Domnule Silviu, am tot respectul pt. dumneavoastra! ÎN ATENȚIA DOAMNEI MARIA BARBU (cu initiala F.sau I. !?):
Va atentionez pt., repet, a nu stiu cata oara, ca pe grupul ''PORTALUL REVOLUTIEI'', al carui administrator sunteti (cu 4 (patru) 'identitati'
diferite) , permiteti (as putea spune chiar ca incurajati, datorita faptului ca v-am semnalat aceasta situatie de 'n' ori si nu ati luat nicio
masura ce cred ca se impunea!), unui pretins, sau posibil, 'revolutionar', sa profereze si prolifereze niste minciuni crase si denigrari de cea
mai joasa speta! Mentionez ca acestea sunt de natura a-mi putea provoca insemnate prejudicii de tot felul! Este vorba de cel care este:
UNUL SI ACELASI cu: Nyky Dumitriu = Traian Lascu = Emil Dragos = Ilie Vasile = Gyury Marincas = Wyliam Totok = Dan Vasile = Radu
Nemes = Gigi Marin = Marius Augustin = Mihai Costel = Mihnea Mihneam = Lungu Adrian = nick-uri pe Facebook ("numai" 13; atatea
stiu eu, dar ? or mai fi !), si = craisoru67 (fost) pe Forumul Portalului Revolutiei Romane, NU! grupul dvs. Fb.!
Reiterez: SUNT MINCIUNI ORDINARE! Daca veti persista in a tolera aceasta stare de fapt, voi considera ca sunteti in cardasie cu acesta.
Prin urmare, voi tine cont de acest aspect in actiunile LEGALE pe care urmeaza sa le intreprind cat de curand. Dupa parerea mea ma vad indreptatit sa cred acest lucru deoarece si dvs. ati facut unele afirmatii cu un continut FALS SI MINCINOS! in integralitate; afirmatii fara
nici cea mai insignifianta baza reala, ce le consider denigratoare la adresa mea! V-am mai atras atentia public, - atat pe gr. Fb., cat si pe
Forumul (opinia mea!: cel ADEVARAT!) Portalului Revolutiei Romane -, in alte randuri! Nici nu aveti cel putin decenta de a le dezminti!
De fapt...decenta !? !? !? Ce-o fi aia...!? !? !? Buna ziua.
TOT ... ÎN ATENȚIA DOAMNEI MARIA BARBU (cu initiala F.sau I. !?): Ati afirmat (in scris), in cursul discutiei avute (NU cu mine!): "În CPRD am fost avizată în 28.11.2008" !!! Sunteti sigura ca aceasta e data !?
Va intreb pt. ca pe site-ul oficial al C.P.R.D. nu exista inregistrata nicio sedinta desfasurata in luna Noiembrie 2008; nici in Decembrie !!!
P.s. Sunt sigur ca ati facut o confuzie; nu-mi pot inchipui ca poate fi vorba de vreo ''sedinta secreta'' !!! P.P.s. Nu pot fi avocat !!!