Main Content:

Pagini: 1 ... 71 72 [73] 74 75

Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor

Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1080 : August 08, 2019, 20:38:05 »

Dumneavoasta confundati lucrurile. Secretarul de stat este omul guvernului, nu al nostru.
Din acest punct de vedere, cel in culpa este dl Bjoza, aflandu-se in clara incopatibilitate.
Datoria de a ne apara interesele ste a structurilor de conducere a asociatiilor de revolutionari.
In rest va impartasesc nemultumirea, insa problema imaginii noastre ramane asa cum am spus.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1081 : Septembrie 10, 2019, 19:24:29 »

Celor are nu inteleg de ce trebuie acordata atenite imaginii (peronale, organizationale, de grup social, celei nationale), poate ca acest experiment le va da de gandit.

Bogdan Ionete 6 august
În 1969, profesorul Philip Zimbardo de la Universitatea Stanford a realizat un experiment unic în psihologia socială. El a luat două mașini identice și le-a lăsat în stradă în două locuri foarte diferite: una în Bronx, zona rău famată din New York și cealaltă în Palo Alto, o zonă bogată din California. În câteva ore, mașina din Bronx a fost prădată și distrusă. Mașina lăsată în Palo Alto, în schimb, a rămas intactă. Este ușor de atribuit cauzele crimei sărăciei cartierului, dar, cu toate acestea, experimentul a continuat. Când mașina din Palo Alto era încă nedeteriorată după o săptămână, cercetătorii au decis să spargă unul dintre geamuri. Rezultatul s-a schimbat. Furtul și vandalismul au redus vehiculul la o epavă. Ca în Bronx. De ce geamul spart într-o mașină abandonată într-un cartier liniștit este capabil să declanșeze un astfel de proces? Nu este sărăcia, ci ceva care are legătură cu comportamentul uman. Un geam spart într-o mașină abandonată transmite un sentiment de dezinteres și lipsă de reguli. Și fiecare nou atac suferit de mașină reafirmă această idee. Experimentele ulterioare au arătat că, dacă după ce s-a spart fereastra unei clădiri, iar aceasta nu este reparată, toate celelalte vor fi în curând sparte. Dacă o comunitate prezintă semne de deteriorare și acest lucru nu pare să intereseze pe nimeni, crima se va dezvolta în curând. Această „teorie a geamurilor sparte” nu este decât o ipoteză valabilă pentru a înțelege degradarea societății și lipsa de respect pentru valorile coexistenței civile. Lipsa educației și formarea culturii sociale generează o țară cu „geamurile sparte”. O țară în care nimeni nu este dispus să le repare. Îți amintește ceva?[lucrare de artă: Jordan Griska] #educatie
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5651
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1082 : Septembrie 20, 2019, 16:16:33 »

Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1083 : Octombrie 07, 2019, 11:27:00 »

Despre cum să fii penibil!
În lipsă de preocupări serioase, deținătorii de certificate din Moldova (a se vedea ca nu folosesc cuvintul ”revolutionar” deoarece nu am certitudinea că se suprapune peste deținătorii de certificate care sunt majoritari) au făcut un așa zis ”Protocol”.
 Păi să ne distrăm: La pct.2: Ce treabă ae ANAF-ul cu ideile și principiile protocolului. Asociatia nu se inregistrează la ANAF ci in Registrul Asociatiilor și Fundațiilor. Anaful se ocupă cu venituri, cheltuieli, chestii din astea.
 La pct 3- ce-i pasă secretarului de stat de o entitate pivată, că cine o conduce. Sau e pregatirea pentru ”negocieri” de jobri la stat? La pct 4-, traducerea e cam așa: ”băăă, nu condusă, bă, ci coordonată. Care o fi de fapt diferența, că e cam in coadă de pește ( păstrăv, biban sau somn) treaba aici cu condusul.
Sau de fapt mașina se conduce, nu asociatia...sau entitatea fără personalitate juridică.?! Ahaaa..
La punctul 5, no comment După 30 de ani ați luat actul? Păi unde e actul ăla pe care l-ați luat mă? Ia să vedem! Pfff, de aia nu il mai găseam noi, că l-au luat (șutit, ciordit) oasmenii cu Protocolul. Ahaaa.
 La pct 6, traducerea e așa: Vrem banii care ni s-au tăat că nu am mai incăput în Lege. Mă șmecherilor, poi Legea 341 in integralitatea ei, ce expresie enervantă, e cu OUG 95 INCLUSĂ. Deci vă spuneam eu că toți au fost de acord in 2014 cu OUG 95, de aia nu ai iesit la proteste.
 Pct 7 e tare! PĂI SUNT IN PLATĂ TOTI.  I MEAN,revolutionarii. Că deținătorii de certificate sunt altceva. Dar și ăștia iau 0,6 la pensie. Pt unii e nasol, că ei erau pensionați de vreo 30 de ani, ”munca” pt ei fiind echivalentă cu o injurătură de mamă, fie ea și mașteră...sau....”Meșteră” că nu mai știu..Și acel 0,6 il iau și deținătoii de cetificate, fie că a fost sau nu revoluționari.
 La punctul 8, Protocolul însă dă lovitura de grație: Păi baza de calcul e actualzată băi șmecherilor chiar prin lege. E actualizată chiar pe anul în curs, încă de când s-a dat Legea Bugetului de Stat. Ce aveți mă cu Bugetul? Sunteți la guvernare sau în Parlament?
[/15]
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1084 : Octombrie 07, 2019, 21:09:04 »

Mai Oprea iar areti cit esti de nestiut o asociatie se conduce nu numai masina se coduce vezi OU26/2000
Organizarea si functionarea asociatiei
Art. 20.
Organele asociatiei sunt:
 a) adunarea generala;
 b) consiliul director;
 c) cenzorul sau, dupa caz, comisia de cenzori.

Art. 21.
(1) Adunarea generala este organul de [size=14pt]conducere[/size], alcatuit din totalitatea asociatilor.
 (2) Competenta adunarii generale cuprinde:
 a) stabilirea strategiei si a obiectivelor generale ale asociatiei;
 b) aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil;
 c) alegerea si revocarea membrilor consiliului director;
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1085 : Octombrie 07, 2019, 21:15:09 »

IAR AI DEMONSTRAT CA POTI FI CEL MAI PENIBIL
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1086 : Octombrie 08, 2019, 09:40:43 »

Am fost naiv...
...să cred în unirea revolutionarilor. Am lansat mesaje înaintea întâlnirilor de la Alba cum că unirea se poate face doar prin asumarea de către fiecare a propriilor fapte. Nimeni , sau aproape nimeni nu e dispus să mai stea ”de vorbă” cu propria conștiință. De ce?! Poate fiindcă s-a alterat de atita minciună repetată din gură, de spraconștient. S-a dus această ”gălăgie” până la nivel de subconștient, un fel de picătură chinezească venită dintr-un soi de instinct nici măcar animalic. Pentru că animalul muncește ca să-și procure hrana, e neavând arma speculațiilor mincinoase. Animalul nu poate minți sau nu se poate autominți. Atât de mult s-au autoîmpăunat unii cu faptele lor din Revoluția văzută la televizor din orașele în care eroismul consta in trântirea de caldarâm a tabloului lui Ceaușescu, cu ocazia beției de Crăciun, încât azi, la vârsta apropiată a unei senilități înlocuitoare de serenitate, chiar și ”plăsmuitorii” au ajuns să-și creada minciunile. Adică atunci când creezi o minciună,conștient fiind de acest lucru, o repeți pe unde apuci ca să îți faci rost de un certificat purtător de drepturi, te trezești că după câțiva ani o iei de bună, de reală. Ce degradare psihică mai mare poți cunoaște decât această schizoidie paranoidă? Sigur, azi dacă stai de vorbă cu acești ”plămăditori” ajungi ca tu, cel care ai luptat pe bune , ai simtit glontele suierându-ți pe la urechi, poate luând cu el și o bucată din tine, să te rușinezi a mai povesti faptele proprii. Fiindcă poveștile ”sf” din Gura Humorului, Botoșani, Vaslui, Rm. Vâlcea, Câmpulung Moldovenesc par a le umbri pe cele din Bucuresti, Sibiu, Timișoara, Lugoj, Cluj, Arad, Cugir, Tg Mureș. Adevărul celor din urmă nu prea e mișto, și unui popor schizoid îi plac minciunile frumoase. Asta rezultă și din votul zonal, la aproape 30 de ani. Unde a fost Revoluție pe bune, cu eroi pe bune, PSD nu a câștigat niciodată. Unde s-a spus că ar fi fot Revoluție, PSD a câștigat mereu. Adică tot PCR.
Deci nu merge cu unirea visată de unii ca să-și blindeze faptele imaginare și revoluțiile imaginare. ASUMAREA mult trâmbițată de dobitoci ca mine nu se va intâmpla niciodată. Fiindcă ea ține de conștiință de regulă, dar acum, cind vă scriu, ea deja ține și de libertatea fiecăruia în sens penal ... Deci...ghinion cum ar spune Johannis. [size=15pt][/size]
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1087 : Octombrie 08, 2019, 10:58:56 »

Apropo de imaginea Revolutiei din 1989, iata o postare de pe Facebook a domnului Ringhilescu.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1088 : Octombrie 08, 2019, 11:01:31 »

Si tot de la el vine si aceasta informatie, care este grava daca e adevarata. Stie cineva mai mult?

Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1089 : Octombrie 18, 2019, 09:18:00 »

Este slaba preocuparea revolutionarilor romani pentru propria imagine si pentru cea a Revolutiei din Decembrie 1989, desi clameaza mereu necesitatea prevenirii continuei ei degradari in spatiul public, iar incercarile stangace, reprosurile lansate pe Facebook si chiar tacerea fac mai mult rau decat bine, fiind in mod evident fenomene contraproductive.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1090 : Octombrie 18, 2019, 09:20:54 »

Canalul ARTE a difuzat in acest an - al treizecilea de la prabusirea sistemului antiuman condus de la Moscova - un serial despre vestigiile arhitectonice ale comunismului in diferite tari captive dupa Cortina de fier. Se numeste URBEX ROUGE si il puteti vedea accesand linkul www.arte.tv/en/videos/086743-001-A/east-germany-the-red-army-vanishes.

Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1091 : Octombrie 18, 2019, 09:40:25 »

Cu exceptia unei sume consistente acordate de stat Muzeului Revolutiei din Timisoara, la noi nu e nimic clar in privinta acestei aniversari si daca nu ar fi fost vernisata expozitia "Brazii" la inceputul anului, nimic cu adevarat semnificativ nu s-ar fi intamplat pana acum, festivalul filmului de la Rasnov, care a avut aceasta tema in acest an, dovedindu-se a fi o manipulare #rezist, inca o incercare de rescriere a istoriei, de manipulare a ei in interesul unora, sau altora. Pana acum revolutionarii au fost pe nicaieri si, in ciuda unor proiecte - depuse la institutiile statului, sau doar schitate si publicate in social media -, nu s-a facut nimic important, nimic care sa marcheze onorabil importanta evenimentului istoric si semnificatia lui in acest moment aniversar.
Memorat
 • thunder66
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1211
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1092 : Octombrie 18, 2019, 19:16:35 »

Ma vad obligat sa ii raspund lui DJ Radio ... ca la Alba Iulia s-a constituit o organizatie formata din mai multe asociatii din orasele martir a Romaiei. Din aceasta forma sociativa NU fac parte decat ASOCIATII prin reprezentantii lor LEGALI. El reprezentand ... pe nimeni, NU i s-a permis accesul. Asa era si normal.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2473
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1093 : Octombrie 18, 2019, 20:01:23 »

SE PARE CA VA TREBUI SA MODIFICAM LEGEA(DENUMIREA)341. iN CURIND V A TREBUI SA INTRODUCEN IN LEGEA rECUNOSTINTEI SI PE URMASI LUI DECEBAL, SAU CEL PUTIN PE URMASI PASOPTRISTILOR DE LA 1848.

http://sspr.gov.ro/docs/comunicate/decizia%20342.pdf
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1094 : Octombrie 23, 2019, 11:02:11 »

Fiecare aniversare/comemorare a Revolutiei din Decemvrie 1989 a avut parte de sfidarile ei, de jignirea si impilarea revolutionarilor. Anul acesta, fiind vorba de una deosebita - trei decenii de la evenimentul istoric -, abunda in asemenea mizerii, ajungandu-se pana la umilirea pe fata a intregii natiuni.
« Ultima modificare: Octombrie 23, 2019, 11:21:14 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 71 72 [73] 74 75
Schimbă forumul: