Main Content:

Pagini: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 39

Razboi in Europa

Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #495 : Noiembrie 14, 2015, 08:52:23 »


www.agerpres.ro/externe/2015/11/14/atentatele-de-la-paris-tin-prima-pagina-a-presei-franceze-si-europene-04-26-26
Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, 04:26


Atentatele de la Paris țin prima pagină a presei franceze și europene

"Război în plin Paris", "Carnagiu la Paris" sau "Masacru pe străzile Parisului" sunt doar câteva dintre titlurile publicate sâmbătă pe prima pagină de ziarele franceze și europene, care relatează pe larg despre atentatele de vineri seară din capitala Franței, soldate cu peste 120 de morți, scrie Le Point.Sursa foto: Philip Bromwell / Twitter

"Război în plin Paris", titrează Le Figaro, încadrând fotografia de pe prima pagină într-un chenar negru, în semn de doliu.
"Carnagiu la Paris", a scris Liberation, în timp ce Aujourd'hui en Francetitra "Masacru terorist în plin centrul Parisului", iar La Voix du Nord a ales să-și titreze materialul cu "Oroare la Paris".

Și majoritatea ziarelor europene consacră prima pagină atacurilor teroriste din Paris. "Asediul sângeros al Parisului", titrează cotidianul britanic The Daily Telegraph, în timp ce The Independent face referire la un "Masacru pe străzile Parisului".

Cotidianul spaniol El Mundo vorbește despre "Peste 100 de morți într-un șir de atentate teroriste în Paris", El Pais consemnează "Peste 120 de morți într-un asasinat terorist în Paris", iar ABC titrează că "Franța, sub asediul atentatelor în 2015".

AGERPRES/(AS — editor: Gabriela Ionescu)


Memorat
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #496 : Noiembrie 19, 2015, 16:51:31 »

http://www.cotidianul.ro/demonstratia-antimusulmana-din-polonia-ignorata-cu-grija-271682/

În această săptămână, patrioţi polonezi au mărşăluit împotriva invaziei musulmane din Europa, în ceea ce a fost cea mai mare demonstraţie din istoria Poloniei.

Nu a fost un singur raport în mass-media europeană de masă.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #497 : Noiembrie 21, 2015, 22:24:06 »

Spălătorii de creiere pro U.E. au lansat dezinformarea conform căreia fotografiile ar fi de la manifestațiile oficiale de Ziua Independenței a Poloniei, sarbatorită în 11 noiembrie. Vă arăt cîteva înregistrări video ca să vă fac atenți la efortul presei oficiale de a ne ascunde adevărul, adevăratele atitudini ale popoarelor europene față de trădarea liderilor politici ai Uniunii Europene.

Polish Anti-Refugee Protest - November 2015
https://www.youtube.com/watch?v=9e2QB3TbyYo

Poland rises against Islam - Fr.Miedlar addresses the March For Independence, 11 Nov 2015 (Eng subs)
https://www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY

Iata si un protest din 12 septembrie anul acesta:
Poland Demonstration Against Immigrants and Islam / Polska demonstracja przeciw islamu immigrantow
https://www.youtube.com/watch?v=5x_HabnO6ok

Presa oficilă estimează numărul protestatarilor la ”aproximativ 5000”, ei fiind peste 50000 de mii în mod evident și-i numește extremiști de dreapta, ceea ce ar însemna că polonezii ar trebui să aibă o altă majoritate în parlament. Minciuna oficială domină în toată Europa prin presa oficială, privată, dar tot oficială.
Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1049
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #498 : Noiembrie 25, 2015, 12:55:23 »

Frumos le vorbeste fata ista.
EDITORIAL

 

CULISELE  REBELIUNII  SIRIENE  ŞI  CASA  POPORULUI

Maria Diana Popescu, Agero

 

În spatele rebeliunii din Siria stau uriaşe interese geostrategice şi economice. Occidentalii care îi momesc pe rebelii sirieni cu sloganul democraţiei, ascund planuri de bătaie. Rebeliunea împotriva lui Bashar Al-Assad este un pretext pentru a pune mîna pe resursele de gaze şi petrol din zonă. Miza conflictului sînt de fapt aceste resurse. O pungă imensă de hidrocarburi, descoperită în 2010 în Bazinul Levantin al Mediteranei, transformă regiunea într-un nou Golf Persic. La doi ani şi jumătate de la declanşarea premeditată a războiului civil în vecinătatea Turciei, jandarmul planetei şi-a apropiat ameninţător de Siria navele de război din Mediterană, dotate cu rachete de croazieră. Nu numai americanii şi-au băgat navele la înaintare, se pare că şi ruşii le-au scos de la naftalină, fiecare cu propriile convingeri. Totuşi, „atenţie la foc! Vîntul bate dinspre Est spre Vest, invers decât în ’40”, îmi scrie Ion Ştefan!

 

Siria nu va fi atacată înainte de summitul G-20, care se va ţine în 5-6 septembrie la Sankt Petersburg, unde Obama şi Putin se vor privi ochi în ochi ca leoparzii. Experţii ruşi consideră că retorica unor ţări occidentale pare pentru moment un joc de şotron. A ataca Siria înainte ca experţii ONU să-şi încheie activitatea la Damasc, pare îndoielnic în sens moral şi pentru un neofit într-ale politicii. Lupul moralist, adică Oncle Sam ţine lecţii de conştiinţă mondială oilor, calificînd drept, „indecenţă morală” folosirea armelor chimice în Siria. E uşor de ghicit ce mînă ascunsă le-a folosit! „Armata siriană se pregăteşte pentru cele mai rele scenarii ale atacurilor occidentale”, a anunţat un responsabil al serviciilor de securitate siriene. Bashar al-Assad a afirmat că ţara sa „se va apăra împotriva oricărei agresiuni şi împreună cu poporul său, care rezistă eroic de cîţiva ani, şi cu valoroasa sa armată, este hotărît să pună capăt terorismului susţinut de Israel şi de ţările occidentale pentru a servi intereselor acestora - divizarea regiunii, fragmentarea şi supunerea popoarelor ei”. Siria n-are cum să mai scape din ghearele colonialismului. Cărţile vor fi făcute la G20. La fel a fost cu România. A devenit colonie din momentul în care au pus mîna pe ea cei veniţi călare „pe tancurile sovietice”. De la tăticul lui Neuländer – revoluţionarul - la Saul Bruckner, Ana Pauker, Gisela Vass… pomelnicul e lung (mulţi dintre ei au dat ortul popii), pînă la trădătorii şi vînzătorii postmoderni ai Ţării (fiecare după numele lor), ştiuţi şi neştiuţi.

 

Nici n-au strănutat cei din Siria că noi am şi răcit! Veştile din Orientul Mijlociu privind iminenţa conflictului militar inflamează deja piaţa petrolului, se ştie, vulnerabilă şi manipulabilă la acţiunile războinice. Diverşi analişti şi voci din domeniul bancar avertizează asupra posibilei creşteri a preţului petrolului în contextul în care conducerea Siriei va fi pusă pe fugă de jandarmii planetari. În România, benzinarii îşi freacă mîinile de bucurie. Războiul îşi mută greutatea de pe un picior pe altul şi mai e puţin pînă va fi scăpat din braţe, acesta fiind un motiv  excelent să mai crească preţul carburanţilor la pompă. Explicaţiile vor fi, ca şi pînă acum, legate de contextul global şi de creşterea cotaţiei barilului de petrol. De cînd s-au obişnuit să ia cu japca, americanii - un fel de huni moderni - nu mai cumpără nimic. După aşa-zisa eliberare a Siriei, pentru poporul sirian nu se vor mai construi decît moluri, marcheturi, farmacii şi bănci. V-aţi dat seama, sper, că după lovitura de stat din România, nu s-a mai construit nicio grădiniţă de copii, nicio şcoală, niciun teatru. S-a dărîmat tot! Iar ce-a scăpat nedărîmat sau nevîndut a fost lăsat în paragină! Mai rămăsese gardul de la Casa Poporului, şi poc, hai să dărîmăm încăpăţînatul ăla de gard, doar pentru că pare comunist. Oare gardul ăla ne ţine în starea de sclavie, de sărăcie şi de cobai ai organismelor internaţionale? Să fim serioşi! Credeţi că dacă dărîmăm Casa Poporului scăpăm de dictatorii democraţi mai comunişti decît comuniştii? Nu, nu! Prea-cinstiţii destrămători şi traseişti sînt o specie inexpugnabilă. Zgonea, ştiţi cine e uimitorul purtător al numelui, a luat repede ciocanul în mînă să lovească simbolic Casa Poporului, o extraordinară creaţie arhitecturală a poporului român din fostul regim - a doua ca mărime din lume, după clădirea Pentagonului -, dar nu s-a gîndit să facă acest gest faţă de abuzurile care au acaparat scena politică şi instituţiile fundamentale ale statului.

 

Încetaţi cu prostiile propagandistice! Eventual mutaţi-vă peste marea baltă şi loviţi cu ciocanul în clădirea Pentagonului. Să vedem ce-or să zică americanii. Democraţia nu înseamnă dărîmarea unor ziduri, ci morală şi puterea poporului în mîinile sale! Ori Ţara noastră nu este astăzi o democraţie europeană, pentru că aţi transformat-o într-o sclavă a puterilor străine, o colonie stăpînită de capital străin. Verificaţi identitatea celor care au demolat România vreme de 24 de ani şi a celor care acum vor să dărîme gardul Casei Poporului! Veţi vedea că aparţin unor minorităţi care au un dinte împotriva Ţării. Nu au în palmares nicio performanţă profesională şi trăiesc ca nişte paraziţi, întreţinuţi din munca poporului pe care îl detestă. Nu într-un zid stă legătura cu fostul regim comunist! Zidul Casei Poporului este construit din sudoarea a mii de muncitori români, care n-au nicio vină. Ce-ar fi ca egiptenii, pe motiv că acum este democraţie, pardon haos şi rebeliuni, să-şi dărîme piramidele, pentru că au fost construite de faraoni. Uite cum laşii, corupţii, hoţii, anarhiştii şi mercenarii fac circ! Şi liderii rromilor se bat cu cărămida în piept cum că ar fi discriminaţi. Dacă li s-ar interzice să se mai joace-n public de-a regii şi împăraţii sau să-şi căsătorească odraslele la vîrsta copilăriei, ar ţipa ca din gură de şarpe: „Rasism!” Cică nimeni n-are voie să atenteze la impostură ca tradiţie a etniei, la delirul grandomaniei, luxului  şi puterii care bîntuie palatele cu turnuri şi mistifică aberant istoria acestei minorităţi. O istorie tragică, de sclavie, care explică decalajele civilizaţionale reproşate azi etniei. „Felicitări” televiziunilor centrale care au transformat o ţigăneală de cartier în evenimentul numărul unu al societăţii româneşti. Încă un motiv pentru străini de a confunda rromii cu românii. Semnalul „Ţiganiadei”- versiunea 2013 - a fost amplificat de însuşi preşedintele Ţării, secondat de odrasla euro-parlamentară, după vechea zicală românească: „fă-te frate cu dracu' pînă treci puntea”... viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European.

 

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #499 : Noiembrie 27, 2015, 01:14:11 »

Salut aceasta initiativa a Rusiei!
http://www.yenisafak.com/en/news/russian-mp-urges-turkey-to-give-hagia-sophia-to-orthodox-christians-2348292


Russian MP urges Turkey to give “Hagia Sophia” to Orthodox Christians

The Duma MP wants Turkey to return Istanbul's iconic Hagia Sophia to Orthodox Christian world

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #500 : Decembrie 04, 2015, 17:16:54 »

Rușii au susținut în permanență că scutul antirachetă al americanilor va fi îndreptat împotriva lor, fiind un act de agresiune al N.A.T.O., care încalcă tratatele și înțelegerile bilaterale. Americanii au susținut tot timpul că nu e adevarat, că tot sistemul se construiește împotriva pericolului irakian și că rușii nu ar avea motive reale de îngrijorare, nemulțumirea lor fiind o simplă propagandă a Kremlinului. Acum se anunță darea în folosință a instalațiilor de la Deveselu. Priviți harta și decideți cine mințea și cine nu.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #501 : Decembrie 04, 2015, 17:21:21 »

http://www.aktual24.ro/anunt-oficial-sua-activeaza-scutul-antiracheta-de-la-deveselu
Anunt oficial: SUA activeaza scutul ANTIRACHETA de la DeveseluSistemul de aparare antiracheta de la Deveselu va deveni activ pe 18 decembrie, a declarat miercuri, la Washington, pentru Radio Romania Actualitati (RRA), John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat american.

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o receptie dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Activarea sistemului de aparare antiracheta de la Deveselu la 18 decembrie „demonstreaza foarte, foarte puternic o buna guvernare, transparenta si lupta anticoruptie”, a declarat el.

„Am fost foarte entuziasmat sa vad ce s-a intamplat la Bucuresti in ultimele doua luni. Secretarul de stat (John) Kerry a calificat angajamentul Romaniei pentru o buna guvernare drept un model pentru alte tari”, a adaugat oficialul american, citat de Agerpres.

Intrebat despre situatia securitatii din regiune, el a atras atentia ca exista „provocari de peste tot”. „Dinspre Est avem, desigur, probleme cu agresiunea Rusiei in Ucraina, avem probleme in Sud, de asemenea. Din perspectiva pozitionarii sale geografice si a angajamentului politic, Romania este importanta pentru noi, pentru a putea face fata acestor provocari”, a adaugat John Heffern.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #502 : Decembrie 04, 2015, 17:31:14 »

Comentariile cititorilor:
gheorghi  • a day ago 
Observati arcul de cerc este vizat de "replica" tocmai spre Rusia.
Nimic indreptat spre Est ci spre Nord-Est.
Adica nu enici un pericol de la sud de Rusia.
Comic - si Turcia se apara de Rusia... iar NATO nu se apara de.... Turcia.
a acolo-i mama ISIS iar tata' lu' ISIS e Americica, cu exportul de "revolutie".
Cine isi face sperante cu privire la viitorul coloniei in federatia neoGermana din imperiul militar fascistoid american sa iasa din iluzie, in special din iluzia cinematografica si a stirilor contrafacute.
Nimic nu s-a imbunatatit in tara.
Chiar daca se "raporteaza" progrese - da, exista cu precadere la evolutia institutionala: este progres "negativ" prin deformarea gandirii, desfiintarea identitatti nationale si inceperea prigoanei pentru romanul obisnuit.
Nu ajunge jaful sistematic, nu se multumesc sa umileasca poporul roman ci trebuie sa-l aduca pe roman in starea de idiot total si sa-i spurce sufletul cu toate dracismele occidentale.
 
DumitruRizoaica  • a day ago 
"Oamenii care distrug popoarele unor tari intregi nu au dreptul sa ne invete democratia si valorile vietii libere!"

Cine a spus asta? Putin!

Cine sunt cei care au distrus poporul Irakului, al Libiei ,al Siriei, si pe oricine nu accepta sa le fie sluga?

Cu siguranta, aceia sunt manipulatorii pentru credulii Planetei Pamant si reprezinta Imperiul Raului la inceput de Secol 21!

PS. Exista romani cu mintea "necoapta", sau suflet de sluga care sar in sus cand aud ca America este Imperiul Raului la acest inceput de Secol 21 si dau urmatoarea replica tembela: "du-te in Rusia daca e mai bine acolo"!

Ei nu inteleg ca "Imperiul Raului" nu inseamna ca acolo este Rau, ci ca acoo se "fabrica" Raul pentru altii, pentru a-i fi bine Americii!
America este izvorul Raului pentru "catei" precum Romania, Poloniia, Bulgaria, etc., pe care le imping sa fie "varful" ei de lance in confruntarea cu Rusia!
Uimitoare este prostia acestor popoare care se lasa manipulate pentru a servi interesele Americii, impotriva propriilor interese!

DumitruRizoaica > DumitruRizoaica  • a day ago 
Scutul american Antiracheta este "fratele" modern al Liniei Maginot (va fi inutil ca si ea!), si ii va apara pe americani tot asa cum Linia Maginot i-a aparat pe francezi, adica DELOC!

Singura "realizare" a acestui Scut este aceea ca va face din Romania tinta prioritara si legitima a rachetelor rusesti!

Pentru cei prosti care nu inteleg, sau care au suflet de sluga, trebuie spus ca Romania ar fi fost tinta prioritara si legitima a rachetelor americane, daca Rusia si-ar fi instalat un Scut Antiracheta in Romania!

Cei prosti sau cu suflet de sluga ma vor injura, iar cei inteligenti si patrioti vor intelege perfect si vor citi si materialul de pe blogspotul http://dumitrurizoaica.blogspo....
 
DumitruRizoaica > DumitruRizoaica  • a day ago 
Pana cand romanii nu vor iesi in strada, ca in zilele de 3 si 4 Nov. 2015, pentru a cere scoaterea Scutului american Antiracheta din Romania, care o transforma in tinta pentru linistea Americii, nu se va putea vorbi de TREZIREA romanilor!

Daca americanii vor sa-si protejeze propriul teritoriu sa-si amplaseze Scutul in interiorul granitelor lor si sa nu expuna alte tari loviturilor legitime ale adversarilor lor!

Romania nu are motive sa se teama de rachetele atomice ale rusilor, pentru ca ele sunt indreptate spre SUA, tot asa cum cele americane sunt indreptate spre Rusia!

Daca rusii ar instala Scuturi Antiracheta in tari vecine Americii, America ar fi indreptatita (ca si Rusia acum) sa loveasca prioritar acele Scuturi pentru ca ulterior sa poata lovi tintele din Rusia!

Deci, intr-un conflict cu Rusia, pe care America il cauta cu lumanarea, Scutul de la Deveselu este o tinta prioritara si absolut legitima pentru rachetele rusesti!

De aceea Scutul TREBUIE sa plece!

PS. Pentru romani problema Scutului trebuie sa fie infinit mai importanta decat "ciorba interna" care isi are Solutia in http://dumitrurizoaica.blogspo....
 
Ion Roata > DumitruRizoaica  • 17 hours ago 
Cati bani iei de la rusi Dumitre de-i lauzi atat?
Vrei ca scutul sa fie amplasat in Missouri ca sa aiba rusii cale libera in Romania ?
 
Bunicul > DumitruRizoaica  • 7 hours ago 
Cacatii filorusi au iesit la atac..nu mai intreb si eu de pret..insa..va spun asa..Sa va feriti..ca a sosit timpul de a scapa de voi..de Laturile rusesti din tara asta..nu mai este mult..si o sa platiti pentru tot ..Tradatori de neam
 
The Saker > Bunicul  • 6 hours ago 
Cacatilor de slugi ale obezilor, v-ati vandut amerlocilor pe un hamburger de la McDonalds.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #503 : Decembrie 07, 2015, 01:51:17 »

Era de asteptat, mai ales dupa politica imigrationista prosteasca a lui Holland. Stiripesurse.ro, 7 decembrie a.c.
www.stiripesurse.ro/istorie-extrema-dreapta-a-ca-tigat-alegerile-locale-din-fran-a_975549.html


ISTORIE Extrema dreaptă a câștigat alegerile locale din FranțaFrontul Naţional (FN, partid de extremă dreapta) s-a clasat în frunte, duminică, în cel puţin şase din cele 13 regiuni, la primul tur al alegerilor regionale din Franţa, unde a înregistrat un scor record între 27,2% şi 30,8%, potrivit sondajelor realizate la ieşirea de la urne, scrie AFP.

FN a devansat net opoziţia de dreapta şi pe socialiştii preşedintelui François Hollande în trei regiuni cheie: în nord (Nord-Pas-de-Calais-Picardia), unde s-a prezentat preşedinta acestuia, Marine Le Pen, în sud-est (Provence-Alpi-Coasta de Azur), unde este condus de nepoata sa Marion Maréchal Le Pen, şi în est (Alsacia-Champagne-Ardennes-Lorena), cu strategul partidului, Florian Philippot.

Marine Le Pen a obţinut în regiunea sa între 40,3% şi 43% din voturi, în faţa opoziţiei de dreapta (24 până la 25%) şi a socialiştilor (între 18 şi 18,4%), potrivit estimărilor.

Nepoata sa Marion Maréchal-Le Pen a reuşit un scor mai bun decât mătuşa sa: ea este creditată cu 41,2% până la 41,9% din voturi, cu mult în faţa dreptei (între 24 şi 26%) şi a Partidului Socialist (între 15,8 şi 18,1%).

În total, 44,6 milioane de alegători au fost chemaţi la urne. Al doilea tur este prevăzut să aibă loc la 13 decembrie. Rata participării la vot a fost duminică de aproximativ 50%, un serios progres în comparaţie cu scrutinul regional din 2010, marcat de un puternic absenteism.

Pe plan naţional, "se pare că suntem de departe primul partid din Franţa, cu mai multe procente în faţa alianţei Republicani-centrişti", şi-a exprimat mulţumirea vicepreşedintele Frontului Naţional Florian Philippot.

Partidul Socialist la putere a condus până în prezent aproape toate regiunile. În al doilea tur va putea păstra numai trei sau patru regiuni.

Creditat cu o victorie detaşată înainte de atentatele de la Paris, partidul Republicanii al fostului preşedinte de dreapta Nicolas Sarkozy a văzut intenţiile de vot îndreptându-se în ultimele săptămâni spre Frontul Naţional.

La trei săptămâni după atentatele de la Paris (130 de morţi şi sute de răniţi), revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic, măsurile de securitate au fost întărite în jurul secţiilor de votare, în cadrul stării de urgenţă. Poliţişti şi militari patrulează înarmaţi mai ales pe străzile din capitala ţării.

Mai puţin cunoscute alegătorilor, competenţele celor 13 regiuni se întind de la administrarea liceelor la ajutorul pentru întreprinderi trecând prin transportul public. AGERPRES
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #504 : Decembrie 08, 2015, 01:55:21 »

Napoca News, http://www.napocanews.ro/2015/12/victoria-frontului-national-in-franta-o-veste-buna-pentru-europa-si-romania.html.

Victoria Frontului Naţional în Franţa o veste bună pentru Europa şi RomâniaPentru prima dată în istoria contemporană a continentului european bate o boare de optimism şi speranţă pentru popoarele asuprite ale Europei, de către o internaţională socialistă şi un cartel bancar transnaţional. Parisul, care la 1789 a dat tonul „iluminării” naţiunilor europene spre libertate, egalitate şi fraternitate, revine astăzi în prim planul european.Victoria categorică a Frontului Naţional la alegerile regionale evidenţiază sfârşitul politicii de stânga ignorante, atee, neo-marxistă şi favorabilă disoluţiei naţiunilor şi a Bisericii. Atentatele teroriste de la Paris i-a mobilizat exemplar pe francezii tradiţionali şi catolici spre urnele de vot pentru înlăturarea regimului socialist liberetinar al lui Hollande. Francezii şi europenii nu mai vor dictatura unui multiculturalism prost aplicat, care apără doar interesele străine de Europa. Nu e numai o victorie a bunului simţ francez, a tradiţiei, libertăţii autentice şi respectului ideii de stabilitate în Franţa, ci şi un semnal către Europa că aşa nu se mai poate: cu eurocraţii socialişti corupţi de la Bruxelles, cu iresponsabilul “filo-islamist” de Junckers, cu o Angela Merkel dispusă să accepta „cântece de sirenă” şi dolarii Arabiei Saudite şi SUA pentru primirea imigranţilor musulmani, care demantelează Europa creştină şi democratică, sprijinind în subsidiar Statul Islamic. Francezii şi europenii în general vor siguranţă şi stabilitate într-o Europă a valorilor istorice  proprii.

Frontul Național (FN), a obţinut circa 30% din voturi, în primul tur al alegerilor regionale de duminică, din Franța, potrivit sondajelor realizate la ieșirea de la urne. Frontul Național se află pe primul loc în cel puțin șase regiuni din cele 13, în primul tur al regionalelor. Raţională şi modestă, preşedinta Președinta Frontului Național (FN), Marine Le Pen, a salutat “un rezultat minunat” și a precizat că partidul pe care îl conduce are “vocația de a realiza unitatea națională de care țara are nevoie”. E un semnal clar că politica multiculturalismului ca unic scop: disoluţie a naţiunilor, civilizaţiei şi spiritualităţii creştine nu mai poate continua în Uniunea Europeană. E şi un îndemn pentru nemţi să schimbe clica politică iresponsabilă de la Berlin care atentează la identitatea poporului german şi la distrugerea Europei prin acceptarea nelimitată a imigranţilor musulmani şi a cotelor obligatorii pentru refugiaţi, ce pot deveni pepiniere ale islamismului terorist. Europa socialistă şi atee, înainte de victoria lui Marie Le Pen în alegeri, a însemnat îngăduinţă faţă de terorismul islamic, crearea enclavelor ghetou musulmane din Molenbeek, Nisa, Saint-Denis sau Rotterdam şi prigoana împotriva creştinilor europeni, a spiritualităţii greco-romane şi iluministe specifice bătrânului continent. Europenii au realizat deja falimentul Europei socialiste şi a modelului birocrat de la Bruxelles supus SUA şi intereselor Arabiei Saudite.

Franţa a dat semnalul, iar Cehia, Polonia sau Slovacia continuă ce au început: politica protecţionistă de apărare a valorilor, tradiţiilor şi naţiunilor europene. Victoria în alegerile regionale de la Paris trebuie să fie şi un semnal pentru partidele româneşti noi apărute ca Noua Dreaptă, România Unită sau grupările pe Facebook de tipul „neamorganizat” născute din febra protestele în Piaţa Universităţii, că se poate să se câştige alegerile de către forţe naţionale, responsabile, patriotice şi româneşti, care sunt preocupate doar de interesul ţării şi prosperitatea românilor. E un semn de încurajare francez pentru români că se poate refuza dictatul Bruxelului, înlătura clasa politică coruptă şi statutul de neocolonie care ni l-au repartizat marile puteri occidentale şi multinaţionalele, în complicitate cu fundaţiile soroşiste ce investesc milioane de euro să ne „spele pe creier” că nu avem nevoie de valori, tradiţie, Biserică şi economie autohtonă. După victoria Frontului Naţional în Franţa mă aştept ca o forţă politică românească să spargă în sfârşit ciclul politic de coşmar anti-naţional de după 1990 şi să aducă normalitatea, progresul şi speranţa ca în România interbelică. Pentru prima dată Marseieza franceză rezonează cu speranţele tinerilor români: “Haideţi, copii ai patriei Ziua gloriei noastre Împotriva tiraniei a venit!”

Ionuţ Ţene


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #505 : Decembrie 08, 2015, 02:49:05 »

Luci Lucescu Londra 7 hrs · Edited ·
Mai penibili decât proștii din ROMÂNIA care aplaudau tancurile americane
sunt proștii din UCRAINA care stau în genunchi să-l întâmpine pe jigodia ordinară JOE BIDEN!


Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #506 : Decembrie 08, 2015, 22:12:54 »

Cica la mijloc ar fi planul Kalergi.

Sarkozy: „…metisajul in secolul XXI nu este o alegere ci o obligatie..”
Adica adio dragoste in Europa ...

https://www.youtube.com/watch?v=mPZX2hYI6tk
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #507 : Decembrie 09, 2015, 11:02:00 »

ONU: o legătură alarmantă între scăderea preţului petrolului şi refugiaţi

http://www.cotidianul.ro/onu-o-legatura-alarmanta-intre-scaderea-pretului-petrolului-si-refugiati-272693/
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #508 : Decembrie 09, 2015, 20:56:15 »
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul
Răspuns: Razboi in Europa
« Răspunde #509 : Decembrie 09, 2015, 21:12:23 »

Regina Beatrix a Olandei a fost la un concert in capitala, la Haga.
 Dirijorul ​, ​musulman, a inceput sa tina o prelegere  reginei despre „frumusetea” islamului.
 Toata orchestra s-a ridicat si a iesit din sala,  refuzand astfel sa fie asociata cu cineva care tine  prelegeri reginei lor.
 Personalul salii de concerte a condus dirijorul  afara de pe scena si dupa o scurta interogare, afara  din cladire.
 Asta da curaj. Bravo poporului olandez.
 Priviti cum l-au dat afara. Pun pariu ca nu ati
 vazut asta  la stiri la tv.

http://safeshare.tv/w/cqjiYhtiXs
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Pagini: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 39
Schimbă forumul: