Main Content:

Pagini: 1 ... 91 92 [93] 94 95 96

FACEBOOK

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1380 : Iulie 17, 2019, 10:16:54 »Frinc Cristel 23 ore
https://www.facebook.com/frinc.cristel?fref=nf&__tn__=%2Cdm-R-R&eid=ARCcJx-s55vKz_xMb4qo3tm74JyApk8eooHAkIapNEKaFGMo26xJW77UuJEF0MapxjdoWL8sb8XPqLlU

Despre informatorii și securiștii de lângă noi!

Povestea asta cu serviciile secrete, care au făcut din România țara cu cei mai multi ofițeri de informații la milionul de locuitori din lume, spune mult despre felul nostru de a fi. Al multor dintre noi. Doar într-o țară ai cărei locuitori, încărcați oricum cu o puternică doză de invidie pe capra vecinului, au un apetit extraordinar către bârfă și “dat în gât dușmanul”, se puteau dezvolta la o asemenea dimensiune serviciile secrete de orice fel ar fi ele.Vorba aceea din popor cum că “suntem conduși de foștii securiști, care acum își apară prin orice mijloace ceea ce au furat după Revoluție”…. aproape că iți vine să îi dai dreptate întru-totul când îți aduci aminte că România a stabilit, în sfârșit, un record european – deține nu mai puțin de șapte servicii de informații și contrainformații majore.
Însă pentru a avea o imagine și mai completă a adevăratei degringolade a valorilor morale și a unităților de măsură cu care îi judecăm pe unii și pe alții să ne gâdim cum a luat naștere acest haos și de unde provine? Amestecul dintre băieții buni și cei răi s-a produs de mult. Acum nu mai există decât o pastă tocită peste care s-au așezat mii și mii de discuții infinite în jurul vinovaților niciodată deconspirați, niciodată pedepsiți.
Adevărații securiști sunt acele “modele de succes”, tineri sau mai puțin tineri despre care afli că la 30 sau 40 de ani au strâns averi colosale într-o țară în care sărăcia a fost numitorul comun al tuturor.
Cazul BĂSESCU este aproape exemplar. Comicăria ultimilor ani legată de acest personaj ar trebui transformată în piesă de teatru. Să fii turnător, iar CNSAS să iți dea verdictul final de necolaborare cu fosta Securitate!! Mai mult, SRS se revoltă acum și se arată indignat că CNSAS a putut să dea o asemenea sentință. De ce? Cum de ce, e simplu – SRS vrea sa ramană în istorie ca un erou care s-a luptat cu agenturile străine pentru a-și apăra țara.
În aceeași logică se explică de ce nu avem niciun vinovat, dar avem doar eroi în schimb. Vinovații și adevărații trădători am fost noi, ceilalți, care nu am dat cu subsemnatul și am acceptat însă să stăm alături de cei despre care știam că au făcut asta sub ochii noștri.


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1381 : Iulie 19, 2019, 00:38:45 »

Mai ro!  Aveti grup MUIE SRI pe face de bouci?!  Wow!!!Go: https://www.facebook.com/groups/335238813777310
Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1382 : Iulie 20, 2019, 00:17:22 »

Nu l-ati uitat, banuiesc, pe colegul de pe Forum ... cel  "intitulat"  'Grasul' - 1 ZI -    -     https://www.facebook.com/groups/351544501717753/1167332783472250/

https://www.facebook.com/groups/351544501717753/1167332783472250/?comment_id=1167432233462305&reply_comment_id=1168477766691085&notif_id=1563569761394107&notif_t=group_comment_mention

"Viorel Bulete Lucian Teodor Radulescu "Castigat prin lege" . Unii , printre care si eu , mi-am reconfirmat drepturile prin sentinte definitive si irevocabile . Daca ati avea studii de specialitate , ati sti despre ce vorbim

Lucian Teodor Radulescu Viorel Bulete "mi-am reconfirmat drepturile prin sentinte definitive si irevocabile ." .... Foarte bine, felicitari! Da' beneficiati pe deplin de ele ? ? ?

Viorel Bulete Lucian Teodor Radulescu Mafia Politica a platit doar in anul 2012 si o parte din 2013 , apoi a refuzat , pur si simplu. Cu sentinte definitive si irevocabile , am drepturi , reconfirmate , nu numai castigate prin lege , iar MAFIA refuza. Asta este plaga pe care trebuie sa o inlaturam prin vot.

Lucian Teodor Radulescu
Viorel Bulete " a platit doar in anul 2012 si o parte din 2013" ... Ce anume v-a platit, dom' Bulete ?

Viorel Bulete Lucian Teodor Radulescu Indemnizatia conform Art.4(4) din Legea nr.341/2004 in anul 2012 folosind castigul salarial mediu brut si 0,6 in anul 2013 si pana la 31 mai 2013 , apoi au refuzat si acest drept , desi era SENTINTA DEFINITIVA SI IREVOCABILA , aparata de Decizia nr.1055/2008 a CCR , care spune ca un drept castigat prin sentinte definitive si irevocabile nu mai poate fi anulat nici macar prin lege , ca ar fi incalcata separatia puterilor in stat , principiu de baza intr-o democratie. Mai sunt niste decizii ale Curtii de Justitie a UE , care arata ca drepturile castigate nu pot fi nici macar diminuate. Exista judecatori in Romania care afirma ca drepturile castigate pot fi anulate , ca deciziile CJUE pot fi anulate prin OUG 95/2014 , de exemplu. Asta este statul de drept al MAFIEI POLITICE ?

Lucian Teodor Radulescu Viorel Bulete DA. Dar in 2013-14 era alta ' MAFIE POLITICA ', NU ! ?

Viorel Bulete Lucian Teodor Radulescu STATUL DE DREPT EXISTA IN ALTE TARI OCCIDENTALE.

Lucian Teodor Radulescu Viorel Bulete Pai , pt. dumneata, dom' Bulete ... in ITALIA N-A FOST !!! ... in ELVETIA N-A FOST !!! ... PAN' LA URMA, CUM E ? ? ?

Viorel Bulete Italia si Elvetia , astea sunt argumentele mele care vor face lumina , ca dovezile stranse sunt mai mult decat suficiente . Este o vorba :"Daca taceai , filozof ramaneai!" Ca am refuzat sa spal bani , este usor de dovedit , de asta am fost urmarit peste tot si se pare la Lucian Teodor Radulescu are ceva comun cu problemele mele , de vreme ce citeaza niste lucruri care nu aveau nimic comun cu ce postam eu. Ce usor se dau unii de gol??? Cand si unde ati fost racolat in aceste structuri ale CRIMEI ORGANIZATE ? Am prea multe argumente , mai ales moartea comnatului meu , ucis miseleste pe data de 5 aprilie 2003 , dupa ce eu mersesem la Procuratura ANTIMAFIA din Bologna sa denunt lucruri deosebit de grave. Cumnatul meu , colonel in SRI , pe nume , Sincu Dumitru , descoperise implicare lui Adrian Nastase in problemele mele , ca am fost urmarit 25 de ani din cazua lui , pana in zilele noastre , pe siguranta nationala , ca telefonul a fost urmarit , internetul , curespondenta , mai ales cea catre CEDO-scrisori violate etc.

Lucian Teodor Radulescu Viorel Bulete "Ca am refuzat sa spal bani , este usor de dovedit " ..... Pai, inca nu ati facut-o ? ? ? " In Olanda sau Austria nu loviti ? ? ? VA LUA DIRECT !!! "

Viorel Bulete Lucian Teodor Radulescu V-ați dat de gol cine sunteți , când , fără nici o legătura , ați vorbit de Italia si Elveția , crezând ca ați făcut o isprava . In realitate , V-ați dat de gol , ca aveți o sarcina data de cineva , sa ma urmăriți si acei cineva , nu pot fi decât cei pe care eu ii suspectez ca mi-au asasinat cumnatul , colonelul SRI , Sincu Dumitru , in 5 Aprilie 2003 , adică de ziua mea de naștere , pentru a-mi da un avertisment , ca tocmai fusesem la PROCURATURA ANTIMAFIA din Bologna - apropo de Italia , pe care ați amintit-o. Va fi foarte interesant când adevarul va ieși la suprafața . PREPOTENTA UNORA II VA DUCE LA UN DEZASTRU . Nu știu pana unde sa meargă si când sa se oprească .

Lucian Teodor Radulescu Viorel Bulete Dom' Bulete, o stii p-aia cu "verba ... si ... scripta" ? ? ? Daca uiti ... unde, cand, cum si ce scrii ... cine e de vina ? ? ? ... "Grasule"
Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1383 : Iulie 20, 2019, 00:30:41 »

"Viorel Bulete: Lucian Teodor Radulescu: Deci știi si cum postam si in Portalul Revoluției a lui Gheorghe Iosif , deci ai legătura cu Serviciile . Ai
grija , o data si o data , veți plăti pentru crima comisa cu colonelul Sincu Dumitru , sau Gioni , cum i-l chemau cei apropiați , chiar consătenii
lui din TIA Mare , cărora le-am povestit tot . Crimele nu se prescriu , așa ca veți plăti !!! - 3 ORE."

"Lucian Teodor Radulescu: Viorel Bulete: "Deci știi si cum postam si in Portalul Revoluției a lui Gheorghe Iosif , deci ai legătura cu Serviciile ."
Deci DACA CITESTI sau postezi pe Forumul Revolutiei Romane, pt. dumneata reprezinta o dovada indubitabila a "legaturii cu Serviciile" ? ? ?
Pai, mai domnule Bulete, aplicand acest rationament, - de fapt , aceasta LIPSA TOTALA DE RATIONAMENT -, ar rezulta ca SI DUMNEATA, -
CARE, ca si mine si f. multi altii, AI CITIT SI POSTAT pe Forumul Revolutiei (mai mult ca mine ca timp) ..... "AI LEGATURA CU SERVICIILE" !!!
Vreau sa cred ca e vb. doar de "patologic", nu de ALTCEVA !!!"
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1384 : Iulie 24, 2019, 18:46:49 »

Am văzut pe Facebook postată următorarea listă:
CARE SUNT SLUGILE NOII ORDINI MONDIALE ÎN ROMÂNIA
- MUGUR ISĂRESCU, preşedintele BNR.
- partidele neomarxiste USR şi PLUS, create de CIA şi Fundaţia Soroş.
- preşedintele în exerciţiu KLAUS IOHANNIS.
- masa de manevră #REZIST finanţată de ONG-uri străine.
- Monica Macovei, preşedinta Fundaţiei Soroş pe UE.
- fostul preşedinte Traian Băsescu.
- viitorul procuror şef UE, LAURA CODRUŢA KOVESI.
- viitorul şef DNA, CRISTI DĂNILEŢ.
- postul DIGI24 TV finanţat de George Soroş.
- Rareş Bogdan cu emisiunea Jocuri de Putere de la postul REALITATEA TV, emisiune finaţată de CIA.
- CRISTIAN DIACONESCU, agent CIA.
- ROBERT TURCESCU, agent CIA.
- parţial PNL.
- EUGEN TOMAC şi PMP, agent CIA.
- VICTOR PONTA cu partidul său, finanţat de Fundaţia George Soroş.
- CORINA CREŢU, marioneta lui George Soroş în Comisia UE.
- SIEGFRIED MUREŞAN, marioneta lui George Soroş în PE.
- CRISTI PREDA, marioneta lui George Soroş în PE.
- MIHAIL NEAMŢU, “student” la Fundaţia Soroş.
(Ce spuneți, o completăm?)
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1385 : Iulie 25, 2019, 22:49:03 »

   Pana se m descarca uni facand grupuri ca cel de sus, cititi ce vb Nicolae Nae Paun pe faces:

In contextul in care , pe data de 26 luna mai alegerile europarlamentare au fost puternic fraudate de softul de gestionare a voturilor detinut de STS (serviciul de telecomunicatii speciale) si #PNL , acestia si-au redistribuit voturile tuturor cetatenilor amestecate (aleator) intre ei , adica intre PNL , si celelalte partide de opozitie care agreeau actualul presedinte si sistemul paraditor din justitie cu servicii secrete , PSD a ajuns pe locul 3 , iar ALDE chiar a disparut din sfera europarlamentara , cand numai in localitatea din care sunt eu , ALDE a fost votat de 16, 8 % din totalul de cetateni participanti la vot , si ceva asemanator a fost in toate localitatile din Tara , sa fim siguri ca cetatenii si-au acordat votul catre acea formatiune politica de pe urma careia a avut de castigat , iar nu acelei formatiuni politice care a fost impotriva majorarilor de pensii , salarii , si alocatii pentru copii , ori pentru eliminarea taxelor care sunt 102 , nu mai putine , ori pentru reducerea fiscalitatii si speranta de a-se face dreptate in sistemul de justitie , cu alte cuvinte votul cetatenilor participanti la urne a fost fraudat de serviciul secret STS , pentru ca acest serviciu a fost atribuit sa gestioneze softul de gestionare si scanare a cartilor de identitate din sectiile de vot , cred ca va imaginati ca toate aceste partide de opozitie , ne-avand sustinere din partea nici-unui cetatean cu ,,scaun la cap,, , nu mai avea motivarea pentru care sa fie platiti ca mari demnitari , si dregatori in parlamentul Roman , iar serviciul secret STS , i-a salvat de la disparitie de pe scena politica , prin fraudarea voturilor , astfel atunci cand aceste #hiene vor ajunge la putere , vor avea grija de cei care i-au ajutat la vremea lor , adica o mana spala pe alta , si amandoua fata , cu alte cuvinte singurul luptator activ anti-#Sistem_Paraditor , a ramas Liviu Plesoianu , care este dispus a candida si independent daca are sprijinul cetatenilor care vor intradevar dreptate , suveranitate , patriotism , si prosperitate ! Insa , inainte de toate trebuie neaparat eliminate serviciile secrete din gestionarea softului de vot , iar pana la aceasta data , nu am auzit despre vre-o initiativa de acest gen , probabil ca au fost amenintati de aceste servicii , sa nu care-cumva sa incerce ceva , insa daca nu vor fii eliminate din gestionarea votului , serviciile secrete , atunci singura actiune benefica tuturor cetatenilor va fii neprezentarea la urne , pentru ce sa te prezinti la urne , daca votul tau este asimilat altui candidat decat cel agreeat si votat de tine Huh??
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1386 : Iulie 25, 2019, 22:55:56 »

Albert Toma
www.facebook.com/photo.php?fbid=10157660338419235&set=a.10153386366719235&type=3&theater&ifg=1

SRI COCHETEAZĂ CU ÎNALTA TRĂDARE?
- Contele de Saint Germain-


Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. Precizarea de mai sus se impune în acest punct pentru că a devenit o modă printre „temerarii” critici ai sistemului subteran, ai statului paralel, ai abuzurilor comise sub pretextul apărării interesului național, să se acopere prin fraze de genul: „evident, nu mă refer la instituție în ansamblul ei. În instituție trebuie să avem încredere căci, în covârșitoare majoritate, ea este populată de profesioniști onești și patrioți. Mă refer la ciurucuri izolate, strecurate în interior de grupuri de interese lipsite de scrupule, ciurucuri care fac jocuri la comandă, trecând la „opționale” constituția și legile țării”.

Din păcate, această limitare care o fi fost cândva valabilă, a rămas acum doar o iluzie. Boala s-a extins. A depășit nivelul de mulțime discretă (în sens matematic), unde „combinatorii” sunt minoritari și acționează răzleț. Boala s-a consolidat într-un mod îngrijorător, agresiv, prin leme de continuitate (vezi protocoalele secrete) și strategii subversive.

Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioși, într-o direcție neo – anarhistă. Principalele caracteristici ale acestei direcții sunt violența, intoleranța și relativizarea democrației.

O minte genială, dar din păcate în egală măsură și diabolică, a creat un virus social pentru care a găsit modalitatea de a-l face pandemic exact prin exploatarea ultimelor cuceriri tehnologice.

George Soros a imaginat un relief planetar cu focare de infecție doctrinară în multe dintre țările importante ale lumii (el le-a numit ONG-uri pentru „o societate deschisă”) apoi s-a folosit de Internet și de explozia Social Media printre componenții „generației grăbite” pentru a-l prolifera și a-l transforma într-o armă de creat haos și de preluat nedemocratic puterea în zone mai slabe de înger.

Eduard Helvig a fost bursier Soros. Sandra Pralong, actualmente consilier de stat al președintelui Iohannis, a înființat în anul 1993 Fundația pentru o Societate Deschisă în România. Guvernul Cioloș a fost instaurat, după tragedia de la Colectiv, cu sprijinul unor mișcări de stradă devenite ulterior #rezist și a numit la conducerea țării miniștri emanați de ONG-urile sorosiste (vă mai amintiți de „umanista” Raluca Prună, precedată de freedom – housista Cristina Guseth?) care și acum, după falimentul guvernării lor, încă mai fac gât și mai trag sfori!

Am devenit, ditamai țara, cât Ungaria, Cehia și Slovacia la un loc, jucăria unui magnat cinic care, ca și mustăciosul dictator al lui Chaplin, jonglează cu globul pământesc de parcă ar fi un balon populat de nevertebrate.

Iar SRI, care ar trebui să protejeze țara de orice i-ar ataca identitatea și statalitatea, nu doar că nu o protejează dar se face complice la dezsuveranizarea ei.

Această ceată de juni agitați care vor să întruchipeze miracolul transformării peste noapte a răului în bine, a vechiului în nou, fauna așa-zisului partid USR, nu reprezintă altceva decât produsul toxic al unor servicii secrete care acționează ca o juntă militară.

Faptul că o persoană îmbătată la un moment dat de putere (și acum mă refer clar la Florian Coldea) s-a gândit că își poate face (prin interpuși, evident) un partid propriu prin care să conducă țara indiferent cum aceasta votează, are precedente în istorie. Nu voi insista. Omul a pus degetul pe un ONG ușor de penetrat, Uniunea Salvați Bucureștiul, l-a împănat bine, în fiecare județ, cu oameni controlabili, apoi l-a înrudit cu toate ONG-urile sorosiste, l-a înregistrat ca partid, USR, a pompat în el ce trebuia ca să pară o emanație a societății civile (a… „societății deschise”) și l-a lansat la apă. Crucișătorul Potiomkin.

Finanțat prin ONG-urile afiliate, a început să pună la cale rebeliunea. Orchestrarea mișcărilor de stradă, declararea fățișă a intenției de a da jos puterea legitimă, apariția amenințărilor, a violențelor, a hărțuirii politicienilor neagreați, nu au fost decât primii pași. Au urmat uriașe campanii de propagandă și dezinformare pe plan extern și apoi, pe terenul astfel pregătit, elementele de doctrină neo – anarhistă în formă pură. Exprimate cel mai răspicat de Andrei Caramitru, membru USR și consilierul președintelui USR Dan Barna: „Vreau să le zic clar (pesediștilor, n.a.): nu vă jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi și să vă și arunce în pușcărie imediat pe toți? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția? Așa scăpăm și de voi și rezolvăm și toată legislația juridică rapid (că nu o să mai aibă cine să o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți!”.

Da, USR a fost la origine o creație artificială gândită de Florian Coldea. Dar acum?

Acum, iată, a fost adoptat de întregul SRI din moment ce abuzuri uriașe comise de membrii acestui partid sau pentru acest partid și împotriva coaliției de guvernare, trec în mod repetat neobservate, nemenționate, neinvestigate, nesancționate.

Alegerile europarlamentare din mai 2019 au dovedit cel mai clar, dacă mai era necesar, complicitatea SRI la imensa fraudă electorală produsă.

Aici nu mai poate fi vorba de o persoană sau un grup restrâns de persoane din respectiva instituție care a închis ochii la nenumăratele nereguli semnalate. Aici totul aduce a infracțiune instituțională, a acceptare și executare de ordin ilegal.

Apoi mai intră în discuție și modul perfect în care s-au așezat astrele pentru ca rezultatele acestor alegeri să respecte întocmai niște previziuni preelectorale, avansate de anonimi din sistem, rezultate care pareau de-a dreptul delirante. Dar, grație softului folosit și doar de cine trebuie controlat, acestea s-au împlinit întocmai: eliminarea ALDE, amputarea incredibilă a PSD, recompensarea ProRomânia și PMP cu trecerea pragului, sistarea oricărei numărători paralele.

Ei numesc rezultatul acestor alegeri reformare a clasei politice. Modernizare, progres, triumful statului de drept. Doar că sunt contraziși de chiar omul – miracol al acestei perioade, președintele USR Dan Barna, care, probabil amețit de vertijul sondajelor care-l dau pe cai mari pentru prezidențiale, a declarat nici mai mult nici mai puțin că „magistrații CCR sunt vârful de lance al penalilor din politica românească”. Doamne ferește de așa împuterniciți!!!

Țara alunecă, pe zi ce trece, spre dezordine, violență, pierdere a identității naționale, cedare de suveranitate. Prima instituție care ar trebui să descopere aceste derapaje și să tragă semnalul de alarmă este SRI.

Din păcate însă SRI nu face asta deoarece este prea ocupat cu jocurile politice. În loc să apere cu dinții poporul și țara, în loc să demanteleze rețeaua sorosistă care a paralizat practic orice exprimare onestă și transparentă a societății civile, în loc să descopere ce resorturi străine și ce interese ostile României se ascund în spatele unor demagogi toxici precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și Dan Barna, domnul Helvig și ai lui se joacă de-a democrația fără democrație.

Ceea ce, în codurile de exprimare eufemistică, s-ar putea traduce prin „fentarea voinței populare”.

Dar în codurile juridice, cu formulări mult mai directe și mai lipsite de menajamente, s-ar încadra la „înaltă trădare”.

Dacă în această instituție, ce s-a abătut în ultima vreme tot mai mult de la menirea ei constituțională, există și patrioți adevărați, aceștia ar trebui să facă ceva pentru readucerea ei la matcă. Măcar acum, în ceasul al 12-lea.

Alfel riscăm să avem parte de o repetare a istoriei exact în una dintre secvențele ei cele mai dureroase pentru români, personalizată prin cel supranumit „Căpitanul”. Oare domnul Barna o avea grad mai mare?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1387 : Iulie 31, 2019, 17:53:27 »

Coiotu's Vlog
https://www.facebook.com/CoiotuRocks/photos/a.1440283039385868/2426425350771627/?type=3&theater

9 ore ·
Nu vreau sa uitam de nea Savin.Voi, muritorilor, ce sporuri luati? Cu cat spuneati ca v-au fost marite salariile?

Directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bacău, Ion Marius Savin, are un spor de vătămare de 2.200 de lei, pe motiv că își pune viața în pericol în fața calculatorului, conform purtătorului de cuvânt al instituţiei. Potrivit datelor de pe site-ul CJAS Bacău, Ion Savin ia un salariu brut de peste 14.000 de lei, la care se adaugă sporul de vătămare de 2.200 de lei și tichete de vacanță de 1.450 de lei.

Iata si o fotografie cu eroul care-si risca zilnic viata in fata computerului.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1388 : August 08, 2019, 01:11:25 »

Incet, dar sigur, ne exe! Ni se fura simbolurile! Nu-i ok, dar cred ca si m grav: se urmareste înlocuirea noastra.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1389 : August 08, 2019, 01:13:42 »Dezorganizarea revilor le permite sa faca ce vor cu simbolulrile Revo 1989!!!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1390 : Septembrie 11, 2019, 11:21:56 »Lecția de istorie
https://www.facebook.com/LectiaIstorie/photos/a.409460809185339/1670023793129028/?type=3&theater&ifg=1
LECȚIA DE ISTORIE - 11 septembrie: Cea de-a treia bătălie de la Plevna.
La data de 11 septembrie 1877 a avut loc cea de-a treia bătălie de la Plevna, una dintre cele mai mari bătălii ale Războiului de Independenţă a României. Cetatea Plevnei şi puternicul sistem de fortificaţii din jur a rezistat iniţial la două atacuri ale armatei ruse, iar în aceste condiţii, comandantul trupelor ruse, marele duce Nicolae solicită sprijinul armatei române, care trece Dunărea şi se angajează în operaţiunea de cucerire a puternicei cetăţi a Plevnei. După o eroică bătălie, trupele române ocupă puternica redută Griviţa1, dar cu mari sacrificii, deoarece în această bătălie mor în luptă maiorul Gheorghe Şonţu, căpitanul Valter Mărăcineanu şi peste 800 de soldaţi. Contribuţia trupelor române la cucerirea Plevnei a fost recunoscută de marele duce Nicolae care, într-un ordin de zi, arăta că „rezultatele strălucite care s-au dobândit la Plevna sunt datorate soldaţilor armatei române, care prin curajul şi devotamentul lor, au făcut posibilă această victorie”. Cucerirea Plevnei a deschis drumul trupelor ruseşti spre Adrianopol, determinând astfel Turcia să capituleze la data de 4 februarie 1878.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1391 : Noiembrie 18, 2019, 01:19:51 »

Retinteti asta despre Facebook!


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11598
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1392 : Noiembrie 18, 2019, 01:22:03 »

Facebook nixes billions of fake accounts
https://www.msn.com/en-gb/news/techandscience/facebook-nixes-billions-of-fake-accounts/ar-BBWJKhD?ocid=spartanntp


© AFP PHOTO/TOBIAS SCHWARZ Facebook believes that fake accounts represented about five percent of its worldwide month active users during the second and third quarters of this year.

Facebook on Wednesday said it has nixed 5.4 billion fake accounts already this year, in a sign of a persistent battle on social media against manipulation and disinformation.

"We have improved our ability to detect and block attempts to create fake, abusive accounts," the internet firm said in its latest transparency report.

"We can estimate that every day, we prevent millions of attempts to create fake accounts using these detection systems."

Facebook believes that fake accounts -- where someone pretends to be a person or entity which does not exist -- represented about five percent of its worldwide month active users during the second and third quarters of this year.

The social network has invested heavily in finding and taking down accounts crafted to deceive people about where information is originating, particular when spread as part of coordinated campaigns with political or social agendas.

The detailed report also showed that government demands for user information hit a new high led by the US.

Overall request by governments for Facebook user data rose 16 percent to 128,617 in the first half of this year.

"Of the total volume, the US continues to submit the largest number of requests, followed by India, the UK, Germany and France," the report stated.

Facebook received 50,741 requests from the US for information regarding 82,461 accounts, with roughly two-thirds of those done in a way prohibiting the social network from letting users know about inquiries, the report showed.

"We always scrutinize every government request we receive for account data to make sure it is legally valid," Facebook deputy general counsel Chris Sonderby said in an online post about the latest figures.

"This is true no matter which government makes the request."

In a detailed transparency report that, for the first time, included photo and video-oriented social network Instagram, Facebook also highlighted progress tackling terror, hate, suicide, child porn, and drug related posts.

"While we are pleased with this progress, these technologies are not perfect and we know that mistakes can still happen," Facebook said.

"That's why we continue to invest in systems that enable us to improve our accuracy in removing content that violates our policies while safeguarding content that discusses or condemns hate speech."
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2533
 • Vezi Profilul
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1393 : Decembrie 02, 2019, 20:50:59 »

Lucian! Maria m-a rugat să postez aici un drept la replică în urma disputei
avute pe Facebook.ÎN ATENȚIA LUI COSTEA CATALINA (TOMOȘOIU),BERBECARU MIHAI.

ROG PE DOMNUL LUCIAN TEODOR RADULESCU CARE E FOARTE PREOCUPAT DE SOARTA ÎN GENERAL A REVOLUTIONARILOR, DIN ACEASTĂ CAUZĂ APELEZ CU RUGĂMINTEA. DE A REPOSTA ACESTE RÂNDURI, CA DREPT LA REPLICA LA POSTAREA DANSULUI PE "Portalul Revoluției "A DOMNULUI GHEORGE IOSIF.

EU VĂ MULȚUMESC ȘI AM RĂMAS IMPRESIONATĂ PANA LA LACRIMI,DE TOATE INTENȚIILE BUNE ALE COLEGILOR,LE MULȚUMESC PENTRU COMENTARIILE CE SE FAC ,DAR CARE NU NE FAC CINSTE,DIN CONTRĂ NE PUN ÎNTR-O LUMINA PROASTĂ.

ÎMI PARE RĂU CĂ SUNT OBLIGATĂ DE A POSTA UNELE LUCRURI DE CARE NU O SĂ FIU MÂNDRA, DAR NU POT TĂCEA LA NESFÂRȘIT.

- Barbu F. Maria-
Legea 42/1990 -M.O. 100 bis, la poziția 13.645 -am avut recomandare de la
LMLVRD 89 CEM

-Costea Cătălina (Tomosoiu)
Legea 42/1990-figureaza tot în M.O.100 bis la poziția 1715 recomandare de la Fundația Revoluției Române.

Legea 341/2004
-Barbu F. Maria ,dosar 16521 din 10. 01.2005 în plenul Comisiei de la SSPR, ammortizzatori avizată în data de 11.11.2008, cu 8 voturi din 8.
În CPRD am fost avizată în 28.11.2008,și am avut aviz de la AJLRD 88 RIUSCITO IALOMIȚA.
(Rotaru Magdalena a decedat în septembrie 2009);
La imprimerie certificatul avut fost tipărit în 2009.

-Costea Catalina (TOMOȘOIU )sa înregistrat cu dosarul 3320 ȘI NU A FOST DISCUTAT NICIODATĂ.,nici la SSPR și nici la CPRD ,fiind publicat cu decretul Domnului Ion Iliescu cu cele 1266 persoane.
Întrucât decretul a fost înființat înainte să se înființeze Comisia, dosarul lui Costea Catalina, trebuia discutat în ambele Comisiei-lucru care nu sa întâmplat niciodată.
Certificatul pe care îl deține pe legea 341/2004 ,ia fost eliberat pe 14.03.2012.

Într-adevăr am fost colega de servici cu mama Cătălinei Costea,dar nu înțeleg ce legătură are cu toate cele de mai sus (poate îmi va explica într-o zi)

Îmi pare rău că uni au memoria atât de scurta încât au uitat(îmi pare rău că trebuie să mă cobor la nivelul unor persoane și sa postez cele ce urmează )au uitat de greva foamei pe vremea Domnului Boc,când se striga ca sunt în greva pentru respectarea Legi, dar din cele ce voi posta se va cedează că sa stat și sau întocmit protocoale în interes personal.

P.S. Nu tageţi în pianist!

Memorat
Răspuns: FACEBOOK
« Răspunde #1394 : Decembrie 02, 2019, 21:03:43 »

Sigur ca da, domnule Silviu. Am repostat si eu mai devreme, imediat cum am citit. Am fost prompt la solicitarea dansei, dumneeai, insa, nu e!
Memorat
Pagini: 1 ... 91 92 [93] 94 95 96
Schimbă forumul: