Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
  : Aprilie 25, 2015, 23:06:44  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Nicu C
Sa dea dumnezeu ca Subscrisa: Sindicatul Liga luptatorilor din decembrie 1989 pentru Victoria Revolutiei Romane si Integraree  Euro_Atlantica- Romania sa nu fie contestata de nimeni si in urmatoarea perioada dl Perju sa schimbe denumirea de SINDICAT.

 12 
  : Aprilie 25, 2015, 22:47:07  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Nicu C
D-le Perju, multumim pentru ajutor si informatii, dar dumneavoastra folositi un Sindicat ilegal pe care conform legii 62/ 2011 legea dialogului social este inexistent. NU mai folositi denumirea SINDICAT ( este fals si uz de fals) iar judecatoeul care va eliberat acel document,NU sunteti legal constituit e la fel de pasibil de pedeapsa ca dvs -  dvs NU sunteti o intreprindere o institutie o societate, SRL sau SA, o societate de stat. Vineri am verificat la Ministeri Muncii si acest Sindicat nu a semnat nici un CONTRACT COLECTIV DE MINCA la nivel de societate sau judetean conform legii 62/2011. Sincer ma mir cum de Confederatiile Sindicale nu v-au contestat pina acum, mai ales ca pe aceasta denumire Liga Blablabal ati facut foarte multe adrese la institutii gen Primaria Capitalei, Parlamentul Romaniei etc.

 13 
  : Aprilie 25, 2015, 21:59:19  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Victor 3
Avand in vedere interviul d-lui Teodor MARIES de saptamana trecuta de la Timisoara (vezi interviul pe site-ul Asociatiei 21 Decembrie) cu revolutionari importanti din Timisoara si cu presiunile facute de noi, din surse destul de credibile, in cursul sapatamanii viitoare dl Adrian SANDA ne va informa ca in ordonata 95/2014 vor intra si revolutionarii care au participat in Piete, baricade,bulevarde si  strazi, cu elemente si dovezi clare ca au luptat si au ocupat in perioada 21-22 decembrie 1989.


 14 
  : Aprilie 25, 2015, 21:51:48  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://adevarul.ro/locale/oradea/bunul-samaritean-bihor-ajuta-oamenii-adapost-autoritatile-i-au-declarat-razboi-oamenii-sarmani-pas-ajunga-nou-strada-1_5538eae8cfbe376e357a468b/index.html "

 15 
  : Aprilie 25, 2015, 20:55:35  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si fericire
Din surse , Victor Ponta era foarte nervos sa afle ca revolutionarii au descoperit ca Adrian Sanda a facut-o de oaie , nu a publicat Ordiul in Monitorul Oficial si totul e lovit de nulitate. Daniel Perju deja are dosar pe rol in acest sens .


O RUGAMINTE; HAIDETI SA LUCRAM IN ECHIPA!

NU DANIEL PERJU ARE DOSAR PE ROL IN ACEST SENS..

ACTIUNEA ESTE FORMULATA DE:

"Subscrisa: Sindicatul Liga luptatorilor din decembrie 1989 pentru Victoria Revolutiei Romane si Integraree  Euro_Atlantica- Romania:,  împreună cu organizaţiile partenere, prin preşedinte


DOSARUL A AVUT UN PRIM TERMEN IN 22 o4.2015 , ACTIUNEA FIIND COMUNICATA PARTILOR...
URMEAZA TERMENUL DUPA COMUNICARE..
PUTETI INTERVENI CA PARTE IN CELE DOUA DOSARE...

 16 
  : Aprilie 25, 2015, 20:48:13  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către voica-anica

 Grupul de revolutionari care NU sustine OUG 95/2014 s-a intrunit ieri, 24.04.2015, la Bucuresti, pentru a face o analiza a celor intamplate in saptamana precedenta. Secretarul de stat Adrian SANDA in continuare face ilegalitati si respinge colegii de la baricada inter pe banda rulanta, ca de exemplu pe regizorul Mihai SURUBARU care a primit acasa adresa ca in urma verificarii dosarului a fost RESPINS. Mentionam faptul ca domnul Mihai SURUBARU a fost la baricada pe data de 21 decembrie alaturi de Romeo RAICU, Radu SZILAGHII, Ion GRIGOROIU, Ghita STANCIU, Popa IONEL si multi altii. Se pare ca baricada de la inter a fost desfintata de acest Adrian SANDA. Totodata, asa cum a anuntat colegul Silviu, Adrian SANDA a incercat luni sa convinga membrii comisiei juridice ai Camerei Deputatilor PSD-UNPR si altii, sa treaca tacit ordonanta si sa dea aviz favorabil pentru a intra in plen. La interventia noastra ferma, acesta nu a reusit si marti nu s-a mai discutat in comisie PLX 239, respectiv OUG 95/2014. Colegi revolutionari de la baricada de la inter din 21 decembrie, haideti sa ne unim si sa mergem peste Adrian SANDA, care fiind de la Timisoara  sustine balconul. Haideti sa-l convingem ca daca baricada nu exista revolutia se termina pe 21 decembrie si Nicolaie CEAUSESCU ramanea la putere iar celebrul balcon era terminat.

CEEA CE AM DEPUS MARTI LA pARLAMENT, A CAM DAT PESTE CAP PLAN URILE LUI sANDA. SI NU AM FOST SINGUR, CI CU SEFI DE-AI LUI SANDA. Efectele le veti contoriza voi....Vati trezit tarziu. De cand tot vorbesc de baricada, dar nimeni nu a reactionat, decat sa mi se spuna ca nu intra in ord. Daca a fost respins un cunoscut de-al vostru ati reactionat. Macar de ati rezolva in al noulea ceas.

 17 
  : Aprilie 25, 2015, 20:29:07  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Alex63
Din surse , Victor Ponta era foarte nervos sa afle ca revolutionarii au descoperit ca Adrian Sanda a facut-o de oaie , nu a publicat Ordiul in Monitorul Oficial si totul e lovit de nulitate. Daniel Perju deja are dosar pe rol in acest sens .
  nu numai domnul Perju ci şi eu. primul termen fiind peste 2 săptămâni !!

 18 
  : Aprilie 25, 2015, 19:51:31  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Grasu
Din surse , Victor Ponta era foarte nervos sa afle ca revolutionarii au descoperit ca Adrian Sanda a facut-o de oaie , nu a publicat Ordiul in Monitorul Oficial si totul e lovit de nulitate. Daniel Perju deja are dosar pe rol in acest sens .

 19 
  : Aprilie 25, 2015, 19:48:30  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Grasu
Mii de procese in toata tara , OUG 95/2014 nu are nici o sansa sa fis lege !!!
Comisia lui Adrian Sanda nu exista legal , nu s-a publicat NIMIC  despre ea in Monitorul Oficial , Partea I , deci tot ce s-a facut pana acum si tot ce se va mai face nu are valoare juridica .

[/b]
[/color]

 20 
  : Aprilie 25, 2015, 19:43:40  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Grasu

 Grupul de revolutionari care NU sustine OUG 95/2014 s-a intrunit ieri, 24.04.2015, la Bucuresti, pentru a face o analiza a celor intamplate in saptamana precedenta. Secretarul de stat Adrian SANDA in continuare face ilegalitati si respinge colegii de la baricada inter pe banda rulanta, ca de exemplu pe regizorul Mihai SURUBARU care a primit acasa adresa ca in urma verificarii dosarului a fost RESPINS. Mentionam faptul ca domnul Mihai SURUBARU a fost la baricada pe data de 21 decembrie alaturi de Romeo RAICU, Radu SZILAGHII, Ion GRIGOROIU, Ghita STANCIU, Popa IONEL si multi altii. Se pare ca baricada de la inter a fost desfintata de acest Adrian SANDA. Totodata, asa cum a anuntat colegul Silviu, Adrian SANDA a incercat luni sa convinga membrii comisiei juridice ai Camerei Deputatilor PSD-UNPR si altii, sa treaca tacit ordonanta si sa dea aviz favorabil pentru a intra in plen. La interventia noastra ferma, acesta nu a reusit si marti nu s-a mai discutat in comisie PLX 239, respectiv OUG 95/2014. Colegi revolutionari de la baricada de la inter din 21 decembrie, haideti sa ne unim si sa mergem peste Adrian SANDA, care fiind de la Timisoara  sustine balconul. Haideti sa-l convingem ca daca baricada nu exista revolutia se termina pe 21 decembrie si Nicolaie CEAUSESCU ramanea la putere.
Prin Ordinul 30/2015 Adrian Sanda a facut o comisie , dar pentru a exista legal aceasta comisie , trebuia ca Ordinul 30/2015 sa fie publicat in Monitorul Oficial , Partea I . In Monitorul Oficial exista un Ordin 30/2015 al Ministerului Sanatatii si priveste spitalele de urgenta. Prin Fals si Uz de Fals si Inselatorie , Adrian Sanda a vrut sa induca in eroare pe lumea toata ca ar fi publicat in Monitorul Oficial acest Ordin 30/2015 de constituire a comisiei, dar nu e adevarat. Comisia nu exista legal si deci , tot ce a facut e lovit de nulitate.[/u][/size][/color]

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10