Main Content:

Pagini: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 512

ORDONANTA

 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1800 : Ianuarie 23, 2015, 00:52:43 »        In acest moment concluzia mea este clara. Acest "Portal al Revolutiei" este infestat de lasi, tradatori, impostori si farisei, majoritatea scursori ale societatii si rebuturi ale revolutiei. Imi este rusine si scarba ca am incercat sa va cunosc.

  Nu va salut.

  Mircea Boaba

Domnule Boaba, sunteti sigur? Sunteti ca un nou-nascut pe acest portal. Pe acest Portal sunt foarte multi oameni 'batrani', care stiu sa evalueze mai bine.
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1801 : Ianuarie 23, 2015, 01:41:20 »

Drum bun, cale batuta.
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1802 : Ianuarie 23, 2015, 02:22:46 »        In acest moment concluzia mea este clara. Acest "Portal al Revolutiei" este infestat de lasi, tradatori, impostori si farisei, majoritatea scursori ale societatii si rebuturi ale revolutiei. Imi este rusine si scarba ca am incercat sa va cunosc.

  Nu va salut.

  Mircea Boaba

Domnule Boaba, sunteti sigur? Sunteti ca un nou-nascut pe acest portal. Pe acest Portal sunt foarte multi oameni 'batrani', care stiu sa evalueze mai bine.
Nu sant de acord cu dv in privinta asta domnule Boaba,aici sant si oameni de calitate dar stau mai deoparte din motive lezne de inteles, cu o parte din ei am intrat in relati mai stranse si in afara internetului si am descoperit ca sant oameni de buna credinta, manierati,bine educati, corecti, sufletisti, e,t,c, hai sa nu facem si noi ca ponta si sanda sa taiem padurea minunata pentru niste uscaturi de la marginea ei!
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1803 : Ianuarie 23, 2015, 13:05:52 »

Transcriere completa a inregistrarii emisiunii radio a d-lui Alex Oprea (Dezvaluirile domnului Gheorghe Tanasoiu - I ) disponibila la https://www.youtube.com/watch?v=26JfQKDEgfk.  R = realizatorul emisiunii; T = dl. Tanasoiu Gheorghe, Secretarul General al SSPR.

Aflam de aici cum functioneaza SSPR; si probabil multe alte institutii ale statului.

R: - Ora 22 si 50 de minute in acest moment suntem in direct cu domnul Gheorghe Tanasoiu, Secretar Seneral la SSPR sau, ma rog, fost.
R: Buna seara
T: - Buna seara
R: - Domnul Tanasoiu, am aflat vestea..., sunt pareri mai mult pro decat contra, in sensul ca multi spun ca dvs. ca ati fost demis ca ati fluierat in biserica
T: - Da, pot sa spun si treaba asta, dar in primul rand n-am fost demis, mi s-a incetat detasarea prin decizia primului-ministru.
R: - Deci ati fost cu detasare pe functia respectiva.
T: - Cu detasare pe o perioada determinata de timp pe o functie vacanta, asa este, da.
R: - Asa... Spuneti-mi ce s-a intamplat la negocierile cu doamna Alexandra si cu consilierul premierului; daca ati participat si dvs.
T: - La negocieri s-au pus in discutie toate punctele forte, sa spun, ale ordonantei, proiectului de ordonanta actualmente ordonanta si proiect de lege, transmisa in Parlamentul Romaniei si mai mult decat atat punctele de vedere ale fiecarei asociatii de revolutionari, transmise prin reprezentanti, acolo la guvern. S-a cerut o intrevedere cu premierul; nu s-a acceptat, ulterior s-a facut o manevra prin care au fost scosi reprezentantii asociatiilor de revolutionari au fost scosi din sala unde a fost intalnirea, au fost scosi undeva la parter, acolo s-a spus ca e cam timpul sa plecam ca deja se inchide sala si... si ne-am dat seama ca efectiv premierul nu vrea sa vorbeasca cu noi. Ca intr-un final sa ma solicite pe mine secretarul general al Guvernului, domnul Moraru...
R: - Da...
T: - La intalnire participand si domnul Sanda si domnul [Sofor], si domnul [Sofor], presedintele comisiei parlamentare pentru aplicarea legii. Si la sedinta mi s-a pus in discutie, mi s-a pus in... carca faptul ca eu as fi unul din promotorii acestei miscari si ca daca as putea sa o... intr-un fel sau altul sa intorc, pentru ca sunt masele in strada si ca eu as putea sa fac de asa maniera sa nu mai... la... la intalnirea asta participa inclusiv, cum spuneam, secretatul de stat Sanda Adrian.
R: - Adica vi s-a reprosat ca de ce tineti cu revolutionarii, cam asta e ideea, nu?
T: - Si nu numai asta, si faptul ca as putea sa determin ca masele sa poata pleca din fata Guvernului, sa detensionez strada si ca e in puterea mea sa fac. Ceea ce n-am putut sa spun decat ca asociatiile de revolutionari au puterea sa o faca si prin reprezentantii si hotararea lor, nu eu pot sa determin treaba asta.
R: - Asa
T: - Mai mult decat atat, mi s-a spus ca daca fac treaba asta pot sa am un castig de cauza. Le-am spus ca nu depinde mine si de-asta n-am fost chemat aici decat de consilierul... eu nici nu veneam la guvern, dar m-au solicitat consilierul primului-ministru pe problema, si altfel nu veneam, si doamna Alexandra, care era acolo.
R: - Da
T: - Fapt ce m-a determinat sa fiu, cum sa spun, sa-mi spun si parerea vizavi de ordonanta asta de urgenta, da. Data pe picior. Si eu am spus, domnule, intr-un fel sau altul, zice, este, este o ordonanta adoptata de Guvernul Romaniei, cert este ca nu s-a tinut cont de mine sub nici o forma si ca am fost luat ca o gluga de coceni; mai mult decat atat, nu mi s-a cerut sfatul, n-am stiut de ea, deci de doua luni si jumatate a fost tinuta la secret; a umblat cu ea pe la avizare, peste tot; deci eu n-am stiut de ea. Ca secretar general trebuia, eram obligat macar sa dau un aviz de legalitate.
R: - Exact. Dumneavostra chiar trebuia sa dati avizul de legalitate.
T: - In situatia in care au pitit-o de mine si au facut-o pe... prin baruri, prin restaurante s-au dus peste tot pe unde... dar numai la institutiile statului n-au fost, m-am, cum sa zic eu, intr-un fel sau altul m-am solidarizat, m-am solidarizat cu cei care erau in cunostinta de cauza vizavi de prevederile acestei ordonante.
R: - N-aveati ce face, adica situatia v-a fortat, adica dvs. ati vrut sa ramaneti corect fata de dvs si n-ati avut ce face.
T: - Eu am spus asa, si repet, pot sa spun si de zece ori treaba asta inclusiv, inclusiv in fata premierului. Am spus ca aceasta ordonanta aduce inca un srl, adica o fabrica de […] de constructie a certificatelor pentru unii sau altii care nu pot in momentul de fata ca factori de raspundere nu pot asigura sau nu pot da garantii ca din 9000 cati erau in plata la 31 decembrie 2011 vor fi, vor fi tot 9000 sau vor fi mai putini sau vor fi 13000. Cine imi da mie garantia ca nu vor fi 15000 sau 20000?
R: - Absolut nimeni, domnu' Tanasoiu, am citit si eu ordonanta.
T: - Si atunci?
R: - Nimeni nu va poate da garantia asta.
T: - Si atunci, in situatia asta s-au aratat foarte contrariati si au zis da domnule haideti sa deblocam situatia, ca uitati, avem oameni in strada si haide-ti sa vedem ce avem de facut. Asta spunandu-ne secretarul general Moraru.
R: - Asa.
T: - Si eu am spus: domnule, singurul lucru care se poate face in momentul de fata, ca un debuseu acum, cand ne spuneti dvs. este demiterea secretarului de stat Sanda.
R: - Corect.
T: - Care era de fata. Care era de fata. Si in momentul ala a spus, secretarul general a spus: domnu Tanasoiu - zice – eu n-am, nimeni n-a venit aici in birou la mine, de cand sunt eu – foarte iritat Secretarul General al Guvernului, sa-mi spuna lucrurile acestea exact ca un santaj. Domnul [...] eu nu folosesc nici un santaj; in momentul de fata mi-ati cerut parerea; punct. Cine a gresit sa plateasca. Este secretarul de stat aici, Sanda, sa plateasca cu functia si sa plece, il poate demite premierul, acum.
R: - Ihim
T: - Da, da' stiti, ca nu se poate acum. Ca niciodata nu se poate azi, poate maine sau poate cu alt, sau poate poimaine. Domnule, m-ati intrebat pentru ca aveti oameni – 1500 de oameni in strada, aveti reprezentantii in guvern, m-ati chemat sa va dau un sfat. Vi-l dau cu mare drag.  Acesta este: sa-l demiteti de urgenta pe Adrian Sanda.
R: - Asa.
T: - Bine, m-a, m-a intors intr-un fel sau altul, cei care erau de fata, in fine, nu si-a spus nimenea parerea […] s-a aratat foarte bucuros ca l-a discutii poate participa si un reprezentant al Guvernului. N-am, nu am spus mai multe, pentru ca m-a retinut un domn care, o sa o fac pe posturi de televiziune, o sa o fac si la radio, o sa fac peste tot, pentru ca ar fi trebuit sa spun ca cel care este presedinte este un infractor. De ce spun ca este un infractor [Sefer]: pentru ca in momentul in care la comisie se duce cineva si contesta o calitate, el nu trebuie sa, el nu trebuie sa asigure [membrului [respectiv preschimbarea calitatii, ci preschimbarea actului in sine. El acorda calitati in momentul de fata, din luptator in remarcat...
R: - Extraordinar.
T: - Deci eu ce va spun acuma sunt situatii care sunt pe negru pe alb. Eu am constatat multe lucruri acolo, si am spus ca sunt infractori, pentru ca cine face infractiune se numeste infractor.
R: - Corect.
T: - In situatia in care am descoperit foarte multe lucruri acolo, in acest, in aceasta institutie, la secretariatul de stat, am fost, cum sa spun, o piatra grea, in sensul ca am vrut sa pun pe roate aceasta institutie. Institutia in momentul de fata, va spun sincer, si o spun si la Parchet si oriunde, ca trebuie sa merg sa fac si lucrul acesta, institutia este paralizata... Dar este paralizata cu voia secretariatului, si a secretarului de stat Sanda.
R: - Da.
R: - Domnu' Tanasoiu...
T: - Va rog.
R: - Eu inteleg... de ce ati fost demis. Si cred ca toti intelegem lucrul asta. Am avut o discutie in 21. Tineti minte ce v-am spus? Vedeti ca astia va hasaie. Am avut dreptate?
T: - Exact. Aveti dreptate si acum cand imi spuneti ca mi-ati spus lucrul acela.
R: - A..., iata, sunt anumite lucruri care in secretariatul de stat sunt puse... sunt nepuse la punct de mult... vreau sa va intreb cateva lucruri punctual. Domnule, mai exi... mai este intacta arhiva cu dosarele revolutionarilor?
T: - Va raspund cu o simpla intrebare. Astazi... ieri, astazi, corpul de control al Primului-Ministru sunt la noi, erau ca nu mai pot sa spun, erau in secretariatul de stat, sa solicite documente, dosare in original. Si se dau. E normal sa se dea, domnu'...?
R: - Nu este, pentru ca nu au voie sa deschida arhiva.
T: - In situatia in care se dau acuma documente in original, vorbesc de Dosarele revolutionarilor, la Corpul de Control, care n-are nici o treaba cu dosarele, cu arhiva, cu... el are o treaba, Corpul de Control are o treaba cu situatia care s-a facut si s-a... si care nu este [nici] in momentul de fata – clara. Eu vreau sa va spun ca acum doua saptamani, inainte de Craciun, am vrut sa dau un interviu. Au venit baietii de la Antena 3 si au vrut sa imi ia un interviu. Am cerut o situatie clara a eroilor-martiri – nu ai altora; a eroilor-martiri.
R: - Da, aveau ei campania cu eroii-martiri..
T: - Eram cat pe-aci sa ma fac de ras; pentru ca nu existau situatii. Mi-au dat o situatie aiurea, erau 1042 situatia de la SSPR, de la, deci Secretariatul de Stat
R: - De ce n-ati sunat la mine, pentru ca v-o dadeam exacta... o am exacta.
T: - Si erau […] si imi spuneau, 1162, 1062. Deci nici macar situatia... de noua luni de zile secretarul asta de stat Sanda n-a putut sa faca o situatie clara a..., a bagat de doua ori controale in arhiva, au facut o groaza de nenorociri, am spus-o si lui Moraru, domnului secretar general ieri; alaltaieri; la o discutie cu asociatiile de revolutionari... domnule, se intampla infractiuni acolo, in acesta institutie.
R: - Nu-i intereseaza...
T: - Nu-i intereseaza, pentru ca eu am adus un raport scris, pe care l-am si prezentat, atat domnului Dragnea, acum vreo trei saptamani de zile, aproape chiar o luna.
R: - Da
T: - I-aduceam la cunostinta ce s-a intamplat acolo si ce am gasit eu ca o constatare a activitatii de trei saptamani - o luna, cat aveam eu, si mai mult decat atat, i-am dat-o domnului consilier [Ghise Ianu] la intalnirea de [ieri], cand m-am intalnit... referitor la ce ma intrebati dvs. cu asociatiile, la intalnirea de la Palatul Victoria. Si i-am dat-o si domnului [Visianu]. Ca urmare probabil acestui raport pe care eu l-am amanuntit si l-am luat pe domenii de activitate din structura institutiei, vreau sa va spun ca  s-a intamplat […]
R: - Domnule Secretar General...
T: - Nu mai sunt. Nu mai sunt. Ex.
R: - Ex. Ma rog... Prietene.
T: - Da, va rog...
R: - Ai curajul sa imi trimiti aceste documente si mie, si eu sa ma angajez ca ma voi lupta ca DNA-ul sa intre acolo si sa faca randuiala?
T: - Eu am crezut, si din suflet sa ma credeti, si am crezut ca DNA-ul vine acolo. Nu Corpul de Control...
R: - Ieri am avut o discutie la DNA, ca sa fac si eu ceva; nu numai Ponta; stiti, ca eu Ponta 's la concurenta. Si eu am incredere in Biserica Greco-Catolica, din care fac parte, si in DNA. Biserica a zis: domnule, noi nu ne bagam; dar au zis aia de la DNA: adu-ne, si ne bagam, iti promitem. Si omul cu care am vorbit de acolo, e de cuvant; am depus deja plangere, denunt penal, si am cerut, in rem, sa fie cercetat tot ce s-a facut in ultimii ani acolo.
T: - Auzi-ti, eu va dau, nu ca as fi plecat de la institutie si acuma ii dau in gat sau ca...
R: - Nu, nici..
T: - Da' vreau sa va spun atat, ca sa vedeti o simpla... un simplu aspect...
R: - Domnule, dvs. chiar daca sunteti acolo in institutie sau in afara ei, cand constatati, si ati constatat niste nereguli, ati sesizat. Chiar cand erati in functie.
T: - Am sesiz... Am dat si la si la domnul Dragnea, care era vice prim-ministru atunci, la data cand i-am inaintat raportul, si domnului Moraru prin domnul Visianu si primului-ministru. Adica, chiar lucruri care chiar sunt de domeniul penalului. Si va dau un exemplu. Ca sa vedeti clar cum stau lucrurile. Eu trei luni de zile - doua luni si 18 zile –, cat am stat aici, vreau sa va spun ca n-am avut masina, conform... conform legii...
R: - E intrebarea pe care ti-am pus-o in 21, domnule da' n-ai masina, n-ai nimic? Ce secretar...
T: - Nu, n-am avut, pentru ca, a, Sanda a facut restructurarea acestei institutii prin desfiintare. Intelegeti? Deci i-a desfiintat anumite structuri ca sa poata sa-si motiveze inactivitatea, sau incompetenta si asa mai departe. Sunt lucruri care sunt foarte grave, si de-asta v-am spus, ca trebuie duse undeva, ca daca ramas asa la nivel de discutie, le afla lumea si cam atat. Deci trebuie sa se ia masuri impotriva acestui individ care vad ca-l tine lumea in brate; dar nu stiu de ce; chiar nu stiu de ce; are plangeri penale, ale lucruri... deci, va dau un singur exemplu, da, ca sa va dati seama cum stau lucrurile. A luat o masina de la Societatea Romana de Radiocomunicatii, unde a fost el angajat, cu contract de comodat, pe care […] l-a inregistrat in contabilitate folosind combustibilul institutiei noastre. […] Deci asta este o fapta penala, este dispusa si in acel raport. […] Bun, mai mult decat atat, imi trimte un, imi trimitea tot felul de angajati ai institutiei in delegatii ca sa-si ia bani... pe ce? Pe masina, pe benzina, pe prostiile lui. Ca sa trimita medalii si alte lucruri, sa le trimita in teritoriu. Deci lucruri care nu se fac la modul asta. Atat de bun[...] si va mai dau exemplu; am avut un program in hotararea de guvern [10011]
R: - Da...
T: - Dar care a intrat din fondurile... fondurile premierului, fonduri la dispozitie, cum se cheama, fondul de rezerva aflat la dispozitia primului-ministru, 700.000 de lei pentru programul, pentru programul comemorativ, 25 de ani de la Revolutie.
R: - No, prin hotarare de guvern s-au alocat banii...
T: - Exact. Din banii acestia 700.000 ne-au intrat, in, la inceputul lunii, a..,, decembrie, da, in conturile institutiei. Si vreau sa va spun ca n-am cheltuit un leu din ei, pentru ca s-au intors toti inapoi, de ce? Incompetenta noastra; o spun, a noastra, in sensul ca nu s-a facut un program prin care sa se aloce suma respectiva; neavand un prgram, cine dracu sa se bage sa [ceara] vreun ban din ei?
R: - Corect.
T: - Si s-au intors banii inapoi la bugetul de stat. 700.000 de lei care trebuiau... sa organizam manifestatii, sa... spectacole omagiale, a...
R: - Stiti, ca v-am intrebat in 21, domnule, da' o scena, un spectacol, omagiant ceva, nu se intampla?
T: - No, no. [...]


