Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : August 21, 2017, 14:04:29  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Vizionati un protest video la adresa politicienilor care introduc zilnic elemente teroriste printre cetatenii pasnici ai Romaniei.
Scandalul aducerii islamistilor in Romania e pe strazile noastre deja! - www.youtube.com/watch?v=-38zmrguueo. 22 
  : August 21, 2017, 13:55:33  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Semnalez o prima luare de pozitie a unui intelectual fata de acest abuz deosebit de periculos al conducerii UE si al statului nostru - este vorba de scriitorul Alexandru Petria.
http://evz.ro/alexandru-petria-islamisti.html
Luni, 21 august 2017


Alexandru Petria: „Nu avem nicio DATORIE față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați”Autor: Antonia Hendrik

Scriitorul Alexandru Petria, într-un mesaj pe pagina personală de socializare, transmite un mesaj celor cu putere de decizie care întenţionează să accepte refugiaţi pe teritoriul ţării noastre: Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor. Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice".

Alexandru Petria: "Este cazul să nu mai acceptăm prostirea.
Dacă alții vor să-și distrugă țările, să li se batjocorească istoria, să le fie uciși cetățenii pe străzi, e treaba lor. Nu și a noastră. Nu avem nicio datorie față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați. Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor. Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice, principala vinovată de lupta bleagă cu demenții care se aruncă în aer, înjunghie sau intră înadins cu mașinile în trecători. Fostele imperii n-au decât să-și regleze singure datoriile, nu și cu mâinile noastre. Niciun tratat nu are cum să justifice punerea în pericol a vieții propriilor cetățeni. Chiar nu avem nevoie de încă un motiv de frică în viețile noastre. Este cazul să-i considerăm trădători pe cei care nu zic apăsat stop joc", a scris Petria pe pagina de Facebook.


 23 
  : August 21, 2017, 13:31:12  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Sper ca noi, revolutionarii, sa acordam atentia care se impune acestor evenimente deosebit de grave si de o periculozitate care a devenit iminenta si pentru romanii ramasi intre granitele propriei lor tari si va invit sa dezbatem aceasta problema majora in topicul Forum, respectiv in subtopicul Invazia islamista, a carui adresa actuala este www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1376.375.

 24 
  : August 21, 2017, 13:21:23  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Din nefericire, pe langa evenimentul pozitiv, necesar si frumos al tineretului patriotic a natiunii noastre, zile acestea romanii au primit o noua lovitura sub centura din partea clasei politice si a celor care reprezinta institutiile de stat in general. A doua zi dupa ultimele atentate teroriste islamiste, cele din Spania, de la Barcelona, in care printre victime se numara si trei romani, Ministerul Afacerilor Externe, prin glasul celui care detine portofoliul respectiv, dl Teodor Melescanu, a anuntat ca, citez: "am facut o oferta pentru 1.942 de refugiati din Grecia si din Italia pe care ii putem reloca in Romania", ceea ce, in opinia multor romani, echivaleaza cu un gest de inalta tradare nationala fata de cetatenii tarii.

 25 
  : August 21, 2017, 11:35:08  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif

www1.agerpres.ro/social/2017/08/20/o-suta-de-organizatii-civice-s-au-reunit-in-alianta-pentru-centenar-foto--14-16-12
Duminica, 20 august 2017


O sută de organizații civice s-au reunit în Alianța pentru Centenar

Alianța pentru Centenar, la care au aderat aproximativ 100 de organizații civice din România, Republica Moldova și diaspora care își propun un plan de acțiuni ce urmează să se deruleze în anul 2018, a fost lansată duminică la Palatul Parlamentului de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.
''Sărbătoarea Centenarului nu este completă fără Basarabia. Anul 2018 trebuie să fie momentul în care punctăm decisiv necesitatea restabilirii unității naționale prin adoptarea proiectului de țară al României: unirea cu Republica Moldova. 2018 este despre fapte, este despre Basarabia'', a afirmat duminică în cadrul Conferinței "Centenarul Unirii și Basarabia" George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, una dintre organizațiile din cadrul Alianței pentru Centenar.Printre proiectele propuse a se derula în 2018 se numără un marș în care participanții vor parcurge pe jos distanța dintre capitala Unirii, Alba Iulia, și capitala Republicii Moldova, Chișinău, campanii de informare în fiecare sat din stânga Prutului, lobby la Bruxelles și Washington și înființarea unui fond al Unirii.
În rezoluția adoptată, organizațiile reunite în Alianța pentru Centenar își promit sprijin reciproc pentru realizarea proiectelor unioniste proprii sau a celor culturale ori sociale cu impact identitar.
"Am decis să ne constituim în Alianța pentru Centenar, coaliție având ca scop imediat organizarea și desfășurarea de-a lungul anului 2018 a unui șir de evenimente și acțiuni culturale, comemorative sau cetățenești dedicate Marii Uniri, iar ca scop strategic, formularea, promovarea și realizarea idealului de reîntregire națională", se arată în rezoluție.
AGERPRES/(AS — autor: Livia Popescu, editor: Antonia Niță, editor online: Gabriela Badea) 26 
  : August 21, 2017, 11:11:18  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Mihai Cristian Posibil ca după 200 de ani de rusificare în care au fost efectiv supuși ingineriilor sociale criminale, o parte dintre ei sa fie contra acestui ideal, ei trebuie priviți cu compasiune si întelegere ci nu cu aroganta sau superioritate. Situatia de-acolo o exprima foarte bine poezia marelui poet Grigore Vieru din care chiar vreau sa citez un mic fragment:

Cu vorba-mi strâmbă şi pripită
Eu ştiu că te-am rănit spunând
Că mi-ai luat şi grai şi pită
Şi-ai năvălit pe-al meu pământ.

În vremea putredă şi goală
Pe mine, frate, cum să-ţi spun,
Pe mine m-au minţit la şcoală
Că-mi eşti duşman, nu frate bun.

Oricum, cu restul care isi doresc Unirea ce facem oameni buni? Ii abandonam? Ca doar n-ar fi prima oara… 27 
  : August 21, 2017, 11:04:10  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Parvulescu Claudiu Frantz Sorry but I fucking hate politicians! Bunch of traitors!
Îmi pare rău, dar îi urăsc pe politicieni! Adunătură de trădători!
Mihai Cristian Dar politicienii vin de pe altă planetă, sau tot o emanație a poporului sunt, după chipul și asemănarea lui? Aici, politicienii prezenți au facut abstracție de partide, și de politică în general, au țintit doar interesul național al reUnirii. Parte dintre ei sunt foarte activi și chiar sprijină concret dezideratul reUnirii.


 28 
  : August 21, 2017, 11:00:26  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Mihai Cristian "Idealul unității naționale este un lucru care ține de existența noastră și este cât se poate de legitim. Nu poate fi negat de nimeni și nu poate fi supus negocierilor".
Rezumatul celor declarate de Titus Corlățean, fost ministru de externe, la constituirea Alianței pentru Centenar, una dintre cele mai bune intervenții din sală. (Via Romulus-Andrei Bena) 29 
  : August 21, 2017, 10:57:51  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Un anunt via Facebook: www.facebook.com/?ref=tn_tnmn:
Mihai Cristian a adăugat 8 fotografii noi — la Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor Pagina Oficiala.
14 ore · București ·
Astăzi, 20 august, o nouă filă de istorie a fost scrisă la Parlamentul României.
A luat naștere Alianța pentru Centenar. Este ziua în care 100 de organizații și-au unit forțele pentru aducerea Basarabiei acasă.
Pentru mine e o onoare a face parte dintr-un ideal mai mare decât propria-mi persoană. Vă invit pe fiecare dintre voi, a trece la fapte concrete în sprijinul Unirii celor doua state românești, separate încă, de trocul celor mai mari criminali ai secolului XX.
2018 e despre Basarabia! 30 
  : August 21, 2017, 09:52:44  
Creat de LRD-S ,NR.47 - Ultimul mesaj de către NVal
RĂSTIGNIREA CRUCII DE PE FELEAC SAU OMORÂREA CELEI FĂRĂ DE MOARTE

Primăvara anului 1954. Eram în anul I de facultate. Într’o zi însorită, asistentul universitar Octavian Schiau, responsabilul nostru de grupă din partea cadrelor didactice, ne-a scos din perimetrul strâmt şi static al sălii de seminar şi ne-a dus să facem orele pe pantele ce urcă spre culmea Feleacului.
În ascensiune noastră, sus, sub culmea Feleacului, am dat peste o troiţă de lemn măiestrit încrustată, înnegrită de vreme. Ea marca mejdia care fusese durerosul hotar ce sfâşiase ţara în tragicul an 1940. Am spus că excursia noastră era în primăvara anului 1954. Trecuse aşadar abia un an de la moartea lui Stalin, dar troiţa încă exista. Aveau grijă să o distrugă staliniştii de mai târziu, pentru că, într’o nouă expediţie am găsit locul gol.
Cine avea interesul să facă să dispară semnul amintitor al unei groaznice nenorociri? Aceea era rana ce făcuse să sângereze fiinţa unui neam întreg şi care încă nu se cicatrizase şi nu se va cicatriza încă mult timp de aici încolo. Spre alinarea durerii, nişte oameni cu suflet şi iubitori înfocaţi ai acelui pământ însângerat ridicaseră o cruce. Ce-l poate împinge pe cineva să o arunce în foc?
„Justificarea” era că acei care ridicaseră crucea făceau parte din extrema dreaptă, prin urmare reprezentanţii extremei stângi au tot dreptul, ba chiar datoria, să o nimicească, să-i şteargă orice urmă. Poţi deci distruge o cruce pentru că eşti pe o altă platformă ideologică decât cei ce au înălţat-o… Dar judecând astfel ar însemna că putem distruge şi crucea Mântuitorului pentru că nu împărtăşim aceleaşi convingeri cu cei ce au înfipt-o pe Golgota.
În realitate, distrugătorii de cruci vor să le extirpe pe toate, indiferent cine le-a făcut, toţi cinstitorii crucii fiind adversarii lor neîmpăcaţi.
Aceste acte de fanatism ne amintesc perioada iconoclastă, cea mai îngrozitoare de după încetarea persecuţiilor. Se dezlănţuise atunci o viitură de ură cum planeta încă nu mai văzuse. Se scoteau ochii sfinţilor din icoane, se scoteau ochii închinătorilor la icoane; se dădea foc icoanelor, bărbile monahilor erau îmbibate cu uleiul din candele şi li se dădea foc.
Familia imperială trecuse de partea iconoclaştilor şi dăduse frâu liber sadicilor şi piromanilor. La Constantinopol erau întronizaţi Patriarhi ecumenici iconoclaşti care binecuvântau pe torţionari şi-i condamnau pe sfinţii ce preferau să fie martirizaţi decât să se lepede de dreapta credinţă.
Acestor grozăvii li s’a pus capăt în 842, când împărăteasa Teodora a sistat iconoclasmul.
Deşi iconoclasmul persistă şi azi. Ateii şi unii eretici loviţi de fanatism fac front comun în a cere scoaterea icoanelor, şi chiar a religiei, din şcoli, spre a se da câmp liber de manifestare violenţei, consumului de droguri, dezmăţului sexual. Icoanele deranjează, sunt resimţite ca o piedică în practicarea acestora, drept care se militează, iconoclast, pentru interzicerea lor.
Zilele acestea e pus prin cutiile poştale un chestionar, prima lui întrebare fiind: „Ai sărutat vreodată o icoană?”, asta înţelegându-se ca fiind un păcat foarte grav.
Dar să nu judecăm teologic ci doar psihologic. Cu ce gânduri se apropie cineva de o icoană? Cere el ajutor pentru a săvârşi fărădelegi, a tâlhări, a omorî, cere să se îmbolnăvească el şi cei apropiaţi lui? Nu se roagă pentru a-i fi iertate păcatele pe care le-a făcut, pentru sănătatea lui şi a celor dragi lui, pentru a putea face binele? Nu se roagă el pentru bunăstarea văzduhului, pentru sănătatea pământului, pentru roade îmbelşugate, pentru ca pacea de sus să fie în ţara lui şi în toată lumea? Şi atunci de ce ne irită atât de mult starea sufletească cu care omul se apropie de icoană încât să considerăm aceasta un groaznic păcat?
Să ascultăm cuvintele patriarhului Nichifor, cel ce s’a luptat cu iconoclaştii: „A zugrăvi şi vedea în icoană pe Hristos nu a început cu noi, nici cu generaţia noastră, nici nu este o nouă născocire. Pictarea icoanelor are autoritatea timpului, ea se distinge prin vechime, este de aceeaşi vârstă cu propovăduirea evanghelică… Aceste sfinte icoane au apărut de la început împreună cu credinţa şi au înflorit împreună cu ea. Ele sunt o lucrare a Apostolilor, care este pecetluită de părinţi…”
A distruge troiţa de pe Feleac e o crimă abominabilă. Făptuitorii crimei au dorit să şteargă orice urmă ce ar trezi dureroasa aducere aminte, să facă să se uite că aici a fost despicătura care a sfârtecat trupul Ţării, dar prin actul lor oribil nu numai că alungă uitarea şi reactivează suferinţa dar se asociază ei înşişi cu spintecătorii de Ţară, căzând sub blestemul de neiertat al Ţării.

Miron Scorobete

(Evocare rostită la Radio Cluj Duminică, 21 februarie 2010, în emisiunea „Universul credinţei”)

https://www.facebook.com/236988129777459/photos/a.277359042407034.1073741828.236988129777459/996949497114648/?type=3&theater
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10