Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : Octombrie 21, 2014, 17:43:46  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către cristy_s6
De ceva timp am inceput sa uit ca am fost revolutionar...am "iertat" in cei trei ani fara ceva si "aberanta" lege a lui Boc ( Muc cel mic) si a "urmasilor" sai - Ungur(eanu) si cel numit Pinochio, lege care pe multi ia marcat negativ. Cautand prin arhiva personala (bibiloteca !) - am redescoperit o poezie care, atunci cand am citit-o, nu avea pentru mine (copil fiind ) asa o "conotatie politica" care sa ma "atinga" sentimental...
Cosbuc - Noi vrem pamant !
Iat-o :

Flămând şi gol, făr-adăpost,
Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut
Şi câine eu ţi-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vânt,
De ai cu iadul legământ
Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!
Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
Şi ham de cai, şi jug de boi
Dar vrem pământ!

O coajă de mălai de ieri
De-o vezi la noi tu ne-o apuci.
Băieţii tu-n război ni-i duci,
Pe fete ni le ceri.
Înjuri ce-avem noi drag şi sfânt:
Nici milă n-ai, nici crezământ!
Flămânzi copiii-n drum ne mor
Şi ne sfârşim de mila lor -
Dar toate le-am trăi uşor
De-ar fi pământ!

De-avem un cimitir în sat
Ni-l faceţi lan, noi, boi în jug.
Şi-n urma lacomului plug
Ies oase şi-i păcat!
Sunt oase dintr-al nostru os:
Dar ce vă pasă! Voi ne-aţi scos
Din case goi, în ger şi-n vânt,
Ne-aţi scos şi morţii din mormânt; -
O, pentru morţi şi-al lor prinos
Noi vrem pământ!

Şi-am vrea şi noi, şi noi să ştim
Că ni-or sta oasele-ntr-un loc,
Că nu-şi vor bate-ai voştri joc
De noi, dacă murim.
Orfani şi cei ce dragi ne sunt
De-ar vrea să plângă pe-un mormânt,
Ei n-or şti-n care şanţ zăcem,
Căci nici pentr-un mormânt n-avem
Pământ - şi noi creştini suntem!
Şi vrem pământ!

N-avem nici vreme de-nchinat.
Căci vremea ni-e în mâni la voi;
Avem un suflet încă-n noi
Şi parcă l-aţi uitat!
Aţi pus cu toţii jurământ
Să n-avem drepturi şi cuvânt;
Bătăi şi chinuri, când ţipăm,
Obezi şi lanţ când ne mişcăm,
Şi plumb când istoviţi strigăm
Că vrem pământ!

Voi ce-aveţi îngropat aici?
Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi
Noi mame şi surori şi fraţi!
În lături, venetici!
Pământul nostru-i scump şi sfânt,
Că el ni-e leagăn şi mormânt;
Cu sânge cald l-am apărat,
Şi câte ape l-au udat
Sunt numai lacrimi ce-am vărsat -
Noi vrem pământ!

N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!

Se pare ca a inceput sa se vada si printre "cretini" adevarata situatie a fostului STAT NATIONAL UNITAR ROMAN !
Asta a fost de aducere aminte...

 42 
  : Octombrie 21, 2014, 17:31:33  
Creat de sbârcea nicolae - Ultimul mesaj de către bambilici
Vezi sa nu raspunda. E lsa, de aceea n-a fost nici la discutiile de la prefectura lor.

 43 
  : Octombrie 21, 2014, 17:30:11  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Stati degeaba. Sanuda!

 44 
  : Octombrie 21, 2014, 17:26:13  
Creat de emil cc - Ultimul mesaj de către bambilici
Rememeber http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=112.15
Domnule Brasoveanul, vreau sa precizez cateva lucruri care sunt necesare pentru a  nu da din nou nastere la interpretari eronate:

Domnul Maries mi-a studiat cu atentie  dosarul de preschimbare inainte sa il promoveze. In dosar cum bine stiti, este un memoriu. iar in memoriu, care are 18 pagini, am precizat inca de la inceput ca am lucrat la "Drum nou" precum si alte detalii. Deci domnul Maries stie ce am facut inainte de 89. De altfel, toate aceste detalii referitoare la acea perioada le-am si discutat cu dansul de cateva ori pentru ca asa era corect din partea mea fata de un om si o asociatie pentru care am un respect deosebit fiindca au ramas verticali in permanenta si lupta pentru deconsiprarea criminalilor din Decembrie 89.
Cat priveste lista impostorilor de la Brasov, si aici trebuie sa fac din nou prezizari desi le-am mai facut de cateva ori pe aceste forum: din documentarile noastre, adica ale sotului meu si ale mele reiesea ca exista impostori in asocitia de revolutionari de la Brasov. Din acest motiv am solicitat , in calitate de vicepresedinte al asocitaiei, aprobarea lui Maior pentru a avea acces la dosare. Am primit-o iar studierea lor am facut-o in prezenta secretarei asociatiei.dupa studierea dosarelor am avut inca odata confirmarea imposturii. I-am prezentat lui Maior, in prezenta mai multor membri din conducere concluziile precum si o copie a listei de impostori, care a rams la el.. Si i-am cerut sa o facem publica, intr-o conferinta de presa, in care sa spunem si ce masuri se vor lua, metionanad ca eu voi prezenta lista si imi voi asuma raspunderea integral.Maior a refuzat insa categoric. Asa am ajuns sa fac publica lista cu sprijinul presedintelui AFDPR Brasov care nu a ezitat sa o prezinte presei. M-am gandit  ca urmarea va fi excluderea mea din asociatie , ceea ce s-a si intamplat ulterior fara insa a mi se perimte  sa particip la acea sedinta si sa imi precizez punctul de vedere. M-am gandit insa ca adevarul  trebuie spus odata , cu orice risc, si am facut-o.
Cat priveste 'dezbinarea' pe care as fi produs-o intre AFDPR Brasov, Asociatia 15 noiembrie 1987 "si Asociatia "Brasov Decemebrie 89" cred ca informatiile pe care le aveti sunt total eronate. Intre cei de la 15 Noimebrie 87 si AFDPR Brasov exista o veche si buna colaborare, cei de la 15 Noiembrie fiind si membri in AFDPR,dansii avand si multe actiuni comune. Pana a ajuns Maior sa conduca asociatia  de revolutionari  cele doua asociatii de care am vorbit au fost in bune relatii cu "Brasov - Decemebrie 89" . Colaborarea s-a stricat ulterior, cand Maior a inceput sa se dea in stamba . Atat presedintele  de la AFDPR Brasov cat si cel de la "15 Noimebrie 1987 " ii respecta pe revolutionarii adevarati de la Brasov dar nu sunt de acord cu dictatura instituita de Maior si acolitii sai,  cu ce se intampla in interiorul asociatiei ,cu faptul ca acolo nu se face curatenie in sensul inlaturarii impostorilor.
Eronat sunteti informat si in ce priveste Muzeul Luptei Anticomuniste de la Brasov. Sotul meu pornise acest demers dar nu l-a putut finaliza si am continuat eu. Am reusit ca impreuna cu presedintii de la AFDPR, "15 Noiemebrie 1987 " si cu vicepresedintele  Vasile Mardare , de la "Brasov - Decembrie 89", sa mergem in audienta , de doua ori, la presedintele Consiliului Judetean Brasov si sa obtinem sustinerea sa pentru demersul nostru. Am pregatit materialul pentru un proiect de hotarare care a intrat in dezbaterea plenului si s-a dat acordul de principiu pentru muzeu, urmand sa se stabileasca si locatia in care va functiona acesta. mai dureaza un pic fiindca spatiul solicitat este inca ocupat dar se va elibera in aceasta toamna.Deci primul pas este facut.Este nevoie de un Muzeu al Luptei Anticomuniste la Brasov, pentru ca zona este cea mai reprezentativa din tara in acest sens.
Va doresc o zi buna !

 45 
  : Octombrie 21, 2014, 17:25:16  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Marilena
Stau cu ochii pe monitorul oficial si nici o veste deocamdata....

 46 
  : Octombrie 21, 2014, 17:24:18  
Creat de adevarul - Ultimul mesaj de către cristy_s6
Io
A   cabinet@sspr.gov.ro Oggi alle 2:26 PM
                  "Intrunirea de la Sibiu", joi 16 octombrie 2014.
        Declaratie Adrian SANDA, secretar de stat:

     "- Statul roman nu trebuie sa-si impuste si nici sa-si schilodeasca cetatenii..."

        D-le Sanda, ideea "emisa" de d-voastra este aparent corecta, si v-ar face cinste daca d-voastra ati fi doar un simplu cetatean. Din nefericire, d-voastra sinteti ministru intr-un guvern sustinut de PSD; adica de acel partid care, desi a guvernat Romania (direct sau prin interpusi) cea mai mare perioada a ultimilor 25 de ani, nu a facut nimic pentru clarificarea acelor nefericite situatii in care, in decembrie 1989, STATUL ROMAN (prin institutiile sale de forta) SI-A IMPUSCAT SI SCHILODIT CETATENII. Iar azi, acelasi partid al carui reprezentant sinteti d-voastra, d-le A. SANDA, continua acelasi tip de politica fata de unii cetateni ai statului roman. Desi nu isi impusca ori schilodeste la propriu cetatenii, STATUL ROMAN, PRIN POLITICA PROMOVATA DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, AFLAT LA GUVERNARE, FACE TOTUL CA UNII CETATENI AI SAI (RECOMPENSATI DE STATUL ROMAN CU RECUNOSTINTA SI GRATITUDINEA POPORULUI ROMAN) SA SE IMPUSTE SI SA SE SCHILODEASCA SINGURI.
       D-le secretar de stat,
       Cu ceva timp in urma, institutia pe care o conduceti, numita pe atunci SSPR, si-a dat acordul pentru ca revolutionarii care contractau diverse credite la banci sa poata gira respectivele credite cu indemnizatia reparatorie acordata in baza legii 341/2004.
       In chiar aceasta "Intrunire de la Sibiu", din 16 octombrie 2014, d-voastra ati declarat ca institutia pe care o conduceti a emis citeva adeverinte catre banci, pentru a facilita re-esalonarea unor rate scadente la unele credite contractate de revolutionari.
       Cu toate acestea, v-ati permis sa spuneti public, citez:
    "- Numai un DEMENT putea sa gireze (un credit) cu indemnizatia de revolutionar..."
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii (care cred ca respectarea legii de catre guvernanti este o obligatie de serviciu) sint DEMENTI.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii - care au crezut in "RECUNOSTINTA SI GRATITUDINEA POPORULUI ROMAN" - sint DEMENTI.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca, asa cum a declarat in nenumarate rinduri seful d-tale de partid, si primul-ministru al Romaniei V. V. Ponta, in rindurile revolutionarilor sint extrem de multi impostori. Acelasi lucru l-ai declarat si d-ta, de cite ori ai gasit ocazia. Chiar si in aceasta intrunire de la Sibiu ati declarat ca aveti cunostinta de ilegalitatile comise in institutiile cu atributiuni in "problemele revolutionarilor". De nenumarate ori, atit primul-ministru, cit si cei care au condus ori conduc secretariatul de stat, ati afirmat ca, in Romania, legea nu se va respecta pina nu se va face curatenia in rindul revolutionarilor; ba!, mai mult, primul-ministru Ponta a cerut revolutionarilor sa-si faca curatenie, altfel nu va aplica legea 341/2004.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii "adevarati" sint DEMENTI pentru ca nu au dat curs iresponsabilei cereri a premierului, si nu au inceput o veritabila "vendetta di sangue" impotriva revolutionarilor "impostori".
       Doar ca, d-le secretar de stat la fostul SSPR, pentru toate situatiile de mai sus - avem si niste responsabili concreti, reali, care nu par a fi nici dementi, nici impostori...
       Nu par a fi dementi, insa impostori sint. Si nu doar impostori, ci si idioti.
       Pentru ca responsabilii sinteti d-voastra, si responsabilitatea - atit pentru problemele create in legatura cu revolutionarii cit si pentru modul cum acele probleme ar trebui solutionate - va apartine d-voastra, celor care veniti si cereti votul cetatenilor, declarind ca sinteti capabili sa rezolvati problemele Romaniei.
       In fapt, singurul lucru de care politicienii romani par a fi extrem de capabili - in ultimii 24 de ani - este jefuirea Romaniei.
       Astfel, d-le secretar de stat,
       - a spune ca revolutionarii sint dementi pentru ca au girat credite bancare cu contravaloarea unui drept legal, cum ati apreciat d-voastra la Sibiu;
       - a cere revolutionarilor sa faca curatenie in rindurile lor, in fapt - a cere unui simplu cetatean sa aplice legea in locul tau, cel care ai ca si responsabilitate politica si obligatie de serviciu respectarea si aplicarea legii in Romania - reprezinta o idiotenie de care doar niste imbecili, ajunsi intimplator intr-o functie de responsabilitate publica pot fi capabili.
       Pentru ca eu, Adrian Constantin PITCA, cetatean al unei Romanii pe care - in decembrie 1989, si nu numai - am dorit-o a fi o tara democratica, in care legea sa fie respectata si aplicata corect, NU ACCEPT SA MI SE SPUNA CA SINT "DEMENT" SI "IMPOSTOR", fara ca aceste lucruri sa fie si dovedite, si fara ca cei care emit judecati de valoare si la adresa mea ("la gramada", doar pentru a-si masca incompetenta si reaua credinta) sa primeasca din partea mea ceea ce merita.
       D-le secretar de stat Adrian SANDA, intr-o societate normala, democratica, "DEMENTI" si "IMPOSTORI" sint aceia care, ca si d-voastra, cei din PSD, isi asuma responsabilitati publice pe care se dovedesc incapabili de a le indeplini.
       D-le secretar de stat,
       - va aflati la conducerea institutiei de circa opt luni;
       - inaintea d-voastra, la conducerea aceleiasi institutii s-a aflat un alt reprezentant al partidului politic din care faceti parte;
       - PSD, prin premierul V. Ponta, se afla la guvernare de aproape doi ani si jumatate;
       - PSD - atit sub acest nume, cit si sub cele anterioare, a guvernat Romania inca vreo 10-12  din ultimii 25 de ani;
       - atit din cele declarate de d-voastra personal, cit si de catre antecesorii d-voastra in functie, indiferent de "culoare politica", rezulta ca toti ati cunoscut in amanunt toate problemele si ilegalitatile savirsite in legatura cu "problemele revolutionarilor";
       - asemenea, toti responsabilii politici ai ultimilor ani cunosteau, ori ar fi trebuit sa cunoasca, toate aceste probleme;
       - atunci cind partidul politic din care faceti parte a cersit votul cetatenilor romani, v-ati angajat onoarea spunind ca aveti solutii la problemele romanilor, la problemele revolutionarilor - in acest caz;
       - va aflati la jumatatea mandatului incredintat de catre cetateni si solutiile nu se vad, iar legea - in Romania - nu este respectata, acest fapt avind drept consecinta numeroase sinucideri si alte situatii dramatice in rindul revolutionarilor;
       Adica, d-le secretar de stat, la fel ca si in decembrie 1989, STATUL ROMAN, DESI NU MAI FOLOSESTE GLONTUL, ISI IMPUSCA SI ISI SCHILODESTE CETATENII PE CARE I-A RECOMPENSAT CU "RECUNOSTINTA SI CU GRATITUDINEA" NATIONALA.
       La Sibiu, d-le secretar de stat, ati declarat ca, citez: "- In momentul in care i-ai facut un rau unui cetatean din Romania, trebuie sa-l despagubesti..."
       D-voastra cum considerati ca ar trebui interpretata neaplicarea legii 341/2004: ca fiind un "bine" sau un "rau" facut cetatenilor romani care au calitatea de revolutionari, si - eventual - cum ii veti despagubi!?!?
       D-le secretar se stat,
       - pentru ca ati afirmat ca unii revolutionari ar fi (fost) DEMENTI, in conditiile in care acestia au inteles sa-si valorifice legal un drept la fel de legal;
       - pentru ca seful d-tale de partid si prim-ministru al Romaniei - fara a specifica clar la cine se referea - a declarat de mai multe ori ca revolutionarii sint impostori, fara a face nimic din ceea ce legea il obliga pentru a clarifica lucrurile, prin aceasta eu fiind indreptatit sa consider ca - fara dovezi - mi s-a adus un afront personal,
       prin prezenta, declar ca amindoi sinteti doar niste politruci imputiti, incapabili sa va respectati angajamentele politice liber asumate.
       Pentru toate cele de mai sus, si in situatia in care nu veti reusi punerea in aplicare de la 01.01.2015 a prevederilor memorandum-ului de curind semnat cu unele asociatii de revolutionari (intr-o astfel de situatie guvernul Romaniei dovedindu-si perseverenta in a demonstra ca face un abuz de drept, cu consecintele de rigoare asupra imaginii Romaniei - dupa 25 de ani de "democratie...originala"), prin prezenta, va invit - atit pe d-voastra cit si pe cel care astazi (inca) mai indeplineste functia de prim-ministru al Romaniei, tara europeana, - sa ma despagubiti pentru ca - fara ca d-voastra sa fi dovedit ca am incalcat legea - nu imi veti acorda un drept legal.
       Despagubirea pe care v-o solicit este (doar) una morala: DEMISIA d-voastra, incepind cu 01.01.2015.
       As putea incheia prezenta cu o formula reverentioasa, de genul:
       "Cu respect",
        ori
       "Cu consideratie"...
        Va asigur, d-le secretar de stat, ca voi folosi una dintre cele doua formule daca la 01.01.2015 voi primi una dintre despagubirile care se impun, si care insusi d-ta recunosti ca mi se cuvin:
       - cea legala, prin respectarea si aplicarea legii 341/2004;
       - cea morala, prin prezentarea demisiei d-voastra.
                               
                                                     Adrian Constantin PITCA
        "P.S."
         D-le secretar de stat Adrian Sanda,
         Pentru a nu fi acuzat ca doar critic, fara a va oferi sprijin in activitatea d-vostra, va fac o sugestie:
         - intrucit sustineti infiintarea unei comisii interministeriale avind ca obiectiv reverificarea dosarelor celor care beneficiaza de prevederile legii 341/2004;
         - avind in vedere ca actuala situatie in care se afla unele categorii de revolutionari a fost generata tocmai de ineficienta si coruptia care (cum bine stiti si ati recunoscut public) au marcat activitatea anterioarelor comisii de tipul celei pe care va pregatiti sa o infiintati;
         - intrucit conducerea asociatiilor de revolutionari s-au dovedit la fel de ineficiente si de corupte in activitatile anterioare legate de promovarea dosarelor revolutionarilor;
         - tinind cont de angajamentul pe care primul-ministru al Romaniei, V. Ponta, si l-a luat, acela de a acorda tot sprijinul legal pentru reglementarea legala a situatiei revolutionarilor,
        va invit sa renuntati la infiintarea altei comisii interministeriale pentru reverificarea dosarelor in discutie.
        In situatia concreta din societatea romaneasca de azi, cu o coruptie generalizata, de care clasa politica este cit se poate de responsabila, orice astfel de comisie - formata din oamenii aceleiasi administratii publice precum cea actuala - este posibil sa fie la fel de ineficienta si coruptibila ca si cele anterioare.
        Asa stind lucrurile, si considerindu-va a fi de buna-credinta, va sugerez ca - solicitind sprijinul actualului prim-ministru - sa luati legatura cu MINISTERUL JUSTITIEI (Ministerul Public) si cu MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE - Cercetare Stiintifica, Dezvoltare Tehnologica, Inovare, respectiv cu Universitatile din Bucuresti, Cluj si Iasi.
        Astfel, sub autoritatea Primului-Ministru al Romaniei, sa se solicite celor trei Universitati realizarea unei CERCETARI STIINTIFICE avind ca obiect legalitatea atribuirii de certificate de revolutionar, cu stabilirea TEORETICA a responsabilitatilor legale in acest domeniu - atit in ce-i priveste pe decidentii politici, cit si a beneficiarilor legii 341/2004.
        Cu realizarea aceastei cercetari stiintifice sa fie insarcinati studentii din anii terminali de la facultatile de Drept, Sociologie si Psihologie, sub coordonarea profesorilor universitari responsabili si a unor procurori.
        Dupa finalizarea cercetarii stiintifice, primul-ministru al Romaniei, oricare ar fi acesta, sa isi asume responsabilitatea, atit cea politica - cit si cea juridica, pentru ceea ce oricum are obligatia sa faca: respectarea si aplicarea legii in Romania.
        Pentru realizarea cercetarii stiintifice, la dispozitia cercetatorilor vor fi puse copii conforme de pe toate documentele (dosarele solicitantilor de certificate si actele oficiale emise in domeniu).
        Cei nemultumiti de rezultatele respectivei cercetari stiintifice se vor putea adresa instantelor de judecata, unde le vor fi opuse concluziile cercetarii.
        Fondurile necesare, atit punerii in practica a cercetarii, cit si pentru recompensarea corespunzatoare a celor care vor face cercetarea, vor fi acordate din economiile realizate la bugetul de stat ca urmare a neaplicarii legii 341/2004.
        Desigur, d-le secretar de stat, detaliile practice ale acestui tip de activitate pot fi stabilite de cei in drept.
        Am convingerea ca punerea in practica a unei astfel de cercetari stiintifice, realizata intr-o perioada rezonabila (pina la incheierea anului universitar, lucru perfect realizabil), va avea ca si rezultat ceea ce isi doresc toti cei care se simt indreptatiti si merita sa beneficieze de "recunostinta si gratitudinea poporului roman".
        De obiectivitatea rezultatelor unei astfel de cercetari stiintifice, nu ma indoiesc. Fie si pentru ca cei care vor realiza cercetarea vor plati (prin taxe si impozite) eventualele indemnizatii reparatorii.
        Intr-un astfel de mod de lucru si eventualele tentative de...eludare a adevarului (pentru a nu spune direct - de coruptie) ar fi mult diminuate, iar prin relativa anonimitate a cercetatorilor;  riscul unor eventuale influente...politice ar fi mult diminuat.         
       

       
       
       

Cu un "adaus" la toata aceasta "solicitare"( din respect pentru cel care a scris aceasta - rog a nu o lua ca un afront la adresa domniei sale !) - dupa ce termina "ancheta" / oricum va fi aceea cu sau fara comisie - rog tot "juriul" sa trimita la "veverita" sau la "marmota" - sa impacheteze totul in "foita de ciocolata" ...poate da bine la "prezentare" !!!
 47 
  : Octombrie 21, 2014, 17:21:58  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către burada lrm 00264
afirmaţia d-lui sss de la începutul părţii a VIII
www.youtube.com/watch?v=kH2uSlnRrzU
de la secunda 10 la 24
"cine îşi închipuie că într-un oraş ÎN CARE NU S-A TRAS NICI UN GLONŢ ÎN 1989 VORBIND DE REVOLUŢIONARI ARE CU MINE O MARE PROBLEMĂ"


  ÎL DESCALIFICĂ DIN CALITATEA DE SECRETAR DE STAT !!!!


CE SPUNE TEXTUL LEGII 341?

CEVA DESPRE    INCEPUTA PRIN REVOLTA POPULARA LA TIMISOARA SI IN CELELALTE ORASE CARE,CU SPRIJINUL ARMATEI......

DAR    TIMISOARA RAMINE TIMISOARA..

DE CE S-A TRAS LA TIMISOARA SI IN ALTE ORASE NU?
INTREBATI PE UNII DINTRE COMPLOTISTII ANTICEAUSESCU MAI VECHI...EI VA POT DA CEVA LAMURIRI

DOMNUL SANDA SE ERIJEAZA IN ORGAN DE CERCETARE FARA A TINE CONT DE:

RAPOARTELE COMISIEI GUVERNAMENTALE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989
RAPOARTELE COMISIEI PARLAMENTARE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989
RAPOARTELE COMISIEI SENATORIALE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989.
CERCETARILE INTREPRINSE DE PARCHETUL MILITAR..

NU MAI VORBIM DE   VASTA ACTIVITATE DE CERCETARE SI DOCUMENTARE A INSTITUTULUI REVOLUTIEI ROMANE....


DAR MEDITAM DOAR


afirmaţia d-lui sss de la începutul părţii a VIII
www.youtube.com/watch?v=kH2uSlnRrzU
de la secunda 10 la 24
"cine îşi închipuie că într-un oraş ÎN CARE NU S-A TRAS NICI UN GLONŢ ÎN 1989 VORBIND DE REVOLUŢIONARI ARE CU MINE O MARE PROBLEMĂ"

  ÎL DESCALIFICĂ DIN CALITATEA DE SECRETAR DE STAT !!!!


CINE  SUNTETI DE FAPT DOMNULE SANDA SI CE DORITI?


 " DUPA CAMPANIE GUVERNUL PRELUNGESTE PRIN OUG SISTAREA PLATILOR PENTRU CA ATI STIPULAT INFIINTAREA UNEI NOI COMISII INTERMINISTERIALE DE REVERIFICARE SI CLARIFICARE...? Aici nu a oferit nomeni nici o garantie. Exact raspunsul evaziv la intrebarea asta lipseste din inregistrari. Si lipsa de incredere mi-a dat-o faptul ca lucrurile esentiale , nu doar cele cerute de mine ci si de alti vorbitori, lipsesc din inregistrarile de a sibiu. MATERIALUL A FOST PRELUCRAT, desi mi s-a promis ca va fi difuzat integral. Daca se difuza integral era ok, aveam incredere, insa trunchierea lui ma mentine sceptic....ORICUM IN PSD NU E BINE SA AI INCREDERE....CA O IEI IN BARBA DE REGULA. E UN FEL DE PDL DAR MAI AGLOMERAT DE PENALI!"

        CU INTERPRETARI TAMPITE DE GENUL ASTA TE POTI JUSTIFICA FATA DE CEI PE CARE I-AI EXCROCAT.....E SIMPLU.....TU LE-AI FI REZOLVAT CELE PROMISE ,DAR,NU A VRUT ALA SI ALA !...IN FINAL ...UITE MA...AU ABROGAT SI LEGEA !...tIAR PLACE CA ALTERNATIVA EXTREMA DE SCAPARE ...NU DE JUSTITIE ,CI DE FURIA ALORA PE CARE I-AI INSELAT...NU-I ASA Huh??
DAR RACA NU !!???
DAR DACA AZI MAINE ....S  E     I  N  T  A  M  P  L  A  !!!!CE FACI Huh??....TE DUCI SI TE PREDAI ,PLUTONIER DE RAHAT !!??? Angry Angry Angry

 48 
  : Octombrie 21, 2014, 17:04:32  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
DE LA ORELE 22 SUNTETI IN DIRECT CU ALEX. Tema: 1. DESPRE INTILNIREA SS Adrian Sanda de la Sibiu- Credeti in corectitudinea lui Adrian Sanda si a declaratiilor lui? Vor fii oamenii repusi in drepturi sau nu? Comentati intilnirea de la Sibiu!
2. ROMANIA A FOST FURATA APROAPE IN TOTALITATE. Hotii sunt de la PSD, PNL, PDL. Scandalul care cutremura PSD va afecta candidatura liderului PSD VICTOR PONTA? TREBUIE SA DEMISIONEZE VICTOR PONTA DIN FUNCTIILE SALE SAU NU? DE CE? Astept raspunsurile voastre in aceasta seara de la orele 22. pentru direct sau sms 0733406899 sau daca nu puteti suna si doriti sa intrati in direct, trimiteti+mi un numar si va sunam noi. Link de ascultare a postului nostru de radio http://5.154.242.254:9976/listen.pls

 49 
  : Octombrie 21, 2014, 17:01:37  
Creat de adevarul - Ultimul mesaj de către Alex63
deşi eu şi dl P. Adrian am avut ceva "războaie" personale nu pot să nu apreciez un text scris binişor.
 O singură critică: dacă destinatarul este, în opinia ta, un "politruc impuţit" nu i te mai adresezi cu "domnule" !

Io
A   cabinet@sspr.gov.ro Oggi alle 2:26 PM
                  "Intrunirea de la Sibiu", joi 16 octombrie 2014.
        Declaratie Adrian SANDA, secretar de stat:

     "- Statul roman nu trebuie sa-si impuste si nici sa-si schilodeasca cetatenii..."

        D-le Sanda, ideea "emisa" de d-voastra este aparent corecta, si v-ar face cinste daca d-voastra ati fi doar un simplu cetatean. Din nefericire, d-voastra sinteti ministru intr-un guvern sustinut de PSD; adica de acel partid care, desi a guvernat Romania (direct sau prin interpusi) cea mai mare perioada a ultimilor 25 de ani, nu a facut nimic pentru clarificarea acelor nefericite situatii in care, in decembrie 1989, STATUL ROMAN (prin institutiile sale de forta) SI-A IMPUSCAT SI SCHILODIT CETATENII. Iar azi, acelasi partid al carui reprezentant sinteti d-voastra, d-le A. SANDA, continua acelasi tip de politica fata de unii cetateni ai statului roman. Desi nu isi impusca ori schilodeste la propriu cetatenii, STATUL ROMAN, PRIN POLITICA PROMOVATA DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, AFLAT LA GUVERNARE, FACE TOTUL CA UNII CETATENI AI SAI (RECOMPENSATI DE STATUL ROMAN CU RECUNOSTINTA SI GRATITUDINEA POPORULUI ROMAN) SA SE IMPUSTE SI SA SE SCHILODEASCA SINGURI.
       D-le secretar de stat,
       Cu ceva timp in urma, institutia pe care o conduceti, numita pe atunci SSPR, si-a dat acordul pentru ca revolutionarii care contractau diverse credite la banci sa poata gira respectivele credite cu indemnizatia reparatorie acordata in baza legii 341/2004.
       In chiar aceasta "Intrunire de la Sibiu", din 16 octombrie 2014, d-voastra ati declarat ca institutia pe care o conduceti a emis citeva adeverinte catre banci, pentru a facilita re-esalonarea unor rate scadente la unele credite contractate de revolutionari.
       Cu toate acestea, v-ati permis sa spuneti public, citez:
    "- Numai un DEMENT putea sa gireze (un credit) cu indemnizatia de revolutionar..."
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii (care cred ca respectarea legii de catre guvernanti este o obligatie de serviciu) sint DEMENTI.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii - care au crezut in "RECUNOSTINTA SI GRATITUDINEA POPORULUI ROMAN" - sint DEMENTI.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca, asa cum a declarat in nenumarate rinduri seful d-tale de partid, si primul-ministru al Romaniei V. V. Ponta, in rindurile revolutionarilor sint extrem de multi impostori. Acelasi lucru l-ai declarat si d-ta, de cite ori ai gasit ocazia. Chiar si in aceasta intrunire de la Sibiu ati declarat ca aveti cunostinta de ilegalitatile comise in institutiile cu atributiuni in "problemele revolutionarilor". De nenumarate ori, atit primul-ministru, cit si cei care au condus ori conduc secretariatul de stat, ati afirmat ca, in Romania, legea nu se va respecta pina nu se va face curatenia in rindul revolutionarilor; ba!, mai mult, primul-ministru Ponta a cerut revolutionarilor sa-si faca curatenie, altfel nu va aplica legea 341/2004.
       Da!, d-le secretar de stat, poate ca revolutionarii "adevarati" sint DEMENTI pentru ca nu au dat curs iresponsabilei cereri a premierului, si nu au inceput o veritabila "vendetta di sangue" impotriva revolutionarilor "impostori".
       Doar ca, d-le secretar de stat la fostul SSPR, pentru toate situatiile de mai sus - avem si niste responsabili concreti, reali, care nu par a fi nici dementi, nici impostori...
       Nu par a fi dementi, insa impostori sint. Si nu doar impostori, ci si idioti.
       Pentru ca responsabilii sinteti d-voastra, si responsabilitatea - atit pentru problemele create in legatura cu revolutionarii cit si pentru modul cum acele probleme ar trebui solutionate - va apartine d-voastra, celor care veniti si cereti votul cetatenilor, declarind ca sinteti capabili sa rezolvati problemele Romaniei.
       In fapt, singurul lucru de care politicienii romani par a fi extrem de capabili - in ultimii 24 de ani - este jefuirea Romaniei.
       Astfel, d-le secretar de stat,
       - a spune ca revolutionarii sint dementi pentru ca au girat credite bancare cu contravaloarea unui drept legal, cum ati apreciat d-voastra la Sibiu;
       - a cere revolutionarilor sa faca curatenie in rindurile lor, in fapt - a cere unui simplu cetatean sa aplice legea in locul tau, cel care ai ca si responsabilitate politica si obligatie de serviciu respectarea si aplicarea legii in Romania - reprezinta o idiotenie de care doar niste imbecili, ajunsi intimplator intr-o functie de responsabilitate publica pot fi capabili.
       Pentru ca eu, Adrian Constantin PITCA, cetatean al unei Romanii pe care - in decembrie 1989, si nu numai - am dorit-o a fi o tara democratica, in care legea sa fie respectata si aplicata corect, NU ACCEPT SA MI SE SPUNA CA SINT "DEMENT" SI "IMPOSTOR", fara ca aceste lucruri sa fie si dovedite, si fara ca cei care emit judecati de valoare si la adresa mea ("la gramada", doar pentru a-si masca incompetenta si reaua credinta) sa primeasca din partea mea ceea ce merita.
       D-le secretar de stat Adrian SANDA, intr-o societate normala, democratica, "DEMENTI" si "IMPOSTORI" sint aceia care, ca si d-voastra, cei din PSD, isi asuma responsabilitati publice pe care se dovedesc incapabili de a le indeplini.
       D-le secretar de stat,
       - va aflati la conducerea institutiei de circa opt luni;
       - inaintea d-voastra, la conducerea aceleiasi institutii s-a aflat un alt reprezentant al partidului politic din care faceti parte;
       - PSD, prin premierul V. Ponta, se afla la guvernare de aproape doi ani si jumatate;
       - PSD - atit sub acest nume, cit si sub cele anterioare, a guvernat Romania inca vreo 10-12  din ultimii 25 de ani;
       - atit din cele declarate de d-voastra personal, cit si de catre antecesorii d-voastra in functie, indiferent de "culoare politica", rezulta ca toti ati cunoscut in amanunt toate problemele si ilegalitatile savirsite in legatura cu "problemele revolutionarilor";
       - asemenea, toti responsabilii politici ai ultimilor ani cunosteau, ori ar fi trebuit sa cunoasca, toate aceste probleme;
       - atunci cind partidul politic din care faceti parte a cersit votul cetatenilor romani, v-ati angajat onoarea spunind ca aveti solutii la problemele romanilor, la problemele revolutionarilor - in acest caz;
       - va aflati la jumatatea mandatului incredintat de catre cetateni si solutiile nu se vad, iar legea - in Romania - nu este respectata, acest fapt avind drept consecinta numeroase sinucideri si alte situatii dramatice in rindul revolutionarilor;
       Adica, d-le secretar de stat, la fel ca si in decembrie 1989, STATUL ROMAN, DESI NU MAI FOLOSESTE GLONTUL, ISI IMPUSCA SI ISI SCHILODESTE CETATENII PE CARE I-A RECOMPENSAT CU "RECUNOSTINTA SI CU GRATITUDINEA" NATIONALA.
       La Sibiu, d-le secretar de stat, ati declarat ca, citez: "- In momentul in care i-ai facut un rau unui cetatean din Romania, trebuie sa-l despagubesti..."
       D-voastra cum considerati ca ar trebui interpretata neaplicarea legii 341/2004: ca fiind un "bine" sau un "rau" facut cetatenilor romani care au calitatea de revolutionari, si - eventual - cum ii veti despagubi!?!?
       D-le secretar se stat,
       - pentru ca ati afirmat ca unii revolutionari ar fi (fost) DEMENTI, in conditiile in care acestia au inteles sa-si valorifice legal un drept la fel de legal;
       - pentru ca seful d-tale de partid si prim-ministru al Romaniei - fara a specifica clar la cine se referea - a declarat de mai multe ori ca revolutionarii sint impostori, fara a face nimic din ceea ce legea il obliga pentru a clarifica lucrurile, prin aceasta eu fiind indreptatit sa consider ca - fara dovezi - mi s-a adus un afront personal,
       prin prezenta, declar ca amindoi sinteti doar niste politruci imputiti, incapabili sa va respectati angajamentele politice liber asumate.
       Pentru toate cele de mai sus, si in situatia in care nu veti reusi punerea in aplicare de la 01.01.2015 a prevederilor memorandum-ului de curind semnat cu unele asociatii de revolutionari (intr-o astfel de situatie guvernul Romaniei dovedindu-si perseverenta in a demonstra ca face un abuz de drept, cu consecintele de rigoare asupra imaginii Romaniei - dupa 25 de ani de "democratie...originala"), prin prezenta, va invit - atit pe d-voastra cit si pe cel care astazi (inca) mai indeplineste functia de prim-ministru al Romaniei, tara europeana, - sa ma despagubiti pentru ca - fara ca d-voastra sa fi dovedit ca am incalcat legea - nu imi veti acorda un drept legal.
       Despagubirea pe care v-o solicit este (doar) una morala: DEMISIA d-voastra, incepind cu 01.01.2015.
       As putea incheia prezenta cu o formula reverentioasa, de genul:
       "Cu respect",
        ori
       "Cu consideratie"...
        Va asigur, d-le secretar de stat, ca voi folosi una dintre cele doua formule daca la 01.01.2015 voi primi una dintre despagubirile care se impun, si care insusi d-ta recunosti ca mi se cuvin:
       - cea legala, prin respectarea si aplicarea legii 341/2004;
       - cea morala, prin prezentarea demisiei d-voastra.
                               
                                                     Adrian Constantin PITCA
        "P.S."
         D-le secretar de stat Adrian Sanda,
         Pentru a nu fi acuzat ca doar critic, fara a va oferi sprijin in activitatea d-vostra, va fac o sugestie:
         - intrucit sustineti infiintarea unei comisii interministeriale avind ca obiectiv reverificarea dosarelor celor care beneficiaza de prevederile legii 341/2004;
         - avind in vedere ca actuala situatie in care se afla unele categorii de revolutionari a fost generata tocmai de ineficienta si coruptia care (cum bine stiti si ati recunoscut public) au marcat activitatea anterioarelor comisii de tipul celei pe care va pregatiti sa o infiintati;
         - intrucit conducerea asociatiilor de revolutionari s-au dovedit la fel de ineficiente si de corupte in activitatile anterioare legate de promovarea dosarelor revolutionarilor;
         - tinind cont de angajamentul pe care primul-ministru al Romaniei, V. Ponta, si l-a luat, acela de a acorda tot sprijinul legal pentru reglementarea legala a situatiei revolutionarilor,
        va invit sa renuntati la infiintarea altei comisii interministeriale pentru reverificarea dosarelor in discutie.
        In situatia concreta din societatea romaneasca de azi, cu o coruptie generalizata, de care clasa politica este cit se poate de responsabila, orice astfel de comisie - formata din oamenii aceleiasi administratii publice precum cea actuala - este posibil sa fie la fel de ineficienta si coruptibila ca si cele anterioare.
        Asa stind lucrurile, si considerindu-va a fi de buna-credinta, va sugerez ca - solicitind sprijinul actualului prim-ministru - sa luati legatura cu MINISTERUL JUSTITIEI (Ministerul Public) si cu MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE - Cercetare Stiintifica, Dezvoltare Tehnologica, Inovare, respectiv cu Universitatile din Bucuresti, Cluj si Iasi.
        Astfel, sub autoritatea Primului-Ministru al Romaniei, sa se solicite celor trei Universitati realizarea unei CERCETARI STIINTIFICE avind ca obiect legalitatea atribuirii de certificate de revolutionar, cu stabilirea TEORETICA a responsabilitatilor legale in acest domeniu - atit in ce-i priveste pe decidentii politici, cit si a beneficiarilor legii 341/2004.
        Cu realizarea aceastei cercetari stiintifice sa fie insarcinati studentii din anii terminali de la facultatile de Drept, Sociologie si Psihologie, sub coordonarea profesorilor universitari responsabili si a unor procurori.
        Dupa finalizarea cercetarii stiintifice, primul-ministru al Romaniei, oricare ar fi acesta, sa isi asume responsabilitatea, atit cea politica - cit si cea juridica, pentru ceea ce oricum are obligatia sa faca: respectarea si aplicarea legii in Romania.
        Pentru realizarea cercetarii stiintifice, la dispozitia cercetatorilor vor fi puse copii conforme de pe toate documentele (dosarele solicitantilor de certificate si actele oficiale emise in domeniu).
        Cei nemultumiti de rezultatele respectivei cercetari stiintifice se vor putea adresa instantelor de judecata, unde le vor fi opuse concluziile cercetarii.
        Fondurile necesare, atit punerii in practica a cercetarii, cit si pentru recompensarea corespunzatoare a celor care vor face cercetarea, vor fi acordate din economiile realizate la bugetul de stat ca urmare a neaplicarii legii 341/2004.
        Desigur, d-le secretar de stat, detaliile practice ale acestui tip de activitate pot fi stabilite de cei in drept.
        Am convingerea ca punerea in practica a unei astfel de cercetari stiintifice, realizata intr-o perioada rezonabila (pina la incheierea anului universitar, lucru perfect realizabil), va avea ca si rezultat ceea ce isi doresc toti cei care se simt indreptatiti si merita sa beneficieze de "recunostinta si gratitudinea poporului roman".
        De obiectivitatea rezultatelor unei astfel de cercetari stiintifice, nu ma indoiesc. Fie si pentru ca cei care vor realiza cercetarea vor plati (prin taxe si impozite) eventualele indemnizatii reparatorii.
        Intr-un astfel de mod de lucru si eventualele tentative de...eludare a adevarului (pentru a nu spune direct - de coruptie) ar fi mult diminuate, iar prin relativa anonimitate a cercetatorilor;  riscul unor eventuale influente...politice ar fi mult diminuat.         
       

       
       
       

 50 
  : Octombrie 21, 2014, 17:00:57  
Creat de buzdugan - Ultimul mesaj de către dreptate si adevar
afirmaţia d-lui sss de la începutul părţii a VIII
www.youtube.com/watch?v=kH2uSlnRrzU
de la secunda 10 la 24
"cine îşi închipuie că într-un oraş ÎN CARE NU S-A TRAS NICI UN GLONŢ ÎN 1989 VORBIND DE REVOLUŢIONARI ARE CU MINE O MARE PROBLEMĂ"

  ÎL DESCALIFICĂ DIN CALITATEA DE SECRETAR DE STAT !!!!


CE SPUNE TEXTUL LEGII 341?

CEVA DESPRE    INCEPUTA PRIN REVOLTA POPULARA LA TIMISOARA SI IN CELELALTE ORASE CARE,CU SPRIJINUL ARMATEI......

DAR    TIMISOARA RAMINE TIMISOARA..

DE CE S-A TRAS LA TIMISOARA SI IN ALTE ORASE NU?
INTREBATI PE UNII DINTRE COMPLOTISTII ANTICEAUSESCU MAI VECHI...EI VA POT DA CEVA LAMURIRI

DOMNUL SANDA SE ERIJEAZA IN ORGAN DE CERCETARE FARA A TINE CONT DE:

RAPOARTELE COMISIEI GUVERNAMENTALE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989
RAPOARTELE COMISIEI PARLAMENTARE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989
RAPOARTELE COMISIEI SENATORIALE DE CERCETARE A EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 1989.
CERCETARILE INTREPRINSE DE PARCHETUL MILITAR..

NU MAI VORBIM DE   VASTA ACTIVITATE DE CERCETARE SI DOCUMENTARE A INSTITUTULUI REVOLUTIEI ROMANE....


DAR MEDITAM DOAR


afirmaţia d-lui sss de la începutul părţii a VIII
www.youtube.com/watch?v=kH2uSlnRrzU
de la secunda 10 la 24
"cine îşi închipuie că într-un oraş ÎN CARE NU S-A TRAS NICI UN GLONŢ ÎN 1989 VORBIND DE REVOLUŢIONARI ARE CU MINE O MARE PROBLEMĂ"

  ÎL DESCALIFICĂ DIN CALITATEA DE SECRETAR DE STAT !!!!


CINE  SUNTETI DE FAPT DOMNULE SANDA SI CE DORITI?


 " DUPA CAMPANIE GUVERNUL PRELUNGESTE PRIN OUG SISTAREA PLATILOR PENTRU CA ATI STIPULAT INFIINTAREA UNEI NOI COMISII INTERMINISTERIALE DE REVERIFICARE SI CLARIFICARE...? Aici nu a oferit nomeni nici o garantie. Exact raspunsul evaziv la intrebarea asta lipseste din inregistrari. Si lipsa de incredere mi-a dat-o faptul ca lucrurile esentiale , nu doar cele cerute de mine ci si de alti vorbitori, lipsesc din inregistrarile de a sibiu. MATERIALUL A FOST PRELUCRAT, desi mi s-a promis ca va fi difuzat integral. Daca se difuza integral era ok, aveam incredere, insa trunchierea lui ma mentine sceptic....ORICUM IN PSD NU E BINE SA AI INCREDERE....CA O IEI IN BARBA DE REGULA. E UN FEL DE PDL DAR MAI AGLOMERAT DE PENALI!"

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10