Main Content:

Pagini: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 51

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN

Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #405 : Ianuarie 31, 2012, 14:07:53 »

Am cautat in DICTIONARUL GENERAL AL REVOLUTIEI ROMANE DIN DECEMBREIE 1989, editat de INSTITUTUL REVOLUTIEI ROMANE DIN DECEMBRIE 1989 si nu mica mi-a fost mirarea sa-l gasesc la pag.427-428 pe "ilustrul" revolutionar nedovedit Maior Lazar Dorin, avund urmatorul text care-i defineste activitatea lui din timpul Revolutiei, text care sunt sigur ca include o multime de inexactitati, pe care va invit sa le comentati, toti cei care le sesizati.

Textul e urmatorul:

MAIOR LAZAR DORIN
(n, 04 mart. 1960, Sighisoara, jud.Mures),
inginer constatator la IUGTC Brasov.
In timpul Revolutiei iese in strada
inca din 21 dec.1989 si, impreuna
cu colegi de serviciu, s-a deplasat la
sediul C] al. PCR. La ora 16 a patruns
in sediul judetenei de partid si,
impreuna cu un grup de protestatari,
au participat la redactarea unui text
de 10 punte privind solicitarile cetatenilor.
A facut parte din delegatia
de 5 persoane care urma sa se deplaseze
la Bucuresti in scopul aderarii
la CNFSN: Din 24 dec . 1989 a facut
parte din C] al FSN, fund numit
vicepresedintele Comisiei economice.
A fost pre sedinte al UNORD-1989, iar
in prezent este presedintele Blocului
National al Revolutionarilor Decembrie
1989.
M.B. (Mircea Brenciu)
Interesantă declarație.
Toată lumea se jură că în județeana de partid s-a intrat pentru prima oara în 22 decembrie în jurul orei 11.30, iar domnul Maior declară că a intrat încă din 21 decembrie, unde a redactat o petiție în 10 puncte, alături de alți protestatari.
Mă intreb acum, dacă nu cumva în 21 decembrie a dezbătut cele 10 puncte împreună cu Tov.Dăogaru, Tov.Preoteasa, Tov.Cebuc, Tov.Furcoi, Tov.Maior Lupuț, Tov.Cpt.Gorun și cu alți colegi.


Gen.Stamatin o fi fost si el la dezbatere Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #406 : Februarie 02, 2012, 14:32:11 »

http://wikibrasov.wordpress.com/2012/01/31/sebastian-grapa-se-asociaza-cu-dorin-lazar-maior-pentru-un-contract-de-1-milion-de-euro-credeati-ca-pentru-libertate-si-democratie-naivilor/
Sebastian Grapa se asociaza cu Dorin Lazar Maior pentru un contract de 1 milion de euro. Credeati ca pentru libertate si democratie? Naivilor  Grin
 January 31, 2012 in LIBERALI

Demonstrantii din Piata Sfatului se pot declara bucurosi. Protestele lor au efect. De fapt au efect pentru conducatori nu pentru cei multi.

Saptamana trecuta va povesteam un zvon, ca Sebastian Grapa a preluat contractul de catering de la Spitalul Judetean. Acesta a reactionat, suspect de rapid in opinia noastra, si a declarat ca nu a luat nici un astfel de contract.

Am continuat cercetarile  si am descoperit ca lucrurile stau asa:

Sebastian Grapa impreuna cu revolutionarul infractor, pesedistul Dorin Lazar Maior, si-au facut o firma. Cu aceasta firma vor participa la licitatia de catering pentru Maternitate, care prevede un contract de 1 milion de euro in patru ani. Pentru meritele deosebite din Piata Sfatului, cand au convins cateva sute de persoane sa strige impotriva PDL,  Mos Cancescu ii va declara castigatori (Maternitatea se afla in subordinaea Consiliului Judetean). Licitatia va avea loc in acest an, cel mai probabil inainte de alegerile locale din iunie.

Cei multi stau in ger si striga ca prostii iar liderii noii revolutii se imbogatesc. Democratic, nu?  Cheesy

PS: Sa te vedem acum Grapa cu explicatiile.

http://plusbrasov.ro/protocol-psd-si-revolutionarul-dorin-lazar-maior-2/
Memorat
INCREDIBIL!!
« Răspunde #407 : Februarie 03, 2012, 18:49:21 »

Dorin Lazăr Marior, invitat permanent la şedinţele CJ „ca reprezentant al societăţii civile”
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=ultima_ora&p=ultora_local&s_id=109387

Preşedintele ALRUE Braşov, Dorin Lazăr Maior va fi invitat permanent, în acest an, la şedinţele de plen ale Consiliului Judeţean. Preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, a răspuns astfel solicitării venite din partea ALRUE, iar plenul a votat şi o hotărîre în acest sens, contestată însă de cîţiva dintre consilierii PDL.
Oportunitatea şi legalitatea unei hotărîri care să îl desemneze pe Maior ca invitat permanent la şedinţele din plen, „ca reprezentant al societăţii civile” a fost contestată chiar de vicepreşedintele CJ, Ioan Ochi (PSD). „Potrivit legii, ideea de a participa şi alte persoane, ca invitaţi permanenţi la plen, este posibilă atunci cînd există minorităţi naţionale nereprezentate în Consiliul Judeţean, sau asociaţii profesionale”, a explicat vicepreşedintele CJ, dînd exemplul Forumului German, care a avut un reprezentant permanent anul trecut în CJ.
În noua sa postură, Dorin Lazăr Maior va avea dreptul de a participa la toate şedinţele de plen ale Consiliului Judeţean şi va putea lua cuvîntul. El nu va avea însă şi drept de vot.
,,Reprezentantul societăţii civile'', Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD in perioada 2000 – 2004, preşedinte al Consiliului Naţional al Organizaţiilor Revoluţionarilor din decembrie 1989, a fost trimis în judecată pentru şantaj asimilat infracţiunii de corupţie. A şantajat doi administratori de firme braşovene şi un director de bancă, pentru 20 de miliarde de lei vechi. Rechizitoriul a fost finalizat la data de 23 ianuarie 2007, dosarul fiind încă pe rolul instanţelor.
Asociaţia condusă de Maior se află în mijlocul unui scandal privind certificatele false de revoluţionar, după ce procurorii au ridicat în vară mai multe documente de la sediul său.


Pentru "cucerirea" asta nu pot decat sa-l felicit. Trebuie sa recunosc ca e perseverent si insistent. Pana la urma, tot ajunge presedintele Romaniei...
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #408 : Februarie 04, 2012, 09:44:03 »

http://www.pesurse.ro/#/2012/2/4/usl-scrie-la-braov-doi-consilieri-exclui-din-pnl-p.html

USL scârţâie la Braşov. Doi consilieri, excluşi din PNL pentru că au votat alături de primarul PSD din Zărneşti. Tensiuni şi în Consiliul Judeţean
Căncescu: "Dacă nu vă convine, puteţi să părăsiţi sala!"

Cea de-a doua "contră" între pesediştii şi liberalii de sub Tâmpa a avut loc la şedinţa extraordinară vineri a Consiliului Judeţean Braşov, consacrată adoptării bugetului pe 2012. Şedinţă pe care preşedintele instituţiei, liberalul Aristotel Căncescu, a ţinut morţiş să o deschidă cu un proiect de hotărâre prin care şeful revoluţionarilor, pesedistul Dorin Lazăr, era declarat "invitat permanent" la toate şedinţele CJ-ului. Vicepreşedintele pesedist Ioan Ochi i-a cerut însă să retragă proiectul de pe ordinea de zi: "Noi, consilierii PSD, nu vom vota aşa ceva, pentru că nu e nici oportun, nici legal, din moment ce şedinţele Consiliului Judeţean sunt deschise şi oricine poate participa liber la ele, deci domnul Maior poate participa când doreşte". La auzul acestei solicitări, Maior a sărit ca ars, ameninţându-şi în gura mare colegii de partid: "O să discutăm problema asta şi în PSD, da' nu aici, la nivel local, ci la nivel central. Şi o să fie daţi unii afară din partid pentru colaborare cu PDL-ul!"

La rândul său, Căncescu a spus că nici vorbă să renunţe la proiectul de hotărâre: "Domnul Maior e un reprezentant al străzii (organizatorul protestelor zilnice din Piaţa Sfatului-n.r.) şi are un drept în plus faţă de ceilalţi observatori care pot participa la şedinţele Consiliului Judeţean, să ia cuvântul când doreşte". Scandalul a continuat în aceeaşi notă aproape o oră, la capătul căreia Căncescu a anunţat pe nerăsuflate: "Supunem la vot, dacă nu vă convine, puteţi să părăsiţi sala, culegem voturile, hotărârea a trecut cu 15 voturi pentru!" Zadarnic au încercat consilierii PSD, PDL şi UDMR să-i explice că, în condiţiile prezenţei în sală a tuturor celor 35 de consilieri judeţeni, ar fi fost necesare cel puţin 18 voturi pentru adoptarea hotărârii: "Nu mai avem ce discuta, gata, am votat, a trecut cu 15 voturi pentru, n-aveţi decât să-i cereţi prefectului s-o atace!"
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #409 : Februarie 04, 2012, 21:31:22 »

http://brasovnews.blogspot.com/2012/02/interlopii-au-reprezentant-in-consiliul.html
Interlopii au reprezentant in Consiliul Judetean
Cu acceptul presedintelui Aristotel Cancescu, Dorin Lazar Maior va reprezenta societatea civila in Consiliul Judetean. Membrii marcanti ai societatii civile brasovene, Marian Ambrozi, Demeter Bella si Traian Gheti au salutat cu entuziasm aceasta deschidere a oficialitatilor locale fata de problematica cu care se confrunta, exprimandu-si speranta ca situatia lor se va imbunatati semnificativ. Pana acum au fost reprezentati extrem de prost, avocatii lor nereusind sa obtina achitarea.

La randul sau, Dorin Lazar Maior a declarat ca societatea civila poate sa aiba deplina incredere ca o va reprezenta cum se cuvine in Consiliul Judetean, cu conditia ca noii sai colegi, consilierii, sa aiba portofelele la ei.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #410 : Februarie 06, 2012, 19:50:07 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=ultima_ora&p=ultora_local&s_id=109452
Maior a strigat în stradă şi ,,Jos Monitorul!,,
Dorin Lazăr Maior, liderul revoluţionarilor cu certificat de remarcat şi al bătăuşilor care au tulburat cu huiduieli, îmbrînceli şi pumni pînă şi comemorarea eroilor în 22 decembrie, şi-a scos din nou oamenii în stradă, astăzi, de data asta ca ,,reprezentant al societăţii civile,,cu hotărîre de CJ. Cum premierul Boc a demisionat deja, Maior şi oamenii lui cer anticipate, dar şi revenirea la plata indemnizaţiilor de remarcaţi în revoluţie şi demisia lui Băsescu . Gaşca lui Maior a ocupat trecerea de pietoni de la Modarom şi, deşi nimeni nu i-a luat la întrebări pentru acest abuz, au început să strige ,,Trageţi în noi, ca in 22,,. La această oră, grupul condus de Maior, care numără peste 100 de protestari, mărşăluieşte prin oraş, după ce au încercat să forţeze intrarea sediul PDL. Trupa lui Maior se îndreaptă spre Piaţa Sfatului. Cînd Maior, cunoscut deja şi ca lider al bătăuşilor de ziarişti, a dat cu ochii de reporterul Monitorul Expres şi-a pus mica armată să strige ,,Jos Monitorul,,. Amintim că ziarul nostru a dezvăluit în timp   toate faptele penale şi scandalurile suburbane în care a fost implicat Maior şi oamenii lui. Recent, ziarul nostru a făcut noi dezvăluiri şi din culisele ,,fabricii de revoluţionari,, pe care o patronează Asociaţia lui Maior.
UPDATE/ Mitingul lui Maior s-a sfîşit în Piaţa Sfatului în jurul orei 18.30
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #411 : Februarie 06, 2012, 21:26:33 »

nu mai inteleg nimic, de ce va razboiti aici pe Portalul revolutiei, cand noi avem nevoie de unitate mai mult ca niciodata, daca aveti ceva de impartit de ce nu o faceti acolo local sau in instanta dupa caz, noi avem nevoie de intelegere , responsabilitate, unitate si mult caracter, sa putem scapa de dictatura aceasta portocalie si de dictatorul basescu. Jos dictatura.! Jos basescu.! Jos mafia si toata sleahta de hoti, care au subminat si au produs acest genocid romanilor.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #412 : Februarie 07, 2012, 12:44:19 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=109457
Octav Bjoza: ,,Dorin Lazăr Maior nu poate reprezenta societatea civilă“

„Comitetul de conducere al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, Filiala judeţului Braşov, a luat act, cu indignare, din ziarul MONITORUL EXPRES (ediţia de luni, 6 februarie 2012), în care se arată că domnul Dorin Lazăr Maior a primit, prin vot, statut de invitat permanent la şedinţele Consiliului Judeţean «ca reprezentant al societăţii civile». Precizăm că din societatea civilă nu pot face parte asociaţii sau conducători ai acestora, aliniate politic. Şi mai este ceva... Ar fi de dorit ca reprezentanţii societăţii civile să aibă, dacă nu un statut moral de excepţie măcar unul în nota obişnuită. Ceea ce nu este cazul domnului cu pricina. Domnia sa poate reprezenta cel mult Asociaţia revoluţionarilor braşoveni ALRUE şi aceasta fiind prea mult“.
PREŞEDINTE AFDPR, Ing. OCTAV BJOZA
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #413 : Februarie 08, 2012, 09:54:45 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=actualitate&s_id=109541
SSPR amînă verificarea dosarelor „remarcaţilor“

• Un răspuns formulat la limita legii privind accesul la informaţiile publice confirmă bănuielile Monitorul Expres că Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor evită, folosind pretexte puerile, să verifice dosarele „remarcaţilor“
• „SSPR nu deţine o bază de date după criteriul domiciliului“, dar „după scanerea“ tuturor documentelor, toate dosarele vor fi afişate pe site-ul SSPR

„Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din decembrie 1989 nu deţine o bază de date a persoanelor cărora li s-au preschimbat certificatele doveditoare ale calităţii de revoluţionar după criteriul domiciliului acestora. Lista acestor persoane a fost publicată în Monitorul oficial al României, Partea I, nr 467 bis/07.07.2010 şi cuprinde doar locul naşterii acestora, nu şi domiciliul“, a răspuns recent SSPR întrebărilor adresate de Monitorul Expres încă din 14 decembrie 2011. Răspunsul SSPR confirmă, practic, afirmaţia conform căreia SSPR nu doreşte, de fapt, să ofere deplina transparenţă asupra revoluţionarilor, cu certificat preschimbat de „remarcat“, pentru ca astfel, impostorii să poată fi ascunşi printre revoluţionarii autentici. Atît timp cît există o bază de date care se află în posesia SSPR, iar revoluţionarii au datele din actul de identitate depuse la dosar, e greu de crezut că în baza de date nu sînt incluse adresele ,,remarcaţilor“, cu atît mai mult cu cît plata indemnizaţiilor se face, prin Casele de Pensii din judeţele de DOMICILIU (sau de reşedinţă, acolo unde este cazul) a beneficiarului, nu după localitatea de naştere. Ori, nu trebuie să fii un specialist în IT pentru a şti că o bază de date poate fi interogată după orice criteriu înscris. Chiar şi în cazul puţin probabil în care SSPR nu are în baza sa de date criteriul domiciliului (ceea ce ar întări din nou afirmaţia că instituţia nu este interesată în a oferi deplina transparenţă asupra „remarcaţilor“), ar fi putut foarte bine să răspundă solicitării noastre printr-o simplă corespondenţă cu Casa de Pensii Braşov. Asta, pentru că prin lege Casa de Pensii nu poate oferi datele din bază presei, dar poate rezolva o cerere venită de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor.

Nimeni nu răspunde încă pentru Lista 107

În 14 decembrie 2011, ca urmare a dezvăluirilor făcute în exclusivitate de Monitorul Expres asupra contestatei „Liste 107“, listă care a readus în discuţie ,,transformarea“ unor impostori în revoluţionari cu certificat, ziarul nostru a solicitat SSPR răspunsul la mai multe întrebări menite să facă lumină în rîndul falşilor revoluţionari. Reamintim că LISTA 107, care conţine 107 nume, revoluţionari printre care au fost strecuraţi şi impostori dovediţi, este o „făcătură“ de document, creat şi folosit în scopul obţinerii de foloase materiale şi băneşti pentru persoane care n-au avut niciun merit la revoluţie, dar au poftit la beneficiile conferite de Legea Recunoştinţei. În demersul anchetei, dar şi pentru că este vorba de banul public, Monitorul Expres a solicitat SSPR numărul persoanelor cu reşedinţa sau domiciliul în Braşov cărora le-a fost preschimbat certificatul doveditor al calităţii de Luptător în „remarcat“ prin fapte deosebite, precum şi numărul persoanelor cu reşedinţa sau domiciliul în Braşov care sînt beneficiare ale legii 341/2004. Este vorba de beneficiarii celebrei „Legi a recunoştinţei“ care a umplut de bani tot felul de impostori „remarcaţi“, dar care a fost suspendată în 2012, gest care a scos în stradă revoluţionarii încă din decembrie.

Deocamdată, SSPR „scanează“

Monitorul Expres a mai solicitat SSPR să comunice şi în cîte dintre dosarele aprobate pentru preschimbarea certificatelor a fost depusă LISTA 107, document emis de Consiliul Judeţean Braşov în 2006, semnat de Rădulescu Gheorghe, Costea Vasile, Lukacs Rada, Iosif Florica, Ticuşan Gheorghe (cu toţii angajaţi ai Judeţenei PCR în ’89), contrasemnat de secretarul general al CJ, Mariana Tihărău, şi autentificat la notariatul Florea Isbăşoiu. „În ceea ce priveşte documentele cuprinse în dosarele de preschimbare ale certificatelor doveditoare ale calităţii de revoluţionar, vă facem cunoscut că acestea se află într-un proces de scanare, urmînd ca la finalizarea acestuia să fie afişate pe site-ul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor“, a fost răspunsul SSPR, semnat de secretarul de stat George Costin.

Tergiversări peste tergiversări

Nu ştim cît va dura „procesul de scanare“ la care face referire secretarul de stat George Costin şi cînd vom avea acces la documente care ar putea demasca falşii revoluţionari. Ştim doar că SSPR n-a putut să respecte termenul legal nici măcar pentru un răspuns conform Legii 544, privind accesul la informaţiile de interes public. În primul rînd, tocmai pentru a evita tergiversările, am solicitat SSPR un răspuns pe adresele de email ale redacţiei, conform legii. SSPR a preferat însă să trimită un răspuns prin Poşta Română. Şi uite aşa, hîrtia semnată cică în SSPR pe 12 ianuarie a plecat din Bucureşti pe 24 ianuarie. Potrivit art 7 din legea 544/2001 actualizată, „autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să răspundă în scris la solicitarea informaţiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcţie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare şi de urgenţa solicitării“. Termenul de zece zile s-ar fi împlinit pe 24 decembrie, şi, atenţie, legea nu precizează că este vorba despre zile lucrătoare. „În cazul în care durata necesară pentru identificarea şi difuzarea informaţiei solicitate depăşeşte 10 zile, răspunsul va fi comunicat solicitantului în maximum 30 de zile, cu condiţia înştiinţării acestuia în scris despre acest fapt în termen de 10 zile“, mai spune acelaşi articol din lege. Monitorul Expres nu a primit niciun act care să ne înştiinţeze că vom primi răspunsul nu în zece, ci în 30 de zile. „Refuzul comunicării informaţiilor solicitate se motivează şi se comunică în termen de 5 zile de la primirea petiţiilor”, mai spune legea. SSPR NU a trimis Monitorului Expres un refuz asupra comunicării informaţiilor solicitate. Termenul de 30 de zile s-a împlinit pe 12 ianuarie. Deşi actul are înregistrarea pe 12 ianuarie la SSPR, ştampila poştei din Bucureşti pe plic este din 24 ianuarie. Este greu de înţeles cum unui document urgent îi trebuie 13 zile pentru a ajunge de la Guvern la Poştă. Apoi, plicul a făcut alte şapte pînă la Braşov.
Amintim că, solicitarea publică a Monitorului Expres ca Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR) să demareze o anchetă legată de LISTA 107 rămîne valabilă.
Memorat
 • Demi Ioan
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 72
 • CURAJ, ADEVAR SI DREPTATE
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #414 : Februarie 09, 2012, 12:53:51 »

Incerc de ceva vreme sa va atasez copia dupa un document autentic, prin care MAIOR LAZAR DORIN, promoveaza la SSPR dosarul de "REVOLUTIONAR" a maiorului de SECURITATE din Brasov, PARASCHIV NICOLAE.
Cu parere de rau, va anunt ca nu reusesc sa postez documentul.
Daca domnul administrator sau altcineva ma poate ajuta, pot trimite documentul pe email pentru a fi publicat.

Demi Ioan
Memorat
 • TATA
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 221
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #415 : Februarie 09, 2012, 16:38:56 »

Incerc de ceva vreme sa va atasez copia dupa un document autentic, prin care MAIOR LAZAR DORIN, promoveaza la SSPR dosarul de "REVOLUTIONAR" a maiorului de SECURITATE din Brasov, PARASCHIV NICOLAE.
Cu parere de rau, va anunt ca nu reusesc sa postez documentul.
Daca domnul administrator sau altcineva ma poate ajuta, pot trimite documentul pe email pentru a fi publicat.

Demi Ioan

DEMI CHIAR NU SIMTII CA, ITII PUTE RAU GURA!!!!!!!!! PLIMBA URSU,CA RUGINESTE LANTU, TU VEZI ASCHIA DIN OCHI ALTORA, DAR BARNA DIN OCHI TAI NU!! NU AI RASPUNS: CUM AI REUSIT SA IL FACI PE FRATI-TO CU APARTAMENT, SI CEL MAI INTERESANT CUM LAI FACUT REVOLUTIOAR!!!!!   
  ASTEPTAM RASPUNSUL TAU         
Memorat

STIU CA SUNT PROST DAR CIND MA UIT IN JUR PRIND CURAJ
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #416 : Februarie 10, 2012, 13:27:11 »

Incerc de ceva vreme sa va atasez copia dupa un document autentic, prin care MAIOR LAZAR DORIN, promoveaza la SSPR dosarul de "REVOLUTIONAR" a maiorului de SECURITATE din Brasov, PARASCHIV NICOLAE.
Cu parere de rau, va anunt ca nu reusesc sa postez documentul.
Daca domnul administrator sau altcineva ma poate ajuta, pot trimite documentul pe email pentru a fi publicat.

Demi Ioan

DEMI CHIAR NU SIMTII CA, ITII PUTE RAU GURA!!!!!!!!! PLIMBA URSU,CA RUGINESTE LANTU, TU VEZI ASCHIA DIN OCHI ALTORA, DAR BARNA DIN OCHI TAI NU!! NU AI RASPUNS: CUM AI REUSIT SA IL FACI PE FRATI-TO CU APARTAMENT, SI CEL MAI INTERESANT CUM LAI FACUT REVOLUTIOAR!!!!!   
  ASTEPTAM RASPUNSUL TAU         

Ca de obicei o alta minciuna, in M.O exista un singur revolutionar cu numele Demi,concluzie fratele lui Demi nu este revolutionar!
http://www.badpolitics.ro/lista-lunga-si-ciudata-lista-a-%E2%80%9Eluptatorilor-in-revolutie-remarcati-prin-fapte-deosebite%E2%80%9D-partea-i-a-l-mo/
4183 LRM-D 00346 DEMI IOAN ALEXANDRU ECATERINA TIMISOARA 16 04 1952
4184 LRM-D 01175 DEMIR CHEMALEDIN REGEP ARZI COM. PELINU 02 08 1950
4185 LRM-D 00518 DENA ION PAUNE SIMONA COSTESTI 05 08 1958
4186 LRM-D 00020 DENDRINO HORATIU – GALATION LEONIDA MARIOARA SIBIU 05 11 1939
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #417 : Februarie 10, 2012, 13:30:04 »

Incerc de ceva vreme sa va atasez copia dupa un document autentic, prin care MAIOR LAZAR DORIN, promoveaza la SSPR dosarul de "REVOLUTIONAR" a maiorului de SECURITATE din Brasov, PARASCHIV NICOLAE.
Cu parere de rau, va anunt ca nu reusesc sa postez documentul.
Daca domnul administrator sau altcineva ma poate ajuta, pot trimite documentul pe email pentru a fi publicat.

Demi Ioan


Despre aceste documente este vorba?
http://www.maiorlazardorin.blogspot.com/2012/02/vals-revolutionar-cu-securisti.html
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #418 : Februarie 10, 2012, 15:35:18 »

Era de asteptat, acum s-au confirmat indoielile mele in legatura cu Lazar Maior Dorin, deci in 2004 cind noi toti ne refaceam dosarele, D.L.Maior facea o lista secreta prin care ii dadea liber securistului-tortionar Paraschiv Nicolae sa-si preschimbe certificatul, de altfel cum am mai spus cu ceva ani in urma cind am scos dosarul de la CNSAS in care il desconspiram pe securistul-tortionar de la Primaria Brasov, D.L.Maior mi-a transmis prin interpusi sa nu implic asociatia in problema mea. Dupa cum vad securistului i-a facut o lista speciala si foarte scurta, parerea mea este ca el a dat avize la toata nomenclatura securisto-comunista si informatoare din Brasov. Cine este tradatorul miscarii revolutionare?                     
                                               Sorin Boaca
 
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #419 : Februarie 10, 2012, 20:04:06 »

Incerc de ceva vreme sa va atasez copia dupa un document autentic, prin care MAIOR LAZAR DORIN, promoveaza la SSPR dosarul de "REVOLUTIONAR" a maiorului de SECURITATE din Brasov, PARASCHIV NICOLAE.
Cu parere de rau, va anunt ca nu reusesc sa postez documentul.
Daca domnul administrator sau altcineva ma poate ajuta, pot trimite documentul pe email pentru a fi publicat.

Demi Ioan


Despre aceste documente este vorba?
http://www.maiorlazardorin.blogspot.com/2012/02/vals-revolutionar-cu-securisti.html

Am primit în e-mail aceste documente. Dati-mi voie sa nu cred c-ar fi reale. Cum sa comita o asemenea gafa revul revilor?
Nu este adevarat!
Sa avizezi favorabil un tortionar securist de un asemenea calibru, fost creme a la creme serviciul 620 anti-terorist (USLA) este cea mai mare gafa posibila.
Acum avem dovada. Ce sa-i faci, daca sint multi in unitate Grin Wink


Memorat
Pagini: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 51
Schimbă forumul: