Main Content:

Pagini: 1 ... 8 9 [10]

 91 
  : Mai 25, 2020, 08:44:50  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către NVal


Ingrid Mocanu
12 ore ·

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016704823484&fref=nf&__tn__=%2Cdm-R-R&eid=ARBnDYJGbJIgU-G7up_OM0fbNfU5nvB0Kt0h1mRb_zQDcDnkiNJleTWKv7nCR-qZUmI8ZuCgtzk8eIIu
Eu cred că cel care a răspândit zvonul cu preluarea PSD de către Grindeanu în locul lui este chiar Ciolacu&Tudose și gașca lor de #băiețicuochialbaștri.
Pe principiul: vedeți ce vă paște dacă nu mă puneți pe mine președinte PSD? Va veni ăla care se lega cu Ponta de scaune prin sediul Guvernului când l-a dat jos partidul.
Și să se vorbească direct: cum să înlocuiești un securist pesedist care nu face singur 0.0000001% cu unul care nu face nici atât?
Am mai zis: cred că serviciuțele și-au angajat niște băieți pe consultanță cu bani grei, pentru că nu cred că pot naște ei, din căpuțul lor, singurei, așa ceva Smiley
PS - surprinzător totuși, DNA-ul nu a fost băgat pe fir să rezolve și el niște lucruri pe scena politică ... cu Barna, cu Orban, totul pentru țărișoară, desigur Smiley
#fărămanipulare
#fărăserviciiînpolitică

 92 
  : Mai 25, 2020, 08:22:03  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Data până la care rămân valabile ACTELE de IDENTITATE expirateActele de identitate ale cetățenilor români a căror termen de valabilitate a expirat cu cel mult 15 zile înainte de instituirea stării de urgență, potrivit Decretului Președintelui României nr. 195/16.03.2020, rămân valabile pentru o perioadă de 90 zile de la încetarea stării de urgență.

Astfel, având în vedere faptul că starea de urgență s-a instituit în data de 16.03.2020 și a încetat pe data de 14.05.2020, actele de identitate a căror termen de valabilitate a expirat începând cu data de 01.03.2020, rămân valabile până pe data de 12.08.2020.

Actele de identitate care au expirat în această perioadă sunt valabile doar pe teritoriul României și nu pot fi folosite pentru  deplasări în străinătate.

 93 
  : Mai 25, 2020, 08:10:33  
Creat de Marius - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Angela Dragan - socul zilei! Sau Angela merge mai departe.

 94 
  : Mai 25, 2020, 08:07:06  
Creat de oleoleole - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Nicolae Dide
luni, 25 mai 2020
”Pandemia Covid-19 este un fake mai mare decât bomba atomică a lui Ceauşescu, piramida din Bucegi şi conspiraţia 5G luate la un loc!” Adrian Onciu.
O ştire de domeniul fantasticului a trecut aproape neobservată.
Spitalul Municipal Câmpina, instituţie suport-Covid cu 70 de medici, 200 de asistente şi 300 de paturi, tratează un singur pacient. Norocosul bărbat este infectat cu coronavirus. Ceilalţi bolnavi din regiune aşteaptă ca spitalul să se redeschidă şi pentru ei. Aşa a hotărât ministrul Nelu Tătaru. Să lase spitalele goale pe perioada stării de alertă, în lupta disperată cu pandemia. Asta deşi aşteptatul val de decese Covid-19 n-a venit, iar şansele să apară pe ultima sută de metri sunt la fel de mari ca probabilitatea demisiei de onoare a premierului Orban.

Cazul nu este deloc singular. Bate vântul prin zeci de spitale din ţară.
Spitalul din Deva, cu peste 700 paturi și un personal de peste 1.200 de oameni, tratează 97 de bolnavi COVID, din care peste 80% asimptomatici. Adevărații bolnavi mor cu zile, cerșind ajutor pe la porțile spitalelor apropiate.
Au fost secții întregi goale, specialiști în alte afecțiuni care pur și simplu nu au avut ce să facă. În tot acest timp, oameni cu boli grave nu au fost primiți în spital. Așa prevede legea.
Doar ambulanţele cu bolnavi la limita dintre viaţă şi moarte mai pot intra la triaj. Dacă ai vreo boală gravă şi încă nu cazi din picioare, n-ai decât să strângi din dinţi şi să aştepţi o minune. În timp ce tu suferi singur, între patru pereţi, medicii "eroi" şi asistentele din liniile 2 şi 3 se deconectează pe reţelele sociale, în aşteptarea zilei de leafă iar birocrații din Grupul de Comunicare Strategică, în frunte cu Tătaru şi Arafat, se perindă pe la posturile de televiziune să ne explice cât de bine au luptat cu teroristul numărul 1 al planetei.

 95 
  : Mai 24, 2020, 21:58:49  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Fanel Marius Ion · 12 mai la 14:45
https://www.facebook.com/groups/partidulromanilordindacia/?multi_permalinks=2754568334830300%2C2752200928400374&notif_id=1589041807293404&notif_t=group_activityUN ULTIM AVERTISMENT!!!

AI ÎNȚELES PLĂVANE? AI ÎNȚELES BEȚIVANE? AI ÎNȚELES TATARULE? AI ÎNȚELES ARAHATULE? AȚI ÎNȚELES TOȚI CEI CARE FACEȚI PARTE DIN SISTEMUL CRIMINAL?

1.NU NE PUTEȚI IMPUNE „REGULI” SAU „DECIZII” PRIN OUG PRIN CARE NE RESTRÂNGEȚI DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE GARANTATE PRIN CONSTITUȚIE FARĂ LEGE ORGANICA TRECUTA PRIN PARLAMENT VALABILE PE UN TERMEN PRECIS DELIMITAT!

2.NU VEȚI PUTEA SUPRIMA LIBERTATEA DE EXPRIMARE, CU ATÂT MAI PUȚIN PRESA LIBERA, O SPUNE CLAR CONSTITUȚIA!

3.NU VEȚI PUTEA INTERZICE DREPTUL DE A PROTESTA SAU DE A FACE MITINGURI!

4.NU VEȚI PUTEA IMPUNE VACCINAREA OBLIGATORIE NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

5.NU VEȚI PUTEA AMENDA CETĂȚENII PRIN POLITIA DE PROXIMITATE SANITARA!

6.NU VEȚI PUTEA REFUZA ACTE MEDICALE!

7.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA ACTE MEDICALE! NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA TESTARE!

8.PREȘEDINTELE IOHANNIS NU ARE DREPTUL DE A CONVOCA GUVERNUL PENTRU A IMPUNE DECIZII ȘI NICI SĂ SE AMESTECE ÎN PROCESUL DE LEGIFERARE!

9.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN PARCURI ȘI NICI ÎN BISERICI, NU VEȚI PUTEA INTEZICE SĂ ATINGEM OBIECTELE DE CULT!

10.NU VEȚI PUTEA OBLIGA COPIII SĂ SE JOACE ÎN SPATII DELIMITATE DE PRIMĂRIE!

11.NU VEȚI PUTEA IMPUNE TELEȘCOALĂ NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

12.VEȚI ABROGA LEGEA EDUCAȚIEI SEXUALE ÎNCĂ DIN CLASA ZERO RECOMANDATA DE OMS DEOARECE NU AȚI FĂCUT REFERENDUM!

13.NU VEȚI MAI PUTEA TINE ÎNCHISE AMBULATORIILE SPITALELOR, DEOARECE ACESTEA SUNT GOALE PESTE 90%!

14.NU VEȚI PUTEA IMPUNE CERTIFICATE DE SĂNĂTATE DECÂT PRIN REFERENDUM!

15.NU VEȚI PUTEA LIMITA SUB NICI O FORMA CIRCULAȚIA INTRE LOCALITĂȚI!

16.NU VEȚI PUTEA IMPUNE NICI MACAR PRIN LEGE INTRAREA ÎN STATIUNI ȘI ORGANIZAREA DE PELERINAJE LA MĂNĂSTIRI!

17.NU VEȚI PUTEA OBLIGA SĂ FIM TESTAȚI DACA AVEM TEMPERATURA ȘI NICI INTERZICE ACCESUL LA ACTE MEDICALE CONDITIONANDU-LE DE PROTOCOALELE COVID!

18.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA PURTATEA MĂȘTII DECÂT PRIN REFERENDUM!

19.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN MJLOACE DE TRANSPORT FARĂ A GĂSI SURSA DE FINANȚARE A PIERDERILOR ÎNREGISTRATE DE COMPANIILOR DE TRANSPORT ȘI ASTA DOAR PRIN LEGE ORGANICA PE TERMEN PRECIS DELIMITAT!

20.NU NE PUTEȚI ÎNCALCĂ NICI UN DREPT ȘI NICI O LIBERTATE GARANTATA PRIN CONSTITUȚIE NICI PRIN DECIZII, NICI PRIN LEGI PERMANENTE DECÂT PRIN REFERENDUM!

DACA NU VEȚI RESPECTA ACESTE PUNCTE NU VOM RASPUNDE PENTRU CEEA CE VĂ URMA!

AVEM ACȚIUNI FĂCUTE DE AVOCAȚII NOȘTRI, SUSȚINUTE DE ACADEMICIENI, REZERVIȘTI ȘI O PARTE DIN SERVICIILE CE IUBESC ROMANIA ÎMPOTRIVĂ ORGANIZAȚIEI OMS, PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS ȘI GUVERNULUI PNL, CU PROBE ȘI DOVEZI PRIN CARE VĂ INCRIMINAM PENTRU GENOCID PLANIFICAT UMAN ȘI ECONOMIC!

 96 
  : Mai 24, 2020, 20:05:02  
Creat de ranit21tg-ms89 - Ultimul mesaj de către bambilici
Se duc unii dupa altii revii...
Dumnezeu sa il odihneasca!

 97 
  : Mai 24, 2020, 19:25:02  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
UE, acord istoric. Coita îi cere lui Iohannis DECLASIFICAREA: Cu ce a venit Orban la masă?
https://www.dcnews.ro/ue-acord-istoric-coita-ii-cere-lui-iohannis-declasificarea-cu-ce-a-venit-orban-la-masa_750076.html?fbclid=IwAR18DXF3A9qbbZ3sUj4g-ew5GgtfOMOTHWPQ51Z64gExjcOyA5B453OOOTQAlex Coita, co-preşedintele Platformei Social Liberale, cere explicații atât PNL-ului, prin reprezentanții săi de la Guvernare, cât și președintelui Klaus Iohannis, pentru a vedea cum a stat România la masa negocierilor, la Bruxelles.

”Bruxelles-ul a trecut la nivelul următor și România încă se joacă cu termometrul în nisip.

Uniunea Europeană a ajuns săptămâna asta la un acord istoric, care va schimba viețile fiecăruia dintre noi. Vreau să-l întreb pe Președintele Iohannis: ce au făcut autoritățile pentru a se ajunge la acest acord istoric? Vă solicit, domnule Președinte, să puneți la dispoziția publicului elementele declasificate ale contribuției României la negocierile privind Acordul european. Care a fost punctul nostru de vedere? Cum a fost negociat?

Am avut vreo contribuție sau am stat pe margine ca băieții mai mici care stau și sparg semințe pe margine în timp ce cei mari joacă fotbal?

Pe zi ce trece, România, cu Orban la Palatul Victoria e din ce în ce mai ruptă de Europa. Suntem pe dinafară de la marile decizii care se iau la Bruxelles. A trecut o lună jumate de când am scris liderilor europeni și le-am cerut să vină cu o schemă de împrumut garantat în solidaritate de toți membrii UE, care să ne permită să ne reconstruim țara după criză. La câteva zile, am venit și cu proiectul de țară România mea de 10, în care detaliam pe capitole bugetare alocările celor 25 de miliarde de care avem nevoie.

Îl întreb pe Președintele Iohannis: care a fost contribuția României la această dezbatere? Cu ce a venit Orban la masă când s-a discutat la Bruxelles soluția pentru România? Că în presă nu a ieșit cu nimic, doar niște bâlbe penibile.

Păi e posibil, domnilor guvernanți, când țara arde voi să monopolizați agenda publică cu subiectul PENIBIL al termometrelor, care nu doar că nu ajută pe nimeni (este doar o formă fără fond!) dar și riscă să genereze discriminări, pentru că legea e prost făcută (a devenit notorie povestea tânărului cu abces la o măsea care nu a putut intra în farmacie să-și ia antibiotic pentru că avea febră)?

Spuneți că ajutați IMM-urile să ia credite, dar reiese că proiectul este o VRĂJEALĂ pentru că nu iau credit decât puțini, foarte puțini dintre solicitianți, cu toate garanțiile voastrede stat!

Între timp, crește frustrarea românilor referitoare la Europa: nu luăm destui bani, când îi luăm se duc la șmecheri, suntem ținuți afară din Schengen iar românii noștri sunt tratați ca sclavi în Germania, unii se îmbolnăvesc și mor.

UE nici nu poate înlocui politicienii slabi și incompetenți de la noi, nici nu poate acționa în interesul României atunci când ai noștri nu o face, pare că nu înțelege nevoile noastre și că lucrează doar pentru „cei mari." În aceste condiții, e normal să devenim tot mai euro-sceptici.

ȘI TOTUȘI! Lucrurile se schimbă. Atunci când am scris lui Merkel și Ursulei von der Leyen, lucrurile erau pe muchie de cuțit. Statele nordice, cu suflet de contabil și gândire de magazioner, riscau să blocheze prin încăpățânarea lor 70 de ani de integrare europeană.

Și totuși! Merkel a înțeles că degeaba produci, dacă nimeni nu are bani să-ți cumpere marfa.

Planul decis săptămâna asta la Bruxelles este mai mic decât avem nevoie -- 500 de miliarde de euro înseamnă 3% din PIB-ul UE 27, în condițiile în care nemții au injectat deja în economia lor 15% din PIB. Este mai mic, dar este un început, și un început spre un proces de federalizare a UE, în sensul în care să existe un mecanism real și independent de statele mari care să-i ridice pe cei mai săraci, cum suntem noi esticii și sudicii.

Noi am propus acum o lună jumate o formulă prin care să putem lua bani de pe piețele financiare cu garanția TUTUROR statelor UE, adică să avem 26 de giranți care să ne ajute să ridicăm bani repede și la dobânzi mici.

Merkel cu Macron au venit cu ideea ca însăși UE, ca entitate de sine stătătoare, să garanteze acești bani -- nu statele membre. Asta înseamnă 3 lucruri:

- UNU: Bruxelles-ul va putea să se împrumute direct fără să ceară voie de la Merkel

- DOI: Bruxelles-ul va avea un buget mai mare pe care să-l poată da celor săraci, creșterea în primă fază e de 180 de miliarde de euro

- TREI: Bruxelles-ul poate să emită obligațiuni la fel ca un stat suveran.

IAR ASTA E BINE! Pentru că în formula de până acum, aveam o iluzie de UNIUNE atunci când doar cei mari de fapt dictau. Așa, chiar va exista un „fond de rulment" care va fi folosit fără să ceară voie de la Berlin sau Paris. Iar acești bani vor merge să-i ajute pe toți, cu precădere pe cei mai săraci.

În momentul în care am scris lui Merkel, opțiunile UE erau două: destrămare sau federalizare. Destrămarea UE însemna că România revenea în deșertul geopolitic unde am stat toată istoria noastră, la intersecția dijntre imperii.

Federalizarea însemna că puterea mergea de la statele mari la „centru", adică la birocrații de la Bruxelles, care așa robotici cum sunt ei sunt ghidați de reguli stricte și mai greu influențați de lăcomia și interesele unor țări.

Din aceste două opțiuni, aleg a doua! Iar noi hai să ne apucăm de treabă pentru că avem atâtea de făcut în țara asta!” a scris Alex Coita pe Facebook.

 98 
  : Mai 24, 2020, 19:18:56  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către NVal
Guvernul fără program de guvernare, ”Guvernul Meu” cum ne scuipă pe ecrane Joahhnis, secretizează totul. De ce oare?

 99 
  : Mai 24, 2020, 18:51:21  
Creat de florin1989 - Ultimul mesaj de către NVal

 100 
  : Mai 24, 2020, 18:49:06  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către NVal

Pagini: 1 ... 8 9 [10]