Main Content:

Pagini: [1]

Nu puteti voi cotiza, cat pot eu fura

  • un urmas
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 508
  • Vezi Profilul
Nu puteti voi cotiza, cat pot eu fura
« : Iunie 04, 2013, 20:50:42 »

Din ciclul..CUM SA FURI CA NESIMTITUL..episodul 5
Stimati colegi de suferinta, urmasi, raniti, retinuti si luptatori remarcati, invalizi si mutilati ai revolutiei din 89, cititi, luati aminte si nu va lasati pacaliti de vreun nenorocit de presedinte de asociatie, asa cum am patit noi, membrii acestei Asociatii Covasna- Harghita.
Dupa cum stiti, am prezentat in episoadele anterioare faptele savarsite de presul Asociatiei noastre, care au fost descoperite de mine, care au fost aduse la cunostinta membrilor, si care au fost convocati la sedinta extraordinara, pentru analizarea situatiei create, si luarea masurilor ce se impun.
Astazi, presul penal care a fugit acum doua saptamani in concediu, pentru nu a da explicatii si socoteala membrilor , si-a intrerupt brusc (asa cum si l-a si luat) concediul, si s-a prezentat la sediul Asociatiei, care se afla in cladirea Prefecturii Covasna inca din anul 1990, si cu de la sine putere, (caci prostia nu are margini), a inaintat o adresa catre subofiterul jandarm care asigura accesul in aceasta institutie, prin care imi interzicea accesul in sediul Asociatiei. In mintea lui ingusta, caci de ..prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul.. se crede si prefect, sau comandat al detasamentului de jandarmi din municipiu, emire acte cu antetul Asociatiei, pe care le imprastie prin toata Prefectura. si CA SA DEA SI CU MUCII IN FASOLE, a intocmit un proces verbal de sedinta ordinara, prin care propune excluderea mea din Asociatie, m-a exlude cu de la sine putere, (in procesul verbal specifica ca m-am autoexclus), (ca nici nu mai stiu ce sa cred) pe motiv ca i-am cerut explicatii privind modul de cheltuire a banilor Asociatiei, fara justificare, si fara a prezenta faptic materialele din documentele fiscale.
Acest individ penal , timp de 4 ani nu a prezentat membrilor Asociatiei nici o dare de seama privind incasarile si cheltuielile facute, nu a convocat Adunarea Generala pentru alegeri din 2 in 2 ani asa cum prevede Statutul, nu a acceptat comisie de cenzori , asa cum prevede legea, in concluzie s-a crezut ca pe MOSIA LUI, fara sa dea socoteala nimanui, si asta ar fi mers la infinit, daca nu as fi descoperit hotiile lui, si nu m-as fi razvratit, pentru incetarea acestor faradelegi.
Acum stau si te intreb, presule penal, ce vei face luni, cand vor venii membrii sa iti ceara sa dai socoteala, si sa iti verifice dosarele financiar-contabile, ce vei face? Ii vei exclude pe toti? Dar cand vor venii si organele de control ale statului, ce vei face? nu ii vei lasa sa intre in sediul Asociatiei? Dar cu presa si mass/media ce vei face? Iti spun eu...nu mai poti face nimic....dute la DNA si preda-te penalule VLAD ENE.           
Concluzie.....vai de poporul ca nu stie sa isi aleaga conducatorul.
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
Pagini: [1]
Schimbă forumul: