Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : Aprilie 25, 2017, 16:20:28  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către eugolt
Tica iar te bagi in seama.Frigiderul de carne ti la umplut cineva pina acum?Servici ai sau ai pe forum ca vad ca tu esti prezenty mereu.Sa nu regreti ce o sa-ti mai zic ca nu e prima oara cind vorbesti in plus.
Sper că întrebarea e adresată domnului Eugolt, da domnule Oleoleole?

 42 
  : Aprilie 25, 2017, 13:01:50  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kafka
De ce schimbati sensul cuvintelor mele si incercati sa aruncati pisica in alta curte? Ce legatura au "teoriile conspirationiste care frizeaza rificolul" cu ceea ce a postat administratorul portalului? Am citit in mare parte ce a postat domnul administrator, cu unele sunt de acord, cu altele nu, la altele nu imi pot da cu parerea pentru ca nu cunosc subiectul, insa nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo legatura cu ridicolul postarile dansului. Asa ca va rog sa nu mai incercati sa schimbati directia postarilor mele.
Si sa mai imi spuneti din care parte ar trebui privita teoria cu "fenomenul tampirii globale" in asa fel incat sa nu para ridicola?

În cazul acesta trebuie să aveți o discuție serioasă cu administratorul forumului, pentru că a declarat că e de părere că însăși istoria omenirii este un lung șir de conspirații. Nu am un citat exact, dar cam așa a spus, că în mare parte, nu complet, istoria e o istorie a conspiratiilor și a rezultatelor lor. Cu ”frizatul ridicolului”, mai ușor, căci depinde din ce parte se privește.

 43 
  : Aprilie 25, 2017, 12:11:19  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal
În cazul acesta trebuie să aveți o discuție serioasă cu administratorul forumului, pentru că a declarat că e de părere că însăși istoria omenirii este un lung șir de conspirații. Nu am un citat exact, dar cam așa a spus, că în mare parte, nu complet, istoria e o istorie a conspiratiilor și a rezultatelor lor. Cu ”frizatul ridicolului”, mai ușor, căci depinde din ce parte se privește.

 44 
  : Aprilie 25, 2017, 11:33:14  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Kafka
Edilii îşi schimbă portofelele: Salariile primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de CJ, majorate cu 30%. Proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege prin care salariile primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene, au fost majorate cu 30% din bugetele locale, legea aducând majorări şi pentru poliţişti, personalul militar şi alte categorii bugetare.

http://www.mediafax.ro/politic/edilii-isi-schimba-portofelele-salariile-primarilor-viceprimarilor-presedintilor-si-vicepresedintilor-de-cj-majorate-cu-30-proiectul-de-lege-a-fost-adoptat-de-camera-deputatilor-16245216

 45 
  : Aprilie 25, 2017, 11:30:08  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Kafka
Nu stiu domnule NVal, sunt gica-contra? Sa-mi spuneti dvs. Nu cumva suntem mai multi gica-contra? Sau si mai bine zis nu cumva suntem gica-contra de doua feluri? Cam fifty-fifty as zice eu...
Vedeti dumneavoastra, ca si domnul mercurie, daca nu sunt de acord cu ceea ce sustineti inseamna ca sunt gica-contra. Daca dvs. nu sunteti de acord cu ceea ce sustin eu, in cazul acesta dumneavoastra sunteti pe sensul care trebuie. Care ar fi diferenta, cum si cine stabileste care este sensul corect?
Pe de alta parte, sunteti nedrept cu mine.Nu am reactionat niciodata la opiniile politice, morale, sociale etc. ale dvs. sau ale celorlalti ci doar la diverse teorii conspirationiste care frizeaza ridicolul, din puncul meu de vedere, si ale caror surse vin dintr-o zona obscura a mass-mediei. Ce reactie as putea sa am cand citesc despre "fenomenul tampirii globale", despre transcripturi in care Anghel Rugina fuge din Romania pe vremea lui Ceausescu sau despre "sursele" personale ale domnului mercurie care spun ca nu mai sunt bani pentru cercetare pentru ca sunt bagati toti in proiectul ELI-NP (laser-ul de la Magurele)?


Poate era mai potrivit la acel subtopic, nu spun nu, dar restul comentariului dumneavoastră ce rost are, odată ce am precizat proveniența textului și am dat linkul la care poate fi verificat? Aveți rol de ”Gică-contra” pe forum? Nu e ceva rău, căci și un Gică-contra poate avea un rol al său, dar spuneți deschis, ca să nu mai pierdem timpul cu răspunsuri inutile.

 46 
  : Aprilie 25, 2017, 11:19:18  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către NVal
AI, DACA E TRADARE, VREM SA STIM SI NOI ! (Carmen Branzila, https://www.facebook.com/carmen.brinzila/posts/1035555819878049):

https://www.news.ro/social/managerul-spitalului-sf-maria-directorii-de-spitale-care-cumpara-produse-de-calitate-sunt-puscariabili-sunt-nevoiti-sa-cumpere-numai-gunoaie-1922402313002016051815450451
Managerul Spitalului Sf. Maria: Directorii de spitale care cumpără produse de calitate sunt puşcăriabili; sunt nevoiţi să cumpere numai gunoaieManagerii de spitale care achiziţionează produse de calitate sunt "puşcăriabili", astfel că sunt nevoiţi să cumpere "numai gunoaie", iar în spitale ajung "detergenţi infecţi, mănuşi de cea mai prostă calitate, seringi care nu funcţionează", a declarat, vineri, managerul Spitalului Clinic "Sfânta Maria" din Capitală, Narcis Copcă. El a mai spus că încă din 2013 a reclamat SRI şi Ministerului Sănătăţii calitatea unor ace folosite pentru anestezii, iar Ministerul Sănătăţii a transmis că a făcut probe, iar "unele au ieşit bune".
Managerul Spitalului "Sfânta Maria" din Capitală a lansat acuzaţii grave legate de achiziţiile făcute în sistemul medical, atât în ceea ce priveşte criteriile de adjudecare a unei licitaţii, respectiv preţul cel mai mic, cât şi în ceea ce priveşte calitatea produselor astfel achiziţionate.


"Încă din 2013 am reclamat la SRI şi la Ministerul Sănătăţii calitatea unor ace spirale pe care le foloseam pentru anesteziile în măduva spinării. Ştiţi ce a spus atunci Ministerul Sănătăţii? Că a făcut probe şi că unele au ieşit bune. Ştiţi de câte ori aruncăm mănuşile înainte să le folosim? În România eşti puşcăriabil dacă iei produse de calitate, de aceea luăm numai gunoaie", a declarat doctorul Narcis Copcă pentru News.ro.

El a spus că, în aceste condiţii, în spitale ajung "detergenţi infecţi, mănuşi de cea mai proastă calitate, seringi care nu funcţionează" şi produse dezinfectante care "nu sunt altceva decât alcool pur vândut la treţ triplu.".

"De fapt, ştim oare noi ce produse ajung în România, le poate verifica cineva? Eu i-am dat afară pe cei de la Hexi Pharma după ce am văzut cu ce produse vin în spital. Ştiu cum au început, de aceea i-am folosit  foarte puţin. Am avut o impresie execrabilă când era o firmă cu un alt nume, cu mulţi, mulţi ani în urmă chiar am văzut cum se fabricau. Erau nişte bidoane absolut oribile, se fabricau în nişte condiţii pe care acum nu le-am putea imagina şi am evitat cât se poate. Din păcate, economia aceasta cu posiblitatea cumpărării pe internet cu preţul cel mai mic nu lasă loc de joacă, nu ai voie să cumperi decât cu preţul cel mai mic. Vă mărturisesc că am avut un produs cu acest tip, l-am refuzat, au făcut contestaţie, au câştigat şi a trebuit să îl cumpărăm. Am avut foarte multe plângeri, realmente. Avem şi alte firme cu la fel de grave probleme", a mai arătat Copcă.

Managerul a mai spus că există şi alte firme cu "la fel de grave probleme" ca ale Hexi Pharma.

"Am avut o perioadă în care am folosit o substanţă, culmea, pe care o folosim tot noi când mergem în Germania, de la aceeaşi societate, şi este altfel (..). Am constatat că mâinile noastre, ale chirurgilor, după 7-8 ore de operaţii, nu aş fi vrut să le vedeţi. Am făcut numeroase referate, chiar şi eu am făcut managerului şi la fel toţi colegii mei pentru a putea scoate de pe formula aceasta de licitaţie cu preţul cel mai mic această substanţă mizerabilă. Prurit, eritem, descuamare, aşa arătau mâinile noastre, ca nişte crocodili. Aceasta înseamnă că substanţele erau alcool pur", a mai spus Copcă.

De altfel, Narcis Copcă a reclamat, vineri, şi după o conferinţă de presă susţinută la spital situaţia în care s-a ajuns din cauză că se fac achiziţii la cele mai mici preţuri, iar firmele "vând de 15 ani, aşa, fără ştirea nimănui".

"Să înlocuiască de urgenţă produsele, nu făcând referate două luni de zile, nu lăsând posibilitatea acestor farsori, că îşi închid firme şi dispar şi nu îi întreabă nimeni cine sunt. Dumneavoastră (presa – n.r.) parcă trageţi toţi cu gloanţele organizate în altă parte. Nu vă imaginaţi că ăştia vând de 15 ani, aşa, fără ştirea nimănui, nu? Dumneavoastră vă daţi seama că dacă la tren se vor pune mâine pe SEAP piroane de oţel şi de fapt ei livrează din fontă, vor deraia toate trenurile? Ce facem? Aşteptăm două luni ca să raportăm că au deraiat 200 de trenuri? Nouă ni se înroşesc un milion de mâini să facem aceste referate? Nu, daţi posibilitatea oamenilor să le schimbe în 24 de ore, închideţi firmele imediat. Sunt aduse mostre de o anume calitate, după care noi nu putem verifica. Mănuşile se rup, nu au talc, nu au calitate. Sunt multe produse care nu au calitatea şi de ce nu? Dumneavoastră ştiţi de situaţia medicamentelor falsificate? Din câte îmi aduc aminte s-a lăsat cu o sinucidere la Sibiu. Mai ştiţi ceva de această poveste?", a mai declarat managerul Spitalului "Sfânta Maria".

Întrebat dacă unitatea a avut probleme cu medicamentele, medicul a răspuns: "Din fericire, spitalul meu nu a avut, dar pot să vă spun că au existat tipografii în care se falsificau cutii de medicamente".

 47 
  : Aprilie 25, 2017, 11:06:21  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către NVal
Sper că întrebarea e adresată domnului Eugolt, da domnule Oleoleole?

 48 
  : Aprilie 25, 2017, 09:42:12  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către oleoleole

 49 
  : Aprilie 25, 2017, 08:14:11  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către eugolt
Seceta mare pe forum.

 50 
  : Aprilie 24, 2017, 19:33:55  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către mercurie2
Si recomand acest articol:

"Propaganda homosexuală în şcoli. Cazul colegiului G. Coşbuc"

http://www.alianta-familiilor.ro/georgecosbuc.html

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10