pomeni care e clar ca au rol electoral.Problema este ca noi traim neinchipuit de prost si ne-am obisnuit asa ca si racii din oala , la care li se incalzeste apa treptat.Numai cei care vin de la lucru din strainatate , vad cit de mare e discrepanta privind nivelul de trai si cit de prost traim.

 12 
  : Mai 27, 2015, 18:35:07  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Smiley)))))))))))) Bravo Oleoleole! I-ai pus in evidenta eruditia profesionala acelei doamne. Ar fi bine sa te ocupi si de altii ca ea. Stiti ca fostul jurist al S.S.P.R. face bani din intocmirea de dosare pentru tot felul de procese in justitie impotriva institutiei? Stiti ca sint o gramada de presedinti de asociatii si alti trepadusi din jurul lor, care au gasit tot felul de metode de a suge banul de unde nu e, de la cei mai amarati si disperati revolutionari?

 13 
  : Mai 27, 2015, 18:35:01  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către kostas
Buzdugane nimeni nu stie daca selucreaza sau nu in ss..... dar unii dintre noi stim sigur ca tu si inca vre-o 2-3 sunteti lingaii de serviciu al ss-ul.
Noi nu-l putem felicita pentru ceea ce face dar il felicitam ca si-a gasit oameni de nadejde care la orice ora din zi sau noapte sunt gata sa-i sarute obrajorii din pantaloni si sa-i racoreasca outele daca este cumva oparit.
Spor la treaba baieti si fiti sarguingiosi caci ve-ti fi rasplatiti cu siguranta pentru ceea ce faceti caci este o munca grea.

P.S.Buzdugane(?) am mai vazut noi eroi ca tine care se luptau pentru dreptate(dreptatea lor) pe  cai de lemn,sabii de cauciuc,chiloti de tabla si cu tucalul pe cap.

 14 
  : Mai 27, 2015, 18:30:37  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către remus43de

" Dacă, spre exemplu, mă-ta, sau mumă-ta, sau mamiţica ta, zi-i cum vrei, ar fi stat 6 luni la pârnaie, nevinovată, ce-ai fi zis, BOULE? "

Du-te-n mata PORCULE!
Cand ajungi sa fi confruntat cu adevarul direct, fara sa te mai poti eschiva, injuri? Crezi ca injuratura poate fi degetul dupa care sa te ascunzi? Nu tine. Dimpotriva, te dezgoleste si mai mult in fata celorlalti, sa ti se vada intreaga lipsa de caracter. Ma ingrozesc cati asemenea manipulatori nerusinati si naraviti la abuzuri ingrozitoare se gasesc acum in functii importante, de unde influenteaza, sau chiar dicteaza dezastruos asupra vietilor unor oameni peste care au influenta.

 15 
  : Mai 27, 2015, 18:20:22  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 "

Revista Tresei: Unde dai și cine crapă
de Victor Eugen Lungu , 27 mai 2015

Revista Tresei: Unde dai și cine crapă

Toată lumea scrie, cere, lăcrimează. O mare pasiune epistolară a cuprins instituțiile statului prinse într-un frenetic dialog încrucișat. Și, ca la orice se face cruciș, de la foc la gura țevii la urinare tovărășească, există și victime colaterale. De data aceasta chiar independența Justiției – aia pe care toți se prefac că o apără pe ici, pe colo, dar o calcă în picioare dacă este să semneze anonim pe scrisorele deschise. În fapt, totul este de o simplitate uluitoare, doar genul epistolar le complică (parcă văd că, la final, au să scoată genul în afara legii).

Procurorii DNA au cerut încuviințarea arestării senatorului Dan Șova. Mama lui Dan Șova a parafat și negociat cele mai mari și mai la vedere tunuri contractuale ale României. Așa că senatorii din Senatul României s-au opus cererii procurorilor. S-au opus de așa manieră încât toată lumea a trimis scrisori la Curtea Constituțională. Aceasta le-a citit, a judecat și a hotărât (printre multe altele) că-i cazul ca președintele Senatului, Călin Anton Beton Șotron Popescu Tăriceanu să se apuce de scris o motivare a deciziei luate când l-a scăpat de Șova de procurori pe care să o publice în Monitorul Oficial. Și să zică: au fost suficiente voturi, sau n-au fost suficiente voturi. Dar pe Călin nu l-a lovit inspirația, deci nu a scris nimic. Așa că procurorii DNA i-au cerut să pună la dispoziție întreaga literatură de specialitate (stenograme, înregistrări) ale discuțiilor din Comisiile Senatului care se joacă de-a instanțele de judecată – că se apucă ei de scris ceva despre favorizarea infractorului și obstrucționarea Justiției. Cred că sunt vreo trei epistole pe această temă. La primele două, Călin Viclean Fecior de Casă al lui Victor Ponta a răspuns verbal. Că ar fi obrăznicii ale procurorilor și grave imixtiuni în durerile sale de cot cu privire la separația puterilor în stat și egalitățile mai egale în drepturi pentru unii, nu pentru populime.

Dar ceva s-a întâmplat în intervalul dintre penultima și ultima cerere a procurorilor DNA privind punerea la dispoziție a maculaturii produse de către senatori în cazul Șova: Justiția și-a dat singură la gioale. Nu atât în cazul Rărinca, cetãțean care ar fi stat pe nedrept 6 luni în arest – n-au ei treabă cu populimea lovită-n drepturi de nedreptăți dacă nu le folosește, dacă nu le vine mănușă unei ticăloșenii în interes personal pe care o clocesc. Justiția și-a dat singură la gioale prin excese mediatice – le-a plăcut tuturor, de la procurori, la judecători, să facă pe vedetele în direct și la o oră de maximă audiență, să fluture cătușe și să ne spună cum colaborează, ele între ele, instituțiile separate ale statului, în interesul cătușelor, în loc să-și vadă de treabă. Iar vedetismul se plătește. Competența judecării unui presupus abuz în cazul Rărinca aparține CSM care putea să verifice, punctual, dacă există eroarea judiciară semnalată acum mai bine de o săptămână. Dar a preferat să prăvale jihadul inspecției judiciare peste declarațiile cetățeanului Traian Băsescu. Iar acum zace, ca iepurele între faruri, fără nici o reacție în fața atacurilor fără precedent asupra justiției făcute de politicieni aflați în funcții spreme în stat. Această slăbiciune slugarnică o speculează epistolar Călin Popescu Anton Piramidon Tăriceanu. Și suprasaturarea de mediatizare a cătușelor.

Deci, recapitulare: DNA cere în scris Senatului dovezi și fapte despre favorizarea infractorului Șova; Senatul, prin președintele său, cere în scris președintelui Iohannis demiterea și/sau forțarea demisiei (chestie unilaterală, monșerule, dar te pui cu Nebunul?) procurorului șef al DNA Laura Codruța Kovesi și a judecătorului ÎCCJ Livia Stanciu. Iar judecătorii CSM ne scriu, individual și separat, despre cum stă treaba cu Justiția. De parcă noi nu am ști.

Partea proastă este că toată lumea scrie, cere și lăcrimează, dar nimeni nu vrea să se apuce să-și vadă de treabă. Așa că nu este de mirare că România se prăvale-n gol cu fiecare infantilism al celor puși să vegheze la buna sa funcționare. Printre ultimele isprăvi ale infantililor de la guvernare o avem și pe aceasta: persoanele fizice autorizate, fermierii și alți contribuabili care aveau termen 25 mai pentru a depune declarațiile de venit 200 și au ales să facă procedura prin Poșta Română (în loc să se înghesuie ca animalele la ghișeu, așa cum ar vrea “Statul”) au constatat că operatorul poștal de stat nu mai vindea plicuri de două luni. A informat cineva public despre acest fapt? Nu. Că treaba “Statului” este să dea salarii la funcționari și bani în conturile băieților săi deștepți, nu bunăstarea vitei de contribuabil. Așa că (exact ca mai sus), Poșta „statului” arată cu degetul spre Ministerul Finanțelor Publice (altă entitate “jeomanifișistă” a „statului”), acuzându-l că nu a elaborat încă metodologia care i-ar fi permis să cumpere noi case de marcat, fără de care vânzătorii de la Poștă nu pot să vândă plicuri la ghișee. Deci, Ministerul de Finanțe, care este responsabil cu colectarea taxelor inclusiv pentru PFA, este cel care a făcut imposibilă transmiterea prin Poștă a declarațiilor de venit necesare taxării."

Dar Călin Popescu Mălinescu Tăriceanu Antonescu Piscupescu de unde a avut plic pentru scrisoarea deschisă?

   

 16 
  : Mai 27, 2015, 18:18:13  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către kostas
Cum sa iasa in strada impotriva guvernului pontea cand acesta a dat(?) 4% la pensionari si banii opriti la sanatate,a reintregit(?)salariile la bugetari si mai ales a creat(?) 1mil. locuri de munca?Acum a dublat si alocatia la copii nu-i asa?trai pe vatri la romani nu gluma,viata dulce ca-n Vegas.
Asa-i romanul daca ii da cu lingurita miere la-nceput dupa aceia poate sa-i dea cu polonicul fiere,el nu mai zice nimic,tace si-nghite tot pana la sfarsit ba te mai ia si la bataie daca zici ceva.
N-o mai dati in comunisti si comunism ca acestea nu mai exista,astea sunt chitre neocomuniste (mincinosi,hoti,lasi,razbunatori,avari,perversi,nerecunascatori,distugatori etc.)

Informati-va mai bine,tipa nu este chiar nevinovata.Ca a fost condamnata sau a avut un tratament ca si unul de la nivele mai innalte,care a facut alte magarii mult mai mari este cu totul altceva.
Televiziunile si oamenii aserviti puterii imbarliga lumea in asa fel incat le suceste mintile crete si-i fac sa se ia la bataie,sa se certe,sa se urasca ,sa se faca din prieteni dusmani de moarte.

 17 
  : Mai 27, 2015, 18:16:48  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://atacdearges.ro/catalin-radulescu-berlusconi-de-arges-playboy-de-pitesti-doctor-sau-deputat/ "

 " http://www.ziare.com/pitesti/articole/catalin+radulescu+candidat+usl "

 18 
  : Mai 27, 2015, 18:15:16  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către remus43de
Domnule,eu sunt doar un buzdugan(cu litera mica la inceput).Eu sunt de peste tot si de nicaieri.Vreau doar sa se faca dreptate,curatenie,si,sa se respecte legea intocmai.
Domnule "de peste tot si de nicaieri", care vrei "doar sa se faca dreptate" si mai les "sa se respecte legea intocmai", aparitia OUG 95 la sfarsitul anului trecut este cea mai grava incalcare a Legii Recunostintei! E mai grava decat fenomenul impostorilor, pentru ca prin ea puterea executiva a mutilat o lege a puterii legislative, abuzand si puterea judecatoreasca. Dumneata chiar refuzi sa vezi adevarul? Ce altceva va determina sa ne mintiti in fata, daca nu dorinta de a reintra in posesia banilor prevazuti pentru indemnizatii? Cand majoritatea revolutionarilor protesteaza, dumneata esti multumit, alaturi de cei din orasele favorizate. Dar, din acele orase, alaturi numai de cei care, la fel ca dumneata, au pus batista pe constiinta si nu mai recunosc abuzul, pentru ca sint si altii, nu putini, care stiu si recunosc ca fratii lor din alte orase martir sint nedreptatiti de aceasta O.U.G. ilogica.

 19 
  : Mai 27, 2015, 18:07:17  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.academiacatavencu.info/actualitate/pentru-mai-mult-realism--in-parcul-de-dinozauri-rasnov-vor-fi-adusi-si-cativa-politicieni--38364 "

 


 20 
  : Mai 27, 2015, 18:03:31  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către remus43de
Sint de acord cu ea, dar ai gresit ceva. Punctul 2 trebuie reformulat astfel:
2. DEMITEREA MAFIEI POLITICE ACTUALE SI PEDEPSIOREA CELEI TRECUTE si actuale.

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10