Recunosc ca nu am reusit sa citesc cu atenție tot interviul ( pe telefon se vede mic si e greu) dar mi s-a parut interesanta afirmatia prin care se spune ca erau in plată la 31:12.2011 9000 de revolutionari... Atunci unde e abureala?! Chiar SSPR-ul nu poate pune la dispoziția guverunului date concrete sau mai degrabă e o minciună ca atâtea altele ca sa nu dea nici măcar la 2000 si dacă tot trebuie sa dea la 2000 de ce sa nu fie oamenii lor, nu??!
Au mai fost mincinoși la guvernare da ca ăstia parcă niciodată...
Memorat
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1804 : Ianuarie 23, 2015, 14:12:08 »        In acest moment concluzia mea este clara. Acest "Portal al Revolutiei" este infestat de lasi, tradatori, impostori si farisei, majoritatea scursori ale societatii si rebuturi ale revolutiei. Imi este rusine si scarba ca am incercat sa va cunosc.

  Nu va salut.

  Mircea Boaba


   Mă bucur că nu ne saluţi. Pentru că oricum nu îţi răspundeam la salut. Asta pentru că mă săturasem de competiţia pe care ai lansat-o pe forum de capul tău - cu titlul: "Cel mai arogant forumist" - şi pe care ai câştigat-o fără probleme. Nici nu se putea altfel; concurai oricum de unul singur.
   Rămâi sănătos şi te rog să nu ne anunţi despre viitoarele matale izbânzi pe linie de aroganţă şi suficienţă. Nu ne interesează.
Dacă o să avem nevoie de sfaturi pe linie de drept constituţional şi administrativ o să apelăm la "colegii" dumitale de la facultăţile de drept din Bucureşti pe care i+am găsit pe site+urile acestor facultăţi. Pe dumneata nu te+am găsit.
Memorat

Doamne ajută!
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1805 : Ianuarie 23, 2015, 14:13:47 »        In acest moment concluzia mea este clara. Acest "Portal al Revolutiei" este infestat de lasi, tradatori, impostori si farisei, majoritatea scursori ale societatii si rebuturi ale revolutiei. Imi este rusine si scarba ca am incercat sa va cunosc.

  Nu va salut.

  Mircea Boaba


   Mă bucur că nu ne saluţi. Pentru că oricum nu îţi răspundeam la salut. Asta pentru că mă săturasem de competiţia pe care ai lansat-o pe forum de capul tău - cu titlul: "Cel mai arogant forumist" - şi pe care ai câştigat-o fără probleme. Nici nu se putea altfel; concurai oricum de unul singur.
   Rămâi sănătos şi te rog să nu ne anunţi despre viitoarele matale izbânzi pe linie de aroganţă şi suficienţă. Nu ne interesează.
Dacă o să avem nevoie de sfaturi pe linie de drept constituţional şi administrativ o să apelăm la "colegii" dumitale de la facultăţile de drept din Bucureşti pe care i-am găsit pe site+urile acestor facultăţi. Pe dumneata nu te-am găsit. Oare de ce? Nu te deranja să ne răspunzi. Nu ne interesează.
Memorat

Doamne ajută!
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1806 : Ianuarie 23, 2015, 15:26:01 »

Un document interesant și de discutat preluat de pe facebook.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004197706127&fref=nf

Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1807 : Ianuarie 23, 2015, 15:30:44 »

Un document interesant și de discutat preluat de pe facebook.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004197706127&fref=nf


Cred ca vor apare multe cereri ca aceasta, socati o sa fim când vom vedea cine a primit raspuns cu afirmativ!
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1808 : Ianuarie 23, 2015, 15:37:00 »

Atita timp cit NORME METODOLOGICE de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nu au apărut în MO prin hotărâre de guvern,cererile sunt degeaba!
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1809 : Ianuarie 23, 2015, 15:39:38 »

Conținutul  cereri este la obiect!
Piatra-Neamț nu se încadrează în OUG 95/2014
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1810 : Ianuarie 23, 2015, 15:47:30 »

http://www.dcnews.ro/bani-pentru-revolu-ionari-ministrul-finan-elor-a-anun-at-cine-va-beneficia-de-noile-drepturi_465544.html

BANI pentru REVOLUȚIONARI: Ministrul Finanțelor a anunțat cine va beneficia de noile drepturi

Ministrul Finanțelor a anunțat că aproximativ o treime dintre cei cu certificat de revoluționar vor beneficia de anumite sume de bani, plata urmând să se facă cel târziu la jumătatea lui 2015.


 

"Depinde de noi, în sensul în care noi am alocat acești bani pentru revoluționari, deși aici a existat o condiție pe care Secretariatul de Stat al Cultelor a dorit s-o pună prin Ordonanță, și anume ca din cei 16.100 - 16.200 de luptători care astăzi sunt în evidență, toți să rămână cu acest certificat de revoluționar, care unii spun că a fost luat într-un fel, în altul - nu vreau să comentez acest aspect. Cadrul acesta spune în felul următor: 'Cei care au participat până în 22 decembrie la Operă, la Universitate, la Televiziune și au 1-2 martori primesc suplimentar, pe lângă certificat, un fel de timbru și vor intra și în plată, plata care a fost suspendată trei ani de zile. Această analiză, conform Ordonanței, ar trebui să se facă în șase luni. Dar, începând după două-trei luni, ar trebui să intre în plată. Chiar dacă intri în martie în plată, primești și banii din ianuarie. Dacă intrii în iulie, primești și banii din ianuarie.

Bineînțeles că există o nemulțumire, că înțeleg că undeva la o treime dintre revoluționari se califică. Normal că celelalte două treimi n-au cum să fie deloc fericiți, dar trebuie să înțeleagă că statul atâta își permite financiar, iar ceilalți ori au beneficiat de niște drepturi, ori au deja în Ordonanță anumite drepturi de care beneficiază - sunt scutiri, sunt facilități de care dlor, 25 de ani au beneficiat și urmează să beneficieze, iar cei care cu adevărat au fost acolo - e foarte greu să stabilim ce înseamnă acest 'cu adevărat' , dar sper ca aceste comisii de la Secretariatul de Stat al Cultelor să ni-i arate pe cei mai merituoși dintre cei merituoși - să primească și o remunerație lunară"
Memorat
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1811 : Ianuarie 23, 2015, 15:54:12 »

Conținutul  cereri este la obiect!
Piatra-Neamț nu se încadrează în OUG 95/2014


   În ce situaţie cinică s-a  ajuns din cauza ordonanţei... Să discutăm despre oraşe, nu despre OAMENI... Timişoara se încadrează, Piatra Neamţ nu se încadrează...Bucureştiul se încadrează, Galaţiul nu se încadrează...etc.
Memorat

Doamne ajută!
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1812 : Ianuarie 23, 2015, 15:56:36 »

http://www.dcnews.ro/bani-pentru-revolu-ionari-ministrul-finan-elor-a-anun-at-cine-va-beneficia-de-noile-drepturi_465544.html

BANI pentru REVOLUȚIONARI: Ministrul Finanțelor a anunțat cine va beneficia de noile drepturi

Ministrul Finanțelor a anunțat că aproximativ o treime dintre cei cu certificat de revoluționar vor beneficia de anumite sume de bani, plata urmând să se facă cel târziu la jumătatea lui 2015.


 

"Depinde de noi, în sensul în care noi am alocat acești bani pentru revoluționari, deși aici a existat o condiție pe care Secretariatul de Stat al Cultelor a dorit s-o pună prin Ordonanță, și anume ca din cei 16.100 - 16.200 de luptători care astăzi sunt în evidență, toți să rămână cu acest certificat de revoluționar, care unii spun că a fost luat într-un fel, în altul - nu vreau să comentez acest aspect. Cadrul acesta spune în felul următor: 'Cei care au participat până în 22 decembrie la Operă, la Universitate, la Televiziune și au 1-2 martori primesc suplimentar, pe lângă certificat, un fel de timbru și vor intra și în plată, plata care a fost suspendată trei ani de zile. Această analiză, conform Ordonanței, ar trebui să se facă în șase luni. Dar, începând după două-trei luni, ar trebui să intre în plată. Chiar dacă intri în martie în plată, primești și banii din ianuarie. Dacă intrii în iulie, primești și banii din ianuarie.

Bineînțeles că există o nemulțumire, că înțeleg că undeva la o treime dintre revoluționari se califică. Normal că celelalte două treimi n-au cum să fie deloc fericiți, dar trebuie să înțeleagă că statul atâta își permite financiar, iar ceilalți ori au beneficiat de niște drepturi, ori au deja în Ordonanță anumite drepturi de care beneficiază - sunt scutiri, sunt facilități de care dlor, 25 de ani au beneficiat și urmează să beneficieze, iar cei care cu adevărat au fost acolo - e foarte greu să stabilim ce înseamnă acest 'cu adevărat' , dar sper ca aceste comisii de la Secretariatul de Stat al Cultelor să ni-i arate pe cei mai merituoși dintre cei merituoși - să primească și o remunerație lunară"


Cred ca au dreptate cu Secretariatul de Stat al Cultelor. Nu-i o greseala. Or sa aiba grija de noi cei de-acum cei care se ocupa de locurile cu multa verdeata.
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1813 : Ianuarie 23, 2015, 16:07:19 »

Conținutul  cereri este la obiect!
Piatra-Neamț nu se încadrează în OUG 95/2014


   În ce situaţie cinică s-a  ajuns din cauza ordonanţei... Să discutăm despre oraşe, nu despre OAMENI... Timişoara se încadrează, Piatra Neamţ nu se încadrează...Bucureştiul se încadrează, Galaţiul nu se încadrează...etc.

Asta doresc cei de la SSPR sa eliminam oameni din ecuație!
Ministrul Finanțelor ne trimite la "loc cu "verdeață" urmează timbru fiscal pentru luminări și coliva!
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #1814 : Ianuarie 23, 2015, 16:12:41 »

http://www.dcnews.ro/bani-pentru-revolu-ionari-ministrul-finan-elor-a-anun-at-cine-va-beneficia-de-noile-drepturi_465544.html

BANI pentru REVOLUȚIONARI: Ministrul Finanțelor a anunțat cine va beneficia de noile drepturi

  acest comentariu relevă faptul că presiunile noastre au început să le creeze kkţilor de la guvernare oareşce dificultăţi !

  probabi, fiind întrebaţi de "unii" sau "alţii", au început să dea din colţ în colţ  încercând să explice efectele pe care le produc modificările aduse Legii 341 / 2004 şi/sau LEGALITATEA acestor modificări.

   EU cred că e un semn bun.  poate mă înşel !!  cine poate şti !!
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Pagini: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 512
Schimbă forumul: