Ma numesc Dinca Cristian si sunt intr-adevar fiul lui Dinca Dumitru, dar acest fapt nu m-a exclude, dar nici nu m-a face revolutionar adevarat, intrucat nu tatal meu m-a facut revolutionar ci faptele mele din perioada 21-25 decembrie 1989
-In data de 21 decembrie am fost la universitate de cand s-a inserat si pana spre miezul noptii cand m-am intalnit cu tatal meu si cu domnul Petre Ioan(zis si Petrica Tic-Tac),Dumnezeu sa-l odihneasca, pe la miezul noptii am plecat acasa la rugamintea tatalui meu.A doua zi pe 22 decembrie am fost la televiziune unde l-am prins pe Florea Ceausescu impreuna cu cativa baieti si l-am condus catre curtea televiziunii unde l-am urcat pe un microbuz albastru (car de televiziune) pe care l-am insotit pana la CC, unde am si ramas pana pe data de 25 decembrie cand am aflat de la cei din balcon ca lau impuscat pe Ceausescu, atunci am crezut ca revolutia s-a terminat si am plecat acasa in jurul pranzului.Cat am stat la CC am carat raniti, ladite cu mancare si apa la soldatii si revolutionarii care aparau cladirea CC-ului afara si inauntru, ascultam cuvantarile celor de la balcon, imbarbatam soldatii intrucat unii dintre ei erau atat de speriati in cat plangeau, ar mai fi multe de zis dar ma opresc aici.
Am scris aceste randuri ca sa lamuresc pe cei curiosi ce am facut eu in zilele revolutiei, de asemenea sunt dispus
sa ma supun detectorului de minciuni pentru tot ce am declarat.
Singurul merit al tatalui meu este ca m-a conceput impreuna cu mama si mi-a dat o educatie buna printre care si un sfat "
Sa nu faci nici o fapta de care sa iti fie rusine ca sa nu regreti mai tarziu".
-In privinta banilor pe care i-am luat din urma atasez cuponul cu toata suma primita in valoare de 18.466 ron pe care i-am primit intr-o singura transa, suma este mica deoarece in perioada calculata de casa de pensii eu am lucrat avand un salariu mare ce mi-a anulat foarte multe luni de plata, atasez si decizia de punere in plata:
http://imgur.com/VI75ohV&lT2vrRn#1
http://imgur.com/VI75ohV&lT2vrRn-Nu am primit spatiu comercial;
-Nu am primit teren, nici intravilan, nici extravilan;
-Am primit loc de veci;
-Am primit cartela de metrou;
-Am primit 3 cupoane CFR pe an (inainte erau 12).
Cu respect ,Dinca Cristian, luptator cu merite deosebite fara ajutorul tatalui.