Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : Noiembrie 24, 2015, 20:09:18  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Iată și prima notă a domnului Iscru, cu nimic mai puțin interesantă decît prima:

# Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 16 Jun 2015 la 11:28 am

Falsii LRM si SSPR…
Am crezut ca infiintarea SSPR va clarifica situatia adevaratilor si falsilor revolutionari….M-am inselat amarnic….SSPR este creat de guvernul neocomunist V.Ponta pentru o mai mare dezbinare, utiliznd un ,,asa zis revolutionar securist din Timisoara, Adrian Sanda, in fond un o coada de topor, un tradatorcare pentru un os otravit da certificate LRM unor falsi revolutionari ca G.V.Voiculescu, un criminal care a deturnat idealurile revolutiei si a omorit direct si indirect revolutionari iar d-nul A.Sanda in loc sa-ltrimita in tribunal …ii da titlul de LRM, la fel Cazimir Ionescu etc.
 In plus pentru A.Sanda revolutia a fost numai in orasele martir, unde au fost morti, in restul tarii cine o facut-o incompetentule Sanda Huh
 Revolutie inseamna o revolta nationala generala care schimba o orinduire sociala perimata…adica nu numai Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Resita etc. Cine iti permite sa ie-i titlul LRM unui revolutionar adevarat verificat de multe comisii cu merite deosebite ,ca nu este din Timisorara, Bucuresti, Resita etc sau ca nu au fost morti..Adica pina acuma a fost LRM verificat de diverse comisii conform legilor in vigoare si de cind a venit guvernul neocomunist corupt si mafiot V. Ponta care folosind amendamente ilegale modifificind legile nr.42/1990 si nr.341/2004. Cita demagogie si nedreptate…
Nu astea sint criteriile de triere, ci faptele, actiunile humane, sociale, economice si militare pe care le-a organizat si la care a participat, expuzindu-si viata. Restul este demagogie… pentru a batjocori si persifla adevaratii revolutionari….lipsind revolutionarii saraci, batrini, bolnavi, imprumutati de alocatia de merit. Rusine d-le A.Sanda…. Neocomunistii te-au facut cetatean de onoare al orasului Timisoara, o sa-ti faca si o statuie in fata catedralei ca sa nu uite nimeni ce tradador revolutionar ai fost.
 Un adevarat revolutionar nu face asemenea fapte…Demisia urgenta…Fac apel la asociatiile de revolutionari sa depuna plingere la tribunal pentru destituires acestui trdator, incompetent si falsificator de certificate LRM. Sint suficiente probe penale….

 42 
  : Noiembrie 24, 2015, 20:01:30  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
Va atrag atenția că ne criticați degeaba, domnule Petre, pentru că dumneavoastră sînteți în eroare, nu noi. Cu alte cuvinte, vreau să vă transmit că pentru ceea ce propuneți să discutăm, subtopicul potrivit este CONSFĂTUIRI PE TEME JURIDICE, nu acesta, numit Anunțuri. Repostați ceea ce ați scris aici și cred că vor fi persoane dispuse să dezbată problema, dar pe acel subtopic, nu pe acesta.

 43 
  : Noiembrie 24, 2015, 19:48:37  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Willy
NU  ESTE   NORMAL  SA  SCOTII   AFARA  DIN    LEGE    PE  CINEVA    RETINUT  SAU GAZDA DIN CASA  LUI    STITI   CU    TOTI  CA    ORICARE  DINTRE  NOI  REVOLUTIONARII -LUPTATORI  -LRFD SAU LRD     PUTEAM  SA  DEVENIM   RETINUTI     RANITI   .......EROI   MARTIRI  .NU   ESTE   NORMAL   SA  SARIM  LA  GATUL   FRATILOR  NOSTRI    .....CARE   AU  MANCAT IN   REVOLUTIE    BATAI      AU  FOST   ARESTATI  SI  AU  INDURAT  CHIN  LA  AREST  .......DOAR   DACA    UNI   NU  AU  OBTINUT  LEGAL    TITLUL    DE  ....RETINUT. 

 44 
  : Noiembrie 24, 2015, 19:25:08  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Petre,
              ALOO!!!  trezitiva.
      MAI  OAMENI  BUNI,
 AM  SPUS  DE  NENUMARATE  ORI;….
LASATI  CAPRA  VECINULUI   IN  PACE,…….
 OCUPATI-VA  DE  PROBLRMELE  LUPTATORILOR  REMARCATI  CARE  AU  LUPTAT,
 AU  SALVAT  RANITII,
 AU  CARAT  EROII  MARTIRI  IN  SPATE,
 AU  ELIBERAT  ARESTATII  SI  AU  ELIBERAT  ROMANIA  DE  SUB  DICTATURA   COMUNISTA
VENITI  DRACULUI  CU  PROPUNERI  CONSTRUCTIVE……..
DE  EXEMPLU;

  PENTRU  CA  NU  MAI  PUTEM  INTOARCE  O.G.  95/2014
    AMENDAMENT:

1)           Persoanele care au obtinut titlurile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3, carora li s-au eliberat noile certificate potrivit art. 3^2, beneficiaza de o indemnizatie de gratitudine lunara in coeficient de 1,10,   
2)           Persoanele care au obtinut titlurile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 4, carora li s-au eliberat  certificate potrivit   LEGII  341 / 2004, beneficiaza de o indemnizatie de gratitudine lunara in coeficient de 1.

MAI  GINDITIVA  SI  LA  ASTFEL  DE  PROPUNERI
            NU  NUMAI  SA  DISTRUGETI  CEIA  CE  AM  CISTIGAT  PRIN  LUPTA,  SACRIFICII  SI  RISCURI  ( si  luptatorii  remarcati  si-au  riscat  viata,  libertatea  si  sanatatea)
               


        Statul trebuie sa le acorde acestora eventual o despagubire dar nu 2000 de lei lunar pe viata. Aceștia nu pot fi încadrați intr-o lege a recunoștinței, ci sunt victime ale statului abuziv.  Prin urmare, supun dezbaterii publice urmatoarea intrebare:
SUNTETI DE ACORD CA CEI CARE AU FOST RETINUTI IN REVOLUTIE SA MAI PRIMEASCA 2000 DE LEI LUNAR DOAR PENTRU ACEST LUCRU?

   fals  domnule  A.   acestia  erau  sacrificati  la  fel  ca  si  luptatorii  remarcati  daca  revolutia  nu  isi  atingea  scopul.

 45 
  : Noiembrie 24, 2015, 19:13:24  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către KRONSTADT.
http://www.asociatia21decembrie.ro/2015/06/13-iunie-2015-masa-rotunda-la-sediul-asociatiei-21-decembrie-1989/

Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 16 Jun 2015 la 1:17 pm

Plingere la tribunalul Bucuresti!
Prin prezenta ,depun plingere la tribunalul Bucuresti contra numitului ADRIAN SANDA Secretat de Stat SSPR Piata Presei Liberenr.1 corp B, etaj 3, sector 1 Bucuresti pentru vatamarea corporala grava a sus-numitului in sediul SSPR, de catre numitul Hamar Alpar Beniamin, Inspector IA din cadrul SSPR in data de 09.03.2015, in prezenta a doua doamne inspecteuri SSPR.
Vreau sa precizez urmatoarele:
-In dimineata zilei de 08.03.2015 m-am prezentat la sediul SSPR din Presei Libere nr.1 Bucuresti pentru preschimbarea dosarului LRM, venind din Strasbourg, unde locuies ca exilat politic din martie 1992. Cum din cauza exilului meu am pierdut a serie de acte, a trebuit sa fac declaratii de autentificare la Monitorul Oficial, Notariat, Ziare etc. absolut necesatre pentru dosarul meu de LRM, practic pierzind o zi intreaga.
– In dimineata zilei de 09.03.2015 am revenit cu documentele necesare. Imi lipsea o adeverinta, care in fond nu trebuia…. M-au trimis de 2-3 ori la M.O, care le-a raspuns in scris si prin telefon ca o asemenea adeverinta nu este necesara etc. Am incercat gentiment sa le explic situatia mea cerind sa sa- l vad pe Secretarul de Stat A.Sanda. In acest moment a intervenit d-ul Alpar Beniamin pe un ton violent, fara sa se prezinte cine este sa ies afara din birou adresindu-mi injurii si amenintu-ma ca daca nu is el ma da afara cu forta..I-am reprosat comportamentul indign, necivilizat mai ales ca practic nu s-a prezentat iar eu discutam linistit cu cele 2 doamne fonctionare. Cind s-a prezentat ca el este insecteur i-am raspuns ca nu cred ca un om brutal cu un asemenea comportement ca el poate sa fie inspeteur. Atunci pe neastepate s-a repezit asupra mea lovindu-ma cu o violenta de nedescris, rupindu-mi vesta de piele si proiectindu-ma intr-o usa ce comunicare cu o alta camera pe care am rupt-o cu greutatea corpului meu. Cu greu cele doamne m-au scapat din miinile lui chemind ajutor, eu fiind chocat traumatic. Eu am fost operat de inima si plamini in iunie si oct. 2012. A venit o doamna foate politicoasa care s-a prezentat ca este sefa unui servici SSPR, mi-a acordat primele ingrijiri medicale si m-a invitat intr-o camera unde aproape tot personalul SSPR a venit sa ma ajute chemind si salvarea. A venit si d-nul A.Sanda caruia i-am explicat ce s-a intimplat, am complectat o declaratie asigurindu-ma ca-l va da afara…si ca adeverinta aceea nu era necesara, ba mai mult a reprosat d-lui Alpar Beniamin ca nu respecta dipozitiile date de el…In data de 28.05.2015 am primit o recomandata din partea SSPR anuntindu-ma ca d-ul inspecteur IA Hamar Alpar Benjamin si-a prezentat dimisia in data de 13.03.2015.
Mentionez ca cele intimplate au fost relatate imediat de Radio Bucuresti.
Pentru agresiunea violenta asupra mea din partea unui functionar public, revendic despagubiri penale fizice si morale.
Rog Asociatia 21 dec.1989 din Bucuresti sa ma ajute adresind plingerea mea tribunalului Bucuresti pentru ca asemenea fapte sa nu se mai reproduca niciodata.


Povestea aceasta nu este o proba e doar afirmatia unei persoane. Probele sunt urmatoarele: certificat medico legal, legatura de cauzalitate intre specificatiile certificatului medico legal si loviturile incasate, apoi faptul ca acele lovituri vin de la Hamar si nu a cazut omul pe strada. Acuzatiile nu sunt probe! Martorii la evenimet, declaratiile lor, declaratia chiar a lui Hamar. Asta inteleg eu prim probe. Asa pot si eu scrie ca am fost batut de presedintele Johannis .....

Dl.esti jurnalist persoana repectiva este plecata in Franta de 23 de ani este medic.
"Gougaliti" Dr. Georges Iscru Strasbourg si pute-ti lua legatura cu el!
Deontologic ar fii sa aflati adevarul, inaintea de a propune pe cineva la SSPR!
Acuza-ti un om de minciuna, poate are toate probele,de ce sa nu il cred pe acest om ?
 
Cind si-a dat demisia Hamar aceste discutii au fost si pe forum si pe facebook!

 46 
  : Noiembrie 24, 2015, 19:10:00  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Petre,
              ALOO!!!  trezitiva.
      MAI  OAMENI  BUNI,
 AM  SPUS  DE  NENUMARATE  ORI;….
LASATI  CAPRA  VECINULUI   IN  PACE,…….
 OCUPATI-VA  DE  PROBLRMELE  LUPTATORILOR  REMARCATI  CARE  AU  LUPTAT,
 AU  SALVAT  RANITII,
 AU  CARAT  EROII  MARTIRI  IN  SPATE,
 AU  ELIBERAT  ARESTATII  SI  AU  ELIBERAT  ROMANIA  DE  SUB  DICTATURA   COMUNISTA
VENITI  DRACULUI  CU  PROPUNERI  CONSTRUCTIVE……..
DE  EXEMPLU;

  PENTRU  CA  NU  MAI  PUTEM  INTOARCE  O.G.  95/2014
    AMENDAMENT:

1)           Persoanele care au obtinut titlurile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3, carora li s-au eliberat noile certificate potrivit art. 3^2, beneficiaza de o indemnizatie de gratitudine lunara in coeficient de 1,10,   
2)           Persoanele care au obtinut titlurile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 4, carora li s-au eliberat  certificate potrivit   LEGII  341 / 2004, beneficiaza de o indemnizatie de gratitudine lunara in coeficient de 1.

MAI  GINDITIVA  SI  LA  ASTFEL  DE  PROPUNERI
            NU  NUMAI  SA  DISTRUGETI  CEIA  CE  AM  CISTIGAT  PRIN  LUPTA,  SACRIFICII  SI  RISCURI  ( si  luptatorii  remarcati  si-au  riscat  viata,  libertatea  si  sanatatea)
               

 47 
  : Noiembrie 24, 2015, 18:36:44  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
http://www.asociatia21decembrie.ro/2015/06/13-iunie-2015-masa-rotunda-la-sediul-asociatiei-21-decembrie-1989/

Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 16 Jun 2015 la 1:17 pm

Plingere la tribunalul Bucuresti!
Prin prezenta ,depun plingere la tribunalul Bucuresti contra numitului ADRIAN SANDA Secretat de Stat SSPR Piata Presei Liberenr.1 corp B, etaj 3, sector 1 Bucuresti pentru vatamarea corporala grava a sus-numitului in sediul SSPR, de catre numitul Hamar Alpar Beniamin, Inspector IA din cadrul SSPR in data de 09.03.2015, in prezenta a doua doamne inspecteuri SSPR.
Vreau sa precizez urmatoarele:
-In dimineata zilei de 08.03.2015 m-am prezentat la sediul SSPR din Presei Libere nr.1 Bucuresti pentru preschimbarea dosarului LRM, venind din Strasbourg, unde locuies ca exilat politic din martie 1992. Cum din cauza exilului meu am pierdut a serie de acte, a trebuit sa fac declaratii de autentificare la Monitorul Oficial, Notariat, Ziare etc. absolut necesatre pentru dosarul meu de LRM, practic pierzind o zi intreaga.
– In dimineata zilei de 09.03.2015 am revenit cu documentele necesare. Imi lipsea o adeverinta, care in fond nu trebuia…. M-au trimis de 2-3 ori la M.O, care le-a raspuns in scris si prin telefon ca o asemenea adeverinta nu este necesara etc. Am incercat gentiment sa le explic situatia mea cerind sa sa- l vad pe Secretarul de Stat A.Sanda. In acest moment a intervenit d-ul Alpar Beniamin pe un ton violent, fara sa se prezinte cine este sa ies afara din birou adresindu-mi injurii si amenintu-ma ca daca nu is el ma da afara cu forta..I-am reprosat comportamentul indign, necivilizat mai ales ca practic nu s-a prezentat iar eu discutam linistit cu cele 2 doamne fonctionare. Cind s-a prezentat ca el este insecteur i-am raspuns ca nu cred ca un om brutal cu un asemenea comportement ca el poate sa fie inspeteur. Atunci pe neastepate s-a repezit asupra mea lovindu-ma cu o violenta de nedescris, rupindu-mi vesta de piele si proiectindu-ma intr-o usa ce comunicare cu o alta camera pe care am rupt-o cu greutatea corpului meu. Cu greu cele doamne m-au scapat din miinile lui chemind ajutor, eu fiind chocat traumatic. Eu am fost operat de inima si plamini in iunie si oct. 2012. A venit o doamna foate politicoasa care s-a prezentat ca este sefa unui servici SSPR, mi-a acordat primele ingrijiri medicale si m-a invitat intr-o camera unde aproape tot personalul SSPR a venit sa ma ajute chemind si salvarea. A venit si d-nul A.Sanda caruia i-am explicat ce s-a intimplat, am complectat o declaratie asigurindu-ma ca-l va da afara…si ca adeverinta aceea nu era necesara, ba mai mult a reprosat d-lui Alpar Beniamin ca nu respecta dipozitiile date de el…In data de 28.05.2015 am primit o recomandata din partea SSPR anuntindu-ma ca d-ul inspecteur IA Hamar Alpar Benjamin si-a prezentat dimisia in data de 13.03.2015.
Mentionez ca cele intimplate au fost relatate imediat de Radio Bucuresti.
Pentru agresiunea violenta asupra mea din partea unui functionar public, revendic despagubiri penale fizice si morale.
Rog Asociatia 21 dec.1989 din Bucuresti sa ma ajute adresind plingerea mea tribunalului Bucuresti pentru ca asemenea fapte sa nu se mai reproduca niciodata.


Povestea aceasta nu este o proba e doar afirmatia unei persoane. Probele sunt urmatoarele: certificat medico legal, legatura de cauzalitate intre specificatiile certificatului medico legal si loviturile incasate, apoi faptul ca acele lovituri vin de la Hamar si nu a cazut omul pe strada. Acuzatiile nu sunt probe! Martorii la evenimet, declaratiile lor, declaratia chiar a lui Hamar. Asta inteleg eu prim probe. Asa pot si eu scrie ca am fost batut de presedintele Johannis .....

 48 
  : Noiembrie 24, 2015, 18:33:50  
Creat de sbârcea nicolae - Ultimul mesaj de către Kafka                        cafca...

   - un om cu mintea la cap sar lua de el nu de mine; așa cum procedezi tu procedează
      numai un personaj ...cafchian; ști carei numele ... ?
   

Nu pot să răspund dacă nu înteleg sensul înșiruirii de cuvinte... Ai scris un text de 26 de cuvinte plin de cacofonii (metaforic vorbind)

- Kafka, nu cafca
- S-ar lua, nu sar lua
- știi, nu ști
- care-i numele, nu carei numele

 49 
  : Noiembrie 24, 2015, 18:33:24  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
Mulțumesc, Kronstadt. Ești demn de orașul al cărui nume ți l-ai atribuit ca nikname.
Acel maghiar de la Târgu Mureș nici nu știe să vorbească bine românește, are atitudini antiromânești, iredentiste.
În plus, a fost obligat să-și dea demisia pentru că a bătut un revoluționar bătrîn în sediul secretariatului de stat.Acel maghiar a incasat gloante la revolutie pentru poporul roman. Acel maghiar nu a fabricat certificate, e singurul care a reusit sa isi scoata lichelele si impostorii din rindurile revolutionarilor. Daca aveti dovezi ca a batut pe cineva va rog publicati-le , altfel, de povesti si zvonuri sunt satul.
Vezi, domnule radioamator Alexpess1, aceasta face diferența dintre un om informat, cum e Kronstadt și un amator îngîmfat și șarlatan: faptul că e informat și oferă informații corecte.
Patrot mare KRONSTADT asta,chiar nikul folosit o dovedeste. Si faptul ca isi da numele in clar ca si tine, curajosilor!!!!!

 50 
  : Noiembrie 24, 2015, 18:32:05  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
Din anul 2004 mai multe persoane care au titlul de reținut in revoluția din Decembrie 1989 beneficiază de indemnizații de peste 2000 de lei lunar. Marea majoritate a lor nu are fise de camera care sa ateste faptul ca au fost reținuti in legătură cu manifestațiile anticomuniste de atunci. Acest lucru este intarit chiar de timișoreanul deputat, si revoluționar NICULAE MIRCOVICI, care spune ca in Timișoara doar 16 persoane au actul care atesta faptul ca au fost reținuti în revolutie, adica acea fisa de camera. In realitate la Timisoara, primesc indemnizatii de retinuti citeva sute de persoane. Cred ca este aberant si inechitabil sa platesti aceasta categorie, mai ales ca cei care au stat cu anii prin puscariile comuniste primesc 2 3 sute de lei, in functie de numarul de ani stati in puscarii. Reținuții revoluției nu au stat mai mult de citeva ore  pina la trei zile in arest, si pentru asta statul ii considera mari revolutionari, desi, ei nu au putut participa la aceste evenimente, fiind reținuti.Statul trebuie sa le acorde acestora eventual o despagubire dar nu 2000 de lei lunar pe viata. Aceștia nu pot fi încadrați intr-o lege a recunoștinței, ci sunt victime ale statului abuziv.  Prin urmare, supun dezbaterii publice urmatoarea intrebare:
SUNTETI DE ACORD CA CEI CARE AU FOST RETINUTI IN REVOLUTIE SA MAI PRIMEASCA 2000 DE LEI LUNAR DOAR PENTRU ACEST LUCRU?

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10