Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : Decembrie 05, 2016, 17:08:23  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Azi la ora 17 am postat un raspuns si nu a aparut (EXISTA O EXPLICATIE?)
Postati din nou, probabil era site-ul foarte solicitat.

 22 
  : Decembrie 05, 2016, 17:04:22  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către nna
Azi la ora 17 am postat un raspuns si nu a aparut (EXISTA O EXPLICATIE?)

 23 
  : Decembrie 05, 2016, 17:01:58  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
GHE   BURADA    MARE  OM      ALT   LUPTATOR     FARA....ARMA    BRAVO   GHE    TOT ZIAR
In cine ai tras ALEXA.........HuhHuh??Ps.....nu sunt ziarist .Sunt Luptator Determinant .....TU Huh??


Poate a tras in aer...poate nu a tras deloc... Da' talica...AI DAT FOC ? ? ? ! ! !  Cool Cool Cool

 24 
  : Decembrie 05, 2016, 16:58:47  
Creat de DOREL HARAGA - Ultimul mesaj de către Lucian Radulescu
Ce se intampla cu cele 4500 de dosare de la Metrou . Comunicate oficial de SS Sanda ca au fost trimese la procuratura HuhHuh??

"Dvs." aveti ''relatii la procuratura''...De ce nu elucidati cazul ? ? ?  Grin Grin Grin

 25 
  : Decembrie 05, 2016, 16:58:39  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către burada lrm 00264
GHE   BURADA    MARE  OM      ALT   LUPTATOR     FARA....ARMA    BRAVO   GHE    TOT ZIAR
In cine ai tras ALEXA.........HuhHuh??Ps.....nu sunt ziarist .Sunt Luptator Determinant .....TU Huh??


 26 
  : Decembrie 05, 2016, 16:54:52  
Creat de DOREL HARAGA - Ultimul mesaj de către burada lrm 00264
 Ce se intampla cu cele 4500 de dosare de la Metrou . Comunicate oficial de SS Sanda ca au fost trimese la procuratura HuhHuh??

 27 
  : Decembrie 05, 2016, 16:50:32  
Creat de DOREL HARAGA - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
https://mariusmioc.wordpress.com/2012/06/21/11-persoane-trimise-in-judecata-in-dosarul-george-costin/

 28 
  : Decembrie 05, 2016, 16:49:44  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Willy
GHE   BURADA    MARE  OM      ALT   LUPTATOR     FARA....ARMA    BRAVO   GHE    TOT ZIAR

 29 
  : Decembrie 05, 2016, 16:47:26  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Willy
   SA  NE OCUPAM   DE LUCRURI   ....URGENTE  SI NECESARE     VINE     SFARSITUL   ANULUI    CE   FACEM    NOI    AVEM     NEVOIE   URGENT    DE     O   INTALNIRE   CU    SECRETARUL     DE STAT    LA    SEDIUL    SECRETARIATULUI  DIN  PIATA  PRESEI   LIBERE   ...FACEM    APEL   LA  DOMNUL   SECRETAR   DE STAT  SA   CHEME  LA  INTALNIRE  VECHIUL   COLEGIU   AL REVOLUTIONARILOR ....

 30 
  : Decembrie 05, 2016, 16:45:05  
Creat de DOREL HARAGA - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://adevarul.ro/news/societate/mesterul-surpriza-fabrica-revolutionari-procurorul-dan-voinea-1_50ad4ba87c42d5a66392760e/index.html

Meşterul-surpriză din fabrica de revoluţionari: procurorul Dan Voinea

Axa Dan Voinea - Doru Mărieş - George Costin Această stratagemă a fost piatra de temelie pe care s-au construit, după 2004, noi afaceri pe seama beneficiilor încasate de revoluţionari. Teoretic, noua lege promulgată în 2004 trebuia să înăsprească condiţiile de acordare a noilor certificate de revoluţionar, ceea ce presupunea că impostorii aveau o problemă. Soluţia a fost ingenioasă: adeverinţele eliberate de Dan Voinea au reprezentat principalele dovezi pe care aceştia s-au bazat la preschimbare, supralicitând faptul că erau eliberate de o instituţie a statului, respectiv Parchetul General, Secţia Parchetelor Militare. Mai mult decât atât, deţinerea unei adeverinţe semnate de Dan Voinea a devenit o condiţie esenţială, fără de care certificatul de revoluţionar nu putea fi preschimbat. Chiar şi văduvele eroilor martiri, care îşi puteau atesta cu uşurinţă calitatea, erau nevoite să treacă pe la Dan Voinea pentru a li se elibera o astfel de hârtie.


Aşa s-a ajuns ca revoluţionarii să devină practic dependenţi de aceste adeverinţe, iar aici intervine o altă mutare decisivă. Sub pretextul că îi este mai uşor să găsească oamenii, Dan Voinea a acceptat să facă audierile prin intermediul asociaţiilor de revoluţionari (în Bucureşti, multe dintre audieri s-au ţinut chiar în sediul Asociaţiei "21 Decembrie"). Concret, nu puteai ajunge să fii audiat şi să primeşti mult râvnita adeverinţă fără o programare făcută de o asociaţie de revoluţionari. În acest fel, revoluţionarii care voiau să-şi preschimbe certificatul au devenit dependenţi de o asociaţie, ceea ce a deschis perspectivele unei uriaşe afaceri bazată pe perceperea de comisioane. „E posibil să se fi luat bani. Ei, între ei, pe la asociaţii, mai fac afaceri, dar eu n-am avut nicio legătură", ne-a declarat, nonşalant, Dan Voinea. „Avem echipă, avem valoare" Unul dintre marii beneficiari ai acestor stratageme a fost George Costin, actualul secretar de stat pentru revoluţionari. În 2004, acesta era preşedintele Asociaţiei „Metrou", care la acea vreme număra peste 5.000 de membri cu certificat de revoluţionar, dintre care majoritatea aveau probleme mari în a se încadra în rigorile noii legi, întrucât nu făcuseră aproape nimic la Revoluţie. Din acest punct de vedere, adeverinţele lui Dan Voinea au fost o mană cerească. La fel, şi din perspectiva subjugării revoluţionarilor faţă de asociaţii. Costin şi-a pus miile de membri din Asociaţia „Metrou" să semneze convenţii prin care aceştia se angajau să-i cedeze un procent din banii încasaţi retroactiv de la bugetul de stat, ajungând la încasări de ordinul milioanelor de euro! Întâmplător sau nu, între George Costin şi Doru Mărieş s-a legat, în jurul anului 2004, o prietenie strânsă, care mai durează şi în zilele noastre. Imediat după apariţia Legii 341, Mărieş a cerut redeschiderea Dosarelor Revoluţiei, Dan Voinea a dat curs cererii câteva luni mai târziu, deschizând mare sesiune a adeverinţelor, iar Costin a profitat cu vârf şi îndesat. Mărieş l-a susţinut cu vehemenţă pe Dan Voinea atunci când acesta a încercat să revină la şefia Parchetelor Militare, aşa cum l-a susţinut şi pe George Costin când acesta a preluat funcţia de secretar de stat al revoluţionarilor, în octombrie 2010. După numirea lui Costin la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), Doru Mărieş a făcut o conferinţă de presă la sediul Asociaţiei „21 Decembrie", în care l-a ridicat în slăvi pe noul secretar de stat, deşi ştia foarte bine că acesta are o biografie mai mult decât pătată. „Pe probleme de documentaţie, de arhivă, de lege chiar, eu nu am întâlnit pe nimeni mai bine pregătit decât George Costin. Concluzia este că avem echipă, avem valoare", declara Mărieş imediat după numirea lui Costin.


PS Articolul este mult mai lung,cititi-l,este interesant am copiat numai partea cu Costin membru PDL,de fapt de unde s-a ajuns si la taierea indemnizatii cind Costin secretar la SS in 2010 facea revolutionari pe banda rulanta!

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10