Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

 41 
  : Decembrie 20, 2014, 07:01:22  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către Mr. G
Ion Baciu în procesul Timișoara: procurorul Dan Voinea a verificat personal, pe 20 decembrie 1989, incinerarea morților la Crematoriu

Categorie: Dezvăluiri
Creat: Vineri, 19 Decembrie 2014 19:28
Scris de Vasile Surcel

http://www.curentul.info/dezvaluiri/8449-ion-baciu-in-procesul-timisoara-procurorul-dan-voinea-a-verificat-personal-pe-20-decembrie-1989-incinerarea-mortilor-la-crematoriul-cenusaRevoluția din 1989, de care nu ne mai aducem aminte decât în luna decembrie a fiecărui an, mai are încă și acum, o serie de mistere rămase încă neelucidate. Dar și informații surprinzătoare despre care am aflat doar jumătăți de adevăruri care nici acelea nu mai pot fi confirmate cu certitudine.  Astfel, o declarație dată cândva în fața instanței de către unul dintre inculpații „Lotului Timișoara” îl readuce în atenție pe fostul procuror militar gen.(r) Dan Voinea. Dar îl și leagă de unul dintre cele mai oribile episoade ale Revoluției: incinerarea celor 42 de cadavre de la Timișoara.  Dan Voinea le este binecunoscut celor care au urmărit filmul procesului de la Târgoviște, cel încheiat cu execuția soților Ceaușescu: el a fost procurorul acelui simulacru de judecată. Voinea a dat citire acelui rechizitoriu improvizat, încropit probabil pe genunchi, iar atunci când i s-a dat cuvântul, a pledat cerând pedepsirea celor doi. Ce-i drept, în calitatea sa de acuzator,  a fost cu mult mai echilibrat decât avocații din oficiu ai Ceaușiștilor, avocați care și-au acuzat „clienții” la fel de dur ca niște inchizitori. Apoi, în anii care au urmat Dan Voinea a devenit celebru prin faptul că, în calitatea sa de procuror militar, a anchetat, ani la rând „Dosarele Revoluției”. Pe care le-a sucit și le-a învârtit până s-a ales praful de ele.

O crima abominabilă

Decembrie 1989: aflat în ultimele sale zile de viață, sistemul comunist  și-a demonstrat, în cel mai cumplit mod cu putință, caracterul de regim represiv. Regim dictatorial care, în vremuri de pace, a scos armata pe străzi și i-a ordonat să deschidă focul împotriva propriului popor. După cum bine știm, Timișoara a produs atunci  prima „scânteie” a revoltei.
O revoltă care, întinsă apoi peste toată țara, a măturat vechea putere pe care a și înlocuit-o cu „emanația“ moșită și adusă pe lume de Ion Iliescu.  Peste tot, Revoluția a fost o înșiruire de evenimente cumplite, în cursul cărora au murit 1104 de oameni iar alți 3321 au fost răniți. Dar Timișoara a fost și a rămas în memoria colectivă locul în care s-a petrecut unul dintre cele mai oribile episoade ale istoriei noastre recente. Un episod care nu are cum să nu ne readucă în minte regimul nazist: 42 de cadavre ale unor victime ucise de către forțele de represiune, adunate de prin spitalele locale, au fost încărcate într-o dubă frigorifică care le-a transportat la Crematoriul „Cenușa“ din Capitală, unde au fost incinerate în mare secret. A fost o acțiune de represiune de o cruzime rar întâlnită în istoria modernă, expresie a unui dispreț total, care i-a preschimbat pe toți cei care au luat parte la ea într-o oribilă haită de profanatori de cadavre. Iar pentru a-și ascunde grozăvia acestei crime, ei au comis una și mai abominabilă: au aruncat cenușa morților într-un canal care, trecând pe la periferia Bucureștiului, colecta și ducea mai departe mizeria întregii Capitale.

Declarația unui șef de la Miliție

Arestați chiar în ultimele zile ale anului 1989, marii „mahări“ ai regimului comunist au fost trimiși în fața justiției, într-o mulțime de procese în care s-au judecat ceea ce, ulterior, s-au numit „Dosarele Revoluției“. Procese începute pentru a fi blocate prin restituirea dosarelor la procurori cărora li s-a cerut să completeze ancheta. Reluate apoi, pentru a se constata ba că faptele au fost grațiate, ba că au fost prescrise, ba că dracu mai știe ce. Astfel că, în fața unei justiții de-a dreptul neputincioase, (asta în cazul în care nu a fost, de-a dreptul ticăloasă) s-a ajuns ca până la urmă, istoricii au rămas singurii care se mai ocupă de problemele Revoluției. Ei și curioșii care mai au răbdare să citească atent mărturiile luate acum peste 24 de ani. Iar acele mărturii sunt, chiar și acum, deosebit de interesante.  Iar una dintre aceste declarații este cea care-l pune în legătură pe procurorul Dan Voinea cu morții incinerați la Crematoriul „Cenușa“. Audiat pe la sfârșitul anului 1990 în cursul primei judecări pe fond a procesului „Revoluției de la Timișoara“ inculpatul Ion Baciu, fost șef al Direcției Economice din cadrul Miliției a ținut să precizeze la sfârșitul depoziției sale:
 „Ultima problemă, d-le președinte, v-am declarat cu ocazia prezentării materialului, nu cunosc dacă s-a verificat în continuare, că pe data de 20, la ora 10,10 s-a prezentat la crematoriu dl. lt.-colonel Voinea Dan, însoțit de încă un procuror militar în ținută militară, care au discutat cu personalul respectiv; eu eram acolo și așteptam să vină mașina pentru predarea pubelelor cu cenușă și în circa 10 minute au plecat“. Ei bine, deși procedurile îl obligă pe președintele completului de judecată să asigure consemnarea exactă a celor care sunt aduse la cunoștință, magistratul i-a cerut grefierului să consemneze doar că: „Încă din ziua de 20 decembrie orele 10,10, abia se terminase  operațiunea de incinerare, la crematoriu s-au prezentat doi procurori militari“, care ce-au făcut? S-au interesat de ce anume?“ Așadar a refuzat să consemneze și numele procurorului despre care vorbise Baciu. Apoi, acestuia i s-a dat din nou cuvântul, moment în care el a declarat: „Eram în apropiere și a luat contact cu o muncitoare, Geta, am reținut că o cheamă și care a spus că toată noaptea s-au incinerat și că oamenilor care au lucrat le e teamă să nu li se întâmple ceva judecătorul a cerut să se consemneze doar: „... care s-au interesat de ce s-a întâmplat toată noaptea la crematoriu și o femeie cu numele Geta le-a comunicat că s-au ars cadavre și că muncitorilor le e teamă să nu li se întâmple ceva neplăcut“. În momentul următor Baciu a mai declarat că procurorii cu pricina „După circa 10 minute au plecat“. Declarație consemnată ca atare, dar urmată de întrebarea judecătorului care a vrut să știe: „Cu dvs. au discutat?“ Iar după ce inculpatul a răspuns scurt că nu, judecătorul a consemnat: „Fără să discute cu mine. Menționez că pe unul dintre procurori îl cunoșteam...“. Dar același magistrat s-a prefăcut că nu aude atunci când Baciu a dorit să precizeze: „...pe dl. Colonel Voinea care de altfel și cu ocazia anchetei la București mi-a spus, de fapt...“ Iar până la urmă, cu toate că Ion Baciu a insistat asupra prezenței procurorului Dan Voinea la Crematoriul „Cenușa“ în dimineața zilei de 20 decembrie 1989, numele acestuia nu a mai apucat să fie consemnat în actele procesului. Cam astea ar fi faptele. Ceea ce ar mai rămâne de consemnat este faptul că magistratul care s-a dat peste cap ca să nu menționeze numele procurorului Dan Voinea, a fost Judecătorul militar, pe atunci colonel de justiție Cornel Bădoiu.
Contactat telefonic gen.(r) Dan Voinea a negat că, atunci pe 2o decembrie 1989,  ar fi fost la Crematoriul „Cenușa“ ca să se intereseze de morții incinerați acolo. În schimb, ne-a povestit câte ceva despre activitatea pe care a desfășurat-o în ultimele zile ale anului 1989. Astfel ne-a relatat că, împreună cu colegul său Mircea Levanovici,  a participat la capturarea lui Postelnicu căruia i-a și luat primele declarații de inculpat. Declarații din care el ar fi aflat și despre cele 42 de cadavre incinerate la Crematoriul „Cenușa“. În schimb, Dan Voinea ne-a relatat că, procurorul care ar fi fost într-adevăr la crematoriu a fost Gheorghe Diaconescu, șeful de atunci al Procuraturii Militare, adjunct al Procurorului General al RSR. Chestionat în legătură cu motivul pentru care Baciu ar fi declarat insistent că ar fi fost și el acolo, Dan Voinea ne-a spus că nu are de unde să știe, dar că ar fi posibil să fie din cauză că tot el i-a anchetat, ulterior, pe toți cei implicați în această afacere tenebroasă. Generalul Dumitru Sorescu, implicat și el, ce-i drept doar într-un mod colateral,  în acțiunea operativă privitoare la transportul și incinerarea timișorenilor, ne-a declarat și el că nu știe absolut nimic despre prezența vreunui procuror care să fi venit acolo. Dar declarația sa nu poate  fi deosebit de concludentă: cei care-l cunosc îl descriu drept un om care a preferat să ia asupra sa toate consecințele acelei misiuni.

Bunul judecător

Cornel Bădoiu, cel care a refuzat, cu obstinație să menționeze în scris numele lui Dan Voinea așa cum vorbea despre el  Ion Baciu, a avut și el parte de o strălucită carieră post-decembristă. O carieră despre ale cărei momente mai „delicate“ a vorbit și Filip Teodorescu, cel care în decembrie 1989 era director adjunct al contraspionajului român. Într-un interviu acordat cu mai mulți ani în urmă, Filip Teodorescu a vorbit și despre judecătorul Cornel Bădoiu: „Președintele completului de judecată, col. Cornel Bădoiu, de altfel un om inteligent care a reușit să se descurce relativ bine, punând în seama procuraturii toate erorile și greșelile din rechizitoriu care nu-i asigura motivația unei sentințe de condamnare a noastră, a hotărât, în vara lui 1990, restituirea dosarului la procuratură pentru completare, dar nu a avut curajul să ne pună în libertate. Reluarea procesului a avut loc în toamna anului 1990, de această dată la București, cu un rechizitoriu refăcut ca vai de el. Col. Cornel Bădoiu a motivat mutarea la București prin adevărul că sediul Secției Militare a Tribunalului Suprem este în Capitală și nu la Timișoara. Realitatea era alta. La finalul uneia din ultimele ședințe ținute la Timișoara, col. Cornel Bădoiu m-a chemat în biroul lui din spatele scenei, pentru a mă asigura că el va face tot ce trebuie pentru evidențierea adevărului și să avem răbdare. Între timp și-a pus chipiul în geanta diplomat, un trenci subțire peste uniforma militară pentru a putea ieși din clădire neobservat de timișorenii pregătiți să-l huiduie copios și să arunce probabil și niscaiva ouă. Deci, v-am răspuns și la această întrebare.“ Dar asta nu a fost, nici pe departe totul: „Într-o pauză prelungită a procesului de la Timișoara, în luna mai 1990, am fost vizitat la închisoare de domnul Profesor Virgil Măgureanu, numit la conducerea nou înființatului Serviciu de Informații (26 martie 1990). Pe scurt, domnia sa m-a întrebat dacă accept să-mi reiau activitatea ca adjunct al său. În glumă, i-am arătat că sunt în zeghe și tuns zero și nu voi putea ieși din penitenciar în această stare, dar că accept să-mi reiau activitatea dacă este nevoie de mine. M-a asigurat că într-o săptămână voi fi eliberat și mă pot prezenta la lucru la sediul central din str. Povernei. Mi-am exprimat scepticismul având în vedere căile întortocheate ale justiției române și opoziția celor ce aveau de răspuns în legătură cu faptele lor din decembrie 1989, în situați în care un vinovat de serviciu era scos din cauză. A trecut mai mult de un an până când am fost pus în libertate, la solicitarea expresă și publică a procuraturii militare. Am părăsit penitenciarul Jilava în data de 28 iunie 1991, iar în 29 iunie 1991 m-am prezentat la sediul S.R.I., luându-mi slujba în primire. (....)
În noiembrie 1991 când, de facto, eram prim-adjunct al directorului S.R.I., dl. prof. Virgil Măgureanu - de bună credință - mi-a spus că m-a așteptat un an să-mi reiau activitatea. Nu a făcut nici o propunere de acordare a gradului de general, deși existau câțiva care meritau. Acum, că am revenit, este cazul să prezinte președintelui țării propuneri, cap de listă urmând să fie Filip Teodorescu, urmat de câțiva dintre șefii de direcții. I-am mulțumit pentru gândul bun și corect, dar am adăugat că nu ar fi bine să apară decretul prezidențial de acordare a gradului de general lui Filip Teodorescu, atâta timp cât secția militară a Tribunalului Suprem nu a pronunțat hotărârea în procesul „Lotul Timișoara". Domnul prof. Virgil Măgureanu a fost de acord cu observația mea și s-a angajat să vorbească cu președintele completului de judecată - col. Cornel Bădoiu - pentru a cunoaște stadiul redactării și publicării hotărârii. După două-trei zile m-a informat că a discutat, dar col. Cornel Bădoiu a condiționat publicarea hotărârii instanței de primirea stelei de general. Dl. prof. Virgil Măgureanu l-a informat pe președintele țării despre această pretenție. Acesta i-a sugerat să mă întrebe dacă voi fi deranjat de acordarea gradului de general col. Cornel Bădoiu. Am răspuns, fără ezitare, că nu mă deranjează deloc, col. Cornel Bădoiu jucându-și cu pricepere șansa vieții sale. Dar, neîncrezător într-un succes atât de facil, col. Cornel Bădoiu a amânat publicarea hotărârii în dosarul „lotul Timișoara" până după ce a apărut în Monitorul Oficial decretul prin care primea dorita stea de general. Nu m-a deranjat deloc manevra, dar aceasta a declanșat nemulțumirea unora dintre șefii de direcții, doi dintre aceștia reproșându-mi direct că nu au primit gradul de general, din cauza refuzului meu. La următorul „1 Decembrie" nu a mai fost cazul întrucât în septembrie 1992 am cerut expres și irevocabil, din motive personale, trecerea în rezervă și ieșirea la pensie, deși nu aveam decât 53 de ani.“ Cam așa se scrie istoria de la care, naivii de noi ne așteptăm să elucideze misterele Revoluției. Generalul Bădoiu și-a văzut de cariera lui de justițiar, iar atunci când i-a picat bine s-a implicat și în viața politică. Dan Voinea a ajuns și el general, și s-a tot ocupat și para-ocupat de dosarele Revoluției până acestea au ajuns doar niște documente de arhivă de care nu se mai interesează mai nimeni.
Singurii care, în afara unei lespezi de marmură pe mormânt nu au câștigat mai nimic sunt morții Revoluției.


 42 
  : Decembrie 20, 2014, 06:39:13  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 "

 " http://www.timesnewroman.ro/politic/10-lucruri-despre-renuntarea-lui-ponta-la-titlul-de-doctor "

 " Subiecte fierbinti:
DNA sarbatori
10 lucruri despre renunţarea lui Ponta la titlul de doctor

• Corecţie! Este vorba de titlul de doctor chirurg, pe care Ponta şi l-a trecut în CV într-un acces de mitomanie;

• De fapt n-a renunţat la titlul de doctor, doar l-a trecut pe numele copiilor,

ponta_caciula_bufon.jpg • În proiectul de buget pentru 2015 a stabilit să se aloce câte 1 milion de Euro pentru “oamenii demni şi oneşti, ca mine”, care renunţă de bunăvoie la doctorat;

• Şova l-a întrebat discret: “Dacă nu mai aveţi nevoie de doctorat, mi-l daţi mie?”;

• Declaraţie emoţionantă a lui Oprescu: “Nu poţi rămâne impasibil la gestul lui Ponta. Înlocuim imediat toate bordurile din Bucureşti!”;

• Un sondaj arată că 90% din români ar prefera ca Ponta să-şi păstreze titlul de doctor, dar să renunţe la titlul de premier;

• Ponta a decis să renunţe şi la prenumele Viorel, pentru ca Băsescu să nu-l mai poată persifla ca Dottore, sau Victor Viorel;

• După renunţare, premierul spune că e alt om. S-a arătat siderat de mizeriile făcute de Doctor Ponta şi a declarat că el n-ar face niciodată aşa ceva!;

• Primul lucru care l-a făcut după ce a renunţat la tiltul de doctor a fost să bage un impozit nou pe diplome de doctor;

• Donald Trump a declarat că îl Dr. în cor. " 43 
  : Decembrie 20, 2014, 06:27:37  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către florin1989

 " http://adevarul.ro/news/eveniment/video-tanarul-cantat-imnul-romaniei-gara-amsterdam-refuzat-apara-antena-3-canta-iohannis-cotroceni-1_54947835448e03c0fde3833f/index.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=Cum+a+ajuns+Traian+B%C4%83sescu+cel+mai+longeviv+lider+european.+B%C4%83sescu+i-a+luat+fa%C5%A3a+p%C3%A2n%C4%83+%C5%9Fi+Angelei+Merkel&utm_content=Newsletter-162501-20141219 "

   Cheesy

 44 
  : Decembrie 20, 2014, 05:16:55  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către florin1989

 "    Comisia Europeana a aprobat exercitiul financiar 2014-2020!

Romanii au pe maini 39 de miliarde de euro pentru a-si pune proiectele pe
picioare, gata sa puna economia tarii in miscare!

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>

http://newsletter.manager.ro/link.php?M=865947&N=565&L=7710&F=T

Nume Prenume

Ai o ocazie unica in viata. Ai sansa sa dai drumul unei vieti de angajat si
sa pornesti o afacere asa cum au pornit toti marii moguli care au succes
astazi. Ai ocazia sa incepi sa cladesti un adevarat imperiu  care sa iti
aduca bani, faima, recunoastere din partea celor dragi, mandrie ca ai
inceput si ai terminat munca la care visezi de atat de mult timp.

Si daca nu ai bani, nu intra in panica. Nici noi nu avem mai multi decat
tine pentru simplul motiv ca dintr-o leafa abia te ajungi sa iti platesti
toate darile, sa mananci si sa asiguri copiilor o viata cat mai frumoasa.
De afaceri, Dumnezeu cu mila…

Dar, atentie! Nu avem de gand sa mai traim asa inca 40 de ani. Mai devreme
sau mai tarziu, cu totii ne vom incepe o mica afacere. Tu te-ai gandit deja
la una si acum vin si banii…

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>
http://newsletter.manager.ro/link.php?M=865947&N=565&L=7710&F=T

Vesti bune pentru cei gata sa le primeasca. Avem fonduri europene care stau
la dispozitia noastra, gata sa fie folosite. Fara spagi, fara
“smecherii”, fara ascunzisuri…

Studiati ca la facultate. Luati notite. Depuneti actele necesare si luati
banii care vi se cuvin.

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>

Ce “materii” trebuie sa studiati? Iata cateva aspecte pe care trebuie
sa le cunoasteti:

http://newsletter.manager.ro/link.php?M=865947&N=565&L=7710&F=T

Cine poate accesa Fondurile Europene si in ce conditii;
Care sunt Programele Operationale si ce vizeaza ele;
Programul Operational care vi se potriveste;
Cum trebuie sa „cititi” Ghidul Solicitantului pentru a depune dosarul
unui proiect perfect eligibil;
Aspectele cu insemnatate majora pentru eligibilitatea proiectului dvs.;
Cum trebuie sa arate Cererea de finantare pentru a indeplini criteriile de
eligibilitate;
Documentele ce insotesc Cererea de Finantare;
Folosirea Grilei de evaluare a proiectului pe parcursul alcatuirii Cererii
de Finantare;
Greseli frecvente in elaborarea proiectului si metode de eliminarea a
acestora;
Cum se evalueaza proiectele si cum se selecteaza proiectele care vor fi
finantate;
Erori care pot submina eligibilitatea proiectelor si cum pot fi eliminate.

Curaj sa priviti mereu inainte si doar catre cei care au succes. Nu va mai
‘mangaiati’ cu faptul ca nici altii nu au reusit. Nu este nimeni
responsabil pentru succesul vostru! Nu va fi nimeni de vina daca peste 10
ani va loviti de aceleasi greutati financiare de care va loviti astazi!

Nu ne poate da nimeni nimic cu forta. Nu poate nimeni sa ne urce in spinare
povara saraciei. La fel, nimeni nu poate sa ne dea libertate financiara
daca nu suntem pregatiti sa o primim si sa depunem eforturi pentru a o
castiga.

Castigati-va libertatea financiara la care se ajunge mai repede decat va
imaginati!


Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>

Ce prevede legislatia europeana privind accesul la Fonduri Europene;
Cum sa solicitati bani pentru proiectele dvs.;
Ce fel de proiecte suscita interesul forurilor europene;
Cum sa alcatuiti o propunere eligibila;
Cum sa gestionati corect banii primiti din Fonduri Europene;
Cum sa evitati penalizarile sau returnarea integrala a fondurilor primite.

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>


Cine poate accesa Fondurile Europene si in ce conditii;

Care sunt Programele Operationale si ce vizeaza ele;
Programul Operational care vi se potriveste;
Cum trebuie sa „cititi” Ghidul Solicitantului pentru a depune dosarul
unui proiect perfect eligibil;
Aspectele cu insemnatate majora pentru eligibilitatea proiectului dvs.;
Cum trebuie sa arate Cererea de finantare pentru a indeplini criteriile de
eligibilitate;
Documentele ce insotesc Cererea de Finantare;
Folosirea Grilei de evaluare a proiectului pe parcursul alcatuirii Cererii
de Finantare;
Greseli frecvente in elaborarea proiectului si metode de eliminarea a
acestora;
Cum se evalueaza proiectele si cum se selecteaza proiectele care vor fi
finantate;
Erori care pot submina eligibilitatea proiectelor si cum pot fi eliminate.

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>


Care sunt cerintele finantatorului si conditiile de implementare a
proiectelor

Cum se interpreteaza Conditiile Contractuale si care sunt consecintele lor
in perioada de implementare
Care sunt riscurile ce pot aparea frecvent in implementarea proiectelor si
cum pot fi evitate
Posibile probleme specifice diverselor etape din ciclul de viata al
proiectelor, de la idee la rezultate de succes, cum pot fi evitate sau
depasite
Managementul de Proiect – pas cu pas – de la identificarea ideii de
proiect, semnarea contractului, implementare, dezvoltare si pana la
Raportul final de audit
Probleme frecvent aparute in procesul de Management al Proiectului si
solutii pentru evitarea/surmontarea lor
Aspectele financiar-contabile implicate, taxele si impozitele, aspecte de
patrimoniu si aspecte legale.

Click aici pentru a afla cum se obtin fondurile europene “pe bune”>>>


4 ghiduri care fac minuni pentru orice doritor de fonduri europene! Te iau
de la zero si te aduc in  punctul in care vei avea proiectul deja pornit si
gata sa iti aduca bani.


Click aici pentru cele 4 ghiduri >>>>

http://newsletter.manager.ro/link.php?M=865947&N=565&L=9089&F=T

Cati bani pierd firmele din cauza conflictelor la birou? "

  -----------------------------------------------------------------------

 45 
  : Decembrie 20, 2014, 01:29:46  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1
MOBILIZARE GENERALA IN ZILELE DE 21, 22, 23, 24 25 DECEMBRIE SI PINA LA CADEREA GUVERNULUI PONTA

Stimati REVOLUTIONARI LUPTATORI,
In aceasta noapte s-a semnat condamnarea definitiva la moarte a luptatorilor din ROMANIA din DECEMBRIE 1989. La ceas aniversar, cind intreaga Europa ii omagiaza pe cei ce au adus cu mainile goale , cu forta si credinta in aceasta natiune, libertatea, GUVERNUL PONTA a decis ca pentru aceste fapte, eroii in viata ai neamului romanescTREBUIE UCISI asa cum a facut el cu PROCURORUL PANAIT si asa cum socrul sau ILIE SARBU A UCIS TINERII DIN TIMISOARA inchizind usile CATEDRALEI si lasind insingerate scarile CATEDRALEI. Prin ordonanta publicata in noaptea de 18 spre 19 decembrie 2014, in M. Of. nr.925 la art.39, ginerele lui ILIE SARBU, continua traditia securistoida inchizind din nou PORTILE CATEDRALEI pentru cei ce au adus libertatea in ROMANIA. Este mai clara ca oricind hartuirea si exterminarea programatica pe care intreaga clasa politica o gestioneaza in dauna eroilor luptatori. Supunerea la infometare a unei intregi categorii sociale nu inseamna altceva decit genocid, infractiune asimilata CRIMELOR CONTRA UMANITATII.

Stimati REVOLUTIONARI.

Incepind cu data de 21, orele 9 dimineata trebuie sa fim cu totii in strada si sa nu mai plecam pina la caderea Guvernului actual. Asa cum in urma cu doi ani ati stiut sa darimati guvernul criminal Basescu, si sa-l inlocuiti cu unul mai salbatic, trebuie sa va asumati gresala si sa-i alungati pe criminalii de acum instalati ilegitim la putere. PUTEM SA O FACEM IMPREUNA.
MISACREA REVOLUTIA CURATA , cheama EROII DIN DECEMBRIE 89 LA MOBILIZARE GENERALA IN FATA SEDIULUI PSD din soseaua KISELEFF incepind cu orele 9, ziua 21 luna decembrie. Veniti cu toti ai vostri, cu familii, cu prieteni, si de acolo sa reaprindem flacara eliberarii de sub teroarea MAFIEI POLITICE DIN ROMANIA. Sa juram ca nu vom parasi strada pina la organizarea de alegeri anticipate! Daca in decembrie 89 am dat jos un regim crud , comunist si criminal, acum suntem in fata aceleiasi probleme. Regimul acela a rezistat si astazi il gasim sub forme mafiote, intarite si periculoase pentru existenta ROMANIEI. Semnalul dat de ei este clar: eroii din decembrie care inca mai traiesc trebuie exterminati! Semnalul nostru trebuie sa fie: NOI NU AM DORIT SA INLOCUIM COMUNISMUL CU MAFIOTISM COMUNISMUL! De acum orice metoda de eliminare a lor din fruntea tarii devine legitima!
REGIMUL CRIMINALULUI DE TIP NEOFASCIST VICTOR PONTA TREBUIE URGENT SA PLECE! Cine nu va fi alaturi de noi este complicele acestui nemernic si il vom trata ca atare!
ALEX OPREA
in numele revolutionarilor MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA
DUMNEZEU SA NE AJUTE!

 46 
  : Decembrie 20, 2014, 00:50:35  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către mercurie2

Articolul de mai sus contine si neadevaruri!
După o evaluare imediat postdecembristă, din 12.000 de preoţi ortodocşi, peste 3.000 au fost închişi sau trimişi la Canal. Din aceştia, peste 1.800 au murit. La Poarta Albă, dintr-un transport de 100 preoţi, în zece zile, majoritatea au pierit. Adică, unul din patru preoţi ortodocşi au trecut prin închisorile comuniste.
La ora aceasta se incearca defaimarea BOR si in acest fel - "preotii au fost si sunt turnatori"
Scopul ? Un popor fara Dumnezeu este un popor care dispare ! Si azi batalia este mare pentru pamant ca in evul mediu !

http://revista.memoria.ro/?location=view_article&id=839

 47 
  : Decembrie 19, 2014, 23:45:40  
Creat de Mr. G - Ultimul mesaj de către florin1989

" http://www.romanialibera.ro/aldine/history/in-numele-tatucului-stalin--comunistii-si-biserica-in-europa-centrala-si-de-est-361621 "

 48 
  : Decembrie 19, 2014, 23:38:25  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către florin1989

 " Încerc să privesc toată povestea cît mai detaşat, bazîndu-mă pe
fapte şi nu pe incertitudini!
Dar, în momentul de faţă avem un articol normativ care produce efecte
şi cîteva incertitudini. " Faptele sint fapte si vorbele frumoase sau rasunatoare sint vorbe...si atit!
[/color]

 49 
  : Decembrie 19, 2014, 23:36:39  
Creat de adevarul - Ultimul mesaj de către ADRIAN PITCA
         Dupa cum se poate observa, ERATA promisa de ministrul finantelor publice nu a fost publicata azi (pina acum, cel putin).
       Mai mult, din ce se poate afla din diverse surse, d-l Valcov specifica faptul ca se va veni cu o ordonanta care sa clarifice cum, cind si pentru cine se vor relua platile.
       Asta desi alti responsabili guvernamentali cereau "calm" din partea revolutionarilor, spunind ca data reluarii pletilor este "batuta in cuie": 01.01.2015...
       Poate vreun revolutionar sa-mi indice in bugetul de stat pe anul viitor suma alocata reluarii platii indemnizatiilor?
       Poate vreun revolutionar sa-mi indice capitolul bugetar unde este prevazuta suma respectiva?
       Intreaga situatie poate fi perfect exprimata prin doua cuvinte: ABUREALA GUVERNAMENTALA.
       Pentru moment, revolutionarii  nu mai pot face mare lucru.
       Odata adoptat, vor mai trece citeva luni bune pina cind va putea fi rectificat bugetul de stat.
       Pentru a penaliza clasa politica de azi, un singur lucru ar putea face revolutionarii din toata tara:
     - in 22 decembrie 2014, in toate locurile unde vor fi organizate activitati comemorative la monumentele dedicate revolutiei, nici un reprezentant al institutiilor statului roman sa nu fie lasat sa depuna coroane. LANT UMAN IN JURUL MONUMENTELOR, PE TOATA DURATA CEREMONIILOR.
       Desi nu este greu, nu cred ca revolutionarii sint capabili ca - in ciuda umilintelor la care sint supusi de ceva vreme - sa dea reprezentantilor oficiali ai statului (indiferent de rang ori institutie) acea palma morala pe care acestia o merita.
       Acesta este momentul istoric in care se poate obtine maximum de efect.
       Pentru 99% dintre revolutionari, nu va mai exista o alta ocazie ca aceasta...
       
       

 50 
  : Decembrie 19, 2014, 23:19:32  
Creat de ranit21tg-ms89 - Ultimul mesaj de către Silviu
Am primit un mesaj  cum ca "eroarea" din monitorul 925/18.12.2014 aparut astazi mai face o noua victima printre noi.
La aflare vestii ca nu vom fi pusi in plata atat in 2015 cat si-n 2016 camaradul nostru

                                         Marius Vlasceanu
facad stop cardiac a incetat din viata.Oare cine va plati pentru aceasta crima?
Noua nu ne ramane decat sa transmitem  Sincere Condoleante familiei indurerate si sa ne rugam Bunului Dumnezeu ca sufltul lui sa fie primit in imparatia verde si cu flori.

Cine are imformatii mai multe despre acest eveniment este rugat sa le publice.


Nu ştiu dacă va ajunge la PM dar mi-am făcut datoria!

Am trimis următorul mesaj Dl.PM.

"Domnului Prim Ministru Ponta!


Domnule Prim Ministru Ponta,

doresc să vă aduc la cunoştinţă că astăzi aţi mai repurtat o victorie!

În urma jocului de-a ordonanţa de guvern (OUG nr.83/2014 art.39)

aţi mai răpus un revoluţionar.

Acesta se numea Marius Vlăsceanu !

Felicitări!

Silviu Lazăr.


Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10