Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Octombrie 25, 2014, 01:06:28  
Creat de buzdugan - Ultimul mesaj de către remus43de
Ieri, domnul Secretar de Stat Adrian Sanda a fost plecat in vizita in judetul Caras-Severin, unde a avut o intalnire cu revolutionarii la sediul prefecturii din Resita.

 12 
  : Octombrie 25, 2014, 00:44:49  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către Alex63

Daca insa ai depozite bancare mai mari de 3ooo lei sau venituri mai mari de 600 lei , nu-ti se vor aproba ( cel mult iti va da reesalonare . in rate a taxei de timbru.
  Mulţumesc pentru răspuns.
 cât priveşte: "depozite bancare mai mari de 3ooo lei sau venituri mai mari de 600 lei"
  aş vrea eu.  Shocked
 Cu toate astea nesiguranţa mea persistă. Ar fi posibil ( datorită acelui "poate" din ambele norme invocate, să nu îmi aprobe cererea de scutire. Condiţiile sunt îndeplinite.


  nu vreau să fiu insistent dar vă rog să îmi spuneţi ce naiba documente trebuie să depun ?
  raporturile INS, grila notarilor ( pe care NU O DĂ NIMENI )


Ai depus ADEVERINTA de finante ca n-ai venituri ?

 In mod normal tu trebuie sa declari valoarea obiectului cererii.Daca instanta crede ca e prea mica ( valoarea e necesara pentru stabilirea taxei de timbru ! ) poate cere nota de calcul fundamentata sau evaluarea unui expet contabil sau ANEVAR !
 Daca obti scutirea numai are nicio relevanta valoarea obiectului !!!

  am pregătite TOATE doc. necesare: cupon aj. social, adev. finanţe, chitanţa de chirie şi cea de întreţinere, declaraţia pe proprie răspundere, cererea de acordte as. juridică şi scutire de la plata taxei.

  Încă nu am depus NIMIC datorită pct. B din "comunicarea" tribunalului:
"B. Obligaţia de a indica următoarele: valoarea obiectului cererii şi modul de calcul prin care s-a ajuns la determinarea acestei valori cu indicarea înscrisurilor corespunzătoare,
Depuneţi docum. solicitate ŞI ÎNSCRISURILE DOVEDITOARE într-un exempl. pt. instanţă şi câte unul pentru fiecare parte conf. 150 NCPC"

  în special "ÎNSCRISURILE DOVEDITOARE" necesare STABILIRII "valorii obiectului cererii" având în vedere că solicit:
"1. prejudiciu cauzat prin refuzul intimaţilor de a-mi închiria un spaţiu comercial  PE CARE L-AŞ FI PUTUT FOLOSI LA DERULAREA UNEI AFACERII PROPRII în perioada menţionată ESTE de MINIMUM 83.288 lei ( 1345 x 12 luni + 1395 x 12 luni + 1485 x 12 luni + 1629 x 12 luni + 1630 x 8 luni ), în conformitate datele Institutului Naţional de Statistică prelevate de pe pagina oficială:
http://www.insse.ro/cms/ro/content/castiguri-salariale-din-1991-serie-lunara

2. prejudiciu cauzat prin refuzul atribuirii în proprietate a 10.000 mp de teren în extravilan, pentru perioada menţionată, este de MINIMUM 20.000 lei ( stabilit în baza normelor de venit specificate în Ordonanţa Guvernului  României nr. 8 din 23 ian. 2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 ).

în afara celor de mai sus, o despăgubire de 215.00 euro după cum urmează:

* 10.000 euro, reprezentând contravaloarea unui teren în extravilan cu o suprafaţă de 10.000 mp pe care sunt nevoit să îl achiziţionez din piaţa liberă datorită refuzului administraţiei publice locale de a mi-l atribuirii în proprietate;

** 200.000 euro, reprezentând contravaloarea unui teren intravilan cu o suprafaţă de 500 mp pe care sunt nevoit să îl achiziţionez din piaţa liberă datorită refuzului administraţiei publice locale de a mi-l atribuirii în proprietate;

*** 5.000 euro, prejudiciu moral pe care l-am suferit eu si familia mea în ultimii 14 ani de când statul român, prin administraţia publică locală, mă poartă pe drumuri şi prin instanţe nesocotind atât legile cât şi hotărârile justiţiei.

Îm concluzie
Valoarea obiectului cererii, LA ACEASTĂ DATĂ, este de MINIMUM 103.288 lei şi 215.000 euro,
  cât şi PREJUDICII CERTE VIITOARE de cca. 5.000 ÷ 50.000 lei lunar !! "
 
  INFORMAŢIILE NECESARE OBŢINERII TUTUROR ACESTOR SUME PROVIN DIN F. MULTE SURSE unele din ele aproape imposibil de "documentat" prin ACTE CU ŞTAMPILĂ ŞI SEMNĂTURĂ AL CĂROR "ORIGINAL" SĂ ÎL POT PREZENTA INSTANŢEI ÎN CAZUL ÎN CARE AR FI CONTESTAT DE PARTEA ADVERSĂ.

  poate acum înţelegeşi DILEMA mea referitoare la "ce naiba documente trebuie să depun
[/color]?"

 13 
  : Octombrie 25, 2014, 00:12:48  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.b1.ro/live.php " " Aristotel Cancescu arestat pentru 30 de zile !

 14 
  : Octombrie 25, 2014, 00:02:32  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 " Subiecte fierbinti:
alegeri DNA Halep
Moș Crăciun refuză să mai vină anul acesta în România: „Nu pot face față pomenilor electorale”

Anul acesta ar putea fi cel mai trist Crăciun din istoria României după ce cunoscuta entitate parallax Moș Crăciun a anunțat că își retrage operațiunile din România. „Există un cost pe produs raportat la nivelul de bucurie iar corporația mea nu poate să facă față concurenței venite din partea lui Pinocchio, premierul vostru”.

 

Comparativ, micile cadouri făcute de Moș an de an nu se compară cu sacoșele și gălețile pline cu ulei, făină și pui înghețați oferite de candidații la președinție. „Domnu' Ponta a promis că ne mărește pensiile iar nea Sorin Oprescu ne dă gratis pe autobuz. Moș Crăciun ce p*la mea a promis?”, a explicat succint situația Teodor Popa, un alcoolic din București.

Retragerea lui Moș Crăciun de pe piața românească ar putea fi urmată și de cea a lui Moș Nicolae, care a promis că va cere bisericii ortodoxe să fie scos și din calendar, ca sfânt, ca să nu îi mai fie asociată imaginea cu o organizație care doar ia și nu dă nimic. "

 15 
  : Octombrie 24, 2014, 23:45:15  
Creat de maya - Ultimul mesaj de către florin1989
MA REFR LA NOILE CRITERII ... pentru ca pe baza unor criterii LEGALE au fost acordate certificatele noastre  ...
face ce face şi iar calcă în străchini dl sss:

"Plățile vor fi făcute pe baza unor criterii."
     unde scrie ASTA
             ÎN CARE  L E G E
Huh Huh
     
  " Indemnizațiile revoluționarilor vor fi acordate din nou, începând cu 1 ianuarie 2015, însă numai după o selecție dură, ......
  Va fi făcută o curățenie serioasă printre membrii asociațiilor"
   
  şi o to "face" ( curăţenia ) DE  OPT-NOUĂ  LUNI  de nici nu s-a apucat de ea


O problema de logica : poti face o ' selectie dura " in doua luni, daca nu ai facut nimic 3 ( trei ) ani de zile!
 PS. Practic o luna pentru ca in noiembrie sint in campanie electorala , distribuire de afise, fluturasi, faina, ulei , malai etc.!!!

 16 
  : Octombrie 24, 2014, 23:30:04  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Eu cred ca e vb de o teapa de toata frumusetea!  Vreti sa discutam de ce?Pt aceasta, go pe "Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.", la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=936.1830, unde Remus a postat art cu poza cu tot si putem discuta m la concret ce e cu el.

 17 
  : Octombrie 24, 2014, 22:50:10  
Creat de buzdugan - Ultimul mesaj de către remus43de
Doamna Perici Lacramioara a postat la Anunturi, http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.35325, o declaratie facuta Agentiei Nationale de Presa "Agerpres" de catre domnul Secretar de Stat Adrian Sanda. Este prima declaratie de presa in care Guvernul Romaniei, prin vocea domnului Sanda, anunta in mod explicit reluarea platii indemnizatiilor din ianuarie 2015.

Adrian Sanda: Indemnizațiile revoluționarilor vor fi acordate din nou, dar numai după o selecție dură

Indemnizațiile revoluționarilor vor fi acordate din nou, începând cu 1 ianuarie 2015, însă numai după o selecție dură, a declarat vineri, la Reșița, Adrian Sanda, secretar de stat în cadrul Secretariatului de stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în Perioada 1945 - 1989.


Foto: (c) PAUL BUCIUTA / AGERPRES ARHIVA

'Voi avea o întâlnire și cu membrii asociațiilor de revoluționari din Caraș-Severin, așa cum le vom avea și cu cei din orașele în care a avut loc cu adevărat Revoluția. Vom discuta și programul de manifestări dedicat comemorării a 25 de ani de la izbucnirea și desfășurarea Revoluției Române din Decembrie 1989. Le voi transmite că vor fi bugetate sumele, dar nu vor fi făcute plăți chiar la toată lumea. Plățile vor fi făcute pe baza unor criterii. Va fi făcută o curățenie serioasă printre membrii asociațiilor, pentru că nu toți au participat activ la Revoluție. Județele Timiș, Caraș-Severin și Arad, de unde a început revoluția, au generat cei mai puțini revoluționari, după zece ani', a afirmat Adrian Sanda.
Acesta consideră că este vorba de 'o reparație pecuniară, reintroducerea plăților, dar și de 'o reparație morală', în ceea ce înseamnă calitatea de revoluționar. Aceste sume vor fi bugetate începând cu 1 ianuarie 2015.
La nivel național, sunt emise 22.000 de certificate de revoluționar, împărțite în mai multe categorii: 2.300 de urmași ai eroilor martiri, 2.600 de răniți, 800 de arestați și 16.000 de luptători cu merite deosebite.

AGERPRES/(AS — autor: Paula Neamțu, editor: Diana Dumitru)

 18 
  : Octombrie 24, 2014, 22:34:40  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-e-25-octombrie-ziua-armatei-romane "

 19 
  : Octombrie 24, 2014, 22:24:07  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către gogiie

Adrian Sanda: Indemnizațiile revoluționarilor vor fi acordate din nou, dar numai după o selecție dură
vineri, 24 Oct 2014, 18:57  •  Social
218 afişări
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services

Indemnizațiile revoluționarilor vor fi acordate din nou, începând cu 1 ianuarie 2015, însă numai după o selecție dură, a declarat vineri, la Reșița, Adrian Sanda, secretar de stat în cadrul Secretariatului de stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în Perioada 1945 - 1989.

'Voi avea o întâlnire și cu membrii asociațiilor de revoluționari din Caraș-Severin, așa cum le vom avea și cu cei din orașele în care a avut loc cu adevărat Revoluția. Vom discuta și programul de manifestări dedicat comemorării a 25 de ani de la izbucnirea și desfășurarea Revoluției Române din Decembrie 1989. Le voi transmite că vor fi bugetate sumele, dar nu vor fi făcute plăți chiar la toată lumea. Plățile vor fi făcute pe baza unor criterii. Va fi făcută o curățenie serioasă printre membrii asociațiilor, pentru că nu toți au participat activ la Revoluție. Județele Timiș, Caraș-Severin și Arad, de unde a început revoluția, au generat cei mai puțini revoluționari, după zece ani', a afirmat Adrian Sanda.

Acesta consideră că este vorba de 'o reparație pecuniară, reintroducerea plăților, dar și de 'o reparație morală', în ceea ce înseamnă calitatea de revoluționar. Aceste sume vor fi bugetate începând cu 1 ianuarie 2015.

La nivel național, sunt emise 22.000 de certificate de revoluționar, împărțite în mai multe categorii: 2.300 de urmași ai eroilor martiri, 2.600 de răniți, 800 de arestați și 16.000 de luptători cu merite deosebite

 20 
  : Octombrie 24, 2014, 22:23:01  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
In inregistrare, cel care a declarat "Basescu e viata mea" erai tu, nu Udrea, nu-i asa?

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10