Mai Spirache, cei care au castigat alegerile sint in strada, sau voi, cei care ati pierdut? E chiar asa de greu sa gandesti? Sau iti este mai draga manipularea? Evident. Cat tupeu poti sa ai! Spuneai ca parasesti forumul, portalul. Ce mai stai? Valea! Nu se va supara nimeni daca dispari. Sau ai primit alte dispoziti pe linie de partid. Hai ca nu avem nevoie de neamuri proaste care rastalmacesc poeziile ca sa poata injura poetii. Gata, dimineata ultima scrisoare si valea dintre noi!
Bai baiatule, poti sa garantezi tu ca printree aia diin strada nu sunt si oameni care au votat PSD, dar sunt impotriva eliberarii hotilor si coruptilor ?
Si daca am pierdut alegerile, nu mai suntem cetateni, nu mai avem drepturi ? Adica, ciocu mic ca acum voi sunteti la putere ? Eu inteleg ca prostimea, pensionarii, asistatii sociali, adica trantorii au adus din nou ciuma rosie, dar aia din strada sunt populatia activa, oameni care nu stau cu mana intinsa, pe astia nu ii poti prostii.
Pe care poet l-am injurat si ce poezie am rastalmacit ? Revino-ti bai baiatule, citeste textele, nu le scana.
In ce priveste plecarea mea de pe forum, mai vedem, mai analizam. Sunt foarte putini pe aici care sa va arate in oglinda asa cum sunteti, e nevoie de mai multi.