Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 49

SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI

 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« : Noiembrie 24, 2013, 23:26:28 »

Am deschis acest nou subiect pentru a fi mai usor  TUTUROR CELOR INTERESATI DE SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 si cu bune si cu rele ...va multumesc tuturor celor care vreti sa sprijiniti activitatea unor colegi de ai vostri care vrea sa faca lumina odata pentru totdeauna privind imaginea negativa care s-a propagat in ultimul timp din partea politicului ,a mass-mediei interne cat si a unor asa-zisi revolutionari infiltrati in miscarea revolutionara ,facandu-ne rau ,dezbinandu-ne si nu in ultimul rand vrand sa anihileze acest fenomen numit REVOLUTIA ROMANA SI ADEVARATII REVOLUTIONARI ,EROI IN VIATA AI NEAMULUI ROMANESC ...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!... Kiss
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #1 : Noiembrie 24, 2013, 23:31:55 »

COMUNICAT

REFERITOR LA PUBLICAREA SITUATIEI PRIVIND INDREPTAREA ERORILOR SI GRESELILOR APARUTE prin PUBLICAREA TUTUROR MONITOARELOR OFICIALE, in perioda 1990 - 2000, prin care au FOST ACORDATE TITLURI DE REVOLUTIONAR, in conformitate cu prevederile Legii nr. 42 / 1990, denumit “ERATA”, precizam :

- in Monitorul Oficial al Romaniei Partea 1, nr. 277bis din data de 24.04.2002, AU FOST INDREPTATE o parte dintre erorile si greselile aparute in publicarea TUTUROR DECRETELOR prin care au fost acordate TITLURI de revolutionari in conformitate cu prevederile si rigorile legislatiei in vigoare.
ASTFEL pentru persoanele care se regasesc in acest monitor oficial, DATELE DE IDENTITATE ale revolutionarului in cauza, SE CITESC in conformitate cu acesta.

EXEMPLU :
01. - pagina 1, in :
ERATĂ
PENTRU CORECTAREA ERORILOR ŞI GREŞELILOR FĂCUTE ÎN ANEXELE NR. 1 DIN DECRETELE 37/2000 PUBLICATE ÎN M.O. 100 BIS/07 MARTIE 2000 ŞI 571/2000 PUBLICAT ÎN M.O. 399 BIS/25 AUGUST 2000
ANEXA NR. 1
EROI MARTIRI
PRIMA PERSOANA DIN TABEL : POPTELECAN IOAN.
Pentru acesta :
- numar certificat : 14
- DECRETUL prin care i-a fost atribuit titlul : DECRETUL nr. 37/2000,
- DATELE de indentitate sunt cele prezentate cu aceasta ocazie si NU CELE PUBLICATE in Monitoarele Oficiale nr. 100bis/2000 si 399bis/2000.
DACA VE-TI VERIFICA CELE DOUA MONITOARE OFICIALE INDICATE, VE-TI CONSTATA LA DATA PUBLICARII LOR, urmatoarele :
- CERTIFICATUL CU NR. 14, penumele EROULUI MARTIR - POPTELECAN IOAN a fost OMIS de la PUBLICARE.
Prin Monitorul Oficial al Romaniei Partea 1, nr. 277bis din data de 24.04.2002 :ACEASTA GRAVA EROARE A FOST INDREPTATA!

02. - pagina 4, in :

ERATĂ
PENTRU CORECTAREA ERORILOR ŞI GREŞELILOR FĂCUTE ÎN ANEXELE NR. 2 DIN DECRETELE 37/2000 PUBLICATE ÎN M.O. 100 BIS/07 MARTIE 2000 ŞI 571/2000 PUBLICAT ÎN M.O. 399 BIS/25 AUGUST 2000
ANEXA NR. 2
LUPTĂTORI PENTRU VICTORIA REVOLUŢIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 - REMARCAŢI PRIN FAPTE DEOSEBITE
PRIMA PERSOANA DIN TABEL : ZAPOROJAN ADRIAN.
Pentru acesta :
- numar certificat : 24
- DECRETUL prin care i-a fost atribuit titlul : DECRETUL nr. 37/2000,
- DATELE de indentitate sunt cele prezentate cu aceasta ocazie si NU CELE PUBLICATE IN Monitoarele Oficiale nr. 100bis/2000 si 399bis/2000.
DACA VE-TI VERIFICA CELE DOUA MONITOARE OFICIALE INDICATE, VE-TI CONSTATA LA DATA PUBLICARII LOR, urmatoarele :
- in Monitorul Oficial al Romaniei Partea 1 nr. 568bis/2000, in pag. 3 unde sunt publicate persoanele carora le-au fost atribuite titlurile de “LUPTĂTORI PENTRU VICTORIA REVOLUŢIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 - REMARCAŢI PRIN FAPTE DEOSEBITE”, la numarul curent 15(precizat in parteastanga) si numarul de certificat 21(precizat in parteadreapta), REVOLUTIONARULUI ZAPOROJAN ADRIAN, i-au fost corectate : data nasterii PUBLICATA INITIAL GRESIT, respective 09.10.58 in loc de data nasterii corecta : 11.10.51.
Prin Monitorul Oficial al Romaniei Partea 1, nr. 277bis din data de 24.04.2002 :ACEASTA GRAVA EROARE A FOST INDREPTATA!

