Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : Decembrie 01, 2015, 01:35:13  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif

L a   M u l ț i   A n i   R o m â n i a !

 22 
  : Decembrie 01, 2015, 01:26:37  
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către remus43de
Atentie la ultimul punct, Johannis! De ce va e frica, n-o sa scapati. Daca nu acum, data viitoare, dar tot o sa dati seama.


 23 
  : Decembrie 01, 2015, 01:24:45  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către remus43de
Lasa-l pe administrator. E aritmetica, e simplu.

 24 
  : Decembrie 01, 2015, 01:22:46  
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către remus43de
Johannis, te-au informat serviciile (romanesti, nemtesti, ce mai conteaza)?

Neam Organizat Independent

MANIFEST ANTICORUPTIE

Puterea noastra in NOI toti!

Pe #1Decembrie strangem in #strada Manifestele Anticoruptie semnate. Cei ce n-au semnat vor avea ocazia sa o faca acolo. Intre timp invitam pe oricine sa se implice si sa distribuie acest Manifest, sa il semneze!

Majoritatea revendicarilor pot fi puse in practica de #NOI, poporul roman, doar prin #MODIFICAREA #CONSTITUTIEI!

Suntem de acord ca #dreptatea se face cu legea in mana, dar daca #legea a fost elaborata #gresit, trebuie schimbata! #NOI ne dorim #schimbare!

Parintii nostri au luptat in decembrie 1989 pentru un ideal, dar acest ideal a fost deturnat de #FSN prin preluarea puterii, inabusirea Fenomenului Piata Universitatii pe data de 13 iunie 1990 si mentinerea puterii prin alternarea la guvernare a partidelor succesoare. Conform Legii partidelor, in urma revoltei de la inceputul lunii noiembrie, EI (Elita Infractorilor) nu mai au legitimitate!

Astfel, #EI (Elita Infractorilor) au gandit Constitutia actuala ca un mecanism de protectie a lor pentru a avea liber la #furat!

#NOI ne-am saturat! #EI nu!

#EI sau #NOI?

#schimbare #NOI sau #EI #osingurasolutie #NouaConstitutie #CoruptiaUcide #colectiv #rEvolutiaBunuluiSimt

 25 
  : Decembrie 01, 2015, 01:08:50  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către remus43de
Nu ai renuntat la scrisul acela de dictator? Nici la plansul de grija Romaniei, careia ii tot cobesti sfarsitul in emisiunile tale? Bea o palinca macar de Ziua Nationala si lasa smiorcaiala. Ca sa afli ce inseamna sa sarbatoresti cu adevarat, iti sterg toate pacatele pe care le-ai facut in privinta mea. Ba si pe celelalte. De acum inainte poti sa fi alt om, caci voi mai lua in seama numai ce vei face de aici inainte. E bine asa? Ai inatlnit pe cineva mai darnic decat mine? La multi ani!

 26 
  : Decembrie 01, 2015, 00:59:07  
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către remus43de
Ionela Ionescu problema este ca aceasta mentalitate ca "eu sunt buricul Universului" a proliferat GRAV in ultimii ani fiind raspandita in populatie prin intermediul unor basme de genul "securitatea lui ceausescu era prima in lume, stim noi ce facem" sau "aurul din romania are cea mai inalta puritate de pe glob" sau "muntii carpati sunt construiti artificial ca un fel de acoperis peste tunelurile si orasele subterane unde locuiesc uriasii care detin un panou de comanda".... in realitate nici aceasta planeta si nici aceasta tara nu este "condusa" de nimeni ci vreo 5-7-11 gasti grupuri de interese se straduiesc zi de zi ora de ora sa se salte deasupra cand vine vorba de un subiect X sau un subiect Y , nici una dintre aceste gasti neavand aroganta de a se considera buricul Universului ...... in baza acestei mentalitati insa, noi ne credem ce nu suntem si uitam sa ne mai straduim sa devenim, pana si in fotbal de cate ori castigam un meci din grupa ne si vedem in semifinala .... viata e complexa si alerta, cu ,mentalitatea asta de infumurati nu vom ajunge nicaieri...... intre timp, deoarece in mod natural aroganta omoara vigilenta am fost praduiti temeinic si metodic zi de zi timp de 26 ani .....

Mironescu Corneliu Probabil este fan STEAUA BUCURESTI, ca de nu este posibil sa-i facem domiciliu fortat la Budapesta.

Marius Albin Marinescu E pa naiba! Tocmai ca manipuleaza cu secesiunea lui galeria echipei Gaz Metan Medias!
Marius Vasile ce avem noi aici? pour less connaisseurs!!Marius Albin Marinescu
Si ce avem si aici? Vilhlem (Willy) Schuster, Sabin Gherman şi Mircea Dăian pun ţara la cale, adică dezmembrarea ei, la restaurantul „Hermania” din Sibiu.
Marius Vasile l-am intrebat pa domn` szabin cum explica legatura dansului cu ppmt,care militeaza pt federalizarea romanie,dar n-a catadixit sa-mi raspunda.

Marius Vasile lipseste tudor duica medrea de aici. o fi fost in vizita la rude in oltenia?

Viorica Vulcu CINE SA UITA LA ACEL POST?Huh? CRED CA NUMAI UNGURII SI O FI SPONSORIZAR DE EI CA SIGUR NU SE SUSTIN PRIN AUDIENTE,,,NU AI CE SA VEZI LA EI.

Viorica Vulcu nu toti ardelenii gindesc asa si nu toti asculta manele,,,,nu-mi dau seama cum gindeste si ce hram poarta,,,,prosti sunt multi in Ardeal de parca s-a rasturnat caruta cu prostI aici,,,,am vazut si la Cluj,,,au si o scuza ca au fost slugi la sasi si la unguri ,,,,au ramas cu sechele,,,,,iertati-i si voi si ajutati-i sa inteleaga,,,,,,,atunci cind muncesti numai pentru existenta nu mai ai timp si pentru cultura ta,,,,Imi pare rau dar trebuie sa spun ca prosti i-am considerat si pe Boc si pr Rus si nu il consider nici pe Dincu prea destept de aceia nu v-a comentez si nici nu va numesc mitici.,,,,trebuie sa fim romani,,,frati romani,,,,daca ne dezbinam noi le usuram lor scopul de a ne dezbina de a rupe din trupul tari......

 27 
  : Decembrie 01, 2015, 00:51:31  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
Sunt deja la Alba Iulia. Acolo de unde ar trebui cu toții sa pornim, măcar cu gândul în ceea ce inseamnă solidaritate. Unirea românilor a fost idealul secular a unei populații ce și-a dorit statutul de NAȚIUNE. Au murit oameni pentru asta! Mult prea mulți, fiindcă unirea nu s-a făcut pe face-book sau privind la Antena 3. Așa cum nici Revoluția din 1989 nu s-a făcut pe face-book și nici pe hârtie sau la televizor. Acum suntem insă la polul opus...discutăm despre invrăjbire, intoleranță, secesiune. Acceptăm și continuăm să acceptăm în mod aproape tăcut destrămarea ROMÂNIEI! Și culmea, totul are ecou pe face-book, la televiziuni, iar lupta reală a fost înlocuită cu cea virtuală. Astazi pe face-book se destramă popoare, dar nu se construiește nimic în stradă...Ciudat, nu? Ciudat că după secole pline de jertfă, astăzi trecem în uitare totul și prin non reacția noastră devenim părtași la asta! Am uitat de DUMNEZEU, am uitat de respect,am uitat de ...noi. Astăzi contează doar banul, și facem orice ca să il avem. Vindem suflete de frați, vindem prietenii, ne vindem și morții din morminte, vindem istorii și totul pentru o luptă ce seamănă atât de mult cu ceea ce se întâmplă între animale. Animale care își devorează de foame până și puii, așa cum ne devorăm și noi tineretul obligindu-l prin non reacțiile noastre să își ia lumea în cap....La 1 DECEMBRIE 1918 ROMANIA ERA IN PICIOARE! Astăzi este în genunchi....GÂNDIȚI-VĂ  LA ASTA!

 28 
  : Decembrie 01, 2015, 00:38:05  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către kostas
Multumesc Remus Stiam si eu dar ma gandeam ca confirmarea admin.este mai de buna credinta.

 29 
  : Decembrie 01, 2015, 00:34:30  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către kostas
Victor explicale mai cu lux de amanunte cine este pontea din ce familie si din ce partid provine si de fapt cine l-a adus si pentru ce.Cine oare i-a pus o vorba de bine lui Geoana sa piarda alegerile dar cine si cum l-a facut pe Antonescu sa rupa usl-ul si sa-si dea demisia din pres.senatului si a pnl-ului?Si cate si mai cate......
Lasa-i Victore sa viseze,visul este cea mai frumoasa viata pe care o traieste un om fara sa-l coste vre-un ban dar poate sa si ucida.Deci mare grija sa aiba cu visurile ca nu se stie niciodata.........

 30 
  : Decembrie 01, 2015, 00:30:32  
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către remus43de
Apropo de superioritatea pretinsa de ardeleni (nu de toti, dar suficienti ca sa deranjeze lumea), un jurnalist sibian, pe care eu il apreciez, a postat urmatorul text
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1192894320723300&set=a.687426307936773.1073741827.100000082317835&type=3):
Marius Albin Marinescu

Gibonul
.
„Se mutaseră sub mine nişte inşi, am înţeles după aceea că erau aduşi de proprietară să muncească la construcţia vilei de la marginea Bucureştiului. Băieţii vorbeau la bloc cam aşa cum vorbeşti la ţară de pe un deal pe altul: Băăă, Ioaneeee! Unde-ii, măăăă, telecomanda? Mă rog, când au început cu manele date la maximum m-am dus la ei. O dată, de două ori. A treia oară eram cu toţii nervoşi. La care unul dintre ei a început să urle la mine, cu un accent ardelenesc foarte puternic: „Bă, tu ai ceva cu noi, nu ne suporţi că suntem din Ardeal şi tu eşti mitic”. Am izbucnit într-un râs nervos. Era fabulos. Generaţii de ardeleni care s-au crezut superiori şi şi-au învăţat copiii că ei sunt mai buni decât restul românilor vorbeau prin gura gibonului respectiv. Gibonul clama superioritatea civilizaţiei ardelene pentru dreptul său de a se comporta necivilizat. Şi de a pune tare… manele. Înţelegeţi paradoxul situaţiei: reprezentantul în carne şi oase al civilizaţiei central-europene în mijlocul Bucureştiului balcanic urla la un mitic că e dreptul lui să asculte muzică turcească dată la maximum. Oricum, le-am aplicat un procedeu atât de sever-birocratic încât şi bătrânul Franz-Iosif ar fi fost mândru de mine. Împreună cu şeful de scară am vrut să aplicăm regulile la sânge: ia să vedem, domnii austro-ungari sunt înscrişi în cartea de imobil? A, nu!? E grav? Trebuie să vină poliţia, să o amendeze pe proprietară. A doua zi, reprezentanţii civilizaţiei superioare ardelene se cărau din blocul nostru de mitici.” (Cristian Ghinea, „Fetiţe rasiste, ardeleni şi Larry Flynt”, Dilema Veche nr. 389)

Gibonul din fotografie se numește Mircea Dăian, este din Mediaș și militează pentru dezmembrarea României. Steagul ”Transilvaniei independente” este cumpărat din Germania. Da, Germania aia care v-a pus vouă președinte sas și care suține și ea ruperea Transilvaniei de România în folosul Ungariei, conform Tratatului Kohl - Gorbaciov!Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10