Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : Noiembrie 21, 2014, 14:18:32  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 "  Un avocat il suna pe clientul sau:
- Asta noapte v-a murit soacra. Ce sa comand: inmormantare, crematoriu sau imbalsamare?
Clientul:
- Comandati totul , nu vreau sa risc. "

 "  Limita băutului decent : Bea până ți se pare frumoasă, dar incă nu vrei să o ceri de nevastă... "

 22 
  : Noiembrie 21, 2014, 14:10:28  
Creat de buzdugan - Ultimul mesaj de către kostas
Neica ai dat un citat;Si inca ceva: Nu uitati ca Joe Biden ,la ultima vizita in Bucuresti a spus :   “Rolul dumneavoastră este să terminați această revoluție și când veți reuși asta generația copiilor dumneavoastră vă va fi foarte îndatorată.!”
Demnitarul america numai ca nu ne-a spus ca revolutia in Romania n-a fost dusa la bun sfarsit si ca trebuie s-o termina,s-o ducem la bun sfarsit,sa scapam tara de zdrentele comunismului.

Vin si intreb eu;cum luptam noi,stand la gura sobei povestind din cand in cand cele intamplate in dec.89?Dandu-ne cu parerea cum stam cu legile si ce-ar trebuii sa facem nefacand nimic?
Noi facem toate acestea iar altii fac tot ce le sta in putinca sa ne ia pana si frimiturile care au mai ramas din revolutie.

 23 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:53:50  
Creat de ovidiu - Ultimul mesaj de către gogiie
ORDINEA DE ZI 24-25 11 2014 CAMERA DEPUTATILOR
SE POTE DECIDE SI PROROGAREA PE 2015 A NEACORDARI DREPTURILOR LUPTATORILOR S-AU NU  ??

http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi

44.    Pl-x 375/2013    Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare (PL-x 375/2013) - lege ordinară - Adoptat de Senat -8.10.2013
Raport - Comisia pentru buget (Adoptare) - distribuit - 25.09.2014
Cameră decizională    

 24 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:49:55  
Creat de ovidiu - Ultimul mesaj de către kostas
De ce?Care este motivul?

 25 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:47:29  
Creat de cornel(jilava) - Ultimul mesaj de către kostas
D-l Severin se grabeste sa faca afirmatii neintemeiate din mai multe motive.
Primul ar fi pentru a se reabilita in fata mai marilor conducatori ai partidului si a politicienilor internationali de stanga.
Mai cred eu al2lea motiv ar fi ca d-lui Severin ii este frica de acesti tineri dandu-si seama ca daca aceste se vor rascula intr-o buna zi cum am facut-o noi in dec.89, nu numai ca,clasa politica va fi nevoita sa dea socoteala in fata lumii intregi dar isi vor pierde atat averile cat capetele
De unde stie acesta ce vor striga tinerii,dar de unde stie ca numai tinerii au votat cu Johannis.
Acesta n-are ochi sa vada si urechi s-auda lumea care se zbate in saracie si boli?
Ar trebui atat el cat acolitii lui sa deschida bine ochii si sa-nceteze cu astfel de afirmatii,afirmatii ce pot sa aduca si sa faca numai rau tuturor.
Cat despre tineri din discutia exdemnitarului nu putem decat sa spunem ca acestea nu mai sunt ca tinerii din timpurile nu de mult apuse.Acestea sunt mult mai mult imformati si mult mai impulsivi decat noi.Noi am avut la timpurile noastre ca instrument de imformare radioul la care ascultam vocea americii,bbc-ul si europa libera pe cand copii nostrii,tinerii despre care ne vorbeste au internetul dar si libera circulatie in alte state la indemana ca ei sa-si dea seama cum stau lucrurile prin lume si sa faca comparatie cu lumea in care traim.
Frica ii face pe multi sa cada pe ganduri si prin astfel de declaratii imbarligatore cred ca se pot pune la adapost si pot sa ne faca pe noi cei in etate sa-i uram si sa-i indepartam pe cei tineri de langa noi.Daca este asa cum spun eu,tin sa-i anunt pe acestea care recur la astfel de metode ca voi face tot posibilul sa pot fi aroape de acesti tineri.

 26 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:38:51  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Misu
Indemnizaţiile de revoluţionar – “în recuperare” la Curtea Constituţională
Nu se ştie, însă, de unde vor fi găsiţi banii, în varianta unei decizii favorabile
Publicat joi, 20 noiembrie 2014 | Anchetă | nu sunt comentarii | Scris de Bogdan PITICARIU
revolutionariCurtea Constituţională a ajuns ultima pârghie instituţională de la care se speră recuperarea indemnizaţiilor revoluţionarilor luptători, suspendate după începutul crizei. Câteva excepţii de neconstituţionalitate au fost înregistrate în ultimele luni, unele plecând inclusiv de pe rolul unor instanţe din Timiş, încercându-se contestarea şi anularea prevederilor legale care au dus la sistarea plăţii acestor drepturi. În acest timp, câteva asociaţii de revoluţionari spun că e nevoie de curăţenie, de reverificarea dosarelor asupra cărora există dubii şi abia după aceea se poate discuta despre o eventuale repunere în plată a drepturilor celor care chiar merită indemnizaţiile.
 
De la Tribunalul Timiş la Curtea Constituţională
În ultimele luni, la Curtea Constituţională s-au înregistrat mai multe solicitări de anulare a prevederilor legale prin care s-a suspendat plata indemnizaţiilor pentru anumite categorii de revoluţionari – respectiv, luptătorii, o parte din aceste contestaţii plecând din Timiş.  Un exemplu este contestaţia din dosarul nr. 5.314/30/2013 , aflat pe rolul Secţiei I Civile a Tribunalului Timiş, care a ajuns la Curtea Constituţională. Prin intermediul acestuia se solicită anularea drepturilor care au dus la sistarea plăţii indemnizaţiilor revoluţionarilor luptători şi, respectiv, acordarea retroactivă a indemnizaţiei lunare reparatorii prevăzute de Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din Decembrie 1989.
Revoluţionarii contestatari susţin că motivele legate de suspendarea plăţii acestor drepturi – respectiv, constrângerile bugetare, nu pot fi invocate, întrucât “argumentele privind eventualul impact pe care neadoptarea acestui act normativ l-ar fi avut asupra cheltuielilor bugetare nu sunt justificate de vreme ce ordonanţa contestată prevede păstrarea în plată a unor drepturi băneşti pentru alte categorii de persoane”.
Contestatarii mai spun că autorităţile care au promovat actul normativ prin care se sista plata drepturilor către revoluţionari trebuiau să stabilească o perioadă de cel puţin zece zile pentru a primi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice. Or, proiectul actului atacat a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, fiind şi aprobat, în mai puţin de zece ore de la afişarea sa pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. “În acest mod a fost violat dreptul cetăţenilor şi al asociaţiilor de revoluţionari legal constituite de a participa, cel puţin formal, la procesul de elaborare a actului normativ care îi afectează în mod direct”, mai spun contestatarii.
Aceste argumente nu au impresionat Avocatul Poporului, care a stabilit că actele normative atacate sunt constituţionale. Şi a considerat că fostul Guvern, “ţinând cont de realitatea existenţei unor situaţii când necesitatea protejării interesului impune în mod obiectiv adoptarea unor măsuri urgente, a permis în mod justificat adoptarea unor acte normative fără îndeplinirea tuturor cerinţelor privind asigurarea transparenţei decizionale.”
Până în prezent, Curtea Constituţională nu a aprobat nicio astfel de excepţie de neconstituţionalitate, deşi numărul acestora continuă să crească. În varianta în care ar considera întemeiată excepţia de neconstituţionalitate într-un singur caz de acest gen, atunci decizia ar avea efect asupra tuturor drepturilor de acest gen, care ar trebui acordate retroactiv revoluţionarilor din categoriile în cauză. Lucru care ar însemna acordarea unor sume extrem de mari, care nu se ştie de unde ar putea fi obţinute, ţinând cont că tocmai din cauza unor resurse insuficiente la buget, 2014 a fost un an în care bugetul de investiţii, de exemplu, a fost diminuat la un nivel nepermis, pentru o ţară care are ca obiective dezvoltarea în concordanţă cu ce se întâmplă pe plan european.
Asociaţii de revoluţionari din Timişoara: “Mai întâi să se facă curăţenie”
Virgil HosuConducerile unor asociaţii de revoluţionari din Timişoara spun că, preliminar discutării unei eventuale reluări a plăţii acestor drepturi către revoluţionari, ar trebui să se facă “curăţenie”, în sensul de a se verifica dosarele de revoluţionar controversate, contestate şi contestabile, inclusiv cele de pe plan local.
