Main Content:

Pagini: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 647

Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989

 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #675 : Ianuarie 29, 2008, 23:55:40 »

Cum nici dumneavoastra nu ati facut Stefan Gheorghiu,  doamna Maria  nici eu nu am facut; nu trebuie sa ne suparam pe bietul CONTRA ;probabil este frustat de presedintele lui dar datorita GREVISTILOR FOAMEI are sansa de asi mai completa dosarul cu ce mai poate; Discutiile de pe PORTAL sunt foarte interesante si constructive.Noapte buna, doamna Maria!
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #676 : Ianuarie 30, 2008, 00:32:24 »

Domnule Contra, daca am sa va banez, pe dvs. sau pe altii, nu se va datora vreunui ordin de la centru - singurul pe care-l recunosc e unul metafizic si nu cred ca ar fi cazul sa ne ingrijoram in aceasta situatie - mai repede fiti corect si respectati conditiile unui dialog civilizat. A nu posta acelasi text in mai multe locuri tine de aceste conditii. Nici ironiile si nici inversunarea unora nu ma vor determina sa intervin cat timp tin de dreptul la libera exprimare, dar excesele vor fi sanctionate. Si, va asigur, la numarul de accesari zilnice la care s-a ajuns, un forumist mai putin nici nu s-ar observa, dimpotriva, ar ajuta serverul sa faca fata mai usor traficului. Hai sa revenim la atitudini mai pasnice (si mai corecte) si sa ne urmarim scopurile cu mai mult calm.
Si cum de la centru tocmai s-a ordonat stingerea, va urez noapte buna tuturor!
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #677 : Ianuarie 30, 2008, 08:34:05 »

Comunicat de presa

Termenul ultimativ de 48 de ore pentru dialogul cu autoritatile si partide politice, anuntat public de revolutionarii protestatari la Conferinta de presa de Duminica, 27 ian.a.c., a expirat.

Incepand de miercuri, 30 ian. a.c., revolutionarii aflati in greva foamei isi vor radicaliza protestul prin pichetarea, timp de alte 48 de ore ca nou termen ultimativ, a urmatoarelor institutii si partide politice.

Astfel, astazi, 30 ian.a.c., o delegatie de 8  revolutionarii aflati in greva foamei se va deplasa la:

Guvernul Romaniei - orele 10,00 - pichetare si depunere petitie.
P.D.-L (sediul central) - orele 10,30 - pichetare si depunere petitie.
PNL (sediul central) - orele 11,00 - pichetare si depunere petitie.
PSD (sediul central) - orele 11,30 - pichetare si depunere petitie.
Senat si Camera Deputatilor - orele 12,30 - pichetare si depunere petitie.
Parchetul General - orele 13,00 - pichetare si depunere petitie.


Daca pana joi la ora 16,00 revolutionarii aflati in greva foamei nu vor avea certitudinea dialogului cu aceste
institutii si partide politice, vineri se va lua decizia ca o delegatie a revolutionarilor aflati in greva foamei sa se deplaseze la Strasbourg pentru a protesta: miting si actiuni juridice impotrica autoritatilor romane, ca urmare a atitudinii incalificabile a autoritatilor fata de revolutionarii aflati in greva foamei si fata de revendicarile lor, inclusiv fata de revendicarile sustinute de 135 de personalitati semnatare ale APELULUI PENTRU ADEVAR initiat recent de Sorin Iliesiu, precum si de Alianta Civica sau de diferite organizatii sindicale.

Marti 29 ian.a.c., revolutionarii aflati in greva foamei au cerut din nou Presedintiei Romaniei sa faca toate eforturile pentru realizarea dialogului in conditiile promise la intalnirea din 12 ian.a.c. cu D-l Traian Basescu - Presedintele Romaniei, care a avut loc la Palatul Cotroceni: dialogul cu institutiile statului si partide politice sa aiba loc la Palatul Cotroceni, in prezenta D-lui Presedinte al Romaniei, ca mediator.

29 ian.2008


Revolutionarii protestatari aflati in greva foamei

Reprezentantii acestora si reprezentantii celor care sustin revendicarile comune cu dezideratele societatii civile:
Teodor Maries – Presedinte, Asociatia 21 Decembrie 1989
George Costin - Presedinte executiv, Blocul National al Revolutionarilor
Sorin Iliesiu – Vicepresedinte, Alianta Civica
Stefana Bianu - Vicepresedinte, Consiliul Mondial Roman
Liviu Antonesei – Presedinte, Fundatia Culturala Timpul, Iasi
Antonie Popescu – Senior, Liga Studentilor, 1990
Pompiliu Alamorean – Presedinte, Fundatia Nationala a Revolutiei din Decembrie 1989 - Timisoara
Nicolae Banutoiu – Presedinte, Asociatia Adevar si Dreptate
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #678 : Ianuarie 30, 2008, 11:39:34 »

Doamna Maria la o verificare mai atenta veti constata ca anumite persoane care figureaza in ambele parti ale listei cu buni si rai revolutionari sunt din aceeasi asociatie.Exemplu:LNLVRD CEM 89 Bucuresti.Ce explicatie are de dat presedintele acestei asociatii? Il asteptam deoarece este cel care a promovat aceste dosare.
Memorat
 • iulia
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #679 : Ianuarie 30, 2008, 14:04:54 »

 Shocked nu gasesc listele cu duplicatele...nu stiu unde sa le caut...care pagina de start...multumesc, nu stu cine este nesimtitu si cine este cotra...imi spune cineva...
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #680 : Ianuarie 30, 2008, 19:45:19 »


Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #681 : Ianuarie 30, 2008, 21:37:40 »

CE SE INTIMPLA, DRAGI COLEGI SI PARTENERI DE FORUM? E CEVA CARE NU VA CONVINE SAU ATI DECIS SA VA SOLIDARIZATI CU REVOLUTIONARII AFLATI IN GREVA FOAMEI?   TEMESAN: PUNCTUL TAU DE VEDERE DUPA ACEST COMUNICAT, TU " FIIND LA INTERIOR SI AVIND INFORMATIA REALA" CA VOR URMA,UNUL CITE UNUL,  CEILALTI MEMBRII AI COMISIEI cit si parte din angajatii  SSPR CARE AU PACTIZAT CU SPAGARII, CARE ESTE?  DECLARATIA DE AVERE PENTRU CEI DIN SSPR SAU COMISIA SSPR; Cu ce  avere ai intrat in SSPR si ce au mai dobindit in timpul exercitarii mandatului; AICI,INTRADEVAR SS ESTE VICTIMA DAR NU A NOASTRA CI A LOR........Urmeaza.....
« Ultima modificare: Ianuarie 30, 2008, 21:40:27 de către DAN PERJU »
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #682 : Ianuarie 30, 2008, 22:08:06 »

"Baga tare"Domnule Perju,dati cu sprei anti jigodii pe la SSPR si pe urma chemati un sobor de preoti,sa curete locul,aveti grija sa nu vina altii asemanatori cu cei din-ainte,si nu ar strica sa mergeti cu deratizarea si in teritoriu.Bafta!
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #683 : Ianuarie 30, 2008, 23:37:31 »

 
MA BUCUR CA A INCEPUT SA SE CEARNA SITA LA SSPR,DAR DOAR CU UN STRUGARIU NU SE FACE PRIMAVARA. ORCCUM E UN INECPUT BUN , UN CASTIG MORAL MERITAT DE CEI CARE AU CERUT , NU ODATA, SA FIE SCHIMABAT ACEST OM.

AR FI BINE DACA AVETI TIMP SA CITITI ACEST ARTICOL DIN ROMANIA LIBERA;

Revolutia, furata a doua oara
 Dan Stanca
Marti, 29 Ianuarie 2008
A doua, a treia, a cata oara?… La doua decenii de la acel aproape neverosimil decembrie 1989, problema furtului sau a pangaririi revolutiei romane este mai actuala ca niciodata. Daca n-ar fi, de ce revolutionarii de atunci ar mai fi acum in greva foamei, fara asistenta medicala sau cu una extrem de precara? Logic, nu? Daca oamenii acestia isi risca sanatatea o fac fiindca isi dau foarte bine seama ca asa nu se mai poate. Nu intamplator lor li s-au asociat centrale sindicale, precum si o buna parte a societatii civile reprezentate de
       
numerosi intelectuali. Prin actul lor eroic – sa nu ocolim  cuvintele mari –, ei infirma vechea si igrasioasa judecata potrivit careia timpul le repara pe toate, ne ajuta sa uitam si ne ingroapa intr-o dulce nepasare. Timpul a trecut, dar ranile sunt vii, deschise, sangerande. Cei care au iesit atunci in strada si care si in vara anului 1990 au considerat ca nu se pot resemna in fata puterii lui Iliescu, riscand astfel confruntarea cu detasamentele proletare aduse de "emanat", nu au vrut privilegii. Nu s-au gandit ca gestul lor de atunci le-ar putea aduce avantaje materiale. Nici vorba de asa ceva. Ei au facut atunci ceea ce foarte multi doreau, dar le era teama. Au stat in strada impotriva unui regim inuman. Nu stiau ce va urma, dar voiau ca acel regim sa nu mai fie. Din punctul lor de vedere, a fost revolutie, si nu lovitura de stat. De jos in sus privind lucrurile, in Romania lui decembrie 1989 a avut loc o revolutie autentica. Privind de sus in jos, incep sa apara contururile loviturii de stat si ale aranjamentelor de culise. De aceea e cu atat mai grav ca tocmai aceia care au planuit lovitura de palat sa spuna ca a fost NUMAI revolutie, de parca ceea ce puneau ei la cale ar fi fost rusinos si necurat si trebuia ascuns sub pres. De Ceausescu trebuia scapat oricum, si prin baricadele ridicate in fata la "Inter", dar si prin plimbari conspirative la umbra castanilor din Herastrau. Dar daca asa au stat lucrurile, daca si unii si altii au contribuit la inlaturarea lui Ceausescu, atunci sa fie cinste. si sa nu ajungem in anul de gratie 2008 – fie si intrati in UE si NATO – cu oameni care fac greva foamei tocmai intru apararea adevarului si a demnitatii umane. Caci asta vor revolutionarii, o doleanta de bun-simt, ca certificat de revolutionar sa nu aiba  ofiterii de militie si de securitate care atunci se aflau de partea cealalta a baricadei. Or fi fost evenimentele din decembrie complexe, asa cum nu pregeta sa le considere cei care iubesc amestecarea si deci murdarirea apelor, dar prea multa complexitate e strigatoare la cer. Adica revolutionar e si acela care m-a impuscat, care m-a schilodit, care m-a calcat in picioare? Oare revolutia a fost chiar atat de "mamoasa" incat ne vara pe toti sub fustele ei? Prea de tot! Intelegem, il vedem pe lista certificatelor si pe acela care atunci nu se afla in tara… Hai, treaca, fie, inchidem ochii… Dar sa ajungem cu "neglijenta" pana acolo incat sa-i admitem chiar si pe cei care au actionat atunci spre inabusirea revolutiei? Prea de tot…  S-o fi amestecat atunci sangele cu praful din strada, dar in timp s-au decantat si doar de aceea suntem oameni, ca sa decantam, caci altfel paleste foaia de istorie in fata nesimtirii noastre…
Au trecut 18 ani, am intrat in UE si in NATO. Acestea erau obiectivele atunci in decembrie ‘89? Fireste, erau, mai mult sau mai putin explicit, dar fiindca le-am atins sa trecem cu vederea alte si alte infamii, printre care la loc de cinste se numara si aceasta a revolutionarilor falsi?  O intrebare binevenita in an electoral…
Memorat
 • dorianakis
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • I WANT TO BELIEVE
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #684 : Ianuarie 31, 2008, 00:00:06 »


Stie cineva cat timp sunt valabile permisele CFR din 2007? Se poate circula cu ele in 2008? Pana cand? (anul trecut parca erau valabile pana in luna mai, conform unui protocol incheiat intre SSPR si CFR). Anul asta cum este?
Memorat

THE TRUTH IS OUT HERE - TRUST NO ONE
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #685 : Ianuarie 31, 2008, 01:47:13 »

Shocked nu gasesc listele cu duplicatele...nu stiu unde sa le caut...care pagina de start...multumesc, nu stu cine este nesimtitu si cine este cotra...imi spune cineva...

Calea este urmatoarea: Home - Documente - Nereguli si Infractiuni - Imposturi si Impostori - Problema certificatelor duplicat.
In masura posibilitatilor, se fac adaugiri in sectiunile Portalului. E bine sa le vizitati periodic pentru a descoperi lucrurile noi postate, articole, imagini, documente, materiale aduse de noi sau transmise de colaboratori.
Memorat
 • contra
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 35
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #686 : Ianuarie 31, 2008, 10:28:26 »

BA NESIMTITULE NU AM SI NICI NU AM NEVOIE DE CERTIFICAT PT SIMPLU MOTIV CA NU AM PARTICIPAT LA REVOLUTIE ERAM PREA MIC DAR TATA Huh? DACA MAI ERA ITI DADEA MUIE JAVRA ORDINARA DACA TOT ZICI CA TU AI INLOCUIT PE STRUNGARIU AI VREA TU SA TE DUCI TU IN LOCUL LUI AI MAI AVUT O TENTATIVA DA SA LASAT CU ZUGRAVELI SI CAUTARE DE MICROFOANE NESIMTITULE AI MAI SCOS UNA PLANUL PS DIST AI CERUT DOCUMENTE DE LA FRATI TAI DIN SIBIU SI TARA ZI MA JIGODIE SE NUMEA LIGA SPAGI SI SCHIMBAT NUMELE SE CAUTA CAND SECRETARUL DE STAT SE HOTARASTE SA VA DEA PE MANA PARCHETULUI PE TOTI TRISORI  SI IMBRLIGATORI NU MAI STRIGI A LOVIT UN REV LA BAGAT IN SPITAL E SEA INTRA SALVAREA DA A UITAT SATI DEA HALATU NESIMTITULE   ALO ADMINU NUS SINGURUL CARE POSTEZA DE MAI MULTE ORI SI ORCUM NU TE INTEPARTEZI DE DAN PERJU PREA MULT CE CONTEZA UN FORMIST (UN REVOLUTIONAR MAI PUTIN) RUSINEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #687 : Ianuarie 31, 2008, 16:08:09 »

Domnule Contra, nu stiu cine sunteti si nici n-am sa pierd timpul ca sa aflu. In mod normal, ar fi trebuit sa va banez fara a va mai raspunde la afirmatiile jignitoare. Daca nu o fac e pentru ca doresc sa folosesc cazul ca exemplu pentru ceilalti forumisti. Dar daca veti continua cu expresii de genul „ba nesimtitule”, „javra ordinara” etc. o sa fiti banat fara alte atentionari si fara sa-mi fac probleme ca elimin un revolutionar de pe Froum – cu atat mai mult cu cat, dupa afirmatiile dvs. de mai sus, nici nu faceti parte dintre ei. Nu e deloc rusinos sa-i inchizi gura unuia care profereaza injurii. Va asigur ca nu obtineti nici un avantaj din folosirea unor asemenea expresii si ca, dimpotriva, un limbaj civilizat v-ar aduce in avantaj.
Privitor la postarile repetate si in diferite subiecte, i-am atentionat si pe altii si n-ar trebui sa va considerati discriminat. Orice redundanta ingreuneaza comunicarea – e bine sa le evitam macar pe cele care pot fi cu usurinta inlaturate. Ceilalti vad ca au inteles, nu s-au suparat si si-au corectat comportamentul.
Va asigur ca nici atitudinea si limbajul domnului Perju nu ma incanta. Totusi, dansul si-a reprimat iesirile necontrolate de pe vechiul forum si se observa o oarecare preocupare pentru alegerea cuvintelor. Mai mult, dupa o perioada in care a adus doar acuze, a incercat sa vina si cu probe in sprijinul celor afirmate. Ca acestea nu sunt convingatoare, e o alta problema. Important este faptul ca si cei mai excesivi forumisti incep sa inteleaga ca trebuie sa se supuna cerintelor unui dialog civilizat, alternantei afirmatie-demonstratie, rezervarii unui loc mai important dovezilor pe care le au decat concluziilor trase ex abrupto, o atentie mai mare acordata cerintelor intrlocutorilor etc.
E loc pentru toata lumea pe Forum. Va cer sa nu-l poluam.

Memorat
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #688 : Ianuarie 31, 2008, 16:08:45 »

Legea de functionare a CNSAS a fost declarata neconstitutionala. cum comentati?
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #689 : Ianuarie 31, 2008, 16:19:46 »

De fapt pun o intrebare fireasca ;De care structura sau din care structura a statului abilitata sa dea sentinte face parte CNSAS ?
Memorat
Pagini: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 647
Schimbă forumul: