Main Content:

Pagini: 1 ... 93 94 [95] 96 97

FACEBOOK

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5852
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1410 : Mai 19, 2020, 16:50:31 »

Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1411 : Mai 25, 2020, 08:07:06 »Nicolae Dide
luni, 25 mai 2020
”Pandemia Covid-19 este un fake mai mare decât bomba atomică a lui Ceauşescu, piramida din Bucegi şi conspiraţia 5G luate la un loc!” Adrian Onciu.
O ştire de domeniul fantasticului a trecut aproape neobservată.
Spitalul Municipal Câmpina, instituţie suport-Covid cu 70 de medici, 200 de asistente şi 300 de paturi, tratează un singur pacient. Norocosul bărbat este infectat cu coronavirus. Ceilalţi bolnavi din regiune aşteaptă ca spitalul să se redeschidă şi pentru ei. Aşa a hotărât ministrul Nelu Tătaru. Să lase spitalele goale pe perioada stării de alertă, în lupta disperată cu pandemia. Asta deşi aşteptatul val de decese Covid-19 n-a venit, iar şansele să apară pe ultima sută de metri sunt la fel de mari ca probabilitatea demisiei de onoare a premierului Orban.

Cazul nu este deloc singular. Bate vântul prin zeci de spitale din ţară.
Spitalul din Deva, cu peste 700 paturi și un personal de peste 1.200 de oameni, tratează 97 de bolnavi COVID, din care peste 80% asimptomatici. Adevărații bolnavi mor cu zile, cerșind ajutor pe la porțile spitalelor apropiate.
Au fost secții întregi goale, specialiști în alte afecțiuni care pur și simplu nu au avut ce să facă. În tot acest timp, oameni cu boli grave nu au fost primiți în spital. Așa prevede legea.
Doar ambulanţele cu bolnavi la limita dintre viaţă şi moarte mai pot intra la triaj. Dacă ai vreo boală gravă şi încă nu cazi din picioare, n-ai decât să strângi din dinţi şi să aştepţi o minune. În timp ce tu suferi singur, între patru pereţi, medicii "eroi" şi asistentele din liniile 2 şi 3 se deconectează pe reţelele sociale, în aşteptarea zilei de leafă iar birocrații din Grupul de Comunicare Strategică, în frunte cu Tătaru şi Arafat, se perindă pe la posturile de televiziune să ne explice cât de bine au luptat cu teroristul numărul 1 al planetei.
« Ultima modificare: Decembrie 24, 2020, 01:00:25 de către razvan »
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 665
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1412 : Iunie 01, 2020, 23:49:10 »

Azi, după ora portalului, ieri, după a calculatorului, au apărut două informații interesante pe rețeaua Facebook. Primul este un anunț făcut de Sorin Vintilă Meșter (dacă e adevărat că al lui este contul cu numele necunoscutului ”Marius Petrescu” și se referă la apariția unei federații a asociațiilor de revoluționari din orșele erou-martir. A doua se referă la un susținător al noii federații, Dorel Haraga.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 665
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1413 : Iunie 01, 2020, 23:55:19 »BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=1146005615749958&notif_id=1591042719830835&notif_t=group_activity
Marius Petrescu • Povestitor vizual • 14 ore
La Alba Iulia a fost infiintata recent FEDERATIA ASOCIATIILOR DE REVOLUTIONARI DIN ORASELE EROU-MARTIR.
Potrivit Statutului Federației, principalul scop al acesteia este să impună Guvernului deblocarea acțiunii de reanalizare a dosarelor și înlăturarea impostorilor din rândul revoluționarilor, precum și apărarea drepturilor cuvenite acestora, acordate prin Legea 341/2004 cu completările și modificările ulterioare.Sediul acesteia este la Alba Iulia. Președinte: Mihai Babițchi; vicepreședinte: Gheorghe Ianciuc; secretar general: Gheorghe Büköș.
Le dorim mult succes camarazilor care s-au implicat in acest proiect!

Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 665
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1414 : Iunie 02, 2020, 00:04:43 »

Despre ”factura fondatorilor” aflăm dintr-un comentariu-replică dată de un comentator, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3497517200275834&set=a.344911315536454&type=3&eid=ARAMfqi9Vmz78O77a6BymdNH0iUKzA7eRWIvO_5p3j0qK42ATEs9_TNAVWciyfD3Dq5z20u0UC_uuAFj&ifg=1
17.33


Alexandru Dobrescu Terminați cu prostiile!!!  Tongue Despre ce revoluționari este vorba?! Voi știți ce este aceea o revoluție?!  Undecided Cine sunt conducătorii, ce program politic ați avut, unde este materializat, ce s-a întâmplat cu revoluționarii, de ce nu sunteți la conducere, cine v-a furat revoluția, puterea, etc?!  Undecided Sunteți niște profitori, în opinia mea. Doriți avantaje și profituri precum politicienii de azi, atât. Având în vedere situația economică și nivelul de trai de acum al cetățenilor, ar trebui să fiți condamnați, precum ceausescu! Țara se scufundă și voi vreți să fiți revoluționari!?  Undecided Voi faceți parte din categoria mincinoșilor precum pandemioții covid. Nu aveți rușine!!!  TongueDorel Haraga Domnule Dobrescu, vizitându-vă pagina, am constatat că aveți un logo care vă carcterizează respectiv: „Nu eșuez niciodată dacă sunt suficient determinat”. Totodată am observat că ați fot coleg cu celebrul „Matroz” care, conform protocolului, servește alcoolul cu două cuburi de gheață, iar între sorbituri mai pune mâna pe o casă prin Mihăileanu, mai ajută un Popoviciu sau un George Costin. Stimabile, disprețul dumneavoastră față de noi REVOLUȚIONARII, vă erupe prin toți porii; se simte de la distanță mirosul de... activist PCR-ist, sau de.... dar mai bine mă opresc aici. Sper ca prin cele spuse.â, să vă DETRERMIN SUFICIENT, astfel încât, ori vă revizuiți atitudinea, ori nu mai vizitați sau vă abțineți să comentați postările cu referire la Revoluționari. În caz contrar, cu o simplă apăsare de tastă, DISPĂREȚI DIN LUMEA MEA. NE-AM ÎNȚELES STIMABILE?
 
Gheorghe Sarbu Alexandru Dobrescu nu ți-a tras-o bine Băsescu.?
Și acum cauți P..... Lă?
Ai greșit adresa Lache.Alexandru Dobrescu Dorel Haraga, ce lume ai tu, parazitule?!  Undecided Să te luminez despre colegialitatea mea cu basescu. Am făcut aceeași școală, eu la secția militară, el la comercială. El a ajuns comandant de navă, pe cea mai mare navă, eu am ajuns ofițer superior în marina militară. Acuzația ta de golan este ca și cum eu te-aș acuza pe tine că ai fost coleg cu Petre Roman. Se vede de la o poștă că ești un golan, un parazit, cerșetor, care vrea niște bani, favoruri de la stat , pe spinarea celor săraci. N-am intrat pe pagina, ca un securist cu veleități ce ești, să văd cine ești și ce studii ai. Faptul că te agăți, ca un disperat, de acest titlu de rev spune totul. Siktir, analfabetule!!!  Tongue
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 665
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1415 : Iunie 02, 2020, 00:20:05 »

Deci factura fondatorilor este securistă? Caci cel puțin unul dintre ei a fost acuzat și n-a replicat deloc.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 665
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1416 : Iunie 02, 2020, 00:40:51 »

Șocant este și acest dialog din grupul BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=1146005615749958&notif_id=1591042719830835&notif_t=group_activity.
Juliana Starcz Dacă ai curajul ha să ne întâlnim în fața să spunem ce avem unu celelalt că cînd veneai la mine și plecai cum plecai am fost bună atunci a sa ai curaj că bîrfele tale ne dus acolo unde sîntem
Este un Dnezeu și vede cîte răutate este in tine es supărat că sînt Unguroaică ar trebuie sa ti fie rusineVasile Merches Juliana Starcz ,nu contează că sunteți unguroaică, contează că sunteți o slugă psd=pcr. Din partea mea MUE la toți politicienii de la A!
Dorel Haraga Juliana Starcz , dacă mi te adredezi, îți raspund: 1. Este adevarat ca am venit în repetate rânduri în sediul asociatiei CARROMN din Ritorine 27 dar, acolo am venit în calitate de membru fondator. Documentele vorbesc. 2. Fiind colegi și în asociația CLUB 22, care ar fi trebuit să se numească și "CC", evident că ne-am intalnit si în acest sediu în care tu, depozitat " ajutoarele umanitare" pe care le aduceau și Germania și din care chiar vindeau destul. 3. Nu neg ca ai și dat de pomană și chiar am beneficiat și eu, atât de ajutor cât și cumpărăm unele articole de îmbrăcăminte. 4. Trecând peste aceste aspecte minore, in anul 2003 când ai ajutat la sortarea înregistrarea documentelor și cred că nu este cazul sa iti aduc aminte despre acestea, am fost sesizat că sustrag si/sau distrugi documente din dosare. Poate iti amintești că, din acel moment nu ai mai avut acces în arhiva , tu lucrând numai pe dosarele care erau depozitate în cutii în afară arhivei, din dispoziția.. știi tu cui. 5. Relația dintre noi s-a deteriorat, nu pentru că ești de etnie maghiară, eu având destui prieteni în rândul acestei etnii ci, datorita afacerilor/relației pe care ai întreținut cu GRUPUL INFRACTIONAL condus de GEORGE COSTIN. Poate iti amintești când, în anul 2011, venind în sediul asociației pe care am fondat împreună, am fost scos din sediu prin forta si cu amenintari de BANUTOIU NICOLAE. În același timp, în sediu asociației, la etajul 1 parcă, GEORGE COSTIN cu BACOI GHEORGHE efectuat diverse.... La momentul respectiv, în sediul asociației noastre, existând mai multe persoane străine care își impuneau voința cu acordul tău. 6. Mai apoi, au apărut infracțiunile tale de fals în acte publice și traficul cu mâna de lucru în Italia. De aici s-a produs ruptura relației dintre noi. 7. NU POT STA ALATURI DE PERSOANE CARE NU AU CARACTER SI PROFITA LA MODUL ORDINAR DE PE URMA CELOR PE CARE AR TREBUI SĂ II AJUTE. AȘI PUTEA SPUNE MAI MULTE DAR, PREFER SA MA OPRESC AICI. NU AM NIMIC PERSONAL XU TINE SI NICI CU ETNIA DIN CARE FACI PARTE. DIN PACATE, RELATIILE DINTRE NOI SUNT BLOCATE DE CARACTERUL SI FAPTELE TALE. SI CA INCHEIERE, TI-AM SPUS DESTUL DE CLAR: RETRAGE-TE DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE SI RWPREZENTARR A REVOLUTIONARILOR , VEZI-TI DE AFACERILE TALE, LASĂ REVOLUTIONARII INBPACE SI ÎȚI VOI UITA NUMELE. 8. Cu privire la Dumnezeu, lasa-l in pace si nu-l mai baga la înaintare că s-a săturat și el de FARISEI. NU POTI SA TW INCHINI, SA INVOCI PE DUMNEZEU SI IN ACELASI TIMP SA INSELI, SA MINTI SI SA FACI FALSURI.
  


Dorel Haraga Vasile Merches STARCZ IULIANA NU ESTE SLUGA PESEDISTA. ESTE SLUGA PROPRIILOR INTERESE MESCHINE. Faptul că a făcut și posibil mai face parte din partidele UDMR, CONSERVATOR, PSD, etc, asta se datorează faptului că individa prin relațiile afisate ostentativ, vrea să lase impresia ca este protejată de acestea, în speță de PSD, unul dintre cele mai mari și puternice partide din România.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5852
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1417 : Iunie 16, 2020, 14:36:32 »

Cam asta se petrecece pe Facebook. Nu rîdeți, e de plîns.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5852
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1418 : Iulie 11, 2020, 09:15:27 »

Marian Radian
BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/permalink/1175786512771868

Pentru ca TOTDEAUNA „HOTUL STRIGA HOTII” iata CINE ESTE(sic) PROFITARII :
01. - BALANEASCA PETREA obtine certificatul seria FD nr. 12937, in anul 1996 - 1997, prin intermediul Asociatiei ECOFORUM!
In anul 2004 depune doua cereri pentru preschimbare astfel :
- urmare a dosarului nr. 1082(depus la data de 06.10.2004 prin intermediul lui VASILESCU NASTASE) , prin interemdiul asociatiei CLUB 22 CC(prin raposatul VASILESCU NASTASE) obtine certificatul preschimbat pentru calitatea de REMARCAT prin FAPTE DEOSEBITE, seria LRM - B, nr. 00028 tiparit la IMPRIMERIA NATIONALA la data de 05.12.2006
A se vedea in Monitorul Oficial nr. 467bis din data de 07.07.2010 la pozitia 884
Depune la Casaa Locala de Pensii a Sectorului 1, dosarul in vederea obtinerii indemnizatiei in conformitate cu prevederile art. 4 din Legea nr. 341/2004 si prin DECIZIA nr. 179882 incaseaza sumele restante si apoi indemnizatia reparatorie lunara!
Deoarece a fost sistata plata indemnizatiilor reparatorii pentru categoria de LRFD, BALANEASA PETREA in baza celui de al doilea dosar, respectiv nr. 15432(depus la data de 19.11.2004, PERSONAL) DUPA INCHEIEREA LUCRARILOR COMISIEI SSPR SI INCHEIEREA LEGALA A PRESCHIMBARII CERTIFICATELOR, i se tipareste si i se atribuie certificatul preschimbat de RANIT(in amorul propriu!!!!) seria LRT - B nr. 00241 NUMAI CA URMARE A UNEI SINTEZE a CPRD din data de 14.12.2010(vezi pag. 2)
Pentru acest certificat si aceasta calitate SSPR nu a solicitat niciodata avizare de la CPRD si nici, oficial, nu a transmis la IMPRIMERIA NATIONALA vreo cerere de tiparire a acestui certificat!
In baza acestui certificat, merge la Casa de Pensii a Judetului SUCEAVA(este nascut in HORODNICENI) SI DEPUNE SI OBTINE INDEMNIZATIE REPARATORIE pentru CALITATEA de RANIT, incasand si de aceasta data indemnizatia reparatorie restanta si cea lunara)si in prezent!!!!)
ASTA ESTE PRIMA EXCROCHERIE!
02. - BALANEASCA PETREA nu se multumeste numai cu atat!
Prin CEA DE A DOUA EXCROCHERIE, obtine pentru fiual sau BALANEASA DINU, certificat preschimbat pentru calitatea de RANIT, CU TOATE CA ACEASTA PERSOANA NU A DETINUT NICIODATA CERTIFICAT IN BAZA PREVEDERILOR LEGII nr. 42/1990
Astfel, in baza dosarului nr. 21465(depus la data de 15.12.2008), la data de 16.03.2010 IMPRIMERIA NATIONALA tipareste certificatul pentru calitatea de RANIT seria LRT - B nr. 00228
Interesant este ca SSPR a solicitat avizarea la CPRD in data de 04.02.2010 urmare a VERIFICARII in PLENUL COMISIEI SSPR si a PROCESULUI VERBAL incheiat la data de ... 22.10.2007, zi de LUNI!
Deci verificarea a fost facuta cu UN AN SI DOUA LUNI INAINTE de ... DEPUNERE!
03. - BALANEASCA PETREA nu se opreste!
Urmeaza CEA DE A TREIA EXCROCHERIE, prin care sotiei lui, respectiv BALANEASA MAGDALENA, i se atribuie certificatul preschimbat pentru calitatea de LRFD seria LRM - B nr. 00595, CU TOATE CA NICI ACEASTA PERSOANA NU A DETINUT NICIODATA CERTIFICAT IN BAZA PREVEDERILOR LEGII nr. 42/1990
CERTIFICATUL PRESCHIMBAT(oare ce o fi fost preschimbat?Huh) este obtinut in baza dosarului nr. 21253 depus la data de 17.04.2008 iar avizarea solicitata de SSPR a fost facuta la data de 28.11.2008 urmare a VERIFICARII in PLENUL COMISIEI SSPR si a PROCESULUI VERBAL incheiat la data de ... 19.02.2007, zi de LUNI!
Si aceasta verificare a a fost facuta cu UN AN SI NOUA LUNI INAINTE de ... DEPUNERE!
IMPRIMERIA NATIONALA a tiparit certificatul la data de 10.07.2009
Pentru ca masa sa fie bogata si indemnizatie sa incaseze si al treilea membru al familiei, CPRD la data de 15.12.2015 decide sa o faca ‚DETERMINANTA” pe ... MAGDALENA!(a se vedea pag. 3 pct. 8 din SINTEZA CPRD din data de 15.12.2015)!
04. - BALANEASCA PETREA stii vorba romanaesca : DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI!
05. - ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, HAIDUCUL NELEGIUIT HONDOR, SE AUDE CEVA?HuhHuh?
Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1419 : August 02, 2020, 08:18:12 »

Atentie marita la tot ceea ce inseamna informatii despre protectie in pandemia actuala decretata de OMS!


Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1420 : August 03, 2020, 21:38:41 »

Abia acum aflam.
Daniel Zdrânc
https://www.facebook.com/groups/grupulromandesecuritate/?multi_permalinks=3447212705321720&notif_id=1596471310792701&notif_t=group_activity
Guvernul blochează majorarea pedepselor pentru agresorii sexuali de copii şi trimite legea la CCR, sub pretextul ca ar fi discriminaţi pedofilii!
Parlamentul a adoptat, în urmă cu o lună, o lege care măreşte pedepsele prădătorilor sexuali, aşa încât ei nu mai puteau fenta puşcăria. Aceeaşi lege prevede că aceia care au violat sau au abuzat sexual copii nu vor scăpa niciodată de răspunderea penală, prin prescrierea faptei.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5852
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1421 : August 06, 2020, 15:50:17 »

Monica Póka, REZISTENŢA - Memoria Demnității Românești, pe 28 iulie
https://www.facebook.com/groups/LibertateCredintaNeam/?multi_permalinks=1204226023244005&notif_id=1596707589770679&notif_t=group_activity
Friends
De la cineva bine scris, asa ca sa stie toti prietenii pe ce pozitie exist la cei 58 de ani. La aceasta virsta si multi ani de comunism, dupa ce am gasit calea in viata si sunt implinit, cu 30 de ani de experienta in medicina si gindiri alternative cu 11 carti scrise - nu mai permit nici unui neica nimeni sa imi spuna mie ce este adevarat si ce nu mai ales in medicina, si nu mai inghit tot ce imi este prezentat de pseudo stiinta dogmelor medicale oficiale. Vrei sa traisti in frica? N-ai decit, dar NU ITI MAI PERMIT sa nu imi respecti opinia sau sa propagi frica in universul meu. Sunt suveran pe decizile mele, cu toate consecintele. Asa ca...:
"Sunt o fiinta libera, deci clar aleg sa nu ma supun acestei dictaturi mondiale, efectuate asupra oricarei forme de umanitate, care ne mai ramasese, pana in pandalia asta. Nu doresc sa imi investesc, nici macar o farama de energie, in confruntari inutile cu fanii zeului Covid, care probabil vor fi in primele randuri pentru vaccinarea obligatorie, cipuri si tot ce va fi sa urmeze.
Daca doresti sa mai stai acasa inca 50 de ani, esti invitatul meu. Daca vrei sa porti masca, poti sa iti pui 6 deodata, vezi daca imi pasa. Vrei sa eviti multimea? Fa tot ce iti sta in putere, pentru a te muta in jungla. E OK pentru mine. Doresti sa ramai sarac? N-ai decat. Esti convins de eficienta vaccinurilor? Poti face toata colectia. Doresti sa traiesti in frica? Exerseaz-o pana la sfarsitul mileniului. Ii crezi pe specialistii vietii, care mormaie in direct si in reluare pe la tembeliziuni, fa icoane din ei si te poti inchina linistit pentru urmatorii 300 de ani.
Dar niciodata vreodata, sa nu traiesti macar o secunda cu senzatia ca imi poti impune ceva. E DREPTUL MEU SUVERAN DE A ALEGE! Si mai mult decat atat: NU ITI PERMIT!
Viata e plina de riscuri. Virusi, bacterii, boli, care sunt contractate inainte de a apuca sa manifesti vreun simptom. Eu spun pas si o voi spune, pana cand voi fi nevoita sa ma confrunt din nou cu moartea. Pas acestei otraviri constante, progresive, pas uciderii afacerilor inteprinse de semenii mei, pas distrugerii accesului la sanatate, pas la privarea de libertate sub orice forma ar mai putea capata ea, pas la distrugerea sanatatii noastre mentale. Spun pas saraciei, depresiei, suicidului, violentei domestice, abuzului copiilor, pas spionarii guvernamentalo-medicale si disperarii dupa bani/statut/pozitie sociala. Refuz efectiv sa particip la aceasta mascarada.
Daca cineva, oricine ar fi, are o problema cu acest lucru, e rugat insistent sa iasa din viata/lista mea. Intotdeauna am preferat oamenii de calitate, in detrimentul unei vieti pline de semeni, care nu isi au rostul, atat in existenta mea reala, cat si in aceasta virtuala.
Add to Your Post
Post”

Preluat de la un fost coleg și prieten drag cu care am împărțit băncile aceleiași clase timp de 4 ani în liceu. Mulțumesc Călin.

Adevărul este că lumea s-a săturat de atâta manipulare, minciună și ipocrizie. Fiecare om are dreptul să aleagă pentru sine care este ADEVĂRUL pe care dorește să-l trăiască și să-l împărtășească cu cei asemenea lui/ei.
”Separarea” lumilor și a liniilor temporale a devenit vizibilă altfel decât ne-am fi așteptat majoritatea dintre noi, dar ea poate fi recunoscută de către cei care au ochi să vadă și urechi să audă.
Era oarecum de așteptat ca frica să aibă un rol decisiv în această separare pentru că ființa umană crează din ceea ce ea crede. Crezi în frică, creezi din frică și ceea ce creezi este și mai multă frică.
Crezi în pace, iubire, în viață, creezi mai multă pace, iubire și Viață.

Când se spune că ”se alege grâul de neghină” se spune foarte corect.
Nu se spune că ”este ales grâul de neghină”, adică ”alegerea/separarea” nu este făcută de alt-cineva, ci de fiecare pentru sine, iar acest examen nu poate fi măsluit.
Poate de-aici vine și liniștea pe care o simțim unii dintre noi, împăcarea, pacea, încrederea, siguranța că totul este bine în Creație, pentru că știm că acest examen nu poate fi trecut decât de către cei/cele cu adevărat pregătite pentru ceea ce urmează.
Munay! Calea Iubirii Necondiționate.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5852
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1422 : August 12, 2020, 12:14:46 »

Iurie Osoianu
Cele 10 porunci ale poporului Roman dintr-un ziar din 5 Octombrie 1930...
1.   Daţi copiilor voştri nume românesc!
2.   Păstraţi-vă graiui, portul şi obiceiurile cele vechi româneşti, pentru că acestea sunt temeliile întregii naţii româneşti.
3.   Limba românească este o moştenire din bătrâni, şi totodată o avere care nu trebue să se piardă niciodată.
4.   Adunaţi toate scrierile precum şi toate poeziile, cântecele, chiuiturile, basmele şi proverbele româneşti, ca nu cumva să se piardă, daţi-Ie de Ia gură la gură ca să le ştie fiecare.
5.   Păstraţi-vă legea ortodoxă, bisericile precum şi toate lucrurile din vechime.
6.   Nu uitaţi la orice pas sau lucrare, că sunteţi Români. Cumpăraţi tot ce vă trebuie numai dela Români.
7.   Fiţi mândri dacă sunteţi în stare de a învăţa pe alţii a vorbi limba cea frumoasă românească.
8.   Fiţi mândri de poporul românesc, pentru că el este unicul care a luptat cu toate liftele păgâne pentru a păstra graiul românesc moştenit din vechime.
9.   Ajutoraţi totul ce simte adevărat româneşte.
10. Ca buni români nu uitaţi niciodată de Dumnezeu, pentru că numai prin credinţa Iui s-a păstrat binele întregei Românii Mari de azi.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1423 : August 17, 2020, 23:10:44 »

Hai sa vb si altfel, pt ca de cipati om fi satui cu totii.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1424 : August 17, 2020, 23:18:10 »Dida Nedelcu Stef • 15 august •
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=367443197578483&set=a.106961030293369&type=3&theater 
Preluat de la George Banuceanu ...Greu de crezut, dar este adevarat!
"Cînd eram la LONDRA, majoritatea colegilor de birou (vorbim de o corporație a IMPERIULUI) obișnuiau să se drogheze pentru a rezista la efortul intelectual intens.
Nu asta e problema.
Problema e că sîmbăta în LONDRA și în periferiile ei de lux există cluburi și locuri cu acces limitat, unde poți vedea sau poți face toate ororile pe care mințile normale și zdravene nu au cum să le conceapă.
Oamenii obișnuiți, zdraveni la cap, nu au cum să-și imagineze că pot exista oameni care plătesc doar pentru a vedea cum este o minoră violată, bătută, torturată sau chiar omorîtă încet.
Sunt indivizi (și chiar individe) care nu se pot excita decît dacă privesc suferință, tortură, orori.
Din păcate, LUMEA NOASTRĂ este în acest moment, controlată de mii de astfel de indivizi pe care îi numesc BANDIȚI.
Nu vă imaginați că acești BANDIȚI fac ei treburile murdare.
Ei au acces la resurse financiare nelimitate și plătesc. MULT.
CUI?
REȚELELOR DE CRIMĂ ORGANIZATĂ TRANSFRONTALIERĂ SPECIALIZATE ÎN AȘA CEVA.
Cea mai scurtă cale prin care o minoră este luată (prin răpire sau păcălire) și transportată în OCCIDENT este prin intermediul celor aproape 900 de baze militare americane amplasate peste tot în lume.
Știu generalii ARMATEI AMERICANE ce se întîmplă? Unii da, alții nu!
Oricum nu ar da bine la nivel internațional să se afle că peste tot unde sunt baze militare americane, au loc răpiri de minore și exploatarea lor sexuală sau uciderea lor.
De aceea se chinuie toate serviciile secrete NATO să acopere MASACRUL DE LA DEVESELU.
Aceasta a fost introducerea.
Ceea ce veți citi sunt concluziile unor oameni cu mult mai informați decît noi care au dorit să ne completeze imaginea de ansamblu.
Le mulțumim și așteptăm cu mare interes și alte părți din ADEVĂR!
"A. Ancheta e condusa de procurorii DIICOT si coordonata din umbra pe de o parte de “procuroarea SOROS, fosta basista” Oana Haineala, adevarata sefa a DIICOT, cea care
l a impus pe varul sau, Felix Banila in fruntea acestei institutii iar pe de alta parte de ministra justitiei Ana Birchall, agenta de influenta americana, cea care , nu demult , facea turul ambasadelor, spunand ca face orice serviciu ( “ I will do anything “) pentru a accede la portofoliul justitiei . Deci OANA SI CU ANA!!!

B. Ancheta urmareste ascunderea adevarului , acreditand Ideea ca Popicu’ e un criminal in serie, solitar, cand, in realitate, Gheorghe Dinca e parte a doua retele de trafic intern si international de persoane : una semioficiala, care aprovizioneaza baza militara americana de la Deveselu, cu fete tinere, dispuse sau nevoite sa se prostitueze din considerente financiare si alta, oculta, care aprovizioneaza cu minore, retelele de milionari, magistrati, inalti functionari, oameni politici si de stat, pedofili si perversi de la Bruxelles, Londra si coasta de est a Statelor Unite.

C. Aceasta din urma retea exploateaza minorele rapite pe mai multe cai: 1. plasandu le pentru sex pedofililor si perversilor; 2. folosindu le pentru producerea de materiale cu pornografie infantila inclusiv asa zise le “ casete SNIFF”, adica inregistrari video cuprinzand sex brutal cu minore, torturarea acestora si in final uciderea lor; 3. utilizandu le la final pentru bancile de organe.

D. Desi nu exista pana in prezent nicio proba privind traficul de minore , intrucat ancheta s a ferit ca dracu’ de tamaie sa stranga probe in acest sens, procurorii DIICOT au cerut si au obtinut arestarea lui Gheorghe Dinca pentru aceasta infractiune!

E. Toate asa zisele probe stranse de procurorii DIICOT privesc infractiunea de omor calificat care nu e de competenta DIICOT ci a Parchetului judetean Olt sau, dupa complexitatea cazului , a Parchetului General. Prin urmare toate actele de urmarire penala sunt nule si urmeaza a fi inlaturate de judecatorul de camera preliminara. De aceea avocatii lui Popicu’ stau linistiti .

F. Popicu’ are trei avocati din oficiu desi asistenta din oficiu in materie penala Nu poate fi asigurata concomitent de mai multi avocati.

G. Ancheta a preluat metoda vestitului Di Pietro din Italia, preluata la randul ei de la americani, de a planta probe in curtea violatorului si in padurile din vecinatatea localitatii, mai exact fragmente osoase umane , inclusiv dentare si cenusa , pentru a sustine concluzia criminalului in serie , solitar, si de a falsifica expertizele medico legala si genetica, pentru ca omorul presupune un cadavru , iar cenusa si resturile osoase de la incinerare Induc Ideea unui cadavru si prezinta avantajul ca sunt singurele care nu permit identificarea prin ADN.

H. Alexandra , Luiza si probabil si alte minore au fost rapite de Gheorghe Dinca, violate apoi livrate retelei care le a dus in afara granitelor, fapt recunoscut si de batranul turnator Traian Basescu Petrov intr o emisiune televizata.

I. La momentul la care Popicu’ se plimba prin fata camerelor de luat vederi din Caracal si Craiova, pentru a si asigura alibi, Alexandra era extrasa de complicii acestuia. Deci atunci cand fata spunea la Telefon ca vede o masina gri ea nu era a lui Gheorghe Dinca ci o alta masina, de aceeasi culoare, a complicilor, iar atunci cand fata spunea : vine, vine, nu venise Gheorghe Dinca ci complicii acestuia . De altfel , se pare ca transcriptul real al conversatiei evidentiaza ca fata Nu a spus : vine, vine ci bine , bine .

J. Modul de operare era urmatorul : Popicu’ identifica fetele, le rapea , le viola, anunta reteaua apoi , a doua zi , dadea telefoane de linistire parintilor si pleca de acasa rastimp in care complicii veneau si ridicau marfa care era dusa la export .

K. IN CONCLUZIE: CA SI IN CAZUL ASA ZISEI RAPIRI A JURNALISTILOR DIN IRAK IN CAZUL CARACAL ASISTAM LA MUSAMALIZAREA ANCHETEI SI FALSIFICAREA PROBELOR, COORDONATA DE OANA ( HAINEALA) SI ANA ( BIRCHALL), DIN ORDINUL STAPANILOR EXTERNI AI ACESTEI TARI, PENTRU A ASCUNDE ADEVARUL : EXISTENTA UNEI RETELE INTERNATIONALE DE TRAFIC DE MINORE SI ADOPTII FRAUDULOASE CARE UTILIZEAZA ROMANIA CA O PIATA DE FURNIZARE DE COPII SI ADOLESCENTI PENTRU PORNOGRAFIE INFANTILA , CASETE SNIFF SI ORGANE PENTRU TRANSPLANT BENEFICIARII FIIND POLITICIENI , MAGISTRATI , INALTI FUNCTIONARI SI OAMENI DE AFACERI DIN EUROPA SI DE PESTE OCEAN !!!
NU VEDEM CEEA CE NU VREM SA VEDEM !!! SAU CEEA CE NU SE VREA SA VEDEM!!!

L. In loc de argumente, cateva intrebari:
⁃ de ce l a vizitat ambasadorul Klemm pe proaspatul ministru de interne Fifor in plina criza a evenimentelor din Caracal ?
⁃ de ce 100 de soldati americani de la baza din Deveselu au fost urgent expediati in SUA?
⁃ de unde stia Asociatia procurorilor a vestitei procuroare Lancranjan zisa si veverita de exista unui cadavru carbonizat inainte ca ancheta sa descopere acest lucru ?
⁃ de unde stia ministra justitiei Ana Birchal zisa si blow job, ca expertiza INML va “concluziona” ca cenusa, oasele si dintii “descoperite” in curtea lui Dinca apartin Alexandrei si de ce a sunat parintii acesteia pentru a le aduce la cunostinta o concluzie care nu exista ? Ulterior, de frica scandalului, INML a retractat.
⁃ Cine este politistul misterios care a vorbit intre patru ochi cu Popicu, la cererea acestuia, dupa care Gheorghe Dinca brusc si a amintit ca le-a ucis pe fete, Desi anterior declarase ca nici Nu le cunostea ?
⁃ De ce Baroul Bucuresti urmareste intimidarea avocatului familiei Luizei si de ce CNA dezavueaza orice informatie care leaga cazul de la Caracal de baza americana de la Deveselu?
⁃ LATER EDIT : Miliardarul EPSTEIN, trimis in puscarie pentru pedofilie, unul din beneficiarii acestei retele s-a “sinucis” azi in inchisoarea din New York. Pe cand Popicu ‘?"

În ADEVĂR este PUTEREA!

foto:
Bazele Militare din afara SUA conform datelor Departamentului de Apărare" Luci Ionescu - cu Stefano Delia Dida, Violeta Giorgio, Dana Dana Gavriloaie, Elena Maxim şi Elena Manea.
Memorat
Pagini: 1 ... 93 94 [95] 96 97
Schimbă forumul: