Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Octombrie 02, 2014, 13:56:20  
Creat de ranit21tg-ms89 - Ultimul mesaj de către kostas
Azi i jurul orei 9 a incetat din viata pe un pat de spital din capitala inca un camarad din Braila.
Multi dintre noi il cunosc ca fiind unul dintre cei mai seriosi revolutionari dar si unul din cei mai activi protestatari impotriva guvernantilor indiferent de culoarea lor politica.
                           Dumnezeu sa-l ierte de toate pacatele si sa-l odihneasca la dreapta SA la locul sfant cu verdeata 
                                                     
Sincere condoleanta familiei indurerate si camarazilor din Braila

 12 
  : Octombrie 02, 2014, 13:04:55  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către emirad

   Mai jos, un articol despre dreapta românească...(stropși-o-ar s-o stropșească!)...
   Ca să știe lumea cu cine vor vota "dreptacii", cei care spun că ei nu au de-a face cu Băsescu, cu Udrea...Ei sunt cu dreapta, cu Johanis...
   Deci:
===============

   PMP în ACL: Varujan Vosganian susține că PMP ar putea face parte din ACL în viitor


   Senatorul PNL, Varujan Vosganian, a declarat că, în viitor, Partidul Mișcarea Populară ar putea face parte din Alianța Creștin Liberală.
 
Întrebat, într-un interviu acordat pentru bursa.ro, dacă ACL îşi propune să reunească şi alte forţe de dreapta, precum PMP, Varujan Vosganian a afirmat că o astfel de ipoteză este posibilă:

"În principiu, o astfel de ipoteză este posibilă. Important este, însă, care sunt termenii negocierii şi cine din partea acestui partid participă la negociere. Nu trebuie să pierdem nicio clipă din vedere riscul ca Traian Băsescu să devină liderul politic al spectrului de dreapta. Traian Băsescu nu trebuie lăsat să se reinsereze, prin intermediul PMP, în formaţiunea de dreapta care ar rezulta în urma fuziunii. De aceea există reţineri fireşti în ceea ce priveşte negocierile cu PMP", a răspuns liberalul.

Vulnerabilitățile ACL

Fostul ministru al Economiei a arătat și care sunt "temele îngheţate" care ar putea creşte vulnerabilitatea fuziunii PNL - PDL.

"Există câteva astfel de teme, de pildă: evaluarea guvernărilor succesive, momentul ianuarie 2012, tema referendumului - utilitatea sau inutilitatea lui, profilul politic al unor persoane din cele două partide, cu deosebire din PDL, asupra cărora noi nu am prea insistat. Acestea sunt nişte teme asupra cărora nu avem o poziţie comună.

Acum important este să ne concentrăm la ce avem de făcut, poate că într-o bună zi vom reveni şi asupra acestor 'teme îngheţate'", a mai declarat Varujan Vosganian.

 13 
  : Octombrie 02, 2014, 11:25:45  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Nu mor caii cand vor cainii, dle Thunder! Continuam neinduplecati, zi de zi, pt ca si aceasta e o lupta, una lunga, de uzura, care tine toata viata si va sfatuiesc sa faceti la fel si dupa ce nu voi mai fi pe aici. Chiar mi-ai adus aminte ca doream sa-l intreb ceva pe prietenul dumitale din Lugoj.

Florine, vezi cati colegi de ai tai din Brasov au adeverinte de genul asta la dosar. Chestia cu autodenuntul, ... zic eu ca este tardiva, dar na ... cei in cauza ... pot incerca.  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
     Pacat ca Mardare ,maine nu se mai duce.......o fi auzit ca....."il aduce " Huh Grin

Dle Burada, dta stiai din data de 16 septembrie, cel putin de la ora 18.34, de mancatoria dintre presii aso din Bucale si BMV si de faptul ca bucalatii pedezdi anulasera autorizatia de protest pt brasoveni. Stiai adica de diversiunea ordinara GG. De aceea, te rog sa ne spui cum, de la cine si, f precis, cand ai aflat? Vrem sa stim tot adevarul, de acea va rog sa luminati partea de adevar pe care o cunoasteti dv.

 14 
  : Octombrie 02, 2014, 11:13:02  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către thunder66
Draga Bambilici, la intrebarile sincere, doar cativa de aici dam raspunsuri. Asta in cazul in care nu ai remarcat deja acest lucru. La intrebarea mea legata de Constitutia Romaniei, ai raspuns doar tu (un raspuns excelent de altfel, pentru care iti multumesc), ma intreb de ce oare? De balacarit si injurat sunt foarte buni marea majoritate a membrilor forumului. De ce nu incearca sa gaseasca subiecte care intr-adevar sunt arzatoare si care ar putea fi raspunsul tuturor problemelor revolutionarilor si nu numai.

 15 
  : Octombrie 02, 2014, 10:42:28  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Marii trisori din Bucale, de extract pedelizd, pt ca sunt si fff mari trisori de esenta pesedista, deci marii actionari ai protestelor din acest an din Capitala Ro, an electoral, adica GG, cei doi G, Gadina si Gogo (Dinca), inainte de a le retrage brasovenilor aprobarea mitingului de preotest, au avut o alta propunere, mult mult m interesanta decat stiam eu pana acum. Cred ca din aceasta cauza, nestiind ca eu nu stiu, Tentativa de Impostor n-a m atacat, sperand probabil sa scape de dezvaluirea pana la capat a mizerabilului mod de a proceda al aliatilor din Bucale ai MA (Micro Aso) din BMV.
Mardeala a primit propunerea sa nu m faca mitingul pasnic de protest (nu uitati ce voiau: sa ceara, in mod pasnic, respectarea Legii 341, prin introducerea in proiectul de buget de stat pt 2015 a sumenlor necesare reluarii platii indemnizatiilor revilor nedreptatiti), dar nu sa nu-l m faca in general, ci numai in 17 septembrie, data pt care optasera brasovenii, ci sa-l amane pt data de 20, sambata 20 septembrie, cand si ei anuntasera un protest politic in P-ta Univ. Voiau sa blocheze PU si aveau nevoie de cat m multi oameni pt aceasta incercare si stiau prea bine ca revii din BMV o pot face daca vor. Rationamentul era simplu: daca au reusit cu Boc la putere, cand adversitatea piratului era max, de ce nu ar reusi acum, cand piratul se face ca poloua, iar P-MP (P-M Ponta), strategic, nu-si arata inca coltii?
Deci, m pe scurt, ideea "geniala", de javre manipulatoare, a conducerii impostoare a benerelei a fost sa deturneze mintingul de protest al revilor din Brasov, s-al transforme dintr-unul pasnic, civilizat si apolitic, intr-unul violent, cu chiuiturile de rigoare la megafoane si politic. Adica in favoarea piratului si a Udrei lui de consum. Daca ar fi reusit, lovitura ar fi fost magistrala!  Stiti de ce? Nu pt deturnarea in sine, ca actiune reusita de deturnare, ci ca rezultat final. Pt ca ar fi obtinut un protest pro-pirat, realizat cu cei care au facut primul protest anti-pirat din Ro!  Adica ce ar fi realizat ei?


Ar fi creat impresia ca
luptatorii cu merite deosebite si urmasii eroilor martiri
s-au reorientat spre Basexu si parasuta lui penala!


Nu raspunde nimeni, nici bucurestenii, nici brasovenii, nici macar omniprezentul mercenar de tastatura TI. Inseamna ca i-am cam prins cu cioroiul vopsit... Ok, Don't Worry Be Happy, http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU! Reiau discutia de unde am adormit aseara.

 16 
  : Octombrie 02, 2014, 10:41:09  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 " 

    Adevar grait-a !
    1.3879982818@web165003.mail.bf1.yahoo.com
    Iată de ce l-au iubit atât de mulți americani !
     "Socialismul ar funcționa numai în două locuri: în rai, unde nu este nevoie de el, și în iad, unde există deja."
    Ronald Reagan

    „Iată cele mai înfricoșătoare cuvinte din limba engleză: <Sunt de la Guvern și am venit să vă ajutăm !>”
    Ronald Reagan

    „Din cele patru războaie din timpul vieții mele, niciunul nu a început din cauză că S.U.A. erau prea puternice.”
    Ronald Reagan

    „M-am întrebat întotdeauna cum ar mai fi arătat Cele 10 Porunci dacă Moise le-ar fi trecut prin Congresul S.U.A....”
    Ronald Reagan

    „Guvernul este ca un copil: Un tub digestiv cu un mare apetit la un capăt și nici un simț al responsabilității la  celălalt capăt.”
     Ronald Reagan


    „Noțiunea care se apropie cel mai mult de viața eternă pe acest pământ, este aceea de <program guvernamental>.”
     Ronald Reagan

    „S-a spus că politica este a doua cea mai veche meserie din lume. Eu am observat o izbitoare asemănare cu prima.”
    Ronald Reagan

    „Politica economică a Guvernului poate fi rezumată în câteva propziții sc urte: <Dacă ceva funcționează, taxează-l ! Dacă el continuă să funcționeze, reglementează-l ! Și dacă nu mai funcționează, subvenționează-l !”
    Ronald Reagan

    „Atunci când vom uita că noi suntem o națiune supusă lui DUMNEZEU, vom deveni o națiune supusă”
    Ronald Reagan
    2.3879982819@web165003.mail.bf1.yahoo.com "
     
     
     
       
     
     
     
     
     
         
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 17 
  : Octombrie 02, 2014, 10:36:08  
Creat de sbârcea nicolae - Ultimul mesaj de către sbârcea nicolae


                                      notă.


   Deșteptă-ciunea sau inteligența fără CARACTER, nu au nici o valoarte; din contră, ea devine cel
    mai feroce dușman.

 18 
  : Octombrie 02, 2014, 10:21:54  
Creat de sbârcea nicolae - Ultimul mesaj de către bambilici
O dai cu satanismul de parca ai fi posedat (daca esti prieten cu Boacana insa, chiar nu ar fi de mirare). Abia acum am citit postarea dumitale si am facut legatura cu visul de ieri. Dar ce vis? Cosmar! Uite ce am notat indata ce m-am trezit din el, http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.34755:
Mai si ce bine ma simteam! Vinul imi incazise tot corpul si ma visam stand exact asa cum m-a luat flama, intins in fotoliu, cu picioarele pe masuta pc-ului, destins, dar parca incordat, asa, o leuta, pe ici, sau nu, pe colea, pe unde se intampla de obicei, ca parca, parca se gudura, infoia, apleca provocator peste mine o... Aaaa!  Ce cosmar!  E Iulia, prietena lui Sgarciob! Sa nebunesc nu alta! Am trecut brusc de la reverie la cosmar si m-am trezit cu mana pe mouse si cu degetul mic pe scrol (da, scrol, nu altceva). Mai, ce grozavie! Am luat rapid o cana de vin si inca una si inca una... Si acum parca prind sa rationez. Mai, ce sa fie asta? Te pomenesti c-o plati Sbarciog sa-mi boloboroseasca ceva stirba?! Ptiu, ce cosmar! Nici daca ma trezeam cu gelatin de TI pe genunchi nu as fi fost m socat! Poftim, iar imi creste pulsul... Stop! Asa nu se m poate! Stati sa m iau o gura de vin.

 19 
  : Octombrie 02, 2014, 10:12:35  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
vineri seara de la orele 22 vom discuta despre situatia militarilor, a grefierilor , a revolutionarilor si a aviatorilor. INVITATUL ESTE DL MIRCEA DOGARU, presedinte SMCD
INTERNATIONAL RADIO

 20 
  : Octombrie 02, 2014, 09:52:12  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
Pichetarea sediului PSD din Kiseleff

In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD
Guvernul si majoritatea parlamentara au lasat pentru zilele de 6 si 7 octombrie a.c. rezolvarea problemelor Legii pensiilor militare de stat, a Ordonantei pentru revolutionari si a Legii reparatorii pentru grefieri, diplomati, functionari publici etc., ultima prevazuta a fi dezbatuta in Camera Deputatilor fiind Legea pensiilor militare de stat.
Pentru moment insa, in lipsa unei decizii (ordin) de la Guvern, si deputatii au anuntat ca-si suspenda activitatea in zilele de 6 si 7 octombrie a.c.
In aceasta situatie:
La initiativa Asociatiei romanilor din Olanda, membri ai CNSC picheteaza, incepand de astazi, ambasadele occidentale, urmand a depune materiale revendicative si de protest;
SCMD incepe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff, nr 10, luni, 06.10.2014, la ora 14.00, pentru a reaminti Guvernului Ponta, dupa doi ani si jumatate de promisiuni partial onorate sau deloc, ca existam.
Reamintim tuturor membrilor SCMD ca aceasta actiune a fost hotarata si votata in Comitetul Director alSCMD, fiind adusa la cunostinta Guvernului in urma cu o luna.
Nu se vor striga lozinci politice. Nu ne intereseaza alegerile ci dialogul si dreptatea sociala.Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA SPRIJINA ACTIUNILE DE PROTEST LANSATE DE SMCD. DEASEMENEA II ROAGA PE MEMBRII SAI DIN BUCURESTI SI DIN APROPIERE SA SE MOBILIZEZE SI SA FIE ALATURI DE ACEST PROTEST PINA LA REZOLVAREA ODATA PENTRU TOTDEAUNA A PROBLEMELOR NOASTRE, PROBLEME CE TIN DEALTFEL DE EXISTENTA STATULUI DE DREPT.
Alex Oprea
presedinte MCRCPagini: 1 [2] 3 4 ... 10