Main Content:

Pagini: 1 ... 93 94 [95]

FACEBOOK

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5594
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1410 : Mai 19, 2020, 16:50:31 »

Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1411 : Mai 25, 2020, 08:07:06 »Nicolae Dide
luni, 25 mai 2020
”Pandemia Covid-19 este un fake mai mare decât bomba atomică a lui Ceauşescu, piramida din Bucegi şi conspiraţia 5G luate la un loc!” Adrian Onciu.
O ştire de domeniul fantasticului a trecut aproape neobservată.
Spitalul Municipal Câmpina, instituţie suport-Covid cu 70 de medici, 200 de asistente şi 300 de paturi, tratează un singur pacient. Norocosul bărbat este infectat cu coronavirus. Ceilalţi bolnavi din regiune aşteaptă ca spitalul să se redeschidă şi pentru ei. Aşa a hotărât ministrul Nelu Tătaru. Să lase spitalele goale pe perioada stării de alertă, în lupta disperată cu pandemia. Asta deşi aşteptatul val de decese Covid-19 n-a venit, iar şansele să apară pe ultima sută de metri sunt la fel de mari ca probabilitatea demisiei de onoare a premierului Orban.

Cazul nu este deloc singular. Bate vântul prin zeci de spitale din ţară.
Spitalul din Deva, cu peste 700 paturi și un personal de peste 1.200 de oameni, tratează 97 de bolnavi COVID, din care peste 80% asimptomatici. Adevărații bolnavi mor cu zile, cerșind ajutor pe la porțile spitalelor apropiate.
Au fost secții întregi goale, specialiști în alte afecțiuni care pur și simplu nu au avut ce să facă. În tot acest timp, oameni cu boli grave nu au fost primiți în spital. Așa prevede legea.
Doar ambulanţele cu bolnavi la limita dintre viaţă şi moarte mai pot intra la triaj. Dacă ai vreo boală gravă şi încă nu cazi din picioare, n-ai decât să strângi din dinţi şi să aştepţi o minune. În timp ce tu suferi singur, între patru pereţi, medicii "eroi" şi asistentele din liniile 2 şi 3 se deconectează pe reţelele sociale, în aşteptarea zilei de leafă iar birocrații din Grupul de Comunicare Strategică, în frunte cu Tătaru şi Arafat, se perindă pe la posturile de televiziune să ne explice cât de bine au luptat cu teroristul numărul 1 al planetei.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1412 : Iunie 01, 2020, 23:49:10 »

Azi, după ora portalului, ieri, după a calculatorului, au apărut două informații interesante pe rețeaua Facebook. Primul este un anunț făcut de Sorin Vintilă Meșter (dacă e adevărat că al lui este contul cu numele necunoscutului ”Marius Petrescu” și se referă la apariția unei federații a asociațiilor de revoluționari din orșele erou-martir. A doua se referă la un susținător al noii federații, Dorel Haraga.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1413 : Iunie 01, 2020, 23:55:19 »BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=1146005615749958&notif_id=1591042719830835&notif_t=group_activity
Marius Petrescu • Povestitor vizual • 14 ore
La Alba Iulia a fost infiintata recent FEDERATIA ASOCIATIILOR DE REVOLUTIONARI DIN ORASELE EROU-MARTIR.
Potrivit Statutului Federației, principalul scop al acesteia este să impună Guvernului deblocarea acțiunii de reanalizare a dosarelor și înlăturarea impostorilor din rândul revoluționarilor, precum și apărarea drepturilor cuvenite acestora, acordate prin Legea 341/2004 cu completările și modificările ulterioare.Sediul acesteia este la Alba Iulia. Președinte: Mihai Babițchi; vicepreședinte: Gheorghe Ianciuc; secretar general: Gheorghe Büköș.
Le dorim mult succes camarazilor care s-au implicat in acest proiect!

Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1414 : Iunie 02, 2020, 00:04:43 »

Despre ”factura fondatorilor” aflăm dintr-un comentariu-replică dată de un comentator, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3497517200275834&set=a.344911315536454&type=3&eid=ARAMfqi9Vmz78O77a6BymdNH0iUKzA7eRWIvO_5p3j0qK42ATEs9_TNAVWciyfD3Dq5z20u0UC_uuAFj&ifg=1
17.33


Alexandru Dobrescu Terminați cu prostiile!!!  Tongue Despre ce revoluționari este vorba?! Voi știți ce este aceea o revoluție?!  Undecided Cine sunt conducătorii, ce program politic ați avut, unde este materializat, ce s-a întâmplat cu revoluționarii, de ce nu sunteți la conducere, cine v-a furat revoluția, puterea, etc?!  Undecided Sunteți niște profitori, în opinia mea. Doriți avantaje și profituri precum politicienii de azi, atât. Având în vedere situația economică și nivelul de trai de acum al cetățenilor, ar trebui să fiți condamnați, precum ceausescu! Țara se scufundă și voi vreți să fiți revoluționari!?  Undecided Voi faceți parte din categoria mincinoșilor precum pandemioții covid. Nu aveți rușine!!!  TongueDorel Haraga Domnule Dobrescu, vizitându-vă pagina, am constatat că aveți un logo care vă carcterizează respectiv: „Nu eșuez niciodată dacă sunt suficient determinat”. Totodată am observat că ați fot coleg cu celebrul „Matroz” care, conform protocolului, servește alcoolul cu două cuburi de gheață, iar între sorbituri mai pune mâna pe o casă prin Mihăileanu, mai ajută un Popoviciu sau un George Costin. Stimabile, disprețul dumneavoastră față de noi REVOLUȚIONARII, vă erupe prin toți porii; se simte de la distanță mirosul de... activist PCR-ist, sau de.... dar mai bine mă opresc aici. Sper ca prin cele spuse.â, să vă DETRERMIN SUFICIENT, astfel încât, ori vă revizuiți atitudinea, ori nu mai vizitați sau vă abțineți să comentați postările cu referire la Revoluționari. În caz contrar, cu o simplă apăsare de tastă, DISPĂREȚI DIN LUMEA MEA. NE-AM ÎNȚELES STIMABILE?
 
Gheorghe Sarbu Alexandru Dobrescu nu ți-a tras-o bine Băsescu.?
Și acum cauți P..... Lă?
Ai greșit adresa Lache.Alexandru Dobrescu Dorel Haraga, ce lume ai tu, parazitule?!  Undecided Să te luminez despre colegialitatea mea cu basescu. Am făcut aceeași școală, eu la secția militară, el la comercială. El a ajuns comandant de navă, pe cea mai mare navă, eu am ajuns ofițer superior în marina militară. Acuzația ta de golan este ca și cum eu te-aș acuza pe tine că ai fost coleg cu Petre Roman. Se vede de la o poștă că ești un golan, un parazit, cerșetor, care vrea niște bani, favoruri de la stat , pe spinarea celor săraci. N-am intrat pe pagina, ca un securist cu veleități ce ești, să văd cine ești și ce studii ai. Faptul că te agăți, ca un disperat, de acest titlu de rev spune totul. Siktir, analfabetule!!!  Tongue
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1415 : Iunie 02, 2020, 00:20:05 »

Deci factura fondatorilor este securistă? Caci cel puțin unul dintre ei a fost acuzat și n-a replicat deloc.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1416 : Iunie 02, 2020, 00:40:51 »

Șocant este și acest dialog din grupul BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=1146005615749958&notif_id=1591042719830835&notif_t=group_activity.
Juliana Starcz Dacă ai curajul ha să ne întâlnim în fața să spunem ce avem unu celelalt că cînd veneai la mine și plecai cum plecai am fost bună atunci a sa ai curaj că bîrfele tale ne dus acolo unde sîntem
Este un Dnezeu și vede cîte răutate este in tine es supărat că sînt Unguroaică ar trebuie sa ti fie rusineVasile Merches Juliana Starcz ,nu contează că sunteți unguroaică, contează că sunteți o slugă psd=pcr. Din partea mea MUE la toți politicienii de la A!
Dorel Haraga Juliana Starcz , dacă mi te adredezi, îți raspund: 1. Este adevarat ca am venit în repetate rânduri în sediul asociatiei CARROMN din Ritorine 27 dar, acolo am venit în calitate de membru fondator. Documentele vorbesc. 2. Fiind colegi și în asociația CLUB 22, care ar fi trebuit să se numească și "CC", evident că ne-am intalnit si în acest sediu în care tu, depozitat " ajutoarele umanitare" pe care le aduceau și Germania și din care chiar vindeau destul. 3. Nu neg ca ai și dat de pomană și chiar am beneficiat și eu, atât de ajutor cât și cumpărăm unele articole de îmbrăcăminte. 4. Trecând peste aceste aspecte minore, in anul 2003 când ai ajutat la sortarea înregistrarea documentelor și cred că nu este cazul sa iti aduc aminte despre acestea, am fost sesizat că sustrag si/sau distrugi documente din dosare. Poate iti amintești că, din acel moment nu ai mai avut acces în arhiva , tu lucrând numai pe dosarele care erau depozitate în cutii în afară arhivei, din dispoziția.. știi tu cui. 5. Relația dintre noi s-a deteriorat, nu pentru că ești de etnie maghiară, eu având destui prieteni în rândul acestei etnii ci, datorita afacerilor/relației pe care ai întreținut cu GRUPUL INFRACTIONAL condus de GEORGE COSTIN. Poate iti amintești când, în anul 2011, venind în sediul asociației pe care am fondat împreună, am fost scos din sediu prin forta si cu amenintari de BANUTOIU NICOLAE. În același timp, în sediu asociației, la etajul 1 parcă, GEORGE COSTIN cu BACOI GHEORGHE efectuat diverse.... La momentul respectiv, în sediul asociației noastre, existând mai multe persoane străine care își impuneau voința cu acordul tău. 6. Mai apoi, au apărut infracțiunile tale de fals în acte publice și traficul cu mâna de lucru în Italia. De aici s-a produs ruptura relației dintre noi. 7. NU POT STA ALATURI DE PERSOANE CARE NU AU CARACTER SI PROFITA LA MODUL ORDINAR DE PE URMA CELOR PE CARE AR TREBUI SĂ II AJUTE. AȘI PUTEA SPUNE MAI MULTE DAR, PREFER SA MA OPRESC AICI. NU AM NIMIC PERSONAL XU TINE SI NICI CU ETNIA DIN CARE FACI PARTE. DIN PACATE, RELATIILE DINTRE NOI SUNT BLOCATE DE CARACTERUL SI FAPTELE TALE. SI CA INCHEIERE, TI-AM SPUS DESTUL DE CLAR: RETRAGE-TE DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE SI RWPREZENTARR A REVOLUTIONARILOR , VEZI-TI DE AFACERILE TALE, LASĂ REVOLUTIONARII INBPACE SI ÎȚI VOI UITA NUMELE. 8. Cu privire la Dumnezeu, lasa-l in pace si nu-l mai baga la înaintare că s-a săturat și el de FARISEI. NU POTI SA TW INCHINI, SA INVOCI PE DUMNEZEU SI IN ACELASI TIMP SA INSELI, SA MINTI SI SA FACI FALSURI.
  


Dorel Haraga Vasile Merches STARCZ IULIANA NU ESTE SLUGA PESEDISTA. ESTE SLUGA PROPRIILOR INTERESE MESCHINE. Faptul că a făcut și posibil mai face parte din partidele UDMR, CONSERVATOR, PSD, etc, asta se datorează faptului că individa prin relațiile afisate ostentativ, vrea să lase impresia ca este protejată de acestea, în speță de PSD, unul dintre cele mai mari și puternice partide din România.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5594
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1417 : Iunie 16, 2020, 14:36:32 »

Cam asta se petrecece pe Facebook. Nu rîdeți, e de plîns.
Memorat
Pagini: 1 ... 93 94 [95]
Schimbă forumul: