Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : Iulie 02, 2015, 20:56:19  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
INTERNATIONAL RADIO DEUTSCHLAND
21,30 -JOI- ROMANIA CURATA -in direct cu Alex
1. VA AFECTA CRIZA GRECIEI ROMANIA SI PE ROMANI? Daca da, cum?
2. Sunt posturile nationale de televiziune obiective sau partizane? Oare nu cumva presa romana trece printr-o criza de obiectivitate? De ce?
3. Pe piata zvonurilor se vorbeste despre niste viitoare anchete penale la SSPR si despre caderea OUG 95 referitoare la revolutionari. Credeti acum, dupa 6 luni de la emiterea OUG 95 ca aceasta face curatenie  cu adevarat sau este de fapt o noua metoda de a se face bani pentru unii? http://internationalradio.no-ip.info:8200/listen.pls SAU http://myradiostream.com/internationalradio PENTRU DIRECT TELEFON 0771742398, sau daca nu aveti minute, va sunam noi daca ne dati un numar de telefon

 22 
  : Iulie 02, 2015, 20:53:40  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://anchetespeciale.ro/falsul-vip-al-revolutiei-romane-primar-al-brasovului/ "

 23 
  : Iulie 02, 2015, 20:44:46  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către tata shreck
INTRUCIT  ASTAZI 2 IULIE 2015 ROMANIA  SI  STATELE  UNITE AU  SARBATORIT  IN  AVANS  ZIUA  AMERICII,  LA MULTI  ANI POPORULUI AMERICAN !


https://www.youtube.com/watch?v=BC0nYbcFaEk

 24 
  : Iulie 02, 2015, 20:24:27  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către buzdugan
Sustin si incurajez echipa condusa de domnul Ministru Adrian Sanda.Spun cu toata sinceritatea ca,de mult timp asteptam(eu si multi alti revolutionari adevarati) ca cineva sa"ia taurul de coarne" si,sa redea revolutionarilor merituosi aprecierea si respectul care li  se cuvine.Apreciez(eu si multi revolutionari adevarati)ca cineva a inceput cea ce trebuia facut de mult timp.Aceste aprecieri se cuvin echipei conduse de dl Ministru Adrian Sanda.Le urez sa duca la bun sfarsit tot ce este prevazut in oug 95/2014.

 25 
  : Iulie 02, 2015, 20:22:04  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către om_simplu
  GLIGOR   PETRU  SAU   OM  SIMPLU ..... NU    ARE    ROST  CA    EU  SA  TE  BAG    IN SEAMA    ...TU  ESTI   UN ANONIM   CARE  NU  EXISTI    PENTRUCA   IN   CARAS-SEVERIN  -RESITA  NU  EXISTA   REVOLUTIONAR   LUPTATOR  IN  REVOLUTIE   CARE   SA  AIBE   NUMELE  TAU  TU  ESTI  O   BABA  IULI  CARE   JICNESTE       SA   ITI   FIE  RUSINE  .

INVATA SA TE EXPRIMI ANALFABETULE,AI APARUT MILOGULE IN 90 SA TE AJUTAM SA ITI OPEREZI COPILUL SI SA ITI DAM AJUTOARE,TU NU AI FOST LA REVOLUTIE,NU AI FOST O SECUNDA IN CONSILIUL JUDETEAN,NICI TU NICI FACATURILE TALE,DOMNUL SECRETAR DE STAT SANDA SI PROCURATURA O SA STUDIEZE DOCUMENTELE DEPUSE DE NOI CEI CARE AM FOST IN CONSILIU IN DOSARUL MEU SUNT DECLARATIILE CELOR CARE AU FOST IN CONSILIU IAR IN DOSARELELE CELOR CARE AU FOST IN CONSILIU SE REGASESC SI DECLARATII DE LA MINE,TU SI FACATURILE TALE NU ATI CALCAT PE ACOLO, O SA AI MARI SURPRIZE,CAT DESPRE RUSINE,NU AI CADEREA MORALA SA VORBESTI,ESTI LIPSIT DE RUSINE SI BUN SIMT IMPOSTORULE

 26 
  : Iulie 02, 2015, 19:41:11  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 

 27 
  : Iulie 02, 2015, 19:34:58  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către florin1989

 

 28 
  : Iulie 02, 2015, 19:30:06  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.dcnews.ro/emil-boc-sau-roberta-anastase-sus-inu-i-din-pnl-pentru-func-ia-de-prim-ministru_479245.html
Emil Boc sau Roberta Anastase, susținuți din PNL pentru funcția de prim-ministru

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a transmis, joi, că i-ar susține pe Emil Boc sau Roberta Anastase pentru funcția de prim-ministru, în cazul în care decizia partidului va fi de a-l nominaliza pe unul dintre cei doi în fruntea Guvernului.

”Dacă ar fi fost cazul, dvs l-ați fi susținut pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcția de prim-ministru?”, l-a întrebat, în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3, jurnalistul Adrian Ursu pe Dan Cristian Popescu.

”Dacă dl MRU ar fi fost candidatul PNL, da, dacă nu, nu”, a răspuns deputatul, care a precizat: ”Dacă ar fi fost candidatul susținut de PNL”.

Chestionat în continuare, liberalul a transmis că ”îl consideră competent pe MRU pentru funcția de premier”. Întrebat dacă îl consideră competent pentru această funcție și pe Emil Boc, a răspuns: ”Dacă ar fi candidatul PNL, da”.

”Dacă dna Roberta Anastase ar fi propusă de PNL pentru funcția de prim-ministru, ați susține-o?”, a insistat Adrian Ursu.

”Aș susține reprezentantul PNL, oricine ar fi”, a venit replica lui Dan Cristian Popescu.

Întrebat dacă, în situația în care Traian Băsescu ar fi în PNL, l-ar susține, pe cale de consecință, pentru funcția de premier, deputatul liberal a revenit: ”Nu oricine ar fi, pentru că PNL nu ar susține pe oricine. Pe dl Traian Băsescu nu! Eu vă garantez că Roberta Anastase, Emil Boc sau Traian Băsescu nu vor fi candidații PNL pentru prim-ministru”.
- See more at: http://www.dcnews.ro/emil-boc-sau-roberta-anastase-sus-inu-i-din-pnl-pentru-func-ia-de-prim-ministru_479245.html#sthash.aKuugc7r.dpuf

 29 
  : Iulie 02, 2015, 19:26:17  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 

" http://www.timesnewroman.ro/politic/romanii-inca-spera-mizam-pe-faptul-ca-si-brancoveanu-spunea-ca-se-intoarce-de-la-istanbul "

" Subiecte fierbinti:
Românii încă speră! “Mizăm pe faptul că şi Brâncoveanu spunea că se întoarce de la Istanbul”

Deşi premierul Victor Ponta susţine că se va întoarce în ţară duminică, românii nu şi-au pierdut speranţa în ceea ce îl priveşte! Istoricii ne amintesc mereu, plini de optimism, că şi Constantin Brâncoveanu afirma că urmează să revină în ţară foarte curând.

ponta_chappi_fericit.jpg
Decebal Popescu, cercetător gr. II al Institutului de Istorie “Decebal Popescu” din Popeşti, confirmă: “Primul ministru a spus că îşi încheie socotelile în Turcia şi porneşte spre Bucureşti, dar nu trebuie să uităm că foarte mulţi domnitori şi boieri de rang înalt au făcut declaraţii similare înainte ca sultanul să decidă că au nevoie, ştiţi voi... de tratament suplimentar.”

O epistolă a lui Brâncoveanu pare să susţină spusele experţilor: “Foarte frumos la Înalta Poartă. Întoarce-mă-voi degrabă în ţară, voiu a fi aşteptat cu mămăligă caldă!”, scria domnitorul în 1714 către cei de acasă.

Ziua decisivă, spun apropiaţii lui Ponta, ar putea fi cea de sâmbătă, când surse din palatul Topkapi declară că premierul român ar urma să primească oferta “de nerefuzat” de a se converti la Islam.
Ponta, Istanbul, Turcia, Brancoveanu
Scris de Vasile | Joi, 02.07.2015 18:23 Politic "

 30 
  : Iulie 02, 2015, 19:20:38  
Creat de 211 - Ultimul mesaj de către Alex63
Un topic nou care se justifica. Va fi de mare viitor! Se reintorc basistii si vor ingenunchia si mai rau tara in fata straninatatii.

   RECTIFICARE ABSOLUT NECESARĂ
 
[/quote]
Manipularea este actiunea de a determina o persoana, un grup, o colectivitate, sa gindeasca si sa actioneze intr-un mod compatibil cu interesele initiatorului, iar nu cu interesele sale, prin utilizarea tehnicilor de persuasiune care distorsioneaza intentionat adevarul, lasand impresia libertatii de gandire si decizie.
In termenii psihologiei sociale putem vorbi de manipulare atunci cand o anumita situatie e creata premeditat pentru a influenta reactiile manipulatilor in sensul dorit de manipulator sau putem spune ca este o metoda prin care ideile propagate sunt acceptate de receptor si determina formarea unor convingeri noi si reactii conforme cu interesele celui care a pus in practica sistemul de propaganda.
Scopul manipulatorului este de schimba atitudinea si comportamentul in directia dorita de el, de a subjuga psihic. Orice actiune de acest fel presupune utilizarea unor strategii si tehnici de manipulare.
"

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10