“Oricine poate contesta legea, oricând, însă singurii care pot reglementa în mod cert această problemă sunt Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi Comisia Parlamentară de profil. Iar aceste structuri sunt şi cele abilitate pentru o reverificare a dosarelor, mai mult decât necesară. Sigur, sunt păreri împărţite şi legate de acest demers, dar din experienţa mea am constatat că nu o dată cei mai activi contestatari sunt tocmai cei care nu sunt tocmai în regulă, din punct de vedere al dosarelor”; spune Virgil Hosu, preşedintele Asociaţiei Luptătorilor din Timişoara Arestaţi la Revoluţie. În opinia sa, pentru a se pune pe alte baze, normale, corecte, tot acest sistem de acordare de indemnizaţii este mai mult decât necesar să se realizeze o verificare existinsă a dosarelor controversate. “Eu îl cunosc pe Adrian Sanda, numit în fruntea Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi am încredere în el. Totul e să fie şi lăsat să-şi facă treaba, şi să realizeze aceste verificări şi trieri de dosare necesare”, declară Virgil Hosu.
Mulţi revoluţionari, multe centre revoluţionare
Revolutie Timisoara 1989În 2006, la doi ani după intrarea în vigoare a Legii Recunoştinţei, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor făcea public faptul că sunt înregistraţi la nivel naţional 6.000 de revoluţionari. După ce au început prelungirile succesive ale preschimbării certificatelor de revoluţionar, numărul a crescut constant şi s-a ajuns în prezent la peste 23.000 de posesori de certificate de revoluţionari. Cifra este considerată aberantă de către unele asociaţii de revoluţionari de pe plan local, atâta vreme cât în Timişoara, în locul din care a pornit Revoluţia, sunt aproximativ 2.800 de revoluţionari. În plus, asociaţii precum ALTAR 1989 reamintesc faptul că pe prima listă a revoluţionarilor cu merite se regăseau, la Timişoara, doar 200 de persoane.
Nu doar revoluţionarii, ci şi oraşele-martir s-au înmulţit vertiginos în ultimii ani. În prezent sunt 13 oraşe-martir (cu alte trei, în aşteptare), în care sunt înregistraţi 15.823 de revoluţionari, respectiv peste 61% din totalul revoluţionarilor care au dobândit certificatele şi titlurile conform Legii 42/1990 republicată. În celelalte 29 de judeţe în care nu sunt oraşe-martir sunt înregistrate 12.063 de persoane.
Conform unor contabilizări făcute de către unele asociaţii de revoluţionari, situaţia pe oraşe-martir a revoluţionarilor este următoarea: Bucureşti – 6.496 de persoane, Timişoara – 2.790 de persoane,  Braşov – 1.389 de persoane, Constanţa – 1.298 de persoane, Sibiu – 687 de persoane, Buzău – 576 de persoane, Cluj – 545 de persoane, Arad – 486 de persoane, Dâmboviţa – 480 de persoane, Prahova – 330 de persoane, Mureş – 343 de persoane, Brăila – 214 persoane şi Iaşi – 189 de persoane.
Cadrul legal adus în discuţie în acest context, a cărui aplicare a fost prelungită nejustificat, este Legea 341/12 iulie 2004, a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din Decembrie 1989. Această lege, în baza căreia s-au preschimbat certificatele de revoluţionar, a fost modificată succesiv, cu prelungiri ale termenului-limită prestabilit iniţial. Termenul-limită prevăzut pentru aducerea documentaţiei necesare pentru primirea certificatelor de revoluţionar a fost prelungit succesiv, de cinci ori, ultimul termen final fiind cel din 30 aprilie 2010.
În ultimele şedinţe ale Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989, înaintea termenului-limită s-au aprobat sute de preschimbări de certificate de revoluţionar. De exemplu, într-una din ultimele şedinţe în care s-au făcut aprobări, au fost aprobate 1.037 de dosare de revoluţionar, dintre care doar trei s-au referit la revoluţionari din Timişoara, restul fiind din “centre revoluţionare” precum Teleorman, Vaslui sau Dolj.
Bănuielile legate de complicităţi în rândul instituţiilor, pentru creşterea nejustificată a numărului de revo­luţionari, au fost confirmate, după ce George Costin, şeful Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolu­ţio­narilor, a fost arestat în februarie 2012, acu­zat fiind de DNA de trafic de in­flu­enţă şi spălare de bani, în formă con­tinuată, şi constituire a unui grup in­fracţional organizat. Conform procuro­rilor DNA, fostul secretar de stat ar fi constituit şi condus în perioada 2009 – 2011 un grup infracţional organizat care viza obţinerea de beneficii finan­ciare din trafic cu certificate de revo­luţionar. Cei care obţineau certificate de revoluţionar prin intermediul aces­tei reţele erau obligaţi să plătească su­me care plecau de la 12.000 de lei şi un anumit procent din cuantumul indem­nizaţiilor primite. Deşi este vorba des­pre fapte extrem de grave şi o reţea ex­tinsă, care a acţionat pe o perioadă lun­gă de timp, ancheta pare să se fi oprit doar la arestarea lui George Costin. Nici în Timiş, nici în alte judeţe nu au fost demarate verificări prin care să se poa­tă estima amploarea totală a prejudi­ciu­lui, să se recupereze banii daţi de stat unor falşi revoluţionari sau să se anu­leze certificatele eliberate nejustificat.

 27 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:36:10  
Creat de Sorina Dascalu - Ultimul mesaj de către Sorina Dascalu
Desi ar fi "mers" mai curand la Articole de presa, voi posta totusi aici acest text (care nu-mi place, dar va las sa-l cititi inainte de a discuta):

Victoria lui Iohannis trebuie să ducă la o reformă profundă, nu la o revoluţie de o noapte
http://www.contributors.ro/vot-2014/victoria-lui-iohannis-trebuie-sa-duca-la-o-reforma-profunda-nu-la-o-revolutie-de-o-noapte

de George Mioc ("George Mioc este antreprenor, CEO al unei firme americane (PSI Industries). Prim Vice Presedinte la Partidul Noua Republica. Este stabilit in SUA din 1976. Este inginer: CDS, Scranton, Pennsylvania (1985) Associate Degree in Mechanical Drafting & Design Technology.")

Nu cred în revoluţii. Sunt apanajul stângii. Sunt manifestări violente, câteva zile de entuziasm, urmate de represiune şi dezamăgire. De aceea sper ca miraculoasa victorie a lui Klaus Iohannis să nu însemne un entuziasm de o săptămână, urmat de o discretă confiscare a puterii de către acei eterni politicieni care conduc România din 1990 sau de epigonii lor, clone mai amorale şi mai brutale ale vechilor activişti PCR.

Ceea ce trebuie să urmeze victoriei lui Klaus Iohannis este o reformă. Profundă şi aşezată. Nemţeşte, dacă îmi permiteţi să folosesc un şablon al acestor zile. Va trebui să avem răbdare şi să nu cerem schimbare peste noapte. Dimpotrivă, va trebui să discutăm fiecare pas, să ascultăm cu calm opinii contradictorii, să cântărim mult înainte de a lua o decizie. Şi, spre deosebire de revoluţiile în fruntea cărora se aşează cine ştie ce personalitate carismatică, pe care ulterior o alungă cu pietre proprii admiratori dezamăgiţi, reforma trebuie să fie munca unei echipe.

Vorbind de echipă, aş spune că aici am primele aşteptări de la Klaus Iohannis. În primul rând, cred că trebuie să-i spună preşedintelui Traian Băsescu că-i mulţumeşte pentru tot ceea ce a făcut – şi a făcut enorm pentru România – şi atât. Repet, cred că Traian Băsescu a făcut enorm pentru această ţară, dar acum este nevoie de altceva. Fără îndoială, experienţa şi sfatul unui fost şef de sfat pot fi fantastic de utile, dar sper că este exclus ca Traian Băsescu să joace vreun rol într-un viitorul Executiv oblăduit, mai devreme sau mai târziu, de Iohannis.

În al doilea rând, după ce în timpul campaniei electorale am înţeles dorinţa candidatului ACL de a evita tulburările în propriul partid, acum cred că este timpul să facă ordine. Mai sunt circa 30 de zile până va pleca la Palatul Cotroceni, ar fi extraordinar dacă până atunci le-ar cere să părăsească partidul tuturor celor cu condamnări penale definitive. Cazul cel mai trist este al domnului Chiuariu, condamnat pentru fapte de corupţie, care este senator, membru al Comisiei Juridice. Nu este acceptabil ca PNL să trimită în comisia care avizează solicitările DNA un astfel de personaj. Dacă el nu vrea să plece, să fie dat afară.

Întâmplător, domnul Ponta, pregătindu-şi propria victorie, i-a oferit lui Klaus Iohannis o perioadă relativ lungă, de peste o lună, pentru a pregăti o echipă, pentru a pune lucrurile la punct în PNL şi pentru a prelua fără grabă dosarele Administraţiei Prezidenţiale. Timpul este de partea viitorului preşedinte al României. Să nu se grăbească. Are cel puţin cinci ani pentru a reforma ţara.

PS: Există totuşi o urgenţă, asupra căreia îmi permit să insist: elaborarea unei legi a votului prin corespondenţă. Trebuie pusă presiune asupra Guvernului pentru a finaliza un astfel de proiect şi, dacă acesta trage de timp, să se traducă legislaţia dintr-o altă ţară, să se adapteze situaţiei din România şi să se pună pe masa Parlamentului o iniţiativă a opoziţiei.

Si doua comentarii selectate de mine (SD):

Ela spune:
20/11/2014 la 11:02
“Nu cred în revoluţii. Sunt apanajul stângii.” – este dreptul dvs sa credeti ce doriti, fiti amabil si recunoasteti, totusi Wink , ca ne simtim mai bine DUPA decat INAINTE…nu?
Cred ca putem afirma, fara sa ne inselam prea tare, ca 16.11.14 reprezinta, pentru Ro, sfarsitul unei epoci si inceputul alteia…In aceasta zi, romanii au finalizat revolutia inceputa in 1989 pe strada, revolutionandu-si, in sfarsit (!!!), mentalitatea! Prin exprimarea lor solidara, libera si decomplexata, TINERII au demonstrat ca sunt capabili sa discearna intre bine si rau, ca valorile in care cred nu sunt negociabile si, desemnandu-l pe KI ca sef al statului, au dat un semnal clar tuturor celor care sunt capabili sa-l perceapa : noua directie a Ro este ireversibila!
Ca, vom mai asista la “ultimile zvarcoliri ale scorpiei”, este firesc…dar neesential!
KI va schimba radical modul in care se va face politica in Ro si, daca nu va fi in conformitate cu aspiratiile noastre, va fi “atentionat” mult mai rapid si mai intransigent decat Viorel, indiscutabil!

Sfarma -Piatra spune:
20/11/2014 la 18:01
Ce cult al personalitatii i se construieste lui Werner de 4 zile !!! Mai baieti si fete, cind veti pricepe ca NU exista oameni providentiali si ,,salvatori ai neamului” Huh
Se repeta filmul din 1996 cu Constantinescu, asteptari MARI, dezamagiri URIASE !!!
Daca cistiga Ponta, el avea parte de ode, imnuri si linguseli scirboase, iar Werner era injurat sau uitat !!! O sa-i vedem prin August-Septembrie 2015 pe feisbukari, anarhistii, pletosii, pletoasele cu ochelari si salvatorii balenelor cu trei picioare si ai fluturilor de desert cum izbesc asfaltul de la Universitate cu pet-ul gol tipind : ,,Iohanis ne-ai mintit” !!! ,,Uniti salvam” !!! ,,Vrem democratie fara partide” !!! ,,La puscarie” !!! ,,Jos Parlamentul” !!! ,,Bogatii la puscarie si averile lor la saraci” !!!

 28 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:06:59  
Creat de ovidiu - Ultimul mesaj de către Marius
Procesul fostului secretar de stat pentru revoluţionari George Costin, trimis la rejudecare

 29 
  : Noiembrie 21, 2014, 13:02:49  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Marian0751332007Lucian
Sarut mana Silvia si multumesc pentru like.
Si pentru ca Nicu mi-a dat apa la moara am sa continuii prin a cere(a instiga) tuturor a incepem o lupta cu toti cei care ne-au si ne lucreaza miseleste pe la spate.
In ce consta aceasta lupta?prin a cere,a aduce rugaminte,guvernului(nu cred ca este nevoie,le stim punctul de vedere),parlamentului si presidentiei ca Deportatilor si detinutilor politici cat si noembristilor sa le faca o lege separata.Si daca ma gandesc bine in acesta lege pot fi inclusi si noembristii fara multa bataie de cap deoarece o parte din ei au fost deportati pe alte meleaguri iar o alta parte au fost arestati si condamnati.
Acesta lege trebuia s-o gandeasca si s-o ceara d-l Bjoza cu camarazii sai,sa nu se lase umiliti acceptand intrarea la o lalta cu alte categorii de luptatori.
Prin ce sa facut cu schimbarea denumirii institutiei care nereprezenta si probabil ca se va schimba si denumirea legii pentru ca nu vad ca ce le doua titulaturi sa se pupe una cu cealalta n-a facut decat sa ne faca rau tuturor dar mai mult noua revolutionarilor din dec.89 .
Liderii nostrii(daca mai avem lideri in fruntea noastra)trebuie sa ia in calcul pereicolul care ne paste pe viitor.Aceste cati or mai fi(multi ,putini)trebuie sa nu doarma pe urechea bleaga si sa se lase pacaliti cu lozinci gen "de la 1 ian.veti intra in plata" pentru ca atat lozinca cat si plata poate fi de scurta durata.Liderii cat si noi trebuie sa fim atenti pentru a evita orice este mai rau atat cu legea 341 cat si cu noi.

Florine,Tu si cativa camarazi ati fost prezenti la intrunirea de la parlament din propria initiativa aflanddin surse ca va fi acea intrunire,dar vin eu si te intrebpe tine si pe ori care altul care citeste acest portal urmatoarele;

Nu crede-ti ca invitatii de drept si cu prioritate trebuiau sa fie reprezentantii nostrii?
Nu crede-ti ca la pregatirea acestei intruniri trebuiau sa fie chemati in primul rand reprezentantii nostrii?
Nu crede-ti ca mai marii ss..... trebuia sa formeze o delegatie dintre revolutionarii mai "calculatorul"bun  si sa ne reprezinte?
Ce se sarbatoreste anul acesta,eroii revolutiei sau eroii anti-comunisti?
Nu crede-ti ca prin atitudinea avuta de toti organizatorii nu arata decat ca noi suntem carpele de sters pe picioare(cum a zis urmasul de cei din diaspora)si ne arata ca nu am fost decat niste scule atat in dec.89 cat si de fiecare cand a fost nevoie.Ne arata ca acum am ruginit(asa sa fieoare?)si trebuie sa fim rechiclati.Daca vom tacea si ne vom ascunde o sa le dam dreptate si apa la moara sa faca ori ce cu noi.

P.S.Cred ca dupa toate aceste va-ti dat seama cine ne-a lucrat;
Puteti incepe cu timpurile anilor 90 de cand legea 42 a fost suspendata.

Aveti un MARE LIKE si de la mine si va rog sa-mi permteti sa subscriu si eu la cele spuse de dvs, va dau dreptate % si sunt de accord cu dvs.%, trebuie sa luptam si sa ne aparam integritatea de Revolutionar, cred ca doar cei care nu sant camarazi si profitorii nu sant de accord cu dv.

 30 
  : Noiembrie 21, 2014, 12:10:36  
Creat de Sorina Dascalu - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Domnule Gheorghe Iosif, stai jos!

Eu discutam, discut si as fi discut civilizat cu dumneavoastra subiectul acesta - ca oricare altul de altfel -, dar, daca aveti alte optiuni, puteti continua de unul singur.

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10