Prin PUBLICARE ACESTEI LUCRARI, am dorit sa venim IN SPRIJINUL REVOLUTIONARILOR HAITUTI de actual conducere a SSPR, care fara o documentare concreta a preferat sa trimita mii de persoane in instanta, motivand “au aparut in ERATE”, actiune prin care REVOLUTIONARII SUNT PUSI IN SITUATIA DE A-SI DOVEDI NEVINOVATIA.
In acest fel URMARIM SA AJUTAM REVOLUTIONARII CARE NU DISPUN DE SUME DE BANI PENTRU ANGAJAREA APARATORILOR.
   ACEASTA LUCRARE PUBLICATA, o COMPLETAM cu publicarea CENTRALIZATOARELOR care sunt ordonate conform dosarelor inaintate la Tribunalul Bucuresti, de catre SSPR, prin care este solicitata anularea abuziva a certificatelor catorva mii de EROI AI NEAMULUI ROMANESC.
In aceste CENTRALIZATOARE este prezentata SITUATIA CONCRETA A FIECARUI REVOLUTIONAR(persoana) care este cuprinsa in dispozitivul dosarului de instant precizat.
   Pentru orice nelamurire, va stam la dispozitie cu toate amanuntele, insa, functie si de timpul nostru pe care ne STRADUIM SA IL AFECTAM ACESTEI ACTIVITATI si mai avem rugamintea de a ni se adresa in mod civilizat ori de cate ori aveti cate o nelamurire …VA MULTUMIM !...

 
NUMAI LOGATI VETI PUTEA VEDEA SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ... Roll Eyes Grin Kiss
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11486
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #2 : Noiembrie 24, 2013, 23:32:53 »

Bravo. Succes!
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #3 : Noiembrie 24, 2013, 23:40:15 »

O echipa de oameni NORMALI care IUBESC REVOLUTIONARII si nu DORESC "DISPARITIA" ACESTORA LA COMANDA LUI ILICI, a inceput realizarea CURATENIEI. Voi prezenta in scurt timp ADEVARATA EVIDENTA A REVOLUTIONARILOR PROMOVATI LEGAL CU RESPECTAREA PROCEDURILOR SI RIGORILOR LEGILOR. A inceput ADEVARATA COMISIE A REVOLUTIONARILOR CARE VA FACE LUMINA, VA VOI PREZENTA IN CURAND EVIDENTA ACESTORA, O VOI INAINTA GUVERNULUI, DAR MAI ALES PARCHETULUI GENERAL, pentru a CONSTATA CARE SUNT "IMPOSTORII" SI MAI ALES CINE I-A AJUTAT PE ACESTIA SA SE FACA REVOLUTIONARI SI SA FIM NOI DENIGRATI ...

STATI APROAPE ,IN CURAND VA VOI PREZENTA CEVA CARE VETI RAMANE ULUITI...
Kiss
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #4 : Noiembrie 24, 2013, 23:41:22 »

SITUATIA  REVOLUTIONARILOR  DIN  DECEMBRIE 1989  ESTE  DIN  CE IN CE MAI  GRAVA !...   In afara de faptul ca INTREAGA CLASA POLITICA, de la STANGA la DREAPTA si de la DREAPTA la STANGA  si-au DAT MANA pentru PRIVAREA ILEGALA, ABUZIVA si IMORALA de DREPTURILE LEGII RECUNOSTINTEI pe aceia CARE, PANA LA FINAL AU REZISTAT IN FATA GLOANTELOR  SI  AU DETERMINAT FUGA DICTATORILOR  SI CADEREA COMUNISMULUI – BOLSEVISMULUI(aici ne-am inselat), asistam la DECIMAREA si INCERCAREA DE  FURT  DE  IDENTITATE,  PENTRU ACEI  CARE, NU AU DORIT SI NU DORESC  SA  RAMANA  MASA  DE MANEVRA  pentru “ULTIMUL  PE  LISTA” fara voia noastra, ADUS DE PE “APE” cu DACIA  la  usa  CC si instalandu-l in fruntea mafiei ce urma sa vina … MERITELE “LUPTATORILOR PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI  ROMANE DIN DECEMBRIE 1989 - REMARCATI PRIN FAPTE DEOSEBITE” SUNT IMENSE, sunt REALE, sunt PALPABILE, SI NU POT FI STERSE SAU ANULATE PRIN NICI O COMISIE,  HOTARARE JUDECATOREASCA DATA “LA COMANDA POLITICA”, SAU PRIN ALTE METODE PERVERSE ,asta intamplandu-se numai abuziv…  Daca celelalte categorii de persoane pentru care ROMANIA A ACORDAT RECUNOSTINTA  , au “PLECAT” din diferite motive de pe teatrul LUPTELOR ba la spitale ,ba la arest ,ba  CU HOARDA COMUNISTA,  “REMARCATII PRIN FAPTE DEOSEBITE” au DUS LUPTA PANA LA CAPAT  SI : AM INVINS!  NOI AM INVINS  COMUNISMUL (asa am crezut atunci), nu cei din “VALE”, nu cei din “TRACTOR” sau “AUTOCAMION”, nu cei de la “GHERLA”, nu cei de la “CANAL”, nu cei din “CIMITIR” - DUMNEZEU  SA-I ODIHNEASCA  SI  NOI SA-I CINSTIM!  NOI SI NUMAI NOI : AM INVINS!  …ACEASTA ESTE MAREA DURERE,  MAREA FRUSTRARE  A CLASEI POLITICE PROFITOARE,  sprijinita din pacate, DE HAIMANALELE  INFILTRATE  PRINTRE NOI… ASISTAM din partea acestor NETREBNICI la o continua manipulare, santajare, dezinformare a revolutionarilor adevarati.  IMPOTENTA ACESTORA, REAUA CREDINTA si AVIDITATEA DUPA FUNCTII, II DETERMINA SA FOLOSEASCA ORICE MIJLOC, ORICE MOMENT, ORICE PRILEJ de a lovi IN ADEVARATII EROI AI NEAMULUI ROMANESC si prin transmiterea de informatii false, de discreditare la adresa unor oameni onesti, care cu adevarat au DEPUS EFORTURI URIASE IN SPRIJINUL  SI  PENTRU REVOLUTIONARI, EI, SPERA  SA  ABATA  ATENTIA, sa induca SPERANTE  si ASTEPATRI  DESARTE si astfel sa-i IMBROBODEASCA  categoria “LRFD”,  sperand sa o tina “in lesa” la nesfarsit.  ACESTIA NICI NU AU INTENTIA, DAR NICI NU POT SA REALIZEZE CEVA BENEFIC  PENTRU REVOLUTIONARI, ei nu doresc decat “CEVA FONCTII” pentru ei.
IN ACESTE CONDITII, “un grup de initiativa”, CU DRAGOSTE PENTRU REVOLUTIONARI,  a CONSTITUIT ASTAZI  COMISIA  MULT  VISATA,  ASTEPTATA  SI  MULT  TRAMBITATA DE ACESTE LECHELE.  A INCEPUT REALIZAREA “DERATIZARII ADEVARATE” si periodic,  VOM PREZENTA  ADEVARAT  EVIDENTA  A REVOLUTIONARILOR  ATESTATI  CU  CALITATI  SI  TITLURI  DE  COMISIILE,  CARE LEGAL AU FUNCTIONAT. Fiecare persoana care va PRIMI AVIZUL COMISIE NOASTRE, va BENEFICIA SI DE O “SUSTINERE” DOCUMENTATA SI DEMONSTRATA. EVENTUALELE “CONTESTATII” LE VOM SOLUTIONA PRIN PREZENTAREA  TUTUROR “AMANUNTELOR DOSARIALE”, astfel ca, SA NU PERMITEM  OMISIUNI, GRESELI,  SAU EVENTUALE  INTERPRETARI… LA FINALUL “LUCRARILOR COMISIEI”  INTREAGA EVIDENTA VA PLECA CATRE : - GUVERNUL ROMANIEI pentru toate persoanele care CU SIGIURANTA,  NU VOR MAI PUTEA FI, la nesfarsit, CONTESTATE, - PARCHETUL GENERAL pentru EVENTUALELE persoane, care au DOBANDIT CALITATI si TITLURI, sau ... NUMAI CALITATI, cu abuzarea legii(tradusa prin BONULETE, ADEVERINTE, sau “FAPTE DEOSEBITE in “ocrotirea puilor de gaina de la CAP B...., prin VESTUL TARII).  La fel  vom  proceda CU TOATE PERSOANELE,  indiferent de zona, sau FILIERA ... !  ATUNCI VOM VEDEA TOTI SECRETARII  DE STAT DIN PERIOADA 2004 - 2010, si MEMBRII COMISIEI PARLAMENTARE  A REVOLUTIONARILOR  DIN  DECEMBRIE 1989, care au AVIZAT, au SEMNAT CERTIFICATE,  CUM VOR MOTIVA  EVENTUALELE NEREGULI … VA ASIGURAM CA MOTIVARILE VOR TREBUI SA LE PREZINTE,  in scris, ACOLO UNDE SE CUVINE! Cu siguranta, vom vedea si cazuri de RETINUTI - NERETINUTI, RANITI - NERANITI, LUPTATORI - NELUPTATORI, etc.. Nu dorim si nu vom prezenta si EROI - NEEROI! (Va asiguram ca sunt CU ADEVARAT si, pentru a nu permite “rumoare” spunem simplu, cazul : PISEK si cel care a luat ... pentru caz!)… ESTE INACCEPTABIL  CA OAMENI CARE AU  MULTE PE CONSTIINTA,  SA FACA CLABUCI LA GURA  SI  SA PONEGREASCA IN STANGA SI  IN DREAPTA, IAR OAMENI CARE NU AU NICI CEA MAI MICA IMPLICARE SA FIE PONEGRITI SI HAITUITI! …VA ASIGURAM ca PERIODA  NEMERNICIEI ESTE LA FINAL si ADEVARUL VA  FI SPUS, PREZENTAT SI ASUMAT VOIT SAU NEVOIT! NOI NU PETEM STA CU MAINILE  IN SAN SI SA ASISTAM NEPASATORI LA “LUPTA DE CLASA” dusa cu o ferocitate desavarsita, care are un singur scop : DISPARITIA SI NEGAREA ADEVARATILOR REVOLUTIONARI in detrimentul unei “gasti” de netrebnici, de curtezani  iliescieni de  PRIMAVERII, care sa ATESTE O REVOLUTIE  A CELOR VENITI  DUPA FUGA DICTATORILOR,  ADUSI LA COMANDA, sau  IMPINSI  LA TELEVIZOR cu japca ca sa  dea bine!... REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989 A FOST FACUTA DE POPOR, mai précis de adevarati patrioti  -  IN STRADA,  IN FATA GLOANTELOR (cu siguranta : nu la balcon,  nu la televizor, nu in spital,  nu la Jilava,  nu la Morga!, nu acasa  la somn)… VOI REVENI IN CURAND …PE UNII O SA-I TREACA FIORII …
Kiss
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #5 : Noiembrie 24, 2013, 23:43:24 »

DEZINFORMAREA, SANTAJUL, MANIPULAREA, PREZENTAREA DOLOSIVA a ADEVARURILOR, in incercarea DISPERATA de a duce la indeplinire ordinele KGB, sau poate NUMAI A DORINTEI BOLNAVE DE A ACCEDE LA NISCAVAI “FONCTII”, prin metode deja CUNOSCUTE SI BREVETATE IN 1989, respective CALCATUL PE CADAVRE (aveti cateva mii de suflete pe constiinta criminali ordinari, cu toate ca ma indoiesc sa existe asa ceva la “PCR-istii, UTC-istii DE IERI, KGB-istii DE AZI”, parca asa cantata la PLENARELE de ieri si de azi) CONTINUA…
Am vazut incercarea de a “drege busuiocul” in cazul celor 1268 . JENANT!!!!
Noi vorbim despre faptul ca :
01. - la SSPR NU A AVUT LOC NICIO SEDINTA A COMISIEI IN PERIOADA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2004, IN CARE SA FIE VERIFICATE DOSARELE CELOR 1268 DE PERSOANE CARE AU FACUT OBIECTUL DECRETULUI PREZIDENTIAL.
Acest LUCRU ESTE DEMONSTRAT PRIN FAPTUL CA, MEMBRII COMISIEI (reprezentantul Ministerului Public, al Ministerului Administratiei si Internelor, al Ministerului AparariiNationale si al Ministerului Sanatatii) au fost detasati la COMISIE, conform ORDINELOR DE DETASARE, in lunile DECEMBRIE 2004 - IANUARIE 2005. LOGICA si ADEVARUL CONFIRMA CA NU PUTEAI SEMNA PROCESE VERBALE INCHEIATE CU CATEVA LUNI ANTERIOR DETASARII LOR LA COMISIE.
02. - La CPRD nu a avut loc nici o comisie care sa verifice si sa avizeze propunerile SSPR, deoarece semnarea acestora DIRECT CATRE PRESEDINTIE, pentru emiterea decretului, s-a facut pe HOLUL CAMEREI DEPUTATILOR, PE MASUTA DE LA BUFETUL ETAJULUI 3, situate langa casa lifturilor dinspre Parcul Izvor.
03. – Procesele verbale CONTRAFACUTE SI FALSIFICATE care se doreste a sustine verificare acelor din interiorul decretului, nu contine macar IN TOTALITATE PE CEI DIN decret si au fost facute in 2005,
04. – Incercarea de a justifica COMISIA CPRD cu publicarea procesului verbal (o parodie de sinteza) ESTE  GROTEASCA.
VA SOMAM SA FACETI PUBLICA DATA CAND ACEASTA A FOST PUBLICATA PENTRU A SE VEDEA CA ACESTE MATRAPAZLACURI AU FOST FACUTE IN ANUL 2005 CAND ERA ALTCINEVA PRESEDINTE LA CPRD.
AVETI CURAJUL SA PUBLICATI ACESTE DOCUMENTE CU DATA PUBLICARII LOR?
In  acea parodie de CACASINTEZA, vorbiti de 18.000 de cereri de verificat.
PRESCHIMBAREA CERTIFICATELOR S-A FINALIZAT PRIN PUBLICAREA IN MO nr. 467/2010, a unui numar de 16012 – luptatori remarcati!
UNDE ESTE ADEVARUL SI CE DORITI?
ATI BREVETAT IN ANII 1990 - 1992, impartirea revolutionarilor in cei din 1992 si cei din 1996, pentru ca FARA SA DEMONSTRATI NICIODATA NIMIC, sa acreditati ideea de revolutionari din 2002!
ACUM DORITI SA-I IMPARTITI POLITIC PUR, intre cei care au fost avizati pana in aprilie 2009 (Oare ce sa intamplat  atunci?  Cine poate RASPUNDE?) si cei de dupa!
LEGEA ESTE CLARA SI NU O PUTETI NEGA : PRESCHIMBAREA SA INCHEIAT IN DATA DE 30.06.2010(conform prorogarilor voastre) SI A FOST PUBLICAT MONITORUL OFICIAL nr. 467/07.07.210!
NU VE-TI PUTEA SA LE ANULATI, SA-I NEGATI!
VOI NU INCERCATI DECAT SA ASCUNDETI IN CONTINUARE ABUZURILE PE CARE LE-ATI SAVARSIT LA ACESTE COMISII, prin care :
- ati  dat  certificate UNOR PERSOANE CARE NU AU AVUT CERTIFICATE,
- ati SCHIMBAT CALITATILE LA SUTE DE PERSOANE, din RANITI in EROI MARTIRI (decedati in 1999), din LUPTATORI REMARCATI in RANITI sau RETINUTI.
TOATE ACESTEA CONTRA UNOR “ATENTII” IMENSE.
INCERCATI si in mare ati reusit sa IMPUNETI CA PENTRU FARADELEGILE VOASTRE SA RASPUNDA ALTII.
TREMURATI pentru ca prin aceste ILEGALITATI ati marit numarul REVOLUTIONARILOR IN PERIOADA 2004 - 2010, SI ACUM CEI CARE V-AU MITUIT, VA CER SOCOTEALA CA NU LI SE APLICA PREVEDERILE LEGALE, PENTRU CARE V-AU PLATIT!
SUNTETI LEGATI DE MAINI SI DE PICIOARE CA SPANZURATUL SI, PENTRU CA, NU AVETI FORTA, DEMNITATEA SI BUNA CREDINTA, DE A VA IMPUNE LA POLITICUL KGB-ist, SA RESPECTE RECUNOSTINTA si GRATITUDINEA CU CARE AU FOST CINSTITI REVOLUTIONARII DE POPORUL ROMAN, si pentru ai tine “IN JOC DE GLEZNE” pe revolutionari …LANSATI ACESTE MURDARE DEZINFORMARI, SANTAJARI,  MANIPULARI, invatate cu sarguinta de unde ati fost  scoliti !
VENITI CU informatia ieftina : AM RECUPERAT BAZA DE DATE DE DINAINTE DE A … va fi demonstrate NIMICNICIA  VOASTRA ! (daca nu ati inteles, luati DEX-ul).
CE GREU ERA CA DIN BAZA DE DATE FINALA, PUBLICATA IN MO. Nr. 467/2010, sa scadeti persoanele care apar in SINTEZELE CPRD, dupa data NIMICNICIEI si aveati ceea ce … ANUNTATI CU SURLE SI TRAMBITE!
Dar voi nu stiti nici macar scaderea, voi cunoasteti numai operatia de INMULTIRE SI SPORIRE INAVUTIRE ,stiti NUMAI SA NEGATI SI SA HAITUITI PENTRU INTERESUL VOSTRU, tradus prin trimiterea la instant si SCOATEREA DE PE LISTA de la instanta, CONTRA EUROILOR!
ASA CUM AM PROMIS : COMISIA ADEVARATILOR REVOLUTIONARI A INCEPUT SA LUCREZE.!
ASTAZI va prezentam o prima lista, in care aveti de toate :
- REVOLUTIONARI TRIMISI LA INSTANTA CA SA-SI DEMONSTREZE NEVINOVATIA,
- personae carora le-ati dat certificate CU TOATE CA NU AVEAU,
- personae  carora le-ati SCHIMBAT CALITATILE ILEGAL.
EVIDENTA ESTE O PRIMA SIMULARE (ADEVARATA IN ESENTA) si ea va continua…
DACA AVETI SUGESTII BENEFICE, CARE SA INCLUDA CE DATE MAI TREBUIESC ADAUGATE, ASTEPTAM PROPUNERILE OAMENILOR RESPONSABILI SI DE BUNA CREDINTA (nu vom lua in calcul decat pe cele care le putem identifica, ca OAMENI).
INITIAL VOM PREZENTA CU MAXIMA CELERITATE SITUATIA CELOR TRIMISI IN INSTANTA PENTRU A NU FI PUSI IN SITUATIA DE A NU SE PUTEA APARA DIN MOTIVE NEIMPUTABILE LOR.
CONCOMITENT daca printre  acestia SANT URECHIATI, VOR  FI PREZENTATI.
Dupa aceasta prima faza, VA VOM PREZENTA “TABLOUL” TOTAL, REAL, ADEVARAT, DEMONSTRAT si SUSTINUT.
CEI INSCRISI IN ROSU VOR LUA DRUMUL PARCHETULUI GENERAL, iar ADEVARATII REVOLUTIONARI SI EVIDENTA ACESTORA VA FI TRANSMISA tuturor  INSTITUTIILOR STATULUI.
ATENTIE, nu vor scapa NICI CEI CARE AU CERTIFICATE CU SEMNATURI “STAMPILATE “!
AVIZ AMATORILOR!
VOM INAINTA EVIDENTA FINALA SI LA CASA DE PENSII, PENTRU A IDENTIFICA PE CEI AFLATI IN AFARA EVIDENTEI, dar si pe CEI CARE SI-AU SCHIMBAT CALITATILE  pe cai dolosive si se afla acum in plata – sa se duca la puscarie… STIU EI CUM!
VA PROMITEM CA VOM “DERATIZA” MISCAREA REVOLUTIONARA!
NU VOM EZITA SA PREZENTAM NICI VINOVATII, incepand cu cei care au INLESNIT aceste ILEGALITATI LA COMISII, incepand cu PARLAMENTARII CARE AU MERS LA DNA pentru a impune HAITUIREA , sau cu cei care folosesc functiile in vedere aascunderii  FARADELEGILOR  PRODUSE!
ATAT PENTRU INCEPUT!
NU VORBE, FAPTE DOMNILOR! ATI VRUT CURATENIE ? VOM FACE CURATENIE !!!  TINETI APROAPE ,VOI REVENI …
Kiss
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #6 : Noiembrie 24, 2013, 23:49:46 »

NUMAI LOGATI VETI PUTEA VEDEA SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ... Kiss
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #7 : Noiembrie 25, 2013, 00:46:41 »

Ce sa zic ?! Bravo tie/voua, dar o sa ajungeti ca mine ! Filaj 24 din 24 ! Si nimeni n-o sa va ajute ! La propriu veti fi vanduti de rude, amici, frati, surori, etc. , numai pt a fi dati de periculosi in hartii , ca justfiicare finala a stigmatizarii voastre sociale. Riscati sa fiti adusi la periferia societatii ! La propriu !

Mass-media ? Imaginati-va ca sunteti pe marginea prapastiei sociale si va ganditi ca veti apela la un post de televiziune. Bateti la usa lor si veti spune ceva de genul: "sunt fost revolutionar/ra si sunt urmarit de un servicu de informatii. As avea multe sa va spun". Persoana cu pricina se va uita la revolutionarul din fata sa , o amintire a unui om cu chip si constiinta, si se va spala pe maini ca de-un boschetar: "Nu prea te cred... Noua ne bat zilnic la usa urmariti de servicii!"
Wink

Dar succes !
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #8 : Noiembrie 25, 2013, 00:54:45 »

E interesanta ideea analizei si, daca va fi facuta corect, va fi si folositoare. Astept sa vad unde o sa ajungeti, cum vor evolua lucrurile.
Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2274
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #9 : Noiembrie 25, 2013, 18:08:44 »

   Ce ma mira pe mine este ca prea putini revolutionari sunt de acord cu acest proiect . Se vede ca nu a fost facut la repezeala , nu le-a venit ideea intr-o seara , este un proiect bine gandit si la obiect ...trebuie continuat .
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #10 : Noiembrie 27, 2013, 10:31:40 »

 Buna dimineata , asa cum am promis continuam a va prezenta SITUATIA REALA si modul cum au fost preschimbate certificatele de revolutionar si cum unii au fost facuti "colegi" cu noi incalcandu -se grav si flagrant Legea 341/2004 IN TIMP CE ADEVARATII REVOLUTIONARI au fost EXECUTATI ...

         SITUATIE CENTRALIZATOARE
privind PERSOANELE trimise in instanta, pentru anularea certificatelor de revolutionar
DOSARE in INSTRUMENTARE la TRIBUNALUL BUCURESTI, in care PARTI sunt :
      RECLAMANT : Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989
      PARAT : REVOLUTIONARI din DECEMBRIE 1989(haituiti de puterea politica)
A. REVOLUTIONARI carora le-au fost preschimbate certificatele, cu RESPECTAREA CU STRICTETE a prevederilor si rigorilor
Legii nr. 341/2004, H.G. Nr. 1412/2004 si REGULAMENTULUI de functionare a COMISIE SSPR.
SITUATIA PREZENTATA are ca PRINCIPAL OBIECTIV, dovedirea nevinovatiei, prin PREZENTAREA PROBELOR IN DOVEDIREA ACUZATIILOR
NEFONDATE si ABUZIVE din DISPOZITIVUL RECLAMATIILOR, la adresa urmatoarelor persoane dupa cum urmeaza :LOGATI-VA SA PUTETI VEDEA TABELUL ...VOI REVENI ...
Grin

Memorat
 • cornel
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 32
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #11 : Noiembrie 27, 2013, 17:58:24 »

te rog sa-mi explici unde sa ma loghez.sunt nou in utilizarea calculatorului.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #12 : Noiembrie 27, 2013, 18:13:53 »

Cornele esti deja logat trebuie sa te duci cu sageata unde vezi agrafa si sta scris COMISIA .... apoi dai clik astepti cateva momente pana se-ncarca materialul si apare tabelul. Bafta.
Memorat
 • cornel
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 32
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #13 : Noiembrie 27, 2013, 20:55:53 »

s-o ia dr de agrafa,ca n-o
 gasesc nicaieri.unde s-o caut?
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI
« Răspunde #14 : Noiembrie 27, 2013, 21:05:04 »

Cornele sub postarea lui Maya nu sta scris cu rosu ceea ce ti-am scris eu?daca da dai clik pe srisul rosu (COMISIA.docx (216.27 KB - descărcat 76 ori.)
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 49
Schimbă forumul: