Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : Octombrie 30, 2014, 21:07:41  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.hotnews.ro/stiri-alegeriprezidentiale2014-18413449-oda-inchinata-elenei-udrea-realitatea-sunteti-tinara-sunteti-frumoasa-desteapta-luptatoare-nu-ati-plecat-capul-fata-nimanui-nu-teama.htm

Oda inchinata Elenei Udrea la Realitatea TV:  Sunteti tinara, sunteti frumoasa, desteapta, luptatoare. Nu v-ati plecat capul in fata nimanui. Nu va e teama?

 42 
  : Octombrie 30, 2014, 21:02:57  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către ADRIAN PITCA
Base pentru Nuti arunca tara in aer Grin

http://www.realitatea.net/basescu-reactie-dura-la-cazul-paris-o-operatine-facuta-de-serviciul-secret-romanesc-si-cel-francez_1558931.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, astăzi, într-o emisiune la B1 TV, că Serviciile secrete s-au implicat în campania electorală. Şeful statului a susţinut că filajul Elenei Udrea la Paris, în februarie, a fost făcut la comanda serviciilor. Atât serviciul secret român, cât şi cel francez au colaborat la acest scandal, susţine şeful statului, care adaugă că va cere explicaţii Franţei cu privire la acest incident.


delirium tremens
nu va luati de leanta mea Cheesy

       ...........................
      Urmare a cererii de explicatii, facuta de la cel mai inalt nivel politic roman, Franta, curtenitoare si politicoasa cum o stim, va "explica" doct:
    "- Avind in vedere importanta deosebita (ptr. d-voastra, mult stimate si iubite domn Base...) a"obiectivelor" filate, am executat misiunea de filaj doar pentru a asigura protectia necesara si cuvenita cucoanelor respective..."

 43 
  : Octombrie 30, 2014, 20:56:16  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici
Ar fi m bine sa-l impuste careva din SPP, sa nu m apuce sa faca vreo boacana. Poate le vine fracezilor idea sa dezgroape dosarul navelor incendiata de pirat. Sa vezi atunci deranj, pt ca iar o sa fim buni deplata. E m bun un glont la momentul potrivit, decat un betiv curvar dezlantuit.

 44 
  : Octombrie 30, 2014, 20:42:44  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
Base pentru Nuti arunca tara in aer Grin

http://www.realitatea.net/basescu-reactie-dura-la-cazul-paris-o-operatine-facuta-de-serviciul-secret-romanesc-si-cel-francez_1558931.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, astăzi, într-o emisiune la B1 TV, că Serviciile secrete s-au implicat în campania electorală. Şeful statului a susţinut că filajul Elenei Udrea la Paris, în februarie, a fost făcut la comanda serviciilor. Atât serviciul secret român, cât şi cel francez au colaborat la acest scandal, susţine şeful statului, care adaugă că va cere explicaţii Franţei cu privire la acest incident.


delirium tremens
nu va luati de leanta mea Cheesy

 45 
  : Octombrie 30, 2014, 20:36:11  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către ADRIAN PITCA
Victor Ponta, la interviurile DCNEWS. Pune-i întrebări la sfârșit de campanie electorală
Crişan Andreescu / 30 OCT, 2014 / 11:53
Salveaza PDF Print Email Comentarii 787 accesari

DCNEWS.RO continuă interviurile live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale. Ediția de vineri, 31 octombrie 2014, la sfârșitul campaniei electorale pentru primul tur al prezidențialelor,  îl va avea ca invitat pe Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC  la funcția de președinte al României.

Premierul Victor Ponta a răspuns, pentru a doua oară în ultima perioadă, invitației redacției WWW.DCNEWS.RO. Vineri, 31 octombrie 2014, începând cu orele 11,00, Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC pentru alegerile prezidențiale,  se va afla, alături de analiștii Bogdan Chirieac și Val Vâlcu, într-o dezbatere care va fi  transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO.

Cei doi analiști politici îi vor   adresa lui Victor Ponta  și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail redactia@dcnews.ro, acum la sfârșit de campanie electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.


- See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ponta-la-interviurile-dcnews-pune-i-intrebari-la-sfar-it-de-campanie-electorala_457820.html#sthash.PlXzji5P.dpuf
   

Adrian Constantin Pitca
De cind se afla in exercitiul functiei de prim-ministru al Romaniei, intr-un caz concret, d-l V. Ponta a refuzat cu obstinatie sa faca ceea ce "fisa postului" il obliga: respectarea si aplicarea legii.
Ba!, mai mult: prin interventii publice impardonabile, facute in calitatea de prim-ministru, "a aruncat anatema" asupra unei intregi categorii de cetateni, considerindu-i "impostori" ; in acelasi timp , d-l V. Ponta cerea aceleiasi categorii de cetateni "sa-si faca curatenie in rindurile lor, pentru ca - altfel - nu le va fi acordat un drept legal".
Concret, V. Ponta se referea la o parte a beneficiarilor legii 341/2004, carora - timp de trei ani le-a fost suspendat un drept legal desi motivul ce a stat la baza suspendarii dreptului nu mai exista.
Desi, aflat in functia de prim-ministru al Romaniei, a prelungit cu doi ani suspendarea dreptului respectiv, V. Ponta nu a facut nimic timp de doi ani si jumatate pentru clarificarea situatiei celor care beneficiaza de prevederile legii amintite.
Mai mentionez faptul ca, in intregul context legat de aprobarea si aplicarea legii 341/2004 (cu toate problemele ce au rezultat), PSD are principala responsabilitate.
Fata de toate acestea, si cunoscind deja pozitia oficiala a actualului prim-ministru al Romaniei in legatura cu o parte a beneficiarilor unui drept legal, cum comenteaza aceasta situatie candidatul la functia de Presedinte al Romaniei, Victor Ponta:
- Considera ca respectarea si aplicarea legii este faultativa si poate dispune cum doreste de "recunostinta si gratitudinea" acordate - legal - unor cetateni ai Romaniei?

Reply · Like · Unfollow Post · about a minute ago

Vasile Gafton · Follow · Academia de Inalte Studii Militare
Scolile si gradinitele sunt conduse de necalificati sau de cele mai slabe cadre didactice care sunt insa oamenii primarilor. De ceea se intampla ce se intampla. Asa vrea domnul Ponta sa avem invatamant performant ? Dar nu-i numai cazul invatamantului!
Reply · Like · Unfollow Post · 3 hours ago

Lorena Radu · Follow ·  Top Commenter · Bond Sport & Recreation
Regreta ca a fost slab si nu a dus referendumul la finalul asteptat,basescu demis ?
Reply · Like · Unfollow Post · 18 minutes ago

Marin Nostradamus Bosinceanu · Industrial
unde a fost basescu pe 14 -16 februarie
Reply · Like · Unfollow Post · 33 minutes ago

Paula Zorilă ·  Top Commenter · Bucharest, Romania
cu ce ne mai mintiti domnule Ponta? sau de fapt.. cu ce vreti sa mai ademeniti oamenii sa va voteze?
Reply · Like · Unfollow Post · 3 hours ago
Facebook social plugin
   
       ........................
      Poate va intereseaza, sa va manifestati public, revolutionarilor...

 46 
  : Octombrie 30, 2014, 20:35:09  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către bambilici
Daca sunt curve, mi se pare firesc sa le f.ta careva. Cu cat m proaste, cu atat m rau.

 47 
  : Octombrie 30, 2014, 20:26:56  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.stiripesurse.ro/basescu-a-turbat-serviciile-se-implica-in-campanie-ce-spune-despre-cazul-udrea_937548.html

http://www.arhiblog.ro/cenzura/

 48 
  : Octombrie 30, 2014, 20:13:36  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Daca m vreti indemnizatii, votati cu acel candidat care a dovedit ca va pretuieste!

Aveti ocazia sa salvati Ro, unitatea si demnitatea nationala!Votati ro!  Votati Gheorghe Funar!

Va rog sa urmariti doua inregistrari tv cu Gheorghe Funar. Prima, cea realizata de TVR1, mi se pare cea m importanta. Va rog s-o faceti cu mare atentie, sa obs cum Gheorghe Funar, desi incomodat continuu de unul dintre realizatori, puncteaza rand pe rand aproape toate temele de interes national ale romanilor. De la exploatarea gaeslor de sist, la problema Ardealului. Care candidat a mai procedat astfel? Ponta, Johannis, Macovei? Sa avem pardon. Curvle politice va aburesc cu prostii in care ar fi trebuit sa va invatati sa nu m credeti. Info care v-o furnizeaza politrucii e conf cu cipul pe care vi l-au aplicat pe procesorul personal. Am impresia ca tot ce nu e conf cu ceea ca ati fost dresati sa acceptati, va sperie si va inhiba. V-au obisnuit (s-o spunem pe de-a dreptul: v-au dresat) sa reactionati cum vor ei si presupun ca la fel o sa faceti si acum. Dupa aceea o sa va mirati si o sa "va revoltati" de ce vi se intampla. Faceti cum vreti, fratilor, sunteti liberi prin curajul vostru din `89 si majori prin trecerea sfertului de secol de atunci. Sa va vad!


Alegeri Prezidențiale 2014 - Revoluția Votului


D E C L A R A Ţ I E
"Subsemnaţii Gheorghe Funar şi Constantin Cojocaru convenim asupra următoarelor:
 1. În acest moment, proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, elaborat de domnul Constantin Cojocaru, aprobat de Comitetul de Iniţiativă al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC), publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 659/8.09.2014, reprezintă singurul PROIECT DE ŢARĂ, concret şi coerent, capabil să scoată România din sărăcie şi umilinţă şi să o reaşeze pe drumul unităţii, bunăstării şi demnităţii. Constituţia Cetăţenilor va înlocui economia oligarhică, o economie bolnavă, neproductivă şi parazitară, în care avuţia creată de Poporul Român este însuşită, în cea mai mare parte, de o minoritate îmbogăţită prin hoţie şi înşelăciune, în timp ce Poporul trăieşte în sărăcie şi umilinţă, cu o economie democratică, productivă, competitivă, capabilă să asigure locuri de muncă pentru toţi românii din Ţara-mamă şi pentru cei alungaţi din România de Regimurile post-decembriste, o creştere economică susţinută şi o distribuţie echitabilă a avuţiei în favoarea celor care o crează, o viaţă îmbelşugată şi demnă pentru toţi românii. Constituţia Cetăţenilor va înlocui statul mafiot, controlat şi pus în slujba oligarhiei financiare autohtone şi transnaţionale, cu statul democratic, controlat de Popor şi pus în slujba Poporului.
 2. Domnul Gheorghe Funar candidează ca independent în alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie 2014, el fiind susţinut de mai multe formaţiuni politice şi organizaţii civice, printre care şi Partidul Poporului şi Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor.
 3. Domnul Gheorghe Funar declară că este de acord cu prevederile Constituţiei Cetăţenilor şi se angajează ca, în cazul în care va fi ales Preşedinte al României, în conformitate cu prevederile articolului 90 din Constituţia României, să dispună, prin decret prezidenţial, în termen de cel mult 45 de zile de la data validării alegerii sale în funcţia de Preşedinte al României, organizarea unui referendum naţional, prin care să ceară Poporului Român să-şi exprime voinţa cu privire la Constituţia Cetăţenilor.
 4. În termen de cel mult 15 de zile de la data validării alegerii sale în funcţia de Preşedinte al României, în conformitate cu prevederile articolului 103 din Constituţia României, domnul Gheorghe Funar îl va desemna pe domnul Constantin Cojocaru pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României, care va cere Parlamentului votul de încredere asupra programului de guvernare şi a listei Guvernului de Uniune Naţională. Programul de guvernare propus de domnul Constantin Cojocaru va fi bazat pe Constituţia Cetăţenilor, adică pe proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 659/8.09.2014, cu modificările şi completările formulate pe baza propunerilor făcute de cetăţenii României, în cadrul dezbaterilor organizate de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor. În cazul în care Parlamentul va respinge solicitarea de investitură formulată de domnul Constantin Cojocaru, domnul Gheorghe Funar îl va desemna din nou pe domnul Constantin Cojocaru pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României. În cazul în care actualul Parlament, a cărui structură nu mai corespunde voinţei electoratului din decembrie 2012, va respinge şi această a doua solicitare de investitură formulată de domnul Constantin Cojocaru, domnul Gheorghe Funar, ales Preşedinte al tuturor românilor, va dizolva Parlamentul, în conformitate cu prevederile articolului 89 din Constituţia României, urmând să fie organizate alegeri parlamentare anticipate, în conformitate cu prevederile alineatului (2) al articolului 63 din Constituţia României."
 Dr. Gheorghe Funar Candidat la funcţia de Preşedinte al României
 Dr. Constantin Cojocaru Preşedintele Partidului Poporului
 Bucureşti. 7 octombrie 2014

 49 
  : Octombrie 30, 2014, 20:11:12  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către bambilici
Bine Boacana, cum vrei, iti reamintesc cu cine e fericit Semi Demnul pres al MA (Mciro Aso) vosastre din BMV, sa se pozeze pt posteritate:
Iar voi ramaneti aceeasi doi slugoi gretosi ai piratului.

 50 
  : Octombrie 30, 2014, 19:58:03  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Alex63
http://lege5.ro/Gratuit/gqydiobzga/hotararea-nr-799-2014-privind-implementarea-programului-operational-ajutorarea-persoanelor-defavorizate

  art 3 alin 1 lit g....  la fel ca anul trecut !

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10