Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : August 01, 2014, 09:54:25  
Creat de nna - Ultimul mesaj de către remus43de
Problemele dint trecutul sibianului Alexandru Oprea au fost reluate acum pe Facebook de bucuresteanul Dumitru Dinca, cel care citeaza in reteaua de socializare unul dintre articolele cele mai compromitatoare scrise despre jurnalist, acum presedinte al Miscarii Revolutia Curata.

https://www.facebook.com/#!/groups/237617792929557/809581255733205/?notif_t=group_activity

Ovidiu Paulescu ‎Revoluţia română din 1989
Cine este Alex Oprea ?
Marius Albin Marinescu says:
27 FEBRUARY 2011 AT 12:18 PM
Nu, nu ai avut dreptate, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pe numele tau complet de impostor multilateral dezvoltat, ca si societatea comunista. Procesul nu s-a terminat. Vezi site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosar nr. 608/1/2011, cu termen in 19 aprilie 2011, ora 9.
Prezinta o proba materiala, asa cum ti-am spus si mai sus, iar eu o sa o public in revistele conduse de mine dupa aceea. Nu exista asa ceva, fiindca nu am scris in viata mea note informative catre Securitate. Ziarul Tribuna, al inculpatului Ilie Carabulea din procesul de coruptie de la Curtea de Apel Constanta, cel care l-a mituit pe fostul prim-procuror din Sibiu , Florin Apostu, imi aduce aceleasi acuze, fiindca am indraznit sa public de ani de zile parte din ticalosiile acestui Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta pe nume Oprea si restul pomelnicului, nu poate prezenta absolut nici o dovada materiala, fiindca nu exista!
Acest Oprea Mircea etc… este un escroc marunt, fara studii superioare. desi el minte ca este doctorand si profesor universitar, care a lucrat la mine si a fost dat afara pentru tentative repetate de santaj si fiindca nu este citav. Individulsufera clar cu bila, dupa cum a scris si cunoscuta ziarista Mara Banica si are aceese repetate de grandomanie, sustinand ca firmele – pe unde a lucrat si de unde a fost dat afara cu picioare in cur! – sunt ale lui. Nu am vazut asa ceva de cand traiesc! Cred ca paranoicul este unicat in Romania.Si cand lucra pentru mine la Oradea, la publicatia mea “Justitiarul bihorean”, mintea cu nerusinare ca el este patronul ziarului. In fond era un scribalau de doi bani si santajist pe deasupra.
Supremul sau tel in viata este sa ma balacareasca pe mine peste tot. Motivul? Supararea ca nu a realizat absolut nimic in viata si invidia ca de ce eu am reusit, iar el nu? Pentru ca este diferenta de valoare, mai Oprea! Este vorba de inteligenta, cultura, educatie, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trasaturile acestea esti deficitar si daca ai impresia ca le compensezi prin minciuna si tupeu, te inseli amarnic!
Individul acesta este un ratat, care nu a realizat absolut nimic in viata, desi are 44 de ani. Nu i-a placut munca si a fost dat afara de peste tot pentru lipsa de seriozitate. Acum primeste bani de la revolutionari, desi nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este ca impostorul acesta ma acuza tocmai pe mine ca, cica, am fost internat in spital la revolutie. Este prost de bubuie, pe langa faptul ca-i mitoman genetic! Pe langa zeci de martori, detin fotografii cu mine in momentele revolutiei, am fost si retinut pentru o ora la UM 01512 in 23.12.1989, tocmai fiindca fotografiam pe strazi. In plus scriam articole la Tribuna, in timp ce se tragea pe strazile Sibiului, fiindca ziaristilor comunisti le era peste mana sa scrie dupa ce cu doua-trei zile inainte pupau in cur la Ceausescu. Exista arhiva ziarului. Pseudo-ziaristul stie ca daca as fi fost internat trebuie sa existe dovezi: registrul de internari si foaia de observatie. Sa le prezinte ca probe.
Ticalosul minte cu nerusinare, denigrarea mea fiind singurul sau scop in viata sa, pe care oricum a trait-o degeaba. Cred ca doar ura il tine in viata. A fost parasit de doua neveste, nu are copii, iar tot ce ramane dupa el se poate sterge usor prin trasul apei!
P.S.: Cat despre “ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII”, o noua dovada ca este redus, neinformat si rau intentionat. Mai, Alex Oprea, de Sorin Rosca Stanescu ai auzit? Sau de Cornel Ivanciuc si Ioan Grosan ? Acestia sunt ziaristi mult mai cunoscuti decat mine fiindca au scris la publicatii nationale si apareau des la televiziuni. Pe tine cine sa te cunoasca? In Sibiu lumea s-a convins cine esti si valoarea ta este cat a unei flegme.

Olac Ion Hopa Penelopa adevarul iese la iveala uitativa cine incearca sa manipuleze Revolutionari si a spart Manifestatiile din piata Victoriei .

Dumitru Dinca Daca este adevarat ce se spune in postarea de mai sus, este foarte grav, pt. ca acest individ, a manipulat rev. si a contribuit substantial, la destructurarea actiunii din PIATA VICTORIEI, care avea ca scop, aplicarea legii 341. Alex Oprea !...dl. Ovidiu Paulescu, te descrie asa cum esti in realitate!...oare minte?...mai Alex trebuie sa fii cel putin idiot, cand stii ca ai scheleti in dulap, sa faci atata galagie, sa injuri si sa balacaresti oamenii, la fel ca acea "doamna" Perici, in al carui vocabular, exista numai cuvinte si expresii triviale, care seamana foarte mult cu felul de a vorbii al mahalagioaicelor. O atentionez pe aceasta cale, ca daca nu se potoleste, o voi da in judecata, pt. injurii si defaimare!...imi pare rau Alex pt. mizeria in care te-a aruncat dl. OVIDIU PAULESCU!...aparate Alex !...daca ai cu ce!...eu iti tin pumnii "domnule profesor universitar"!...apropos!...unde predai?...la ce universitate?...nu cumva la BIOTERA?

 42 
  : August 01, 2014, 09:45:50  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.rumaniamilitary.ro/rusia-contraataca#more-29260 "

 43 
  : August 01, 2014, 09:22:38  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către emirad

    Ai dreptate Florine. Cum o să ne meargă bine când suntem ultima țară europeană cu un președinte fost comunist (și cu carnet și cu toate privilegiile de care beneficiau securisto-comuniștii până în 1989) și până nu demult și cu un fost prim ministru comunist care a beneficiat de acelați privilegii. De unul am scăpat. Mai avem de aruncat unul peste bord și sperăm că va fi mai bine.

 44 
  : August 01, 2014, 09:02:13  
Creat de ovidiu - Ultimul mesaj de către martinel
[url][/http://www.clr.ro/RO-Lex/Home.aspx],fara indoiala, aici este raspunsul.

 45 
  : August 01, 2014, 06:02:34  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către florin1989
[size=15http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/cine-ii-da-o-mana-de-ajutor-lui-ponta-la-prezidentiale--si-de-ce-344755 pt]
"Romania primitiva : din rapoarte europene si nationale: Cei mai multi cetateni au WC-ul in fundul curtii, lipsa autostrazilor ne izoleaza de Europa, jumatate dintre familii nu au nici un salariat …
 Majoritatea romanilor nu are acces la retelele de canalizare, jumatate dintre familii nu au niciun membru salariat, iar majoritatea localitatilor isi deverseaza apele uzate direct in rauri, in lipsa statiilor de epurare. Acesta este tabloul Romaniei primitive din secolul XXI, membra a Uniunii Europene, potrivit celor mai recente masuratori nationale si europene. Toate acestea in conditiile in care 13,9 miliarde de euro a pompat Uniunea Europeana in dezvoltarea Romaniei in perioada 2007-31 martie 2014, ca sold pozitiv dupa scaderea contributiei tarii la bugetul UE. Si: cel mai iubit presedinte - Ceausescu.
Statul de drept - foarte slab, calitatea guvernarii - si mai slaba
Perceptia asupra guvernarii si statului de drept :
In anul 2012, Romania era penultima in Uniunea Europeana, inaintea Bulgariei, in privinta perceptiei populatiei asupra statului de drept, conform unui studiu al Bancii Mondiale, citat de raportul european. Indicatorul statului de drept masoara perceptia publica asupra modului in care legile sunt aplicate.
In privinta perceptiei populatiei asupra eficientei guvernarii, Romania era chiar ultima in UE. Eficienta guvernarii masoara capacitatea statului de a asigura servicii publice la standarde inalte, eficienta si independenta serviciilor publice si abilitatea de a crea si aplica politici publice."
Asa se vede de "acolo", ca de aici...

" http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/cine-ii-da-o-mana-de-ajutor-lui-ponta-la-prezidentiale--si-de-ce-344755 "

  De fapt, ce nu intelege societatea romaneasca , este faptul ca trebuie sa iasa din situatia sau conditia de cersetori (asistati sociali ) dependenti de politicienii din marile partide ( care de fapt sint parti ale sistemului comunisto-securist, reintinerit prin urmasii acestora ) sa nu mai voteze dupa asa zise-le sondaje dinaintea alegerilor ( care sint forme de manipulare si influentare in masa ) si sa inteleaga un lucru simplu ! Comunismul ca forma radicala ( extremista ) a socialismului nu reprezinta altceva decit o forma de parazitare ( capusare ) a statului.
  Comunismul nu este in stare ( nici nu vrea asta ! ) sa creeze.Sa creeze bunastare, plus-valoare progres.Dar se pricepe de minune sa puna mina pe putere ( prin orice mijloace ) si apoi dupa ce au capturat statul , sa -si racordeze tentaculele ( alesii locali - baronii ) la resursele statului si sa extraga seva acestuia.Ei nu au creatori morali.Chiar ii dispretuiesc pe acestia din urma, dispretuiesc intelectualii, fiindca ei insisi sint mediocri, profitori, din acest motiv au distrus industria dupa 1989, pentru ca nu stiau sa creeze ceva si nici nu doreau decit sa se imbogateasca rapid ( A ramas celebra vorba lui Temesan de la Bancorex : " niste profitori care fura mult si repede ! " ) iar populatia Romaniei i-a votat cu entuziasm pentru firimiturile aruncate cu dispret de acesti super-imbogatiti ai " tranzitiei " in fapt transformarea comunistilor in "caviar socialisti "! [/size][/color][/i]

 46 
  : August 01, 2014, 01:54:52  
Creat de ovidiu - Ultimul mesaj de către nicu1957
SUPUNEM DEZBATERII PUBLICE PREZENTUL

Proiect.


ORDONANTA DE URGENTA
Pentru constituirea Comisiei Speciale de verificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**)

In temeiul art 114 alin.(4) din Constitutia Romaniei,
Guvernul Romaniei adopta urmatoarea ordonanta de urgenta:

Art. 1-(1) se constituie Comisia Speciala de reverificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**) cu modificările şi completările aduse de:ORDONANŢA nr. 94 din 26 august 2004; LEGEA nr. 507 din 17 noiembrie 2004; LEGEA nr. 556 din 7decembrie2004; ORDONANŢĂDE URGENŢĂnr. 133 din14 decembrie 2004; LEGEA nr. 37 din 17 martie 2005;
ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 182 din14decembrie2005; LEGEA nr. 148 din 15 mai 2006;
LEGEA nr. 347 din 21 iulie 2006; ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 132 din 21 decembrie 2006; ORDONANŢA nr. 1 din 23 ianuarie 2008; ORDONANŢA DE URGENŢĂ
nr. 6 din 13 februarie 2008; ORDONANŢA DE URGEN
ŢĂ nr. 203 din 4 decembrie 2008, nr. 203 din 4 decembrie 2008
.
Publicata in Monitorul official al Romaniei,in vigoare de la 23.07.2004 cu modificareile si completarile ulterioare, denumita in continuare Comiasia Speciala,avand urmatoarea componenta:
-presedinte  -un senator desemnat de Biroul permanent al Senatului Romaniei
- vicepresedinte  - un deputat desemnat de Boroul Permanent al Camerei Deputatilor
- 3 membri  - un ofiter superior din cadtul ministerului de interne,desemnat de ministrul de interne, un reprezentant al Parchetului de pe linga Curtea Suprema de Justitie,desemnat de Ministrul Justitiei,presedintele asociatiei de revolutionary legal constituita a carei documentatie se reverifica.Participarea presedintilor asociatiilor de revolutionary la lucrarile Comisiei Speciale se face in ordinea cronologica a constituirii asociatiilor,fundatiilor,ligilor.
(2) Presedintele,vicepresedintele si membrii comisiei speciale prevazute la art.(1),cu exceptia presedintilor asociatiilor de revolutionary nu pot avea calitatea de beneficiary ai prevederilor Legii 341/2004
Art.2.-(1) Activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale,sediul in care isi desfasoara activitatea , resursele materiale si banesti necesare functionarii acesteia sunt asigurate de catre Secretariatul de Stat pentru problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
(2)Prevederile art. 1 alin.(2) sunt aplicabile si persoanelor care asigura activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale.
Art.3- (1) Atributiile Comisiei Speciale sunt urmatoarele:
a)   Verificarea documentatiei care a stat la baza eliberarii certificatelor prevazute de Legea nr.341/2004
b)   Transmiterea catre Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989, a concluziilor verificarii documentelor prevazute la lit. a) si a masurilor propuse;
c)    Sesizarea organelor de urmarire penala si anularea certificatelor,in cazul in care se constata existenta unor indicii cu privire la dobindirea ilegala a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004. Decizia de anulare a certificatului poate fi contestata la Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989 in termen de 30 de zile de la comunicare. Contestatia suspenda executarea.
(2) Comisia Speciala va proceda la transmiterea concluziilor si a propunerilor care rezulta in urma verificarii documentatiei prevazute la alin (1) lit. a) o data la 15 zile. Aceste concluzii si propuneri se comunica  Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, Ministerului Muncii si Ministerului de Finante al Romaniei.
(3) Concluziile si propunerile finale ale comisiei speciale se concretizeaza intr-un raport care se prezinta Comisiei Parlamentare prevazute la art  11  din Legea 341/2004 cel mai tirziu pina la data de 31 martie 2015.
Art 4. – activitatea comisiei speciale se desfasoara in conformitate cu regulamentul propriu,elaborate de secretariatul ethnic si aprobat in prima sedinta a acesteia.
Art.5- (1)In exercitarea atributiilor prevazute la art 3,comisia speciala va solicita Comisiei parlamentare prevazute la art  din Legea 341/2004documentatia care a facut obiectul reverificarilor de catre aceasta.
(2) transmiterea documentatiei prevazute la alin.(1) se face in termen de 15 zile de la data solicitarii acesteia,urmind a fi restituita pe masura efectuarii reverificarii.
Art.6._ Presedintele fiecarei asociatii de revolutionary dintre cele prevazute la art 1 alin.(1) are obligatia de a pune la dispozitia comisiei speciale:
-actul de infiintare a asociatiei;
- amprenta stampilei asociatiei;
- procesul verbal al hotaririi adunarii generale de desemnare a organelor de conducere a asociatiei;
- numarul membrilor asociatiei;
- procesul verbal cuprinzind hotaririle adunarii generale ce au avut ca obiect analizarea si aprobarea documentatiei care a stat la baza propunerii de certificare a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004
Art 7- (1) Comisia Speciala isi inceteaza activitatea la data transmiterii raportului final prevazut la art. 3 alin (3) catre Comisia Parlamentara prevazuta la art 11  din Legea 341/2004.
(2)In termen de 30 de zile de la data primirii raportului final al comisiei speciale, comisia parlamentara prevazuta la art 11   din Legea 341/2004 va informa Parlamentul Romaniei in legatura cu rezultatul reverificarilor,propunind masurile legale ce urmeaza a fi luate.
Art. 8-  Cererile de acordare a calitatii de beneficiar al Legii nr.341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare,care au fost depuse in termen legal,vor fi solutionate in raport cu masurile dispuse in baza art 7 alin.(2) din prezenta hotarire.

PRIM-MINISTRU
VICTOR VIOREL PONTA

Contrasemneaza

Ministrul delegate pentru coordonarea secretariatului general al Guvernului

Secretariatul de Stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989
Ministrul de interne

Ministerul Apararii Nationale

Ministrul Justitiei

Ministerul Muncii

Ministerul de finante
.
Nr…….din………….

http://legeaz.net/legea-341-2004-eroi-martiri/

http://www.sspr.gov.ro/docs/l_341.pdf

MAI OMULE TIE TIS PLACAT CAPRELE RAU DE ACASA CINE ITI DA DREPTU SA PUI IN DEZBATERE PUBLICA ASA CEVA ESTI INSTITUTIE CU DREPT DE LEGIFERARE TU AR TREBUI SA CERI RESPECTAREA LEGI SI NU PROSTI CEA CE FACI ACUMA PENTRU ASACEVA SINT PLATITI IN GUVERN JURISTI SINU DEMENTI

 47 
  : August 01, 2014, 01:43:53  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către nicu1957
SUPUNEM DEZBATERII PUBLICE PREZENTUL

Proiect.


ORDONANTA DE URGENTA
Pentru constituirea Comisiei Speciale de verificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**)

In temeiul art 114 alin.(4) din Constitutia Romaniei,
Guvernul Romaniei adopta urmatoarea ordonanta de urgenta:

Art. 1-(1) se constituie Comisia Speciala de reverificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**) cu modificările şi completările aduse de:ORDONANŢA nr. 94 din 26 august 2004; LEGEA nr. 507 din 17 noiembrie 2004; LEGEA nr. 556 din 7decembrie2004; ORDONANŢĂDE URGENŢĂnr. 133 din14 decembrie 2004; LEGEA nr. 37 din 17 martie 2005;
ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 182 din14decembrie2005; LEGEA nr. 148 din 15 mai 2006;
LEGEA nr. 347 din 21 iulie 2006; ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 132 din 21 decembrie 2006; ORDONANŢA nr. 1 din 23 ianuarie 2008; ORDONANŢA DE URGENŢĂ
nr. 6 din 13 februarie 2008; ORDONANŢA DE URGEN
ŢĂ nr. 203 din 4 decembrie 2008, nr. 203 din 4 decembrie 2008
.
Publicata in Monitorul official al Romaniei,in vigoare de la 23.07.2004 cu modificareile si completarile ulterioare, denumita in continuare Comiasia Speciala,avand urmatoarea componenta:
-presedinte  -un senator desemnat de Biroul permanent al Senatului Romaniei
- vicepresedinte  - un deputat desemnat de Boroul Permanent al Camerei Deputatilor
- 3 membri  - un ofiter superior din cadtul ministerului de interne,desemnat de ministrul de interne, un reprezentant al Parchetului de pe linga Curtea Suprema de Justitie,desemnat de Ministrul Justitiei,presedintele asociatiei de revolutionary legal constituita a carei documentatie se reverifica.Participarea presedintilor asociatiilor de revolutionary la lucrarile Comisiei Speciale se face in ordinea cronologica a constituirii asociatiilor,fundatiilor,ligilor.
(2) Presedintele,vicepresedintele si membrii comisiei speciale prevazute la art.(1),cu exceptia presedintilor asociatiilor de revolutionary nu pot avea calitatea de beneficiary ai prevederilor Legii 341/2004
Art.2.-(1) Activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale,sediul in care isi desfasoara activitatea , resursele materiale si banesti necesare functionarii acesteia sunt asigurate de catre Secretariatul de Stat pentru problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
(2)Prevederile art. 1 alin.(2) sunt aplicabile si persoanelor care asigura activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale.
Art.3- (1) Atributiile Comisiei Speciale sunt urmatoarele:
a)   Verificarea documentatiei care a stat la baza eliberarii certificatelor prevazute de Legea nr.341/2004
b)   Transmiterea catre Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989, a concluziilor verificarii documentelor prevazute la lit. a) si a masurilor propuse;
c)    Sesizarea organelor de urmarire penala si anularea certificatelor,in cazul in care se constata existenta unor indicii cu privire la dobindirea ilegala a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004. Decizia de anulare a certificatului poate fi contestata la Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989 in termen de 30 de zile de la comunicare. Contestatia suspenda executarea.
(2) Comisia Speciala va proceda la transmiterea concluziilor si a propunerilor care rezulta in urma verificarii documentatiei prevazute la alin (1) lit. a) o data la 15 zile. Aceste concluzii si propuneri se comunica  Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, Ministerului Muncii si Ministerului de Finante al Romaniei.
(3) Concluziile si propunerile finale ale comisiei speciale se concretizeaza intr-un raport care se prezinta Comisiei Parlamentare prevazute la art  11  din Legea 341/2004 cel mai tirziu pina la data de 31 martie 2015.
Art 4. – activitatea comisiei speciale se desfasoara in conformitate cu regulamentul propriu,elaborate de secretariatul ethnic si aprobat in prima sedinta a acesteia.
Art.5- (1)In exercitarea atributiilor prevazute la art 3,comisia speciala va solicita Comisiei parlamentare prevazute la art  din Legea 341/2004documentatia care a facut obiectul reverificarilor de catre aceasta.
(2) transmiterea documentatiei prevazute la alin.(1) se face in termen de 15 zile de la data solicitarii acesteia,urmind a fi restituita pe masura efectuarii reverificarii.
Art.6._ Presedintele fiecarei asociatii de revolutionary dintre cele prevazute la art 1 alin.(1) are obligatia de a pune la dispozitia comisiei speciale:
-actul de infiintare a asociatiei;
- amprenta stampilei asociatiei;
- procesul verbal al hotaririi adunarii generale de desemnare a organelor de conducere a asociatiei;
- numarul membrilor asociatiei;
- procesul verbal cuprinzind hotaririle adunarii generale ce au avut ca obiect analizarea si aprobarea documentatiei care a stat la baza propunerii de certificare a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004
Art 7- (1) Comisia Speciala isi inceteaza activitatea la data transmiterii raportului final prevazut la art. 3 alin (3) catre Comisia Parlamentara prevazuta la art 11  din Legea 341/2004.
(2)In termen de 30 de zile de la data primirii raportului final al comisiei speciale, comisia parlamentara prevazuta la art 11   din Legea 341/2004 va informa Parlamentul Romaniei in legatura cu rezultatul reverificarilor,propunind masurile legale ce urmeaza a fi luate.
Art. 8-  Cererile de acordare a calitatii de beneficiar al Legii nr.341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare,care au fost depuse in termen legal,vor fi solutionate in raport cu masurile dispuse in baza art 7 alin.(2) din prezenta hotarire.

PRIM-MINISTRU
VICTOR VIOREL PONTA

Contrasemneaza

Ministrul delegate pentru coordonarea secretariatului general al Guvernului

Secretariatul de Stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989
Ministrul de interne

Ministerul Apararii Nationale

Ministrul Justitiei

Ministerul Muncii

Ministerul de finante
.
Nr…….din………….


http://legeaz.net/legea-341-2004-eroi-martiri/

http://www.sspr.gov.ro/docs/l_341.pdf
Mai omule tu eti cu toate caprele acsa sau is urcate la munte cine dumnezeu va dreptu sa va luati atributi care conform legilor din rominia nu aveti drepu ce institutie sinteti sa spuneti in dezbatere pulica magarile vostre    DOMNULE IOSIF ar fi cazu sal opriti pe demetu acesta dela spauri ca deja a intercut ori ce masura de bun simt

PAI TU CUM VREI SA SE FACA REVERIFICAREA?
CINE E DEMENTUL?
PROIECTUL VA DEVENI LEGE DACA  SANDA VREA TRIERE!
DAR IN CONDITII LEGALE...
A SE VEDEA DE CA IN ATAS,,,
Dementul poti fi numai tu treaba verificari era si ete a atoritatilor nici decum a dementilor noi rev.mu trebuie sa facem nici un fel proiect este treaba guvernului a nostra este cerea de a respcta legole tari si nimic alceva trezitiva nu va lasati pacaliti

 48 
  : August 01, 2014, 00:44:12  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
DUPA HG 566 AU VENIT CU HG 1412....

DUPA OUG 79/1997 vine OUG 52/25 august 2014

 ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 79 din 15 decembrie 1997
pentru constituirea Comisiei speciale de verificare a certificatelor eliberate in baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri si acordarea unor drepturi urmasilor acestora, ranitilor, precum si luptatorilor pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989
ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 363 din 17 decembrie 1997    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei adopta urmatoarea ordonanta de urgenta:

    Art. 1
    (1) Se constituie Comisia speciala de verificare a certificatelor eliberate in baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri si acordarea unor drepturi urmasilor acestora, ranitilor, precum si luptatorilor pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 198 din 23 august 1996, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare comisia speciala, avand urmatoarea componenta:
    - presedinte     - un senator desemnat de Biroul
                       permanent al Senatului;
    - vicepresedinte - un deputat desemnat de Biroul
                       permanent al Camerei Deputatilor;
    - 3 membri       - un ofiter superior din cadrul
                       Ministerului de Interne, desemnat
                       de ministrul de interne, un
                       reprezentant al Parchetului de pe
                       langa Curtea Suprema de Justitie,
                       desemnat de ministrul justitiei,
                       presedintele asociatiei de
                       revolutionari, legal constituita
                       pana la data de 30 decembrie 1992,
                       a carei documentatie se verifica.
                       Participarea presedintilor
                       asociatiilor de revolutionari la
                       lucrarile comisiei speciale se face
                       in ordinea cronologica a
                       constituirii asociatiilor.
    (2) Presedintele, vicepresedintele si membrii comisiei speciale prevazute la alin. (1), cu exceptia presedintilor asociatiilor de revolutionari, nu pot avea calitatea de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990.
    Art. 2
    (1) Activitatile de secretariat tehnic ale comisiei speciale, sediul in care aceasta isi desfasoara activitatea si resursele materiale si banesti necesare functionarii acesteia sunt asigurate de catre Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
    (2) Prevederile art. 1 alin. (2) sunt aplicabile si persoanelor care asigura activitatile de secretariat tehnic al comisiei speciale.
    Art. 3
    (1) Atributiile comisiei speciale sunt urmatoarele:
    a) verificarea documentatiei care a stat la baza eliberarii certificatelor prevazute de Legea nr. 42/1990;
    b) transmiterea, catre Comisia parlamentara pentru controlul aplicarii Legii nr. 42/1990, a concluziilor verificarii documentatiei prevazute la lit. a) si a masurilor propuse;
    c) sesizarea organelor de urmarire penala si anularea certificatelor, in cazul in care se constata existenta unor indicii cu privire la dobandirea ilegala a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990. Decizia de anulare a certificatului poate fi contestata la comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990, in termen de 30 de zile de la comunicare. Contestatia suspenda executarea.
    (2) Comisia speciala va proceda la transmiterea concluziilor si a propunerilor care rezulta in urma verificarii documentatiei prevazute la alin. (1) lit. a), o data la 15 zile. Aceste concluzii si propuneri se comunica si Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
    (3) Concluziile si propunerile finale ale comisiei speciale se concretizeaza intr-un raport care se prezinta comisiei parlamentare prevazute la art. 7 din Legea nr. 42/1990, cel mai tarziu la data de 31 martie 1998.
    Art. 4
    Activitatea comisiei speciale se desfasoara in conformitate cu regulamentul propriu, elaborat de secretariatul tehnic si aprobat in prima sedinta a acesteia.
    Art. 5
    (1) In exercitarea atributiilor prevazute la art. 3, comisia speciala va solicita comisiei parlamentare prevazute la art. 7 din Legea nr. 42/1990 documentatia care a facut obiectul verificarilor de catre aceasta.
    (2) Transmiterea documentatiei prevazute la alin. (1) se face in termen de 15 zile de la data solicitarii acesteia, urmand a fi restituita pe masura efectuarii verificarii.
    Art. 6
    Presedintele fiecarei asociatii de revolutionari dintre cele prevazute la art. 1 alin. (1) are obligatia de a pune la dispozitie comisiei speciale:
    - actul de infiintare a asociatiei;
    - amprenta stampilei asociatiei;
    - procesul-verbal al hotararii adunarii generale de desemnare a organelor de conducere ale asociatiei;
    - numarul membrilor asociatiei;
    - procesul-verbal cuprinzand hotararile adunarii generale ce au avut ca obiect analizarea si aprobarea documentatiei care a stat la baza propunerii de certificare a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990.
    Art. 7
    (1) Comisia speciala isi inceteaza activitatea la data transmiterii raportului final prevazut la art. 3 alin. (3) catre comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990.
    (2) In termen de 30 de zile de la data primirii raportului final al comisiei speciale, comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990 va informa Parlamentul Romaniei in legatura cu rezultatul verificarilor, propunand masurile ce urmeaza a fi luate.
    Art. 8
    Cererile privind acordarea calitatii de beneficiar al Legii nr. 42/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care au fost depuse in termen legal, vor fi solutionate in raport cu masurile dispuse in baza art. 7 alin. (2) din prezenta hotarare.

                     PRIM-MINISTRU
                    VICTOR CIORBEA

                           Contrasemneaza:
                           Ministru delegat pe langa
                           primul-ministru pentru
                           coordonarea Secretariatului
                           General al Guvernului si a
                           Departamentului pentru
                           Administratie Publica Locala,
                           Remus Opris

                           Secretariatul de Stat
                           pentru Problemele
                           Revolutionarilor din
                           Decembrie 1989
                           Cristian Alexandrescu

                           Ministru de stat,
                           ministru de interne,
                           Gavril Dejeu

                           p. Ministru de stat,
                           ministrul justitiei,
                           Dinu Ianculescu,
                           secretar de stat
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.show_frame?url=legis_pck.htp_act%3Fida=38023

D. nr.532/2002    pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/1997 pentru constituirea Comisiei speciale de verificare a certificatelor eliberate în baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri şi acordarea unor drepturi urmaşilor acestora, răniţilor, precum şi luptătorilor pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989SUPUNEM DEZBATERII PUBLICE PREZENTUL

Proiect.


ORDONANTA DE URGENTA
Pentru constituirea Comisiei Speciale de verificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**)

In temeiul art 114 alin.(4) din Constitutia Romaniei,
Guvernul Romaniei adopta urmatoarea ordonanta de urgenta:

Art. 1-(1) se constituie Comisia Speciala de reverificare a certificatelor eliberate in baza LEGII nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată) a recunoştinţei faţăde eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române dindecembrie1989, precum şi faţăde persoanele care şiaujertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**) cu modificările şi completările aduse de:ORDONANŢA nr. 94 din 26 august 2004; LEGEA nr. 507 din 17 noiembrie 2004; LEGEA nr. 556 din 7decembrie2004; ORDONANŢĂDE URGENŢĂnr. 133 din14 decembrie 2004; LEGEA nr. 37 din 17 martie 2005;
ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 182 din14decembrie2005; LEGEA nr. 148 din 15 mai 2006;
LEGEA nr. 347 din 21 iulie 2006; ORDONANŢA DE URGENŢĂnr. 132 din 21 decembrie 2006; ORDONANŢA nr. 1 din 23 ianuarie 2008; ORDONANŢA DE URGENŢĂ
nr. 6 din 13 februarie 2008; ORDONANŢA DE URGEN
ŢĂ nr. 203 din 4 decembrie 2008, nr. 203 din 4 decembrie 2008
.
Publicata in Monitorul official al Romaniei,in vigoare de la 23.07.2004 cu modificareile si completarile ulterioare, denumita in continuare Comiasia Speciala,avand urmatoarea componenta:
-presedinte  -un senator desemnat de Biroul permanent al Senatului Romaniei
- vicepresedinte  - un deputat desemnat de Boroul Permanent al Camerei Deputatilor
- 3 membri  - un ofiter superior din cadtul ministerului de interne,desemnat de ministrul de interne, un reprezentant al Parchetului de pe linga Curtea Suprema de Justitie,desemnat de Ministrul Justitiei,presedintele asociatiei de revolutionary legal constituita a carei documentatie se reverifica.Participarea presedintilor asociatiilor de revolutionary la lucrarile Comisiei Speciale se face in ordinea cronologica a constituirii asociatiilor,fundatiilor,ligilor.
(2) Presedintele,vicepresedintele si membrii comisiei speciale prevazute la art.(1),cu exceptia presedintilor asociatiilor de revolutionary nu pot avea calitatea de beneficiary ai prevederilor Legii 341/2004
Art.2.-(1) Activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale,sediul in care isi desfasoara activitatea , resursele materiale si banesti necesare functionarii acesteia sunt asigurate de catre Secretariatul de Stat pentru problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
(2)Prevederile art. 1 alin.(2) sunt aplicabile si persoanelor care asigura activitatile de secretariat tehnic al Comisiei Speciale.
Art.3- (1) Atributiile Comisiei Speciale sunt urmatoarele:
a)   Verificarea documentatiei care a stat la baza eliberarii certificatelor prevazute de Legea nr.341/2004
b)   Transmiterea catre Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989, a concluziilor verificarii documentelor prevazute la lit. a) si a masurilor propuse;
c)    Sesizarea organelor de urmarire penala si anularea certificatelor,in cazul in care se constata existenta unor indicii cu privire la dobindirea ilegala a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004. Decizia de anulare a certificatului poate fi contestata la Comisia Parlamentara a revolutionarilor din decembrie 1989 in termen de 30 de zile de la comunicare. Contestatia suspenda executarea.
(2) Comisia Speciala va proceda la transmiterea concluziilor si a propunerilor care rezulta in urma verificarii documentatiei prevazute la alin (1) lit. a) o data la 15 zile. Aceste concluzii si propuneri se comunica  Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, Ministerului Muncii si Ministerului de Finante al Romaniei.
(3) Concluziile si propunerile finale ale comisiei speciale se concretizeaza intr-un raport care se prezinta Comisiei Parlamentare prevazute la art  11  din Legea 341/2004 cel mai tirziu pina la data de 31 martie 2015.
Art 4. – activitatea comisiei speciale se desfasoara in conformitate cu regulamentul propriu,elaborate de secretariatul ethnic si aprobat in prima sedinta a acesteia.
Art.5- (1)In exercitarea atributiilor prevazute la art 3,comisia speciala va solicita Comisiei parlamentare prevazute la art  din Legea 341/2004documentatia care a facut obiectul reverificarilor de catre aceasta.
(2) transmiterea documentatiei prevazute la alin.(1) se face in termen de 15 zile de la data solicitarii acesteia,urmind a fi restituita pe masura efectuarii reverificarii.
Art.6._ Presedintele fiecarei asociatii de revolutionary dintre cele prevazute la art 1 alin.(1) are obligatia de a pune la dispozitia comisiei speciale:
-actul de infiintare a asociatiei;
- amprenta stampilei asociatiei;
- procesul verbal al hotaririi adunarii generale de desemnare a organelor de conducere a asociatiei;
- numarul membrilor asociatiei;
- procesul verbal cuprinzind hotaririle adunarii generale ce au avut ca obiect analizarea si aprobarea documentatiei care a stat la baza propunerii de certificare a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii 341/2004
Art 7- (1) Comisia Speciala isi inceteaza activitatea la data transmiterii raportului final prevazut la art. 3 alin (3) catre Comisia Parlamentara prevazuta la art 11  din Legea 341/2004.
(2)In termen de 30 de zile de la data primirii raportului final al comisiei speciale, comisia parlamentara prevazuta la art 11   din Legea 341/2004 va informa Parlamentul Romaniei in legatura cu rezultatul reverificarilor,propunind masurile legale ce urmeaza a fi luate.
Art. 8-  Cererile de acordare a calitatii de beneficiar al Legii nr.341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare,care au fost depuse in termen legal,vor fi solutionate in raport cu masurile dispuse in baza art 7 alin.(2) din prezenta hotarire.

PRIM-MINISTRU
VICTOR VIOREL PONTA

Contrasemneaza

Ministrul delegate pentru coordonarea secretariatului general al Guvernului

Secretariatul de Stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989
Ministrul de interne

Ministerul Apararii Nationale

Ministrul Justitiei

Ministerul Muncii

Ministerul de finante
.
Nr…….din………….

http://legeaz.net/legea-341-2004-eroi-martiri/

http://www.sspr.gov.ro/docs/l_341.pdf

 49 
  : August 01, 2014, 00:42:22  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
DUPA HG 566 AU VENIT CU HG 1412....

DUPA OUG 79/1997 vine OUG 52/25 august 2014

 ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 79 din 15 decembrie 1997
pentru constituirea Comisiei speciale de verificare a certificatelor eliberate in baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri si acordarea unor drepturi urmasilor acestora, ranitilor, precum si luptatorilor pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989
ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 363 din 17 decembrie 1997    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei adopta urmatoarea ordonanta de urgenta:

    Art. 1
    (1) Se constituie Comisia speciala de verificare a certificatelor eliberate in baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri si acordarea unor drepturi urmasilor acestora, ranitilor, precum si luptatorilor pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 198 din 23 august 1996, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare comisia speciala, avand urmatoarea componenta:
    - presedinte     - un senator desemnat de Biroul
                       permanent al Senatului;
    - vicepresedinte - un deputat desemnat de Biroul
                       permanent al Camerei Deputatilor;
    - 3 membri       - un ofiter superior din cadrul
                       Ministerului de Interne, desemnat
                       de ministrul de interne, un
                       reprezentant al Parchetului de pe
                       langa Curtea Suprema de Justitie,
                       desemnat de ministrul justitiei,
                       presedintele asociatiei de
                       revolutionari, legal constituita
                       pana la data de 30 decembrie 1992,
                       a carei documentatie se verifica.
                       Participarea presedintilor
                       asociatiilor de revolutionari la
                       lucrarile comisiei speciale se face
                       in ordinea cronologica a
                       constituirii asociatiilor.
    (2) Presedintele, vicepresedintele si membrii comisiei speciale prevazute la alin. (1), cu exceptia presedintilor asociatiilor de revolutionari, nu pot avea calitatea de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990.
    Art. 2
    (1) Activitatile de secretariat tehnic ale comisiei speciale, sediul in care aceasta isi desfasoara activitatea si resursele materiale si banesti necesare functionarii acesteia sunt asigurate de catre Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
    (2) Prevederile art. 1 alin. (2) sunt aplicabile si persoanelor care asigura activitatile de secretariat tehnic al comisiei speciale.
    Art. 3
    (1) Atributiile comisiei speciale sunt urmatoarele:
    a) verificarea documentatiei care a stat la baza eliberarii certificatelor prevazute de Legea nr. 42/1990;
    b) transmiterea, catre Comisia parlamentara pentru controlul aplicarii Legii nr. 42/1990, a concluziilor verificarii documentatiei prevazute la lit. a) si a masurilor propuse;
    c) sesizarea organelor de urmarire penala si anularea certificatelor, in cazul in care se constata existenta unor indicii cu privire la dobandirea ilegala a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990. Decizia de anulare a certificatului poate fi contestata la comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990, in termen de 30 de zile de la comunicare. Contestatia suspenda executarea.
    (2) Comisia speciala va proceda la transmiterea concluziilor si a propunerilor care rezulta in urma verificarii documentatiei prevazute la alin. (1) lit. a), o data la 15 zile. Aceste concluzii si propuneri se comunica si Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989.
    (3) Concluziile si propunerile finale ale comisiei speciale se concretizeaza intr-un raport care se prezinta comisiei parlamentare prevazute la art. 7 din Legea nr. 42/1990, cel mai tarziu la data de 31 martie 1998.
    Art. 4
    Activitatea comisiei speciale se desfasoara in conformitate cu regulamentul propriu, elaborat de secretariatul tehnic si aprobat in prima sedinta a acesteia.
    Art. 5
    (1) In exercitarea atributiilor prevazute la art. 3, comisia speciala va solicita comisiei parlamentare prevazute la art. 7 din Legea nr. 42/1990 documentatia care a facut obiectul verificarilor de catre aceasta.
    (2) Transmiterea documentatiei prevazute la alin. (1) se face in termen de 15 zile de la data solicitarii acesteia, urmand a fi restituita pe masura efectuarii verificarii.
    Art. 6
    Presedintele fiecarei asociatii de revolutionari dintre cele prevazute la art. 1 alin. (1) are obligatia de a pune la dispozitie comisiei speciale:
    - actul de infiintare a asociatiei;
    - amprenta stampilei asociatiei;
    - procesul-verbal al hotararii adunarii generale de desemnare a organelor de conducere ale asociatiei;
    - numarul membrilor asociatiei;
    - procesul-verbal cuprinzand hotararile adunarii generale ce au avut ca obiect analizarea si aprobarea documentatiei care a stat la baza propunerii de certificare a calitatii de beneficiar al prevederilor Legii nr. 42/1990.
    Art. 7
    (1) Comisia speciala isi inceteaza activitatea la data transmiterii raportului final prevazut la art. 3 alin. (3) catre comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990.
    (2) In termen de 30 de zile de la data primirii raportului final al comisiei speciale, comisia parlamentara prevazuta la art. 7 din Legea nr. 42/1990 va informa Parlamentul Romaniei in legatura cu rezultatul verificarilor, propunand masurile ce urmeaza a fi luate.
    Art. 8
    Cererile privind acordarea calitatii de beneficiar al Legii nr. 42/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care au fost depuse in termen legal, vor fi solutionate in raport cu masurile dispuse in baza art. 7 alin. (2) din prezenta hotarare.

                     PRIM-MINISTRU
                    VICTOR CIORBEA

                           Contrasemneaza:
                           Ministru delegat pe langa
                           primul-ministru pentru
                           coordonarea Secretariatului
                           General al Guvernului si a
                           Departamentului pentru
                           Administratie Publica Locala,
                           Remus Opris

                           Secretariatul de Stat
                           pentru Problemele
                           Revolutionarilor din
                           Decembrie 1989
                           Cristian Alexandrescu

                           Ministru de stat,
                           ministru de interne,
                           Gavril Dejeu

                           p. Ministru de stat,
                           ministrul justitiei,
                           Dinu Ianculescu,
                           secretar de stat
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.show_frame?url=legis_pck.htp_act%3Fida=38023

D. nr.532/2002    pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/1997 pentru constituirea Comisiei speciale de verificare a certificatelor eliberate în baza Legii nr. 42/1990 pentru cinstirea eroilor-martiri şi acordarea unor drepturi urmaşilor acestora, răniţilor, precum şi luptătorilor pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989

 50 
  : August 01, 2014, 00:22:46  
Creat de cornel(jilava) - Ultimul mesaj de către remus43de
Am gasit la https://www.facebook.com/groups/659517794132219/670159559734709/?notif_t=group_activity o postare a domnului Alpár-Benjámin Hamar, in care dansul reuseste sa sintetizeze foarte bine perioada conducerii P.D.L. la S.S.P.R.

Alpár-Benjámin Hamar
Ieri 30.07.2014 am fost la subprefectul de Mures d-l Vasile Liviu OPREA, (n-avem inca prefect) si l-am informat despre problemele grave cu care ne confruntam. N-avem locuri de munca, sintem bataia de joc a PDL-istilor. L-am somat pe Domnia Sa, ca daca urgent nu ia masuri, o sa organizez un protest si o sa intru in ,,greva foamei,, si voi pregati ceva ,,maret,, cu care sa arat lumii intregi ca asta-i nu-i Romania mea !!! Nu pentru asta mi-a curs singele, nu pentru asta au murit EROII nostrii ! Sintem condusi de comunistii, securisti si neamurile lor !!! Am anuntat si pe SS Sanda ! Astazi am pus la dispozitia presei, niste documente privind fabrica de certificate. Am dovedit impostura unui ,,slugoi pdlist,, facatura lui Costin, care a fost propulsat director fara examen. Am aratat presei ca contestatiile noastre au ramas fara solutionare, si impostorii traiesc fericiti iar noi ,,Eroii Vii,,sintem umiliti. EU CER RESPECT !!! Pacat, pacat pentru singele varsat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10